Nyheter om Tide


Hvorfor går ikke pengene jeg betaler til Spotify til artistene jeg hører på?

Bare 65 av de 1248 kronene Ole Henrik Antonsen har betalt til Spotify det siste året går til musikken han lytter på. Er det ikke på tide å finne en ny fordelingsmodell?
Les mer om:

– Nå er det på tide å roe ned flere hakk

Erstatningssakene til boligkjøpere og det generelle hysteriet rundt skjeggkre har gått for langt, mener skadedyreksperter.
Les mer om:

Bør vi gjøre de fire store små igjen?

Folk valfarter til Sør-Vestlandet for å se på noen rare fjellformasjoner. Er det ikke på tide at vi markedsfører oss med noe litt mer intelligent enn stein?
Les mer om:

Noen tanker om forslag som skal «redde» klimaet

De er på tide at lokale krefter kommer på banen!
Les mer om:

På tide med en hydrogenstrategi, Erna?

DEBATT: Norge kan bli en hydrogennasjon som sikrer verdiskaping, inntekter, arbeidsplasser og teknologiutvikling. Da trenger vi en regjering som vil satse på hydrogen.
Les mer om:

Bundesliga-spiller sendte kona på klubbens treningsøkter

Vi må tilskrive denne historien de gode gamle dagene. I dagens toppfotball er det neppe lagt opp til tilfeldighetene når du skal følge et treningsregime – selv i ferien. Men underholdende er det. Den nå pensjonerte Bayer Leverkusen-spissen Stefan Kiessling kan endelig fortelle historien om hvordan han fikk nyte sommerferien i fred, i en periode der klubbens egentreningsprogram skulle følges til punkt og prikke. Hva gjør man ikke for mannen sin. (foto: kiessling -Jeg gjennomførte ikke løpsprogrammet 100 prosent én eneste gang før oppkjøringen startet. Nå kan jeg avsløre dette.
Les mer om:

Klimakutt viktigere enn noensinne

Verdens utslipp øker fortsatt, mens konsekvensene av klimaendringene blir tydeligere og tydeligere. Det er på tide å trappe opp innsatsen.
Les mer om:

Evighetsmaskinen tar et år til

Eliteseriens eldste spiller Frode Kippe har bestemt seg for å ta et år til for Lillestrøm, og som om det ikke var nok, i og med at det er kroppen som «bestemmer» tar han et år om gangen. – Det betyr at det kan bli enda flere!!  Stabæk trener Henning Berg var trener for Lillestrøm og Frode Kippe fra 2008 til 2011 sier til Eurosport han er imponert veteranen tar et år til: Les: Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen «Det er imponerende; det han har gjort de siste årene og egentlig hele karrieren. En lang og veldig bra karriere.

Tarjei Jensen Bech: – Nå må vi ta ansvar og gå inn i fellesnemnda med Troms

Etter et fjerde feilet forsøk på å få reversert sammenslåingsvedtaket mellom Troms og Finnmark, mener fylkesvaraordfører Tarjei Jensen Bech (Ap) at det er på tide å se realitetene i øyenene.
Les mer om:

Læringssenteret og de gode hjelperne

I løpet av 2018 har Nord-Aurdal læringssenter hatt 38 deltakere på introduksjonsprogram. Når året går mot slutten er det på tide å se seg tilbake og se hvilke resultater som har kommet ut av innsatsen som deltakerne har lagt for dagen.
Les mer om:

Savner livssynsåpne lokaler(pluss)

Margoth Hovda-Lien fra Midt-Troms lokallag av Humanetisk forbund mener det er på tide at man får et livssynsåpent lokale i regionen.
Les mer om:

– Vil sette inn 100 busser og ha 120 ansatte(pluss)

Alle ansatte fra Boreal vil få følge med over når Tide tar over busskjøringen i Midt-Troms. Tide vil sette inn 100 busser og ha 120 ansatte i Midt-Troms.
Les mer om:

Klar for Vard: – Det var på tide å komme hjem

Roy Miljeteig skal spille for Vard i 2019.
Les mer om:

Tide fikk kontrakten på busskjøring i Midt-Troms

Tide er tildelt kontrakten på busskjøring i Midt-Troms med oppstart 1. august 2019.
Les mer om:

- Ungdommen tvinges til å droppe nynorsk

Nesten alle nynorsk-elevene i Rogaland går over til bokmål når de begynner på videregående skole. Det er på tide å ta grep.
Les mer om:

Reinsdyrkjøtt fra Jotunheimen sikter mot mesterligaen for mat

– Endelig fikk vi en søknad om å ta vare på en av våre fremste nasjonale matskatter, reinsdyrkjøtt. Det var på tide, og nå skal vi jobbe hardt for at tamreinlagene i Jotunheimen, Valdres og Filefjell får det beste juridiske vernet Norge kan gi et matprodukt på reinsdyrkjøttet sitt, sier adm. dir i Stiftelsen Matmerk, Nina Sundqvist.
Les mer om:

NHO etterlyser EØS-tilhengerne (pluss)

– Det er på tide at forsvarere av EØS-avtalen tar bladet fra munnen, sier NHOs regiondirektør Tord Lien.
Les mer om:

Enda en kamp om fødeavdelingen?

«Magnussen-modellen er under evaluering. Det er på tide.»
Les mer om:

– Det kunne gått så innmari gærent

I går kveld tok det fyr i en bil som sto ved en husvegg. Det var bare flaks at huseieren ikke hadde lagt seg, og at han oppdaget brannen i tide.
Les mer om:

– Det kunne gått så innmari gærent

I går kveld tok det fyr i en bil som sto ved en husvegg. Det var bare flaks at huseieren ikke hadde lagt seg, og at han oppdaget brannen i tide.
Les mer om:

Julenissen og små-hester preget bybildet

Vi skriver 1. desember - og da var det også på tide at julenissen kom seg ut!
Les mer om:

Ludvigsens advokat: – Nå er det definitivt på tide å minne om Tønne-saken

TROMSØ/OSLO (Aftenposten): Tidligere fiskeriminister Svein H. Ludvigsens forsvarer er opprørt over at medier har trykket private meldinger han mener er tatt ut av sin sammenheng.
Les mer om:

Hopperne fikk savnede ski i tide

Robert Johansson og de øvrige norske skihopperne kan puste lettet ut etter at skiene som manglet ved ankomst til Russland nå er på plass.
Les mer om: