Nyheter om Tide


Derfor har disse dukket opp i området: – Det er på tide å få byen til å smile

SKIEN: Andre helga i juni braker det løs på Klosterøya. I mellomtiden jobbes det med å få byen til å smile.
Les mer om:

Se episode 6: Her kan Robins drømmeløp ryke

Alle har advart han mot det, men så klarer Robin likevel å gå på en skadesmell. Hvordan skal han klare å bli frisk i tide til Midnight Sun Marathon?
Les mer om:

TV 2-direktør: – På tide å si det som det er

I flere uker har Altibox jobbet iherdig for å skape et inntrykk av at TV 2 ikke forstår seerne sine, at vi er en grådig aktør som heller driver med spill enn konstruktive forhandlinger. Det er ikke sant.
Les mer om:

Biden vil ta oppgjør med våpenlobbyen: – Det er på tide å snu smerten til handling

– Når, i Guds navn, skal vi stå opp mot våpenlobbyen, spurte Biden etter skoleskytingen i Uvalde i Texas i går kveld.
Les mer om:

21 drept i skoleskyting i Texas – Biden vil ha handling mot våpenlobbyen

USAs president Joe Biden mener det er på tide å stå opp mot våpenlobbyen etter den siste skoleskytingen i Texas, der 19 barn og to voksne ble drept tirsdag.
Les mer om:

– Glem langrenn og hopp. Det er en stor ishall som blir vårt lodd

Som ordfører åpnet Arild Hausberg ishockeyhallen på Templarheimen. Nå mener han at det er på tide med en ny hall i Tromsø.
Les mer om:

Gi oss varer som varer

Når vi snakker om forbruk og bærekraft, kommer vi raskt inn på resirkulering og gjenbruk, og det er flott! Men det er også på tide å snakke om produktene i seg selv.
Les mer om:

Lettet over utviklingen - men stadig flere trenger hjelp

Når vi snakker om forbruk og bærekraft, kommer vi raskt inn på resirkulering og gjenbruk, og det er flott! Men det er også på tide å snakke om produktene i seg selv.
Les mer om:

Sara (26) vet ikke om hun kan reise på jobb i USA på grunn av passproblemene

Jobben her hjemme er sagt opp, og planen er et år med jobb i USA fra august. Men nå vet hun ikke om hun får sitt nye pass i tide til å dra.
Les mer om:

Klart etter tre år: Høytidelig åpning av biogassanlegg og endelig Minidyrsku

NOME: Det ble folksomt på Søve med åpning av biogassanlegg og endelig åpne dører for Minidørsku. – Jeg rakk nesten ikke å komme i tide, for det var kø.
Les mer om:

Taper på sommerferien

NORSKE TILSTANDER: Er det på tide å gjøre historie av sommerferien slik vi kjenner den? Kanskje, mener skoleforsker, Elaine Munthe.
Les mer om:

Liverpool har fått brysom konkurranse om Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen. Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

AaFK-spillerne har «kranglet» om samspillet i 1,5 år. Nå kom uttellingen: - Bare gi meg ballen!

Innbytter Simen Rafn (30) raidet opp langs høyresiden og serverte matchvinner Sigurd Haugen (24) på overtid. Det var på tide, mener duoen.
Les mer om:

Norske og russiske forskere ønsker å møtes for å snakke om fisk

Havforskningsinstituttet håper at en russisk delegasjon rekker å få visum i tide til et møte i Sør-Varanger i slutten av mai. Det skal handle om fiskebestander.
Les mer om:

Norske og russiske forskere ønsker å møtes for å snakke om fisk

Havforskningsinstituttet håper at en russisk delegasjon rekker å få visum i tide til et møte i Sør-Varanger i slutten av mai. Det skal handle om fiskebestander.
Les mer om:

Inviterer russiske forskere til Norge: – Håper det lar seg gjennomføre

Norske og russiske forskere planlegger å møtes på grensa i Øst-Finnmark til viktige diskusjoner om fiskeri. Nå er spørsmålet om russerne får visum i tide.
Les mer om:

Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker godt sammen

Det er en gjensidig respekt mellom Barcelona manager Xavi Hernández som er en legendarisk midtbanespiller og polske Robert Lewandowski som har vært en fantastisk målscorer år ut og år inn for Bayern München. Det er bare et år igjen av kontrakten med den tyske storklubben. – De siste ukene har det vært en rekke motstridende rykter som alle handler om fremtiden til Lewandowski. Sist ut er Sky Sports som melder at Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker sammen og raskt etter bare to samtaler blitt enige om en kontrakt som løper til sommeren 2025.

På tide med en relasjonell vårrengjøring?

Ansvarsfølelse og dårlig samvittighet kan hindre deg i å sette de grensene du trenger.
Les mer om:

– Nå er det på tide å bli pensjonist

Tredje strake seier for Vardeneset 2
Les mer om:

Dortmund bekrefter spiller som følger Haaland ut exit-døra

Nå har riktignok Borussia Dortmund nappet til seg midtstopper Niklas Süle fra erkerivalen i München, men kommer på ingen måte til å dempe savnet etter Erling Haaland på topp. Jude Bellngham har vært linket til de største Premier League-klubbene, men ifølge 18-åringen selv er Dortmund fortsatt toppen av lykke. For en annen schwartzgelbe er det på tide å velge utgangsdøra. Midtstopper Manuel Akanji har solide 158 kamper i Dortmund-drakta etter fem sesonger på Signal Iduna Park.

Thomas Myhre vil gjenreise moderklubben: – På tide å komme hjem og bidra

Tidligere landslagskeeper vil hjelpe moderklubben tilbake i toppen av norsk fotball.
Les mer om:

Levy lover Conte å bruke penger – vil ha tre nye stjerner

Daniel Levy antyder antyder at Tottenham skal ut på markedet i sommer, med Paulo Dybala som en av tre overgangsmål utenfor Premier League. Spurs kjemper fortsatt med Arsenal for å sikre en Champions League-plass, men utenfor banen legges det planer for nye spillere.

Mest lest siste uke