Nyheter om Tinn


Flere trafikkstasjoner kan forsvinne fra Telemark - har to måneder på å bestemme seg

SKIEN/TINN: Statens vegvesen har fått et tilleggsoppdrag når det gjelder nedleggelse av trafikkstasjoner i Telemark. Fristen er satt til 1. november.

Hærverk og tyveri fra kiosk: – Veldig kjedelig

TINN: I løpet av siste døgn har noen stjålet skiltene fra Kalle-kiosken - Tinns minste museum. – Veldig kjedelig, sier en oppgitt innehaver Rune Bråthen.
Les mer om:

Sherpaene er i gang: – Dette kommer til å bli en av de flotteste stiene i Telemark

TINN: - Endelig er arbeidet igang ! Dette kommer til å bli en av de flotteste stiene i Telemark, mener Tor Nicolaysen. Nå er sherpaer fra Nepal i full gang med å utbedre sabotørstien rett ved fylkesvei 37.
Les mer om:

Mann (50) fikk tre over seg

TINN: Skadeomfang er ukjent.
Les mer om:

Her har det vært drift i 45 år – nå er Marit (42) sjefen

TINN: Marit Røysland (42) er fjerde generasjon som driver Selstali seter i Gausdalen bak Gaustatoppen.
Les mer om:

Rekord på Krossobanan: Like blide til tross for varme og ventetid

TINN: Selv om køen i perioder ikke tar slutt, smiler passasjerene på vei opp til Gvepseborg med Krossobanen.
Les mer om:

Gaustablikk investerer flere titalls millioner

TINN: Gaustablikk satser tungt. Flere titalls millioner satses for å gjøre selve området mer attraktivt på helårlig basis. Sentralt her er sykkelsatsing til 15 millioner, og i august starter byggingen av sportellet for familier.
Les mer om:

Måtte hente turgåer fra Gaustatoppen

Medlemmer av Rjukan og Tinn Røde Kors Hjelpekorps måtte nok en gang ut i oppdrag, da de mandag ble kaldt ut av AMK for og bistå med ett henteoppdrag på Gaustatoppen.
Les mer om:

Mener at sønnen ble bitt av veggedyr i hotellsenga – hotelldirektøren mener at det er myggstikk

TINN: Morten Vierskjær tok med sønnene på tur til Rjukan for å gå til Gaustatoppen, og de sjekket inn på Gjestehuset som tilhører Park Hotell. Neste morgen våknet den ene sønnen opp med kraftig kløe i nakken, noe Vierskjær mener skyldes bitt fra veggedyr. Hotelldirektøren mener at det er snakk om myggstikk.
Les mer om:

Mener at sønnen ble bitt av veggdyr i hotellsenga – hotelldirektøren mener at det er myggstikk

TINN: Morten Vierskjær tok med sønnene på tur til Rjukan for å gå til Gaustatoppen, og de sjekket inn på Gjestehuset som tilhører Park Hotell. Neste morgen våknet den ene sønnen opp med kraftig kløe i nakken, noe Vierskjær mener skyldes bitt fra veggdyr. Hotelldirektøren mener at det er snakk om myggstikk.
Les mer om:

Brannvesenet måtte slukke stort bål

TINN: Brannvesenet måtte rykke ut og slukke stort bål i Tinn.
Les mer om:

Tinn Sparebank tapte rettssak – må ut med over fire millioner kroner

NOTODDEN: Et byggeprosjekt for Rehabiliteringssenteret AiR AS i Rauland ble utført av Fjellerud Bygg AS, som ikke klarte å bli ferdige innen avtalt tid og som senere gikk konkurs. Det har blitt en kostbar affære for Tinn Sparebank AS.

Flere kubikk møkk rant ut ved populær badeplass i elva

TINN: Torsdag rant store mengder kumøkk rett ut i elva ved Austbygde kirke. Rett nedenfor utslippet ligger populære badeplasser.
Les mer om:

Utforkjøringsulykke: bil har gått rundt

TINN: Nødetatene er på vei.
Les mer om:

Krever to millioner i erstatning - nå saksøker den Nav-ansatte kommunen

Kravet om 2 millioner i erstatning er blankt avvist av Tinn kommune. Nå går Nav-konsulenten i husleiesaken rettens vei med kravet sitt.
Les mer om:

Ny sjef og nytt selskap i fjellet – men gjelden er fremdeles ikke gjort opp

TINN: Runar Menøy blir ny hotelldirektør på Skinnarbu. Det er også opprettet et nytt selskap som skal styre driften. Leverandørgjelden på 1 million i «Drift SNPH AS» er fremdeles ubetalt.
Les mer om:

- Jeg fikk fullstendig sjokk. Hva slags galskap er dette?

TINN: – Jeg fikk fullstendig sjokk, sier innehaveren av Rjukan kebab Stua, Zahid Riaz, da han natt til lørdag fikk en telefon om at det hadde brent oppetter veggen på restauranten hans midt i Rjukan.
Les mer om:

Her selger de 1000 vafler om dagen - i dag brukte de helikopter for å få opp alle varene

TINN: Fredag ble det fraktet 30 tonn med matvarer opp til Gaustatoppen. Det må til for å mette de tusenvis av turistene som strømmer til i løpet av sommersesongen.
Les mer om:

Ap utelukker ikke samarbeid med Høyre

RJUKAN: – For meg personlig er det litt rart, sier Vidar Stang. Likevel utelukker ikke lederen for Tinn Ap et valgsamarbeid med Høyre. Og de har åpne dører til alle kanter.
Les mer om:

Ikke umulig med ordførerskifte i Tinn

RJUKAN: Senterpartiet går ganske kraftig ned i dagens meningsmåling for Tinn. Men Høyre og Ap sliter med å finne nye velgere.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerkandidatene i Tinn

RJUKAN: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Tinn blir dette dagens ordfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland, Sp, og Steinar Bergsland fra Høyre.

Stenger Telemarks mest populære turistvei

HJARTDAL/TINN: To gigantrør skal på plass på Stavsro for å ta hånd om fremtidig nedbør. Tidligere i år gikk det et større ras over fylkesvei 651.
Les mer om:

Ordførerkandidat eier aksjer for 24 millioner, men vil ikke snakke om hvor pengene kommer fra

TINN: Steinar Bergsland (H) ønsker å bli valgt til kommunens høyeste tillitsverv som ordfører, men vil ikke snakke om hvor pengene hans kommer fra. Han innrømmer at han eier over fire millioner NEL-aksjer, som mandag formiddag var verdt 24 millioner kroner.
Les mer om:

Kan ha funnet spor etter ulven - så langt er 14 lam døde

Prøver av ekskrementer fra det som kan være en ulv er nå sendt inn til analyse. Så langt er 14 lam døde som følge av rovdyrangrepet i Tinn. Fortsatt savner sauebonden seks dyr.
Les mer om:

14 sau er funnet døde - ulvejaktlaget er klare til å rykke inn

TINN: 14 sau er så langt døde etter det som trolig er angrep av ulv ved Frøystul i Tinn i Telemark. Et jaktlag er satt på beredskap, men ulven kan allerede være opp mot åtte mil unna funnstedet av sauene.
Les mer om: