Nyheter om Time


Er Greta Thunberg en tidsreisende fra 1800-tallet?

Greta Thunberg er forut sin tid. Men kanskje mer forut enn vi visste? I kveld setter nemlig et mystisk fotografi fra 1898 nettet på hodet. Det viser seg nemlig at Greta Thunberg – sannsynligvis – har levd før. Bare titt på den vesle piken til venstre nedenfor. Mistenkelig likt? Her er beviset (University of Washington) «Greta» og de andre barna skal ha blitt fotografert ved en gullgruve nord-vest i Canada rundt år 1898 – 121 år før svensken tok kloden med klima-storm i 2019.  Dobbeltgjengeren kan ved første øyekast avfeies som fotofikling, men bildet er altså hentet fra de helt ekte nettsidene
Les mer om:

Enklare å bestille time for pass

No skal det verte enklare å tinge ein time for behandling av ein søknad om pass hos politiet. Politiet lanserer ei ny netteneste.
Les mer om:

Lange køer på E 39 i morgen­rushet: – Beveget meg 400 meter på én time

En el-bil fikk problemer på E 39 i Sogndalen i morgenrushet tirsdag morgen. Det har ført lange køer inn mot Kristiansand.
Les mer om:

Rebecca (39) nådde målet om å løpe halvmaraton på 1:15. Slik trener hun for å være i superform.

Mange ønsker å løpe halvmaraton på under én time og 30 minutter. Det kan de fleste klare om de trener smart, mener Ingrid Kristiansen.
Les mer om:

Tertnes-spillerne utrøstelige etter at Europa-drømmen ble knust: – Jeg gremmes

De kom til Hamar med en realistisk drøm om å ta seg til gruppespillet i EHF-cupen. En og en halv time senere var drømmen blitt til mareritt.
Les mer om:

Tertnes-spillerne utrøstelige etter at Europa-drømmen ble knust: – Jeg gremmes

De kom til Hamar med en realistisk drøm om å ta seg til gruppespillet i EHF-cupen. En og en halv time senere var drømmen blitt til mareritt.
Les mer om:

Prinsen slaktes etter nytt intervju

I en time ble prins Andrew grillet på BBC-programmet «Newsnight». Advokat Mark Stephens omtaler opptrinnet som en «katastrofal feil».
Les mer om:

Viste ekte sang- og spilleglede: – Mestring på høgt nivå

KanErVil-festen i Valdres nådde sitt foreløpige høgdepunkt lørdag kveld, da flere av deltakerne viste forestillinga Prinsessa i Sangerli. Det ble en trivelig time for de mange frammøtte, der aktørene sto for både engasjement, konsentrasjon og entusiasme.
Les mer om:

Trond (51) overlevde 1 /12 time under snøen: – Det skal egentlig ikke være mulig

Han regnes som en erfaren fjellmann med lang fartstid i Røde Kors, og har i flere år vært veiviser for dronning Sonja. Men da naturkreftene viste muskler, hadde han ikke en sjanse.

Lokalkjent vaktleder ved Hovedredningssentralen: - Alt var over på en time

Da alarmen gikk om skyssbåt på grunn klokken 17.45 fredag ettermiddag visste vakthavende Jan-Rikart Lillebøe ved hovedredningssentralen Sør nøyaktig hvor det var snakk om. Han er nemlig lommekjent i området.
Les mer om:

Nektet å stanse i helikopterjakt – tatt etter Instagram-bilde

ÅLESUND/ALTA (TV 2): I halvannen time jaktet Statens naturoppsyn med helikopter uten å få stanset denne ulovlige scooterkjøringen.
Les mer om:

Nå blir Erling Braut Haaland anbefalt om å bli i RB Salzburg

Alf Ingve Berntsen jobbet med Erling Braut Haaland hos Bryne. Nå advarer gamletreneren tenåringen mot å forhaste seg. Mens fotballverden ser ut til å gå helt av skaftet og linker Haaland til vinterovergang til United, Liverpool, Juventus, Bayern München Napoli, m.fl.,  gir Berntsen et råd til 19-åringen som går i motsatt retning. Bli i Salzburg! -De taktiske forutsetningene hos Bayern eller Liverpool vil være på et litt for høyt nivå nå. Han har tross alt bare spilt i Norge og Østerrike så langt.

Målmaskin Landon Donovan har landet sin første trenerjobb

Den tidligere amerikanske landslagsspilleren Landon Donovan skal være manager for San Diego Loyal. -Den 37 år gamle angrepsspilleren var med og grunnla klubben og blir i tillegg til sin nye tittel som manager også visepresident. «Jeg er virkelig stolt over å bli ansatt som den første manageren i historien til San Diego Loyal.

– Da jeg gravde meg frem til ham, opplevde jeg det som at han tok sitt siste gisp

Trond Løkke (51) lå begravd i to meter snø i over en time.
Les mer om:

Anmeldelse av Doctor Sleep: Er oppfølgeren til Stephen King-klassikeren verdt å se?

Lille Danny har blitt voksen, men han hjemsøkes fremdeles av både gamle og nye fjes i skrekkfilmen Doctor Sleep. Nesten 40 år etter Jack Nicholsons prestasjon i Stanley Kubricks The Shining alias Ondskapens hotell, er endelig oppfølgeren her. Denne gangen er det Ewan McGregor som skal skinne i rollen som voksne Danny, sønnen til Nicholsons karakter, Jack. Doctor Sleep er en adapsjon av 2013-romanen med samme navn, skrevet av kongen av grøss og gru; Stephen King. Ewan McGregor gjør en grei opptreden som voksne Danny (SF Norge/Warner Bros.) Danny sliter etter det skrekkslagne oppholdet på The Ov

– Da jeg gravde meg frem til ham, opplevde jeg det som at han tok sitt siste gisp

Trond Løkke (51) lå begravd i to meter snø i over en time.
Les mer om:

Trond (51) lå begravd i snøskred i 1,5 time - nå forteller han sin historie

SORTLAND (VG) Trond Løkke (51) lå nesten halvannen time under snømassene. Han skulle ikke vært i live.
Les mer om:

Det brygger opp til mer bråk rundt Donnarumma

Vi husker godt sirkuset i Milano der supertalentet Gianluigi Donnarumma var i konflikt med klubb og supportere. Med agent Mino Raiola bak 20-åringen er det klar for en ny runde. AC Milan sliter både økonomisk og sportslig.

Syklisten Kristijan Durasek utestengt for doping

Det internasjonale sykkelforbundet UCI har utestengt syklisten Kristijan Durasek i fire år for medvirkning til en tysk-østerisk doping ring. – Dette kommer som en naturlig oppfølging av den midlertidige utestengelsen tidligere i år. Les: Frank Lampard endret Hudson-Odois planer Det er en omfattende sak som startet etter en politiaksjon med navn Operation Aderlass som startet under ski-VM i Seefeld i Austerrike i vinter, skrev cyclingweekly.com. Den kroatiske 32-åringen er lagkamerat med Alexander Kristoff i UAE Team Emirates. Hans største triumf var seieren i Tour of Turkey i 2017.
Les mer om:

Ung suldøl på Ungdommens fylkesting i Rogaland

Arin Eirikssønn frå Sand var Suldal sin representant på helgas møte til Ungdommens fylkesting i Stavanger. Eirikssønn er første vara for medlem Bjørn Wigestrand som ikkje hadde anledning å delta på fylkestinget. Tredje mann, som også er valt ut av kommunen, er Mohammed Ibrahim på 2. varaplass. Rådgivande organ Over 40 rogalandsungdommar deltok då Ungdommens fylkesting (UFT) konstituerte seg. Ingen av suldalsungdommane vart innstilt til ungdomsutvalet.

Anmeldelse: The Irishman er – ikke overraskende – et mesterverk

Jeg skal bare si det med en gang; det er ikke alltid dette ordet blir brukt riktig om filmer, men det er sjelden en film fortjener det mer; Martin Scorseses The Irishman er et mesterverk. Den 3,5 timer lange fortellingen om livet til Frank «The Irishman» Sheeran er et monster av en film. En mektig beretning om å se tilbake på et liv og sine valg. Men før vi hyller filmen og snakker om dens betydning for Martin Scorsese og film i seg selv: Sittende på et eldrehjem forteller Frank Sheeran om sitt liv som en leiemorder for mafiaen.

Kjøretøy sperret toglinja

All togtrafikk mellom Oteråga og Fauske var innstilt halvannen time i dag, noe som vil føre til forsinkelser utover dagen.
Les mer om:

Synspunkt: Nå er det oppgjørets time

I dag, onsdag, skal rådmann Geir Mikkelsen legge fram det som må framstå nærmest som en umulig oppgave.
Les mer om: