Nyheter om Tottenham


Marca: Pochettino leder over Raul som Zidane erstatter

Det er tøffe tider for Real Madrid for øyeblikket, og mange stiller spørsmål ved om Zinedine Zidane fortsatt er den rette mannen for jobben. Nederlaget i Kiev tirsdag kveld var deres femte på bare 16 kamper. Selv om hans omdømme er langt større enn de fleste som har ledet Los Blancos, er det klart at hvis ikke situasjonen forbedres dramatisk, vil Real Madrid søke andre alternativer. Å sparke Zidane er det siste de ønsker å gjøre, de vet hvor elsket franskmannen er blant supporterne.

United må kjempe mot Tottenham og Chelsea om Premier Leagues 4. beste midtstopper

Han holder til i badebyen Brighton, men spiller som han skulle være i en av de største fotballbyene i England. Ifølge Sky Sports er det kun spørsmål om tid før Graham Potter må planlegge treningene uten Ben White. For ifølge Sky Sports har Manchester United, Tottenham og Chelsea alle speidere med blikket rettet mot White. Når Brightons midtstopper scorer på Wyscout´s index som den fjerde beste midtstopperen i Premier League denne sesongen, bare slått av Zouma, Magalhaes og Thiago Silva, da er 23-åringen allerede en gigant.

Drømmen om Premier League lever! Var tett på Tottenham og Chelsea i sommer

Den 24 år gamle kamerunske målvakten Andre Onana som til daglig vokter målet til den nederlandske klubben Ajax har en spenst som er helt vanvittig. – Samtidig har han noen litt for store tabber som trolig var årsaken til at Tottenham og Chelsea var litt usikre på tampen av sommervinduet. Daily Mail skriver at drømmen om Premier League er der fortsatt og at den er hakket mer realistisk enn i sommer.

De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Rekk opp hånda de som før sesongen så West Ham komme fossende

Det har lett for at Liverpool, City, Tottenham, Chelsea, United og de andre gigantene får det som er av oppmerksomhet. West Ham er en av klubbene som spiller litt under radaren, men denne sesongen nekter David Moyes å la seg ignorere. Forrige sesong ble det en dønn kjedelig, men trygg 16. plass på tabellen. På mandag senket West Ham en av sesongens største overraskelser, Aston Villa. Les: Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren» Dette sendte Moyes og gjengen inn på en europaliga-kvalikplass etter ti kamper.

Tottenham møter lag fra nivå åtte

Premier League-leder Tottenham skal ut mot lilleputten Marine i 3.runde av FA-cupen. Det er den største nivåforskjellen mellom to lag i den tredje runden noensinne, skriver The Guardian. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Watford, Aston Villa tar imot Liverpool, mens regjerende mester Arsenal spiller hjemme mot Newcastle. Kampene spilles 9. og 10.

Leicester-smell mot bunnlag

Leicester hadde en alle tiders mulighet til å komme seg opp på lik poengsum som serielederne Tottenham og Liverpool da de møtte bunnlaget Fulham mandag kveld. En skrekkelig førsteomgang, gjorde derimot at Brendan Rodgers menn gjorde ting vanskelig for seg selv. Først sendte Ademola Lookman gjestene i ledelsen, før Ivan Cavaleiro økte ledelsen på straffe. Harvey Barnes reduserte på tampen for Leicester, men Fulham holdt unna. Dermed klatret Fulham over nedrykksstreken, mens Leicester forblir på en fjerdeplass med 18 poeng.
Les mer om:

United henter vingen i januar som matcher det ville tempoet til Cavani

Vi kjenner at innstillingen vår til Ousmane Dembélé er i ferd med å endre seg. Dette har vært en spiller United burde holde seg langt unna, både på grunn av skadehistorien til franskmannen, men også en tidvis tvilsom attitude som ikke er forenlig med å gå ut på Old Trafford. Nå har 23-åringen vist seg at han både kan holde seg skadefri – og levere gnistrende gode prestasjoner på vingen. Solskjær kommer ikke unna den lenge etterlengtede forsterkningen på vingen.

Please Guardiola, ikke la Aston Villa gå på en skikkelig smell i januar

Det er to klubber vi er delvis i sjokktilstand over: Southampton og Aston Villa. Spesielt overlevelsesgjengen fra forrige sesong har vært ugjenkjennelige. Jack Grealish og gjengen fra Villa Park har vist at de akter å unngå reprise denne sesongen. Men når Villa ikke har troppen som de største klubbene på balløya disponerer, blir de ekstra sårbare i en laaang sesong når negative endringer oppstår.

Messi sørget for anledningen til å kunne dra av seg Barcelona-drakta

Selv om det er forventet at Barcelona med sine spillere som tilhører Top Gun-sjiktet vinner mot Osasuna, er det likevel noe befriende når det også skjer, i dette kaotiske året for katalanerne. Spesielt når kampen skulle være en hyllest til Diego Maradona. Ubeseiret i Champions League og videre fra gruppespill, men en tilsvarende situasjon som Manchester United, der starten i den hjemlige ligaen har gått trått. Les: Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan Ikke på søndag. Braitwaithe og Griezmann før pausen, Coutinho og Messi etter. 4-0.

Er ikke en kjeft hos Liverpool, Tottenham og Chelsea som tør å le av Uniteds nødløsning

Southampton har dundret på denne sesongen som det store overraskelseslaget. Hadde det ikke vært for en uruguayansk sauebonde, hadde dette bildet stått seg. Når vår favoritt Edinson Cavani gjør det bra, kan vi ikke dy oss å minne på at dette er spilleren som hadde vært uten kamptrening siden i vinter og tilbragte tid sammen med sauene sine mens han lette etter ny arbeidsgiver. Les: Snakker med både Ancelotti og Mourinho Vi har bladd tilbake i arkivet og sjekket hva vi skrev om 33-åringen i oktober da United-signaturen var på plass.

Til tabelltopp etter målløs storkamp

José Mourinho og Tottenham klarte ikke å finne nettmaskene borte mot Chelsea, men 0-0 holdt til ligaledelse for hvittrøyene.

Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Til sommeren går avtalen med Juventus ut på dato og det er ingenting som tyder på at 33 åringen kommer til å forlenge den. – Likevel, han er lojal og vil ikke dra videre før avtaleforholdet er over. Vi skrev for noen dager siden at det var en drøm som gjenstod, å spille i Premier League, det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse. Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford «Er i dialog med både Mourinho og Ancelotti»Sommeren 2015 forlot Sami Khedira Real Madrid for å spille for Juventus.

Målløst i toppkampen

I en sjansefattig og jevnspilt kamp delte Chelsea og Tottenham på poengene på Stamford Bridge. Timo Werner satte ballen i mål i første omgang, men ble avvinket for offside. Dermed beholder Spurs førsteplassen på tabellen.

Målløst London-derby: Tottenham beholdt tabelltoppen

(Chelsea – Tottenham 0–0) Timo Werners annullerte mål i første omgang ble det nærmeste noen av lagene kom et mål i en tam toppkamp.
Les mer om:

Målløst London-derby: Tottenham beholdt tabelltoppen

(Chelsea – Tottenham 0–0) Timo Werners annullerte mål i første omgang ble det nærmeste noen av lagene kom et mål i en tam toppkamp.
Les mer om:

Tottenham inntok tabelltop

Det ble en tam forestilling da José Mourinho og Frank Lampard møttes på Stamford Bridge. Det var svært få sjanser i kampen som til slutt endte 0-0.

Mourinho brøt dette løftet han ga til Chelsea-fansen

Tottenham har kun vunnet én av de siste 34 kampene bortekampene mot Chelsea i alle turneringer siden 1990. Vi tror Jose Mourinhos lag bryter Stamford Bridge-forbannelsen søndag.
Les mer om:

Mourinho brøt dette løftet han ga til Chelsea-fansen

Tottenham har kun vunnet én av de siste 34 kampene bortekampene mot Chelsea i alle turneringer siden 1990. Vi tror Jose Mourinhos lag bryter Stamford Bridge-forbannelsen søndag.
Les mer om:

Football Insider: Tottenham jakter spissen med 86 Premier League-scoringer

Med Harry Kane i dunderform og leiesoldat Carlos Vinicius allerde bak to scoringer og tre assist i fire Europaliga-kamper, hva skal Mourinho med en spissforsterkning? Klok av skade akter ikke Tottenham-manageren å la seg lure av den idylliske posisjonen på topp av Premier League. Mourinho har fått med seg historien til Kane, der andre del av sesongen har en tendens å forløpe med en eller annen skade.

Husker Dele Alli var fantastisk under Mauricio Pochettino

Den engelske midtbanespilleren Dele Alli, som nå har blitt 24 år gammel har levert noen fantastiske fotballøyeblikk. – På sitt beste, som begynner å være en stund siden, var spillet som en veldirigert symfoni. Det at Tottenham nådde Champions League finalen i 2019 var et bevis på ex manager Mauricio Pochettino sin ekstreme evne til å hente frem det beste i sitt mannskap, inkludert Dele Alli. – Everton manager Carlo Ancelotti er overbevist han kan hente frem det beste i Dele Alli og skal ifølge Football Insider være på jakt etter en låneavtale.

Enkel seier for Spurs

Tottenham hadde ingen problemer med å slå Ludogorets for annen gang i Europaligaens gruppe J. Carlos Vinícius (2), Harry Winks og Lukas Moura scoret målene.
Les mer om:

Åpner for tilskuere i England

Den britiske regjeringen har åpnet for at tilskuere igjen kan slippes inn på britiske idrettsarenaer fra 2. desember. Hvor mange som får tilgang til å følge idrett fra tribuneplass, er avhengig av smittetrykket i det aktuelle området der idrettsarrangementet finner sted. Der smitten er lav kan 4000 fans slippe inn. Ingen klubber i Premier League holder til i områder der det kan åpnes for 4000 fans, melder Daily Mail. Arsenal, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Liverpool, Southampton, Tottenham og West Ham kan derimot planlegge for 2000 tilskuere.

Mourinho ber Klopp senke blodtrykket sitt

Vi har blitt så vant til det bitre ansiktet til José Mourinho når han forklarer verden hvorfor noe ikke går hans vei.

Everton raider en av de største Premier League-rivalene

Carlo Ancelotti sendte Everton ut i sesongåpningen i et vilt tempo. Nå har den italienske reven skjønt at han trenger litt mer fart fra januar for å holde sesongen helt inn og sikre at Everton ikke fortsetter å nektes billett til spill i Europa. Løsningen kan ligge hos en demotivert trio hos José Mourinho. Football Insider melder om at jubelstemingen Mourinho har skapt hos London-klubben ikke gjelder for Dele Alli, Harry Winks og Paulo Gazzaniga.