Nyheter om Thorsen


Sendte datteren hjem med fly for å fylle sengen hennes med ting han fant.

Da Bernt Johan Thorsen som 13-åring suste rundt på farens gamle moped, ble samlermanien født. Hjemme ser det ut som en gammel Shell-stasjon. På ferie ble datteren sendt hjem med fly for at han skulle få plass i campingvognen til det han fant.
Les mer om:

Bente Thorsen trekker seg fra kommunestyret

Oppgir helsemessige årsaker som begrunnelse.
Les mer om:

Her er «Fattig Students» beste tips til billige ukesmenyer

Hvordan kan studenter lage en god ukesmeny til bare 250 kroner? Spørsmålet har gjort sørlendingen Karen Elene Thorsen (22) til Norges mest solgte forfatter i høst.
Les mer om:

«Fattig Student» er Norges mest solgte forfatter i høst – her er sørlendingens beste tips til billige ukesmenyer

Hvordan kan studenter lage en god ukesmeny til bare 250 kroner? Spørsmålet har gjort sørlendingen Karen Elene Thorsen (22) til Norges mest solgte forfatter i høst.
Les mer om:

- Vi må ta Kopervik inn i framtiden

Vigdis Thorsen har overtatt som daglig leder av Byen vår Kopervik.
Les mer om:

– Får nok av rikspolitikken(pluss)

De fleste Fosna-Folket snakker med på valgdagen bryr seg lite om rikspolitikken på valgdagen. – Jeg stemmer det samme og påvirkes ikke av valgkampen, sier velger Terje Thorsen fra Uthaug.
Les mer om:

Skyssbåt til Vanvik og gratis barnehage til store familiar?

Båten til Vanvik var Ingvar Olimstads forslag. Det andre var Gerd Helen Bø og Senterpartiet sitt valflesk på oppløpssida i valkampen. Gratis barnehage skal gjelda frå barn nummer tre og oppover. Unge familiar skal, i tillegg, sleppa å betala for søknad om husbygging, om partiet får det som dei vil. Ja til alt som er bra Forslaga blei lanserte under Suldal Mållag sitt valmøte på Kulturhuset måndag. Første del av møtet var via ni listekandidatar som stiller til val til fylkestinget.

Nå selger «Fattig student» mer bøker enn Nesbø

Minst åtte forlag skal ha tatt kontakt med Karen Elene Thorsen (22) for å gi ut bok basert på hennes populære instagramkonto @fattig.student. Nå selger hun aller mest i Norge!
Les mer om:

Nå selger «Fattig student» mer bøker enn Nesbø

Minst åtte forlag skal ha tatt kontakt med Karen Elene Thorsen (22) for å gi ut bok basert på hennes populære instagramkonto @fattig.student. Nå selger hun aller mest i Norge!
Les mer om:

Høyre tar klima på alvor

Mira Svartnes Thorsen etterlyser hva Høyre gjør for å omstille Kristiansand til å kunne nå utslippsmålene i 2030 og 2050. Hun skriver hun ikke ser at Høyre handler.
Les mer om:

Karen (21) bruker 400 kroner på mat i uka

Hun ble først kjent som «Fattig student». Nå har Karen Elene Thorsen gjort Instagram-suksessen til sitt levebrød.
Les mer om:

Gjenåpner Park i ny prakt: Nå skal han lokke folk fra Skien

PORSGRUNN: Skolestart er partystart mener Sondre Thorsen som helgen etter skolestart gjenåpner Park med et flunkende nytt konsept. 100 000 kroner regner Thorsen med man har investert i oppussing.

Hun blir ny banksjef i Steinkjer(pluss)

Guri Brede etterfølger Gunnar Thorsen som banksjef i SpareBank1 SMN på Steinkjer.
Les mer om:

Skateparken på Steffensjordet kan bli revet – ber kommunen bygge ny aktivitetspark på FMV

Martin Thorsen Ranang (41), José Leguina (45) og Cathrine Møgster Leguina (47) drømmer om et nytt aktivitetsområde på FMV med skatepark, volleyballbaner, buldrevegger, grill- og samlingsplasser.
Les mer om:

Sportssjef Jostein Flo er meget fornøyd med å ha signert spisstalent

Spisstalentet Mustapha Fofana (18) har undertegnet proffkontrakt med Strømsgodset ut 2021-sesongen. – Den atletiske angriperen har hatt en knallsesong og står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget. Han fikk også sin debut for A-laget i cupen mot Ullern. Nå er det klart at Fofana skal fortsette sin flotte utvikling i Strømsgodset. Onsdag kveld satte den lokale unggutten navnetrekket på en avtale ut 2021. Les: Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti «Fofana er et naturtalent med et bredt ferdighetsregister.

Jeanette spriter opp hagen: – På tide å ta favorittene med ut

SKIEN: Når Jeanette Thorsen styler hager, hagestuer og verandaer, flytter hun gjerne ting fra stue og kjøkken ut. – Ved å mikse myke og grove tekstiler skaper du liv. Ta vare på favorittene dine. Det gir en personlig stil.

Bilen dundret inn i siden til Terje - nå gir han sjåføren sjansen til å melde seg

PORSGRUNN: En bil kjørte inn i Terje Thorsen sin bil tidligere i dag. Han venter med å anmelde hvis personen melder seg.
Les mer om:

– Dette er en stor og viktig jobb for oss

Totalkontrakten som Skanska undertegnet med Hordaland fylkeskommune er verd nesten en milliard kroner, forteller daglig leder av Vassbakk & Stol Inge Jan Thorsen.

Gunhild Lunde-Lahiff og Tore Ustad: Svar til Steinar Thorsen

Utdrag fra ditt innlegg: Skolebidrag 1.-4. trinn indikerer hvor mye skolen har bidratt til elevenes læring i de grunnleggende ferdigheter/fag som testes på nasjonale prøver på 5. trinn sammenlignet med bidraget til elever med tilsvarende elevbakgrunn på landsnivå.
Les mer om:

Sender pelsdyrbrev til partiledelsen

Ledelsen i Fremskrittspartiet mottok lørdag et brev fra sju av partiets fylkesledere der de gjør et siste forsøk på å få til en kompensasjon til pelsdyrbøndene. Bente Thorsen er initiativtaker.

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

Kraftig tordenvær på vei: - Treffer trolig i 17-tiden

Meteorologene har sendt ut en rekke farevarsler i forbindelse med tordenværet torsdag. Ifølge prognosene til statsmeteorolog Håvard Thorsen vil uværet treffe Sørlandet i 17-tiden.
Les mer om:

Frp stemmer ja til 15 milliarder i bompenger før sommerferien

Fylkesleder nekter å oppgi om exit fra regjeringen ble diskutert av landsstyret i Frp: – Jeg kan ikke sitere fra interne møter. Vi har god takhøyde, og vi har diskutert masse ting grundig og lenge, sier Bente Thorsen.

Bompengekrisen: – Vinn-vinn for alle partier om Frp går ut av regjeringen nå

Eks-Frp-topp Trond Birkedal tror Fremskrittspartiet er ute av regjering innen sankthans. Fylkesleder Bente Thorsen (Frp) vil helst bli værende.