Nyheter om Thorsen


Hun blir ny banksjef i Steinkjer(pluss)

Guri Brede etterfølger Gunnar Thorsen som banksjef i SpareBank1 SMN på Steinkjer.
Les mer om:

Skateparken på Steffensjordet kan bli revet – ber kommunen bygge ny aktivitetspark på FMV

Martin Thorsen Ranang (41), José Leguina (45) og Cathrine Møgster Leguina (47) drømmer om et nytt aktivitetsområde på FMV med skatepark, volleyballbaner, buldrevegger, grill- og samlingsplasser.
Les mer om:

Sportssjef Jostein Flo er meget fornøyd med å ha signert spisstalent

Spisstalentet Mustapha Fofana (18) har undertegnet proffkontrakt med Strømsgodset ut 2021-sesongen. – Den atletiske angriperen har hatt en knallsesong og står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget. Han fikk også sin debut for A-laget i cupen mot Ullern. Nå er det klart at Fofana skal fortsette sin flotte utvikling i Strømsgodset. Onsdag kveld satte den lokale unggutten navnetrekket på en avtale ut 2021. Les: Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti «Fofana er et naturtalent med et bredt ferdighetsregister.

Jeanette spriter opp hagen: – På tide å ta favorittene med ut

SKIEN: Når Jeanette Thorsen styler hager, hagestuer og verandaer, flytter hun gjerne ting fra stue og kjøkken ut. – Ved å mikse myke og grove tekstiler skaper du liv. Ta vare på favorittene dine. Det gir en personlig stil.

Bilen dundret inn i siden til Terje - nå gir han sjåføren sjansen til å melde seg

PORSGRUNN: En bil kjørte inn i Terje Thorsen sin bil tidligere i dag. Han venter med å anmelde hvis personen melder seg.
Les mer om:

– Dette er en stor og viktig jobb for oss

Totalkontrakten som Skanska undertegnet med Hordaland fylkeskommune er verd nesten en milliard kroner, forteller daglig leder av Vassbakk & Stol Inge Jan Thorsen.

Gunhild Lunde-Lahiff og Tore Ustad: Svar til Steinar Thorsen

Utdrag fra ditt innlegg: Skolebidrag 1.-4. trinn indikerer hvor mye skolen har bidratt til elevenes læring i de grunnleggende ferdigheter/fag som testes på nasjonale prøver på 5. trinn sammenlignet med bidraget til elever med tilsvarende elevbakgrunn på landsnivå.
Les mer om:

Sender pelsdyrbrev til partiledelsen

Ledelsen i Fremskrittspartiet mottok lørdag et brev fra sju av partiets fylkesledere der de gjør et siste forsøk på å få til en kompensasjon til pelsdyrbøndene. Bente Thorsen er initiativtaker.

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

Kraftig tordenvær på vei: - Treffer trolig i 17-tiden

Meteorologene har sendt ut en rekke farevarsler i forbindelse med tordenværet torsdag. Ifølge prognosene til statsmeteorolog Håvard Thorsen vil uværet treffe Sørlandet i 17-tiden.
Les mer om:

Frp stemmer ja til 15 milliarder i bompenger før sommerferien

Fylkesleder nekter å oppgi om exit fra regjeringen ble diskutert av landsstyret i Frp: – Jeg kan ikke sitere fra interne møter. Vi har god takhøyde, og vi har diskutert masse ting grundig og lenge, sier Bente Thorsen.

Bompengekrisen: – Vinn-vinn for alle partier om Frp går ut av regjeringen nå

Eks-Frp-topp Trond Birkedal tror Fremskrittspartiet er ute av regjering innen sankthans. Fylkesleder Bente Thorsen (Frp) vil helst bli værende.

Historiens første bryllup ved Vanntårnet: Elin (34) og Ivan (47) ga hverandre sitt ja

Sermonien var så stemningsfull og fin at man fikk gåsehud. Lørdag ble det for første gang i historien arrangert et bryllup under åpen himmel ved Vanntårnet på Simonstad. Elin Vik Hushovd (34) og Ivan Thorsen (47) ga hverande sitt ja foran den gamle "kaffikjelen" av en musteinsbygning. Den har opplevd mye, men aldri det første kysset mellom ektefolk.
Les mer om:

Fotballradioen: Mener sørlandsfotballen mangler vinnerskaller

Lars Christian Thorsen og Jarle Børrestad gjester Fotballradioen.
Les mer om:

Fotballradioen: Mener sørlandsfotballen mangler vinnerskaller

Lars Christian Thorsen og Jarle Børrestad gjester Fotballradioen.
Les mer om:

Vil ikke svare på hva som skjer med ansatte og pasienter, når DPS i Aurdal flyttes til VLMS

- Valdres kommer til å miste over 40 arbeidsplasser, når DPS i Aurdal blir flyttet til VLMS. Dette har vi forsøkt å påpeke i over ett år. Selvsagt vil ikke divisjonsdirektør Benedicte Thorsen -Dahl kommentere hva flyttingen faktisk innebærer. Men du bør ikke bli psykisk syk i tiden som kommer, sier hovedtilitsvalgt for sykepleierforbundet Anne Lise Holene.
Les mer om:

Minimeieri henter penger for å vokse

Kjell-Christian Thorsen elsker rå melk, men fikk ikke kjøpt det. Da bygget han et meieri og selger nå alt han lager til butikker og restauranter.
Les mer om:

Prest med støtte til Märtha

Prest i Oslo domkirke, Elisabeth Thorsen, kaller Märtha Louise en raus og modig person som har gjort uendelig mye bra for folk og for kirken.

Barnepsykiater ber foreldre droppe champagnefrokosten på 17. mai

Psykiater Paul Joachim Thorsen er bekymret over at foreldre ikke forstår at deres alkoholinntak kan være skadelig for barna, spesielt for barn som sliter fra før.
Les mer om:

Barnepsykiaterens sterke oppfordring: – Dropp champagnefrokosten!

Når barne- og ungdomspsykiater Paul Joachim Thorsen går på vakt i dagene etter 17. mai, frykter han at det blir et skred av innleggelser.
Les mer om:

Tungt å få kandidater til menighetsrådsvalget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Krigshelten Sverre Thorsen ble hedret post mortem

Krigsseileren Sverre Thorsen er den første nordmannen som har fått den kanadiske Convoy Cup-medaljen post mortem.
Les mer om:

Ser du noen du kjenner?

SKIEN: Tollnes er cupspesialisten. Lørdag og søndag arrangerte klubben vårens andre cup, denne gang for barn. 92 lag var påmeldt, det vil si 1000 fotballspillere hver dag og 260 kamper i løpet av to dager. - Det flyter bra, men det er mye planlegging. Og så er det mange som gjør en fantastisk dugnadsinnsats. Godt over 100 jobber frivillig disse dagene. Dugnadsånden er helt utrolig, roser Tollnes-leder Audun Thorsen.
Les mer om:

Lesarbrev: Finst det fordelar med småsamfunn også?

I Finland planla regjeringa for sju-åtte år sidan ei storstilt kommunereform, men måtte leggja saka til sides på grunn av sterke lokale protestar. Men planane ligg der, og mange rikspolitikarar i nabolandet er ennå av den meining at småkommunane bør innlemmast i nærmaste by. Antti Tuuri er ein finsk forfattar, jamgammal med Kjartan Fløgstad. Liksom Fløgstad er han tildelt Nordisk Råds litteraturpris.