Nyheter om Tottenham


Bekreftet: Manchester City og Kyle Walker enige

Han ble hentet fra Tottenham for to år siden. Hundre kamper senere er Manchester City og den engelske landslagsbacken enige. Om at mye vil ha mer. Walker har vært på banen for City i det meste. Mer enn 40 kamper denne sesongen illustrerer hvilken rolle han spiller hos Guardiola. Kyle Walker signs new contract at Manchester City that keeps him there until summer 2024. — Sky Sports News (@SkySportsNews) June 19, 2019 Se på Popidol: Rashford og Lingard gjenskaper Solskjærs scoring Derfor har klubb og spiller bestemt seg for at det ikke er noen grunn til å vente.

Antallet fotballreiser til England tar av- Liverpool dominerer!

At engelsk fotball er populært i Norge er overhodet ingen overdrivelse, og man kan jo bare se på antallet nordmenn som reiser over til balløya hvert år. Engelsk fotball ligger dypt forankret i den norske idrettsjelen, og nå lurer nok reiseselskapene som selger fotballreiser til England på om interessen vil stige enda mer. Har steget voldsomt Interessen for fotballreiser har steget kolossalt i løpet av de siste 10 årene, og årsaken er nok at det har dukket opp selskaper som har spesialisert seg på denne formen for turisme.

Bekreftet: Lyon gjør det igjen – henter den superelegante dribleren Héritier Deyong

Han er 17 og full av offensive fibre. Lyon har lenge jobbet med å hente PSV-spilleren Frankrike og har nå lykkes. Det belgiske talentet får nå muligheten i Frankrikes 3. beste klubb.

Robin van Persie har bedt agenten om å slutte med alle disse tilbudene

Noen forrykende sesonger i Premier League for Arsenal og Manchester United har gjort at van Persie-navnet fortsatt ligger langt fremme i bevisstheten. Når han i tillegg har vett til å gi seg før det er for sent, øker respekten. 35-åringen tok avgjørelsen om å åpne dobbeltknuten på fotballstøvlene og pensjonere seg foran Feyenoord-supporterne, der det hele startet i 2001. Dette betyr ikke at fotballverden har trodd det var en realitet. -Jeg har mottatt tilbud fra mange land, men jeg har avslått dem umiddelbart.

Liverpool bør holde seg unna Griezmann og heller se mot Tottenham

Dette er anbefalingen fra tidligere Liverpool-spiss John Aldridge. Griezmann har ikke holdt tilbake om at denne gangen (han lover) er han klar for exit fra Atletico Madrid. Og når det gjelder denne franskmannen, forventer vi det snart kommer en dokumentar som bekrefter planene hans… Denne gangen er det 60-åringen Aldridge som får uttale seg om hva Klopp bør og ikke bør gjøre.

Noen vil endelig betale ukelønna til Gareth Bale – går mot utleie

Uansett hvor mye vi vil at Gareth Bale skal fortsette hos Real Madrid og klubben han helst spiller for, går det unektelig mot en slutt i La Liga for waliseren.

Tottenham igjen: – Tjener ikke mye

SKIEN: Tottenham kommer på besøk til Skagerak arena igjen i år. Også denne gangen ligger prisen godt over normalen.
Les mer om:

Hevder Tottenham oppgraderer VIP-losjer etter krav fra spillernes partnere

London-klubben oppgraderer Tottenham Hotspur Stadium for ti millioner kroner etter det som skal være misnøye fra spillernes koner og kjærester.
Les mer om:

Ronaldo’s ville krav: ønskeliste til milliarder

Cristiano Ronaldo har levert en svinedyr innkjøpsliste til Juventus-ledelsen og det var egentlig bare å forvente. Da Juventus plukket opp Cristiano Ronaldo fra Real Madrid før forrige sesong, var det selvfølgelig på grunn av hans evner på fotballbanen, inkludert hans ukuelige vinnermentalitet. Ifølge German Bild har Juventus ledelsen tatt stjernespilleren til råds når det gjelder sommerkjøp. Les: Tottenham knuser egen overgangsrekord Cristiano Ronaldo har alltid plass til flere pokaler. Nå krever han store kjøp i Juventus for å vinne Champions League.

Kontroversiell super-agent frikjent

Det som har skjedd nå har sjokkert fotballverden og samtidig åpnet opp for at agenter i fremtiden fint kan tøye reglene.  Mino Raiola er agent for Paul Pogba og Matthijs de Ligt, og han har blitt frikjent og kan jobbe igjen. Fotballoverganger på høyeste nivå inkluderer ofte agenter, og fredag ​​ble Paul Pogbas agent Carmine «Mino» Raiola fullstendig forsikret om at han kunne gjenoppta sitt arbeid med umiddelbar effekt over hele verden. Det skjedde da International Football Federation (FIFA) valgte å avskaffe tre måneders karantene som Raiola, best kjent som Mino Raiola, mottok fra Fifa i mai.

Tottenham knuser egen overgangsrekord

Det er ingen hemmelighet at Tottenham er forsiktige med pengene sine, såpass forsiktige at suksessmanager Mauricio Pochettino gjorde det klart at hvis de fortsetter som forrige sommer med å ikke kjøpe noen vil han ikke klare å levere de resultatene klubben ønsker. Han sa i vår «Enten ansett en manager med magiske evner eller bruk penger på spillerkjøp» Nå står klubben klar med det store sjekkheftet Olympique lyonnais spiller Tanguy Ndombele er blitt nevnt hyppig, men også Real Betis’ Giovani Lo Celso står på Mauricio Pochettinos liste. Les: Jasper Cillessen i forhandlinger med to Premier Leagu

Enig om personlig avtale: Manchester United selger med rabatt

Italienske Gazzetta dello Sport skriver at den belgiske kraftspissen Romelu Lukaku som ikke har lykkes etter overgangen fra Everton til Manchester United trolig er ferdig på Old Trafford.  – Avisen skriver at han skal være enig med Inter Milan om de personlige betingelsene. «Godt Conte gikk til Inter, for meg er han den beste treneren som finnes» Avtalen klubbene imellom kommer trolig ikke til å bli noe stor problem, Manchester United har kuttet sitt forlangende betydelig fra de 75 millioner pundene de selv betalte for to år siden til 62 millioner pund. Romelu Lukaku: "It's good that Conte we

Julian Brandt valgte bort Tottenham av en overraskende grunn

Julian Brandt var jaktet av de fleste storklubber de siste årene, men den tyske landslagsspilleren valgte Dortmund i en avtale som var milevis unna de estimatene de fleste snakket om med hensyn til overgangssum. Bayer Leverkusen fikk bare 250 millioner kroner en sum som hadde passet Tottenham godt. Les: Tottenham snakker med pappaen til Julian Brandt Alles Gute Bro! @kaihavertz29 pic.twitter.com/gLxkHGk3HR — Julian Brandt (@JulianBrandt) June 11, 2019 «Jeg er en person som noen ganger tar avgjørelser basert på magefølelsen, og den er viktig.

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Manchester United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt!

Når Daniel James, Nicolas Pepe, Moussa Dembele og Ryan Fraser alle blir foretrukket før Gareth Bale, forteller dette at Uniteds langvarige jakt på waliseren er over. United forsøkte i 2007 da Bale skulle forlate Southampton. Det ble Tottenham. De forsøkte igjen da han skulle forlate White Hart Lane i 2013.

Mauricio Pochettino skal ha på plass en spiller før noe annet

Tottenham manager Mauricio Pochettino vil styrke laget han tok til Champions League-finalen, og den 22-årige midtbanespilleren Tanguy Ndombele ses på som den perfekte signeringen. Mauricio Pochettino vil at midtbanespilleren og klubben vil prioritere ham før de forfølger andre avtaler, selv om de møter konkurranse fra Juventus. Les: Fansen har lykkes med å pipe Philippe Coutinho bort fra Barcelona The Guardian skriver at Tottenham har hatt Lyons Tanguy Ndombele på blokka en stund, men det at den franske klubben krever rundt 75 millioner euro for å slippe midtbanespilleren kan bli en utfordring

AC Milan vil hente Dejan Lovren fra Liverpool

Det er sjette år på rad at AC Milan ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League, i sluttspurten i Serie A var kvalifisering innen rekkevidde, men det ble det ble bare nesten med 5.plass og kvalifisering til Europaligaen.  Dejan Lovren har et desperat ønske om mer spilletid og kan være på vei bort fra Liverpool i sommer.

Middlesbrough ser ut til å satse på en ung manager etter Tony Pulis

Jonathan Woodgate er en sann Middlesbrough patriot og nå ser det ut til at han blir klubbens nye manager etter de sa farvel til Tony Pulis tidligere i sommer. Sky Sports melder at 39-åringen Woodgate tirsdag kveld var på plass for å ta de siste samtaler med klubben og at han forventes å bli presentert veldig snart. Les: Oldham ansetter tidligere Monaco manager Woodgate er litt av en legende i Middlesbrough, forsvarsspilleren startet med barnefotball i klubben og har som voksen spilt for lagt i to perioder, det var derfor helt naturlig for han og klubben at han før siste sesong gikk inn og var

«Liverpool har en av de beste venstrebackene i Europa»

På tirsdag barker Belgia og Skottland sammen i EM-kvalifisering. For Jan Vertonghen blir dette nok et møte med en av de aller beste forsvarsspillerne for tiden. Tottenham-spilleren Vertonghen fikk føle på Andy Robertsons spesielle evner i Champions League-finalen mot Liverpool.

Sky Sports: United og City klar for å overby hverandre

Harry Maguire er i spill – igjen. Denne gangen er det mer tvilsomt at Leicester får beholde sin landslagsspiller. Det sørger kappløpet mellom United og City for. Den siste uken har Harry Maguire vært opptatt med Nations League og nesten-finalen. Når landslagssamlingen nå er over, venter en annen kamp. For Maguire blir dette mindre strevsomt. For ifølge Sky Sports er det Manchester United og City som skal stå for svettingen. Lederen.

Jan Jönsson tilbake på gamle trakter

Det er en svensk trener som er meget godt kjent med norsk fotball som nå er på vei til å overta for Henning Berg i Stabæk. – 59 åringen var en av Stabæk sine «gamle gode» han ledet klubben fra 2005 til 2010. – Det ble en nesten umiddelbar suksess, under Jönssons lederskap gikk Stabæk fra 1. divisjon i 2005 til seriegull i eliteserien i 2008.

Manchester United kretser rundt Tottenhams dirigent

Paul Pogba er en dag ute, neste dag inne. Kanskje ikke så pussig at Manchester United jobber parallelt med en erstatter i tilfelle Pogba tar turen til La Liga eller Serie A. Ifølge Evening Standard har United-direktør Woodword laget listen med Pogba-erstattere.

Med Eden Hazard på vei blir det ikke enklere for Lucas Vazquez

Vi skriver selvsagt ikke at Eden Hazard er gravid, men på vei til Real Madrid, manager Zinedine Zidane har lykkes med å hente en av sine absolutte favoritter og vi som følger Chelsea vet hvorfor. – Men det som er bra for noen er ikke fullt så bra for andre. Lucas Vazquez er ifølge Sky Sport Italia, på vei bort og som tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo i retning av Serie A. Les: Gianluigi Buffon legger ikke keeperhanskene på hylla Vazquez er trolig ikke en del av Zinedine Zidanes sine fremtidsplaner, og med kjøp av Eden Hazard har veien til spilletid helt sikkert ikke blitt enklere.

Liverpool og Tottenham melder seg på i kampen om Bruno Fernandes

Manchester United leter etter forsterkninger for den kommende sesongen, og Sporting midtbanespiller Bruno Fernandes har nylig blitt ryktet for å være nær Premier League-klubben. Midtbanespilleren som har scoret imponerende 32 mål i 52 kamper, ville passe perfekt på enhver midtbane i Premier League.

UEFA-President: «Vi skal diskutere endringer i spillets regler med FIFA»

Du husker sikkert situasjonen i Champions League-kampen mellom Tottenham og Ajax, der en tydelig susen Jan Verthonghen ble sendt ut på banen igjen med hodeskade. Lykkes UEFA med å gå fra ord til handling, skal dette unngåes i fremtiden. Hodeskader i fotball virker uungåelig.