Nyheter om Thu


Svært få nye smittetilfeller i Bydel Nordstrand – nå skal alle med små og store symptomer bli testet

Fastlege og assisterende bydelsoverlege Guri Sandal Thu forteller om en svært positiv utvikling i antall nye smittetilfeller i bydelen. Nå gjør de feberpoliklinikken klar for å teste flere.
Les mer om:

Omsetting av eigedommar i Suldal komune

Bogsundvegen 132 (Gnr 149, bnr 1) er overdrege frå Olav Erfjord til Bengt Erfjord (03.03.2020) Overdraginga omfattar også del av Gnr 166, bnr 2 Overdraginga omfattar også del av Gnr 166, bnr 3 Del av Skjærabergveien 8 (Gnr 22, bnr 110, seksjon 2) i Stavanger kommune er overdrege frå Svein Bernhard Dørheim til Kari Vibeke Thu (05.03.2020) Overdraginga omfattar også del av Suldalsvegen 909 (Gnr 13, bnr 10) i Suldal kommune Rota 1 (Gnr 5, bnr 1, fnr 21) er overdrege til Tor Magne Pettersen (05.03.2020) Austmannsvegen

Frp langer ut mot fyrverkeri-forbod i Sandnes: - Dei einaste stjernene vi har sett

SANDNES: Miljøpartiet De Grønne meiner fyrverkeria på nyttårsaftan vitnar om cowboy-tilstandar. - Siste nyttåra har vêret vore slik at det i grunnen er dei einaste stjernene vi har sett, svara Reidar Thu (Frp).
Les mer om:

Frp langer ut mot fyrverkeri-forbod: - Dei einaste stjernene vi har sett

SANDNES: Miljøpartiet meiner fyrverkeria på nyttårsaftan vitnar om cowboy-tilstandar. - Siste nyttåra har vêret vore slik at det i grunnen er dei einaste stjernene vi har sett, svara Reidar Thu (Frp).
Les mer om:

Ukens anbefalte sanger med lokale Tom Roger Thu, Baardsen og Vujk

Tom Roger Thu er bosatt i Klepp og har vært aktiv i musikkmiljøet i nærmere 25 år.
Les mer om:

Bendik: – Jeg har ikke angst, men så mange bekymringer at jeg går på piller

Ingrid Thu Frafjord og Anne Ingesdotter Tveito mener det ikke er mulig å bli lei av taco. De fikk derfor en utfordring de sent vil glemme.
Les mer om:

Pågrepet etter å ha stjålet bil

Ingrid Thu Frafjord og Anne Ingesdotter Tveito mener det ikke er mulig å bli lei av taco. De fikk derfor en utfordring de sent vil glemme.
Les mer om:

Skal spise taco hver dag i fem måneder: – Må prøve tacokrydder på grøt også

Ingrid Thu Frafjord og Anne Ingesdotter Tveito mener det ikke er mulig å bli lei av taco. De fikk derfor en utfordring de sent vil glemme.
Les mer om:

Bonde anmelder filmselskapet bak svinedokumentaren

Norsvin-leder Bjørn Ståle Bekkeheien reagerer på bruken av skjult kamera i Brennpunkt-dokumentar. Bonde Jonny Thu anmelder filmselskapet.
Les mer om:

Barnehagen på Vestly slit med å fylla opp plassane - stengjer ei avdeling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Barnehagen på Vestly, som opna hausten 2014, slit med å fyla opp plassane. Barnehagen som har ti avdelingar, er ein av dei største barnehagane på Jæren.Barnehagen har dette året 116 barn. Til hausten blir talet 100.- Uventa nedgang i barnetalet - Me har aldri hatt full drift ved idrettsbarnehagen på Vestly, og planen er at denne barnehagen skal vera ein «buffer» der me alltid har ledige plassar.

Industriområde ved Klepp Stasjon er blitt til boligblokker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Mange vil bo i blokk» var overskriften på en sak i Jærbladet i april 2013. 14 av 22 leiligheter i første utbyggingsdel av Tangarholen like sør for togstoppet på Klepp stasjon, ble solgt i løpet av en drøy uke. I dag er tre av fire planlagte blokker ferdigstilt, og 58 av 60 leiligheter er solgt.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Her får du oversikten du trenger for en sprek sesong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag i sist uke tjuvstartet medlemmene i Bryne triatlonklubb en sesong som byr på utallige muligheter til å konkurrere, først og fremst på mosjonsnivå. Det har blitt et trivelig vårtegn og tradisjon i klubben at man et par ganger i måneden gjennom sesongen arrangerer treningsduatlon eller triatlon - temperaturen i vannet bestemmer om man bare løper og sykler eller både løper, sykler og svømmer.

Advarer mot folkeavstemning i Forsand

– Hvis Forsand kommunestyre vedtar at det skal avholdes folkeavstemning, vil det bli klaget inn for lovlighetskontroll, varsler lokalpolitiker Reidar Thu.
Les mer om:

Det finnes bare én Reidar B. - gratulerer med dagen

Han bor nesten på toppen av Tubakken og bærer etternavnet Thu.
Les mer om:

Ville ikkje godta sjukeheimsplass for sonen

Kommunen tilbydde Tarald ein sjukeheimsplass. Det ville ikkje foreldra Siri og Kjartan Thu ta til takke med.
Les mer om:

Har Noralf og Bjørg Jærens fineste hage?

Hagen til Noralf og Bjørg Thu vitner om et liv fylt med grønn glede.
Les mer om:

700 motorsykkel-entusiaster i Stavanger

Over 700 motorsykkeleiere satte sitt preg på bybildet i Stavanger denne helgen. - Vi har deltagere fra hele landet, og også gjester fra andre Europeiske land og USA, sier Kurt Thu, assistant director i Rogalandsavdelingen til Harley Owners Group.
Les mer om:

Hekkan! Hekken på «Restauration» er tom!

Stavangers stolte utvandrerskute, «Restauration» er blitt frastjålet skiltet sitt like før den skulle vises fram for besøkende under Tall Ships Race. Kjetil Thu håper å appellere til den dårlige samvittigheten hos tyven.
Les mer om:

Ukens anbefalinger fra musikkanmelder Geir Flatøe

Olav Veland Thu forkorter navnet til Velan når han gir ut plater.
Les mer om:

Båten står i full fyr, så kommer hjelpen fra uventet hold

Stian Kvamsdal Thu hadde akkurat startet opp båtmotoren og kjæresten Kristin Fjell skulle bare løsne det siste tauet på brygga da det plutselig smalt.
Les mer om:

Ragnhild har minst 70 par sko

Ragnhild Thu vaks opp i Klepp, tok seg nokre år i Hå og enda opp i Time. Heile vegen har ho vore godt skodd.
Les mer om:

Ber om asfalt på Postvegen

Reidar B. Thu er glad for lågare fartsgrense, men vil også ha asfalt og fartshumpar.
Les mer om:

Brøt fastrentekontrakt: Får krympet skatten med 72.500 kroner

Da Eirik Thu (30) brøt en fastrentekontrakt like før jul, måtte han betale 290.000 kroner til banken. Aftenbladet hadde et oppslag om dette noen dager før jul. Siden slike utgifter er likestilt med renteutgifter på lånet, får han redusert skatten sin med 72.500 kroner for 2016.
Les mer om: