Nyheter om Tottenham


Jose Mourinho prøver på en Willian finte enda en gang

Av en eller annen grunn gikk den brasilianske superstjernen Willians vei til berømmelse gjennom klubben Anzji Makhatsjkala i republikken Dagestan og Sjakhtar Donetsk. Så i 2013 orkestrerte daværende Chelsea manager Jose Mourinho det sanne kaoset i en overgang til Premier League. – Først var Willian i praksis klar for Liverpool, så var han på medisinsk test hos Tottenham for så å ombestemme seg og melde overgang til Chelsea.

Daniel Levy lamslått av gigantisk lønnskrav

Eric Dier som bare har et år igjen av sin kontrakt med Tottenham er lei av å tjene stakkarslige 60 000 pund i uken. – Forhandlinger om forlengelse av avtalen er igang, men Tottenham skal ære lamslått av lønnskravet som er presentert.

Gabriel Agbonlahor: «En ting må gjøres før retur til Liverpool kan skje»

Det er en mulighet for at den brasilianske superstjernen Philippe Coutinho kan få en retur til Liverpool i sommer, men først må en skikkelig, ekte følt og offentlig unnskyldningen på gjøres. Coutinho var en yndling på Anfield helt til han satte inn alt på å få til en overgang til Barcelona, Liverpool fikk betalt 142 millioner pund og den spanske storklubben fikk en spiller som aldri helt fikk det til hos dem.

Valon Berisha endelig tilbake i en toppklubb

Valon Berisha som har tatt på seg landslagstrøya til både Norge og Kosovo har etter et litt trist opphold i den italienske klubben Lazio inkludert et utlån til Fortuna Düsseldorf på nivå 2 i tyskland endelig tilbake i en klubb med ambisjoner. Valon startet opp i Viking hvor han fikk spilt sammen med sin bror Veton før veien gikk videre til Red Bull Salzburg hvor han leverte godt og ble værende i seks sesonger.

Dette var triste saker, Mourinho

Solskjær har ryddet opp etter Mourinho hos United, nå begynner det å se ut som portugiseren trenger en ryddegutt etter seg også i Tottenham. Vi digger deg, José, men det er noe med energien hos Tottenham-spillerne som ikke fungerer. Vi så det samme på United-spillerne da Solskjær tok over tøylene. Laget kunne prestere i enkeltkamper, men hadde ikke grunnlaget til å lage seg en surfebølge som holder helt inn til stranda. Les: Goal: Conte henter duo fra Premier League Før Bournemouth-kampen hadde Tottenham skvist ut bare ett poeng av de siste 8 Premier League-kampene.

Amper Mourinho med kryptisk stikk

Joshua Kings dytt på Harry Kane ble et hett tema etter den målløse kampen mellom Bournemouth og Tottenham.
Les mer om:

Horribel skade og VAR-drama da Bournemouth klarte ett poeng mot Tottenham

Med lite å skryte av offensivt i 0-0-møtet mellom Bournemouth og Tottenham, falt fokuset på VAR og en stygg skade for Bournemouths Adam Smith.
Les mer om:

Poengdeling for King

Det endte målløst mellom Bournemouth og Tottenham i kveld. Joshua King fikk et mål annullert for offside. I tillegg var han uheldig da en ball gikk via hånden hans og i mål. VAR annullerte også den scoringen.
Les mer om:

Her tror Kings lagkamerat at han har senket Tottenham. Så kom kontrabeskjeden.

Dramatisk avslutning da Bournemouth spilte uavgjort mot Tottenham.
Les mer om:

Her tror Kings lagkamerat at han har senket Tottenham. Så kom kontrabeskjeden.

Dramatisk avslutning da Bournemouth spilte uavgjort mot Tottenham.
Les mer om:

King-hands ødela for nedrykkstruede Bournemouth

(Bournemouth – Tottenham 0–0) Callum Wilson trodde han hadde sikret Bournemouth tre livsviktige poeng, men en berøring fra hånden til Joshua King gjorde at VAR grep inn.
Les mer om:

Ny skuffelse for Bournemouth

Joshua Kings Bournemouth var svært nær seieren mot Tottenham, men måtte ta til takke med 0-0. Dermed har de tre poeng opp til trygg grunn når det gjenstår fire kamper.
Les mer om:

Premier League direkte: Bournemouth spilte uavgjort mot Tottenham

Følg Premier League fra klokken 19.00.

Premier League direkte: Bournemouth spilte uavgjort mot Tottenham

Følg Premier League fra klokken 19.00.

Ajax kaster seg inn i kampen om Tottenham mål

Den nederlandske storklubben Ajax er en ypperlig fabrikk for nye talenter, en sjelden gang melder seg inn i konkurransen om en spiller som allerede er i Premier League betyr det de er sikker det ikke bare er en god investering, men bra for laget nå.

Mourinho ber om mer bråk: «Det er vakkert»

Etter noen seige dager etter Sheffield United-tapet, slo Tottenham tilbake mot Everton. At Spurs-spillere starter brytekamp med hverandre er bare et godt tegn – skal vi tro José Mourinho. Det er ingen tvil om at det ikke her helt god stemning hos Tottenham om dagen. Sesongen etter Champions League-finalen har vært en lidelse for spillere, to managere, eiere og supporterne. Les: Det brenner på dass Derfor var den knepne 1-0 seieren mot Everton et takknemlig tilskudd av oksygen.

Det brenner på dass

Det er lett å være etterpåklok og peke på at da det i vinter lå hyggelige tilbud på flere av Bournemouth spillerne, inkludert den norske «goalgetter» Joshua King og den nederlandske forsvarsspilleren Nathan Aké satte klubben seg grundig på bakbeina. – Det kan de angre på nå! Bournemouth er inne i en sportslig krise få uker sesongslutt, den blir trolig ikke noe bedre, de har nemlig to tøffe kamper på tapetet, først tar de imot Tottenham på torsdag og så følger de opp med et nytt hjemmemøte mot Leicester på søndag.

Drama for Tottenham: Lagkamerater måtte skille rasende stjerneduo

(Tottenham - Everton 1–0) Kaptein Hugo Lloris og stjernen Heung-min Son var på vei til å ryke i tottene på hverandre i pausen under kampen mot Everton mandag.
Les mer om:

Spurs tilbake på vinnersporet

Tottenham slo Everton mandag kveld. Et skudd fra Giovani Lo Celso i førsteomgang gikk via Michael Keane og i mål til 1-0. Det ble også kampens eneste mål.
Les mer om:

Premier League direkte: Presset Mourinho så Tottenham ta ledelsen

Følg Tottenham-Everton. Avspark klokken 21.

Premier League direkte: Tottenham på vei mot etterlengtet seier

Følg Tottenham-Everton. Avspark klokken 21.

Premier League direkte: Presset Mourinho så Tottenham ta ledelsen

Følg Tottenham-Everton. Avspark klokken 21.

Premier League direkte: Tottenham på vei mot etterlengtet seier

Følg Tottenham-Everton. Avspark klokken 21.