Nyheter om Time


Bagasjekaos og ingen informasjon ved ankomst: – Jeg er ikke kjempefornøyd nå

Flere reisende måttet vente i over én time på bagasjen sin ved ankomst på Stavanger lufthavn i sommer. – Vi får ingen informasjon, sier passasjer til NRK.
Les mer om:

Bagasjekaos for ferierende nordmenn: – Vi får ingen informasjon

Reisende har måttet vente over én time for å få bagasjen sin på Stavanger lufthavn i sommer. – Jeg er ikke kjempefornøyd nå, sier passasjer.

Lovren-agent går imot Klopps ønsker snakker med italiensk gigant

AC Milan er i ferd med å lage et kontrakttilbud for å overbevise Liverpool forsvarer Dejan Lovren om å flytte til Italia, til tross for Liverpool manager Jurgen Klopps tilsynelatende motvilje mot å cashe inn på forsvareren. Kroaten har vært på AC Milans radar en stund nå, men de ser først på andre alternativer på grunn av spillerens høye lønnskrav, kombinert med Liverpools pris. Les: Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter Calciomercato skriver at Lovrens agent Vlado Lemic var på Casa Milan tirsdag morgen og diskuterte en overgang for sin klient til Rossoneri.

Leo Østigård er i Tyskland og trener med Mats Møller Dæhli

Verdens kuleste klubb St.Pauli i 2.Bundesliga har tatt imot Leo Østigård til trening, forsvars talentet skrev kontrakt med Brighton i fjor og ble lånt ut til Viking og ikke som de fleste trodde til sin gamleklubb Molde.    Leo Østigård (19) trener denne uken med Mats Møller Dæhli og hans tyske klubb St. Pauli. Midtstopperen spiller idag treningskamp for klubben som spiller på nivå to i Tyskland. Les: Team Red Bull setter ny verdensrekord med utrolige 1.91 sekunders «Pit Stop» The #BoysInBrown trained at the Kollau for the first time since training camp this afternoon.

Baz Luhrmann har funnet sin Elvis Presley

Stjerneregissøren Baz Luhrmann har endelig offentliggjort hvem som skal spille Elvis Presley i hans kommende portrettfilm om legenden. Det blir Austin Butler, som ellers er aktuell i Tarantinos «Once Upon a Time in Hollywood» og Jarmuschs «The Dead Don’t Die» denne sommeren. LES OGSÅ: Nordmann leker på Hollywood-lerretet. I en pressemelding, sitert av NME, uttaler Luhrmann: – Jeg visste at jeg ikke kunne lage denne filmen om castingen ikke var absolutt riktig, og vi lette grundig etter en skuespiller med evnen til å frembringe de naturlige bevegelsene og stemmemessige kvalitetene hos denne st

Tekniske problemer stanset Indias månelanding

Én time før utskytning fant inderne en teknisk feil i utskytningsrampen. 
Les mer om:

Flystyrten i Sverige: Piloten vinket til sine venner – én time senere styrtet de i døden

UMEÅ (VG) Det siste piloten hørte fra fallskjermhopper-vennene sine i småflyet, var at de var klare til å hoppe. Så ble det stille i radioen.
Les mer om:

Timbuktu om Furøya: Et av de vakreste stedene å spille i hele landet

Hur mår ni, Tvedestrand, spurte Timbuktu da han entret scenen. Selv var han tydeligvis i toppform. I halvannen time danset og hoppet og sang han rundt på scenen, og hadde ikke en gang svettemerker under armene da han gikk av.
Les mer om:

Ranglerock - noe «jillt» for både store og små

I dag ble Ranglerock-festivalen kickstartet med Rangling for småsporvar på Bryne. Sang, dans og musikk underholdt små og store utenfor Time bibliotek.
Les mer om:

På disse strekningene er det asfaltarbeid i sommer(pluss)

Statens vegvesen er i gang med sommerens asfaltarbeid på flere fylkesveier i Midt-Troms. Noen steder kan du bli stående opptil en time.

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Kollektiv-kaos: – Bussene går annenhver time, men de to siste avgangene har vært fulle

Det sier Bjørnulf Stokkan. Han er en av mange lesere som sliter med komme seg til sentrum og Tall Ships Races.
Les mer om:

Den hellige time

Det ble reint høytidsstemt da kveder Kim André Rysstad inntok kirkerommet i Aurdal med sin nære og personlige konsert «Timeglas» onsdag kveld.
Les mer om:

Leder: Sløve pasienter skaper pasientkø

I et hardt presset helsevesen blir frustrasjonen stor når så mange pasienter ikke møter til time. Her må holdninger skjerpes, hvis ikke bør det bli enda dyrere å skulke.
Les mer om:

Skeptisk til at folk får båtførerprøven uten å kunne håndtere båt

Flere tar båtførerprøven på kun én time – og ofte uten å ha vært om bord i en båt. Redningsselskapet mener opplæringen ikke er grundig nok.

Instagram tar grep mot mobbing med nye funksjoner

Instagram lanserer to nye funksjoner! Sosiale medier kan være et helvete for alle som opplever mobbing. Nå forteller Instagrams nye sjef at de tar flere grep for å begrense uthenging og hatkommentarer. TIME melder at så mange som nesten 80 % av ungdommer kan være på Instagram, og at nær halvparten av dem har opplevd mobbing på plattformen. Ifølge Mashable skal en undersøkelse fra 2017 vise at mobbing skjer lettere på Instagram enn på Facebook, blant annet fordi man ikke er pliktig til å bruke et ekte navn.

Fant den omkomne etter en halv times søk(pluss)

En halv time etter at politiet startet søket etter den siste omkomne onsdag formiddag, etter det fatal snøskredet i Blåbærtinden 2. januar i år, ble Niklas Nyman (36) funnet i skredet.
Les mer om:

Forsinket fly kan gi deg inntil 6000 kroner i kompen­sasjon

Er toget til Oslo mer enn en time forsinket, ferja til Hirtshals mer enn to timer forsinket og flyet til Split mer enn tre timer forsinket? Da kan du ha krav på prisavslag eller kompensasjon.
Les mer om:

Cathrine underholder på åpningen av Tall Ships Races

Det blir en time på engelsk på Isegran torsdag ettermiddag. Deltagerne i Tall Ships Races og publikum skal få være med på en liten tidsreise med miljøblikk når Fredrikstad tar imot som vertsby for tredje gang.
Les mer om:

Ønsker å tette totimersgapet fra Værnes(pluss)

De to ekstra kveldsavgangene fra Trondheim til Steinkjer vil prioriteres for for å sikre avgang hver time frem til midnatt.

Lammet av slag, men landet med én hånd kjempelaks i Dirdalselva

Det tok fra en halv time til 40 minutter. Jeg gjetter selv på 35 minutter. Da lå den på land, oppsummerer Geir Johnsen.
Les mer om:

Forsinket fly kan gi deg inntil 600 euro i kompensasjon

Er toget til Oslo mer enn en time forsinket, ferja til Hirtshals mer enn to timer forsinket og flyet til Split mer enn tre timer forsinket? Da kan du ha krav på prisavslag eller kompensasjon.
Les mer om:

23.505 pasienter møtte ikke til time på sykehuset i 2018

Ventetiden på sykehusets poliklinikker kunnet vært kortere hvis flere hadde møtt opp til avtalt time, mener Nina Hope Iversen, direktør ved klinikk for somatikk i Kristiansand.

Halvor (12) besøkte badeperlen og skjønte at han måtte trå til: – Det burde jo ikke være nødvendig

Etter at dette bildet ble postet på sosiale medier, har det nærmest haglet inn med kommentarer og likerklikk bare på en snau time. – Trodde ikke at det skulle bli så voldsomt
Les mer om:

I går sto folk i kø i over én time på E18 – blir trolig like ille i dag

BAMBLE: Mandag var det kraftige forsinkelser i Bamble på grunn av anleggsarbeid i Kjørholttunnelen før Grenlandsbrua. Veitrafikksentralen anbefaler folk å kjøre tidlig eller sent på dagen.
Les mer om: