Nyheter om Tide


Far må få av mor

Skal far få selvstendig opptjeningsrett er det på tide at mor betaler noe ved at total lengde på permisjonen reduseres litt.
Les mer om:

En av få heldige. Nå sykler hun 260 km med nytt hjerte

Hun var blant de få heldige som fikk et nytt organ i tide. Nå sykler hun over 26 mil på tandemsykkel.
Les mer om:

På tide å glede seg over turistene?

TURISME: Overturisme i Rogaland? Faktum er at det fortsatt er god plass, i hele regionen, hele året, hele døgnet.
Les mer om:

Slipp bysyklene fri!

Hvis vi skal løse bysykkelkrisen, er det på tide å fjerne stativene og slippe bysyklene fri.
Les mer om:

Hinter om Chelsea-exit: - På tide å gjøre noe annet

Stjernespilleren kan bli Cristiano Ronaldos erstatter.
Les mer om:

La oss snakke mindre om Finnmark og mer om Akershus

Mens finnmarkingene gjør opprør, holder innbyggerne i Akershus, Oslo, Hordaland og Rogaland AS Norge i gang. Det er på tide gi dem litt positiv oppmerksomhet.

Ber bøndene søke hjelp i tide

HASLE, OSLO (NRK): Mer enn en tredel av statsbudsjettet går hvert år via jobben til Sigrun Vågeng. Hvert eneste sekund, døgnet rundt, hele året betaler Nav, som hun er satt til å lede, i snitt 15.000 kroner til brukerne.
Les mer om:

Det er på tide å snakke mer om problemene rundt kjøttindustrien

Det er absurd å være vitne til i hvor stor grad norsk media underkommuniserer et av de største problemene i vår tid – kjøttindustriens konsekvenser for naturen, for våre medskapninger og for oss alle.
Les mer om:

Gifter seg etter 21 år som kjærester

– Det var på tide å gifte seg nå, sier Terje Formoe.
Les mer om:

Telenor-sjef om Nødnettet: – Egner seg ikke for behovene som kommer

FORNEBU (NRK): Berit Svendsen mener det allerede er på tide å bytte ut nødnettet norske myndigheter har brukt flere milliarder kroner på å bygge ut.
Les mer om:

Telenor-sjef om Nødnettet: – Egner seg ikke for behovene som kommer

FORNEBU (NRK): Berit Svendsen mener det allerede er på tide å bytte ut nødnettet norske myndigheter har brukt flere milliarder kroner på å bygge ut.
Les mer om:

Telenor-sjefen: – Nødnettet egner seg ikke for behovene som kommer

Telenor-sjef Berit Svendsen mener det allerede er på tide å bytte ut nødnettet norske myndigheter har brukt flere milliarder kroner på å bygge ut.
Les mer om:

Bilbrann i Asker

To personer kom seg ut av bilen i tide da de merket at det luktet brent. Bilen begynte å brenne i Bleikerveien i Asker, og ble til slutt helt utbrent. Ingen ble skadd i bilbrannen.
Les mer om:

Nå drømmer England om VM-suksess: - På tide å komme hjem som legender

Dette har engelskmennene ventet på i 28 år, skriver Jamie Carragher i sin spalte i Sunday Telegraph.
Les mer om:

Mourinho langer ut mot VM-sirkuset

Vi liker Neymar. Og vi liker ham aller best når han ikke ikke vrir seg rundt på gressmatta, men bruker farten, kreativitet og magien til å fosse forbi motstanderne. Manchester United-treneren går nå ut og forsvarer brasilianeren i stormen av kritikk fra media og supportere. Men han forsvarer ikke skuespillet. Jose Mourinho følger ikke overraskende nøye med på VM-sirkuset.

Supporterleder om Ronaldo: – Det er nok nå

Magnus Kragtorp i Real Madrids norske supporterklubb mener det er på tide å kvitte seg med Cristiano Ronaldo. Ekspert Petter Veland tror det er alvor denne gangen.

Klar for EM og «sekspoengskampen»

SKIEN: John Kitolano (18) friskmelder seg selv akkurat i tide til å rekke både «sekspoengskampen» mot Lillestrøm og fotball-EM. Samtidig er fortsatt planen å signere en ny kontrakt med Odd før han drar med G19-landslaget.
Les mer om:

Cavani kan rekke kvartfinalen

Uruguays stjernespiller Edinson Cavani kan likevel rekke morgendagens kvartfinale i VM mot Frankrike. PSG-spissen måtte ut med skade i 8-delsfinalen mot Portugal, og det var ventet at han ikke kom til å spille i morgen. Men i dag var Cavani tilbake på trening, og Uruguays fotballpresident sier til en lokal radiokanal at storscoreren kan bli friskmeldt i tide.

Derfor bør de som stemmer Rødt egentlig stemme MDG

Det er på tide å sette internasjonal rettferdig fordeling først. Derfor må vi avkle et parti som er mer opptatt av ideologi på papiret enn å endre verden i praksis.
Les mer om:

Bjørn Kjos: - På tide å høste av det vi har sådd

Fraktet 3,5 millioner passajerer i juni.
Les mer om:

På tide at vi gir Neymar litt slack

Er det i ferd med å nærme seg kollektiv mobbing av Neymar, eller har vi et poeng når mange av oss latterliggjør skuespillertaktene til den brasilianske stjernen? Vanskelig å si.
Les mer om:

Redaksjonens reisetips: Shipping up to Boston

Du har hørt sangen på hockeykamper og under «The Departed», nå er det på tide å ta turen selv.
Les mer om:

Siste tur for Suldal Billag

Neste gong han skal på jobb køyrer han frå Nesflaten til Sand, men då som sjåfør for Tide Buss. Gjer det beste ut av det At det er ein spesiell dag, legg ikkje Frank skjul på. Etter så mange gode år i Suldal Billag, vert det rart å køyra buss for ein annan arbeidsgivar. – Men det er slik livet er. Anbodsprosessane går sin gang. Det er viktig å ikkje ta med seg negative tankar vidare inn i ny jobb. Me gjer det beste ut av det. Utan slips og med korte erme Det er ein strålande sommarkveld på Sand då bussen kjem køyrande frå Håra.

Antikkmessa: - Nå var det på tide å prøve seg i Egersund

Blant alle de gamle tingene dukket det i år opp noen nye fjes.
Les mer om:

Nå er han ikke lenger tidenes dyreste nordmann: – Det er på tide

I 17 og et halvt år var Tore André Flo (45) tidenes dyreste nordmann. Nå er han glad for at Mohamed Elyounoussi (23) har tatt rekorden fra ham.
Les mer om: