Nyheter om Tide


Det kan være på tide å måke taket: – Nye tak tåler mer enn gamle

Enten taket ditt er flatt eller skrått, så kan det klappe sammen av for mye snø, advarer ingeniør Arnold Sagen.
Les mer om:

Atletico Madrid med gode nyheter før kampen mot Villareal

Utover i denne sesongen har Atletico Madrid bare blitt bedre og bedre. Manager Diego Simeone har lykkes med å få Diego Costa og Antoine Griezmann til å spille sammen og bygge et lag som fungerer i alle ledd.  Atletico Madrid ligger på en komfortabel andreplass i La Liga etter Barcelona.   Castellón, here we come!

Gjør strømming oss til passive lyttere?

Kanskje det er på tide å gå mot strømmen.
Les mer om:

På tide å skrote nullvekstmålet?

KRONIKK: Har vi politikere som ivaretar transportbehovene til alle i regionen og fokuserer på det overordnede målet, eller er hovedfokuset å få belønningsmidler gjennom å oppfylle et lite helhetlig nullvekstmål som verken er i innbyggernes eller klimaets interesse?
Les mer om:

Hvordan vil du at Egersund skal se ut i fremtiden?

Nytt rådhuset? Hva med Torvet? Skal Egersund få et skikkelig kulturhus? Er det på tide å fjerne Byteltet? Egersund er i støpeskjeen. Nå legges rammene for fremtidens sentrum.
Les mer om:

- Jeg føler det er på tide å ta litt mer ansvar

Runar Espejord (22) tar på seg ansvaret for å score målene som skyter TIL oppover på tabellen i 2018.
Les mer om:

– På tide med ei kvinne som trenar(pluss)

TV-serien «Heimebane» har virvla opp ein nasjonal diskusjon om kvinner som trenar for herrelag. Erika Skarbø meiner det er på høg tid.
Les mer om:

SV-topp vil bytte ut «Ja, vi elsker»

Hun mener sangen er utdatert og reagerer blant annet på strofen «Mødrene har grett» og sier at det er på tide med en ny nasjonalsang.
Les mer om:

På tide å gjera noko med mobbinga i Valdres?

Valdresdebattane tek opp temaet mobbing.
Les mer om:

Trolig flertall for eggdonasjon i Høyres fylkeslag

Åtte av Høyres femten fylkeslag har så langt gjort vedtak i spørsmålet om  eggdonasjon, og alle sier ja. På tide at Høyre vedtar dette, sier Tina Bru.
Les mer om:

Blei redda midtfjords

Det var onsdag kveld at ein 24-fots plastbåt tok fyr på fjorden, med to menn i 20-åra om bord. Dei to om bord fekk ringt til ein kamerat som raskt var på plassen å redda dei vekk frå den brennande båten. 500 meter frå land – Me var berre ute på fjorden ein liten tur. Det lukta svidd, og då eg opna motorluka, stod flammane opp, fortel båteigaren til Suldalsposten. Han ringte med ein gong til kameraten sin, Edvard Levarskjer, som heldigvis var heime. – Edvard har båt, og det tok ikkje lang tid før han var ute hjå oss, då låg me vel fem hundre meter frå land.

Fræninger gjør opprør mot eiendomsskatt(pluss)

– Nå er dugnaden ferdig. Våre folkevalgte bør innse at det er på tide å ta bort eiendomsskatten, sier Frode Løseth, som ønsker eiendomsskatten opp til ny behandling i kommunestyret.
Les mer om:

Mattias Andersson: “En meget spennende spiller”

Etter å ha trent med Arendal gjennom vinteren har midtbanespiller Kim Kvaalen signert for klubben som prøver å finne fotfeste i sin nye virkelighet i PostNord-Ligaen. Arendal har den dårlige kombinasjonen av ny stadion som koster mye penger og nedrykk som effektivt sørger for mindre inntekter.

Vi trenger et løft for musikkformidlingen

Musikklivet er mer mangfoldig og interessant enn noen gang. NRK sier de skal skape nysgjerrighet og ny forståelse, men lever ikke opp til det. Det er på tide med en ny kurs.
Les mer om:

Bypakke Nord-Jæren: - På tide å lære av historien

Bypakke Nord-Jæren sprekker med minst 4,7 milliarder kroner. - Det kan fort komme nye kostnadssprekker, tror NTNU-forsker.
Les mer om:

FKHs tallknuser stjal showet: – Folkemøtet i 93 og opprykket i 96 er høydepunktene

Etter 25 år i tjeneste for FKH, har Ove Gabrielsen talt opp og kommet til at det er på tide å gi seg. Tallknuseren tror FKH blir nummer seks i år.
Les mer om:

Ull og sutring

Dale og Tide har fått sommerklippen. Det likte de bare sånn passe.
Les mer om:

Hvor ble det av ælva? Den bør nå sikres for byens befolkning

– Er det ikke på tide at hele det kommunale apparatet setter seg i sving for å sikre elvebredden som rekreasjonskilde for byens befolkning? Hild Haaheim kommenterer kommuneplanens samfunnsdel som har høringsfrist 9. mars.
Les mer om:

– Vi betaler regningene våre, men det er ikke alle regningene vi betaler i tide

FKH sliter med økonomien, men lover å oprettholde den sportslige satsingen i 2018. Neste år kan det bli tøffere.
Les mer om:

NFF tilbakeviser at svenske allerede er tatt ut på det norske landslaget

Mens TV 2s fotballekspert mener det er på tide at også Norge benytter seg av mulighetene som ligger i granskning av slektstrær.
Les mer om:

Fire ungdommer er begravet under snøen. Finner vi dem i tide?

SIRDAL: – Det er veldig bra nivå på redningstjenesten i distriktet, sier innsatsleder Runar Heggen om søndagens snøskredøvelse.
Les mer om:

Mange betaler ikke i tide: Ni boliger ble tvangssolgt (pluss)

I fjor ble det begjært tvangssalg på fast eiendom hos 271 familier. De ventet med å betale fakturaen.
Les mer om:

Sabla Bra Reklame gjenopplivet

Da det var ti år siden Sørlandets reklamebransje sist hadde festarrangementet Sabla Bra Reklame, syntes noen ildsjeler at det var på tide å gjenopplive tradisjonen. Så nå er den i sving i gjen.
Les mer om:

Ulvik får Nordens første lokalmatutdanning

ULVIK (NRK): Frå hausten av kan 25 elevar fordjupe seg i faget «lokal matkultur» på Hjeltnes i Ulvik. – Det er på tide med eit slikt studie i Noreg, seier fagleg ansvarleg for fagskulane i Hordaland.
Les mer om: