Nyheter om Time


Halsey imponerer som cowgirl – se video

Yee-haw! Norgesaktuelle Halsey har kanskje lagt over til country på sin seneste singel, men New Jersey-jenta har på ingen måte glemt at hun først og fremst er popstjerne. Såre «You Should Be Sad» kunne fint blitt sunget fra en barkrakk. I stedet starter Halsey Saturday Night Live-opptredenen på en rodeomaskin aka mekanisk okse (!), før hun hopper av og rister løs sammen med danserne sine. Ikke helt ulikt noe forbildet Lady Gaga kunne gjort? Resultatet er imponerende, og Halsey viser nok en gang at hun har både kreativiteten og låtskriver-teften som skal til for å bli – eller kanskje forbli – e

Justin Bieber slipper ny låt, turnédatoer og takker Ariana Grande for comebacket

Etter en pause på hele fem år er Justin Bieber endelig tilbake, takket være Ariana Grande! Ari tok nemlig Justin opp på scenen på Coachella forrige sommer, noe som vekket en gnist i superstjernen. Biebern forteller i sin egen dokumentarserie Seasons at fremføringen av «Sorry» på Arianas konsert fikk ham til å ville gå tilbake til musikken igjen. Canadieren slapp sitt forrige album Purpose i 2015, men i dag ble endelig hans femte studioalbum Changes annonsert. View this post on Instagram My new album #Changes out Feb 14.

Skal vi tolke Solskjær går Fernandes-overgangen rett til fotballhelvetet

Ole Gunnar Solskjær kan ikke nærme seg en mikrofon før han får spørsmålet om Bruno Fernandes og de andre overgangene som skal «redde» United. Selv om vi aner at også United-manageren begynner å bli usikker på utfallet i Fernandes-saken, minner han verden på at United bare en håndfull ganger lykkes på overgangsvinduet i januar. Les: Passer perfekt i Vålerenga diskuterer forlengelse med Odd -Jeg har ingen oppdatering om overganger. Hvis det er noe der ute, så er klubben på saken og jobber med det. Det er et vanskelig overgangsvindu i januar, det har det alltid vært.

Ymber: Kobler ut strømmen i halvannen time

Hele Skjervøy og deler av Nordreisa vil være strømløse fra 11.00 til 12.30.

Selena Gomez: – Jeg var offer for emosjonelt misbruk

Selena Gomez sier at hun ble misbrukt emosjonelt av sin tidligere kjæreste, Justin Bieber. I et intervju med NPR åpner Rare-aktuelle Selena Gomez opp om sin tunge fortid som var fylt med kjærlighetssorg, depresjon og angst. Den tidligere Disney-stjernen forteller at hun har funnet styrke i de smertefulle delene av livet sitt, og mener at hun var et offer for emosjonelt overgrep. Selena forteller at hun selv ikke forsto hva som foregikk før senere, i sitt voksne liv. View this post on Instagram I gotta get you out my head now… I just cut you off.

Lewis Capaldi ble ikke gjenkjent under Grammys

Ikke din typiske popstjerne… Lewis Capaldi har hatt et monster-år, men det er tydeligvis ikke alle som kjenner igjen den skotske superstjernen. 23-åringen var tilstede under nattens Grammy-utdeling og så ut til å kose seg maks. Selv om det ikke ble noen pris på gladgutten, holdt han humøret oppe og fyrte av sine vanlige vitser. Det toppet seg dog da noen feilaktig tok Glasgow-gutten for en såkalt «setefyller». I kjent stil var ikke Lewis sen med å twitre om det kleine øyeblikket: A lady at the grammys has just come up and offered to take my seat because she thought I was one of the people who

Grammy 2020: Her er vinnerne og det beste fra showet

OPPDATERT: Grammy-videoene av opptredene hos YouTube ble – dessverre – gjort utilgjengelig i Norge og derfor fjernet. Bittersøt feiring. Årets største musikkfest Grammy ble arrangert i natt, og ble egentlig en av de bedre på lenge. Men noen timer før utdelingen startet kl. 17:00 (kl.

Barnehagene ligger i samme kommune, men én av dem kan få holde åpent lenger enn den andre

Rådmannen foreslår at barnehagene som tilhørte tidligere Re kommune holder åpent én time lenger enn barnehagene i gamle Tønsberg kommune.
Les mer om:

NBA-legende Kobe Bryant døde i helikopterulykke

En av de virkelig store basketball- spillere Kobe Bryant som spilte i over 20 sesonger for LA Lakers i NBA omkom tidligere i dag i en helikopterulykke. Bryant som selvsagt eier sitt eget helikopter tok med seg tre andre personer. TMZ skriver at alle inkludert piloten er døde. Det var Bryants private Sikorsky-helikopter som styrtet og til tross for at help kom til stedet raskt var ingen av de ombord mulig å redde. Kobe Bryants kone Vanessa og hans fire døtre var ikke om bord i helikopteret. Rest in Peace to a LEGEND.

Trøndersk stjernehest var sjanseløs foran 40.000 tilskuere

Looking Superb klarte ikke innfri forventningene i Prix d’Amérique, da den svenske kusken Björn Goop vant med hesten Face Time Bourbon.
Les mer om:

Trøndersk stjernehest var sjanseløs i prestisjeløpet

Looking Superb klarte ikke innfri forventningene i Prix d’Amérique, da den svenske kusken Björn Goop vant med hesten Face Time Bourbon.
Les mer om:

Trøndersk stjernehest var sjanseløs foran 40.000 tilskuere

Looking Superb klarte ikke innfri forventningene i Prix d’Amérique, da den svenske kusken Björn Goop vant med hesten Face Time Bourbon.
Les mer om:

Ragnarok-stjerne om innspillingen: – Trodde jeg kom til å møte veggen

Skuespillerlivet er ikke alltid en dans på roser. Fredag 31. januar slipper Netflix sin nye norske serie, Ragnarok.

VM-legende Rob Rensenbrink er død 72 år gammel

Nederlenderen Rob Rensenbrink, som deltok i verdensmesterskapet for Nederland både 1974 og 1978, er død – Han deltok i to VM-finaler og vant bronsje i EM, har gått bort i en alder av 72 år. Han led av en muskelsykdom og døde fredag ​​kveld i sitt eget hjem i den nederlandske byen Oostzaan. På grunn av hvordan Rensenbrink bevegde seg fikk han kallenavnet «The Snake Man» Les: Manchester United byr på Fenerbahce spiss Today, Rob Rensenbrink diedMost elegant strikerHe nearly became immortal in the World Cup final against Argentina in 1978 when he hit the post at 1-1, in the last 30 se

KM på ski: Vidar kjørte løyper hele natta - sov én time før han gikk tre mil i kretsmesterskapet

Vidar Valvik har lagt ned enormt med timer for å få skiløypene i Seljeåsen klare til helgens kretsmesterskap - som han deltok i som trening til Vasaloppet.
Les mer om:

7 grunner til at Netflix’ Sex Education 2 er så viktig

Seksualundervisning for alle. Det er kanskje bare en uke siden sesong 2 av Netflix’ Sex Education kom ut, men internett har allerede rukket å gjøre seg opp en mening. Vi følger fortsatt Otis (Asa Butterfield), Maeve (Emma Mackey), Eric (Ncuti Gatwa) og resten av elevene ved Moordale High.

Fra toppkarakterer til mistenkt trippeldrapsmann

En svensk akademiker (28) har blitt varetektsfengslet, mistenkt for å stå bak trippeldrap og to grove ran på en time i Barcelona mandag. I Spania omtales hendelsen som «den svarte dagen».
Les mer om:

Måtte vente over en time på koffertene(pluss)

Da passasjerene fra kom ferie på Gran Canaria torsdag, måtte de vente lenge på å få utlevert bagasjen sin.
Les mer om:

Bussbillett gir gratis bysykkel i én time

Kolumbus lanserer sine nye elsykler i februar. De ønsker at flere skal kunne bruke dem, og gir derfor alle en sjanse: har du telefonen og en gyldig billett, kan du låse opp sykkelen.
Les mer om:

NÅ: Trafikkork i sentrum etter trøbbel med togbommene: – Vi har ikke friskmeldt dem helt

Togbommene ved jernbanestasjonen ble stående nede en halv time ved sjutiden fredag morgen og stoppet trafikken gjennom byen.
Les mer om:

Han venta tre uker på en time hos fastlegen. Så venta han tre måneder for å få hjelp i psykiatrien (pluss)

Det tar over 50 dager fra henvisning blir gitt til du får psykisk helsehjelp i Midt-Norge. Telefonen til legekontoret i 2015, ble starten på veien til en lettere hverdag for Trond Grytan.
Les mer om:

Kommunen klagar til Kolumbus

I brevet gjer ho det klart at kommunen kjem til å senda krav om dekning for utgifter skulen har hatt til kilometergodtgjersle til lærarar som har transportert elevar heim og til overtidsbetaling. Stor frustrasjon Rektor Kristine Bøe Berge gav i sist avis uttrykk for den store frustrasjonen den manglande skuleskyssn fører med seg. 45 av skulens 105 elevar har vedtak om skuleskyss.
Les mer om:

Detaljer om Wes Andersons stjernespekkede film offentliggjort

Etter at det ble publisert uriktige opplysninger om Wes Andersons kommende film, «The French Dispatch», har Searchlight Pictures sett seg nødt til å frigi flere detaljer om filmen. IMDb skrev nemlig at filmen kom til å vare i fire timer, men dette avkrefter produksjonsselskapet – filmen har ifølge dem en spilletid på én time og førtifem minutter. LES OGSÅ: Bradley Cooper spiller musikklegende i kommende Netflix-film. I tillegg delte Amazon, etter sigende også ved et uhell, slippdato og deler av handlingen.
Les mer om:

Stor fotballsending søndag

Haugesunds Avis slår på stortromma og byr på en fire og en halv time med fotballsending fra pressekampene søndag.
Les mer om: