Nyheter om Tomter


-Det var jeg som ringte lederen av kontrollutvalget

-Det er ingen hemmelighet hvem som kontaktet kontrollutvalget i forhold til Liv Tomter. Det var meg, sier ordfører Jan Dukene.
Les mer om:

Her kastes hun ut av kontrollutvalget

Liv Tomter jobber som lærer på Songe skole. Hun sitter også i kontrollutvalget. Det kan hun ikke som kommunalt ansatt. Derfor ble hun kastet ut fredag. Tomter hevder utvalget har visst om dette i et halvt år.
Les mer om:

– Det blir dyre tomter(pluss)

Kommunalsjef Arne Runar Vik spår at tomtene i det nye byggjefeltet på Skeide blir dyre.
Les mer om:

Halv pris på nye 9 tomter(pluss)

Eide formannskap tilbyr resten av de byggeklare industritomtene i Skjelvika til halv pris. Men den som vil kjøpe ei av de 9 tomtene, må være rask.
Les mer om:

«I sum er det flere ting som svikter og hindrer ønsket utvikling»

«Attraktive tomter og boliger bidrar til næringsutvikling», innleder Kommunelista i Indre Fosen i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Drømmer du om å bygge egen enebolig i Fredrikstad? Glem det!

Flere tomter for enebolig og loddtrekning slik at det ikke er størrelsen på lommeboka som bestemmer din plass i køen, er løsningen Dan André Syversen argumenterer for på vegne av Rødt.

Hans Tomter (KrF)

Les mer om:

Forsvarsbygg fjernet «boplikt-oppskriften» etter negative signaler

Tidligere i dag kunne du lese at Forsvarsbygg la ut to boligtomter til salgs i Mågerølia på Tjøme, med opplysninger om boplikt-smutthullet for uregulerte tomter. Nå er disse opplysningene fjernet.
Les mer om:

Målselv fjellandsby satser: Legger ut 33 nye tomter(pluss)

Målselv fjellandsby legger nå ut 33 nye tomter. Alle tomtene ligger foran og ved av det som tidligere ble kalt «Bygda». Samtidig begynner målrettet satsing på internasjonal turisme å bære frukter.
Les mer om:

Kva meiner listetoppane?

1. Tre eigenskapar som gjer deg til ein god ordførar? 2. Kva er dei tre viktigaste sakene for suldals- samfunnet nå? 3. Konkret; korleis skal Suldal få fleire innbyggjarar? 4. Konkret; korleis skal Suldal få fleire arbeidsplassar? 5. Vindmøller i Suldal; ja eller nei? 6. Kva er det viktigaste Suldal kan gjera for barn og unge? 7. Bør ungdomsskulen på Nesflaten innlemmast i den felles ungdomsskulen, og kva meiner du om dagens barneskulestruktur? 8. Ulla-Førre næringsfond; korleis meiner du det best kan brukast? 9.

Dette ble folks «strandsone» på 1,5 meter

FÆRDER (NRK): Tulle Kamfjord må snike seg mellom to tomter for å få tilgang til sjøen. Her er 70 prosent av strandsonen utilgjengelig for folk – i Sverige er det stikk motsatt.
Les mer om:

Bor i nærområdet, men sier nei: Vil tilby gode tomter til Rema på Gulset

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five (Ap) går mot Rema-etableringen på Strømdaljordet og vil tilby gode tomter på Gulset. Partifelle og leder i HOTS, Knut Einar Aas, er blitt usikker.
Les mer om:

10: Har uferdige prosjekter, får ikke kjøpe flere tomter

Steigen kommune har sagt foreløpig nei til en søknad fra en boligaktør om å få kjøpe tre tomter av kommunen.
Les mer om:

Har lansert 16 eksklusive tomter - men så langt vil ingen kjøpe

SKIEN: Like før sommerferien ble det lagt ut 16 boligtomter for salg på Venstøp. Så langt har ingen av tomtene i to-millionersklassen blitt solgt.
Les mer om:

Busterud slår tomtealarm i Hamar

Hamar-ordfører Einar Busterud (BBL) mener potensielle innbyggere forsvinner til Ringsaker fordi Hamar ikke har tomter å tilby.
Les mer om:

Fembarnspappa med seilbåt og bildilla - møt Hans Tomter privat

Han har fem sønner, enda flere biler, to tunge motorsykler, én seilbåt og én kone. Sistnevnte sjarmerte han i senk på et blunk da han besøkte Tvedestrand sommeren 1997. Her snakker Hans Tomter om det meste - bortsett fra politikk.
Les mer om:

Her vil Lise & Co. bygge nytt Midtløkken-konsept

Leter etter aktuelle tomter til å bygge hundre leiligheter til eldreomsorgen.
Les mer om:

Ministeren om å flytte Politihøgskolen til Ullensaker: – Veldig mye som ligger til rette for det

En godt forberedt Tom Staahle, ordfører i Ullensaker, møtte fredag ettermiddag justis- og innvandringsminister minister Jøran Kallmyr for befaring av potensielle tomter.

Et halvt år i stormen som landbruksminister

Etter et halvt år i stormen som landbruks- og matminister kom Olaug Vervik Bollestad til gamle tomter i Strand, hvor hun vokste opp.
Les mer om:

Her er Suldal KrF sitt program

Folka Også KrF måtte ut på toppkandidat-jakt etter at veteran Svanhild Løge Skålheim gir seg i lokalpolitikken, men held fram i fylkespolitikken. Suldal KrF stiller også med eit ganske ubeskrive politisk blad på topp av lista. Torbjørn Indrebø stod ved sist val på femteplass på lista, han arbeider til dagleg i Sandeid fengsel og har tidlegare vore innom jobben som SLT-leiar. På andreplass er Marita Husevåg Hellesen.

– Politikarane bør komma seg på Instagram!

Kristina har alt bestemt seg for kva parti ho skal stemma på, Gunnar er litt meir usikker. Skal stemma Dei trur dei fleste i vennekretsen kjem til å stemma, men etter litt diskusjon over bordet, kjem dei til at det kanskje ikkje er fleire enn halvparten. – Valkampen er jo ikkje skikkeleg i gang endå, så me har ikkje prata så mykje om det, seier Kristina. Gunnar smiler. – Det er vel ikkje det største samtale-emnet i gjengen, og me fortel ikkje kvarandre kva me har tenkt å stemma, heller. Dei to går begge på

Nå begynner rivingsarbeidet - så kommer tomter til salgs

PORSGRUNN: Telemark forvaltning AS regner med å få tillatelse av kommunen til å sette i gang denne uken, og da begynner rivingsjobben på Aaltvedt betong på Hovenga. Til våren blir tomter lagt ut for salg.
Les mer om:

Lokker med tilskudd og byggeklare tomter

Det er ledige tomter både i Røsvik og på Straumen.
Les mer om:

Vil bygge verdensledende fabrikk i Fredrikstad – har fått flere tilbud om aktuelle tomter

Daglig leder Fredrik Andresen i Batteriretur er tilbudt tomt eller lokaler fra åtte firmaer, de fleste i Fredrikstad-distriktet. Ordfører Jon-Ivar Nygård og rådmann Nina Tangnæs Grønvold har også engasjert seg for å finne tomt.

Lanserer to aktuelle steder for «Røkke-tårnet»: Ørebekk og området bak Brynild peker seg ut for skyskraper

Ordfører Jon-Ivar Nygård opplyser at det er lansert to mulige tomter for Røkkes spektakulære «Det Store Blå»: Tomten vest for Brynild, hvor Oscar Nilsen drev skraphandel, og en tomt like ved rundkjøringen på Ørebekk.