Nyheter om Tottenham


Tottenham-legende: «Tidenes dårligste VM-tropp fra Argentina»

Vi husker Osvaldo Ardiles godt da han kom til Tottenham i 1978. Her ble han litt av en legende i løpet av sine ti år i klubben. Vi husker den elegante midtbanespilleren også i den historisk gode VM-troppen som gjorde Argentina til mestere i 1978.

Luke Modric «Han burde ikke ha ballen, han er deres farligste mann»

Argentina er i prinsippet ferdig i VM, mens Kroatia er videre etter bare to kamper som leder av Gruppe D. Veien til VM for Argentina var trøblete og da de kun klarte uavgjort mot Island skjønte de aller fleste at de ville få det vanskelig mot et knallsterkt Kroatia. Deres store stjerne Luka Modric som har vært en viktig del av Real Madrid siden han kom til klubben i 2012 fra Tottenham har vært åpen i deres plan.

Christian Eriksen neppe til Barca: Mot dobbel lønn i Tottenham

SAMARA (VG) Christian Eriksen (26) nekter konsekvent å snakke om sin fremtid her i VM. Mye tyder på at han fortsetter i Tottenham - med dobbel lønn. Det vil i så fall bety 80 millioner kroner i året.
Les mer om:

Bales agent har stilt ett enkelt krav til Real Madrid

Man skulle tro at helten fra Champions League-kampen mot Liverpool ble servert fremtiden på et sølvfat. Ikke hos Real Madrid. Gareth Bale har vært inn og ut hele forrige sesongen, men avsluttet med et brak i Kiev. De to scoringene; først mot en sjanseløs Loris karius, så mot en klønete versjon av Liverpool-keeperen, var en viktig melding waliseren sendte på tampen av sesongen. Spesielt når han mistet sjansen til å vise seg frem i VM. -Han ønsker et bedre år enn forrige. Han skal spille mer og dette er avgjørende for ham. Jeg tror han er en av de tre, fire beste spillerne på denne planeten.

Fotballryktene: – Toppklubb har lagt inn bud på Moi

Mens Liverpool gir Tottenham kamp om angrepsspiller. Få dagens rykter her!
Les mer om:

Frister Crystal Palace-spilleren med 200 000 kroner ekstra

Tottenham fikk med seg hvilken rolle Wilfried Zaha spilte da Crystal Palace med nød og neppe ungikk nedrykk. Alexander Sørloths klubb gjør nå alt for å hindre Pochettino å snappe til seg den kommende storspilleren. For det er ingen tvil om at Zaha har mer å gå på.

Eriksen taus om fremtiden

Christian Eriksen ville ikke bekrefte overfor TV 2 at han vil signere ny kontrakt med Tottenham.
Les mer om:

ESPN: Trenerskiftet hos Real Madrid får fart på Gareth Bale

Skal, skal ikke. Siden vinterens overgangsvindu har det gått rykter om at Gareth Bales dager hos Real er talte. Ikke holdt han seg skadefri og ikke fikk han spesielt med spilletid. Men etter Champions League-finalen hvor han som innbytter klinket inn en spektakulær scoring pluss én på et lompeskudd, ble plutselig alternativene flere. Spesielt når det nå kommer en ny sjef til San Bernabeu.

Tre kamper du definitivt ikke ønsker å glipp av

Fotball-derbyer er spennende, uansett kvalitet på spill og antall scoringer. Dette skyldes ikke minst oppbygningen mot disse bitre oppgjørene og prestisjen som er involvert. Spillere og trenere hater å tape disse kampene. Spør Mourinho og Guardiola. I Premier League er det spesielt tre kamper som peker seg ut som de tøffeste oppgjørene. Når disse seks klubbene spiller, er det år med rivalisering som sitter i stadion-veggene og skaper en helt intens atmosfære på kampdagen. Pep Guardiola og Jose Mourinho møtes i sesongens første Manchester-derby på Etihad Stadium, 10.

Stefan Johansen får storfint besøk i Premier League-åpningen

Fulham og Stefan Johansen lyktes til slutt å kvalifisere seg til Premier League. Det så mørkt ut en stund, men gutta fra Craven Cottage nektet å bli tatt fra muligheten for spill mot Englands beste klubber. Nå er spilleprogrammet klart, og Fulham starter den første sesongen i Premier League siden 2014 med å ta i mot Crystal Palace og Alexander Sørloth, 11. august. Det blir full trøkk mot nyopprykket Johansen.

Tottenham har nå fritt frem til å hente Manchester United-spiller

Vi har lenge visst ant det, nå bekrefter agenten til Anthony Martial at det kommer til å skje. Dette betyr at Pochettino kan gjennomføre overgangen han ønsket i 2015. Ifølge agent Philippe Lamboley ønsker ikke Manchester United å miste sitt franske stortalent, men har ikke klart å komme til enighet med Martial om ny kontrakt. -Etter en nøye vurdering, ønsker nå Anthony å forlate Manchester United.

Manchester United danker ut City

Manchester City gruste byrivalen i Premier League. Selv om Mourinho kjempet seg til en sterk andreplass foran Tottenham, må det ha svidd skikkelig å se City 19 poeng foran seg ved sesongslutt. Men når det gjelder driften av klubben, plasserer United City langt bak seg. Vi hører stadig om oljepengene som sprøytes inn hos City gjennom sine arabiske eiere.

– Grusomt å utestenge fattige barn fra fotballskoler

SKIEN/PORSGRUNN (NRK): Odd og Tottenham samarbeider om en fotballskole i Skien til 2400 kroner for tre dager. Altfor dyrt for barn fra 8 år, mener fotballkretsen i Telemark.

Kane med ny kontrakt i Tottenham

Harry Kane har i dag skrevet under på en ny seksårskontrakt med Tottenham. Dermed binder den ettertraktede spissen seg til London-klubben fram til 2024. Ifølge avisa Daily Mirror vil Kanes nye månedslønn være på nesten 2 millioner kroner.
Les mer om:

Kane skrev ny seksårskontrakt

England-kaptein Harry Kane har forlenget kontrakten med Tottenham til og med 2024.
Les mer om:

Og der er Tottenham-treneren i gang igjen

Nå hadde vi akkurat krysset av i boksen for trenere som IKKE starter hos Real Madrid. Så kommer Pochettinos frieri inn fra høyre – igjen. Real Madrid har ikke holdt igjen at Tottenham-treneren står på topp av ønskelisten som ble skrevet etter at Zinedine Zidane tok med seg bagen og dro. Men så kom argentineren med offentlige uttalelser som utelukket at han ville avslutte arbeidsforholdet med Spurs, og Real fortsatte søket. Les: No, no, no, sier Chelsea-treneren Allikevel er det ikke helt sikker at Pochettino ikke kan forsvinne til Madrid.

Kane signerte ny seksårskontrakt

Harry Kane har skrevet under på en ny seksårskontrakt med Tottenham. Det bekrefter klubben fredag. Stjernespissen blir dermed værende i klubben frem til sommeren 2024.
Les mer om:

«No, no, no», sier Chelsea-treneren

Det har vært så merkelig stille rundt Antonio Conte i lang tid. Så forsvant Zidane ut av bildet på San Bernabeu.  Det må være godt for Chelsea-treneren å være i pressens søkelys – ikke bare for de manglende prestasjonene til London-klubben.

Fotballryktene: – Man. United byr på målfarlig brasilianer

Bernd Leno skal være på vei til Liverpool, de spanske gigantene jakter brasiliansk stjerneskudd og Tottenham ønsker Jack Grealish. Les fredagens rykter!
Les mer om:

Danny Rose åpner opp om depresjon - vil ikke ha med familien til VM

Den 27 år gamle Tottenham- og England-backen forteller åpenhjertig om problemene i Tottenham, moren som ble utsatt for rasisme og at broren ble skutt - og hvordan det engelske landslaget har vært redningen.
Les mer om:

Pochettino får det ikke som han vil

Tottenham har vært intense i sin interesse for Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. Men nå ser det ut til at Crystal Palace har mistet all kontakt med virkeligheten. Ifølge Tottenham. Tottenham har gitt uforbeholden støtte til Pochettino, og skal gi treneren mulighetene til et høyt aktivitetsnivå på overgangsmarkedet. For Pochettino har Zaha stått høyt oppe på listen. Palace-vingen har spilt glimrende denne sesongen og var avgjørende for at klubben beholdt plassen i Premier League.

Kroatisk fotballtopp må i fengsel etter Modric-salget

Den tidligere Dinamo Zagreb-toppen Zdravko Mamic er dømt til 6,5 års fengsel for blant annet å ha unndratt skatt fra salget av Luka Modric til Tottenham i 2008.
Les mer om:

Dermed takker vi Emre Can for underholdningen hos Liverpool

Det er sikkert delte meninger om Emre Cans prestasjoner i Liverpool-drakten, men vi velger nå å takke tyskeren for kompromissløs innsats for de røde. Du trenger ikke å like spillestilen til Can, men effektiv må den sies å være. Ifølge Sky Sports har tyskeren nå blitt enige med Juventus om veien videre.

Slettes ikke sikkert det blir Liverpool

Den 24 år gamle franske angrepsspilleren Nabil Fekir har lenge vært linket til Liverpool, men nå har agent Jean-Pierre Bernes øynet mulighet for å cashe inn ekstra ved at han er en del av et knallsterkt fransk VM lag.   Agenten prøver å vente dem ut ved å komme presentere flere interessenter. Les: «Glem denne spilleren, Liverpool – eller bring en trillebår med penger» Nabil Fekir er langt fra så nær et trekk til Liverpool, som flere medier har skrevet, og den offensive spilleren har andre tilhengere, sier hans agent.

Liverpool, Tottenham og Roma bryter fortsatt om Kluivert

Justin Kluivert har vært omtalt så ofte de siste månedene at han skal slippe å bli referert til som sønnen til… Det begynner å bli intenst rundt 19-åringen, der tre klubber kjemper om å overtale Ajax til å gi slipp på supertalentet. Det har vært en del ondt blod i Ajax det siste året, noe som har opprørt vingen. Kluivert har ett år igjen av kontrakten med Ajax, men er ikke forsiktig med å holde igjen om hva han mener om klubben. –Ajax ønsker å forlenge med meg så de kan tjene mer penger.