Nyheter om Time


Her sitter kommunen i krisemøte etter ny koronasmitte

Etter en time i krisemøte har Ørland kommune kommet frem til veien videre etter ny koronasmitte.
Les mer om:

Lyngsalpan Vekst ønsker å eie eget lokale: – Vi føler at vi ikke blir tatt på alvor(pluss)

Under onsdagens kommunestyremøte i Lyngen var det satt av én time for en orientering fra Lyngsalpan Vekst
Les mer om:

Time-politikerne vil ikke sette kroken på døra for kommunens eldste skole

I fjor la Time med et brak ned ungdomsskolen på Undheim. I år kunne det samme ha skjedd med Hognestad skule.
Les mer om:

Feilen er rettet etter stort strømbrudd i Oslo sentrum

Flere hundre kunder ble rammet av et strømbrudd i Oslo. Feilen ble rettet opp etter en time.
Les mer om:

Beyoncé?! Nettet gjøner med Khloé Kardashian

Khloé Kardashian får kjørt seg på Twitter i dag. Samtlige kvinner i familien Kardashian/Jenner er glad i fotofikling og kosmetisk kirurgi, men det er trolig Khloé som får høre det mest. Mange mener nemlig at hun ikke ser ut som seg selv på Instagram. Og ikke bare ligner ikke Khloé på Khloé: I dag blir hun også sammenlignet med en annen stjerne. Ja, flere skriver nemlig at Khloé driver med «blackfishing», altså kopierer utseendet og stilen til svarte personer.  Nærmere bestemt Beyoncé, i dette tilfellet. khloe giselle kardashian knowles carter SERVING pic.twitter.com/lhsh46yiRr — V ✰ (@SkrtOn

Aksjonerte utenfor stor bedrift: – Viktig at det de har gjort kommer frem i søkelyset slik at de kan stilles til ansvar

Politiet måtte tilkalles etter at aksjonistene sperret både innganger og trafikk inn til den lokale bedriften i nærmere en time.
Les mer om:

Politiet etterlyser gutt på stein i overgrepssak i Rogaland

Politiet ønsker kontakt med en gutt som satt på en stein like ved der ei skolejente skal ha blitt utsatt for et overgrep i Time kommune i forrige uke.
Les mer om:

Denne hvalen dykker utrolig lenge

Blekhodenebbhvalen burde gå tom for oksygen etter en halv time under vann. Men dykkene kan vare forbløffende mye lenger.
Les mer om:

Får ikke endret sykehustimer på nett – regn med telefonkø

Skal du avbestille eller endre time ved Sykehuset i Vestfold, må du regne med litt lengre telefonkø enn vanlig.
Les mer om:

Tre viltpåkjørsler på litt over en halv time

Tre ganger smalt det da både elg og rådyr prøvde å krysse bilveien søndag kveld.
Les mer om:

Nesehjulet svikta på småfly i Tromsø – måtte stoppe flytrafikken en drøy time

Flytrafikken i Tromsø var midlertidig stansa i overkant av en time søndag etter at et småfly fra Tromsø Fallskjermklubb fikk problemer under landing.
Les mer om:

Her får du småbruksdrømmen til under én million, bare en drøy time unna Trondheim(pluss)

Jaktrettigheter følger også med på kjøpet.
Les mer om:

Mener koronatelefonen feilinformerte: – Personen jeg snakket med var ikke opplyst om gjeldende regelverk

Thora Elisabeth Løken ringte koronatelefonen for å få time til koronatest for svigersønnen sin som ankom Norge fra et såkalt rødt land. Der skal hun ha fått beskjed om at han ikke fikk lov til å teste seg – til tross for at kommunen sier man kan det.
Les mer om:

Snart får Jan (83) mer tid med familien – endrer reglene for besøk på sykehjem

To ganger i uken, i inntil en time, har Jan Larsen (83) og andre eldre som bor på sykehjem, kunne få besøk av familien. Nå endres rutinene, blant annet fjernes time-regelen.
Les mer om:

En knyttneve 10 minutter på overtid redder Manchester United

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton. Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål». Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger. Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time All over.

Målløs Sørloth fikk over en time i Leipzig-debuten

(Bayer Leverkusen – RB Leipzig 1–1) Allerede etter 28 minutter ble Alexander Sørloth (24) byttet inn til debut for sin åttende seniorklubb. Men til tross for relativt mye spilletid fikk nordmannen aldri markert seg.
Les mer om:

Det var ikke pent, det kom sent, men det var diggbart!

Etter en skikkelig underholdende kamp gikk det mot poengdeling i Brighton. For United ville dette ha vært et durabelig lyskespark etter det solide tapet mot Palace forrige helg. Så skinte United-solen i badebyen. I første omgang kom det så og si ingenting fra en heller uinspirert United-gjeng. Brighton ble belønnet med Uniteds nøling og Bruno Fernandes håndtering av lyntoget Tariz Lamptey innenfor sekstenmeteren: Straffe og 1-0 til Brighton.

Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time

Det ser ut til at tilværelsen som utenlandsproff er over i denne omgang for den norske landslagspilleren Markus Henriksen. – 28 åringen er klubbløs etter et for å si det forsiktig helt jævlig år i England. Tiden som utenlandsproff startet veldig bra, i 2012 solgte Rosenborg Henriksen til nederlandske AZ, etter fire år gikk ferden videre til engelske Hull hvor han også etter et låneopphold fikk fast kontrakt og etter hvert kapteinsbindet.

Pressen kan nå droppe teite spørsmål om forsterkinger hos United

Manchester United har tyngden til å bære de største overgangene. Så når Woodward og gjengen så langt bare har hentet inn en Ajax-spiller, blir dette overgangsvinduet sett på som en gedigen nedtur. Nå reagerer Solskjær på ordet bare. -Jeg mener det er å vise litt disrespect overfor Donny nå man sier at han er den eneste, fordi han er av toppklassse. Han forsterker laget vår, begynner Solskjær ifølge Goal. Les: Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte Nederlenderen har allerede vist at han har akklimatisert seg på rekordtid.

Svenske forskere med ny hurtigtest for korona

Svenske forskere har utviklet en hurtigtest som kan gi svar på om du er smittet av koronaviruset på to og en halv time.
Les mer om:

Fikk 200 000 følgere på én time

- Jeg tar dette skrittet fordi, som vi alle vet, er verden i trøbbel.
Les mer om:

Byton: Super-elbilen kan være reddet i 12. time

16.000 nordmenn kan få bil-ønsket sitt oppfylt likevel.
Les mer om:

Tory Lanez benekter skytingen av Megan Thee Stallion på nytt album

Tory Lanez har vært helt tyst etter tidenes lurveleven med Megan Thee Stallion. Men nå bryter han stillheten. En sommerkveld i juli inviterte Kylie Jenner til poolparty hjemme hos seg. Festen så gøyal ut, i alle fall på Instagram, men det som fikk alt fokus var det som skjedde etterpå. Politiet stanset bilen til Tory Lanez der Megan Thee Stallion satt blødende. I bilen var også en livvakt og vennen Kelsey Nicole. Det ble funnet et våpen i bilen, og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Det ble forklart med at hun hadde kuttet seg på glass.

Super-elbilen kan være reddet i 12. time

16.000 nordmenn kan få bil-ønsket sitt oppfylt likevel.
Les mer om: