Nyheter om Tottenham


Lønnskutt for Tottenham-ansatte

Tottenham bekrefter at de har kuttet lønnen til 550 ansatte med 20 prosent for de to neste månedene. Så langt er ingen spillere berørte. Newcastle har allerede gjort det samme.
Les mer om:

Marcelo Bielsa snudde opp ned på tilværelsen til Leeds-stjernen

Når du blir hyllet som en av de store stjernene i klubben, er det lett å falle til ro og klappe seg selv på skulderen. Marcelo Bielsa sørger for ingen Leeds-spillere går i den fellen. Men det gjør vondt. En av Leeds sine største stjernen, Kalvin Phillips, husker godt da Marcelo Bielsa kom til byen i 2018 og snudde opp ned på tilværelse da manageren omskolerte den offensive spilleren. Les: Betition Casino og Sportsbook: Bookmakeren som bruker AI for å hjelpe spillerne -Jeg var overrasket til å begynne med.
Les mer om:

Express: Selger Paul Pogba for å finansiere midtbanegeneral

Barcelona har prøvd å friste med en milliard, Manchester City også, men Atletico Madrid har ikke latt seg friste til å selge midtbanespiller Saul Niguez. Manchester United har tidligere meldt interesse for Atletico Madrid-profilen Saul Niguez, og interessen er mer enn intakt. Express skriver at Manchester United sjef Ed Woodard mener at han er verdt utkjøpsklausulen på 1,4 milliarder kroner.

Kane åpner for å forlate Tottenham

Stjernespissen Harry Kane sier han vil vurdere mulighetene sine dersom Tottenham-laget ikke utvikler seg i den retningen han ønsker.
Les mer om:

Kane åpner for å forlate Spurs

Harry Kane (26) har vært i Tottenham siden han var en liten gutt – men målmaskinen varsler nå at han vurderer ulike muligheter for fremtiden.
Les mer om:

«Hele verden» er ute etter Dayot Upamecano

Det som har skjedd med Dayot Upamencano denne sesongen må fremstå som fullstendig uvirkelig. Den franske 21 åringen har tatt fullstendig av for RB Leipzig og verdens største klubber står i kø. – Nå sist har Real Madrid i følge Daily Mail meldt seg på i det som blir et bikkjeslagsmål forsvarsspilleren. Så langt har Dayot kun spilt for aldersbestemte landslag, men landslagssjef Didier Deschamps har flere ganger pekt på unggutten og sagt han har et unikt talent som «snart» er på plass i den franske troppen.

Klubbeier sa plent nei til Donald Trump

Dette er både en snodig, kul og litt oppløftende historie. Det snodige er klubbeieren, det kule er nei´et til Donald, det oppløftende er en mulig vaksine mot coronaviruset. Dietmar Hopp er over gjennomsnittet eksentrisk og har fått sine hatmeldinger for de ufiltrerte og diskriminerende meldingene sine. Den nå 79-årige milliardæren viste også en spesielt god teft da han kjøpte 5. divisjonsklubben Hoffenheim for ti år siden.

Dette kan ikke bety annet enn at Harry Kane er ferdig hos Tottenham

Ingenting er avgjort i disse virustider, men når en av Englands største fotballprofiler selv går ut med meldingen om at han ikke vet om han blir hos Spurs, da er han for oss ferdig hos London-klubben. Kanskje litt bombastisk tolkning av Kanes uttalelser, men når han ordlegger seg på denne måten, jobbes det trolig mentalt allerede med en vei videre utenfor London. Hør selv og vurder, da han fikk spørsmålet av Jamie Redknapp hos Sky Sports om han fortsetter hos Tottenham. Les: Liverpools eiere sultne på flere klubber Det er en av tingene jeg ikke kan si ja, eller nei til.

Manchester City «vet» hvilken klubb som jobber for utestengelse

Manchester City er overbevist om at Arsenal jobber aktivt med at klubbens europeiske forbud opprettholdes hvis Covid-19 pandemien forhindrer behandlingen av deres anke. Sunday Mirror melder at City-sjef Ferran Soriano mener at Arsenal har sendt en appell til domstolen for voldgift for sport for å sikre at Pep Guardiolas menn ikke spiller i Europa neste sesong. Les: Kan tvinges til å velge Arsenal Ingen lojalitet å spore Tilsynelatende sjefene på Etihad «fått informasjon fra en rekke pålitelige kilder» om at det var Gunners som overbeviste 8 andre Premier League klubber om at Manc

Ingen byttehandel med Leroy Sané

Bayern München har jobbet lenge med tilretteleggingen av Sanés retur til Bundesliga.

Tror Arsenal vil betale mer enn Manchester United og Tottenham

Barcelonas midtbanespiller Philippe Coutinho har pekt på Arsenal og Chelsea som ideelle neste stopp nå som låneoppholdet på Bayern München går mot slutten og grunnen er litt overraskende. Som de fleste vet har det ikke akkurat gått veien for Countinho etter han ble hentet fra Liverpool på en gigantisk kontrakt i januar 2018. – Lønna er problemet nå som fremtiden skal planlegges. Les: Barcelona har sluppet Arturo Vidal Skal du betale noen nesten 120 millioner kroner i året bør du få valuta for pengene.

Leeds har oppdaget en spiss Chelsea har lyst på

Prislappen for Metz-spiss Habib Diallo er «bare» 20 millioner euro, noe som er mulig for Leeds og selvsagt også Chelsea å bla opp. – De er ikke alene flere klubber vil være med på dansen. Den franske fotballavisen Le Foot melder at Leeds, sammen med Chelsea, Leicester City og Crystal Palace, er interessert i 24-åringen. Les: Vil forlenge med Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson så fort som mulig Leeds var på jakt etter en ekstra signering i januar, og landet til slutt Jean-Kevin Augustin fra RB Leipzig.

Tilbake på sporet etter frustrert Liverpool-stjerne

Galatasaray vil gjenåpne samtaler med Liverpool om signering av angriper Xherdan Shaqiri når sesongen er tilbake.

Komet vil tvinge igjennom Premier League overgang

RB Leipzig-forsvareren Dayot Upamecano har truet med å sende inn en forespørsel om overføring dersom hans utkjøpsklausul på 55 millioner pund ikke blir aktivisert i sommer. 21-åringen har blitt en av Europas mest etterspurte forsvarsspillere etter en fantastisk sesong i Bundesliga, og Gunners hadde etter sigende et bud i fjor sommer som de er villige til å øke i år. Les: Spansk media: Griezmann tar over United-drakten til Sanchez Faktisk har Upamecano selv avslørt at det er alvorlig interesse for hans signatur. Ifølge Bild, er Upamecano desperat etter å ta steget til neste nivå og

Premier League-legende med klar advarsel til Tottenham

Ingen har scoret flere mål i Premier League enn Alan Shearer. Nå tror han Tottenham kan miste sin fremste måltyv dersom ikke premieskapet raskt får påfyll.

Evighetsmaskinen Gianluigi Buffon i forhandlinger

Den italienske keeperlegenden gir folk håp i en vanskelig tid bare gjennom å fortsatt være tilstede. – Den 42 år gamle keeperen er ensbetydende med Juventus og Italia gjennom i en årrekke være landets fremste keeper. Gianluigi Buffon har fått den unike statusen at selv motstanderfans lar jeg glede og applaudere fantastiske redninger. – Etter et opphold i Paris Saint-Germain var han i sommer tilbake i Juventus.

Haaland er Real Madrids førsteprioritet

Real Madrid mangler en nr 9 som kan presse Karim Benzema, og klubben har angivelig bestemt seg for å hente Erling Braut Haaland, som meldte overgang til Dortmund så sent som vinter. Marca skriver at den norske sensasjonen er spanjolens første prioritet når sommervinduet åpnes igjen. Les: Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen I følge mediene har Real Madrid gitt opp å få Luka Jovic til å ta det «neste skrittet» opp, og selv drømmeovergangen av Paris Saint-germain stjerne Kylian Mbappé er satt på vent. Erling Haalands korrupte agent Mino Raiola, var ute og nektet et s

Tuttosport: Gianluigi Buffon har gjort det igjen!

Det er ikke så mye som lenger overrasker oss når det gjelder den spillende keeperlegenden, men stemmer rapportene, får det oss til smilende å riste på hodet. 11 kamper så langt i sesongen er kanskje ikke så mye å skryte av for Buffon, men når du fortsatt spiller for en av verdens desidert beste klubber som 42-åring, er det nettopp det det er: imponerende! Les: Zinedine Zidane sin fremtid i Real Madrid er ferdig snakka Og hva gjør så Buffon i disse coronatider der alt blir satt på hodet?

Er 8 kamper virkelig nok for Manchester United?

Da Marcus Rashford ble skadet var United smådesperate etter å få inn en spissforsterkning i januar, som kunne gi klubben scoringer og Anthony Martial nødvendig hvile i enkelte kamper. Ighalo kom og viste seg frem noen kamper, men hva nå? Grunnlaget for å ta en avgjørelse om nigerianeren er den rette for Uninted må tas etter først 14-dagers corona-karantene da han kom fra Kina, 8 kamper med 4 mål i United-drakt og nå en sesong som er satt på vent. Les: Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen Ifølge Press Association har United en leieavtale som løper ut allerede 31. mai.

Tottenham betraktelig styrket til sesongavslutningen

Mens fotballen har stått på vent de siste ukene har Harry Kane brukt tiden godt. Når Premier League er klar, er Tottenhams viktigste spiller det samme. For Mourinho og Tottenham-supporterne er dette selvfølgelig lyse nyheter i mørke tider. Les: Tro det eller ei, Loris Karius på vei tilbake til Premier League Spilles Premier League-sesongen ferdig, har Tottenham adskillig større sjanser til å spille seg forbi Sheffield United, Wolverhampton, Manchester United og true Chelsea på 4. plass.

Zinedine Zidane sin fremtid i Real Madrid er ferdig snakka

Helt siden Zinedine Zidane ble hentet tilbake til Real Madrid har ting gått litt trått til tross for noen storkjøp blant annet Eden Hazard. Den ekstreme suksessen fra første «runde» som Real Madrid manager med tre kjappe Champions Laegue pokaler på rad ser ikke ut til å gjenta seg, det som dog fortsetter er det dårlige forholdet mellom manageren og Gareth Bale. Kan maktkampen være over? Forholdene på Santiago Bernabéu minner mest om en såpeopera, klubbens president Florentino Pérez er ikke glad i Zinedine Zidane og han er særdeles glad i og beskyttende ovenfor Gareth Bale.

Emerson Palmieri blir bedt om å forlate Chelsea

En landslagstrener må med gru se på hvordan klubber rundt om i Europa behandler noen av spillerne hans.

Sportsdirektør: Timo Werner-overgang kan ryke

Ut fra ryktene – og kommentarer fra spilleren selv – kan det virker som det store spørsmålet ikke er om Timo Werner tar sine første skritt på Anfield, men når. Hos RB Leipzig ser de «sjansen» til at deres toppscorer beholdes nok en sesong i klubben. Det eneste vi vet, er at vi ikke vet. Dette er en passende beskrivelse av situasjonen med coronaviruset, som har feid over det globale samfunnet.

Dortmunds sportsdirektør advarer

Vi har nettopp skrevet om Uniteds drømmeovergang, Jack Grealish, som kan gå i vasken. Nå bekrefter Borussia Dortmund-manageren at planene som er lagt for sommeren trolig plasseres tilbake i skuffen. Dortmund har de siste månedene vært linket til potensielle toppsigneringer som supertalentet Jude Bellingham og Thomas Meunier.

Pensjonert Roma legende: «Jeg kan fortsatt spille»

Ifølge Football Italia forteller Roma-legenden Francesco Totti ham at til tross for sin alder av 43, kunne han fortsatt tjene til livets opphold i profesjonell fotball. Francesco Totti satte inn over 300 mål på sine 24 år på Roma sitt første lag, men i 2017 trakk den offensive spilleren seg. Les: Robert Lewandowski gir 1 million euro til kampen mot coronavirus Selv om Totti gikk av med pensjon for snart tre år siden, mener den selvsikre italieneren at han fortsatt kan gjøre en forskjell på fotballbanen. Han sier det på italiensk TV ifølge Football Italia. «Jeg kunne fortsatt sp