Nyheter om Tottenham


Juventus har tatt kontakt etter avslag gitt til både Tottenham og Newcastle

Den italienske storklubben Juventus er i førersetet for en overgang for 26 år gamle Anthony Martial, etter at både Tottenham og Newcastle har fått avslag på en forespørsel om et lån. Forholdet mellom angrepsspilleren og midlertidig manager Ralf Rangnick er svært dårlig selv etter en ektefølt unnskyldning for tåpelige kommentarer. Les: Anthony Martial forbannet på Ralf Rangnicks usanne kommentar Anthony Martial som har vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco i 2015 vet, som alle andre, at Ralf Rangnick ikke er manager når vi igjen kan nye en utepils.

Eddie Howe presser hardt på for flere Newcastle kjøp

Newcastle United-manager Eddie Howe oppfordrer klubbens nye eiere til å fortsette med sine ambisiøse kjøpsstrategi i dagene som kommer. Planen er å få inn et halvt dusin nye ansikter denne måneden, selv om de visste at oppgaven ikke ville bli lett. De har sikret seg signeringene av Kieran Tripper og Chris Wood til en pris på rundt 40 millioner pund, men troppens tilstand er fortsatt et stykke utenfor hva Howe ønsker.

Adama Traoré har blitt enig med Antonio Conte om opplegget

Det har pågått samtaler en god stund mellom muskelbunten Adama Traoré og Tottenham. – Tema for samtalene har ikke bare vært av økonomisk art, selv om det er viktig, høyrevingen ønsker å finne tilbake til samme form som han opplevde i Nuno Espírito Santo sin regjeringstid i Wolverhampton. Vil bli best igjen! Det er over et år igjen av avtalen som Adama Traoré har med Wolverhampton så en avtale klubbene i mellom må også på plass før en overgang kan gjennomføres.

Eriksen har fått tilbud fra Premier League-klubb!

Den tidligere Tottenham-spilleren er på vei mot et comeback i Premier League. Brentford er i samtaler med Christian Eriksen om en retur til Premier League, melder The Athletic. Brentford har tilbudt 29-åringen en seks måneders avtale med opsjon på forlengelse i ytterligere ett år. LES MER: Real Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland Eriksen er klubbløs etter å ha kommet til enighet med tidligere klubb Inter Milan om å si opp kontrakten hans forrige måned, på grunn av hans hjertestans under Danmarks EM-kamp mot Finland 12.

Jose Mourinho har sagt nei

Det er ingen overraskelse at Jose Mourinho har sagt nei takk til Everton, han har kun vært noen måneder i Roma, vanligvis tar det minst en hel sesong, før den portugiser stjernemanageren drar videre.

Tottenham raser etter at Arsenal fikk utsatt London-derbyet: – Ekstremt overrasket

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Det skjønner ikke Spurs noen ting av.
Les mer om:

Tottenham raser etter at Arsenal fikk utsatt London-derbyet: – Ekstremt overrasket

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Det skjønner ikke Spurs noen ting av.
Les mer om:

Eksperter reagerer på Arsenal-utsettelse: – Må stoppe dette

Utsettelsen av oppgjøret mellom Arsenal og Tottenham kom kun et døgn før kampen skulle vært spilt. Det møtes med skepsis blant ekspertene, som er sterkt kritisk til coronaforskriftene i Premier League.

Lokaloppgjøret utsettes

Helgens storkamp mellom Arsenal og Tottenham blir ikke spilt denne helgen. Det bekrefter Premier League. Det var Arsenal som ønsket å utsette kampen grunnet for få spillere.

Arsenal fikk utsatt London-derbyet mot Tottenham

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Martin Ødegaards lag sliter med skader og sykdom etter en hektisk uke. Det bekreftet Arsenal på sitt nettsted lørdag ettermiddag. Før torsdagens ligacupsemifinale mot Liverpool ble det kjent at Ødegaard testet positivt på koronaviruset.

Tanguy Ndombele trener alene etter «gå sakte av banen» aksjon

Tottenham manager Antonio Conte er definitivt ikke alene om å riste på hodet over oppførselen til den franske superstjernen Tanguy Ndombele. – De aller fleste fans har frisk i minne hvordan klubben hentet han fra Lyon for 60 millioner euro i 2019. Kjøpet har i det store og hele vært en skuffelse og nå har hans holdning ovenfor fans og lagkamerater bragt han ytterligere i trøbbel. I FA-cupkampen mot Morecambe sist søndag, mens Tottenham lå under 1 – 0, gikk Ndombele sakte av banen etter at han ble byttet ut med Oliver Skipp .

Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus

Denne uken skulle Juventus og Max Allegri vise hele Italia at plasseringen på sesongens Serie A tabell utenfor topp-fire er midlertidig. Supercoppa-finalen mot Inter Milan skulle vinnes og Juves kollektive selvtillit skulle økes. Det endte med et bittert 2-1 tap på San Siro, med scoring av Alexis Sanchez på overtid med kampens siste spark på ballen etter 121 minutter.

Arsenal vil utsette London-derby

Mener de har for få spillere før søndagens møte med erkerival Tottenham.
Les mer om:

Arsenal ber om utsettelse av nabooppgjøret

Arsenal har bedt Premier League om å utsette søndagens nabooppgjør mot Tottenham på grunn av problemer med å mønstre et lag. – Vi har motvillig gått til dette skrittet. Vi har mange spillere som er utilgjengelige på grunn av koronasmitte, skader og deltakelse i afrikamesterskapet, skriver klubben på sitt nettsted. Ifølge BBC vil Premier League-styret møtes lørdag for å avgjøre om Arsenal skal få innfridd ønsket om usettelse.(NTB)

Tysk media: Borussia Dortmund bruker Witsels ukelønn på 1,5 millioner for å vinne kampen om Chelsea-spiller

Witsel tapper lønnsbudsjettet til Dortmund med den 6. høyeste lønningen (sportsalary.com), en utgift som forsvinner til sommeren når belgieren går ut som free agent fire år i klubben. Ifølge Bild er denne sparte lønnsutgiften avgjørende for å kunne tiltrekke seg en ettertraktet Chelsea-spiller. Andreas Christensen. Dansken er fått Thomas Tuchel til å rive av seg i lille håret han har igjen, etter at Christensen presser Chelsea steinhardt i lønnsforhandlingene for å signere forlengelsen.

Chelsea til ligacupfinalen – slo et Spurs i motvind

Chelsea vant 1-0 over Tottenham i semifinalen og er videre i den engelske ligacupen. Sammenlagt ble det 3-0 på en kveld der det meste gikk mot Spurs.
Les mer om:

Chelsea til ligacupfinalen

Antonio Rüdiger sørget for at Chelsea vant 1-0 over Tottenham i det andre semifinale-oppgjøret i ligacupen og er dermed klar for finale. Sammenlagt ble det 3-0.
Les mer om:

Chelsea klar for ligacupfinale

Chelsea vant 1-0 over Tottenham i semifinalen og er videre i den engelske ligacupen. Sammenlagt ble det 3-0 på en kveld der det meste gikk mot Spurs. Antonio Rüdiger ble matchvinner med sin scoring etter 18 minutter da Pierluigi Gollini feilberegnet corneren fra Mason Mount. I feltet sto Rüdiger og headet Chelsea i ledelsen og satte samtidig halvannet bein i ligacupfinalen med 3-0 sammenlagt. Chelsea møter enten Liverpool eller Arsenal i finalen. Den første av de to semifinalene spilles torsdag. Returoppgjøret er en uke senere. (NTB)

VAR stanset Tottenham – Chelsea klare for finalen i ligacupen

Spisesteder som åpnet i Stavanger og Sandnes i fjor

VAR stanset Tottenham – Chelsea klare for finalen i ligacupen

(Tottenham – Chelsea 0–1, 0–3 sammenlagt) Harry Kane (28) og Tottenham gikk målløse av banen hjemme mot Chelsea. Dermed må Tottenham-fansen vente på en ny mulighet til å ta klubbens første trofé siden 2008.
Les mer om:

Der kom telefonen fra Premier League som Robin Olsen har ventet på

I sommer ble Robin Olsen lånt ut fra Roma til Sheffield United i Championship etter å ha falt fullstendig ut av tankene til manager Jose Mourinho.

Conte med januarsalg på Tottenham Hotspur Stadium

Tanguy Ndombele er ikke en populær mann i Tottenham etter at franskmannen ble buet ut av egne fans i FA-cupkampen mot Morecambe på søndag. Midtbanespilleren skal nå ønske å forlate klubben allerede i januar og Conte skal visstnok ikke stå i veien for en overgang. Den engelske avisen Daily Star skriver at både PSG, AC Milan, Roma, Lyon, Barcelona og selvfølgelig Newcastle skal være interesserte i overta franskmannens tjenester. SISTE: Newcastle vurderer om de skal gi et tredje bud Det har ligget i kortene lenge, men det er fortsatt utrolig at Tottenham ønsker å selge Dele Alli.

Odd og Jan Frode Nornes enige om sluttavtale

Heldigvis har trener og klubb klart å gjennomføre siviliserte samtaler og blitt enige om en sluttavtale. Odd viste som så mange andre fotballklubber dårlig ledelse da de i helgen fortalte verden de ønsket seg en ny hovedtrener, men samtidig ikke ville gi hovedtrener Jan Frode Nornes sparken og heller gi han andre oppgaver. Forrige sesongs skuffende 13.

Spissen Chris Wood besøker legen på St James’ Park

Den nyrike Premier League klubben Newcastle har startet et shopping «raid» av historiske proporsjoner etter klubben fikk Saudiske diktatorpenger i ryggen. – Så langt i vintervinduet har de hentet Kieran Trippier fra regjerende La Liga-mester Atlético Madrid og nå melder Sky Sports at det det andre kjøpet er så og si klart. Newcastle har krise i alle ledd, men ingen deler mer enn angrepet, Kieran Trippier er en sterk bidragsyter til styrkning av forsvaret, Burnley-spissen Chris Wood vil kunne bidra godt i fremste lagdel.

Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes. Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.