Nyheter om Tiller


Nederlandsk overraskelse vant Paris-Roubaix

Hverken Mathieu van der Poel eller Wout van Aert klarte å ta igjen nederlandske Dylan van Baarle i Paris-Roubaix. Matej Mohoric og Yves Lampaert forsøkte også å ta igjen teten, men heller ikke de hadde krefter til å ta seieren i det brutale sykkelrittet. Det var flere norske innslag, men ingen av dem var i nærheten av de beste plasseringene. Alexander Kristoff havnet etter hvert et stykke bak, mens Uno-X-rytter Anders Skaarseth hang med en stund. Uno-X-rytter Rasmus Fossum Tiller veltet og pådro seg trolig et kragebeinsbrudd i fallet.
Les mer om:

Tiller ute av Paris-Roubaix med trolig kragebeinsbrudd

Uno-X-rytter Rasmus Fossum Tiller måtte bryte det prestisjetunge endagsrittet Paris-Roubaix med det som trolig er et kragebeinsbrudd han pådro seg i en velt.
Les mer om:

Tiller ute av Paris-Roubaix med trolig kragebeinsbrudd

Uno-X-rytter Rasmus Fossum Tiller måtte bryte det prestisjetunge endagsrittet Paris-Roubaix med det som trolig er et kragensbrudd han pådro seg i en velt. Velten skjedde like før feltet skulle inn på det første brosteinspartiet, og flere stjerner var involvert. Blant dem var Tiller, som ble liggende på siden av veien etter å ha gått i bakken. Sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland, kunne noen minutter senere opplyse til TV 2 at 25-åringen trolig har pådratt seg et kragebeinsbrudd og må dermed stå av resten av rittet.

NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet

Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen.

Ingrid (8), Sara (9) og Andrea (8) følte de hadde et behov for å hjelpe ukrainske barn: – De har kanskje mistet alt

Ingrid Kristine Kongsteien (8), Sara Tiller (9) og Andrea Peersen Vestnes (8) syns det er helt forferdelig at folk i Ukraina er rammet av krig, og spesielt barn.
Les mer om:

Jarl Magnus Riiber ble historisk

Jarl Magnus Riiber tok søndag sin 49. verdenscupseier, ble tidenes mestvinnende kombinertutøver og vant sin fjerde strake sammentlagttittel i verdenscupen. – Det er utrolig. Jeg håpet at dette skulle skje, nå leder jeg verdenscupen og nærmer meg rekorden alene, sa Riiber til TV3 etter triumfen. – Det var spennende fra start til slutt, både hopprennet og langrennet. Det var treigt føre, og jeg skjønte tidlig at jeg måtte begynne å fokusere på avslutningen. Jeg slapp ham innpå for å ha noe å gå med på siste runden, sa Riiber. Det skjedde likevel ikke uten dramatikk.

Elleve kombinertutøvere tatt ut Kollen-renn

Norges Skiforbund har tatt ut elleve kombinertutøvere til kommende helgs verdenscuprenn for menn i Holmenkollen. Det gjenstår fire renn i herrenes kombinertsesong, og to av disse avholdes lørdag og søndag. Uttaket: Simen Tiller (Moelven), Espen Andersen (Lommedalen), Espen Bjørnstad (Byåsen), Jørgen Graabak (Byåsen), Jarl Magnus Riiber (Heming), Jens Lurås Oftebro (Jardar), Lars Ivar Skårset (Søre Ål), Kasper Moen Flatla (Jardar), Lars Halvdan Buraas (Hurdal), Andreas Skoglund (Molde og Omegn) og Jakob Eiksund Sæthre (Fossum).

Kommunen legger ned teststasjonene på Tiller og Leangen

Det varsler kommunen i en pressemelding torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Kombinert-Tiller sendes til Kina som reserve

Kombinertløper Simen Tiller ankommer Kina lørdag, opplyser Olympiatoppen.
Les mer om:

Tolker antall sykehusinnleggelser positivt: – Dette er veldig bra(pluss)

Kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune har ingen tro på at smittetallene vil synke raskt.
Les mer om:

Halland Johannessen på offensiven – tredjemann i Frankrike

Tobias Halland Johannessen viser at fjorårets imponerende sesong ikke bare var et blaff. Fredag tok han for andre dag på rad en sterk tredjeplass i det franske femdagersrittet Etoile de Besseges. Johannessen, som vant Tour de l'Avenir, «ungdommens Tour», sist sesong, kom seg med i en tremannsgruppe opp etappens siste stigning. Franske Benjamin Thomas rykket fra med et par kilometer igjen og holdt unna. Alberto Bettiol spurtslo Johannesson. Kun sekunder etter syklet hovedfeltet i mål. Der var Johannessens lagkamerat i Uno-X, Rasmus Tiller, raskest og sikret fjerdeplassen.

Kjempehopp av Riiber i Seefeld – suverent best av alle

Jarl Magnus Riiber dokumenterte OL-form med et klassehopp på 107 meter som gjorde at han vant den provisoriske omgangen i Seefeld torsdag. Riibers hopp på 107 meter gjør at han leder med 57 sekunder i langrennet foran tyske Terence Weber og estlenderen Kristian Ilves om det skulle bli bruk for omgangen. Startgaten og farten varierte stort i løpet av omgangen.

Riiber tilbake i verdenscupen – skal teste OL-formen

Jarl Magnus Riiber er tilbake og skal delta kombinertrennene i Seefeld kommende helg. Det skal også Simen Tiller, etter tre strake seire i kontinentalcupen.
Les mer om:

Riiber klar for konkurranse igjen

Norges Skiforbund sender sju utøvere til sesongens nest største høydepunkt, «trippelen» i østerrikske Seefeld. Jarl Magnus Riiber er klar for konkurranser igjen sammen med det norske OL-laget. I tillegg får Andreas Skoglund og Simen Tiller sjansen i Østerrike. – Vi trenger virkelig en sånn prestisjefylt helg. Trippelen i Seefeld er for oss vinterens nest største hovedmål.

Legger plan for jevnlig massetesting i skolene(pluss)

- Det ryr ut hurtigtester til skolene og folk for øvrig, sier kommunikasjonssjef Harry Tiller.
Les mer om:

Politiet har flere hypoteser i Silje-saken(pluss)

Over 27 år etter at Silje Redergård (5) ble funnet død i snøen på Tiller i Trondheim, er politiet i gang med en ny etterforskning av saken.
Les mer om:

Kombinert: Graabak på 4.-plass i Klingenthal – ny seier til Lamparter

Jørgen Graabak gikk seg inn til 4.-plass under søndagens verdenscuprenn i kombinert i Klingenthal. 30-åringen fra Trøndelag viser at formen er på vei inn mot OL i Beijing. Graabak gikk ut 41 sekunder etter Johannes Lamparter og kom i mål 19 sekunder bak. 4.-plass er tangering av sesongbeste for Graabak. Lamparter tok sin annen verdenscupseier på to dager og viser at han blir en skummel mann i OL i Beijing i februar. Espen Andersen ble nest beste norske på 5.-plass.

Riiber utklassa alle

Etter knockoutsigeren i hopprennet hadde Jarl Magnus Riiber ingen problem med å sikre seg sin sjette siger for sesongen, og sin 42. i karrieren. Riiber gjekk ut 48 sekund før forfølgjargruppe, og kontrollerte langrennet.

Riiber med kjempehopp

Jarl Magnus Riiber hoppet bakket ned og leder suverent før dagens langrenn. Han går ut hele 48 sekunder foran landsmann Simen Tiller og tyske Julian Schmid. Espen Andersen starter 57 sekunder bak, Espen Dahlhaug Bjørnstad er 1.03 bak, Jens Lurås Oftebro 1.05 bak, og Kasper Moen Flatla starter 1.12 bak ledende Riiber. Jørgen Graabak var svakest i hoppbakken av de norske kombinertherrene. Han starter 1.41 bak.

Tolv nordmenn til Ramsau

Norges Skiforbund sender sju herreløpere og fem kvinner til kommende helgs verdenscuprenn i kombinert i østerrikske Ramsau. Jarl Magnus Riiber, Jørgen Graabak, Espen Bjørnstad, Jens Lurås Oftebro, Espen Andersen, Simen Tiller og Kasper Moen Flatla er herrene som reiser. I kvinnerennene skal verdenscupleder Gyda Westvold Hansen delta sammen med Marte Leinan Lund, Mari Leinan Lund, Ida Marie Hagen og Hanna Midtsundstad. Kvinnene konkurrerer fredag, mens herrene skal i aksjon lørdag og søndag.

Riiber sterkest i langrennet

Jarl Magnus Riiber spurtslo Vinzenz Geiger i fellesstarten av kombinertrennet i Ottepää. Det skulle egentlig vært hoppet først, men arrangøren har snudd om på programmet. Dermed innledet utøverne dagen med 10 km langrenn. Riiber stiller med best utgangspunkt foran Geiger. Jørgen Graabak ble nummer tre i langrennsdelen, kun 0,6 sekunder bak landsmannen. Neste nordmann på listen er Espen Bjørnstad på en 15. plass. Espen Andersen (21), Kasper Moen Flatla (22) og Simen Tiller (40) utgjør de øvrige norske. Hopprennet går senere lørdag.

Kombinert: Syk Oftebro erstattes av Tiller

Einar Lurås Oftebro er blitt syk og kan ikke delta i helgens verdenscuprenn i kombinert i estiske Otepää.
Les mer om:

Riiber vant igjen

Jarl Magnus Riiber ble aldri truet av noen konkurrenter og gikk alene inn til nok en verdenscupseier på hjemmebane. Riiber knallet til med 143 meter i hoppdelen og gikk ut med en solid fordel på 29 sekunder ned til østerrikske Johannes Lamparter i langrennsdelen. Østerrikeren klarte aldri å komme opp til Norges kombinertkonge. Dette var Riibers tredje verdenscupseier denne sesongen. Jens Lurås Oftebro kjempet mot tyske Eric Frenzel og østerrikske Mario Seidl om tredjeplassen, men det var veteranen Frenzel som sikret den siste pallplassen.
Les mer om:

Statsadvokaten ber om ny etterforskning av Silje-saken

Statsadvokaten i Trøndelag ber politiet starte ny etterforskning i saken der en fem år gammel jente ble funnet død i en akebakke på Tiller i Trondheim i 1994.

Mest lest siste uke