Nyheter om Time


Trudvangs siste time er komen(pluss)

Kan sminkeromet bergast?
Les mer om:

Foreslår å innføre ny smittevernforskrift: – Vil bety mer oppfølging og større kostnader

Kommunen ønsker blant annet vakthold og kontrollrunder hver time på byggeplasser.
Les mer om:

Jesus sto opp fra de døde tredje dag. Rolf Thu trengte bare én time

Jesus sto opp fra de døde tredje dag. Rolf Thu trengte bare én time.
Les mer om:

Prins Philip er gravlagt – ble senket ned i den kongelige krypten

Klokken 15.40 norsk tid startet programmet for gravleggelsen av prins Philip i Windsor i England. En time etter var prinsen gravlagt.
Les mer om:

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Nå sikrer Rosenborg seg «arven etter Eggen» – på film

Nils Arne Eggen (79) er ferdig vaksinert for corona. Da ble han samtidig klar for å overføre filosofien sin, arven etter seg selv – til Rosenborg. Fredag ble han intervjuet i to og en halv time, av sin tidligere elev og assistent Ola By Rise.
Les mer om:

Intens avslutning på krus-konkurranse — du kan avgjøre det hele i sluttminuttene

I dag, om en knapp time, avgjøres det hvilken kommune i Troms og Finnmark som har de beste kaffekrusene. Og helt i toppen kniver Senja kommune og Harstad – side om side.
Les mer om:

Samordna opptak utsetter søknadsfristen etter tekniske problemer

Samordna opptak har tekniske problemer, halvannen time før fristen for å søke høyere utdanning går ut ved midnatt. Nå forlenger Samordna opptak fristen.
Les mer om:

Unni og Fredrik fikk gladmeldingen de hadde ventet på – så kom kontrabeskjeden: – Helt utrolig!

Onsdag sendte kommunen ut en melding om at en rekke innbyggere kunne booke time for vaksinering. Så viste det seg at meldingen var feilsendt og kommunen måtte avlyse 500 vaksinetimer.
Les mer om:

- Møtte ham en time før drapet

- Han var i sitt vanlige gode humør, sier Se og Hørs ansvarlige redaktør Ulf André Andersen.
Les mer om:

Koronaåret 2020 – dagligvarehandelen i Valdres har aldri opplevd større omsetning enn fjoråret

Nedstenging i påska og restriksjoner på vårparten ga handelsnæringa i Valdres en tung start på fjoråret, men så løsna det, og nå viser tallene «all time high» for de fleste dagligvarebutikkene i dalføret.
Les mer om:

Mann sovnet fra røyken og bål ble tatt av vinden – flere branner i Telemark

Brannvesen og politiet måtte onsdag ettermiddag rykke ut etter melding om flere gressbranner i Telemark. I løpet av halvannen time har nødetatene fått melding om fire branner.
Les mer om:

Dette skjedde i dagene og timene før nedstengningen – skrev tiltaksliste på én time

I koronakommisjonens rapport kommer det fram hvordan opptakten til de strenge tiltakene 12. mars var. Dette var SMS-ene Solberg og Høie skrev til hverandre før Norge stengte ned.
Les mer om:

Nabo om Tor Kjærvik: Så ham like før drapet

RØA (VG) Liv Thorvaldsen så naboen komme hjem like etter klokken 20 mandag kveld. Under én time senere ble den profilerte advokaten skutt og drept.

West Bromwich er ferdig med oppvarmingen

Tidligere i sesongen var det englene til Ralph Hasenhüttl som rystet flere av gigantene i Premier League. Så gikk futten ut, og en kamp om spill i Europa neste sesong ble erstattet av sulling ti poeng over nedrykksstreken. Men der Southampton har gått av toget, har West Bromwich betalt billett for en heidundranes sesongavslutning. 5-2 mot Chelsea, på mandag ble det en like overbevisende 3-0 seier over The Saints. Les: Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp Scoringer av Pereira, Phillips, Robinson gjorde at West Brom nå ser ryggen til Newcastle, 8 poeng over nedrykksstreken.

Jorid om krisa som fastlege: - Jeg gikk fra jobb klokka fem, sov en time, og så var det rett på nattevakt og på jobb dagen etter

Nå kommer krisehjelpen som skal gjøre det lettere å være fastlege i Tromsø.
Les mer om:

Ville rydde «hele Oppsal» – på én time ble det 16 poser bare rundt T-banen

Gruppa på fem hadde ambisjoner om å rydde hele Oppsal lørdag formiddag, men ga seg én time og 16 plastposer seinere. Da hadde de kun plukket i området rundt T-banestasjonen.
Les mer om:

Kommunen måtte be om hjelp etter akutt mangel på kritisk helsepersonell: «Er under stort press og har behov for helsepersonell»

I mars var smittetallene rekordhøye i Lillestrøm kommune, og innbyggerne måtte vente lenge på time for testing. Da så kommunalsjefen seg nødt til å be om hjelp for å takle arbeidsmengden.
Les mer om:

Mann heist opp fra brennende båt: - Alvorlig skadd

Båten gikk ned i løpet av en time.
Les mer om:

Mann heist opp fra brennende båt: - Alvorlig skadd

Båten gikk ned i løpet av en time.
Les mer om:

– Ynkelig, sier Ingrid Fiskaa (SV) etter at tre partier i Time signerte «hemme­lig avtale på bak­rommet»

Se hele lista: iTromsø kårer de 25 beste herrespillerne fra Tromsø
Les mer om:

Flertall i Time for full Kalberg-utbygging

Ingen pause for flomvern av sentrum
Les mer om:

Budene haglet inn med fire, fem minutters mellomrom: - Vi hadde nesten ikke tid til å tenke over budene en gang før neste kom

Huset ble lagt ut for salg like før påske. Nå er det solgt. I løpet av knappe halvannen time haglet budene som til slutt endte to millioner over prisantydningen.
Les mer om:

Bestill din egen time – folk som sniker i vaksinekøen må snu i døra

SKIEN: Onlinebooking av vaksinetimer er rett rundt hjørnet. – Systemet betinger en viss selvjustis, sier beredskapskoordinator Svein Skaara.
Les mer om: