Nyheter om Tjore


Liverpool har fått brysom konkurranse om Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen. Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Stormen «Malik» kommer for fullt i ettermiddag

Fra tretiden lørdag ettermiddag er det bare å tjore seg fast, i alle fall om du befinner deg i vestlige strøk eller til fjells.
Les mer om:

– Dette kommer mange til å merke

Snart bør du holde på hatten og tjore fast trampolinen. En skikkelig høststorm er på vei til Haugalandet.
Les mer om:

Meteorologen: – Det er bare å tjore fast hagegjenstandene

Hvis du ser frem til sommervær i neste uke, så har meteorologen en nedslående beskjed å komme med.
Les mer om:

Meteorologen advarer: Varsler vindkast på opp mot 70 km/t

Ber publikum om å tjore fast trampoliner og hagemøbler.
Les mer om:

Søppelkontainerne til Gaustabanen blåste ned fra Gaustatoppen

Det var ingen hyggelig melding som kom til Halvor Br. Haukaas mens han satt på frokostmøtet til RNU, og han nettopp hadde skrytt av opplegget som de har vært med på for å bli Miljøfyrtårn-sertifisert i regi av VisitRjukan. Gaustabanen er opptatt av bærekraft og miljø, og å holde Gaustatoppen og gaustaområdet pent og rent. To av Gaustabanens grønne søppelkontainere hadde nemlig iløpet av nattens stormkast blitt tatt av vindkastene og blåst nedover langs Gaustatoppen, mens innholdet er spredt over hele Gaustaområdet. - Vi har aldri opplevd maken.
Les mer om:

Se bildene fra da uværet «Didrik» kom til Kragerø

Tirsdag sendte meteorologene ut farevarsel om stormflo for kysten av Telemark, med forventning om en vannstand på 90 til 105 centimeter over høyden oppgitt i tidevannstabellene. Vannstanden skulle angivelig være på sitt høyeste i natt mellom 03 og 05 natt til onsdag. Det ble anbefalt å sikre løse gjenstander og tjore fast båter spesielt godt. Slik så det ut i Kragerø sentrum da uværet «Didrik» møtte kysten ved Kragerø. Har du bilder fra uværet – del dem gjerne med oss på redaksjonen@kv.no
Les mer om:

Slik fikk kristiansanderen egen kaffebarkjede utenfor London

Det startet med en kaffekopp på Frk. Larsen i 1999. Nå driver Cathrine Tjore og Simon Keeley sin egen kaffebarkjede utenfor London med 55 ansatte og 26 millioner i omsetning.
Les mer om:

Sliter med at folk tar seg til rette: - Vi har begynt å bøtelegge og tjore fast båter

-Akkurat nå ligger det 13 båter båter feil her ute. Vi har begynt å bøtelegge og tjore fast båter, sier Solveig Røvik, som er forretningsfører i Tvedestrand Vekst, som eier serviceanlegget på Hagefjordbrygga.
Les mer om:

Uværet er på vei. Folk oppfordres til å tjore fast utemøblene

Det blir mye vind og regn i Norge de kommende dagene. Etter en liten pause vil enda et lavtrykk vestfra trolig prege hele landet.
Les mer om:

Er MS Olavsbussen er tilbake i gamle farvann?

Mandag denne uka kom Bente Tjore i Morvik ved Bergen over noe ganske besynderlig i fjæra: noen redningsvester fra den gamle hurtigbåten MS Olavsbussen.
Les mer om:

Er MS Olavsbussen tilbake i gamle farvann?

Mandag denne uka kom Bente Tjore i Morvik ved Bergen over noe ganske besynderlig i fjæra: noen redningsvester fra den gamle hurtigbåten MS Olavsbussen.
Les mer om:

Tromsø-fotografen sikret nytt blinkskudd: - En barndomsdrøm å komme så tett på

Måtte tjore fast reven, for å være sikker på at måltidet ble inntatt foran kamera.
Les mer om:

- Man kan jo ikke tjore dem fast

UDI er fortvilet over at unge asylsøkere forsvinner, men skylder ikke på mottakene.
Les mer om:

Brødrene Warholm satte ny kveite-pers

Fikk den ikke over rekka - måtte tjore den fast til sjarken.
Les mer om: