Nyheter om Torres


Fikk resepter fra Dr. Torres, og samfunnsstraff av tingretten(pluss)

En kvinne ble stanset med over 700 tabletter i bagasjen på Værnes.
Les mer om:

– Vi lever et mindre kaotisk liv nå

– Vi lever et mindre kaotisk liv nå enn da vi var unge og spilte 240 dager i året, sier Jon til TT. Han legger til at turnélivet er enda bedre nå som de legger opp til å ikke være utmattet hele tiden. I 1983 vant den da 21 år gamle Jon Bon Jovi en konkurranse for artister uten platekontrakt og satte sammen bandet som skulle gjøre avtrykk i musikkhistorien med låter som Livin’ on a Prayer og It’s My Life.

Real Madrid har tatt kontakt med Jose Mourinho!

Siden Zinedine Zidane uventet forlot Madrid i sommer, har ikke verdens beste klubb vært i balanse. Etter den dårligste La Liga-starten på nesten tjue år, er det heller ikke rart at klubben ønsker tilbake en oppskrift på sukess. Jose Mourinho var nettopp dette i 2010-13 som hovedtrener for Real. Ifølge den Madrid-baserte journalisten Diego Torres, som tidligere har gitt ut biografien om Mourinho, er portugiseren allerede blitt kontaktet. Var god for Real.

Torres med ny overlegen seier – Hagen slo til med knockout

Proffbokser Bernard Angelo Torres (22) hadde ingen problemer mot georgiske Mikheil Gabinashvili, og så fulgte Alexander Hagen (29) opp med knockoutseier i første runde.
Les mer om:

Proffbokser Torres på «sparebluss»: – Hadde ikke noe valg

Bernard Angelo Torres (22) beskrives som den norske proffbokseren med størst potensial, og nå har unggutten fra Gran tatt et kostbart grep for å satse som proffbokser.
Les mer om:

Tidligere United-trener: Liverpool har ikke det som skal til

Liverpool har startet sesongen som sjelden før. Seks seire av seks mulige har fått optimismen til å nå nye høyder i byen til Champions League-finalistene. Men ikke alle gretne gubber er imponerte. Vi kjenner ikke David Moyes personlig, men etter at skotten forsvant ut fra Old Trafford virker det ikke som humøret har vært på topp. Da satt smilet løsere. For tiden arbeidsledig etter klubb-bytte tre ganger på fire år.

Liverpool-spilleren som kom på helt feil tid

Det er ikke så mange som engang husker at Robbie Keane var innom Anfield. Kanskje ikke så rart når oppholdet varte seks måneder. Det var stor ståhei i Liverpool da iren Keane ble hentet til klubben for en stor neve pund i 2008. Overgangssum på 215 millioner kroner for ti år, siden sier mye om forventingene til spissen. Rundt seks måneder senere fikk Tottenham spilleren tilbake. Da hadde markedsverdien til Keane sunket med 86 millioner kroner. Ditt største bomkjøp, Benitez?.

Torres fristet av sushi og sake

Evigunge Fernando Torres begynner å dra på åra og ble for gammel til La Liga klubben Atlético Madrid. Vi mener at 34 år ikke er noen alder og at han sikkert kunne bidratt en stund til.

Torres klar for ny klubb

Den tidligere Atlético Madrid-stjernen fortsetter fotballkarrièren i Japan.
Les mer om:

Fernando Torres følger Barcelona-legenden

Fernando Torres har spilt sin siste kamp for ungdomsklubben Atletico Madrid. Men helt ferdig er han ikke med fotball. Nå følger han en landsmann til Solens rike. Den siste måneden har det vært ulike meldinger om hva 34-åringen skal finne på videre. Ifølge Football-espana står en overgang til japansk fotball som mest trolig. Den japanske klubben Sagan Tosu, som ligger på nest siste plass i ligaen, sendte ut en melding tidligere denne måneden om at Torres hadde signert kontrakt til 2020.

Panama-helten: Føler seg som en filmstjerne og er VMs tyngste spiller

Det er kun to spillere med Torres bak på drakta i årets VM. Begge spiller på Panama, og én av dem er folkehelt i landet som er kvalifisert for sitt første VM noensinne.
Les mer om:

Slik svarte VMs tyngste på Lukaku-spørsmål

Panama-kaptein Román Torres (32) strutter av selvtillit og glede før nasjonens aller første VM-deltakelse.
Les mer om:

43 høyt profilerte spillere uten kontrakt i de største ligaene

Det er slik hvert eneste år når en sesong er over, mange spillere har ikke kontrakt for høsten, grunnene kan variere, noen har nektet å forlenge sin avtale, andre igjen har ikke fått tilbud.  Høyt profilerte spillere fra klubber som Arsenal, Liverpool og Manchester United er på listen over spillere uten kontrakt i Europas topp fem ligaer. Les: Fortsetter å kreve, men Liverpool trekker på skuldrene Klopp on Emre Can: "It's really nice to have him back in the group and he is really desperate to be part of [the final]."#UCLfinal pic.twitter.com/nmVbl4FuHZ — UEFA Champions League (@ChampionsLeagu

Iniesta avsluttet med seier, Torres fikk nettsus

Fernando Torres scoret to mål i sin siste kamp for Atlético Madrid. Senere søndag vant Barcelona i Andrés Iniestas siste kamp for klubben.

Griezmann i tårer – Torres scoret to

Det ble en følelsesladet og spesiell ettermiddag for alle involverte på Estadio Wanda Metropolitano.
Les mer om:

Torres scoret to i avskjeden

Spissveteranen Fernando Torres (34) scoret to mål i sin siste kamp for Atlético Madrid. Det ble 2-2 mot Eibar i siste serierunde i La Liga.

Legender takker av i Europa

Gianluigi Buffon, Andrés Iniesta og Fernando Torres står foran hvert sitt farvel på fotballbanen. Trioen har spilt drøyt 1500 kamper for klubbene de nå forlater.
Les mer om:

La Liga-klubb skal teste Sergio Aguero

Sergio Aguero fikk med seg den etterlengtede Premier League-tittelen for Manchester City. Med syv år i klubben og over to hundre kamper, har argentineren lenge pratet om at dagen han gir seg i City, reiser han tilbake til Argentina.

Tidligere storscorer håper å se Torres tilbake i Premier League

Atlético Madrid-legende Fernando Torres (34) har annonsert sin avskjed med klubben, men kommer ikke til å gi seg som fotballspiller. Mick Quinn (55) vil ha ham tilbake til England.

Har ikke fått det til under Diego Simeone

Atlético Madrid, Liverpool og Chelsea stjerne Fernando Torres har rukket å bli 34 år, men han ser fortsatt ut som en liten guttunge. Hans første kamp for Atlético Madrid var som junior spiller i 1995.

Torres gir seg i Atlético Madrid

Fernando Torres bekrefter at han forlater Atlético Madrid ved sesongslutt. Hva 34-åringen gjør videre er ikke kjent.
Les mer om:

Liverpool må ut med 1 milliard kroner for spansk supertalent

Minst to Premier League håper å signere kontrakt med det 18-årige stortalentet i La Liga. Ikke uventet svarer klubben hans med å jekke opp utkjøpsklausulen. Ifølge Daily Mail har Liverpools speidere vært hyppig gjest på Valencias tribuner. Dette gjelder også Chelsea, som ikke har skjult sin interesse for Ferran Torres.   18-åring ble over natten verdt 970 millioner kroner.

For første gang er Panama i VM. Dette er kapteinen som hylles som en superstjerne

Román Torres lever som en filmstjerne i Panama etter at han sendte landet til VM. I Russland skal han lede laget mot stornasjoner som Belgia og England.

Torres-dobbel

Spissveteranen Fernando Torres gjorde to av Atletico Madrids mål i 5-1-seieren borte mot Lokomotiv Moskva i torsdagens åttedelsfinale i europaligaen.

- Nå tar vi det litt med ro. Så setter vi i gang igjen. Fire ganger gikk motstanderen ned

Bernard Torres sendte publikum i ekstase.
Les mer om: