Nyheter om Tomter


Kommuneoverlegen: -En person til koronasmittet

To personer i samme husstand er smittet av korona. Det opplyser kommuneoverle Hans Tomter til Tvedestrandsposten.
Les mer om:

På handletur i korona-tider - dette er kommuneoverlegens anbefalinger

Kommuneoverlege Hans Tomter er glad for alle tiltak dagligvarebutikkene iverksetter for å hindre korona-smitte, men han kommer nå med noen oppfordringer.
Les mer om:

Vil ta bygget i bruk som isolat, med bemanning hele døgnet

I morgen skal kommuneoverlege Hans Tomter og flere andre fra Tvedestrand kommune på befaring på Dypvåg bofellesskap. Tanken er å bruke bygget som isolat for korona-smittede.
Les mer om:

Tvedestrand: En person korona-smittet

Kommuneoverlege Hans Tomter opplyser til Tvedestrandsposten mandag ettermiddag at en person er bekreftet smittet i Tvedestrand. Vedkommende er innlagt på sykehuset i Arendal.

Mangler smittevernutstyr her

Kommuneoverlege Hans Tomter sier at enhetsleder for Omsorg og rehabilitering, Liv Siljan, har meldt inn behov for mer smittevernutstyr på Strannasenteret.
Les mer om:

Nå skal det bli flere eldreboliger – sa ja til konkurranse for å få ned prisene

Fredrikstad skal få flere eldreboliger, og formannskapet sa ja til å utlyse en konkurranse. Atle Ottesen (Ap) pekte på behovet for å finne rimelige tomter for å holde en sosial profil.

Kommuneoverlegens korona-status i Tvedestrand

Tvedestrandsposten var fredag ettermiddag i kontakt med kommuneoverlege Hans Tomter. Dette sier han om koronasituasjonen i Tvedestrand.
Les mer om:

Planlegger å bruke dette bygget som isolat

Tvedestrands kommuneoverlege Hans Tomter skal mandag på befaring på Dypvåg sammen med Kristin de Lange Johansen som er enhetsleder for Familiehuset.
Les mer om:

Evenskjer Syd er utsolgt(pluss)

Det er ingen ledige tomter lengre i Evenskjer Syd.
Les mer om:

Permittert på tirsdag. Nå gir de bort deler av lønnen sin.

De to Vålerenga-spillerne Andrine Tomter og Marie Dølvik ble permittert på tirsdag. Nå har de bestemt seg for å gi bort ti prosent av lønnen.
Les mer om:

Permittert på tirsdag. Nå gir de bort deler av lønnen sin.

De to Vålerenga-spillerne Andrine Tomter og Marie Dølvik ble permittert på tirsdag. Nå har de bestemt seg for å gi bort ti prosent av lønnen.
Les mer om:

Barcelona-stjerne sier fra seg lønn

Caroline Graham Hansen sier fra seg ti prosent av lønnen sin, i forbindelse med kampanjen «Social responsibility». Kampanjen går ut på at klubben bruker ti prosent av lønnen til spilleren på et godt formål, og aller helst til dem som trenger det mest. Med på kampanjen er også Wolfsburgs Ingrid Syrstad Engen, Vålerengas Marie Dølvik Markussen og Andrine Tomter, og LSK-spiller Heidi Ellingsen.

Anne og Roy Sonesen: - Folk trenger ikke være redde, vi holder avstand

Anne og Roy Sonesen fra Tvedestrand kom hjem fra Spania tidligere denne uken. Begge har vært syke, men ingen av dem er testet for det nye koronaviruset. - Det er helt etter boka, sier kommuneoverlege Hans Tomter.
Les mer om:

Vil ha bobilparkering i industriområde

Byutviklingsdirektøren har pekt ut to tomter på Lund til bobilparkering i Kristiansand. Bobilforeningen kan styre sin begeistring.
Les mer om:

Kommuneoverlegen med en positiv og god nyhet

Mandag morgen meldte kommuneoverlege Hans Tomter at en av fastlegene ved Tjenna legekontor er satt i karantene. Nå er krisen avblåst.
Les mer om:

En av fastlegene her er satt i karantene

Kommuneoverlege i Tvedestrand, Hans Tomter, opplyser til Tvedestrandsposten mandag morgen at en av fastlegene ved Tjenna legekontor er i karantene.
Les mer om:

Kommuneoverlegen har fått statusrapport fra fastlegene

Kommuneoverlege i Tvedestrand, Hans Tomter, fikk lørdag ettermiddag en statusrapport fra fastlegene i Tvedestrand.
Les mer om:

Bostyrer har solgt verdier for over sju millioner i konkurssalg. Nå står 14 hyttetomter i Håradalen for tur.

Bostyrer Thor Arne Reitan har hendene fulle med konkursboet til Skånevikstrand Maskinstasjon AS. – Vi må blant annet få solgt unna 14 tomter i Håradalen i Røldal, sier advokaten.
Les mer om:

Kontrabeskjed: Håndballforbundet avlyser alle håndballkamper

- Håndballkampene i Lyngmyrhallen i kveld og lørdag vil bli gjennomført, etter at vi har hatt en risikovurdering sammen med kommuneoverlege Hans Tomter, opplyser Kristin Siewers i styret til Tvedestrand Håndball.
Les mer om:

Koronavirus: Kommunenlegen vurderer å bygge opp sentralt sted for prøvetaking

Rundt hundre personer i Norge er nå registrert som koronasmittet. Kommuneoverlege Hans Tomter mener det bare er et tidsspørmål før noen i Tvedestrand vil bli smittet.
Les mer om:

Flytter familiebedriften til nabokommunen: – Når det ikke finnes tomter å få kjøpt her, må vi jo det

Området hvor Kilab holder til, skal bli by. Snart pakker de sammen og drar til nabokommunen.
Les mer om:

Høye boligpriser - hva gjør vi?

Bolig er et helt sentralt element i livene våre. Familieliv, arbeid, utdannelse, det sosiale livet. Alt tar utgangspunkt i at vi har en funksjonell bolig. Hvorfor tillater vi at prisene på boliger stiger så mye at unge ikke kommer inn på markedet? Det er lokalpolitikerne som er de viktigste aktørene i boligpolitikken for å fremskaffe tomter som kan bebygges.

Østfoldbanen stengt

Østre linje av Østfoldbanen er stengt mellom Kråkstad og Tomter, etter at en bil kjørte inn i en strømmast. Bane Nor arbeider med å reparere masten.
Les mer om:

Største utbygging noensinne: – Dette er tomter det har vært umulig å få tak i

Planlegger 268 boliger. Prosjektet har en verdi på nærmere 100 millioner kroner.
Les mer om:

Vil du bygge ditt eget drømmehjem? Her er de 26 tomtene til salgs i Fredrikstad

Kun ti annonser med tomter i Fredrikstad ligger ute. Men på én av dem er det mange muligheter.