Nyheter om Tottenham


Formsterke Southampton skreller i FA-cupen

Hjemmebane, bedre form og lengre hvile taler for at the Saints slår Tottenham ut av FA-cupen.
Les mer om:

Formsterke Southampton skreller i FA-cupen

Hjemmebane, bedre form og lengre hvile taler for at the Saints slår Tottenham ut av FA-cupen.
Les mer om:

Formsterke Southampton skreller i FA-cupen

Hjemmebane, bedre form og lengre hvile taler for at the Saints slår Tottenham ut av FA-cupen.
Les mer om:

Formsterke Southampton skreller i FA-cupen

Hjemmebane, bedre form og lengre hvile taler for at the Saints slår Tottenham ut av FA-cupen.
Les mer om:

Formsterke Southampton skreller i FA-cupen

Hjemmebane, bedre form og lengre hvile taler for at the Saints slår Tottenham ut av FA-cupen.
Les mer om:

Bekreftet: Conte sender spiller til Premier League

Denne sesongen har vi sett Antonio Conte bygge opp et little Premier League hos Inter. Nå sender faktisk italieneren noe i retur. Det er Newcastle som nå drar nytte av linken til Inter. Midtbanespilleren Valentino Lazaro kan nå avbildes i den stripete drakten og skal gjøre nytte for seg på utleie til Premier League-klubben resten av sesongen.

Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen

De fleste har innfunnet seg med at Christian Eriksen endelig beveger på seg og tar turen til Milano. Bortsett fra Barcelona. Inter presser hardt for å få de siste detaljene på plass, og vi tipper Conte allerede har skrevet dansken inn i kampplanene de kommende ukene. Men så var det disse siste signaturene. Vi har flere ganger opplevd at det er ikke over før det er over, både på og utenfor banen i fotballens verden.

Det varmes opp for Carlos Tevez-retur til Manchester United

Fernandes-avtalen kan gå i vasken, Vecino-avtalen det tilsvarende. Og hva skjer på topp i Rashfords fravær? Nå har navnet til en av våre store favoritter dukket opp. Carlos Tevez. Vi kjenner lyden av argentineren, som utgjorde en egen horde på Old Trafford fra 2007-09.

Tottenham stod på krava og vant

Tottenham og Inter Milan skal ha gjort en avtale som vil sende Christian Eriksen til Serie A. Det har vært seks lange måneder med spekulasjoner, men nå ser sagaen ut til å gå inn i et nytt kapittel. Torsdag kveld skriver den italienske journalisten Nicolo Schira på Twitter at italienske Inter har akseptert prisen som Tottenham krever. Dermed fikk Tottenham godt betalt for å ha is i magen. Les: ESPN: Tottenham har sikret seg Harry Kane-erstatter Done deal! Christian #Eriksen to #Inter from #Tottenham for €20M (bonuses included).

Leicester legger inn bud på midtstopperen de latterliggjorde

Danske Jannik Vestergaard ble tatt av banen i skam, halvveis ut i 9-0 slakten mot Leicester. Nå har Brendan Rodgers bestemt seg for å gi midtstopperen en ny sjanse – denne gangen med revene. Det er altså knappe tre måneder siden den danske Southampton-spilleren slukøret gikk av banen halvveis ut i det historisk fæle tapet på St. Marys. Ifølge The Sun har Rodgers og gjengen gjort klart et bud på rundt 180 millioner kroner.

Jose Mourinho kjemper enda en gang for å skaffe Gareth Bale

Ironien kan bli komplett for det blir Jose Mourinho som nok en gang sørger for klubbbytte for Garth Bale og denne gangen nøyaktig motsatt av sist. I 2013 var Jose Mourinho manager for Real Madrid, han arbeidet hardt for å overbevise sine sjefer om at det var helt greit å i 2013 betale 100 millioner som det som da var Tottenhams største stjerne. Men før de to fikk «jobbet sammen» fortsatte Jose Mourinho sin Karrière i Chelsea hvor han hentet hjem Premier League pokalen. Nå er som vi alle vet Gareth Bale en verkebyll for Real Madrid manager Zinedine Zidane.

ESPN: Tottenham har sikret seg Harry Kane-erstatter

Nå er ingenting sikkert i siste uke av overgangsvinduet (spør United om dette), men ifølge ESPN er Mourinho og Tottenham trygge på at de kan presentere sin nye spiss i løpet av denne uken. Det er Real Sociedad-spilleren Willian José som nå pusher La Liga-klubben for å slippe seg fri for å sette seg på flyet til London. Selv om utkjøpsklausulen er på solide 700 millioner kroner, har Tottenham tydeligvis sett Real Sociedad blunke ved forhandlingsbordet, for ifølge ESPN har London-klubben startet budrunden på rundt 300 millioner kroner.

Mourinho gir United den beste oppsummering av Fernandes-kaoset

Mens Tottenham kunne glede seg over den første seieren på fem kamper, kunne ikke Mourinho dy seg fra å kommentere Bruno Fernandes-overgangen (eller manglende) til sin gamle arbeidsgiver. United og Sporting står en liten Grand Canyon fra hverandre, bare en ukes tid før vinterlukking.

Opplagt hvorfor Mourinho måtte bort fra Manchester United

Nå er ikke akkurat Solskjær rollemodellen for United-mangerere etter 2-0 tapet mot Burnley – på Old Trafford, men holdningen til José Mourinho viser for oss hvorfor portugiseren måtte bort fra Manchester. Det kan tenkes Mourinho har endret seg siden tiden hos United, eller at Tottenham-manageren sier det de andre managerene tenker, men likevel. Les: Tviler på Jose Mourinho Når du blir hentet inn for å kunne sende ut Mauricio Pochettino, da skal du ha solid tro på at det meste er mulig med troppen som kjempet seg til Champions League-sesongen. Det var etter en knepen 2-1 seier

Newcastle får napp på Jetro Willems erstatter etter Jose Mourinho krangel

Det utspiller seg merkelige scener om dagen i Tottenham og vi kan ikke annet enn å sitte med følelsen av at Jose Mourinho etter å ha overtatt etter en av Spurs mest populære managere Mauricio Pochettino at vi får et helt «livsløp» i ekspressfart. Normalt tar det to år før ting begynner å rakne for supermanager Jose Mourinho, da får vi konflikter, åpenlys krangling og etterhvert kasting av vannflasker og til slutt oppsigelse hvor Jose Mourinho sitter igjen med hele klubbkassa.

Opptur for Mourinho – stjernespiller tilbake da Spurs endelig vant

Årets første Premier League-seier for Tottenham kom mot tabelljumbo Norwich.
Les mer om:

Atlético Madrid, Chelsea, Tottenham eller United – Cavani på jakt etter klubb

Edinson Cavani blir snart 33 år og vil bort fra Paris Saint-Germain, ifølge klubbdirektøren. Men det er usikkert hvem som tør å satse på angrepsspilleren fra Uruguay.

På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner

Mens vi venter på at Bruno Fernandes-overgangen faktisk skal bli realisert og at en erfaren angrepsspiller som kan fylle opp for skadede Rashford skal hentes inn, lar ikke Solskjær seg avlede fra den langsiktige jobben. Nå må 25-åringen Fernandes regnes som en langsiktig løsning (under forutsetning at han takler overgangen til Premier League), men når United nå har blinket ut en 16-åringen, da snakker vi laaaangsiktig satsing. Samtidig en satsing som kan bære frukter allerede neste sesong. Les: Jose Mourinho presser frem gigantbud Det er The Sun som hevder at United er

Jose Mourinho presser frem gigantbud

Da Tottenham hentet inn Jose Mourinho som manager var de fullstendig klar over at når januar kom var det ingen bønn, de var nødt til å å bla opp for spillerkjøp. – De har kontaktet Real Sociedad for å prøve å lande en avtale for spissen Willian Jose. Jose Mourinho har helt klart en målscoringsproblem etter at deres store målscorer Harry Kane er ute lenge med en hamstringsskade, trolig helt frem til slutten av sesongen.

Aktive Mourinho velger Eriksen og nekter blankt for krangel med forsvarsspiller

Det har vært mye Eriksen-støy hos Tottenham de siste ukene (og månedene, for den saks skyld). Nå har Mourinho fått nok en sak som han må nedlate seg til å kommentere. Først til Eriksen. Da Mourinho ble spurt om danskens overgang var i boks, kom svaret kjapt: – Han er valgt ut til onsdagens kamp (mot Norwich). Han skal spille, sier Mourinho ifølge Sky Sports. Ja vel, det gjorde oss ikke noe klokere. Les på Popidol: Disneys streamingtjeneste kommer snart til Norge Men hva med forholdet til Rose?

Spør om Eriksen, men svaret var ikke positivt

Inter har gitt et offisielt bud på Christian Eriksen, men dansken er ikke nærmere Milan i dag enn han var i går. På den obligatoriske pressekonferansen før Tottenhams kamp mot Norwich, bekrefter manager José Mourinho at Christian Eriksen igjen vil være i troppen «I forhold til Christian er ikke svaret bra for deg.

Fotbollskanalen: «Pochettino krever full kontroll hvis han skal overta»

La det være sagt med en eneste gang, Mauricio Pochettino er helt klart en av verdens aller beste managere, den transformasjonen han gjennomførte for Tottenham med begrensede midler beviser hans klasse.

Igjen kaos rundt Zaha, men denne gangen snur Crystal Palace-spilleren i tide

Wilfried Zaha har ikke skjult at han ville bort fra Crystal Palace forrige sommer. Planen lyktes ikke. Dermed ble ny agent hyret inn for å få orden på sakene i januar.

Bekreftet: Inter har sendt bud sendt til London

Antonio Conte vil ha superdansken på banen allerede på søndag. Nå starter kappløpet. For det er et skikkelig kappløp i Serie A og i forhandlingene om Eriksen. Juventus har fått litt fart foran Inter på toppen av tabellen, mens Tottenham og Inter må bli bestevenner i forhandlingene før januar-vinduet smekkes igjen. Les: Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av Nå har Inter i det minste somlet seg til å sette igang prosessen for alvor. – Christian Eriksen er en viktig spiller.

Conte falt fire poeng bak Juventus – MÅ ha Premier League-stjernen

Nå tror vi ikke godeste Antonio er av den desperate typen, men for hvert poeng Inter mister til Juventus ødelegger drømmen om den totale oppreisingen etter Chelsea-traumet. Conte skal vinne Serie A og vise verden at han fortsatt ruver.