Nyheter om Triks


Juventus vil la Arsenal-stjerne gå allerede i sommer

Juventus er ekstremt gode på å ligge i sivet og finne stjerner som nærmer seg slutten av sin kontraktstid. – De viser sin interesse og lar det skinne igjennom at hvis de venter til deres kontrakt er ute vil de ved signering motta noe av det de ellers måtte betale. Juventus har på denne måten opp igjennom hentet inn spillere som Paul Pogba, Andrea Pirlo, Dani Alves, Sami Khedira og Adrien Rabiot. – Samme triks gjorde «den gamle dame» på Aaron Ramsey som kom på gratis overgang fra Arsenal.

Svensk Bundesliga-spiss satte ballen i krysset etter «skolissetriks»

Man må bare beundre dyret som en ekte spiss skal være. Hva som helst for å få en fordel ovenfor forsvarere. Man skulle ikke tro at trikset som Robin Quaison gjorde ville virke. – Det kommer litt i kategori, «du har noe på skjorta» trikset, men det gikk. Mainz-spiss Robin Quaison var tett opp-passet av Hertha Berlin forsvaret og da Mainz fikk et innkast bøyde Robin seg ned for å knyte skoene. Forsvareren som skulle passe på slappet av et øyeblikk for en som knyter sine sko er ingen fare. – Så som en rakett hoppet han opp igjen, løp inn i boksen og satte ballen i mål, helt umarkert.

Mer skabb enn tidligere: Slik kan du unngå den!

Det siste året har det vært en stor spredning av skabb i Stavanger. Her er noen tips og triks for å styre unna krypet som graver ganger i huden og legger egg.
Les mer om:

Godt stell gir godt sauekjøt

Temadagen Suldal sau og geit har invitert til på Træ Gården i Sandsbygda, er fullteikna. Det er eit tettpakka program, men også rigga plass til det sosiale med middag på kvelden, der sjølvsagt sau og lam er på menyen. Godt liv Slaktar og forsandbu Stian Espedal er medarrangør og kurshaldar. Norturaslaktaren er godt kjent blant suldalsbøndene. Han er klar på at dyrevelferd skal vera i hovudsetet i heile sauen sitt liv.

Ti kåfjordinger er klare for hybellivet(pluss)

På kurset How 2 Hybel lærte ungdommer fra Kåfjord noen lure triks om det å bo alene.
Les mer om:

Sikret X Games-sølv med supertriks

Friskiutøveren Birk Ruud tok sølv i big air i X Games natt til lørdag til tross for at han leverte et triks som aldri har vært gjort i en konkurranse tidligere. Til NRK forteller Ruud at han landet trikset, en triple cork 1800, allerede i august, og at siden da hadde han tenkt til å prøve det i X Games, selv om han vurderte å droppe det like før han satte utfor. – Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle gjøre det i går, for jeg var så sliten. Så kjørte Christian Nummedal før meg, og han gjorde en svær switch trippel 1800 og landet den.
Les mer om:

Ruud tok X Games-sølv

Friskiutøveren Birk Ruud tok sølv i big air i X Games natt til lørdag til tross for at han leverte et triks som aldri har vært gjort i en konkurranse tidligere.
Les mer om:

Birk Ruud tok sølv i X Games etter et triks ingen har gjort før

Friskiutøveren Birk Ruud imponerte i big air i X Games natt til lørdag.
Les mer om:

Birk Ruud tok sølv i X Games etter et triks ingen har gjort før

Friskiutøveren Birk Ruud imponerte i big air i X Games natt til lørdag.
Les mer om:

Birk Ruud tok sølv i X Games

Friskiutøveren Birk Ruud tok sølv i big air i X Games natt til lørdag til tross for at han leverte et triks som aldri har vært gjort i en konkurranse tidligere. Ifølge X Games-kommentatoren har Ruud snakket om trikset tidligere, og han sier han ikke visste om de kom til å få se det. Svenske Henrik Harlaut vant.
Les mer om:

Birk Ruud tok sølv i X Games

Friskiutøveren Birk Ruud tok sølv i big air i X Games natt til lørdag til tross for at han leverte et triks som aldri har vært gjort i en konkurranse tidligere.
Les mer om:

Birk Ruud med X Games-sølv tross historisk triks

Freeski-utøveren Birk Ruud (19) leverte et triks som aldri tidligere har vært gjort i konkurranse. Likevel måtte han ta til takke med X Games-sølv i Big Air-konkurransen.
Les mer om:

Ingunn laga melodien til en av de mest spilte låtene på P1 forrige måned

Asker-valdris Ingunn Bjørgo (46) har skrevet melodien til en av låtene som ble mest spilt på P1 i jula. Denne måneden kommer hun til Fagernes for å lære bort noen triks.
Les mer om:

Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Liverpool har en god stund brukt alle triks i boka for å sikre seg den tyske sensasjonen Timo Werner, nå skal Red Bull Leipzig være på glid. – Den tyske storklubben bruker så mye tid på å forsvare seg mot en strøm av klubber som vil kjøpe han ut av utkjøpsklausulen på 50 millioner euro at de nå kryper til korset og godtar et fremtidig salg. Don Balon skriver at samtaler har avansert de siste dagene over et sommerbytte til Anfield. – Liverpool manager Jurgen Klopp har pekt på Timo Werner som erstatter for Sadio Mane.

Signert: Et gigantisk keepertalent skal gi Manuel Neuer konkurranse

Bayern München har fått smertelig erfare hvor sårbare de er hvis deres stjernekeeper Manuel Neuer er skadet eller ute av form. – Nå har de fisket opp en som kan konkurrere om plassen fra en klubb de har fisket i mange ganger tidligere.  Schalke 04 har forsøkt å få keeper Alexander Nübel til å forlenge sin avtale med klubben som går ut til sommeren.
Les mer om:

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

Tobias (18) i full fart mot VM

– Eg er dritnervøs, smiler han nå, men han veit at når han først set utfor tar konsentrasjonen over og han suser nedover i si eiga verd, fokusert på oppgåvene han har å gjera det neste minuttet. DEI ER TRE utøvarar som representerer Norge i junior-VM i Kappl, siste veka i januar. Tobias, ein utflytta røldøl og ein frå Oppdal. – Det er eit stort press, VM er stort, og eg er jo sendt ned for å representera Norge.

Unngå pinlig stillhet i juleselskapet: – Et sleipt triks er å gjenta hva den andre har sagt

Gruer du deg til praten med en fjern slektning ved middagsbordet? Du kommer langt ved å lytte og være nysgjerrig.
Les mer om:

Per er oppgitt over netthandlernes nye triks: - Det er surt å høre

I disse juletider er det stor pågang i butikkene. Men samtlige av butikkene har én felles konkurrent: den økende netthandelen. I Norge alene økte netthandelomsetningen med 4,6 prosent fra 2017 til 2018.
Les mer om:

Her går konkurrentene bananas etter nordmannens historiske triks

Birk Ruud forutså at han måtte gjøre noe helt spektakulært for å vinne dagens verdenscup i friski. På morgenen øvde han derfor inn et triks ingen hadde gjort før.
Les mer om:

Samuel har et uvanlig triks som roer ned urolige kunder

SELJORD: Det har vært en lang reise fra Samuel Adam begynte å klippe naboene for moro skyld som 15-åring i Syria. Nå yter han det lille ekstra i sin egen salong og lokker stadig flere store og små vest-teler til frisøren.
Les mer om:

Jeg lot en telefonsvindler lure meg

TEKNOLOGI: Hva skjer når man spiller med på en indisk telefonsvindlers skumle triks? Det testet vi, da en falsk Microsoft-medarbeider ved navn John slo på tråden.
Les mer om:

Lurt triks berget fiskebåt

Les mer om: