Nyheter om Tiger Woods


Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet

Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering. Arrangøren meldte etter avslutningen av lørdagens runde at golflegenden har gitt beskjed om at han ikke kommer til å spille søndagens runde. Woods haltet rundt på banen i kjølig vær og sjenerende vind, og runden ni slag over par er hans dårligste i turneringen noensinne, og den tredje dårligste i en majorturnering.

Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet

Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.
Les mer om:

Tiger Woods ut av turnering

Tiger Woods trekker seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.
Les mer om:

Mickelson dropper PGA-mesterskapet

Golfens eldste majorvinner, Phil Mickelson (51), kommer ikke til å forsvare sin tittel i PGA-mesterskapet i Oklahoma i neste uke. Det kunngjorde PGA of America i sosiale medier sent fredag kveld. Det oppgis ikke noen grunn til at Mickelson trekker seg. Den amerikanske golfstjernen har ikke spilt siden han deltok i en turnering i Saudi-Arabia i starten av februar.

Rekordpublikum på The Open

Rekordmange 290.000 golfentusiastar kjem til å kranse golfbana i St. Andrews i Skottland i juli. Det kom inn 1,3 millionar forspørslar om billettar, også det er rekord, skriv BBC. 80.000 vil vere til stades på treningsdagane frå 10. til 13. juli, og 52.000 på kvar av konkurransedagane 14. til 17. Rekorden hittil er på 239.000 frå 2000 då Tiger Woods vann.

Woods bak Hovland etter svak runde i US Masters

Tiger Woods hadde en vond tredje runde i US Masters lørdag. Golfikonet gikk seks slag over par og er nå sju slag over par totalt på Augusta-banen.

Solid Woods-comeback i US Masters

Tilbake på en av verdens største golfscener på Augusta-banen i Georgia var interessen stor for Tiger Woods comeback. Woods endte totalt på -1 i den første runden og er fortsatt med i kampen om Masters-tittelen. De fem første hullene endte alle på par for Woods, men på det sjette kom den forløsende birdien. Den satt på et par 3-hull. Før det hadde han to ganger vært svært nær birdie på det andre og femte hullet. Begge ganger sneiet ballen så vidt unna koppen. Hans eneste tilbakeslag kom på hull åtte.

Veret utset Masters-starten

Viktor Hovland skal ut ein halvtime seinare enn planlagt på sin første runde av US Masters torsdag. Han slår ut klokka 20.24, medan Tiger Woods går 17.04. Regn og torebyer i morgontimane har ført til at den første runden blir flytta ein halvtime. Uvêr herja store delar av tysdag, og førte til at fleire av spelarane ikkje fekk gå heile treningsrunden. Det er knytt stor spenning til kor bra Woods kan spele i si første turnering sidan noivember 2020, men han har ifølgje rapportane vore god på treningsrundane framfor turneringsstarten. Hovland er på si side ein av dei største favorittane.

Tiger Woods-comeback: – Han er for god

Tiger Woods (46) kan ifølge ekspertene og sine konkurrenter være i stand til å vinne Masters på klassiske Augusta - etter at han i fjor var nær ved å måtte amputere et ben og for 25 år siden vant storturneringen.
Les mer om:

Tiger Woods gjør comeback i US Masters

Golfikonet Tiger Woods bekrefter at han planlegger comeback etter skade i den prestisjetunge turneringen US Masters torsdag.
Les mer om:

Tiger Woods gjør comeback i Masters-turneringen i Augusta

Golfikonet Tiger Woods bekrefter at han planlegger comeback etter skade i den prestisjetunge turneringen Masters i Augusta torsdag. Woods har vunnet turneringen fem ganger, og det var også den siste konkurransen han spilte før han fikk omfattende skader i en alvorlig bilulykke i februar 2021. Det har den siste tiden vært knyttet stor spenning til Woods' deltakelse i Masters. Forrige uke reiste han til Augusta, og der har han trent og forberedt seg som normalt.

Woods gjør comeback i US Masters: Tror på seier

Golfens superstjerne Tiger Woods (46) er tilbake. Tirsdag annonserte han at han spiller Masters-turneringen på den legendariske Augusta-banen denne uken.
Les mer om:

Tusenvis følgde Tiger-trening

Tiger Woods gjennomførte måndag ein treningsrunde framfor US Masters. Mange tusen menneske følgde golfikonet framfor det som kan bli comebacket hans. Woods gjorde det i helga klart at han kunne komme til å stille til start i den prestisjetunge turneringa torsdag. Han står på deltakarlista, men seier at ei avgjerd vil komme så tett på turneringsstart som mogleg. Han har trena og førebudd seg som vanleg til det som kan bli den første PGA-turneringa hans sidan november 2020.

Woods-hysteri foran mulig comeback

Et drøyt år etter bilulykken som ikke bare kunne kostet ham karrieren, er Tiger Woods (46) etter alt å dømme tilbake.
Les mer om:

Tiger Woods innlemmet i World Golf Hall of Fame

I en seremoni som ble forsinket av Covid-19, ble Tiger Woods endelig innlemmet i World Gold Hall of Fame. Han ble overrakt prisen av sin 14 år gamle datter Sam. Woods levde en emosjonell seremoni der moren og barna fulgte ham. En av de viktigste delene av karrieren hans var støtten og omsorgen til foreldrene Earl og Kutilda. Uten dem erkjenner Tiger at han ikke ville vært der han er i dag som en av de beste golfspillerne i historien.

Eriksen var utøveren med flest Google-søk i 2021

Den danske fotballstjerna Christian Eriksen var den utøveren i verden med flest Google-søk i 2021. Det skriver danske DR. – Hele Danmark var i sjokk i forbindelse med Christian Eriksens ulykke. Men det var resten av verden også, viser tallene tydelig. Det var en kjempehistorie globalt, kanskje fordi det var større enn bare sport, sier Jesper Vangkilde, kommunikasjonssjef i Google Danmark, til avisen Verden var i sjokk da Eriksen fikk hjertestans og falt om på banen i Danmarks EM kamp mot Finland denne sommeren.

Sønnen vekker oppsikt: - Vanvittig

Denne helga var Tiger Woods endelig tilbake på golfbanen. Med seg hadde han en liten kopi av seg selv.
Les mer om:

Tiger Woods tilbake på golfbanen med annenplass: – Glad og takknemlig

Ti måneder etter at han var i en alvorlig bilkrasj, viste Tiger Woods (45) sammen med sønnen Charlie (12) at han fremdeles holder et høyt nivå på golfbanen.

Woods tilbake i konkurranse

Det amerikanske golfesset Tiger Woods melder at han konkurrerer med sønnen Charlie (12) i neste ukes parturnering i Florida. Konkurransen blir Woods' første siden den alvorlige bilulykken i februar. «Det har vært et langt og utfordrende år. Jeg er svært spent på å avslutte det med spill i PNC-mesterskapet sammen med sønnen min Charlie. Jeg spiller som en far og kan ikke være mer spent og stolt», skriver han på Twitter, ifølge NTB.

Tiger Woods' mystiske liv

Tiger Woods er golfstjerna som har vunnet alt. Men karrieren har vært preget av flere skandaler.
Les mer om:

Hovlands utrolige eventyr: – Helt sykt å tenke på

Søndag kveld vant Viktor Hovland sin andre strake turnering og fikk pokalen utdelt av golflegenden Tiger Woods. To og et halvt år etter han ble profesjonell vant han sin femte store turnering.
Les mer om:

Hovland vant stjerneturnering: – Tenkte ikke at seier var veldig sannsynlig

Viktor Hovland briljerte på avslutningsrunden og vant Tiger Woods profilspekkede golfturnering på Bahamas søndag. En kjempesprekk hjalp ham på veien.
Les mer om:

Hovland vant stjerneturneringen til Tiger Woods: – En klasse helt ut av en egen verden

Viktor Hovland (24) tok sin tredje seier for året etter en forrykende avslutningsrunde i Hero World Challenge.
Les mer om:

Hyller forbildet: – Ganske utrolig at han i det hele tatt går

Tiger Woods forteller at han er ferdig som heltidsspiller.
Les mer om:

Mest lest siste uke