Nyheter om Tommy


Da Tommy (42) ble sliten og lei av å pusse opp huset, gjorde han dette

SKIEN: En lang periode med oppussing av hus hadde tatt på. For noen år siden fant Tommy Vee-Haugen (42) ut at han måtte gjøre noe. Da tok han med seg søstera, og så var det gjort.
Les mer om:

Tommy (29) føler på en stolthet etter markering på Rådhusplassen: – Jeg tar med meg tonnevis av kjærlighet

Det ble en rørende markering på Rådhusplassen for samboerparet, men selv om tryggheten og stemningen var håpefull var det en dyster undertone som lå i bunn.
Les mer om:

Tommy (29) og Andreas (31) trosset politiets anbefaling. Deltok på minnemarkeringen i Oslo: – Vi tenker at det er viktig

Politiet har frarådet å møte opp på den avlyste solidaritetsmarkeringen på Rådhusplassen mandag kveld. Det har flere valgt å trosse.
Les mer om:

Tommy og Lisa har dykket ned i gårdens historie

Lørdag 25. juni klokken 16 inviterer Nordnes kro og camping til markering av marmorskulpturen «Nordnes uten grenser» og den nye kulturstien i området.
Les mer om:

Arbeidstilsynet reagerte etter tilsyn hos Sharif: Jobbet gratis uten arbeidsavtale

Dekk-familien Sharifs nye satsing i Bergen har hatt Arbeidstilsynet på besøk. Besøket avdekket manglende arbeidsavtaler, blant annet for Tommy Sharif selv.

Tommy så båtkortesjen for første gang: – Det er noe unikt og spesielt

Klokken 18 gikk startskuddet for den årlige båtkortesjen. Tradisjonen tro med start utenfor Sjømannshjemmet ved Breidablikk på Nøtterøy.
Les mer om:

Du er i godt selskap, Casper Ruud

Toppspelarane har falle av éin etter éin i grasturneringa på Queen's Club i London. Matteo Berrettini og Marin Cilic er dei einaste seeda spelarane igjen. Casper Ruud rauk ut mot Ryan Peniston som førsteseeda i turneringa. Gras er ikkje hans favorittunderlag. Nordmannen sleit tidvis stort mot Peniston etter suksessen på grusen i Roland-Garros, som enda med finaletap for Rafael Nadal. Denis Shapovalov var seeda som nummer seks i turneringa, men rauk mot Tommy Paul onsdag. 2.-seede Matteo Berrettini må tole favorittstempelet for resten av turneringa.

Tommy er en av 200 ansatte som rammes av stor-konkursen: – Jeg skal jobbe ut dagen, det er alt jeg veit

Konkursen i A-K Maskiner AS har med ett gjort hverdagen usikker for 200 ansatte som blir berørt. Tommy Henriksen er en av dem – og velger å være ved godt mot.
Les mer om:

Tommy rister på hodet over parkeringen: – Nå ser det ikke ut igjen

Gleden over nysådd plen ble kortvarig for Tommy Jensen.
Les mer om:

Tommy fra Lambertseter står bak ny Karpe-dokumentar: – Klubben betydde kjempemye for meg

Den prisvinnende filmskaperen mener likevel at det kun er to sekunder med lykke når man lager en film.
Les mer om:

Urhaug tok gull i Montenegro

Bordtennisspiller Tommy Urhaug tok gull i Montenegro Open. Det gjorde han etter en 3-1-seier i finalen. Han forteller at han har tatt sølv på de to foregående turneringene denne våren, men denne gangen ble det endelig gullmedalje. – Herlig med seier igjen, og medalje 201 er i boks, skriver Urhaug på sin Facebook-profil.
Les mer om:

Knarvik med oppgjer etter Øygardens fall: – Folk må å gå i seg sjølv

Ågotnes (BT): Alle verkar å vera nøgde med å vera i komfortsona, seier Tommy Knarvik om idretten i Øygarden kommune.

Norsk e-sporter får unik sjanse: – En av verdens beste

Mange sitter foran PC-skjermen og drømmer om det som Tommy Østgaard (28) nå blir virkelighet: Han skal være fabrikkfører for Porsche i virtuell racing.
Les mer om:

Tommy gjør comeback som sjef: – Jeg gleder meg veldig

Tommy Liverød slutter som pedagogisk leder Råelåsen barnehage og blir den nye sjefen på Kilden kino. Han gleder seg til nye oppgaver.
Les mer om:

Da ungdomsbråket blusset opp, opplevde Tommy pågang igjen: – Skremmende at det skjer

Voksnes tilstedeværelse i gatene på kvelden og natten har en forebyggende effekt. Det er Tommy Sundts erfaring.
Les mer om:

Denne ferga skulle vært gratis, men regjeringen frykter den får for mange passasjerer

– Håpløst. Det sier hovedtillitsvalgt Tommy Kristensen ved hjørnestensbedriften på Drag, som i dag ble snytt for gratis ferge.

Tommy (28) er klar for «verdens største turnering»: – En milepæl i min karriere

Tommy Langaker har kvalifisert seg til ADCC World Championship.
Les mer om:

Tommys vandaliserte bil

Dette synet ventet Tommy forrige tirsdag.
Les mer om:

Her har Tommy jobba annenhver lørdag i «alle» år – i dag er han endelig tilbake: – Godt å ha noe å drive med igjen

Lørdag har to kjente ansikter tatt over tappekranene på Martins. Tommy «Tass» Halvorsen og Jan Martinsen tar avskjed med utestedet akkurat slik de fleste husker dem – men planlegger å hoppe over bardisken i løpet av kvelden.

Stiller opp nakne på TV: – Jeg er bra nok som jeg er

I vår kan du se både Julie Pedersen fra Haugesund og Tommy Olsen fra Karmøy nakne på TV.

Thomas (34) og Tommy (27) tok sitt eget liv mens de var innlagt. Nå kreves det svar av helseministeren

Sykehuset Østfold ble kritisert i 14 av 20 selvmordssaker, deriblant etter at Thomas og Tommy tok sitt eget liv. Nå krever stortingsrepresentanter svar fra helseministeren om feil som går igjen i flere saker.

Tommy og skattepatruljen advarer: – Ingen seriøse håndverkere ringer på dørene til folk

Våren er høysesong for omreisende håndverkere som drar fra dør til dør for å selge sine tjenester. Skatteetaten advarer på det sterkeste mot å benytte seg disse.
Les mer om:

Supertalent løp tidenes fjerde raskeste 200 meter

USAs sprintsensasjon Erriyon Knighton (18) slo til med tiden 19,49 på 200 meter i et stevne i Louisiana lørdag. Kun tre løpere har vært kjappere. Med prestasjonen knuste Knighton sin egen U20-rekord på 19,84. Han tok seg også forbi friidrettslegenden Carl Lewis of Tommy Smith på lista over tidenes raskeste 200-meterløpere. Der har den amerikanske tenåringen kun verdensrekordholder Usain Bolt (19,19), Yohan Blake (19,26) og Michael Johnson (19,32) foran seg.
Les mer om:

Oilers i ekstase etter gullet: – Helt fantastisk

STAVANGER (VG) Omtrent et halvt døgn etter at NM-gullet var sikret var det god stemning for Tommy Kristiansen og flere av Stavanger Oilers-spillerne tilbake i oljehovedstaden.

Camilla (46) og Tommy (51) fant stedet sitt: - Egentlig var det vel huset som valgte oss

Det å finne den rette kan være en utfordring. Å finne det rette huset kan være nesten like vanskelig. For Camilla Grantham og Tommy Slaattene Aas i Tvedestrand har det det vært full klaff på begge områder det siste året.