Nyheter om Tide


Felles front mot religiøs fundamentalisme

Det er på tide å parkere desse satanistiske designgudane som onde menneskje har skapt i sitt eige bilde for å få diktatorisk makt over andre.
Les mer om:

Lei av å høre kun Sissel og Kurt i julen? Her er løsningen du har ventet på!

Joda, vi har hørt George Michaels Last Christmas, The Pogues’ og Kirsty MacColls Fairytale of New York og Kurt Nilsens juleplate fra 2010, som fortsatt dominerer spillelistene her på bjerget, i år også. Og ikke et vondt ord om Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstogas Strålande jul, men det er kanskje på tide med noe annet på anlegget? HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS. Enten du sverger til tradisjonell amerikansk jul med Phil Spectors «Wall of Sound» som bakgrunnsmusikk til julebordet, eller ønsker å finne roen med Bugge Wesseltoft dagen derpå, kan du nå være med på å bestemme når musikken skal

Berøringsangst i Baneheia-saken

Det er på tide at alle vi som bor i Kristiansand våger å ta et oppgjør med den berøringsangst vi har hatt om skyld og uskyld i Baneheiasaken.
Les mer om:

Genial målmaskin Edinson Cavani vil prøve noe annet

Det er lett å la seg imponere av Edinson Cavani, han fortsetter å score mål på et lag som bruker milliarder på å hente de aller største stjernene i verden.
Les mer om:

Polet spratt korkene for å feire 10 år

Det er ikke hver dag et vinmonopolutsalg frister med gratis smaksprøver. Men nå har det skjedd. Polutsalget på Grorud senter har holdt det gående i 10 år – da var det på tide å sprette korkene!
Les mer om:

På tide å skru på lyset, Eriksen!

Edvin Eriksen i SV beskylder havbruksnæringen for å være uansvarlig.
Les mer om:

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

«Signed. Sealed. Delivered»

D.C United feirer signeringen av FC Midtjylland sin amerikanske målvakt Bill Hamid med å sitere Stevie Wonder sin megahit «Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours». MLS klubben har lånt han lenge nå så det er på tide at oppholdet blir permanent.  Siden sommeren 2018 har den 29 år gamle keeperen Bill Hamid spilt for MLS-klubben D.C. United på en leieavtale. Les: Barcelona gir Conte og Inter en gavepakke Signed. Sealed. Delivered. — D.C.
Les mer om:

NRK: Bergensbanen kan bli kjørt av tysk eller svensk selskap

Klokka 12 blir det kjent hvem som skal kjøre persontog på Bergensbanen. Ifølge NRK har striden stått mellom Vy, SJ Norge og tyske Arriva i samarbeid med Tide.
Les mer om:

NRK: Bergensbanen kan bli kjørt av tysk eller svensk selskap

Klokka 12 blir det kjent hvem som skal kjøre persontog på Bergensbanen. Ifølge NRK har striden stått mellom Vy, SJ Norge og tyske Arriva i samarbeid med Tide.
Les mer om:

Mener staten kan få penger i stedet for å betale for Bergensbanen

Etter det NRK erfarer er SJ Norge, tyske Arriva i kompaniskap med busselskapet Tide og Vy med i sluttspurten om hvem som skal kjøre persontog på Bergensbanen det neste tiåret.
Les mer om:

– På tide med mer dyptgripende endringer(pluss)

Rådmann Einar Pedersen sier det er på tide å gjøre større grep i kommunen.
Les mer om:

Største pokerturneringer i Europa 2020

Kortspill er en favoritt blant mange, og ikke minst poker, som regnes som det ledende kortspillet. Hvert år arrangeres det store turneringer, og det er ingen unntak når vi går inn i det neste tiåret. La oss se nærmere på noen av pokerturneringene vi må se frem til i Europa 2020! Players NL Hold’em Championship Etter at fjorårets utgave av turneringen gjorde stor suksess på Bahamas, er det nå på tide at turneringen tar veien til Europa. Konkret vil den finne sted i det solfylte Barcelona sommeren 20.-24. August.

Det er styrke i samhold

LEDER: Det regionale samholdet på Nord-Jæren har fått mange skudd for baugen de siste årene. Nå er det på tide å tenke seg litt om.
Les mer om:

Sparken: Silva hadde dårligste Everton-snitt siden 2002

Når din «eier» setter seg på flyet for å snakke om fremtiden etter tap og nedrykksplass i Premier League er det på tide å pakke sakene sine. Marco Silva var hovedeier Farhad Moshiri sin drømmemanager inntil resultatene begynte å komme. Les: Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær Ifølge statistisk-organet OptaJoe er Marco Silvas Premier League-poeng pr. kamp for dårligste i Everton, siden Walter Smith ble sparket i 2002. Marco Silva har 1,28 poeng i snitt pr.

Øystein Karlsen er i gang med andresesongen av «Exit»

Karlsen sier han tror årsaken til kjempesuksessen til serien, den mest sette i NRKs historie med 1,3 millioner seere i Norge, er at den er uvanlig selvkritisk. Nordmenn er ikke det ellers. – Vi tenker på oss selv som skikkelige: Korrupsjon forekommer ikke, innsidehandel forekommer ikke, trafficking forekommer ikke og våre idrettsstjerner doper seg ikke.

Gløymt å ta ned trampolina? No er det på tide

Torsdag er det utsette stader i Møre og Romsdal venta vindkast kring 30-35 m/s frå sørvest.
Les mer om:

Elleve vindkraftkonsesjoner kan bli inndratt

Minst 11 av 50 vindkraftprosjekt kan ryke fordi utbyggerne ikke har sendt inn de rette papirene i tide til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Elleve vindkraftkonsesjoner kan bli inndratt

Minst 11 av 50 vindkraftprosjekt kan ryke fordi utbyggerne ikke har sendt inn de rette papirene i tide til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

Per Sandberg og Bahareh Letnes:– På tide å få litt fart på denne byen

Per Sandberg og Bahareh Letnes har flyttet inn i Atomveien 40 i Halden. Nå venter spennende tider. Men først skal de kose seg med sin aller første jul i nytt hjem.

Netflix’ The Witcher får Game of Thrones til å se ut som «to fylliker som slåss»

De første reaksjonene på The Witcher er her Og de lover godt, men kan Netflix’ nye fantasy-satsing ta over tronen for GoT? Serien handler om Geralt av Rivia alias «The Witcher» som jakter på demoner i en verden der mennesker ofte er ondere enn dyr. På sin ferd gjennom dette dystre Kontinentet møter Geralt både en mektig trollkvinne (Anya Chalotra) og en ung prinsesse (Freya Allen) som hjelper ham i kampen mot uventede fiender. Hovedpersonen spilles av Henry Cavill som blant annet er kjent for rollen som Superman i Justice League, Batman vs Superman og Man of Steel.

80 dager på isen i Arktis: – På tide å komme seg hjem nå

Skipet «Lance» har funnet en åpen råk og starter mandag ut med nytt håp om å hente polfarerne. Mike Horn går på antibiotikakur mot frostskader.
Les mer om:

Tilsvar til Lars Døvle Larssen

«På tide å bli ferdig med Foyn"?
Les mer om: