Nyheter om Torland


Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Sjå lista over kva bompengane dine skal brukast til

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det skal brukast i overkant av tre milliardar kroner på vegar, trafikksikring og styrking av kollektivtransporten i Utbyggingspakke Jæren. Her er den prioriterte lista over prosjekt, som lokalpolitikarane no blir bedne om å gje sin tilslutnad til: 1. Tverrforbindelse med omkjøringsveg, Kvernaland 2. Miljøtiltak Klepp stasjon 3. Fv 505 fra 1900-krysset til Njå 4. Innfartsparkering Øksnevadporten og Bryne 5.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Silje (26) er butikksjef i ny Europris på Øksnevad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Silje Sviland Norland (26) har jobbet i Europris siden hun var 16 år gammel. Nå får hun sjansen som butikksjef og gleder seg til å sette i gang i ny butikk.- Det er veldig kjekt å åpne butikken. Vi håper det blir en travel dag og at det kommer masse folk, sier Sviland Norland rett etter åpningen torsdag morgen.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

– Det er blitt flaut å handle i Haugesund

Anne Torland (22) er ansatt i en 50-prosentstilling, men går hundre prosent inn for oppgaven.
Les mer om:

Arbeidsulukke på Torland

Ein mann falt ned frå eit stillas på Torland i Hå ved 10.30-tida torsdag.
Les mer om:

Fant larver i pakken

Marte Bauge Torland tror neppe hun kommer til å spise havregryn igjen etter funnet hun gjorde i pakken.
Les mer om:

Kunst på fjosveggen

Bonde Kjetil Torland har bytta ut ein kjedeleg fjosvegg med eit maleri.
Les mer om:

Vil ha spleiselag om gangveg

Hå og Time bør spleisa på ein gang- og 
sykkelveg frå Torland til Hognestad, 
meiner Terje Mjåtveit.
Les mer om:

Nina gjør rundkjøringene vakre

De neste dagene skal Nina Maløya Torland plante 9000 sommerblomster i rundkjøringer. Hun begynner klokka 05.00 om morgenen.
Les mer om:

Nina Maløya Torland gjør rundkjøringene vakre

De neste dagene skal Nina Maløya Torland plante 9000 sommerblomster i rundkjøringer. Hun begynner klokka 05.00 om morgenen.
Les mer om:

På veg mot å bli naturbarnehage

I går var Stallen frå Vigre barnehage på gardsbesøk på Torland. Fram mot 2019 vil barnehagen jobbe for å bli ein naturbarnehage.
Les mer om:

– Korleis skal ein ta vare på matjorda rundt Bryne?

Jofrid Torland Mjåtveit er ein tvilar.
Les mer om: