Nyheter om Triks


Kritiserer Kiev-hotellenes praksis: - Det er utpressing

Etter at Liverpool ble klare for Champions League-finale i Kiev, har flere hoteller i den ukrainske brukt skitne triks for å tjene raske penger på desperate supportere. Det synes Liverpools norske supporterleder lite om.
Les mer om:

Vinskolen: Perfekte mat- og vinkombinasjoner

Spanjolene er verdenskjent for maten sin. Hvordan gjør de det egentlig? Her er noen triks du kan prøve selv.
Les mer om:

Brygg ditt eget øl på Hasle

Lyst til å gjøre noe annerledes i helgen? Bryggselv på Hasle ønsker å gi alle et innblikk i hvordan man kan brygge sitt eget øl hjemme, og deler noen tips og triks på sitt arrangement «Bli med på ølbrygging».

Lite brukt triks kan kutte eiendomsskatten din kraftig

Eierne av 24.500 boliger har de siste årene med et relativt enkelt grep kuttet eiendomsskatten kraftig.
Les mer om:

Lite brukt triks kan kutte eiendomsskatten din kraftig

Eierne av 24.500 boliger har de siste årene med et relativt enkelt grep kuttet eiendomsskatten kraftig.
Les mer om:

Freestyle-køyrarar triksar seg til hovudskadar

Éin av tjue freestyle- og snøbrett-køyrarar på toppnivå får ein hovudskade i løpet av sesongen. – Det kan sjå ut til at hopping og triks er meir risikabelt enn høg fart åleine, seier forskar.
Les mer om:

Tips og triks for Samsung Galaxy S9​

IDG NEWS: Disse triksene og innstillingene gjør din Samsung Galaxy S9 til et bedre mobilt verktøy.

- Skitne triks er selvfølgelig tillatt(pluss)

Når det skal arrangeres kappløp i akebakken er alt lov, ifølge Johannes Mathiassen, Kristian Sheath, Marcus Solsvik Helmersen og Halvar Andreas Strand som tilbrakte påsken i akebakken.

Vurderer du å kjøpe ny sykkel med forbrukslån? Dette bør du vite på forhånd

Vurderer du å kjøpe ny sykkel med forbrukslån? Les dette først Sykkelinteressen i Norge når stadig nye høyder. Transportøkonomisk institutt har forsket på nordmenns reisevaner i flere år, og trenden er tydelig. Sykkelen er i ferd med å bli et av våre foretrukne transportmidler. Ikke bare sykler flere nordmenn, men reisene blir også til stadighet lengre. Nå er det blitt vanlig å sykle både til skole og jobb. På mange arbeidsplasser har det blitt «trendy» å sykle til jobben. Flere bedrifter har satt i gang ulike tiltak for å få de ansatte i aktivitet.

De siste fire store Ballon d’Or vinnere

Ballon d’Or var lenge en europeisk pris, men den ble for noen år siden global. Vi har allerede vært innom 6 store spillere i vår gjennomgang. De er Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Ronaldo Luís Nazário de Lima, Zinedine Zidane, Johan Cruyff og Alfredo Di Stefano. Les: Topp 10 Ballon d’Or vinnere   Michel Platini Det er en evigvarende debatt i Frankrike om hvem som er tidenes beste franske spiller Michel Platini eller Zinedine Zidane. Michel Platini var hemningsløs talentfull og har fått mye av æren for at Frankrike ble en fotballstormakt.

Olimstad til X Games etter NM-gull

Markus Olimstad fra Åmli imponerte med nytt triks da han ble norgesmester i big air.
Les mer om:

Selgernes sleipe triks

En brannslukker, sju lodd og en karaokeapp til besvær. Dette er ingrediensene i fortellingen om hvilke knep som blir brukt – av telefonselgere, nettsider og apper – for å få oss til å bruke penger på ting vi ikke vil ha.
Les mer om:

Trumps valgrådgivere skryter av skitne triks på skjult kamera

Sjefer i Cambridge Analytica skryter av metodene de kunne bruke for å påvirke valg over hele verden, uten å vite at «kundene» på den andre siden av bordet er journalister fra Channel 4 News med skjult kamera.
Les mer om:

Vard Haugesund på treningsleir i Suldal

Andredivisjonslaget legg turen til Suldal for å finpussa forma før seriestart, som blir sparka i gang om ei god månad. Tre frå Sand Både laurdag og søndag føremiddag skal spelarane ha treninga i Prestavikjo. Klubben har, som kjent, tre sandbuar som alle har spelt for Suldal. Fro brørne Fredrik og Sander Abrahamsen Deilkås og trenar Knut Hoås Foldøy blir det tilbake til kjende trakter. For publikum kan det vera teknikk og triks å snappa opp. Vard Haugesund slo storebror FK Haugesund i ein treningskamp tidlegare denne månaden.

Isfiske på 1-2-3

Isfiske er ikke kun for de erfarne. Vi ble med Jarl Isaksen på tur og fikk tips og triks til de som vil prøve seg.
Les mer om:

Tips og triks når kvikksølvet stuper

Det er en underdrivelse at de siste dagene har vært kjølige. Her får du noen enkle tips og triks til hvordan du beholder varmen bedre.
Les mer om:

Slik får du suksess med kunstinvesteringen

Ni av ti kunstinvesteringer ender med tap, ifølge ekspertene. Men noen triks kan gjøre at du lettere lykkes.
Les mer om:

Amazons minstemann har en haug av triks i ermet

Og selv om lydkvaliteten ikke er allverden, er det enkelt å forbedre den.
Les mer om:

Vaksinér deg mot falske nyheter med dataspill

Nytt spill lar deg prøve skitne triks – og gjenkjenne dem på nettet.
Les mer om:

Vaksinér deg mot falske nyheter med dataspill

Nytt spill lar deg prøve skitne triks – og gjenkjenne dem på nettet.
Les mer om:

Vaksinér deg mot falske nyheter med dataspill

Nytt spill lar deg prøve skitne triks – og gjenkjenne dem på nettet.
Les mer om:

Norendal klar for OL-finalen i big air

Silje Norendal er klar for finalen i big-air i OL etter å ha kommet på en tiendeplass i nattens kvalifisering. Snowboarderen klinket til med sitt planlagte triks, en cab 900, og endte opp på 77,5 av 100 poeng. Norendal har fire gull i X Games tidligere, ett av dem i big air i Hafjell for et år siden.
Les mer om:

En innsamlers tips og triks til bonden

Jonas Nerli er innsamler for Franzefoss, og ser hver dag eksempler på de problemene både bønder og innsamlere støter på når det gjelder sortering av de store mengdene med plastavfall som finnes på en gård. Her deler han mulige løsninger som vil hjelpe både bonden, innsamler og miljøet.
Les mer om:

Skal du bort i vinterferie? Slik unngår du innbrudd

Vinterferien er høytid for innbruddstyver. Med noen enkle triks, kan du sikre deg at de ikke tar seg til rette i hjemmet ditt.
Les mer om: