Nyheter om Torres


United-mål må selges i sommer

Valencia-manager Albert Celades uttalte i februar at han håpet Ferran Torres skulle bli i klubben i mange, mange år. Så fikk Celades sparken for en måned siden og ryktene sier nå at Valencia trenger å selge noen av sine største ressursene. Som Torres. Ifølge Marca er begge Manchester-klubbene med i racet for å sikre seg den spanske vingen, med Real Madrid, Dortmund, Napoli, Milan og Juventus på hjul. What a solo goal!

ESPN: Kjøper superduo til 1 milliard kroner!

Lille sitter på en skikkelig fotballgullgruve. Victor Osimhen og Gabriel kan bringe inn rundt 1 milliard kroner til klubbkassa. Nå har begge spillerne utnyttet at reiseforbudet er opphevet og skal på tirsdag møte det som skal bli guttas nye arbeidsgiver. 21-åringen Osimhen har for alvor vist seg frem i Ligue 1 denne sesongen med 13 scoringer, bare sesongen etter at han kom fra belgiske Charleroi for 130 millioner kroner.

ESPN: Forhandlinger om Ferran Torres-overgang startet

Navnebroren til Fernando Torres (vi får fortsatt gåsehud når vi ser for oss El Nino i Liverpool-drakta) har vært en gigant for Valencia denne sesongen. Utstillingsvinduet er vel brukt, nå er forhandlingene i gang. Vingen som har stormet frem i La Liga og har vært linket både til Manchester United og Liverpool det siste halvåret, skal ifølge ESPN være lagt ut for salg av Valencia. Les: Solskjær har stengt døra for stjernenykker Men mens de to Premier League-gigantene sitter og grubler, har Juventus hoppet opp av stolen og inn på forhandlingsrommet.

Goal: To bud på Liverpool -og Manchester United mål

Vi går fortsatt litt i surr når det meldes om bud som sendes på kryss og tvers av de europeiske grensene utenfor overgangsviduet, men har akseptert at dialog mellom parter pågår mer eller mindre hele året. Nå varsles det om ekstra mye bevegelser rundt Feran Torres. Valencia-spilleren har den siste sesongen rykket frem som en av de vasseste unge vingene i Europa. Med ett år igjen av kontrakten med La Liga-klubben nærmer det seg en avgjørelse om veien videre.

Klubbpresident tar risikoen – deler ut 13 500 gratis sesongkort

Fotballsesongen ble brått avsluttet rundt i verden. Tilbake sitter trofaste supportere som har betalt for sesongkort, men som nå må se pengene «tapt». Hos La Liga-klubben Getafe skal du ikke straffes for å ha forhåndsbetalt for en sesong som aldri kom i mål. For selv om ligaen gjenopptas, spilles kampene selvfølgelig uten tilskuere.

Manchester United øyner et alternativ til Jadon Sancho

Manchester United kan gå for Ferran Torres hvis en overgang for Jadon Sancho ikke faller på plass, det blir ironisk nok i konkurranse med Borussia Dortmund også har øynene for vingen hvis Sancho skulle forlate klubben. Ole Gunnar Solskjær har fått godt med penger å shoppe for, en god del av det vil renne ut på Dortmund-spissen hvis et salg går i orden.

ESPN: United har kontroll på signaturen de ikke har råd til å miste

Angel Gomes har skjønt at han er i en god forhandlingsposisjon. Kontrakten med United løper ut 30. juni med «friheten» dette gir som free agent, samtidig som Solskjær er spesielt ivrig etter å ha med seg 19-åringen videre. Da Tahith Chong var i ferd med å slippes til enten Juventus eller Inter Milan på free transfer denne sommeren, kom tilbudet fra United som førte til forlengelse.

Borussia Dortmund får skarp konkurranse om Jadon Sancho erstatter

Den tyske storklubben gjør det ikke lett for seg selv når de snart blir nødt til å finne en erstatter for deres største stjerne Jadon Sancho. – De eller fleste er overbevist om at den ekstremt populære engelske midtbanespilleren vender tilbake til engelsk fotball, men ikke til gamleklubben Manchester City, men til deres byrival Manchester United.

Liverpool får en spiss finger i øyet fra United-spiller

Vi unner Liverpool Premier League-trofeet. Hvis noen på balløya mener at Liverpool ikke har vært totalt suveren denne sesongen, bør personen plasseres i samme kategori som Donald Trump med sin egenproduserte versjon av sannheten.

Nå begynner kaoset

På fredag ble Hansi Flick erklært «permanent» boss hos Bayern München. På mandag har han sin første fellestrening, mens konkurrentene ute i Europa fortsatt har forvist spillerne sine til egentrening. Bundesliga har anbefalt klubbene å holde igjen fellestreningen til 5. april. Nå kan «normaliteten» gradvis komme tilbake for de tyske fotballspillerne. -Bayern er den første klubben som returnerer til trening i små grupper fra 6. april.

Kyle Walker lærte absolutt ingenting av Jack Grealish

Manchester United-målet Jack Grealish viste forrige uke at selv om fotballferdighetene er på plass, betyr det ikke alltid at den sosiale intelligensen følger etter. Vi kan unnskylde fotballstjernene med at de også er mennsker og unge, men når tusenvis av supportere ser opp til spillerne og blir sett på som rollemodeller, da ligger lista automatisk lavere for hva man bør skjønne blir feil. Les: Kasper Schmeichel er som de Gea, men kunne aldri spilt for United Nå er det Manchester City-spiller Kyle Walker sin tur til å «vise finger´n» til alle som overholder myndighetenes retningslinje

Tuttosport: Juventus tar innersvingen på Liverpool

Valencia-vingen Ferrán Torres (20) har etter en fest av en sesong blitt ekstremt attraktivt, de siste ukene har Liverpool vært på banen og vi har kunnet lese om at en overgang til Anfield er nært forstående. Tuttosport skriver at Juventus sitter med bedre kort på hånda for å sikre seg den spanske U21-landslagsspilleren og at Torres trolig glipper for Liverpool.

Real Madrid kaster seg inn i kampen om Napoli-stjerne

Agent Alvaro Torres bekrefter at Real Madrid har om en litt sent kastet seg inn i kampen om Napoli-midtbanespiller Fabian Ruiz. – Napoli-sensasjonen har vært et mål for en rekke klubber over hele Europa, inkludert Liverpool, Manchester United og Manchester City. Ruiz har to imponerende sesonger i Napoli. El Desmarque skrev i januar at Liverpool manager Jurgen Klopp flyttet oppmerksomheten til Ruiz etter å forsøket å hente Isco til Anfield. – Den talentfulle 23 åringen er også en som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kunne tenke seg å signere.

Sport 1: Liverpool venter ikke på Barcelona og Real Madrid

Ferran Torres er en av de unge fremadstormende talentene i Spania. Interessen fra Liverpool, Barcelona og Real Madrid, sier det meste. Det er ikke et noe nytt på ryktebørsen at Liverpool har siktet seg inn mot den spanske angrepsspilleren.

Iličić’ fantastiske kamp mot Valencia

Etter å ha tapt den første kampen 4-1, trengte Valencia et mirakel for å komme forbi Atalanta. – Vel det kom et mirakel, men ikke den veien Valencia ønsket. Josip Ilicic scoret for gjestene etter fem minutter, og konverterte fra straffesparket.

Internasjonalt narkodrama kan bli din nye seriefavoritt

Narcos-fans vil digge denne! Den nye HBO-dramaserien Zero Zero Zero er en adaptasjon av den bestselgende boken med samme navn, skrevet av Roberto Saviano. Den handler enkelt og greit om hvordan narkotikahandelen styrer verden. Vi har sniktittet litt på serien, les mer om den imponerende nykommeren nedenfor! Gjennom åtte episodene er vi innom tre ulike kontinenter – Amerika, Europa og Afrika. Vi blir også introdusert for hele seks ulike språk og en fenomenal, internasjonal cast. Der Narcos går tilbake i tid, tilhører Zero Zero Zero nåtiden.

Blodig seier for Torres i Ekeberghallen

EKEBERGHALLEN (VG) Proffbokser Bernard Angelo Torres (23) imponerte med en overlegen poengseier mot meksikanske Christian Lopez Flores (27).
Les mer om:

Erling Haaland er nå en av de 20 største

Den italienske avisen Tuttosport startet det hele, og har senere involvert de største sportsavisene til å delta i jobben med å kåre årets unge fotballspiller i Europa. Det sier mye om hvor lenge de har holdt på med utdelingen, da 32-åringen Lionel Messi står som tidligere vinner.

En stjerne er født, tidenes yngste målscorer noensinne for Barcelona

Det er ingen grunn til å vente å lære seg navnet for 16 år gamle Ansu Fati, det er ikke mange som klarer å få Leonel Messi til å felle en tåre og dele ut bamseglemmer.  I Barcelona har de vært klare over at de sitter på gull, og i går skjønte resten av verden det også. Ansu Fati som i går var 16 år og 304 dager ble Barcelonas yngste La Liga-målscorer noensinne da han i 2 – 2 kampen mot Osasuna scoret det første utligningsmålet Første spiller født i 2002 på banen i La Liga Leonel Messi har tatt Tenåringssensasjonen under sine vinger og presset på for en debut som kom sist helg.

Tidenes yngste Barca-målscorar

To mål av Roberto Torres gav Osasuna 2–2 mot Barcelona, som dermed framleis ikkje har vunne borte i årets La Liga. Torres' første mål gav Osasuna 1–0 ved pause. Ansu Fati og Arthur snudde til 2–1 for gjestene, men Torres utlikna med ni minutt igjen. 16 år gamle Fati er Barcelonas yngste målscorar i La Liga nokosinne. Barcelona er på femteplass med fire poeng, tre bak Athletic Bilbao og Sevilla som deler leiinga.

Sykepleieren sprang ut av rommet da hun så inn i kvinnens øre

Susie Torres trodde hun hadde vann i det venstre øret, og tok seg en tur til legen.
Les mer om:

Spania vant G19-EM

Spania er europamester etter 2-0 mot Portugal i finalen i G19-EM. Ferran Torres ble den store helten; han scoret begge Spanias mål i finalen.
Les mer om:

Andreas Skov Olsen: Tottenham kretser rundt det danske supertalentet

I april satt det speidere fra minst 20 toppklubber som hadde kommet til forblåste Danmark for å se på en 19-åring. Andreas Skov Olsen kommer neppe til å starte neste sesong for FC Nordsjælland. Ifølge Bold har Real Sociedad vist interesse for angrepsspilleren, som har ett år igjen av kontrakten med den danske klubben. Og Bordeaux. Og RB Leipzig. Og CSK Moskva. Og FC Köbenhavn. Og nå også noen av de store gutta i London. Ifølge The Mirror har Tottenham (som elsker sin danske) for alvor begynt å kretse rundt Skov Olsen. Tottenham Hotspur keeping an eye on young Danish winger Andreas Skov Olsen,

Rafael Benitez ville ha fett betalt

Da Rafael Benitez signerte for Newcastle for tre år siden ble han en av de best betalte i Europa, nå tre år etter er 40 millioner kroner for en «stjernemanager» kun som småpenger å regne.  Etter at det har vært forsøkt i lengre tid å bli enige om å forlenge kontrakten ble det idag offisielt at det ikke kommer til å skje. «Vi vil takke Rafa og hans team for deres innsats de siste tre årene» skriver Newcastle på sine sider. Les: Da er det bekreftet: Newcastle-supporterne bryter ut i tårer It is with disappointment that we announce manager Rafael Benítez will leave Newcastle United upon the expi

ESPN: Romelu Lukaku velger defensiv strategi

Lukaku forsvant mer eller mindre forrige sesong i forhold til forventningene. 12 scoringer på 41 kamper holder ikke når du vurderes som en av de mest målgiftige på balløya.