Nyheter om Tottenham


Dele Alli strålte

Ett mål og to målgivende pasninger var fasit for Dele Alli etter 90 minutter. Tottenham vant 4-0 mot Wolfsberg. Dermed er de videre i Europa League med 8-1 sammenlagt.
Les mer om:

Mourinho hyller arbeidshesten Alli etter kunstmål: – Spiller veldig bra

(Tottenham – Wolfsberg 4–0, 8–1 sammenlagt) Dele Alli ble den store spilleren da Tottenham lekte seg videre i Europa League.
Les mer om:

France Football: Mourinho har funnet midtstopper-redning

Tottenham fortsetter svalestupet ned Premier League-tabellen. Nå er det ingen forsvar i Premier League som trenger å føle seg knust etter å ha tapt mot Manchester City, men 3-0 tapet til Spurs viste igjen at forsvaret ikke er rigget for de største titlene. I midtforsvaret er det Davinson Sanchez som skal ha skapt hodebry for Mourinho. Det er France Football som hevder Tottenham-manageren jobber på som at han skal beholde jobben (har vel ikke noe valg). Dette har fått Tottenham til å sende signaler til Lille.

Leeds til øvre halvdel

Leeds leverte en gnistrende andreomgang hjemme mot Southampton og vant 3–0 på Elland Road. Med seieren klatret Leeds forbi Martin Ødegaards Arsenal til øvre tabellhalvdel. Laget er nå på tiendeplass, ett poeng bak Tottenham. Patrick Bamford, Stuart Dallas og Raphinha scoret målene for Leeds.
Les mer om:

ESPN: Mourinho dumper forsvarspiller til sommeren

Når en manager og klubbledelse møter motgangsveggen, rettes blikket automatisk bort fra seg selv og mot «de andre». Hos Tottenham har en 29-åring nå fått post-it lappen med get lost på ryggen. Det var full fanfare hos Tottenham da klubben vant kampen om Matt Doherty i august. Høyrebacken hadde vært knallsolid for Wolverhampton, og en av brikkene til Nuno Santo som løftet ulvene opp i Premier League – for å bli der.

Ronaldo befinner seg fortsatt i en annen etasje

Det er ikke akkurat noen stor nyhet at Juventus slår det absolutte bunnlaget med 3-0, og der Cristiano Ronaldo scorer. Likevel, vi hadde behov for å skrive noe mer lystig om gjengen til Pirlo etter en periode preget av nedturer. For det er ikke vant kost å se Juve bak begge Milano-klubben i Serie A – og med ett bein ute av Champions League etter første 16-delsfinalekamp. Les: Telegraph: Tottenham har funnet manageren som endelig skal løfte klubben Så derfor: Mot Crotone på mandag ble det en befriende 3-0 seier.

Må være tidenes største bløff hos Barcelona

Nå skal vi ikke gi Barcelona skylda, men når vi hører hvordan retorikken vokser inn mot det retningsgivende presidentvalget i klubben, får vi assosisasjoner til Donald «The Wall» Trump. Donald lovet velgerne sine en murløsningen mot Mexico før valget i 2016 – og la glatt til at den i tillegg skulle bli finansiert av meksikanerne selv. Det gikk som det gikk. I Barcelona legger presidentkandidatene ut med fantastiske løsningen for hvordan klubben skal reise seg fra asken (sikkert motivert av 4-1 tapet mot PSG).

Telegraph: Tottenham har funnet manageren som endelig skal løfte klubben

Når vi ser José Mourinho kave videre i Premier League-sesongen som allerede er ødelagt, syntes vi synd på portugiseren. Sparket United-manager og snart sparket Tottenham-manager gjør ikke akkurat underverker for et stort ego.

Rio Ferdinand serverte Solskjær den perfekte midstopperen

Phil Neville har sagt det hele sesongen, nå var også den ellers så forsiktige Paul Scholes ute og advarte United mot å tro at de slipper unna med dagens midtforsvar. -Jeg sa før kampen at jeg savner en virkelig dominerende midtstopper.

Tottenham skal ha, penger er ikke noe tema

Et av de store ankepunktene til tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino var at til tross for suksess og Champions League finale fulgte det ikke tilstrekkelig med penger for å konkurrere med andre klubber med ekstreme budsjetter. Nå er London klubben i en sportslig krise som igjen vil føre til enorme inntektstap. Tap i fire av de fem siste kampene i Premier League og 9.plass, stadig lenger unna spill i Europa og pengesekken som følger av det.

Er meget fornøyd med Jonathan Woodgate

Til tross for tap mot QPR på lørdag har Bournemouth sin opplevelse av sin midlertidige manager Jonathan Woodgate vært så positiv at de for nå har avblåst jakten på en ny manager. Den tidligere Real Madrid-forsvareren Jonathan Woodgate, som også har bakgrunn fra Leeds United og Tottenham, tok nylig over som midlertidig trener for Championship-laget Bournemouth etter at Jason Tindall ble sparket.

Vil ikke være på feil side av Marcel Sabitzer effektive skuddfot igjen

Marcel Sabitzer har for lenge siden skapt et navn for seg selv i Bundesliga, han har en meget effektiv foran mål noe han bevist tidligere i dag ved å sette inn det første av tre for RB Leipzig mot Hertha Berlin. – Det var et skikkelig drømmetreff som du kan se lenger ned i artikkelen. (Alexander Sørloth ble for øvrig satt innpå i det 83 minutt uten å score) Den 26 år gamle midtbanespilleren har «plaget» Tottenham ved å score flere mål mot dem i Champions League sist sesong.

Rart Jesse Lingard ikke fikk kjylt en vannflaske etter seg

Etter at José Mourinho ble sendt på dør hos United i 2018 har Jesse Lingard hele veien fortalt hvor viktig manageren var for hans utvikling. Fotball er rimelig nådeløs når Lingard på søndag sørget for at mentoren er i skikkelig trøbbel. «Høyt flyr de og langt faller de». Tottenham fikk et skikkelig Mourinho-boost i de første månedene før det sa full stopp rundt juletider. Etter nyttår har Spurs ikke klart å henge med der fem-seks andre klubber har akselerert. Les: Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder West Ham er en av de mest imponerende av dem.

Mourinho har aldri tatt færre poeng enn i Tottenham

Hvorfor er denne gartneren på lag med Ståle Kyllingstad, Ingebrigt Aarbakke & co for et datasenter?

Mourinho har aldri tatt færre poeng enn i Tottenham

(West Ham–Tottenham 2–1) Jesse Lingard senket sin gamle sjef José Mourinho. Nå er West Ham på Champions League-plass. Mourinho har aldri tatt færre poeng etter 50 kamper.

Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder

Pochettino har vunnet ti av elleve kamper for PSG, der toppen av kransekaka ble servert til klubbeierne på tirsdag: 4-1 seier over Barcelona. Dermed har argentineren allerede vist at han på kort tid har fått samlet gjengen med superstjerner til å jobbe som et skikkelig lag – også utenfor Ligue 1. Det hersker liten tvil om at Pochettino får det som må til av ressurser for å bygge opp en tropp som på papiret blåser motstanderne av banen. Dette betyr at det jobbes knallhardt internt med å overbevise Neymar og Mbappé om å satse de neste årene på PSG.

Premier League kalenderen for mars ser litt annerledes ut

FA-cupen og diverse utbrudd gjør at kamper i Premier League har måttet flytte til nye tider. Les: Nå er det ikke lenger tvil, Cavani blir! Her er alle kampene som spilles i mars: Tirsdag 2. mars: Man City – Wolves (21.00) Onsdag 3. mars: Burnley – Leicester (19.00) Sheff. Utd – Aston Villa (19.00) Crystal Palace – Man. United (21.15) Torsdag 4. mars: Fulham – Tottenham (19.00) West Brom – Everton (19.00) Liverpool – Chelsea (21.15) Lørdag 6. mars: Burnley – Arsenal (13.30) Sheff.

Aalesund stolt over å ha solgt Parfait Bizoza til en større liga

Det 21 år gamle stortalentet Parfait Bizoza kom tilbake til sin barndomsklubb Aalesund i fjor og nå bærer det ut på nye eventyr i den russiske klubben FC Ufa.

Dele Alli og Mourinho lever på to ulike planeter

Vi mistenker i utgangspunktet ikke fotballspillere bevisst å velge temaer eller vendinger som indirekte skal uttrykke det de ikke kan si direkte. I tilfellet Dele Alli er vi ikke så sikre. Det gikk hete rykter om en overgang til PSG i januar, men det hele endte med at 24-åringen ble holdt igjen i kulda hos Mourinho og stusslige 541 spilleminutter så langt i sesongen. Før Europaligakampen (hvor han faktisk fikk spille), trakk Alli frem hvor fantastisk det var i klubben under Maurico Pochettino.
Les mer om:

Solskjærs hastverk kan bare bety én ting

United-supporterne pustet lettet ut da Solskjær og gjengen forlot Real Sociedad på perongen i andre omgang og fosset inn til 4-0 seier i Europaligaens 16. delsfinalekamp. For det første, tåpelige poengdelinger fra Premier League var historie. For det andre, United begynner allerede å få valuta for 200-millioner kroners investeringen. Amad Diallo fikk ikke mange minuttene på banen, men likevel. Opplevelsen av å være i gang for real var viktig, selv om det ikke er altfor mange ukene siden 18-åringen landet i Manchester.

Endelig kom magien frem hos Tottenham

Nå skal vi ikke dra det for langt, men denne kvelden endte med en heidundrandes kamp for London-laget. Og hvem var med fra start? Gareth Bale. Say no more. Vi skal ikke skjule at vi har ment at Mourinho måtte gi waliseren skikkelig tillit for at Tottenham skal få Bale-effekten, som United har fått med å hente inn Edinson Cavani.

Bale med scoring og målgivende

Tottenham valset over østerrikske Wolfsberg med 4-1 på bortebane i det første av to oppgjør i europaligaens 16-delsfinale. Waliseren Gareth Bale viste god gammel form da han først assisterte Son Heung-min på det første målet og selv doblet ledelsen 15. minutter senere. Sist gang Bale hadde både målgivende pasning og scoring i Tottenham-trøya var helt tilbake i april 2013. Brasilianske Lucas Moura la på til 3-0 ti minutter før pause, før Moussa Sissoko tidlig i førsteomgang laget et straffespark for østerrikerne. Det satte Michael Liendl bak en sjanseløs Hugo Lloris.
Les mer om:

Solskjær viser igjen hvorfor United er bedre stilt uten Mourinho

Fotball er ferskvare. Tidligere meritter kan en stjernespiller surfe på når han legger opp. For når dommeren blåser til kamp, er det prestasjonene der og da som betyr alt. Men det forutsetter selvfølgelig at du får spilletid av manageren. Litt svømmende innledning, men skal vi tolke Gareth Bales agent, er det mye som skal sies – uten å si noe konkret om situasjonen hos Tottenham. Les: Lopetegui tok grundig feil om Haaland Engelsk presse har satt igang sin favorittøvelse med å så tvil om en spillers prestasjoner, motivasjon og potensiale.

Pep og Ole kjemper om Harry Kane! Koster 1,7 milliarder

Hvis Tottenham selger Harry Kane har de råd til å sparke manager Jose Mourinho. – Vi aner ikke om det er strategien, men i dag skriver Daily Mail at både den blå og røde delen av Manchester ønsker seg den meget suksessrike spisse. År etter år har han vært helt i toppen av Europas toppscorerliste, denne sesongen intet unntak, så langt har det blitt 21 mål og 14 assist på 32 kamper.

Til tross for ekstrem prislapp ser Levy på to etterfølgere til Jose Mourinho

Til tross for elendige resultater for Tottenham om dagens har de aller fleste eksperter konkludert med at London-klubben, som trenger å spare penger ikke tar på seg kostnaden med å sparke manager Jose Mourinho. Det startet bra, Spurs toppet Premier League-tabellen etter 12 kamper denne sesongen.