Nyheter om Thorsen


Ap-politiker: – Det er Raymond Johansen som har skapt bompengepartiet

Allerede i 2017 ble ledelsen i Oslo Arbeiderparti advart mot at bompengesaken var en tikkende bombe av grasrota i Groruddalen, ifølge lokalpolitiker Dag Einar Thorsen (Ap). – Det er betydelig misnøye med dagens ledelse, sier han.

Ønsket som leder

Haugesund Frp har spilt inn gruppeleder Svein Erik Indbjo som arvtaker for fylkesleder og karmøybu Bente Thorsen. Det er de ikke fremmed for på sørsiden.

Spleiselag sørget for gravstein til Harry: – Responsen har vært helt utrolig

BAMBLE: Takket være et spleiselag, hvor kjente og ukjente har bidratt, er det nå satt opp en gravstein over Harry Thorsen.
Les mer om:

Ap frykter at kutt av miljøterapeuter vil føre til dårligere skolemiljø(pluss)

– Vi skal jobbe hardt for å unngå disse kuttene, sier Gunnar Thorsen (Ap).
Les mer om:

Gir seg som fylkesleder

Bente Thorsen tar ikke gjenvalg som fylkesleder for Rogaland FrP.

Bjarne Bråtveit skal leia det nye eldrerådet

Bjarne Bråtveit frå Sand, Jon Aarhus frå Suldalsosen, Tore Thorsen frå Jelsa, Randi Ese Ur frå Erfjord, og representant for Høgre, Sanja Roganovic Heggelund, utgjer det nye rådet i Suldal. Bråtveit leiar Før møtet kunne starta, blei Bjarne Bråtveit samrøystes valt til leiar, og Sanja Roganovic Heggelund til nestleiar. Saklista inneheldt to meldingar, i tillegg til budsjettet for 2020 og handlingsplanen 2020-2023. Den første meldinga var ein høyringsuttale frå helse- og omsorgsdepartementet.

Muslimene svarer SIAN med stillhet, Thorsen!

Det som skjedde på torvet i Kristiansand lørdag 16.november burde ikke ha skjedd.
Les mer om:

SIAN-leder dømt til betinget fengsel for hatytringer

SIAN-leder Lars Thorsen er dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 20.000 kroner for hatefulle ytringer.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Det står det i pressemeldinga frå Ryfylkealliansen som deler ut prisen. Meltveit Kleppa mottok prisen under Arena Ryfylke. Ikkje berre får ho merkelappane som ei med stor arbeidskapasitet og samfunnsbyggjar, men også som jordmor for Ryfast. Som Pilt-Ola sjølv var i si tid, er Magnhild også kjend over det ganske land for store tankar, store prosjekt, og ein arbeidskapasitet heilt utanom det vanlege, står det vidare. Det er tredje gong at prisen blir delt ut.

Pengene renner inn til gravstein for Harry: - Jeg er overveldet over den store støtten

BAMBLE: Mange stiller nå opp og bidrar til gravstein for Harry Thorsen. - Det er helt fantastisk, sier datteren.
Les mer om:

Skal religionskritikere fengsles?

Nylig sto Lars Thorsen og Anna Bråten, henholdsvis leder og nestleder i SIAN, tiltalt i Oslo tingrett for overtredelse av straffeloven § 185 om «hatefulle ytringer».

Ingen kunne betale for gravstein til Harry – nå har vilt fremmede mennesker begynt å gi penger

BAMBLE: På graven til Harry Thorsen står det et lite hvitt trekors. Det fantes ingen penger til gravstein. Nå er det satt i gang innsamlingsaksjon for å rette på det.
Les mer om:

LSK Kvinner klare for cupfinalen

LSK Kvinner er klare for cupfinalen i fotball etter at dei slo Trondheims-Ørn 2–0 laurdag. Elise Thorsen putta det første målet. På overtid avgjorde Therese Åsland. LSK Kvinner har alt vunne serien og jaktar no sin femte cupsiger.
Les mer om:

LESARBREV: Struping nå? Det var verre før

Vi kunne lese i Suldalsposten 09.10 fra Tore Thorsen at det eneste dagens regjering tenker på er sentralisering og at regjeringen skal strupe kommuneøkonomien. De påstandene stemmer jo like mye som at Suldal kommune er konkurs. Til opplysning hadde Suldal et netto driftsresultat i prosent av inntektene i 2018 på 10,5%. Da strupes det ikke mye. Sp var for eksempel tungen på vektskålen da ungdomsskolene i Suldal ble sentralisert og plassert på Sand i 2011.

Dagsrevyen beklager nakenbilder fra «Exit»

Redaksjonssjef Hanna Thorsen beklaget i Kringkastingsrådet torsdag, skriver Medier24. Rådet fikk 65 henvendelser om serien, som handler om fire menn i finansmiljøet i Oslo. Flere av klagene gjaldt NRKs hyppige omtale av eget program, men NRK ble spesielt innklaget for nakenbilder og sexscener fra serien som ble vist i Dagsrevyen. LES OGSÅ: «Exit»-diskujon i Kringkastingsrådet. – Det er bare å beklage. Vi burde ha advart mot så eksplisitte scener som ble vist. Vi burde valgt andre klipp, sa Thorsen i sin orientering. Foto:Vidar Ruud | NTB ScanpixSimon J.

SIAN-leder om hattiltale: – Dette er faktaformidling

– IS er de beste muslimene i vår samtid, sa SIAN-leder Lars Thorsen i rettssaken mot ham og nestleder Fanny Bråten. De to er tiltalt for hatefulle ytringer.
Les mer om:

Gyda og Hilde åpner sitt tredje treningssenter

Gründerne Gyda Bloch Thorsen og Hilde Lothe har levert overskudd seks år på rad. Suksessen feirer de med å dele ut flyers med reklame for sitt tredje treningssenter.
Les mer om:

Kari (23), Monica (25) og Mari (21) fikk de beste tipsene for å spare penger på mat: - Det kan bli mye pasta til middag

Kan man spise sunt og samtidig bare bruke 1600 kroner på mat i måneden? Ja, mener Karen Elene Thorsen.
Les mer om:

Sendte datteren hjem med fly for å fylle sengen hennes med ting han fant.

Da Bernt Johan Thorsen som 13-åring suste rundt på farens gamle moped, ble samlermanien født. Hjemme ser det ut som en gammel Shell-stasjon. På ferie ble datteren sendt hjem med fly for at han skulle få plass i campingvognen til det han fant.
Les mer om:

Bente Thorsen trekker seg fra kommunestyret

Oppgir helsemessige årsaker som begrunnelse.
Les mer om:

Her er «Fattig Students» beste tips til billige ukesmenyer

Hvordan kan studenter lage en god ukesmeny til bare 250 kroner? Spørsmålet har gjort sørlendingen Karen Elene Thorsen (22) til Norges mest solgte forfatter i høst.
Les mer om:

«Fattig Student» er Norges mest solgte forfatter i høst – her er sørlendingens beste tips til billige ukesmenyer

Hvordan kan studenter lage en god ukesmeny til bare 250 kroner? Spørsmålet har gjort sørlendingen Karen Elene Thorsen (22) til Norges mest solgte forfatter i høst.
Les mer om:

- Vi må ta Kopervik inn i framtiden

Vigdis Thorsen har overtatt som daglig leder av Byen vår Kopervik.
Les mer om:

– Får nok av rikspolitikken(pluss)

De fleste Fosna-Folket snakker med på valgdagen bryr seg lite om rikspolitikken på valgdagen. – Jeg stemmer det samme og påvirkes ikke av valgkampen, sier velger Terje Thorsen fra Uthaug.
Les mer om: