Nyheter om Tottenham


Gunnar Wilhelmsen vil bli ordfører, fører til usikkerhet i TIL

Han er styrtrik en eiendomsbaron, arbeiderpartimann og meget engasjert supporter av TIL. Mang en gang har Gunnar Wilhelmsen bladd opp lommebok og benyttet sin kompetanse for klubben som til tider har hatt en meget ruglete økonomi.  Det er et langvarig engasjement som Gunnar Wilhelmsen har for klubben i sitt hjerte, allerede i 1981 ble han leder i fotballavdelingen og var sammen med andre frivillige at de  noen år senere rykket opp på øverste nivå.

Andersen aktuell for Tottenham

Den danske Sampdoria-forsvareren, Joachim Andersen, har imponert i Serie A i det siste.

Tottenham har funnet sin neste forsvarsstjerne

Flere har fått med seg en helt spesiell spiller på Bournemouth så langt i sesongen. Og da snakker vi ikke om Joshua King. Nå har Tottenham satt haukeblikket på en nederlenders utvikling. Det er noe Ruud Guillit over Nathan Ake når han beveger seg på banen med sitt flagrende hår. Den tidligere Chelsea-spilleren ble hentet til Bournemouth i 2017 og har siden overgangen tatt store skritt. Ifølge Sky Sports følger Tottenham nå ekstra nøye med på forsvarsspilleren.

Kostnadene kuttes hos Tottenham

Dørene til nye White Hart Lane skulle ha åpnet i september. Men som ved andre store og ambisiøse prosjekter, byr det både på forsinkelser og kostnadsoverskridelser. Tottenham skal kjenne på dette de neste årene. De estimerte byggekostnadene på over 9 milliarder kroner har økt kraftig.
Les mer om:

Premier League-stopper glipper for Mourinho?

Barcelona skal ha rettet fokus mot Tottenhams Toby Alderweireld etter å ha innsett at det vil bli umulig å hente Ajax-stopper Matthijs de Ligt i januar. Det melder Daily Mirror. Alderweireld er også ønsket på Old Trafford, og dermed kan United få en knallhard kamp om den belgiske 29-åringen. Alderweirelds kontrakt går ut i sommer. Should I stay, or should I go? (foto: tottenham) Les: Mourinho blir straffet for banning Tottenham kan utløse en ettårs forlengelse, men den vil da trigge en utkjøpsklausul på 25 millioner pund.

Tottenham-spilleren gir opp

Mousa Dembele er ikke ferdig med fotball i en alder av 31, men ser ut til å gi seg med toppfotball i Europa. Tottenham nektet å selge midtbanespilleren sin denne sommeren da Inter Milan banket på døren. Kanskje ikke så rart. Denne sesongen har Dembele stort sett stilt fra start for klubben og er en av Pochettinos foretrukne. Nå ser det derimot ut til at spilleren som nærmer seg 200 kamper i Spurs-drakten gir opp spill i Europa. (foto: dembele, twitter) Les: Tyskland kommer ikke til EM Ifølge Sun kommer belgieren til å la kontrakten med Tottenham løpe ut og er ikke interessert i forlengelse.

Endelig for Tottenham-supporterne!

White Hart Lane. Den sagnomsuste fotballstadionen skal gjenoppstå som Nye White Hart Lane. Foreløpig har Tottenham-supporterne måttet reise til Wembly på hjemmekamper. Nå fikk de beskjeden de har ventet på. Den nye hjemmestadionen til Spurs har 62 062 sitteplasser, hvor stemningen skal blåse bakoversveis på motstanderne som møter på kampdag. Men så var det det med forsinkelser, da. Mauricio Pochettino er utålmodig etter å komme hjem etter en lengre periode med kamper på Wembley.

David de Gea bør skaffe seg briller!

Det er mye fokus på redninger når keepere skal analyseres. Men i moderne fotball spiller keeperen også en ekstremt viktig rolle når det skal igangsettes angrep. Manchester United-keeperen har en lang vei å gå i forhold til rivalene. Keepere kan ikke lengre være fornøyd med å være dyktig på redninger. Dette kan vi lese ut av Premier League-tabellen. Manchester City, Chelsea og Liverpool troner på topp. Deretter følger Arsenal og Tottenham. Ifølge tallene, kan keeperne ha en stor påvirkning på dette. City har flest pasninger (5728), Chelsea på andre (5639) og Liverpool på tredje (4772).

Tottenham skal på handletur på Old Trafford i januar

Eric Bailly har blitt symbolet på Manchester Uniteds forsvarsproblemer, og er helt ute i kulden på Old Trafford. Afrikaneren som av mange blir vurdert som den beste midtstopperen i United. United-legende Rio Ferdinand mener derimot at tiden er ute for Bailly på Old Trafford. «Jeg ser ikke en vei tilbake til Eric Bailly hos Manchester United, etter at han har blitt gjort til syndebukkene i kveld,» sa Ferdinand i tv-studio etter at Bailly ble byttet ut før pause mot Newcastle. Blir hvertfall likt av belgieren.

På fredag vet vi om England er kandidat til å vinne VM i 2022

Engelskmannene har ventet på comebacket sitt som verdens beste fotballnasjon. Lenge.

Arsenal manager Unai Emery har to spillere i kikkerten som Ramsey erstatter

Aaron Ramsey ser ut til å forlate The Emirates neste sommer, og Liverpool og Manchester United er keen, og ifølge Daily Mail har Juventus på trappene en forhåndskontrakt.  Arsenal manager Unai Emery har satt igang staben med å ikke bare identifisere en erstatter, men også gå i samtaler med mulige kandidater. The Evening Standard hevder at Atlanta Uniteds angripende midtbanespiller Miguel Almiron er aktuell. Almiron som spiller på landslaget til Paraguay, har kommet på radaren til flere klubber etter å ha scoret 12 mål og 11 assister i MLS denne sesongen. Arsenal forstås å ligge først i køen.

Tottenham planlegger kjøp av stjerne fra den Kinesiske Superligaen

Det er ikke så ofte det skjer, men stemmer det at Tottenham nå forbereder et kjøp av en kongoleser, kan spilleren gå motstrøms fra Kina til Premier League. Cedric Bakambu. Premier League fra januar? (foto: bakamu, twitter) Den kongolesiske landslagsspilleren har en fortid i franske Sochaux og La Liga-klubben Villareal.

Langtidsskade for Spurs-profil

Tottenham må klare seg uten forsvarsspilleren Jan Vertonghen de neste to månedene som følge av en skade. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
Les mer om:

Dårlige utsikter for verdifullt Barcelona-kne

Samuel Umtiti fikk seg en smell i kneet i kampen mot Leganes tidligere i sesongen. Dette har holdt franskmannen ute fra storoppgjørene mot Athletic Bilbao, Tottenham og Valencia. Men det blir verre. Ifølge Diario Sport er kneet til Barcelonas forsvarsklippe skikkelig ute av drift, og det kan ta flere måneder før 24-åringen er tilbake på banen. Blir lite av dette fremover. (foto: umtiti, twitter) Behandlingen så langt av kneet har ikke vært noen suksess, og det ser derfor ut til at det går mot en operasjon. Barcelona trenger deg og kneet ditt.

Arturo Vidal mot et lengre opphold i fryseboksen?

I Champions League-kampen mot Tottenham, satt Arturo Vidal på en kald benk. Dette fikk det chilenske temperamentet til å stige kraftig. Vidal er ikke vant med å spille annen -eller tredjefiolin. Den tidligere Bayern München-spilleren forlot ikke Bundesliga for å holdes utenfor de store kampene. Må tåle at han ikke kan klemme Messi hele tiden. (foto: vidal, twitter) Etter Champions League-kampen, der Messi & Co lekte fotball, fyrte Vidal av noen chilenske emoji-salver på instagram.

Liverpool og City vurderer spilleren som har satt på plass Ronaldo

Toppklubbene går hvileløst på utkikk etter den neste store forsterkningen. En 23-årig polakk har denne sesongen tvunget seg inn på blokka hos fire store. Det var få – om ingen – som hadde trodd at Genoa-spissen Krzysztof Piatek skulle være i søkelyset i Serie A. On a roll. Men, med ni mål på syv kamper står den tidligere Gracovia-spilleren registrert som toppscorer – i serien der Cristiano Ronaldo var ment å rule. Sorry, Ronaldo, polakken ruler. (foto: ronaldo, twitte Ifølge Talkport har allerede Barcelona peilet seg inn mot den polske spilleren, som kom ut av intet til Genoa i 2018.

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Eriksens skade kan være kronisk

Tottenhams midtbanespiller Christian Eriksen kan ha en «kronisk» mageskade, ifølge Åge Hareide. 26-årigngen spilte i Tottenhams seks første ligakamper, ​​men har ikke spilt siden 22. september. Eriksen er med i den danske landslagstroppen, til tross for at han ikke er aktuell for spill mot Irland 13.

Disse kan vinne til Ballon d’Or 2018!

France Football har til nå i dag sluppet de 10 første av totalt 30 nominerte til Ballon d’Or 2018. Ronaldo, Bale, Firmino og Cavani er blant de første som er offentliggjort. I løpet av dagen offentliggjør France Football hele nominasjonslisten til Ballon d’Or i puljer på fem. Neste pulje kommer kl. 14. Vi holder deg oppdatert!

Tottenham fortrenger Champions League-start

På lørdag fikk Tottenham sin sjette seier i sesongen. Helt greit, men ingen jublet over hva klubben leverte mot Cardiff. Utenfra virker det som Tottenham sliter litt med å følge de beste i ligaen, men ifølge Eric Dier, har klubben fått en helt grei start på sesongen. Et godt resultat på en dårlig dag. (foto: dier, twitter) -Innimellom har det føltes som det ikke har gått så bra, men vi har kanskje for høye forventninger til hva vi skal prestere. I de siste sesongene har noe av kritikken mot Tottenham vært at vi ikke har startet bra.

Spurs senket Cardiff

Tottenham tok en oppskriftsmessig 1-0-seier mot tabelljumbo Cardiff lørdag. Jose Ralls fikk rødt kort for Cardiff etter en skikkelig grisetakling i det 57. minutt. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Flere nye fjes i Englands tropp!

Gareth Southgate signerte nylig ny kontrakt som sjef for det engelske landslaget frem til 2022. I dag tok han ut troppen til de kommende kampene mot Kroatia og Spania. Leicester-spissen James Maddison har imponert så langt denne sesongen er tatt ut for første gang, mens Chelsea-reserven Ross Barkley får en ny sjanse for England. Også Chelseas midtbanespiller Mason Mount som er på utlån hos Derby og Borussia Dortmunds 18 år gamle stortalent Jadon Sancho var nye navn i England-troppen.

Liverpools stjernespiss: – Fryktet å bli blind

Liverpool-spiss Roberto Firmino (27) forteller for første gang om frykten som medfulgte øyeskaden han fikk mot Tottenham.
Les mer om:

Tottenham back: «Du drømmer om å være i en slik kamp. Messi var fantastisk»

Barcelona gjestet Tottenham i forbindelse med Champions League i går.

Deilig!

Tottenham fikk besøk av Barcelona i Champions League på onsdag. Det endte med at London-klubben fikk seg en skikkelig fotball-leksjon på Wembley. Barcelona kunne reise hjem med 4-2-seier i bagen.