Nyheter om Time


Johanna (15) sto ute i uværet og ventet på bussen som aldri kom

Det ble den lengste turen hjem til Risør fra Arendal Johanna Hagane noen gang har opplevd. I tre time ventet hun på en buss som aldri kom.
Les mer om:

Står på Times liste for verdens beste oppfinnelser – nå etablerer bedriften seg på Øra

Time Magazine har kåret Wheel.me sitt robotdrevne hjul til en av verdens beste oppfinnelser i 2021. Nå har bedriften inngått kontrakt for leie av 2.000 kvadratmeter i Habornveien 53 og starter produksjon av roboter på hjul.
Les mer om:

E 18 stengt i halvannen time

Det er kaotiske tilstander på E 18 ved Tvedestrand.
Les mer om:

Virker som syndebukken allerede er pekt ut hos Everton

Mandag var en begivenhetsrik dag for Everton. Først trakk sportsdirektøren seg fra stillingen, så kjempet Everton-spillerne seg til en 2-1 seier over Arsenal med scoring på overtid. Etter noen spesielt seige måneder for Everton har mange ventet på at Benitez må gi seg, etter seieren på mandag er Benitez alt annet enn en slagen mann. Les: Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England -Klubben har skiftet managere i fortiden, men nå vil de gjerne gjøre noe langsiktig med en klar idé om hva de vil oppnå.

Ukas desidert deiligste seier!

Som vi unner Rafael Benitez og Everton denne seieren. Selv med «vår mann» Martin Ødegaard hos det tapende laget, var 2-1 seieren til Everton på mandag befriende. Sportsdirektøren hos Toffees hadde gått av noen timer tidligere, Benitez kunne være nestemann ut. Tre poeng kom som en befrielse.

Milos Milojevic landet i kveld på Værnes for å nyte det fine været i Trondheim

Det ble raskt rimelig klart for Rosenborg som jobber på spreng med å finne en erstatter for hovedtrener Åge Hareide at Bodø/Glimt sin suksesstrener Kjetil Knutsen ikke er aktuell for jobben. – Styreformann Ivar Koteng og Mikael Dorsin har heller ikke klart å overtale Hareide til å ta en sesong til. Hammarby trener Milos Milojevic landet mandag kveld på Værnes, serberen er trolig Rosenborg sin neste trener. – Man reiser ikke på denne årstiden til Trondheim med sin agent for å «nyte det fine været i Trondheim», slik han sa til lokalavisen Nidaros.

Raser: - Vill kø

Ankommende til Oslo lufthavn må forvente over en time i testkø nå.
Les mer om:

Benitez ble ikke den første som forsvant fra Everton

Da Evertons sportsdirektør Marcel Brands ble buet ut av direktørboksen på Goodison Park etter 1-4 tapet mot Liverpool på forrige onsdag, skjønte nederlenderen at han ikke hadde en spesiell sterk posisjon i klubben.

Ledet New York City til finale

Ronny Deila er én finalekamp unna å gjøre New York City til MLS-mester i fotball. Søndag ble det 2-1-seier mot et hardt koronarammet Philadelphia Union. Dette er klubbens første finale noensinne. Talles Magno avgjorde semifinalen med sin matchvinnerscoring i det 88. minutt. Dermed vant Deilas lag den østlige avdelingen i MLS-sluttspillet, og førstkommende søndag kan New York City krone det med en tittel i finalen mot Portland Timbers. Det var målløst til pause, men etter litt over en time tok Philadelphia Union ledelsen etter Alexander Callens' selvmål.
Les mer om:

Brann i tomannsbolig på Bestum i Oslo slukket

Det brant natt til søndag i en tomannsbolig på Bestum i Oslo. Brannen ble slukket etter en drøy time, men boligen har fått røyk- og vannskader.
Les mer om:

Real Madrid kobler grepet i La Liga – vant borte mot Sørloths lag

Real Madrid økte seiersrekken til seks La Liga-kamper med 2-0 borte mot Alexander Sørloth og hans Real Sociedad lørdag. Trønderen ble tatt av etter en time.
Les mer om:

Sjekk køen for å kjøpe donut: – Helt vilt

Lørdag åpnet Timmy Donut i Fredrikstad sentrum. Allerede en time etter åpning hadde de solgt unna halvparten av søtsakene de har på lager.
Les mer om:

Satt uriktig i fengsel i årevis – dette sier mannen bak vurderingen nå

En samtale på halvannen time dannet grunnlaget for konklusjonen som sa at mannen var tilregnelig. Etter seks år på isolasjon, viste det seg at han aldri skulle sittet i fengsel.
Les mer om:

Første Carlsen-seier

Magnus Carlsen slo Jan Nepomnjasjtsjij i det sjette partiet i sjakk-VM etter seks og en halv time. Les mer på tv2.no/sport.

Carlsen har tenkt en halvtime lengre enn Nepo

DUBAI (VG) Ekspertene er ikke enige om Magnus Carlsen (30) har blitt overrasket av hvordan Jan Nepomnjasjtsjij (31) spiller i VM. Uansett har nordmannen tenkt nesten en halv time lengre på trekkene sine til nå i VM enn utfordreren.

Rangnick: – En stor utfordring

Ralf Rangnick møtte fredag pressen for første gang som ny Manchester United-manager. Han tar over for Michael Carrick som har ledet laget etter Ole Gunnar Solskjærs avgang i november. Tyskeren, som skal lede United laget ut sesongen, mener klubben bør kunne kjempe i toppen allerede denne sesongen. – Vi må ta én kamp av gangen i begynnelsen, men vi ønsker å gjøre det så godt som mulig allerede denne sesongen.

Du kan bestille tredje dose av vaksinen allerede i dag, men her er vilkårene som gjelder

Noen kan bestille time for oppfriskningsdose av koronavaksine , mens andre pent må smøre seg med tålmodighet.
Les mer om:

Pål Anders falt om og ble liggende på gulvet i 1,5 time. Nå har politiet lyttet gjennom samtlige samtaler

Det sier politioverbetjent i Vestfold politidistrikt, Henning Fosaas, etter at en på Rjukan fortalte sin historie fra uværshelga nylig. Han nådde ikke fram på telefonen – hverken til brann, helse eller politi. Men nå har politiet lyttet gjennom samtlige samtaler.

Snødrama i opprykkskamp

2.-divisjonslaget Hødd kjemper for alvor om plass i neste års 1. divisjon etter å ha slått Stjørdals-Blink 3-2 i tett snøvær på Høddvoll onsdag. 1.-divisjonslaget Blink har dermed et tøft utgangspunkt når duellen blir avgjort lørdag. Før kampen var det et heftig snøfall på stadion, og banemannskapene fikk ryddet banen i tide til kampstart. Etter 53 minutter ble kampen stoppet i en drøy time før den ble satt i gang igjen. Det fortsatte å snø etter at banen ble ryddet, men kampen ble fullført.
Les mer om:

Følger med fra time til time

Onsdag har det blitt registrert omikrontilfeller i Øygarden kommune, i tillegg til at analyser indikerer at det har blitt registrert tilfeller på Ullensaker og i Oslo. Helseministeren sier at de følger situasjonen fra time til time.

Oppgjørets time nærmer seg for Trumps folk

– Julebordet har sikkert ødelagt en del karrierer, sier forsker. Unngå disse fem tabbene.
Les mer om:

Samfunnet må vernes: Voldtektsmann dømt til tvunget psykisk helsevern

Han voldtok og holdt en Helse Fonna-ansatt pleier fanget i over en halv time. Nå har tingretten bestemt at mannen skal overføres til et psykiatrisk sykehus.
Les mer om:

Synes du strømmen var dyr i dag? I morgen blir det verre

Sjekk prisen time for time.
Les mer om:

Nani må gi seg etter 31 scoringer på 88 kamper

230 kamper for Manchester United med 41 scoringer 73 assists. Portugiseren jobbet seg opp en posisjon i europeisk toppfotball som en av de virkelig vasse angrepsspillerne. De siste sesongene har Nani spilt for Orloando City og har som landsmann Ronaldo vist at alder 30 + bare dreier seg om tall. På 88 kamper for MLS-kubben har Nani dunket inn 31 mål og levert 18 assists, men tydeligvis er ikke dette nok for amerikanerne. Les: Vant ligacupen med Liverpool – nå er det slutt for Maxi «The Beast» Rodriguez -Alle gode ting slutter.

Pål Anders ringte og ringte nødetatene, men fikk ikke svar: – Jeg lå der hjelpesløs

Det var tidlig lørdag morgen – morgenen etter den mest vindfulle dagen på lenge – at Pål Anders Heidenreich-Riis (82) falt over ende på baderomsgulvet. Der ble han liggende i halvannen time – fordi ingen tok telefonen hos nødetatene.
Les mer om: