Nyheter om Time


Fylkeslegen og rådmannen er overrasket over tiltalen for uaktsomt drap

Kvinne (84) døde etter å ha fått injisert 52,5 milligram morfin på under to og en halv time ved Snåsa sjukeheim 25. august 2016. En sykepleier er nå tiltalt for uaktsomt drap.
Les mer om:

Vinden forsinker Fjord Line

Sanntidsinformasjonen til ferjeselskapet Fjord Line viser at den sterke vinden over Skagerrak gjør Fjord Cat veldig forsinket utover ettermiddagen og kvelden. Båten dro nå i ettermiddag fra Kristiansand mot Hirtshals klokken 14:30, én time senere enn oppsatt tid. Ifølge sanntidsinformasjonen…
Les mer om:

Why total bans on remote work don't remotely work

IDG NEWS SERVICE: Two divergent trends force all employees into the office, or all employees to work remotely. It's time to stop the insanity.
Les mer om:

Dversnes satte ny rekord i Okserittet

I ensom majestet krysset Fredrik Dversnes (20) målstreken etter 1 time, 43 minutter og 10 sekunder. Det er ny rekord i Okserittet.
Les mer om:

Dversnes satte ny rekord i Okserittet

I ensom majestet krysset Fredrik Dversnes (20) målstreken etter 1 time, 43 minutter og 10 sekunder. Det er ny rekord i Okserittet.
Les mer om:

Lillestrøm vant fotball-vorspielet

(LSK Kvinner - Vålerenga 2-1) En drøy time før Vålerenga møter Lillestrøm på Ullevaal, tok LSK Kvinner seg av Oslo-klubben på Romerike.

Her er Norges nye jordbrukshovedstad

Bryne skal være jordbrukshovedstad i Norge. Det vedtok Time kommunestyre tirsdag kveld etter benkeforslag fra lederen av Stortingets næringskomite, Geir Pollestad (Sp).

I mål litt etter skjema

12 av dei 13 Dalane sykleklubb-ryttarane som starta på Styrkeprøven 2017 laurdag morgon, kom til mål noko under ein time inn i sundagen.
Les mer om:

Fant mye søppel i Steinkjer

AUF Trøndelag fant mye søppel på sin halvannen time lange ryddeaksjon på badestedet Paradisbukta i Steinkjer.

Utnyttet i Aalesund-brøler

Lars Veldwijk headet Aalesund i føringen før pause i bortekampen borte mot Kristiansund. En time var spilt da Benjamin Stokke ordnet 1-1 etter en forsvarstabbe. Det endte 1-1.

Sem (13) så flyet som styrtet

– Det fløy lavt og det så ut som det fløy i sirkler, sier Sem Aleksander Bergene. Et sjøfly i Frøylandsvatnet i Time kommune i dag.
Les mer om:

Sjøfly fikk problemer i Time

Det var den meget erfarne flygeren Leidulf Heskje som fløy flyet som måtte ned ved Frøylandsvatnet i Time kommune i dag. Tre personer var ombord.
Les mer om:

Sjøfly havarerte like ved Bryne

Et sjøfly er totalvraket etter å ha styrtet ned i Frøylandsvatnet i Time kommune i Rogaland. De tre som var ombord er sendt til sykehus med lettere skader.
Les mer om:

Nye klager i tolvte time for å redda 12 bustader frå Bybanen

FLØEN (NRK): Den storstilte utbygginga av Bybanen i Bergen får kritikk rett før trase-vedtaket. – Dette går alt for fort, meiner bebuar.
Les mer om:

SV med «filibuster» om politikerlønninger

SVs forsøk på en norsk filibuster om politikerlønninger varte i 1 time og 50 minutter. Settepresident Øyvind Halleraker måtte flere ganger minne om talereglene.

Vil innføre én time fysisk aktivitet i skolen

Med flere overvektige barn i Troms vil Senjalegen innføre én time daglig fysisk aktivitet i alle skolene regionen.
Les mer om:

Kjørte uten førerkort

En halv time etter midnatt ble en mann tatt for ulovlig kjøring.
Les mer om:

Kjørte uten førerkort

En halv time etter midnatt ble en mann tatt for ulovlig kjøring.
Les mer om:

Én person på frifot etter å ha rømt fra høysikkerhetsavdelingen i Kongsvinger fengsel

To personer rømte fra Kongsvinger fengsel i 09.46-tiden tirsdag. Den ene personen ble funnet etter en time, den andre er fortsatt ikke pågrepet.
Les mer om:

Legen snakket ikke med noen av brødrene - alle ble satt under vergemål

TOLGA (VG) På en og samme dag konkluderte kommunelegen med at de tre brødrene ikke kunne styre sin egen økonomi, og at de trengte verge. Brødrene sier de aldri har snakket med eller hatt time hos legen.
Les mer om:

Tok tre personer mistenkt kjøring i rus på E6 i løpet av 30 minutter

I løpet av en halv time tok stanset politiet tre personer på E6. De er alle nå siktet for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.
Les mer om:

Ruud enkelt videre i Lyon

Casper Ruud slo italienske Lorenzo Giustino i første runde av Challenger-turneringen i tennis i franske Lyon mandag. Ruud brukte én time og 17 minutter på å slå ham 6-4, 6–0.
Les mer om:

Ødelagt veg Melhus: Kom 60 millimeter styrtregn på en time

Meteorologisk institutt visste at det ville komme kraftig nedbør i Trøndelag, men sier det er svært vanskelig å vite hvor styrtregn vil treffe. Seervideo viser tydelig flomskuren som førte til flom og evakuering i natt.
Les mer om:

Fjellsikring gir trafikkstopp

Denne og neste uke slipper man bare forbi Haughomfjellet hver halve og hele time...
Les mer om:

Fyrfestival 24 år i strekk

Cecilie Guddal, Reidun Heskje, Astrid Røting og Silje Dirdal fra Time har aldri gått glipp en eneste fyrfestival.
Les mer om: