Nyheter om Time


Stenger tunneler inntil en time

(SØRFOLD) Fra søndag 22.september og ut året blir det vedlikeholdsarbeid i tunnelene på strekningen Megården - Gleflåget i Sørfold.
Les mer om:

5 planning principles for agile development

IDG NEWS: Benefit from deeper backlogs and more impactful releases by making time to plan effectively
Les mer om:

Lastebil og personbil i trafikk­ulykke på E 39

E 39 var stengt i begge retninger ved Skolandsvannet i Lyngdal i en snau time etter at en lastebil og en personbil har kollidert. Brannvesenet er på stedet og har frigjort en person som satt fastklemt i bilen.

Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

For oss er og blir bulgareren Manchester United-spiller. I perioden 2008-12 herjet denne helt spesielle angrepsspilleren rundt i Premier League for Sir Alex.

Manchester United gjør seg klare for den tøffeste forhandlingen av dem alle

Paul Pogba-historien kan nå komme inn på et noe mer langsiktig spor – hvis Solskjær lykkes. Etter sommerens kaotiske tilstand rundt franskmannen, sier vi JA TAKK. Det er Evening Standard som hevder at Manchester United gjør seg klare til å gi Pogba en tilbud som skal holde Real Madrid utenfor portene på Old Trafford. Les: Det handler om arbeidsmoral hos Manchester United Pogbas kontrakt løper ut i june 2021, noe som betyr at neste sommer med kun ett år igjen av kontrakten, vil skape enda større bølger rundt franskmannen. Sannhetens time kommer de neste månedene.

Raud-grøn veljarbølgje gav kilevink til Høgre

DEBATT: Årets val blei ein kilevink til Høgre. I Rogaland sit dei att med bare to ordførarar, i Time og i Strand, dei har blitt partiet ingen vil samarbeida med.
Les mer om:

Kommentar: Fleire må ta ansvar for bråket i Ap, men bare ein tente på det

Kommunevalg 2019: Med valresultat og etterdønningar for hand, er det lett å sjå at ordførar Reinert Kverneland, H, kan takka bråket i Time Ap for gjenval.
Les mer om:

Unn-Synnøve sto en time i kø gjennom byen: – Jeg tror jeg var heldig

Unn-Synnøve Stokker Hansen håpet hun skulle komme seg gjennom byen før trafikken tettet seg helt, men ble stående en time i kø fra Kjelle til Teie torg.
Les mer om:

Avviser anke fra ulovlig strømmetjeneste

Dommen mot nettstedet Popcorn Time blir stående.
Les mer om:

Manageren fikk rett om Erling Braut Haaland – raskere enn han kunne drømt om

Braut Haalands manager beskrev 19-åringen som helt unik. Og det var før Champions League-kampen mot Genk.  – Erling er spesiell. Han er et spesielt talent. Han er en spesiell fyr. Som 19-åring er han utrolig profesjonell. Jeg dro fra treningsanlegget vårt klokken seks i kveld. Vi hadde trening kl. 10 i dag, og han var fremdeles der i kuldebassenget for å forsikre seg om at han er fysisk forberedt. Det er det som gjør de beste unge spillere spesielle. Mentaliteten, fokuset på detaljene og ønsket om å bli den beste, sa Jesse March til Sports Illustrated. Les: United speider etter en ny nr.

Ikke mobildekning på Vikveien: – Det var en fortvilet situasjon å stå der med en hardt skadd mann i grøfta, og ikke kunne varsle noen

Det tok en halv time fra naboene på Vikveien hørte smellet fra ulykkesbilen til ambulansen var på plass.
Les mer om:

Barcelona bør kanskje holde Luis Suarez på benken mot Dortmund

Det er ikke på grunn av at vi frykter den gamle trangen til å bite motstanderne i øret skulle komme tilbake, men heller hans statistikk i Champions League. Målmaskinen Suarez har ikke fått til én scoring på bortebane i Champions League siden 2015. Det betyr 18 kamper uten mål på chileneren. Suarez dundret til i sin første sesong for Barcelona med 7 mål på 10 kamper i Champions League. Da vant klubben hele greia. Så fortsatte det med 8 mål på 9 kamper året etter. Les: Nærmer seg en Mbappe deal på nærmere 3 milliarder kroner Etter dette har Champions League-kruttet vært fuktig.

Streik avverget i Vitusapotekene på overtid

En time på overtid ble det oppnådd enighet mellom partene hos Riksmekleren i mellomoppgjøret natt til tirsdag. Dermed blir det ikke streik for farmasøytene.
Les mer om:

Fotballikonet Arne Scheie tok sørgelig feil og lurte hele Fotball-Norge

Mandag kveld var NRK Dagsrevyen på Gjensidigebanen på Fagernes for å dekke Valdres FK mot Strømsgodset 2. Ikke fordi valdresgutta er gode, men fordi de hadde funnet ut, via den tidligere fotballeksperten Arne Scheie, at dette var "all time bad"!

Taylor Swift til Norge!

Den som venter på noe godt, osv… I dag bekreftes det endelig at Taylor Swift kommer tilbake til Norge! Dette blir superstjernens første konsert på norsk jord siden 2011. Sist Taylor Swift spilte i Norge var det i Oslo Spektrum, men denne gangen kommer hun til Voldsløkka i Oslo. – Dette er noe av det villeste jeg har vært med på.

Streik avverget i Vitusapotekene på overtid

En time på overtid ble det oppnådd enighet mellom partene hos Riksmekleren i mellomoppgjøret natt til tirsdag. Dermed blir det ikke streik for farmasøytene.
Les mer om:

Why developers hate low-code

IDG NEWS: 9 reasons programmers grow frustrated with the tools that are supposed to save them time
Les mer om:

Musikk, improv og absurd humor for unge – av unge

Andre- og tredjeklassingar frå Stavanger Katedralskole går på scenen for fullt hus på Humorhuset Stavangeren denne veka: – De kan vente ein time proppfull med absurd, ungdommeleg humor
Les mer om:

Streik avverget i Vitusapotekene på overtid

En time på overtid ble det oppnådd enighet mellom partene hos Riksmekleren i mellomoppgjøret natt til tirsdag. Dermed blir det ikke streik for farmasøytene.
Les mer om:

Apotekstreik avverget på overtid

En time på overtid ble det oppnådd enighet mellom partene hos Riksmekleren i mellomoppgjøret natt til tirsdag. Dermed blir det ikke streik for farmasøytene.
Les mer om:

Her er det nye kommune­styret i Time

Her er en oversikt de folkevalgte som skal styre Time de neste fire årene.
Les mer om:

Ultima 2019: Lyd av tid

Med operaen "Time Time Time" prøvar Jennifer Walshe og Timothy Morton å få oss til å erfare tid. Slik kan vi kanskje kome nærare ei forståing av klimakrisen og vår plass i verda.
Les mer om:

Han skulle bli, men meldte seg likevel ut av partiet

Etter et møte rett før valget, der Rogaland Aps leder Stanley Wirak deltok som megler, valgte dagens gruppeleder i Time Ap, Lars Enevoldsen, å bli i partiet. I helgen meldte han seg likevel ut. Nå svarer Ap at han hadde blitt ekskludert hvis han selv ikke hadde gått ut.
Les mer om:

Oscar-film for Christian Bale og Matt Damon? Se ny trailer

Oscar-racet nærmer seg. Etter en middelmådig filmsommer er det ennå ikke så mange soleklare favoritter. Er Once Upon a Time in Hollywood bred nok til å få nominajonsdryss? Kanskje Hustlers gir Jennifer Lopez hennes første Oscar-nominasjon? Skal DC Comics få sin første store nominasjon siden The Dark Knight via hans nemesis? Blir Netflix igjen en Oscar-favoritt med The Irishman? Eller skal Tom Hanks få sin første Oscar-nominasjon på 19 år? (Ikke si at absurde Cats skal bli nominert.) En film som har god Oscar-buzz etter premieren på Telluride-festivalen i Coloardo er Ford v.

Togkaos på Sørlands­banen: Passa­sjerer måtte ta taxi og buss for å komme seg hjem

Da toget til Kristiansand ble stående halvannen time i Drammen uten busserstatning eller klare svar fra Vy, valgte Åshild Jacobsen og Øyvor Fossli Loddengaard å hive seg i en taxi for å rekke bussen til Kristiansand.