Nyheter om Tomter


De originale planene måtte skrotes, men nå blir det 68 nye boliger her: – Flere har allerede reservert tomter

Planleggingen av det nye boligområdet på Torød er igang, etter at de originale planene måtte skrotes. Nå er ny tomt godkjent, og boligselskapet er optimistiske.
Les mer om:

Håper på tomter i Liadal(pluss)

– Målet er å få klar seks til åtte tomter. Det er gledeleg at vi no nærmar oss ei løysing for Liadal.
Les mer om:

Tre tomter solgt på ei uke(pluss)

Eide fikk en pangstart på det nye industrifeltet i Skjelvika. På vel ei uke ble tre tomter solgt etter at formannskapet halverte prisen. Nå har ordføreren fått blod på tann.
Les mer om:

Familien Eriksens drømmehjem er noe helt utenom det vanlige: – Her stortrives vi!

Sett fra gata ligger det vertikaldelte etterkrigshuset klemt mellom bratt fjell og små tomter i Fjellgata. Innenfor åpenbarer det seg en verden av lys, rom og plass. Med panoramavindu mot en grønn oase og et yrende dyreliv i bakgården.
Les mer om:

Tilbake på gamle tomter - besøk på farsgarden ble et høydepunkt

– Flere av deltakerne er med på turen mye på grunn av at vi skal innom Opslidre, forteller Frode Tilden og blir litt blank i øynene.
Les mer om:

Aksjonen for park i Nydalen: Arrangerer piknik på parkeringa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det blir appeller, leker for barna og kåring av kveldens stiligste park entusiast, så ta på deg noe som kan pynte opp parkeringsplassen.

Satsar på Mosflata(pluss)

To tomter er selde på Mosflata. No er næringsområdet fullt.
Les mer om:

Familiefest på Furøya: -Bli med på St. Hans-feiring

Alle som har lyst til å være med på St. Hans-feiring på Furøya søndag, kan møte opp i Tvedestrand havn fra klokka 15, sier Liv Tomter i KrF.
Les mer om:

- Det er samfunnsmessige fordeler med et steinbrudd på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Maria Edvardsen 95 90 63 94SALTDAL: Saken om masseuttak på Drageid skal behandles i kommunestyremøtet den 20. juni. Saken har vært behandlet fem ganger i formannskapet i løpet av de to siste årene, siste gang 14. mai. Carl Christian Moland i PK Strøm håper politikerne vil legge til rette for lokalt næringsliv, men får en del motstand fra både politikere og folk i området.

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

Skal, skal ikke legge ut tomter på Saltnes?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har nemlig kommet inn en lang uttalelse fra Saltnes velforening som er en protest mot å gå i gang med detaljregulering for bygdetuntomta sør.

Valdres sommersymfoni feirer jubileum med stjernelag av musikere

Den internasjonale kammermusikkfestivalen Valdres sommersymfoni markerer årets 25-års jubileum med verdensstjerner og kjente orkestre som Leif Ove Andsnes, Lars Anders Tomter, Tora Augestad, Mari Eriksmoen, Håvard Gimse, Andreas Brantelid, Operaorkesteret og Åse Kleveland samt en rekke andre store navn.

Flom av ideer for turist-satsing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det er ikke nødvendigvis en flom av turister Sulis ønsker seg.Alt for noen - Målet er ikke å kjøre busslass etter busslass med folk til Sulis.

«Ikke selg Ullevål!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 2001 solgte et borgerlig byråd boliger og areal ved Aker sykehus for 177 millioner kroner. Dette ble gjort i full fart utenom alle vanlige prosedyrer. Nå trenger det offentlige igjen plass ved Aker sykehus, og må kjøpe tilbake området for 1,7 milliarder - det tidobbelte.Plass i byene er verdifullt og en mangelvare. Derfor bør vi ta vare på offentlig eide tomter og ikke selge de ut for småpenger.

Steinbrudd på Drageid: - Hvorfor er det ikke tatt prøver?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Veien skal rustes opp, hva innebærer eventuelle midlertidige erverv?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Nye Korsvollhallen - Korsvoll flerbrukshall - ligger inne i revidert budsjett, og som etter planen behandles og vedtas av Oslo Bystyre før sommerferien.Lokalt har det vært jobbet for en hall på Korsvoll i snart 20 år. I byrådserklæringen til det rødgrønne byrådet i 2015 ble Korsvollhallen nevnt spesielt.

Reagerer på at det skal bygges 50 hytter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Reguleringssaken skal opp i Bodø bystyre i dag, og Lien kommer til å stemme imot. Randolv Gryt (SV), Fredrik Støvset (Ap) og Rina Nicolaisen (Ap) er også imot, har prøvd å spille inn sine argumenter til Ap som går sammen med Høyre for å få dette gjennom.Justert ned Hyttefeltplanene på Kvalnes har vært omdiskutert og protestert på i flere omganger.

UiO-rektor Svein Stølen tilbake på gamle tomter: – Vi sparket fotball til vi ble ropt inn

Svein Stølen (59) liker kommunikasjon. Han blogger og tvitrer daglig, gjerne om miljø, og sier det kunne vært jobben hans hvis han ikke var professor i kjemi. - Jeg var en pratmaker på skolen allerede fra første klasse, sier han.

Villaen med to store tomter lå ute til 18 millioner – nå er den til salgs for sju

Megleren forteller at de tidligere fikk inn bud, men at det ikke endte med et salg.
Les mer om:

Forrige forhandler gikk konkurs etter at avtalen ble oppsagt. Det skremmer ikke Thomas fra å satse

Selskapet skal dekke markedet for fritidsboliger i både Nordland, Troms og Finnmark. – Vi er allerede ute i markedet og ser etter tomter vi kan utvikle.

Denne veien skal rustes opp, med blant annet fortau

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Nye Korsvollhallen - Korsvoll flerbrukshall - ligger inne i revidert budsjett, og som etter planen behandles og vedtas av Oslo Bystyre før sommerferien.Lokalt har det vært jobbet for en hall på Korsvoll i snart 20 år. I byrådserklæringen til det rødgrønne byrådet i 2015 ble Korsvollhallen nevnt spesielt.

1000 skrev under på parkkrav i Nydalen på ett døgn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: I skrivende stund har over 1400 personer signert elektronisk på oppropet som ligger ute på minsak.no. Det er en side der befolkningen kan samle støtte til saker de ønsker skal tas opp politisk i bystyret.

Arkitekturråd om nytt Tåsen senter: «Løsningene synes utdatert på en rekke områder»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Rådet for byarkitektur har uttalt seg om planene for utbygging av Tåsen senter, i forbindelse med at utbyggers forslag, og Plan- og bygningsetatens alternative forslag, lå ute til offentlig ettersyn i mai. I referatet fra møtet holdt 14.

Tomter i tomillionersklassen legges ut for salg – Grunneier har blitt nedringt

SKIEN: Mange har ventet spent på de nye boligtomtene på Venstøp. Om to uker kan du legge inn bud, men forbered deg på at det kan bli dyrt.
Les mer om:

Få unge i Tvedestrand bruker narkotika

Ungdomskontakt Iselin Dalen Moe og kommunelege Hans Tomter trekker fram at det også er mye positivt å spore i ungdommenes svar i Ungdata-undersøkelsen.