Nyheter om Tiger Woods


Viktor Hovland (20) med tidenes norske golfsensasjon

Nå har vi Tiger Woods. Phil Mickelson. Jack Nicklaus. Arnold Palmer. Bobby Jones. Og Viktor Hovland!

Mesterlig finale av Hovland, i fotsporene til Tiger

Viktor Hovland imponerte stort da han vant USAs amatørmesterskap i golf. Dermed gjorde han som Tiger Woods og flere andre storstjerner.
Les mer om:

Woods tilbake i topp 30

Golfstjernen Tiger Woods tok annenplassen i PGA-mesterskapet. Det førte ham til 26.-plassen på rankingen blant verdens beste golfere.
Les mer om:

Woods i toppform

Amerikanske Brooks Koepka holdt stand mot Tiger Woods og Adam Scott og tok mandag PGA-mesterskapet, årets fjerde og siste majorturnering. Woods ble nummer to.
Les mer om:

Koepka vant foran magisk Woods

Selv om det var Brooks Koepka som stakk av med seieren var det Tiger Woods i god gammel form som fikk størst oppmerksomhet under sesongens siste majorturnering.
Les mer om:

Skuffet Woods spilte seg ut av seierskampen

Tiger Woods (42) lå an til å kunne ta sin første Major-seier på ti år, men så begynte han å trøble.
Les mer om:

Tiger Woods begynner å vise gammel storhet

Tiger Woods viste noe av sitt gamle jeg med en runde på fem slag under par i British Open. Amerikaneren avanserte på resultatlista og er oppe blant topp ti.

Tiger Woods viste snev av gammel storhet

Tiger Woods viste noe av sitt gamle jeg med en runde på fem slag under par i British Open. Amerikaneren avanserte på resultatlista og er oppe blant topp ti.

Knallrunde fra Tiger Woods - kjemper om seieren i The Open

Med strålende spill avanserte Tiger Woods (42) fra 41. plass til å blande seg inn i tetstriden. Nå er han med i kampen om sin første seier i en Major-turnering på ti år.
Les mer om:

10 år siden siste Woods-seier: – Min største sjanse

Vi har passert 10 år siden sist Tiger Woods (42) vant en major-turnering i golf. Nå ser han muligheten i The Open - det åpne britiske mesterskapet. Golfeksperten Per Haugsrud håper, men setter ikke pengene sine på Tiger.
Les mer om:

Tiger er tilbake: - Bare et tidsspørsmål før han vinner igjen

Tiger Woods er for fullt tilbake og foran The Open i Skottland er han igjen blant favorittene, fem år etter forrige seier.
Les mer om:

Framgangen fortsetter for Tiger Woods

Tiger Woods har spilt på seg mer selvtillit før British Open. Søndag gjorde han sin beste sisterunde siden 2012 da han tok 4.-plassen i The National-turneringen.
Les mer om:

Superrunde av Tiger Woods

Tidligere verdensener Tiger Woods meldte seg fredag på i seierskampen i The National-turneringen med en 65-runde, en av hans beste siden han gjorde comeback.
Les mer om:

I dag spiller Kristoffer (20) mot sitt store idol

SHINNECOCK HILLS (VG) Han vokste opp med Tiger Woods som sitt ubestridte forbilde. I U.S. Open denne helgen er de to konkurrenter.
Les mer om:

Golfkometen Reitan tillater seg selv å bli «Tiger-starstruck»

Kristoffer Reitan (20) akter ikke å stå med lua i hånden i den historiske US Open-debuten. Men når Tiger Woods passerer forbi ham, stopper det meste opp.
Les mer om:

Tiger Woods til VG om norske Reitan: - Han må være et stort talent

SHINNECOCK HILLS (VG) Mannen som kanskje er tidenes beste golfspiller tror norsk golfsport kan gå en lys fremtid i møte.
Les mer om:

Kristoffer Reitan sensasjonelt klar for US Open

Det norske golfhåpet Kristoffer Reitan blir historisk etter at han i et nervedrama kvalifiserte seg for den prestisjetunge majorturneringen U.S Open om to uker. 20-åringen, som er barnebarnet til Rema-gründer Odd Reitan, valgte tidligere i år å avslutte studiene for å satse fullt på golf, noe som nå altså har gitt resultater. Neste uke spiller han i et stjernespekket felt med Tiger Woods, Jordan Spieth, Rory McIlroy og resten av verdenseliten.

Woods sendte publikum i ekstase

Tiger Woods viste gammel storhet da han greide en sensasjonell eagle under 2. runde i Memorial-turneringen i golf i Ohio. Publikum jublet vilt over det de så.

Woods tilbake i British Open

Etter flere års fravær kommer Tiger Woods til å delta under British Open i golf i midten av juli. Det bekrefter arrangøren i dag. Woods de siste årene slitt mye med skader, men spilte sin første majorturnering siden 2015 da han ble nummer 32 i US Masters i april.
Les mer om:

Tiger Woods påmeldt US Open i juni

Alle og spesielt TV selskapene som har doblet seertallene etter at Tiger Woods har begynt å spille golf igjen heier på at den gamle mesteren skal komme tilbake på topp. Tiger Woods comebacket begynner å ligne på en Disney film. – Han var helt ute, prøvde å komme tilbake, det gikk dårlig, men så gjennom hardt arbeid klatrer han oppover rankingen og igjen blir mester. For et par uker siden var han nær med å vinne sin første PGA-turneringsseier siden 2013, men havnet på andreplass til slutt. WOW!!!

Woods klar for US Masters

Golfstjernen Tiger Woods sier det er utrolig at han nå er klar for US Masters, under et år etter at han var gjennom en ny ryggoperasjon. 42-åringen var gjennom en ryggoperasjon for under 12 måneder siden. Han har imidlertid kjempet seg tilbake, og ses nå på som en av favorittene i årets Masters-turnering som starter i dag. Han sier til BBC at han etter operasjonen tenkte at han ville få et fint liv, men at han aldri ville kunne svinge en golfkølle som tidligere.
Les mer om:

– Jeg er et vandrende mirakel

Tiger Woods er tilbake i verdenstoppen. Det hadde han aldri trodd.
Les mer om:

Tiger Woods begeistrer igjen: – Nå tror jeg nesten at jeg drømmer

Tiger Woods (42) viser tegn til gammel storhet. Golfekspert Per Haugsrud tror han tar sin 80. seier under US Masters.
Les mer om:

Woods nærmer seg toppen

Golflegenden Tiger Woods har begynt å få vind i seilene igjen, hans comeback begynner endelig å ligne på noe. Søndag endte han på delt femteplass i en PGA-turnering i Florida. Rory McIlroy tok seieren. Woods endte fem slag bak McIlroy i Arnold Palmer-turneringen, en turnering Woods har vunnet 8 ganger. Amerikaneren var kun ett slag fra førsteplassen med fire hull igjen, men bogeyer på to av de tre siste hullene gjorde at han falt litt tilbake. A vintage Sunday charge.@TigerWoods is 3 under thru four holes on the back nine.

Kjempemiss ødela for Tiger

Tiger Woods (42) rykker stadig nærmere sin første seier på fem år. Men først må han luke bort tabbene.
Les mer om: