Nyheter om Tide


Retten til å gå til grunne

Er det kanskje på tide med en god dose mild tvang?
Les mer om:

Nå kan du gjøre kupp på brukte dieselbiler i luksusklassen

For noen år siden var en lekker bil med 4WD og kraftig dieselmotor det grommeste nordmenn kunne få. Nå er det på tide å jakte bruktbilkupp.
Les mer om:

På tide med mindre ordkløyving og mere vedkløyving for Jan Dukene

Det har vært moro og spennende. Krevende og utfordrende. Det har vært seiere og trakassering, barske debatter, utallige smørbrød og hundrevis av vedtak. Nå er Jan Dukene (58) klar for Syden og mer familieliv. Og mere ved.
Les mer om:

– Nå må vi lærere slutte å sutre i gangene og heller ta til motmæle

– Det er på tide at en samlet lærerstand slutter å sutre i gangene og på teamkontorene og begynner å ta til motmæle, skriver en lærer i Fredrikstad-skolen i dette anonyme leserinnlegget.
Les mer om:

Her lufta det møk, sleng inn Valdresbaumen

Det er på tide med de årlige elevbedriftene i valgfaget Entreprenørskap på Valdres vidaregåande skule. Eskil Røe (18) og Christian Dahle (18) er blant gjengen som står bak ValdresBaumen, en lokal vri på grantreet mange har hengende i speilet i frontruta.
Les mer om:

Kunsten å laga lam

Sæden kjem frå Staur Gård på Hedemarken og blir levert i ein dunk med flytande nitrogen som held minus 196 grader. I seminkatalogen kan produsentene velja mellom omlag 75 vêrar av ulike rasar. Eigenskapane som er vektlagt er blant anna ull-kvalitet, tal på lam, og slaktevekt. Teori og praksis Kurset hjå vertskap Sveinung Skjerahaug i Erfjord startar med teori. Etter lunsj er det på tide for kursdeltakarane å få prøva seg i praksis.

Endelig har Stjernen en profil det snakkes om!

En sann profil, en spiller som engasjerer alle - og som er en skikkelig god hockeyspiller! Det var på tide! skriver FB-sportens Erik A. Pedersen.
Les mer om:

Nå er det på tide å sikre båten mot storm og frost

Tryg forsikring sier at det er ingen tid å miste for å sikre fritidsbåten mot høststormene og frosten.
Les mer om:

Ny podkast: På tide å begynne å tenke på semifinalen?

Om to uker spiller FKH semifinalen i cupen. Bør Jostein Grindhaug begynne å tenke på den allerede nå?
Les mer om:

Boris Johnson lover å følge loven

Storbritannias statsminister Boris Johnson vil respektere loven som sier at han må be EU om en ny utsettelse av brexit hvis ingen avtale er på plass i tide.

Warholm nominert til prestisjetung pris

Et selskap fra Singapore har vedtatt og betalt en bot på sju millioner kroner etter at de forsøkte å få skipet Tide Carrier fra en norsk havn til ulovlig opphugging på en strand i Pakistan.

Selskap forsøkte å smugle skip ut av Norge – fikk 7 millioner kroner i bot

Singapore-selskapet Wirana Shipping har fått en bot på 7 millioner kroner av Økokrim for å ha forsøkt å smugle skipet Tide Carrier ut av Norge.
Les mer om:

Millionbot for å forsøke å smugle skandaleskip ut av Norge

Et selskap fra Singapore har vedtatt og betalt en bot på sju millioner kroner etter at de forsøkte å få skipet Tide Carrier fra en norsk havn til ulovlig opphugging på en strand i Pakistan.

Sju millioner i bot for å forsøke å smugle skandaleskip ut av Norge

Et selskap fra Singapore har vedtatt og betalt en bot på sju millioner kroner etter at de forsøkte å få skipet Tide Carrier fra en norsk havn til ulovlig opphugging på en strand i Pakistan.

Flere krav til nye partier?

DEBATT: I Aftenbladet 10.10. skriver kommentator Hilde Øvrebekk at «Når protest- og ensakspartier tar mer og mer plass i norsk politikk, er det på tide å stille flere krav før de stiller til valg». Hun viser til FNB, MDG, Anders Langes parti og det nye Industri og Næringspartiet (INP) lenger nede i kommentaren.
Les mer om:

Svennis: «Jeg rådet han til å kjøpe Chelsea fremfor Tottenham»

Tidligere England sjef Sven-Göran Eriksson avslører i et intervju at han rådet Roman Abramovich til å kjøpe Chelsea i stedet for Tottenham. Den søkkrike russeren kjøpte Chelsea i 2003 og har siden vunnet fem mesterskap og en Champions League-tittel som klubbeier. Tottenham var også i spill da Abramovic skulle bestemte seg, avslører daværende Englands lagslagssjef Sven-Göran Eriksson til The Times. Les: Managerpausen over for Claudio Ranieri Eriksson hadde vært med Abramovich i Russland for å gi råd om et mulig kjøp av en Moskva-klubb. «Jeg dro på ferie, og hans høyre hånd ringte; ‘Roman har om

På tide å få på vinterdekkene

Det er tirsdag som er det offisielle startskuddet for vinterdekk-sesongen, men du skal ikke langt opp i høyden før det allerede er obligatorisk.
Les mer om:

Johnsen (H) krever nullvisjon: – Ingen barn skal bo isolert

Det er på tide med en nullvisjon for saker der barn som bor isolert i enetiltak, mener leder for familie- og kulturkomiteen, Kristin Ørmen Johnsen (H).
Les mer om:

På tide, Marion!

Albumdebuterer på norsk.
Les mer om:

Ap-Anne er historiens første kvinnelige Tønsberg-ordfører: – Det er på tide

Fram til nyttår blir det tre ordførere i området som fra 1. januar 2020 blir nye Tønsberg kommune.
Les mer om:

Råde Parkfestival: – Lokalt øl må til

Råde Parkfestival startet torsdag, og RAA Brewing fra Råde leverer varer til barene. – Jeg var med på å starte opp festivalen og det er på tide med lokalt øl i kranene, sier Kjell André Holstad Aasheim.
Les mer om:

På tide å se etter gamle sedler

Har du gamle 50- eller 500-lapper liggende, bør du sette dem inn på konto eller bruke dem nå, anbefaler direktør i Norges Bank.
Les mer om:

Griper inn i våre tanker og vår sjel

Det er på tide å kaste selvhjelpsbøkene, og heller stå samlet mot nyliberalt tankegods som gir altfor mange følelsen av å aldri være bra nok.
Les mer om:

Rihanna: – Jeg vet at jeg har veldig triste fans…

Robyn Rihanna Fenty begynner å bli lei av å bli spurt når hun skal slippe ny musikk. Mens hennes niende album – foreløpig døpt R9 – har blitt satt på vent, har stjernen i de seneste årene jobbet med mote og sminke. Fra flere Puma-kolleksjoner, til lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty, undertøysmerket SAVAGE X FENTY og luksusmerket FEИTY. Den enorme suksessen har gjort henne til verdens rikeste kvinnelige artist. Til tross for å kun være 31 år gammel, er Ri er ifølge Forbes nå verdt 5,4 milliarder kroner. Det betyr at hun er rikere enn Madonna, Céline Dion og Beyoncé.