Nyheter om Tottenham


Liverpool er favoritter, men statistikken sier noe annet

Helgens store oppgjør i Premier League i helgen er utvilsomt Chelsea – Liverpool som braker sammen på Stamford Bridge søndag ettermiddag. Frank Lampards Chelsea har vist god form med unge Tammy Abraham i superform. Ligaleder Liverpool har hatt en prefekt start med fem strake seiere. Men de røde under Klopp har slitt på bortebane mot topp 6. Siden Liverpool slo Chelsea 2-1 på Stamford Bridge i september 2016, har Anfield-klubben bare vunnet én kamp på bortebane mot Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Tottenham. Seieren kom mot Tottenham i september i fjor.

Zinedine Zidane blokkerte overgang

Real Madrid var etter sigende klare for å signere en med Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen, men en spansk journalist skriver at manager Zinedine Zidane blokkerte det hele.  Det gikk ikke en eneste dag i sommer det ikke var en artikkel om dansken sin overgang til Real Madrid, nå viser det seg å være Zinedine Zidane som hadde andre planer, planer som det forøvrig ikke ble noe av.

Olympiakos berget uavgjort mot Tottenham

Olympiakos rundspilte Tottenham før pause, men kom under 0-2 i onsdagens mesterligakamp. Mål av Daniel Podence og Mathieu Valbuena reddet ett poeng for vertene.
Les mer om:

Reddet uavgjort mot Tottenham

Olympiakos rundspilte Tottenham før pause, men kom under 0-2 i onsdagens mesterligakamp. Mål av Daniel Podence og Mathieu Valbuena reddet ett poeng for vertene.
Les mer om:

Tottenham sleit mot Olympiakos

Tottenham ledet 2–0 etter scoringer av Harry Kane og Lucas Moura, men til slutt endte det 2–2 mellom Spurs og Omar Elabdellaouis Olympiakos i mesterligaens gruppespill. Daniel Podence og Mathieu Valbuena stod for de greske vertenes to scoringer. Dermed har Tottenham fått en vrien start på gruppespillet, hvor de også skal møte Bayern München og Røde Stjerne. De to sistnevnte spillere senere onsdag.
Les mer om:

Nordmannens lag rystet Tottenham i Champions League

Tottenham ledet med to mål mot Olympiakos. Så raket det.

Nordmannens lag rystet Tottenham i Champions League

Tottenham ledet med to mål mot Olympiakos. Så raknet det.

Tottenham rotet bort seier

Forrige sesongs tapende Champions League-finalist Tottenham gikk på bortesmell i Hellas. London-klubben ledet 2-0, men kampen mot Olympiakos og Omar Elabdellaoui endte 2-2.
Les mer om:

Spurs gikk på smell etter sterkt Olympiakos-comeback

(Olympiakos – Tottenham 2-2) Da Tottenham gikk opp i 2–0 etter en fantastisk suser fra Lucas Moura i første omgang, trodde mange seieren var i boks. Så slo Olympiakos tilbake.
Les mer om:

Champions League direkte: Nordmann fra start mot Tottenham

Følg Olympiakos - Tottenham her fra kl. 19.

Champions League direkte: Nordmann fra start mot Tottenham

Følg Olympiakos - Tottenham her fra kl. 19.

Champions League direkte: Tottenham dødelig effektive

Følg Olympiakos - Tottenham her.

Champions League direkte: Tottenham dødelig effektive

Følg Olympiakos - Tottenham her.

Norske spillere i Champions League

Gruppespillet i Champions League sparkes i gang med en rekke storoppgjør allerede den første dagen. Liverpool gjester Napoli, Barcelona tar turen til Dortmund og Chelsea tar imot Valencia. Samtidig er det et norsk oppgjør i første runde, når Sander Berges Genk møter RB Salzburg og Erling Braut Haaland. Hvilke norske spillere er med i årets Champion League, og hva kan vi forvente av dem? Sander Berge – Genk Etter å ha briljert i fjorårssesongen i Belgia, samt spilt seg inn på det norske landslaget, var det stor interesse rundt nordmannen i sommer.

Emery fortalt tiden renner ut, mens Arsenal blir oppfordret til å gå for Mourinho

Arsenal skulle avskjedige Unai Emery på en gang og få inn Jose Mourinho som hans etterfølger, ifølge en kontroversiell TalkSPORT skribent.  På søndag klarte Gunners å gi fra seg en 2-0 ledelse på Vicarage Road og ende opp med et 2 -2 resultat mot Watford.

Manchester United speider etter en ny Nr.9

Manchester Uniteds speider i Øst-Europa var på tribunen for å følge med på en spiss under Fenerbahces 3-1 nederlag mot Alanyaspor mandag kveld. Fanatik har bekreftet at Krsto Kilibarda var sammen med Cenk Melih Yazici, som er agenten for Juventus ‘tyrkiske forsvarer Merih Demiral, da han så Kosovo spissen Vedat Muriqi i aksjon. Les: «Jeg har sett fotball i 50 år og har aldri sett noen som ham» Kilibarda sies å ha vært ivrig i son oppfølging av Fenerbahce-frontmannen, som nylig scoret igjen i England i en Euro 2020 kamp, og enda en engang var imponerende – i går var Muriqi involvert i Fenerbach

Zlatan tidenes beste!

Vi er vant til at det kommer noen maleriske beskrivelser fra Zlatan om egne prestasjoner. Med tre mål mot Sporting Kansas og klubbrekord, kunne svensken med største selvfølgelighet utrope seg til tidenes beste. The moment the record became Zlatan’s.@Ibra_official | @alcatelmobileus pic.twitter.com/MQnAqiewf5 — LA Galaxy (@LAGalaxy) September 16, 2019 Og ikke bare i LA Galaxy. -Jeg er den beste noensinne i MLS.

Tottenham manageren forteller hvorfor David Beckham drømmer om å spille med dem

Tottenham vant sin kamp i dag mot Crystal Palace 4-0 og knep med det fjerdeplassen fra Manchester United begge lag har 8 poeng. – Etter kampen var Tottenham-manager Mauricio Pochettino tydelig på at det var viktig å prestere jevnere og ikke miste fokus. – Samtidig fortalte han at han nettopp hadde snakket med Manchester United legende og Mr Spice Girl David Beckham. Den tidligere England-kapteinen fulgte med fra tribunen da Spurs rev de besøkende fra hverandre med Son Heung-min hovedperson, han nettet to ganger i første omgang.

Tammy Abraham ny toppscorer etter hat trick mot Wolves: – Fantastisk

(Wolverhampton – Chelsea 2–5, Tottenham – Crystal Palace 4–0) Tammy Abraham (21) har nå scoret syv mål på de siste tre kampene for Chelsea og er ny målkonge i Premier League.

Tottenham klatret til 3.-plass

Etter en litt tung sesongstart klatret Tottenham til 3.-plass på tabellen i Premier League etter hele 4-0 over Crystal Palace lørdag. Heung-Min Son scoret det første målet for hjemmelaget, 2-0 kom etter et selvmål av Patrick van Aanholt, mens Son la på til 3-0 etter 23 minutter.

Spisssensasjonen er bare 17 år og ønsket av «alle» de store

Tottenham og den irske under-21 år-spissen Troy Parrott har i løpet av kort tid blitt et toppmål for flere av de store gutta, Juventus, Real Madrid og Bayern München skal være på banen hevder en rapport, mens en annen mener å vite at Manchester City manager Pep Guardiola skal være kraftig imponert.  Calciomercato rapporterer at Maurizio Sarris Juventus følger tett med på 17-åringen og i prinsippet har bestemt seg for at «han skal de ha», men de vil få konkurranse fra flere blant andre Real Madrid og Bayern München. Les: De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå Unpopular Opini

Ajax tildeles straff i forbindelse med Champions League

Ajax har bare blitt tildelt 833 billetter til bortekampen mot Chelsea i Champions League på grunn av tidligere uro forårsaket av klubbens fans. Når Ajax møter Chelsea til bortemøte i Champions League i november, vil det ikke være med mange nederlandske fans på tribunen. – Det bråkmakerne ikke skjønner er at de skader sin egen klubb. Les: David Beckham sikter seg inn mot den største signeringen i verden «Ajax nettopp mottatt kun 833 billetter til kampen i London på grunn av ‘uro hos Ajax-fans i Europa generelt og i Storbritannia spesielt’.

Kampen om Dybala er allerede i gang

Paulo Dybala kom aldri til Premier League. Nå ryktes det at noen skal anstrenge seg hardere for at det blir en realitet allerede i januar. Spilleren som ble hentet til Juventus fra Palermo i 2015 har ikke hatt noen spesiell god oppkjøring til sesongen.