Nyheter om Tide


Skandale: Blir sviktet!

Et historisk bedrageri venter landets største talent. Snart på tide for friidrettslederne å gjøre noe?
Les mer om:

Tilbake i England, lykkelig over å slippe manager Rudi Garcia

Det franske Lyon manageren Rudi Garcia er mer arrogant enn det som er vanlig i Frankrike og det sier en god del. Den tidligere Chelsea stjernen Bertrand Traore hadde en vanskelig periode og fikk overhodet ikke støtte fra sin manager som blant annet fortalte pressen han var usikker på om det var verdt det å hjelpe han «tilbake». Det er en gledens dag for Bertrand Traore som har fullført overgangen til Aston Villa og Lyon er sikkert fornøyde de også. Avtalen er verdt opp til 20,6 millioner euro.

Elbiler må betale mer

AFTENBLADET MENER: Det er på tide å stille noen ubehagelige spørsmål om bompenger. Dagens system for innkreving er i ferd med å bryte sammen.
Les mer om:

BYD med SUV-premiere

Akkurat i tide til den store bilutstillingen i Beijing presenterer BYD sin nye SUV. Men den mangler en vesentlig BYD-detalj.
Les mer om:

Indierocker tar det omsider piano

– Ja, det er det jo åpenbart at det har gjort, men jeg får bare stå i det. Skummelt, så klart, men jeg har jo oppsøkt det selv. Det hjelper å tenke på at jeg ikke er noen musiker og aldri kommer til å bli det, sier Morten Samdal. Grunnleggeren av indieselskapet How is Annie records har gjennom en årrekke vært involvert i den norske undergrunnsscenen med utallige prosjekter, blant andre Youth Pictures of Florence Henderson.

På tide å selge seg ut av Agder Energi?

Denne uken kom nyheten om at Agder Energi (AE) er i sonderinger med Glitre Energi om en mulig fusjon. Energibransjen er i rask endring med konsolideringer. De som står igjen alene blir taperne.

Steinar Pedersen har fått sparken og er erstattet av Roger Risholt

Man kan godt si at trenerkarrièren til Steinar Pedersen ikke har tatt av, men heller vært i en negativ spiral, rart egentlig med den suksessen han opplevde som spiller. I 1997 ble han den første nordmann som vant Champions League da han spilte for Borussia Dortmund.

Fotballen vant over storpolitikken – blir i tillegg gratis Premier League kamper

På vegne av noen millioner fotballhungrige kinesere takker vi. For to uker siden ble TV-avtalen Premier League hadde med kinesiske PVV revet i stykker. Det skal ha skyldtes en ubetalt regning fra mars, men ble sikkert godt hjulpet av det iskalde forholdet mellom Boris Johnson og de kinesiske lederne. Uansett årsak til bruddet, på torsdag kunne Premier Leagues styreleder fornøyd, og sikkert lettet, informere verden at engelsk fotball selvfølgelig skal være tilgjengelig for kinesiske supportere.

Kvinne mistenkt for å ha tent på firemannsbolig

Et bygg med fire leiligheter ble totalskadd i brann i ettermiddag. Det var beboere til stede, men alle kom seg ut i tide uten skader. En kvinne er mistenkt for å ha tent på.
Les mer om:

Solskjær kom for sent, Manchester United mistet høyrevingen som matcher Sancho

Jadon Sancho viste veien ut av balløya. Nå returner (kanskje) den engelske vingen noen år eldre enn ved avreisen fra Manchester med en markedspris på rundt 1,3 milliarder kroner. Noni Madueke akter å gjøre det samme. Madueke forlot Tottenham i 2018. Denne sesongen blir den første hele på seniornivå for 18-åringen. Målet er å kopiere Sanchos gjennombrudd hos Dortmund i 2018/19-sesongen. Les: Sørloth enig med RB Leipzig -I England er det veldig vanskelig for unge talenter å få plass på førstelaget, spesielt hos de større klubben.

The Times: Vil dominere enda mer med Thiago Alcantara

Manager Jürgen Klopp leder allerede det som trolig er verdens sterkeste lag, nå skal Liverpool ha blitt enige med det eneste laget som gjør at vi tar med trolig når vi beskriver styrke, årets Champions League mestre Bayern München om Thiago Alcantara. Jürgen Klopp har pushet på for en avtale for Thiago, først kom Liverpool med et bud på 25 millioner euro, mens Bayern sto på kravet om 30 millioner euro.

Kapasiteten var sprengt: Ann Helen (34) ansatte tre på en uke

Da oppdragene strømmet, inn fant Ann Helen Kvalevaag ut at det var på tide å ansette flere folk.
Les mer om:

Glemmer du dette når du sykler, risikerer du 1200 kroner i bot

Det blir stadig tidligere mørkt ute. Da er det på tide å få ordentlig lys på sykkelen.
Les mer om:

Snart på tide å bytte

Dette er datoene du må huske på, om du skal legge om til vinterdekk på bilen din.
Les mer om:

Bent Høie: Derfor var det på tide å slutte

Bent Høie trer av etter ti år som nestleder i Høyre. Han mener det nå er helt riktig å slippe nye krefter til.
Les mer om:

Vil ha debatt om Oslopakke 3: På tide å se mot Groruddalen

Bør vi revurdere hele Oslopakke 3-avtalen? Det spørsmålet stiller bystyremedlem Ola Wolff Elvevold (SV) etter at ledelsen i Viken fylke trumfet gjennom full utbygging av E18 mot Asker. Han mener dette bør være starten på en diskusjon om hva Oslo trenger aller mest.
Les mer om:

Bergen stenger feil arena

INNLEGG: Bergen kommune straffer kulturbransjen med altfor inngripende og altfor omfattende restriksjoner. Snu i tide, sier forbundsleder i Creo, Hans Ole Rian. Innlegget Bergen stenger feil arena dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Vil stramme inn fest-regler

Helsedirektoratet mener det er på tide med tydeligere nasjonale føringer for hvor mange det er lov å samle til private arrangementer. Men helseministeren sier nei til nasjonalt forbud.
Les mer om:

På tide med ny debatt om olje- og gassvirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja

KRONIKK: I de spesielt sårbare havområdene vil en konsekvensutredning, uansett utfall, danne grunnlag for utarbeidelse av kvalitetssystem som vil komme alle næringer til gode.
Les mer om:

Moriabrannen: – Nå er det på tide at Sørlandet handler

Gunhild Hagestad mener det er en skam hvis ikke Sørlandet og UiA nå engasjerer seg for å hjelpe etter den dramatiske brannen i Morialeiren på Lesvos. UiA-rektor Sunniva Whittaker lover å se på hva som kan gjøres.
Les mer om:

Hurtigruten vil endre drifta etter hotellskip-kritikk

Hurtigruten seier no dei vil vere konstruktive og finne løysingar for MS «Fridtjof Nansen» som ligg til kai som hotellskip for filmcrewet til «Mission Impossible 7». – På tide, seier Sjømannsforbundet.
Les mer om:

Hurtigruten vil endre drifta etter hotellskip-kritikk

Hurtigruten seier no dei vil vere konstruktive og finne løysingar for MS «Fridtjof Nansen» som ligg til kai som hotellskip for filmcrewet til «Mission Impossible 7». – På tide, seier Sjømannsforbundet.
Les mer om:

Minnestund for Keeping Up With The Kardashians

Vi er samlet her i dag for å minnes Keeping Up With The Kardashians, som gikk bort altfor tidlig. Eller? Vi har fått følge med på Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Bruce Jenner, Robert Kardashian, Scott Disick og mange flere i løpet av 20 sesonger, men nå er det altså slutt. Det er i slike stunder man skal hedre de gode øyeblikkene. La oss se tilbake på noen av de mest episke. «Free Khloé», sesong 3, episode 1. «Kim, can you stop taking pictures of yourself?