Nyheter om Tide


Vil ta ut stordriftsfordeler på Innherred: – På tide (pluss)

Sp øyner muligheten til å ta makta i alle kommuner på Innherred. Om så skjer, lover Sp-toppene å få fart på samarbeid mellom kommunene.
Les mer om:

Forbyr engangsplast på Mount Everest: – På tide

Everest-klatrer Thomas Lone sier forbudet mot engangsplast på fjelltoppen er kjærkomment.
Les mer om:

Miley Cyrus kommenterer ryktene om utroskap

Miley Cyrus avfeier ryktene om at ekteskapet med Liam Hemsworth ble brutt fordi hun var utro. Samtidig innrømmer den tidligere barnestjernen at hun gjorde mange feil da hun var ynge. Blant annet at hun ikke var trofast. Men 26-åringen insisterer på at hun nå har blitt voksen. – Jeg kan akseptere at livet jeg har valgt betyr at jeg må leve fullstendig åpent og gjennomskuelig overfor fansen min som jeg elsker, og offentligheten, 100 % av tiden, twitrer Miley. – Det er ingen hemmelighet at jeg elsket å feste i tenårene og starten av 20-årene. Jeg har ikke bare røyket, men forkjempet weed.

♫ Miley Cyrus om å gi slipp

Woke up one day, it had turned to dust / baby, we were found, but now we’re lost  Miley Cyrus vet å sette ord på følelsene! Denne uken slapp popstjernen sin nye singel «Slide Away».

Sprek høst

Drøset: Velkommen tilbake til hverdagen. Nå er det slutt på sommervin og grillmiddager og is og på tide å komme i form. Det blir sikkert lett.
Les mer om:

Ned fra hotelltronen i Trondheim

Utmerkelsen for Norges beste frokost lever i fare. Og snart er det på tide å friske opp resten av hotellet.
Les mer om:

Dette synet møtte bussjåførene da de åpnet dørene mandag morgen: – Jeg skjønner ikke vitsen

– Da vi skulle starte skolerutene mandag morgen, så to av bussene ut som dette, sier områdesjef i Tide, Glenn Rudi Baann.
Les mer om:

På tide å pensjonere terningen?(pluss)

- I 67 år har terningkastet fungert som kulturbøddel. Det er flere år på overtid.
Les mer om:

Kjære redaktør

Gitt alt vi nå vet om kreps og andre skalldyr, er det på tide å sette en stopper for utdaterte krepselag.
Les mer om:

Slik kan halvparten av beinamputasjonene unngås

Hver dag må minst en person amputere foten på grunn av diabetes i Norge. Halvparten av operasjonene kan unngås om riktig kompetanse blir brukt i tide.
Les mer om:

Hvor skal du være når du blir gammel?

– Det er på tide å invitere til en dugnad med private som kan tilby sykehjemsplasser slik vi så det for å oppfylle kravet om full barnehagedekning, mener Carl Henrik Amundsen som står på Frp-listen i Fredrikstad.
Les mer om:

Er fire meter høyt nok, Åpen folkekirke?

DEBATT: Jeg syns det er på tide at vi legger påstandene døde om hvem som ekskluderes og diskrimineres i Kirken vår, for alle vet at sannheten er at kirkedøren lukkes ikke for noen.
Les mer om:

Tide får inntil 12 millioner kroner i bonus ved god kundetilfredshet(pluss)

Brukerundersøkelser og satsingsområder skal avgjøre hvor stor bonus busselskapet får fra Troms fylkestrafikk.
Les mer om:

Tvedestrand skoles fremtid - nå er det på tide at det fattes et endelig vedtak

Nå er det på tide at det fattes et endelig vedtak om bygging av ny felles barneskole i sentrum. Det finnes en rekke gode argumenter for det, selv om XL-lista og andre stadig prøver å overbevise velgerne om at det ikke finnes noen gode argumenter for det.
Les mer om:

Brann ikke i nærheten av å være gullkandidat

Brann som har klatret på tabellen i det siste etter to strake trepoengere reiste i dag til  Consto Arena i bortemøte med Mjøndalen. Det skal visstnok skal være spesielt vanskelig. – Brann har helt klart problemer med sin statistikk mot Mjøndalen, men det virket som om laget trodde på tap.   Mjøndalen – Brann: 2-1 Det er vanskelig å være uenig med Brann spiller Veton Berisha, han kom med klar tale etter tapet mot Mjøndalen Her kan du se intervjuet på Eurosport: Selvtilliten til gjestene var ikke spesielt påtrengende til tross for at bergensere er kjent for å naturlig ha en god dose med slikt.

Slutt å tvile – Real Madrid er på vei mot noe stort!

Det har blitt mye fokus på hva som ikke har stemt hos Real Madrid det siste året. Når er det på tide å snu denne trenden. Det bidro spesielt Toni Kroos sterkt til på lørdag. Det var Real Madrid som fikk en flying start i La Liga mot Celta Vigo.

Det blir vanskelig å tenke seg engelsk fotball uten Ashley Cole

Det har vært en sann glede å følge den engelske fotballveteranen Ashley Cole (38), som meget suksessrik fotballspiller for både Arsenal og Chelsea, selvsagt har ikke gleden alltid vært like stor hvis du holder med motstanderne.  Nå som det er slutt må vi innrømme til tross for at det er noen år siden han var på sitt beste at det  blir vanskelig å tenke seg engelsk fotball uten Cole. Den meget sympatiske fotballspilleren som trolig går direkte inn i en ekspertrolle mens han venter på å bli manager annonserte på direkten i Sky Sports’ fotballstudio søndag ettermiddag at det en lag karriere som a

– På tide med mer struktur i livet

Ringeklokken ringte så altfor tidlig. Plutselig var morgenen mørkere, vondere, tidligere og tøffere enn på lenge.
Les mer om:

Svein (44) har gått fra Frp-velger til toppkandidat for Rødt: – Det er aldri for sent å snu

Etter mange år som Frp-velger innså plutselig Svein Hoffa Bjørnli at det var på tide å forandre seg. Nå stiller han til valg for Rødt i Råde. – Jeg er blitt spurt om jeg er muslimelsker, forteller han.
Les mer om:

Unge forskarar i full sving

Hydro er samarbeidspartnar til Forskerfabrikken. Hydro Energi Røldal-Suldal stiller ikkje berre med lokaler, dei sponsar også ein god slump av kursavgifta og spanderer lunsj på forskarspirene, som brukar siste sommarferieveka til naturfag og matematikk. Stråler Klokka er ni, og det er på tide med skulestart. – Hugsar de kva me gjorde i går? Studentane Stine Larsen Sakkestad og Kathrine Storli er lærarar for årets kull i Suldal. Dei repeterer frå gårsdagens dont, som blant anna handla om UV-stråler.

Frp er for et aktivt næringsliv i Sandnes

DEBATT: Små og mellomstore bedrifter står for nesten halvparten av den årlige verdiskapningen i Norge. Det er på tide at de kommer på dagsordenen – også i Sandnes.
Les mer om:

Bompengepakken blir to milliarder dyrere: – Dette går ikke. Vi må rykke tilbake til start

Prosjektene som er planlagt i den vedtatte byvekstavtalen i Tromsø, vil koste 9,3 milliarder kroner. På tide å trekke i nødbremsen, mener Høyre.
Les mer om:

Forbløffer alle

VM-gull nummer ni til Olav Lundanes. Da er det på tide å forstå hva som er et talent i idrett.
Les mer om: