Nyheter om Time


Dave Matthews Band hylles etter opptreden i Danmark – i kveld står Oslo Spektrum for tur

I alle fall om vi skal tro GAFFA Danmark sin anmelder Simon Nielsen, som tildeler konserten i Københavns Royal Arena søndag kveld hele fem stjerner i sin anmeldelse. Der trekker han blant annet frem den fantastiske evnen det amerikanske rockebandet har til å nå flere generasjoner med sin musikk: «Ligesom der er noget tidløst over Dave Matthews Band, er det samtidig det lidt kiksede nostalgitrip, der sidder alt for godt fast i 90’erne. Der er ikke gjort det store ud af produktionen, for hvorfor skulle det ændres?

Sjå dronebilda frå den nye gravlunden på Time

Grunn-Service AS har ferdigstilt utvidinga av gravlunden på Time, og dokumentert jobben med spektakulære dronebilde.
Les mer om:

To konkursar i Time

Comp Air AS, som har hatt forretningsadresse i Hetlandsgata på Bryne, er konkurs. Det same er Jæren Bygg og Bemanning AS.
Les mer om:

To konkursar i Time

Comp Air AS, som har hatt forretningsadresse i Hetlandsgata på Bryne, er konkurs. Det same er Jæren Bygg og Bemanning AS.
Les mer om:

19-åring kjørte 122 kilometer i timen i 60-sone

19-åringen frå Jæren blir utan førarkortet i 26 månadar etter å ha kjørt bil i 122 kilometer i timen i 60-sona langs Grødelandsvegen i Time.
Les mer om:

Grantre sperret veien – bilister kraftig forsinket

En bilist sto bom stille i en halv time.
Les mer om:

Dropper Bibelen til fordel for terror-thriller i real time

Det virker som om Egeland har hatt godt av å lage en ren spenningsroman igjen, uten å være bundet av sine bibelsprengte kunnskaper.
Les mer om:

Tog truffet av isras: – Det var et kraftig smell

Først ble toget halvannen time forsinket i Drammen. Så ble toget med 473 passasjerer truffet av et isras på Hallingskeid.
Les mer om:

«Det dårligste vi har spilt»

Ole Gunnar Solskjær er skuffet over forestillingen mot Wolverhampton og kaller det verste som Manchester United har spilt. Manchester United måtte si farvel til drømmen om en FA Cup-triumf i år, da det ble til et 1-2-nederlag til Wolves. Les: Mål av Isco og Gareth Bale Uniteds leder Ole Gunnar Solskjær er irritert på dårlig ytelse, noe som førte til andre nederlag på rad. «Vi må tilbake på hesten. Vi hadde en fin tid, og nå har vi tapt to kamper.

Konkursgård i Time fortsatt ikke solgt

Gården som ble slått konkurs med over 3000 dyr har enda ikke blitt solgt. Det er den dyreste gården på Jæren noen sinne.
Les mer om:

Jenny (16) må vente over en time på skolen før den begynner: – Det går ingen senere busser

På grunn av busstilbudet sitter Jenny alene på skolen en time før alle andre kommer.
Les mer om:

Pølsefestbrems: Influencer får eget late night tv-show

På tide med litt forandring? Verdens mest kjente late night show tv-verter har for det meste alltid vært menn. Fra Jay Leno, David Letterman og Conan O’Brien til dagens stjerner som Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Carson Daly, Trevor Noah, Seth Meyers, John Oliver og James Corden. Alle karene er på tv stort sett hver kveld. Men nå blir det bittelitt mindre pølsefest, ettersom NBC tenker utenfor (tv-)boksen og slipper til en kvinne. Lily Singh med sine to nye NBC-kolleger Jimmy Fallon og Seth Meyers (NBC) De daglige kveldssendingene til Jimmy Fallon og Seth Meyers har siden 2002 bl

Klepp: Toppbyråkrat tar SV tilbake, og heies fram av Høyre-ordføreren

KLEPP-VALGET: I 16 år var han assisterende rådmann i Gjesdal og i 15 år hadde han samme funksjon i Time. Nå kan Kolbjørn Sandve føre SV tilbake i Klepp.

Her er Netflix-serien om mysteriet Madeleine McCann (3)

Klar for nok en true crime-serie? I dag slapp Netflix dokumentarserie om en av tidenes mest omtalte forsvinningssaker. I 2007 forsvant Madeleine McCann fra den lille byen Praia da Luz i Portugal.

TpK stiller – det ser mørkt ut for KrF

Det blir tru­leg eitt par­ti mind­re i kommunestyresalen på Ting­vang frå haus­ten. KrF har sto­re prob­lem med å stil­le liste, mens Tverr­po­li­tisk kom­mu­ne­lis­te (TpK) tru­leg kjem på ba­nen med si liste i tolv­te time.
Les mer om:

Påkjørt elg sperret kjørefelt i en time – politiet rykket ikke ut

Viltnemnda har hektiske arbeidsdager i disse tider, med flere utrykninger til elgpåkjørsler rundt om i distriktet.
Les mer om:

Petter og kollegene gir dette til byen hvert år

Det er en drøy time til sola kommer til sykehustrappa. I byens bakeri puster de nå lettet ut.
Les mer om:

Andreas fortviler over vei som har «smuldret bort»: – Her går det fire busser hver time

Hver time passerer fire busser på Solengveien på Rolvsøy så det rister i husveggene. Nå er veien ødelagt.
Les mer om:

Ousmane Dembele må ta seg en ufrivillig pause

Det er ikke lenger mange som tenker på Ousmane Dembele som noe annet enn Barcelona-spiller. Du skal ikke skru så mange månedene tilbake da den tidligere Dortmund-spilleren viste alt annet en hjerte for klubben. Da blir det ekstra ille at han igjen må sette seg foran PlayStation. Barcelona ydmyket Lyon med 5-1 i onsdagens returkamp i Champions League. Dembele kom på banen etter 70 minutters spill, og rakk å skru inn Barcelonas siste scoring. Men ikke uten en kostand. #ChampionsLeague #FCBOL#Dembele scores 5th goal.

Den 19 år gamle YouTube-stjernen sleeepes på nettet

Det er mye fanteri i Hollywood om dagen. Denne uken ble det kjent at skuespillerne Felicity Huffman og Lori Loughlin, kjent fra henholdsvis Desperate Housewives og Full House (Frusterte fruer og Under samme tak her til lands), er involvert i svindelen som har fått navnet «Operation: Varsity Blues». Stjernene skal ha brutt loven for å sikre barna sine plasser på eliteuniversiteter: Huffman betalte i overkant av 100 000 kroner for å få eldstedatterens SAT-prøveresultater forfalsket, mens Loughlin angivelig punget ut med fire millioner norske kroner for å få begge døtrene inn på prestisjetunge US

Henter hjem flere av sine unge talenter

Etter bare en og en halv måneders utleie i Blackpool, kommer den 19 år gamle danske fremoverlente midtbanespilleren Elias Sørensen tilbake til Newcastle. Den 23 år gamle forsvarsspilleren Jamie Sterry er tilbake fra Crewe Alexandra FC og den 21 år gamle angrepsspilleren Cal Roberts er tilbake fra Colchester United. Alle tre har blitt utleid i klubber som enten er i League One eller League Two for å få mer spilletid.

Ruter stanset all busstrafikk til Nesøya

I en og en halv time måtte busspassasjerer på Nesøya finne andre måter å reise på onsdag morgen.
Les mer om:

Ramsalt kritikk tente ordføraren, men open barnehage fekk leva

Sp-nestor Bjarne Undheim fekk ordførar Reiner Kverneland, H, til å tenna på alle pluggane då formannskapet i Time vedtok innsparingar, men open barnehage fekk leva.

Disse veiene får forkjørsrett i Time

Statens veivesen forkjørsregulerer 12 veier i Time kommune denne uken.
Les mer om:

Barnevogn-invasjon på rådhuset

Spente foreldre og barn er på plass for å følga diskusjonen om open barnehage i Time formannskap.
Les mer om: