Nyheter om Torres


Steven Gerrard sender et smellkyss i retning Liverpool – men bare et halvt

På lørdag dro Liverpool til med 2-0 mot Chelsea. Ett stort skritt nærmere Premier League-trofeet og et gigantsteg for legenden Gerrard.  På slutten av april 2014 var Liverpool på vei mot Premier League-trofeet, men snublet mot Chelsea som kunne reise fra Anfield med 2-0-seier.

Pep Guardiola skjønner han trenger mer krutt neste år

Manchester City kjemper om Premier League tittelen med Liverpool, akkurat nå ligger de to poeng bak med en kamp mindre spilt.  I følge Daily Mail har de fått opp øynene for Atlético Madrid spiller Rodri Hernandez.

«Real Madrid er den beste klubben i verden, jeg ønsker ikke lyve»

Det et på tide at Real Madrid manager Zinedine Zidane og Chelea superstjerne Eden Hazard finner seg et rom for maken til «male-bonding» skal man lete lenge etter. Chelsea manager  Maurizio Sarri vingler i sine uttalelser som Hazard, men en ting er sikkert, hvis klubben virkelig skal cashe inn er det i sommer det bør skje.

Mohamed Salah er nå større enn Torres, Suarez, Fowler og Owen

Southampton startet best og satte press på Liverpool med 1-0 i etter ni minutter. Så malte Liverpool-maskinen over hjemmelaget. Keita, Salah og Jordan Henderson sørget for at drømmen om Premier League-trofeet lever i beste velgående. Denne kvelden gjorde også en av Liverpool-spillerne legendarisk. Når du ramser opp Fernando Torres, Luis Suarez, Robbie Fowler og Micheal Owen, snakkes det om de største goalgetterne hos Liverpool. Les på F7: Sjekk hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018 Når Mohamed Salah gikk forbi denne ekslusive gjengen, snakker vi om Liverpool-historie.

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. For eksempel kom det i dag nye sanger fra mer enn 35 norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Vær så god. Alan Walker feat. Sabrina Carpenter & Farruko «On My Way» 21 år og allerede den norske artisten med flest streams? Fana-guttens fem mest spilte sanger bikker i alle fall snart 2 milliarder hos Spotify. (Eller om du vil; TO TUSEN MILLIONER.) Usnaut sf, spesielt for en liten norsk indielabel som MER.

Jose (32) fikk livet snudd på hodet: - Bodø er vår hjemby nå

Mye har skjedd i livet til Jose Isidoro Gomez Torres(32) siden Glimt var på treningsleir i Marbella i fjor.
Les mer om:

Modellen Dayanara Torres har fått kreft

Tidligere Miss Universe og ekskona til sanger Marc Anthony, Dayanara Torres (44), forteller sine 900.000 følgere på Instagram at hun har en trist nyhet.
Les mer om:

Idolmøte med Torres og andre Liverpool-minner

Glem Ole Brumm, Sabeltann og alle andre barnesanger du vet om. "You'll Never Walk Alone" var den første sangen jeg lærte meg som barn.
Les mer om:

Ikke ferdig med fotball til tross for at det går mot slutten i Bayern München

Det tok ikke lang tid for den nederlandske superstjernen Arjen Robben å imponere stort da han kom fra Real Madrid til Bayern München for ti år siden. Han ble i sin første sesong kåret til årets Bundesliga-spiller og har siden da tatt med seg 19 trofeer med klubben.  Robben er 35 år, men de som tror han legger skoene på hylla etter hans annonserte pensjonering fra Bayern München tar feil.

Fikk resepter fra Dr. Torres, og samfunnsstraff av tingretten(pluss)

En kvinne ble stanset med over 700 tabletter i bagasjen på Værnes.
Les mer om:

– Vi lever et mindre kaotisk liv nå

– Vi lever et mindre kaotisk liv nå enn da vi var unge og spilte 240 dager i året, sier Jon til TT. Han legger til at turnélivet er enda bedre nå som de legger opp til å ikke være utmattet hele tiden. I 1983 vant den da 21 år gamle Jon Bon Jovi en konkurranse for artister uten platekontrakt og satte sammen bandet som skulle gjøre avtrykk i musikkhistorien med låter som Livin’ on a Prayer og It’s My Life.

Real Madrid har tatt kontakt med Jose Mourinho!

Siden Zinedine Zidane uventet forlot Madrid i sommer, har ikke verdens beste klubb vært i balanse. Etter den dårligste La Liga-starten på nesten tjue år, er det heller ikke rart at klubben ønsker tilbake en oppskrift på sukess. Jose Mourinho var nettopp dette i 2010-13 som hovedtrener for Real. Ifølge den Madrid-baserte journalisten Diego Torres, som tidligere har gitt ut biografien om Mourinho, er portugiseren allerede blitt kontaktet. Var god for Real.

Torres med ny overlegen seier – Hagen slo til med knockout

Proffbokser Bernard Angelo Torres (22) hadde ingen problemer mot georgiske Mikheil Gabinashvili, og så fulgte Alexander Hagen (29) opp med knockoutseier i første runde.
Les mer om:

Proffbokser Torres på «sparebluss»: – Hadde ikke noe valg

Bernard Angelo Torres (22) beskrives som den norske proffbokseren med størst potensial, og nå har unggutten fra Gran tatt et kostbart grep for å satse som proffbokser.
Les mer om:

Tidligere United-trener: Liverpool har ikke det som skal til

Liverpool har startet sesongen som sjelden før. Seks seire av seks mulige har fått optimismen til å nå nye høyder i byen til Champions League-finalistene. Men ikke alle gretne gubber er imponerte. Vi kjenner ikke David Moyes personlig, men etter at skotten forsvant ut fra Old Trafford virker det ikke som humøret har vært på topp. Da satt smilet løsere. For tiden arbeidsledig etter klubb-bytte tre ganger på fire år.

Liverpool-spilleren som kom på helt feil tid

Det er ikke så mange som engang husker at Robbie Keane var innom Anfield. Kanskje ikke så rart når oppholdet varte seks måneder. Det var stor ståhei i Liverpool da iren Keane ble hentet til klubben for en stor neve pund i 2008. Overgangssum på 215 millioner kroner for ti år, siden sier mye om forventingene til spissen. Rundt seks måneder senere fikk Tottenham spilleren tilbake. Da hadde markedsverdien til Keane sunket med 86 millioner kroner. Ditt største bomkjøp, Benitez?.

Torres fristet av sushi og sake

Evigunge Fernando Torres begynner å dra på åra og ble for gammel til La Liga klubben Atlético Madrid. Vi mener at 34 år ikke er noen alder og at han sikkert kunne bidratt en stund til.

Torres klar for ny klubb

Den tidligere Atlético Madrid-stjernen fortsetter fotballkarrièren i Japan.
Les mer om:

Fernando Torres følger Barcelona-legenden

Fernando Torres har spilt sin siste kamp for ungdomsklubben Atletico Madrid. Men helt ferdig er han ikke med fotball. Nå følger han en landsmann til Solens rike. Den siste måneden har det vært ulike meldinger om hva 34-åringen skal finne på videre. Ifølge Football-espana står en overgang til japansk fotball som mest trolig. Den japanske klubben Sagan Tosu, som ligger på nest siste plass i ligaen, sendte ut en melding tidligere denne måneden om at Torres hadde signert kontrakt til 2020.

Panama-helten: Føler seg som en filmstjerne og er VMs tyngste spiller

Det er kun to spillere med Torres bak på drakta i årets VM. Begge spiller på Panama, og én av dem er folkehelt i landet som er kvalifisert for sitt første VM noensinne.
Les mer om:

Slik svarte VMs tyngste på Lukaku-spørsmål

Panama-kaptein Román Torres (32) strutter av selvtillit og glede før nasjonens aller første VM-deltakelse.
Les mer om:

43 høyt profilerte spillere uten kontrakt i de største ligaene

Det er slik hvert eneste år når en sesong er over, mange spillere har ikke kontrakt for høsten, grunnene kan variere, noen har nektet å forlenge sin avtale, andre igjen har ikke fått tilbud.  Høyt profilerte spillere fra klubber som Arsenal, Liverpool og Manchester United er på listen over spillere uten kontrakt i Europas topp fem ligaer. Les: Fortsetter å kreve, men Liverpool trekker på skuldrene Klopp on Emre Can: "It's really nice to have him back in the group and he is really desperate to be part of [the final]."#UCLfinal pic.twitter.com/nmVbl4FuHZ — UEFA Champions League (@ChampionsLeagu

Iniesta avsluttet med seier, Torres fikk nettsus

Fernando Torres scoret to mål i sin siste kamp for Atlético Madrid. Senere søndag vant Barcelona i Andrés Iniestas siste kamp for klubben.

Griezmann i tårer – Torres scoret to

Det ble en følelsesladet og spesiell ettermiddag for alle involverte på Estadio Wanda Metropolitano.
Les mer om:

Torres scoret to i avskjeden

Spissveteranen Fernando Torres (34) scoret to mål i sin siste kamp for Atlético Madrid. Det ble 2-2 mot Eibar i siste serierunde i La Liga.