Nyheter om Time


Utestengelse passer Chelsea eier Roman Abramovitsj ekstremt dårlig

Man må kunne si at 2018 ikke har vært et fantastisk år for en av verdens rikeste russere, Roman Abramovitsj. Han får ikke fornyet sin oppholdstillatelse i England, «må» selge sitt favoritt leketøy Chelsea og nå gjennom Football Leaks blir avslørt med skitten fotballmoral. Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater.

Vil drøfta nazi-tagging før folkemøte om ung rus i Storstova

Tom Olsen, SLT-koordinator i Time, er trygg på at nazi-miljøet ikkje har nokon stor tiltrekningskraft på ungdom på Jæren.
Les mer om:

Kolumbus frister Japan og Jæren med drosje til bussbillett

En delegasjon fra store Mitsubishi reiste ens ærend til Europa for å se om lille Sauda kan bli mal for transport i japanske storbyer. Nå vurderes buss som drosje også på Lyefjell i Time.
Les mer om:

Premier League-klubb kan stenges ute fra overgangsvinduet

Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater. Nå risikerer en Premier League-klubb overgangsnekt som smekk på fingrene. Ifølge det franske nettstedet Mediapart, som publiserer funnene, skal Chelsea være en av klubbene som kan bli straffet med utestengelse fra overganger i to år. Det skal være kjøp av spillere under 18 år som skaper problemer for London-klubben, spesielt vingen Bertrand Traoré, som i fjor ble solgt til Lyon. Her skjedde det noe muffens.

– Dette blir vondt – det blir en ordentlig hestekur(pluss)

Stort alvor da topplederne i Helse MR i nær en time orienterte sine eiere i Helse Midt om hva som må til for å kutte en halv milliard på tre år.
Les mer om:

Vil det bli en time gratis parkering i sentrum?

Når det nye parkeringsregime trår i kraft vil politikerne ha en time gratis parkering i Sola sentrum. Det mener Sola parkeringsselskap blir vanskelig å få til i det nye parkeringshuset.
Les mer om:

Har U2 spilt sin siste konsert?

Ifølge fan-kontoen U2gigs på Twitter skal Bono ha takket på en måte som har fått fansen til å spekulere i om det faktisk var U2s avskjed de var vitne til, rapporterer NME. «We’ve been on the road for quite some time, just going on 40 years, and this last 4 years have been really something very special for us. We’re going away now…», sa frontmannen. Bono: «we’ve been on the road for quite some time, just going on 40 years, and this last 4 years have been really something very special for us.
Les mer om:

Reinhaldsselskap i Time er konkurs

KT Renhold AS, som har hatt adresse i Vestre Ring på Bryne, er konkurs.

Opphever tidsintervallparkering i Foten – men bare utenom sommeren

Nå blir det slutt på å måtte fornye parkeringen hver 12. time i Foten. Kommunen har funnet ut at det er unødvendig utenfor badesesongen.
Les mer om:

Store utskiftingar for Høgre i Time kommune

Berre to av åtte i kommunestyret tek attval.
Les mer om:

Rådmannen vil utsette ny barneskole på ubestemt tid - og legge ned én grendeskole

Den økonomiske situasjonen for Tvedestrand kommune er så ille at rådmannen mener politikerne ikke har noe annet valg enn å ta en time out i forhold til de planlagte investeringene. I tillegg må driften strammes inn.
Les mer om:

Vil ta grep for å sikra fullt hus og stormande jubel i Storstova

Med forsiktig oppussing og støtte til leige av Storstova, håper administrasjonen i Time kommune å sikra liv i det reindyrka kulturhuset, når kinoen er flytta til Bryne torg.
Les mer om:

På hoppkanten med nytt reiselivsselskap

16 lokale bedrifter har meldt si interesse for å vera medeigarar i eit nytt reiselivsselskap. Snart skal politikarane i Klepp, Time og Hå avgjera om dei vil vera med.
Les mer om:

- Det er en realitet at «hele verden» kan komme til Time

Interessen for Norge som datasenternasjon øker. Time melder seg på i kampen om å tiltrekke seg gigantiske nettaktører, som Facebook og Google
Les mer om:

Publikumsvennlig bransjefestival – i en av verdens kuleste byer

De siste årene har undertegnede besøkt flere av de store showcasefestivalene i Skandinavia og Europa. Enten det er snakk om Eurosonic i Nederland, Spot i Danmark eller lokale varianter som Trondheim Calling og by:Larm, er det alltid et spørsmål om hva man skal prioritere å få med seg. På dagtid bys det ofte på et velfylt konferanseprogram, som kan gi utenforstående en pekepinn på hva som rører seg i musikkbransjen.

Synes vi alle kan spleise på en mobillader til Ousmane Dembele

Snart står Barcelona stjernene opp spiser frokost basert på mye proteiner og fiber, får en enkel hårstuss med sin medbrakte frisør og tøyer ut. Klare for dagen og La Liga oppgjør mot Real Betis.

Unni Fuglestad fra Time er nummer to på Rogaland Venstres fylkestingsvalgliste

Fylkesvalglista til Rogaland Venstre ble vedtatt på nominajonsmøte på Universitetet i Stavanger lørdag.

Milliardkjøp gidder ikke trene, fester og spiser usunt

I fjor sommer hentet Barcelona Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund for 105 millioner euro pluss bonus som en erstatning for Neymar som forlot klubben til fordel for Paris Saint-Germain. – Kortversjonen, det har gått dårlig. På mandag gadd han ikke møte opp på trening og naturlig nok er han ikke med i troppen til Barcelona i morgendagens møte med Real Betis.

Brev om ny svømmehall til kommunestyret i Time

- Dagens svømmehall på Bryne ungdomsskule er over 50 år og tiden for bygging av ny er overmoden, skriver Connie Kristiansen Ranatunga i dette leserbrevet.
Les mer om:

Ishockeyguttas kamp ble stoppet

Først ble Norges kamp mot Østerrike utsatt med seks og en halv time på grunn av dårlig is. Deretter ble kampen avbrutt med to perioder igjen. Mer på TV2.no.
Les mer om:

1.500 billetter røk ut på en halvtime

– Eksepsjonelt. Dette har aldri aldri opplevd før, sier Bjarne Dankel. 1.500 Madrugada-billetter forsvant på en halv time i dag.
Les mer om:

Fikk en time til å rømme fra branndrama

Kim Kardashian fikk seg en overraskelse da hun kom hjem til at nabolaget sto i fyr og flamme.
Les mer om:

Ti tatt for fart på Krossmoen

På halvannan time blei ti bilførarar stoppa i fartskontroll. For éin av dei blir det ein langvarig stopp.
Les mer om:

- Det koker. Det er «all time high»

- Det er rørande, rett og slett, seier Siri Øksnevad Olsen om besøket. Ho reknar med at 20.000 har vore innom fram til midnatt. Sjølv skal ho handla seg ved eller bildekk, dersom det blir tid utpå kvelden.
Les mer om:

Slik skal Time gå fram når det er mistanke om at tilsette er rusavhengige

Handlingsplan for rusmiddelførebyggjande arbeid (AKAN) i Time kommune blir behandla i administrasjonsutvalet komande tysdag.
Les mer om: