Nyheter om Tine


Mjølkeheider til suldalsbønder

Anne-Ly og Kolbein Havrevoll frå Hamrabø fekk sølvtina under ei høgtideleg markering i forkant av Tine sitt årsmøte på Lillestrøm i går. Elitemjølk Sølvtina går til bønder som klarer å levera elitemjølk kvar einaste dag i 15 år. Den beste mjølka blir kategorisert som elitemjølk. Elitemjølk er den høgaste kvalitetsmerkinga norske mjølkebønder kan få for mjølka, og nær 5500 dagar med god fjosdrift må til for å kunna motta den eksklusive tina i sølv. – Høg kvalitet er det beste konkurransefortrinnet norsk mjølkeproduksjon har i konkurransen med utanlandske aktørar.

Stjernespekket åpning av Valdres Sommersymfoni

Det Norske Kammerorkester, Tine Thing Helseth og Åse Kleveland åpner årets festival med en festkonsert på utendørsscenen på Valdres Folkemuseum. Den tidligere kulturministeren Åse Kleveland behøver ingen nærmere introduksjon, men vil introdusere musikerne og geleide publikum gjennom årets åpningskonsert.
Les mer om:

Tine slo pappa i korpskonkurranse

Lørdag konkurrerte flere hundre korpsmusikanter mot hverandre i distriktsmesterskap i Fredrikstad. På scenen ble det også en konkurranse mellom far og datter, Kenneth Angeland og Tine Angeland Losiewicz. De dirigerer hvert sitt korps i samme divisjon.
Les mer om:

Se bilder i fra konserten med Tine Thing Helseth med Band på Speilet

TINE THING HELSETH slipper høsten 2017 sitt nye album ”Never Going Back”, og dette er noe helt annet en hva vi har hørt fra henne tidligere – her møter vi Tine som en stilsikker singer-songwriter. Albumet er spilt inn i studio med eget band og selvskrevne poplåter, noen skrevet i samarbeid med gitarist Jarle Storløkken. Det er produsert av Mathias Eick og slippes 18. august i forbindelse med Tines 30-årsdag og bursdagskonsert i Operaen. Høsten 2017 legger Tine og bandet ut på turné med dette nye, spennende materialet.

Nå æres FIF med stafettpinne i gull

FIF vil få en symbolsk stafettpinne av Norges Friidrettsforbund og Tine for at lang og tro tjeneste som arrangør av Tine-stafetten. 8. mai arrangeres den for 25 gang.
Les mer om:

Hvilken rolle bør toget spille i Electric City Agder, Sundtoft?

Tine Sundtoft stiller spørsmålet om hvilke felles mål Agder bør sette for år 2030.
Les mer om:

Årets aprilspøker

Tine skal ha grevling og hagegnom på melkekartongen, Widerøe tilbyr vektløse flyturer mens Apollo selger VR-turisme.

Har du blitt lurt i dag? Her er årets aprilspøker

Tine skal ha grevling og hagegnom på melkekartongen, Widerøe tilbyr vektløse flyturer mens Apollo selger VR-turisme.

Næringslivets aprilspøker

Tine skal ha grevling og hagegnom på melkekartongen, Widerøe tilbyr vektløse flyturer mens Apollo selger VR-turisme.

Tine fikk høreapparat som 32-åring: – Hvorfor er det flauere enn å bruke briller?

– Da jeg fortalte at jeg skulle begynne med høreapparat, var alle opptatt av å fortelle meg hvor små og usynelige de har blitt. Fint det, men det viktige for meg er å høre.
Les mer om:

Tine Vaaland Sikveland fikk tidlig erfare at livet ikke er en dans på roser. Det har formet henne til den 50-åringen hun er i dag.

- Jeg har bestemt meg for at det skal være greit å snakke om. Når man fyller 50 år, er det naturlig å tenke over hvordan jeg har blitt som jeg er, sier hun ærlig.
Les mer om:

Tine (29) synes politiaksjonen ødela stevnet: – Det var unødvendig og ga en vemmelig følelse

– Det er bra at de tar tak i problemet, men det er synd at de kommer og ødelegger stevnet for mange, sier Tine Rødningsby.
Les mer om:

Har levert elitemelk i 15 år - nå skal han hedres(pluss)

Melkebonde Jørn Lundberg fra Sørreisa har levert elitemelk fra gården sin i 15 år. Under årsmøtet som Tine har på Lillestrøm i slutten av april skal han møte opp for å få Sølvtina for denne prestasjonen.

Levert elitemelk i 34 år

Randi Kvålshaugen har ifølge Tine Melks oversikt levert melk av topp kvalitet i 34 år.
Les mer om:

«Det er så mange dyktige kvinner her på Fosen. Vi inspireres av å synliggjøre og løfte dere frem.»

«På slutten av sekstitallet var Norge under gjennomsnittet på internasjonale statistikker over kvinners deltakelse i arbeidslivet», skriver styret i Nettverket Fru Inger; Tine N. Karlsen, Hanne Falstad, Gunnhild Tettli og Margaret Aune i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Styring av vår fornybare energi

Viser til artikkel av Tine Sundtoft. I artikkelen den 13.feb. skriver hun: «Industrien på Agder bruker i dag rundt 5 TWh, mens kraftoverskuddet vårt i 2020 er estimert til å være 7-8 TWh».
Les mer om:

Tine flyttet inn med fangene på Berg i en uke: – Det ble virkelig fantastiske dager

Hva kan en gruppe fengselsinsatte fortelle oss om begrepet «tid»? Det ønsket den danske fengselspresten Kamille Nygård å finn ut mer om.
Les mer om:

Sa opp jobbane i Tine for å bli kunden deira

Då Ingebret nærma seg å få gullklokka, visste han at det var nå eller aldri. Saman med Ingvar Nese opna han nytt kontor.
Les mer om:

Vi skal markere Ap på innvandringspolitikk

Tine Bergstrøm: – Basert på innspill fra medlemmer og velgere har Arbeiderpartiet valgt ut innvandring og migrasjon som ett av tre viktige områder der vi skal drive politikkutvikling.

Hos familien Dahl Aakermann er det 40 grader varmere enn ute: – Nå klikker det for meg snart

Marianne, Thor Arvid, Nora og Aron mistet vannet for over to døgn siden. Nå må de fyre for harde livet for å tine rørene som har frosset.
Les mer om:

Skulle bare tine frosne rør – da ble det full brannutrykning

Ikke alt gikk etter planen i Holmestrand torsdag.
Les mer om:

Larvik HK kan bli degradert – trenger 5,7 millioner kroner

Larvik Håndballklubb trenger 5,7 millioner innen utgangen av året. Hvis ikke kan Tine Stange & co. bli flyttet ned i 1. divisjon.

Tine Sundtoft på tynn is om ACER

I eit innlegg her i avisa sist torsdag argumenterer Tine Sundtoft for å satse på Electric city Agder, og det er vel og bra.
Les mer om:

Etterlyser flere økologiske melkeprodusenter (pluss)

Etterspørselen etter økologisk melk og meieriprodukter er i sterk vekst. TINE og Rørosmeieriet etterlyser flere økologiske melkeprodusenter for å sikre at etterspørselen dekkes opp av norsk landbruk.
Les mer om: