Nyheter om Trøgstad


Kassebil med hest veltet

En hest skal være skadd etter at en kassebil med integrert hestehenger veltet i Trøgstad.
Les mer om:

Åtte kvinner hoppar på Lillehammer

Landslagstrenar Christian Meyer har teke ut åtte kvinnelege hopparar og håpar på ein opptur under kommande helgs verdscuprenn på Lillehammer. Silje Opseth leverte best av dei norske hopparane under sist helgs verdscupopning i russiske Nizjnij Tagil. Der vart ho høvesvis nummer 8 og 15. Landslagstrenar Meyer håpar å ha 22-åringen høgare på listene på heimebane. Desse hopparar er tekne ut til renna på Lillehammer.

Taxisjåfør angrepet av passasjer

Politiet ber en mann melde seg etter at en kvinnelig taxisjåfør onsdag kveld skal ha blitt angrepet i Trøgstad. Mannen skal ha tatt grep rundt kvinnens hals, før han forlot bilen.
Les mer om:

Ingen landslagshoppere til Wisla

Norge deltar uten A-landslagshoppere under Sommer Grand Prix i Wisla til helgen.

– Jentene får ikke trent. Derfor går det dårligere på skolen.

TRØGSTAD (VG) Disse jentene får ikke lov til å drive med det de elsker aller mest: Gjøre halsbrekkende krumspring på motorsykkel. Nå slår mødrene deres alarm.
Les mer om:

Skal sone på rusinstitusjon

Den tidligere skistjernen Petter Northug (35) skal sone sin fengselsdom på sju måneder på Mestringshusenes døgnbehandlingsklinikk i Telemark, skriver VG. Han var i utgangspunktet innkalt til soning i Trøgstad fengsel i Indre Østfold fra begynnelsen av april, men skal altså nå ha fått innvilget sin søknad om å sone på en rusinstitusjon. Northug vil starte soningen på rusklinikken på Bolkesjø i Telemark i løpet av kort tid, ifølge VG. Northug ble i desember dømt til sju måneders ubetinget fengsel og tap av førerkortet på livstid for flere tilfeller av råkjøring og oppbevaring av narkotika.

Sp med Ole André Myhrvold på topp i Østfold

Ole André Myhrvold fra Trøgstad blir Senterpartiets toppkandidat i Østfold valgkrets ved valget neste år. Han sitter på Stortinget i inneværende periode.

Ting som ser helt sykt kristne ut genererer tusenvis av følgere på Instagram

Ting som ser helt sykt kristne ut trender. En dag på Hedmarktoppen folkehøyskole, ble egget lagt for denne Instagram-kontoen. Skaperen Kristoffer Drivdal Skjæringrud overnattet på internatet, og fikk øyet på en sofa som fikk hjernen til å tenke… «Den så sykt kristen ut, ass». Etter at kompisene sa seg enige, ble et Facebook-album generert, som senere ble til TSSHSKU. Ting som ser helt sykt kristne ut Det var nemlig mye mer ting å ta av! Det er tydelig at konseptet har truffet en nerve i den norske Insta-befolkningen, men hvordan inspireres man til å produsere så nisjeaktig innhold, og samtidi

«Per» hadde lagt en plan for at familien ikke skulle få vite at han satt i fengsel – hevder Trøgstad fengsel avslørte ham og brøt taushetsplikten

– Jeg er ikke akkurat stolt av å sitte her inne, og hadde derfor lagt en plan slik at familien min ikke skulle få vite om det. Da føles det tungt at det var ledelsen i fengselet som ødela hele planen fordi de brøt taushetsplikten.
Les mer om:

Margot ble lurt av denne førjulssvindelen: – Jeg måtte sperre kortene mine

Da undertegnede fikk samme mistenkelige e-post tjue ganger på ett døgn ante hun ugler i mosen. Også Margot Fjell fra Havnås i Trøgstad fikk samme e-post, og ble lurt.
Les mer om:

Betalte titusenvis for kommuneskilt – nå har flere forsvunnet

Skiltene til kommuner som forsvinner ble solgt på TV-auksjonen. Men i Trøgstad kommune er mange skilt allerede borte. – Kan være stjålet, sier Statens vegvesen.

Innsatt hoppet over gjerdet og stakk fra fengselet: – Gjorde innbrudd og stjal sjokolade og champagne

Politiet jaktet på innsatt fra Trøgstad fengsel i ettermiddag med helikopter.
Les mer om:

Mann rømte fra fengsel

En mann i 40-årene klarte tirsdag å rømme fra Trøgstad fengsel. Mannen ble litt over en time senere pågrepet etter at det ble satt inn helikopter og hundepatrulje i søket.
Les mer om:

Kritisk skadd etter bilulykke

En bil med to personer kjørte av veien i Trøgstad, fredag morgen. Én person blir fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Seilbåt gikk rundt på Øyeren

Onsdag kantret en katamaran på Øyeren i Trøgstad, omtrent en kilometer nordvest for Sandstangen.
Les mer om:

Fant spiker i hundemat fra Østfold

Da matmor skulle gi hunden Pippi (3) middag fikk hun seg en overraskelse hun sent vil glemme: I maten, som er produsert i Trøgstad, gjemte det seg en spiker.
Les mer om:

Råde-skytter Thomas (21) tilbake i god form

117 skyttere skjøt om Fylksmesterskapstittelen i Trøgstad i helgen. Råde-skytteren Thomas Krågtorp som ved siden av treningen forbereder seg til å bli yrkesfisker av kreps i Saltnes, viste «muskler» i mesterskapet.

Raaholdt har fra tidligere tre 2. plasser på Landskamp, og var veldig sugen på å ta 1. plassen i år

I pinsehelga arrangerte NMK Trøgstad Landskamp, et av Norges heftigste bilcrossløp på Momarken Bilbane.
Les mer om:

Tyven krøp gjennom hundeluka – og stjal absolutt alt på lageret

Karl Tore Nøkleby Sørby fra Trøgstad hadde ubudne gjester på gården sin natt til tirsdag. De frekke tyvene fikk med seg verdier for mellom 400.000 og 500.000 kroner.

Emil Heyerdahl - Bilsporttalentet 2018

Emil Heyerdahl (16) fra Bjørkelangen og NMK Trøgstad kunne slippe jubelen løs da det ble klart at han er vinner av den prestisjefylte konkurransen «Bilsporttalentet 2018».
Les mer om:

Trøgstad/Båstad - Greåker

Følg KM-finalen i 6. div. Kampen starter 20.00.
Les mer om:

Motorsyklist til sykehus etter utforkjøring i Trøgstad

En motorsyklist er fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål sykehus i Oslo etter en utforkjøring i Trøgstad i Østfold.

– Takplater fløy i 300 meters høyde

Bonden i Trøgstad ba familien holde seg midt i huset da taket på et stort vognskjul kom flyvende. Deler av taket har landet mange hundre meter unna.
Les mer om:

Andreplass på Steffen Raaholdt

Lørdag og søndag arrangerte NMK Trøgstad landskamp i bilcross mellom Norge og Sverige for tiende gang på Momarken Bilbane. En bane bestående av 50 prosent grus og 50 prosent asfalt.

Derfor var verdens-stjernen i en garasje i Trøgstad

Dette kan bli starten på noe stort.
Les mer om: