Nyheter om Tollefsen


Eiendom Norge-sjef Christian Dreyer slutter for å jobbe for Norges rikeste eiendomsinvestor

Da Vammervold Dreyer møtte boligmilliardær Ivar Tollefsen i sommer fortalte han hvor inspirerende han syntes selskapet var. – Deretter gikk det utrolig fort.
Les mer om:

Eiendom Norge-sjefen slutter for å jobbe for Norges rikeste eiendomsinvestor

Da Christian Vammervold Dreyer møtte boligmilliardær Ivar Tollefsen i sommer, fortalte han hvor inspirerende han syntes selskapet var. – Deretter gikk det utrolig fort.
Les mer om:

Tollefsen glemte forkjøpsretten – sykepleier får kjøpe med millionrabatt

Anestesisykepleier Frode Halse (65) fikk leiligheten sin på billigsalg etter en glipp hos Ivar Tollefsens utleie-konsern. Nå skisserer Oslo kommune et lovforslag som gjør det straffbart å omgå forkjøpsretten.

Denne lilla sekken skaper bekymringer: – Er jeg en dårlig mamma som lar ham få denne?

Da seksåringen skulle velge skolesekk, gikk han for denne lilla sekken med stjerner og enhjørning. Mamma May Liss Tollefsen Akselsen er ærlig på at hun frykter sønnen skal bli mobbet – men mener samtidig foreldre skal la barna få være seg selv.
Les mer om:

– Å kunne produsere mat til folk er et av de mest meningsfulle yrkene du kan ha(pluss)

Øyvind Tollefsen fra Jutulstad i Øverbygd valgte en noe spesiell teknikk da han bygde nytt fjøs.
Les mer om:

Avslutter vårsesongen på Vardeheim: «Løs Snipp» og grillmat på menyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette gleder vi oss stort til. Avslutningen på vårsesongen på Vardeheim er erfaringsmessig et av årets store høydepunkt, og forventningene til kveldens arrangement ligger deretter, sier Jan G. Haanæs. GLEDER SEG: Jazzklubbens leder, Jan G. Haanæs, ser fram til sesongavslutning med grillmat og «Løs Snipp». Han regner med «stinn brakke». Han er leder for dalens lokale jazzklubb - Jazz på Vardeheim.

Utrykning til brann i leilighet på Ullandhaug

Rogaland brann og redning fikk melding om brann i Norvald Frafjordsgate klokken 14.04. Brannvesenet fikk kontroll over brannen klokken 14.24, ifølge vaktleder Bjørn Tollefsen til Aftenbladet.

Tollefsen øker: Eier utleieboliger for 83 milliarder

Sandvika-mannen Ivar Tollefsen (57) gjør det godt i markedet for utleieboliger.
Les mer om:

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Flere gressbranner i distriktet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag formiddag fikk politiet melding om en gressbrann i et område ved Sandeveien på Feda. En grunneier hadde mistet kontrollen, og brannvesenet i Kvinesdal kjørte ut for å slukke brannen i terrenget. Politiet kom til stedet. Brannen på Feda var avtalt sviing som tok overhånd. Det brant i et område på 2-3 mål, og ble raskt slukket.

Det brenn på Lyefjell

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dei driv og sløkkjer, og det er eit ganske stort omfang. Men eg trur dei begynner å få nokon lunde kontroll, utan at eg skal seia for mykje, og seia at det det er i orden. Dei har folk på alle flanker, så det begynner å sjå ganske greitt ut, opplyser Bjørn Tollefsen, vaktleiar i Rogaland brann og redning (RBR) til Jærbladet.Då er klokka blitt 17.45.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Therese trenger hjelp fra sokndøler i Kolafei

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da telefonen kom fra folkene i Kolafei, som er Rune Nilsons ukentlige program på NRK P1, sa hun ja.Selv reklamerer kanalen med at Kolafei er lyden av fredag ettermiddag klokka 17, og at de to timene programmet varer, er de beste to timene, i livet, hver uke.- Jeg for min del hadde aldri hørt om dette før.

Vil kjøpe fortau og bygge kontor under bakken på tidligere USA-ambassade

Ivar Tollefsen og hans arkitekter tenker utradisjonelt for å utvide kontorarealene i det tidligere ambassadebygget.

Eiger kjørte over Hundvåg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidlig så man tendenser til at gjestene hadde lite å fare med, mest av alt grunnet et spillesugent, aggressivt og også lekent hjemmelag.

Åpnet ny helsestasjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har gjort en investering innen en ramme på en million kroner, sier helse-og velferdsleder Sigmund Hadland til Agder. - Dette er et stort løft for hele helsestasjonen. MARKERTE ÅPNING: Blomster påskjønnes fra venstre helsesjef Sigmund Hadland Inger Lundø og Siw Tollefsen (leder helsestasjon). Foto: SVEIN JARL LIESTØLKJØP BILDE Sokndal helsestasjon har flyttet til nye lokaler på Soknatun.

Unikt racketanlegg opnar på laurdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hovudentreprenør Espeland AS overleverte nybygget til Egersund Racketklubb måndag morgon. Fram mot laurdagen skal detaljane på plass. Då blir det opning med gjester og talar.Ivar Rusdal skal vera konferansier for arrangementet. Både ordføraren og fylkesordføraren vil vera til stades. Sjølve opninga er det Tom Tvedt, president i Norges Idrettsforbund, som skal stå for.

Ivar Tollefsen har verdier for 78 milliarder

TELEMARK: Eiendommilliardær Ivar Tollefsen kontrollerer verdier for 78 milliarder norske kroner i det svenske eiendomsselskapet Heimstaden AB.
Les mer om:

Tap for EIK 2

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Riska tok tidlig en 2-0 ledelse. Målene ble scoret etter 4 og 7 minutters spill.Jacob Jay Andersen reduserte rett etter pause etter et kanonskudd fra lang avstand.Hjemmelaget hadde fortjent poeng etter en meget god andre omgang. EIKs lag: Odin G. Noreng - Ola T.

Eiger slo Randaberg 1-0 i åpningskampen i 4. divisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Randaberg - Eiger 0-1 (0-0)Målet kom to minutter før slutt. Det så først ut til å bli straffe, da Elion Shatri gikk i bakken innenfor 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket, men i samme øyeblikk fikk Hans Marius Slettebø fyrt av et skudd som snek seg inn via stolpen.

Tollefsen med nytt eiendomskjøp i Asker sentrum

Eiendomsinvestoren Ivar Tollefsen (57) fra Sandvika har kjøpt en ny bit av Asker sentrum for å bygge mer næring og boliger.
Les mer om:

Forbrukertilsynet varsler millionbot til Tollefsen

Ivar Tollefsens boligselskap blåste opp arealene på leiligheter som ble annonsert på Finn.no. Nå varsler Forbrukertilsynet en bot på inntil fire millioner kroner for brudd på markedsføringsloven.
Les mer om:

Kasirye og Tollefsen vant hver sin kongepokal

Ruth Kasirye (36) og Kim Eirik Tollefsen (29) vant hver sin NM-tittel og kongepokal under NM i vektløfting i Stavern.