Nyheter om Time


Snart får Jan (83) mer tid med familien – endrer reglene for besøk på sykehjem

To ganger i uken, i inntil en time, har Jan Larsen (83) og andre eldre som bor på sykehjem, kunne få besøk av familien. Nå endres rutinene, blant annet fjernes time-regelen.
Les mer om:

En knyttneve 10 minutter på overtid redder Manchester United

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton. Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål». Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger. Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time All over.

Målløs Sørloth fikk over en time i Leipzig-debuten

(Bayer Leverkusen – RB Leipzig 1–1) Allerede etter 28 minutter ble Alexander Sørloth (24) byttet inn til debut for sin åttende seniorklubb. Men til tross for relativt mye spilletid fikk nordmannen aldri markert seg.
Les mer om:

Det var ikke pent, det kom sent, men det var diggbart!

Etter en skikkelig underholdende kamp gikk det mot poengdeling i Brighton. For United ville dette ha vært et durabelig lyskespark etter det solide tapet mot Palace forrige helg. Så skinte United-solen i badebyen. I første omgang kom det så og si ingenting fra en heller uinspirert United-gjeng. Brighton ble belønnet med Uniteds nøling og Bruno Fernandes håndtering av lyntoget Tariz Lamptey innenfor sekstenmeteren: Straffe og 1-0 til Brighton.

Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time

Det ser ut til at tilværelsen som utenlandsproff er over i denne omgang for den norske landslagspilleren Markus Henriksen. – 28 åringen er klubbløs etter et for å si det forsiktig helt jævlig år i England. Tiden som utenlandsproff startet veldig bra, i 2012 solgte Rosenborg Henriksen til nederlandske AZ, etter fire år gikk ferden videre til engelske Hull hvor han også etter et låneopphold fikk fast kontrakt og etter hvert kapteinsbindet.

Pressen kan nå droppe teite spørsmål om forsterkinger hos United

Manchester United har tyngden til å bære de største overgangene. Så når Woodward og gjengen så langt bare har hentet inn en Ajax-spiller, blir dette overgangsvinduet sett på som en gedigen nedtur. Nå reagerer Solskjær på ordet bare. -Jeg mener det er å vise litt disrespect overfor Donny nå man sier at han er den eneste, fordi han er av toppklassse. Han forsterker laget vår, begynner Solskjær ifølge Goal. Les: Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte Nederlenderen har allerede vist at han har akklimatisert seg på rekordtid.

Svenske forskere med ny hurtigtest for korona

Svenske forskere har utviklet en hurtigtest som kan gi svar på om du er smittet av koronaviruset på to og en halv time.
Les mer om:

Fikk 200 000 følgere på én time

- Jeg tar dette skrittet fordi, som vi alle vet, er verden i trøbbel.
Les mer om:

Byton: Super-elbilen kan være reddet i 12. time

16.000 nordmenn kan få bil-ønsket sitt oppfylt likevel.
Les mer om:

Tory Lanez benekter skytingen av Megan Thee Stallion på nytt album

Tory Lanez har vært helt tyst etter tidenes lurveleven med Megan Thee Stallion. Men nå bryter han stillheten. En sommerkveld i juli inviterte Kylie Jenner til poolparty hjemme hos seg. Festen så gøyal ut, i alle fall på Instagram, men det som fikk alt fokus var det som skjedde etterpå. Politiet stanset bilen til Tory Lanez der Megan Thee Stallion satt blødende. I bilen var også en livvakt og vennen Kelsey Nicole. Det ble funnet et våpen i bilen, og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Det ble forklart med at hun hadde kuttet seg på glass.

Super-elbilen kan være reddet i 12. time

16.000 nordmenn kan få bil-ønsket sitt oppfylt likevel.
Les mer om:

Ståle Kyllingstad og lokale næringslivsfolk blar opp 10 millioner til fond om datasenter

Nå går lokale næringsprofiler aktivt inn for å se hvilke muligheter som kan komme dersom det blir etablert et gigantisk datasenter for eksempel på Kalberg i Time.

Lizzo åpner dørene for Vogue og svarer på 73 spørsmål

Bli med hjem til Lizzo! Vogue delte for få minutter siden en splitter ny utgave av spalten «73 Questions». Endelig er det Lizzo sin tur, som både viser frem kåken og deler visdom. Se hele den koselige snutten med 32-åringen nedenfor. Den Los Angeles-baserte superstjernen fra Detroit, Houston og Minneapolis preger også det nye coveret til amerikanske Vogue:  View this post on Instagram @lizzobeeating is our October issue cover star!

En times full stans i t-banetrafikken i Oslo

Det var full stans på alle T-banelinjene i Oslo i en time torsdag formiddag på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon.
Les mer om:

Big Sean lister sine topp 5 rappere, Kanye West gir ham musikken sin tilbake

Big Sean røper hvem som er hans største favoritter innen rap. Det er ikke lett å liste artister man liker best, og Big Sean sliter litt når Fat Joe i videoen nedenfor ber ham fortelle hvem som er hans topp fem favorittrappere noensinne. Døde eller levende. Men Detroit-rapperen går for disse: Big Sean topp 5 rappere The Notorious B.I.G. Eminem Kanye West Lil Wayne JAY-Z Han vil helst liste sin topp 10 og legger til Rakim, Nas, 2Pac og Snoop Dogg. Når det komme til sitt eget navn Big Sean, forteller han at dette kommer fra Big Pun, Big L og Biggie Smalls. Big L (R.I.P.) var med i Fat Joes gruppe

Vivian er en av flere storm-faste bilister: - Vi har ventet i halvannen time allerede - og nå har vi fått busspassasjerer i bilen!

Den svært kraftige vinden fører til lange køer på begge sider av Gimsøybrua på E10-.
Les mer om:

Politiet ber om tips om ung mann i overgrepssak i Time

Politiet ber om tips om en mann i 15-20-årsalderen etter at en jente ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i Time tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Overgrepssak i Time: Politiet ber om tips om ung mann

Politiet ber om tips om en mann i 15-20-årsalderen etter at en jente ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i Time i Rogaland tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Lina og mora vil kjempe for at 89 elever får beholde skolen

Hognestad skule, den eldste skolen i Time med 89 elever, legges ned fra skoleåret 2022/2023, foreslår rådmannen i skolebruksplanen som ble kjent mandag ettermiddag - og som nå vil få en rask politisk behandling.
Les mer om:

Politiet ber om tips om ung mann i overgrepssak i Time

Politiet ber om tips om en mann i 15-20-årsalderen etter at en jente ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i Time tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Slik blir lokalbefolkningen påvirket av busstreiken: – Det som tok ti minutter til jobb tar nå én time

Søndag ble 3800 bussjåfører i Oslo og Viken tatt ut i streik. Dette har skapt bryderi for mange reisende. Lørdag blir ytterligere 4500 sjåfører over hele landet tatt ut i streik. Det er foreløpig uvisst hvor lenge den kommer til å vare. Vi har tatt en prat med folk på gata om hvordan streiken påvirker dem.
Les mer om:

Barneskoleelev i Time i Rogaland utsatt for overgrep tirsdag ettermiddag, melder politiet

Ei jente i barneskolealder ble tirsdag ettermiddag utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skole i Time kommune i Rogaland, ifølge politiet.
Les mer om:

Politiet etterforsker overgrep mot jente på skole på Jæren – ønsker kontakt med vitner

Tirsdag klokken 13.41 fikk politiet melding om at en jente i barneskolealder var blitt utsatt for et overgrep på vei hjem fra en skole i Time kommune i Rogaland.

Etterforsker overgrep mot jente: Uniformert politi på barneskolen onsdag morgen

Tirsdag ble et område på Lye i Time kommune sperret av etter at ei jente var blitt utsatt for et overgrep. Onsdag blir det satt inn flere tiltak på skolen til jenta.
Les mer om:

Etterforsker overgrep mot jente: Vil være uniformert politi på barneskolen onsdag morgen

Tirsdag ble et område på Lye i Time kommune sperret av etter at en jente var blitt utsatt for et overgrep. Onsdag blir det satt inn flere tiltak på skolen til jenta.
Les mer om: