Nyheter om Tiller


«Du er overvektig». «Du er en rotte». Sandra (23) våkner til hatmeldinger og drapstrusler hver dag.

For to år siden dro Sandra Lindgjerdet ut fra et Trondheim hun mente var for lite. Nå savner hun vennene og familien på Tiller. Til høsten flytter hun hjem for å begynne på drømmen.
Les mer om:

Mange lokalaviser slit: Etter ho tok over som redaktør har det berre gått nedover

Alise Lea Tiller tok nyleg over som redaktør i Dalane Tidende, og har allereie permittert tilsette og kutta måndagsavisa. Nå fryktar interesseorganisasjon at lokalaviser vil gå under.
Les mer om:

Adressa: Politiet etterforsker dødsfall i Trondheim

En ung mann ble funnet død i sitt eget hjem på Tiller.
Les mer om:

En hyggelig nyhet fra Odin Thiago Holm og Kristoffer Klaesson

To av Vålerengas yngste har funnet ut av det er godt å være med videre og de er meget gode nyheter for Oslo laget. – Holm som er 17 år fikk sin eliteseriedebut i desember etter å ha vært på utlån hos Trondheims laget Tiller. Kristoffer Klaesson er litt eldre, 19 år og er allerede en veteran, keeperen kom fra Strømmen som 11 åring.

Branntilløp i trafostasjon førte til strømbrudd i Trondheim

Tensio melder om at det nå er 290 kunder som er uten strøm i Trondheim. Det var en periode 2500 som manglet strøm i området Tiller og Heimdal.

Butikktyv stoppet i bil(pluss)

Da tyven ble oppdaget inne på Tiller Torget stakk han fra stedet i en bil.
Les mer om:

Hanne er lei av å vente på forsinkede busser: – Irriterende og frustrerende

Bussen skal komme hver tiende minutt, men det skjer nesten aldri, ifølge Hanne Tiller.
Les mer om:

Etter 17 år og 520 kamper er det slutt: Her får Tanksen fra Tiller avslutningen han fryktet skulle glippe

En nakkeskade holdt på å ødelegge for Thomas Wiig. Men backen nektet å la seg knekke, og søndag fikk han belønningen.
Les mer om:

Etter 17 år og 520 kamper er det slutt: Her får Tanksen fra Tiller avslutningen han fryktet skulle glippe

En nakkeskade holdt på å ødelegge for Thomas Wiig. Men backen nektet å la seg knekke, og søndag fikk han belønningen.
Les mer om:

Sportsbutikk i Trondheim legges ned etter Gresvig-konkursen(pluss)

Sportshuset Outlet på Tiller legges ned etter konkursen i Gresvig-konsernet.
Les mer om:

Erland Tangvik bekreftet for Djurgården

Det skal egentlig ikke være mulig å gå fra en 3.divisjonsklubb til en toppklubb i Allsvenskan. Erland Tangvik var på prøve og er nå sluppet inn i varmen i den svenske klubben. I går fikk han sin ildåp i vennskapskampen mot Brann hvor Bergensklubben formelig kjørte over Djurgården 4 – 1. Spesielt Daouda Bamba var knallgod og viste de fremmøtte hvordan man spiller festfotball. Les: Klopp skjønner ikke hva Juventus holder på med Djurgården er godt vant med norske spillere, det er allerede tre norske hos fjorårets seriemestre.

Norsk målvakt til svensk mester

Målvakten Erland Tangvik (22) har skrevet under på en ettårskontrakt med den svenske toppklubben Djurgården. Lørdag debuterte han mot Brann. 22-åringen er hentet fra tredjedivisjonsklubben Tiller og fikk debutere for sin nye klubb umiddelbart da Djurgården tapte 1-4 for Brann i en treningskamp i Stockholm. Tangvik blir Djurgårdens andre norske keeper. Fra før av har klubben Per Kristian Bråtveit i troppen (NTB).

Tangvik til Djurgården

Den norske målvakten Erland Tangvik har skrevet under på en ettårskontrakt med den svenske toppklubben Djurgården. 22-åringen kommer fra trondheimsklubben Tiller, som spiller i tredjedivisjon. Klubben har også nordmennene Per Kristian Bråtveit, Fredrik Ulvestad og Aslak Witry i spillerstallen.
Les mer om:

Skal bygge ny dagligvarebutikk her, men kommunen sier nei til parkering foran butikken(pluss)

Coop Midt-Norge og Eiendomsgruppen Trondheim ønsker å bygge en Coop Extra-butikk og opptil 42 leiligheter i krysset Harald Torps veg og John Aaes veg på Tiller.

Fra hobbyfotball i en bydel i Trondheim til regjerende seriemestre

Tiller Idrettslag holder til i Heimdal og driver ikke bare med fotball, klubben som har et fotballag som de på egne sider sier spiller i fjerdedivisjon, mens Eurosport skriver de befinner seg i tredje (sjekker opp når jeg har tid) .

Faren til Taylor Swift fryktet for livet hennes

Er ikke bare-bare å mene noe, selv ikke når du er Taylor Swift. I natt var det premiere på Netflix-dokumentaren Miss Americana under Sundance-festivalen i Utah. Filmen, regissert av Lana Wilson (After Tiller, The Departure), gjør et dypdykk inn i popstjernens karriere.

Trønder prøvespiller for svensk storklubb

Tiller kan fort miste keeper Erland Tangvik.
Les mer om:

Trønder prøvespiller for svensk storklubb

Tiller kan fort miste keeper Erland Tangvik.
Les mer om:

Bjarne Riis blir sjef for Edvald

Den tidligere dopingdømte utøveren Bjarne Riis blir medeier i Team NTT, som Edvald Boasson Hagen og Rasmus Tiller sykler for. Ifølge danske BT blir han sportslig leder i laget.
Les mer om:

Krog må stå over Lillehammer

Kombinertutøveren Magnus Krog er fortsatt ute etter fallet i Falun. Til helgens verdenscuprenn i Lillehammer erstattes han av Simen Tiller fra Moelven. Magnus Krog mistet kontrollen like etter landing og falt under hoppkonkurransen i NM i kombinert 17. november i Falun, men slapp unna med skrekken. Han fikk en smell i nakken, men er tilbake i trening.

Debut for Vålerenga på søndag, reiser til Juventus imorgen

Odin Thiago Holm fikk sin debut på søndag for Vålerenga mot Mjøndalen. – Det var viktig for Mjøndalen å vinne for å berge plassen i Eliteserien, noe de gjorde med en 1-0 seier. Holm skal være glad Juventus ikke var på besøk på søndag for det var slappe saker av hele Vålerenga som har hatt juleferie litt for tidlig.  Unggutten fra Trondheim som var jaktet av blant andre Manchester United, signerte for Vålerenga i januar før han ble lånt ut til Tiller for å fullføre ungdomsskolen hjemme.

På denne skolen blir e-sport treårig idrettsfaglinje

Tiller videregående skole i Trondheim blir først ut i landet med e-sport som treårig idrettsfag. Det betyr at mange av elevene kommer inn på idrettslig grunnlag.
Les mer om:

Mener hotellfrokoster er for voldsomme: – Jeg måtte ta grep

Frokostsjef Øivind Tiller har flere knep for å få hotellgjester til å spise opp. Noen av dem legger du trolig ikke merke til.
Les mer om:

Summer Walker sier nei til fans som ber om klem – fordi hun er en empat

OPPDATERT: Summer Walker sier nå at hun må avlyse resten av sin utsolgte turné, blant annet grunnet sin personlighet: Les saken nedenfor. Summer Walker setter pris på at fans kjøper meet & greet-billetter til konsertene. Men i det siste har flere klaget over måten den nye R&B-stjernen håndterer møtene. Blant annet får fansen beskjed om å ikke røre henne. Klemmer kommer ikke på tale. Nå forklarer Summer at årsaken til dette er at hun er en empat. Altså en person med evnen til å føle andres følelser.

Summer Walker setter R&B-rekord

Hot Girl Høst for Summer. Det var ventet at Summer Walker og hennes Over It skulle bli populær, men nå setter Atlanta-jenta rekord. Ingen kvinnelig R&B-artist noensinne har streamet like mye på en uke som Summer, ifølge hennes labels LVRN og Interscope. Dessuten: Hvis man regner om streams til salg, er det over 10 år siden at et debutalbum fra en kvinnelig artist i denne sjangeren har åpnet så stort i den første uken. (Med hensyn til rekorden for et R&B-debutalbum, reagerer enkelte på at hennes Interscope-utgivelse Last Day of Summer fra i fjor, med 13 låter, også ble kalt hennes debutalbum.