Nyheter om Tingretten


Hyttedrømmen ble ødelagt av støy - dommeren ville ikke omgjøre kjøpet

Hyttetilværelsen på Nybrygga ble ikke det han hadde drømt om. Det sørget høylytt musikk fra et serveringssted i nabolaget for. Mannen gikk derfor til tingretten for å få omgjort kjøpet, og få tilbake de 4.65 millionene han hadde gitt for stedet. Isteden ble han 300.000 kroner fattigere.
Les mer om:

Pastor dømt for overgrep mot jente (13)

En pastor i 30-årene ble fredag dømt i tingretten til fire år og seks måneders fengsel for å ha begått overgrep mot en 13 år gammel jente.
Les mer om:

Melder seg ut av Frp

Mazyar Keshvari (Frp) trekker seg fra partiet. Det opplyser Keshvari selv i en pressemelding, samme dag som han i tingretten tilstår juks med reiseregninger for 450.000 kroner.
Les mer om:

Keshvari i retten nå. Kan få historisk streng straff for å ha svindlet Stortinget.

LILLESTRØM (Aftenposten): Ett år etter at Aftenposten avslørte Frp-profilens falske reiseregninger, møtte Mazyar Keshvari fredag i tingretten for å tilstå og få sin dom.

Keshvari tilsto bedrageri og beklaget overfor det norske folk

LILLESTRØM (Aftenposten): Ett år etter at Aftenposten avslørte Frp-profilens falske reiseregninger, tilsto stortingsrepresentant Mazyar Keshvari fredag i tingretten grovt bedrageri av 450.000 kroner. Samtidig melder han seg ut av partiet.

Fikk avskjed for pokerspill, vant mot arbeidsgiveren Melhus Bil i retten(pluss)

En mann i 30-årene som jobbet hos Melhus Bil i Trondheim, fikk i vår avskjed på dagen fordi arbeidsgiveren mener han spilte ulovlig poker i arbeidstiden. Nå er avskjeden kjent ugyldig av tingretten.

Entreprenør må betale huseiere etter knusende dom i tingretten(pluss)

Midtfylkets trelastutsalg AS er dømt til å betale flere hundre tusen i erstatning og saksomkostninger, i tillegg til å utbedre skader oppstått på en bolig de var ansvarlig for.
Les mer om:

Frps stortingsrepresentant møter i retten i dag. Kan få historisk streng straff for å ha svindlet Stortinget.

Ett år etter at Aftenposten avslørte Frp-profilens falske reiseregninger, møter Mazyar Keshvari i tingretten for å tilstå og få sin dom.
Les mer om:

– Alt vil være på plass når tingretten står ferdig

Tønsberg-ordførerne Anne Rygh Pedersen (Ap) og Petter Berg (H) mener Sandefjords utspill om jernbanenølingen i byen ikke holder vann i debatten om hvor den nye tingretten i Vestfold skal ligge.

Frps stortingsrepresentant møter i retten fredag. Kan få historisk streng straff for å ha svindlet Stortinget.

Ett år etter at Aftenposten avslørte Frp-profilens falske reiseregninger, møter Mazyar Keshvari i tingretten for å tilstå og få sin dom.
Les mer om:

Kvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri

En kvinne er i Jæren tingrett dømt til fengsel for hvitvasking av millioner. Hun hevder hun ble lurt. Tingretten mener hun er mer naiv enn det som er normalt.

Ubetalte små- regninger er ressurs- sluk for tingretten(pluss)

Inntrøndelag tingrett mener for mange kommunale krav om småbeløp havner som tvangssalgsbegjæringer i retten.
Les mer om:

Ubetalte småregninger er ressurssluk for tingretten(pluss)

Inntrøndelag tingrett mener for mange kommunale krav om småbeløp havner som tvangssalgsbegjæringer i retten.
Les mer om:

Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik får rettighetene til bandnavnet

Konflikten har pågått i to og et halvt år. Nå har bandets frontfigur fått medhold i at Highasakite-navnet tilhører henne. Motparten varsler at de tar saken til tingretten.
Les mer om:

Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik får rettighetene til bandnavnet

Konflikten har pågått i to og et halvt år. Nå har bandets frontfigur fått medhold i at Highasakite-navnet tilhører henne. Motparten varlser at de tar saken til tingretten.
Les mer om:

Tingretten avviser Nei til EUs søksmål om ulovlig ACER-vedtak i Stortinget

– Jeg er veldig skuffet og vi anker til lagmannsretten, sier Nei til EUs leder Kathrine Kleveland.

Frikjent i tingretten: - Jeg vil du skal vite at det er blitt vanskelig for meg å gå på butikken, i frykt for å møte deg

Om du er misfornøyd med en ansatt i det offentlige, er det lovlig å rope ut sin misnøye om du treffer den samme ansatte på en butikk.
Les mer om:

- Det er ingen som vil at dette skal pågå i all evighet

SKIEN: Advokat Vibeke Hein Bæra har begynt å fremme krav mot Drangedal kommune. Samtidig er hun nå oppnevnt som bistandsadvokat av tingretten. På tross av at saken blir omtalt som «Norges største mobbesak» er advokaten optimist.

Norsk IS-kvinne søker om å bli arrestert: – Situasjonen er ubeskrivelig alvorlig og akutt

Moren til den syke, norske 4-åringen som sitter internert i al-Hol leiren vil nå søke tingretten om å bli pågrepet. Gjennom sin advokat ber hun om norsk hjelp umiddelbart.

Ber om å bli arrestert

Den 29 år gamle IS-kvinnen som sitter med et alvorlig sykt barn i al Hol-leiren søker tingretten om å bli pågrepet slik at hun kan få forklare seg for norsk politi i Norge.
Les mer om:

Norsk terrorsikta kvinne ber om å bli arrestert

Ei 29 år gammal norsk kvinne som er i Syria med ein alvorleg sjuk fireåring, søker tingretten om å bli gripen, slik at ho kan få forklare seg for norsk politi i Noreg. Det seier advokaten hennar til NRK.
Les mer om:

Politiet sendte dødsmelding med personnummer og navn på fjorten personer til privatperson(pluss)

Da en dødsmelding skulle sendes til tingretten fra en kopimaskin på Steinkjer politistasjon havnet den i stedet til en privatperson.

Tingretten foreslått flyttet til Nesbyen, men hallingene slipper likevel ikke jubelen helt løs. Det er klokt.

Både Valdres Tingrett og jordskifteretten er som kjent foreslått flyttet ut av Valdres og inn i et annet fylke, til Nesbyen i Hallingdal i Viken. Situasjonen minner ikke så lite om da et annet utvalg ville flytte skatteoppkreverne i Hallingdal til Leira.
Les mer om:

Åpner for rettssak mot Drangedal kommune

SKIEN: – Tingretten har foreløpig oppnevnt meg til bistandsadvokat for tre av klientene, og jeg venter på en fjerde begjæring. Dette åpner opp for en strafferettslig prosess mot skoleeier, sier advokat Vibeke Hein Bæra. Nå vurderes også en anmeldelse av kommunen.

Dømt for sju drapsforsøk – ankesaken starter tirsdag

Tingretten dømte en 26 år gammel mann for sju drapsforsøk ved utestedet Blå i Oslo i 2017. Tirsdag starter ankesaken i Borgarting lagmannsrett.
Les mer om: