Nyheter om Tiller


Mener hotellfrokoster er for voldsomme: – Jeg måtte ta grep

Frokostsjef Øivind Tiller har flere knep for å få hotellgjester til å spise opp. Noen av dem legger du trolig ikke merke til.
Les mer om:

Summer Walker sier nei til fans som ber om klem – fordi hun er en empat

OPPDATERT: Summer Walker sier nå at hun må avlyse resten av sin utsolgte turné, blant annet grunnet sin personlighet: Les saken nedenfor. Summer Walker setter pris på at fans kjøper meet & greet-billetter til konsertene. Men i det siste har flere klaget over måten den nye R&B-stjernen håndterer møtene. Blant annet får fansen beskjed om å ikke røre henne. Klemmer kommer ikke på tale. Nå forklarer Summer at årsaken til dette er at hun er en empat. Altså en person med evnen til å føle andres følelser.

Summer Walker setter R&B-rekord

Hot Girl Høst for Summer. Det var ventet at Summer Walker og hennes Over It skulle bli populær, men nå setter Atlanta-jenta rekord. Ingen kvinnelig R&B-artist noensinne har streamet like mye på en uke som Summer, ifølge hennes labels LVRN og Interscope. Dessuten: Hvis man regner om streams til salg, er det over 10 år siden at et debutalbum fra en kvinnelig artist i denne sjangeren har åpnet så stort i den første uken. (Med hensyn til rekorden for et R&B-debutalbum, reagerer enkelte på at hennes Interscope-utgivelse Last Day of Summer fra i fjor, med 13 låter, også ble kalt hennes debutalbum.

Rykket ut etter melding om brann på Tiller

Nødetatene er på stedet.
Les mer om:

Summer Walker inspirerte Drake til å lage to nye låter klokken halv åtte om morgenen

VM i koselig kompliment? Drake er fanboy når det kommer til Summer Walker og hennes «debutalbum» Over It. Jamfør DM-er fra kanadieren som 23-åringen postet på nettet. Tilbakemeldingen bør være de fleste artisters drøm å få: – Du fikk meg akkurat til å skrive to sanger, skriver Drake til Summer. – Klokken er 7:30 her. – Albumet er sinnssykt, fortsetter Drizzy og legger til hylgråtende smiley. – At jeg inspirerer deg er sinnssykt, svarer hun. Usnau tilbakemelding for Summer LVRN/Interscope/Universal) Drake skriver også at «Fun Girl» er hans favoritt. Han legger i alle fall til en haug av kokend

R&B-stjerneskuddet Summer Walker skinner på strippestangen

Nykommeren Summer Walker begynner å bli kjent for sine upolerte tekster.

Cupeventyret over for Fram: – Det var like før jeg begynte å grine

TRONDHEIM (VG) (Ranheim – Fram Larvik 3–0) Askeladden Fram Larvik hang godt med i førti minutter. Så sto en tankspiss fra Tiller og en kaptein fra Alta fram, og sendte Ranheim til semifinale for første gang på 66 år.

Kjørte i autovernet på E6 på Tiller

Føreren er sendt til St. Olav for sjekk.
Les mer om:

– Du trenger ikke ligge på brygga for å drive et trivelig utested

Fjeldberg Marina Pub har verken flotte skiferheller eller pittoreske grøntanlegg å by på. – Men vi har en genuin atmosfære som gjestene tydeligvis liker. Dette sier Gøran Tiller (48) som har skapt et populært utested midt i Fjeldberg båthavn.
Les mer om:

Er det busskrise i Melhus?

Buss-skifte på Tiller har satt sinnene i kok i Melhus. I dag skal politikerne debattere kollektivsatsingen sør for Trondheim.
Les mer om:

– Det gir meg trygghet å ha Edvald der

Rasmus Fossum Tiller (23) skal hjelpe Edvald Boasson Hagen i sitt første treukersritt. Lørdag stiller han til start i Vuelta a España.
Les mer om:

Mil etter mil i kampen for tilværelsen(pluss)

Kjell Ove Tiller har tilbragt størsteparten av tiden sin de siste dagene ute i terrenget, på leting etter en bjørn og sauekadavrene den har etterlatt seg.
Les mer om:

Brann i kjøretøy på Tiller

Bilen ble totalskadd i brannen.
Les mer om:

– Nå må vi få bort mædi én gang for alle!(pluss)

Sauebonde Olav Tiller er skuffet over at det igjen slås mædialarm i Trøndelag. Sykdommen gjorde at han måtte slakte buskapen på 200 dyr i 2002.
Les mer om:

Mistenkes for promillekjøring etter trafikkuhell på Tiller

En mann i 30-årene mistenkes for promillekjøring etter å ha kjørt i grøfta og punktert på Tiller.
Les mer om:

Ble stoppet med 700 kg for mye flyttelass i varebilen(pluss)

Statens vegvesen hadde kontroll i Verdal, Klæbu, Sandmoen og Tiller tirsdag. Der ble blant annet en sjåfør stoppet med 700 kg overlast.

Dennis Johnsen har også vært på lån hos Heerenveen, nå går ferden videre

Den norske U21 landslagsspilleren Dennis Johnsen ble «oppdaget» av samme bakgårdsklubb som Martin Ødegaard spilte for i to sesonger; Heerenveen. Den 21 år gamle vingen fra Tiller var bare Rosenborg-spiller i en sesong før han så tidlig som i 2015 flyttet til Nederland.   Etter to sesonger ble Dennis Johnsen solgt til Alax som stor sett benyttet han i Jong Ajax for så ved nyttårstid låne han tilbake til Heerenveen.

Mann utsatt for grov vold

Politiet jakter gjerningspersoner etter at en mann er utsatt for grov vold på Tiller i Trondheim.

Audmjuk festspeldiktar

Årets festspeldiktar, Carl Frode Tiller, er ein av dei mest prislønte og kritikarroste forfattarane i Noreg i dag, men han søkjer sjeldan merksemd. Publikum kan vente seg eksklusive møte under Dei nynorske festspela i Ørsta 13.–16. juni.
Les mer om:

17. mai på Løren: På 17. mai treffer man igjen gamle kompiser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er 20 år siden Camilla Iren Brox Jarslett, Nora Tiller Solheim og Kevin André Wulff feiret sin siste 17. mai som elever på Løren skole. Nå møttes de igjen i skolegården - med egne familier «på slep».Fra Boston - Det er faktisk en til som har vært her i dag, Ole Christopher Eid, men han har allerede dratt herfra.

RBK-spissen var så utslitt at han ikke orket å score sitt andre mål

Erik Botheim hevder Tiller hadde selveste Supermann i mål. Likevel gikk RBK greit videre.
Les mer om:

RBK-spissen var så utslitt at han ikke orket å score sitt andre mål

Erik Botheim hevder Tiller hadde selveste Supermann i mål. Likevel gikk RBK greit videre.
Les mer om:

Horneland lot assistenten være RBK-sjef: Her er dommen

Mens Karl Oskar Emberland jaget spillerne sine rundt på Tiller, satt Eirik Horneland helt bakerst og helt innerst på benken.
Les mer om:

Horneland lot assistenten være RBK-sjef: Her er dommen

Mens Karl Oskar Emberland jaget spillerne sine rundt på Tiller, satt Eirik Horneland helt bakerst og helt innerst på benken.
Les mer om: