Nyheter om Tiger


Hovland med ny karrierebeste på verdensrankingen

Viktor Hovland tar steget opp blant de seks beste golferne i verden etter deltakelsen i PGA-turneringen på Hawaii i helgen. Der endte han på delt 30.-plass i et felt som bare består av spillere som vant en PGA-turnering sist sesong. Hovland gikk en god siste runde på Hawaii og noterte seg for seks slag under par, og 14 slag under totalt. Mandag ble det klart at han avanserer på verdensrankingen. Nordmannen var i desember nummer sju på rankingen etter at han forsvarte seieren i Mexico og vant Tiger Woods' turnering.
Les mer om:

Eriksen var utøveren med flest Google-søk i 2021

Den danske fotballstjerna Christian Eriksen var den utøveren i verden med flest Google-søk i 2021. Det skriver danske DR. – Hele Danmark var i sjokk i forbindelse med Christian Eriksens ulykke. Men det var resten av verden også, viser tallene tydelig. Det var en kjempehistorie globalt, kanskje fordi det var større enn bare sport, sier Jesper Vangkilde, kommunikasjonssjef i Google Danmark, til avisen Verden var i sjokk da Eriksen fikk hjertestans og falt om på banen i Danmarks EM kamp mot Finland denne sommeren.

Sønnen vekker oppsikt: - Vanvittig

Denne helga var Tiger Woods endelig tilbake på golfbanen. Med seg hadde han en liten kopi av seg selv.
Les mer om:

Tiger Woods tilbake på golfbanen med annenplass: – Glad og takknemlig

Ti måneder etter at han var i en alvorlig bilkrasj, viste Tiger Woods (45) sammen med sønnen Charlie (12) at han fremdeles holder et høyt nivå på golfbanen.

Woods tilbake i konkurranse

Det amerikanske golfesset Tiger Woods melder at han konkurrerer med sønnen Charlie (12) i neste ukes parturnering i Florida. Konkurransen blir Woods' første siden den alvorlige bilulykken i februar. «Det har vært et langt og utfordrende år. Jeg er svært spent på å avslutte det med spill i PNC-mesterskapet sammen med sønnen min Charlie. Jeg spiller som en far og kan ikke være mer spent og stolt», skriver han på Twitter, ifølge NTB.

Tiger Woods' mystiske liv

Tiger Woods er golfstjerna som har vunnet alt. Men karrieren har vært preget av flere skandaler.
Les mer om:

Rangert som nummer 7

Viktor Hovland er 7.-mann på den siste verdensrankingen i golf. Det er bestenotering for nordmannen. Hovland har holdt 9.-plassen de to siste ukene, men med helgens triumf i Tiger Woods-turneringen på Bahamas hopper han altså to plasser opp. Hovland har nå kun den spanske verdenseneren Jon Rahm og fem amerikanere foran seg. Seieren i turneringen var Hovlands tredje for sesongen.

Hovlands utrolige eventyr: – Helt sykt å tenke på

Søndag kveld vant Viktor Hovland sin andre strake turnering og fikk pokalen utdelt av golflegenden Tiger Woods. To og et halvt år etter han ble profesjonell vant han sin femte store turnering.
Les mer om:

Hovland vant stjerneturnering: – Tenkte ikke at seier var veldig sannsynlig

Viktor Hovland briljerte på avslutningsrunden og vant Tiger Woods profilspekkede golfturnering på Bahamas søndag. En kjempesprekk hjalp ham på veien.
Les mer om:

Ny seier: - For et drama

Viktor Hovland vant eksklusiv Tiger Woods-turnering, og kan gjøre et kjempebyks på verdensrankingen.
Les mer om:

Hovland vant stjerneturneringen til Tiger Woods: – En klasse helt ut av en egen verden

Viktor Hovland (24) tok sin tredje seier for året etter en forrykende avslutningsrunde i Hero World Challenge.
Les mer om:

Golfbragd av Hovland

Viktor Hovland vant Tiger Woods-turneringen Hero World Challenge på Bahamas. Den norske golfstjernen gikk 18 slag under par i den stjernespekkede turneringen.
Les mer om:

Hyller forbildet: – Ganske utrolig at han i det hele tatt går

Tiger Woods forteller at han er ferdig som heltidsspiller.
Les mer om:

Viktor Hovland på start i eksklusiv Tiger Woods-turnering

Sist Viktor Hovland spilte turnering vant han klart. Til helgen har han nye muligheter i turneringen til Tiger Woods på Bahamas.
Les mer om:

Barcelona overbevist de kan vinne med et dårligere bud enn Borussia Dortmund

Xavi Hernandez befinner seg i managerstolen på Camp Nou og har fått det ærefulle oppdraget å løfte Barcelona helt opp i toppen igjen. – Det skal gjøres uten de aller største stjernene og uten samme tilgang til penger det er naturlig å sammenligne dem med. Den hjemvendte Barcelona legenden har 19 år gamle Karim Adeyemi i kikkerten. Men han er ikke alene, spissen har imponert stort i både den østerrikske Bundesligaen og Champions League. – Klubber i England, Frankrike og Tyskland har sendt speidere.

Tiger Woods legger opp

Dagens nyhet fra Tiger Woods er ikke spesielt overraskende, da han igjen skadet seg i februar og denne gangen i en bilulykke skjønte de fleste veien tilbake skulle bli særdeles lang. I sommer trakk han seg fra flere comeback i sommer rett før «tee time» Tiger Woods slutter ikke helt, men det blir ikke lenger på heltid Tiger Woods utelukker at han noen gang kommer tilbake som profesjonell golfspiller på heltid.

Golfstjernen Tiger Woods legger opp som proff på heltid

La roboten vaske gulvet, så kan du gjøre noe morsommere
Les mer om:

Woods gir seg som heiltids-golfar

Tiger Woods ser bort frå at han nokon gong kjem tilbake som profesjonell golfspelar på heiltid.
Les mer om:

Golfstjernen Tiger Woods legger opp som proff på heltid

Tiger Woods utelukker at han noen gang kommer tilbake som profesjonell golfspiller på heltid. Skadene som han pådro seg i ulykken i februar, er for omfattende.
Les mer om:

Golfstjernen Tiger Woods legger opp som proff på heltid

Tiger Woods utelukker at han noen gang kommer tilbake som profesjonell golfspiller på heltid. Skadene som han pådro seg i ulykken i februar, er for omfattende.
Les mer om:

Golfstjernen Tiger Woods legger opp som proff på heltid

Tiger Woods utelukker at han noen gang kommer tilbake som profesjonell golfspiller på heltid. Skadene som han pådro seg i ulykken i februar, er for omfattende.
Les mer om:

Er Carlsen den største verdensmesteren i sjakk gjennom tidene? Antakelig ikke ennå.

I alle sporter har man den evige diskusjonen om hvem som er best gjennom tidene – snooker har O’Sullivan, golf har Tiger Woods, amerikansk fotball har Tom Brady og listen fortsetter. Så kommer spørsmålet: Er det en soleklar nummer 1 gjennom tidene i sjakk? Og er det i så fall Magnus Carlsen? Det å sammenlikne spillere på tvers av ulike epoker i sport er alltid utfordrende, men vi skal likevel gjøre et forsøk. Få eksklusivt innhold fra Magnus Carlsen og sjakk-VM her Verden har sett 16 verdensmestre i sjakk, og blant dem er det en del som ikke kan hevde å være den beste gjennom tidene.

Ektemannen forsvant i 1997 – Carole Baskin nekter å svare på spørsmål fra politiet

Politiet gjenåpnet saken i etterkant av utgivelsen av Netflix-serien Tiger King sin første sesong.
Les mer om:

Ingen tigerstad uten Tiger

Ingen tigerstad uten TigerDe kompromissløse musikktilbyderne i Tiger feirer 25 år. Et sted for den siste hverdagsmystikken, og der kassetter kan bli salgssukssesser.Les mer
Les mer om: