Nyheter om Thorsen


Frustrasjon blant fylkesledere i Frp: – Anser dette som en fare for landets sikkerhet

Flere sentrale fylkesledere i Frp vil ut av regjering og krever ekstraordinært landsstyremøte. Fylkesleder for Frp i Rogaland Bente Thorsen mener partiet bør få en tydelig politisk seier nå.

Fasit - Den store julereisen

Årets julereise var vrien. Mange slet seg gjennom, men bommet her og der. Blant de 200 svarene fant vi likevel noen med alt riktig. Hovedvinneren ble Åsmund Sægrov fra Sandnes. I tillegg premierer vi to tilfeldig uttrukne blant alle innsendere: Anne Erfjord fra Kristiansand og Ole Andreas Thorsen fra Randaberg.

«Fattig Students» beste jule-sparetips

Som «Fattig Student» har Karen Elene Thorsen gjort suksess med enkle oppskrifter på billig studentmat. Hun oppfordrer alle til å lage nye retter av julemat og julekaker.
Les mer om:

Før Jeanette (43) åpnet butikk hadde hun ikke Facebook engang – nå har hun flere tusen følgere på Instagram

SKIEN: Jeanette Thorsen er opptatt av at Skien skal være best. Så da promoterer hun gjerne de andre butikkene også.

Oppskriftene fra «Kvelden før kvelden» 2019

Tonje Torvanger er kokken som lager julematen i «Kvelden før kvelden». Karen Elene Thorsen, som står bak kokeboken Fattig Student, har tips til hvordan du ordner restene etterpå.
Les mer om:

Eks-alpinist Jan Einar Thorsen har snudd opp ned på livet sitt. Men fort går det framleis.

Fart er framleis ein viktig ingrediens i livet til Jan Einar Thorsen. I år er det 25 år sidan han la opp som toppalpinist.
Les mer om:

Eks-alpinist Jan Einar Thorsen har snudd opp ned på livet sitt. Men fort går det framleis.

Fart er framleis ein viktig ingrediens i livet til Jan Einar Thorsen. I år er det 25 år sidan han la opp som toppalpinist.
Les mer om:

– Peker seg ut som vinneren

Alf Henden og Henry Thorsen står bak den lokale boken som går best hos Ark Sund nå før jul.
Les mer om:

Ap-politiker: – Det er Raymond Johansen som har skapt bompengepartiet

Allerede i 2017 ble ledelsen i Oslo Arbeiderparti advart mot at bompengesaken var en tikkende bombe av grasrota i Groruddalen, ifølge lokalpolitiker Dag Einar Thorsen (Ap). – Det er betydelig misnøye med dagens ledelse, sier han.

Ønsket som leder

Haugesund Frp har spilt inn gruppeleder Svein Erik Indbjo som arvtaker for fylkesleder og karmøybu Bente Thorsen. Det er de ikke fremmed for på sørsiden.

Spleiselag sørget for gravstein til Harry: – Responsen har vært helt utrolig

BAMBLE: Takket være et spleiselag, hvor kjente og ukjente har bidratt, er det nå satt opp en gravstein over Harry Thorsen.
Les mer om:

Ap frykter at kutt av miljøterapeuter vil føre til dårligere skolemiljø(pluss)

– Vi skal jobbe hardt for å unngå disse kuttene, sier Gunnar Thorsen (Ap).
Les mer om:

Gir seg som fylkesleder

Bente Thorsen tar ikke gjenvalg som fylkesleder for Rogaland FrP.

Bjarne Bråtveit skal leia det nye eldrerådet

Bjarne Bråtveit frå Sand, Jon Aarhus frå Suldalsosen, Tore Thorsen frå Jelsa, Randi Ese Ur frå Erfjord, og representant for Høgre, Sanja Roganovic Heggelund, utgjer det nye rådet i Suldal. Bråtveit leiar Før møtet kunne starta, blei Bjarne Bråtveit samrøystes valt til leiar, og Sanja Roganovic Heggelund til nestleiar. Saklista inneheldt to meldingar, i tillegg til budsjettet for 2020 og handlingsplanen 2020-2023. Den første meldinga var ein høyringsuttale frå helse- og omsorgsdepartementet.

Muslimene svarer SIAN med stillhet, Thorsen!

Det som skjedde på torvet i Kristiansand lørdag 16.november burde ikke ha skjedd.
Les mer om:

SIAN-leder dømt til betinget fengsel for hatytringer

SIAN-leder Lars Thorsen er dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på 20.000 kroner for hatefulle ytringer.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Det står det i pressemeldinga frå Ryfylkealliansen som deler ut prisen. Meltveit Kleppa mottok prisen under Arena Ryfylke. Ikkje berre får ho merkelappane som ei med stor arbeidskapasitet og samfunnsbyggjar, men også som jordmor for Ryfast. Som Pilt-Ola sjølv var i si tid, er Magnhild også kjend over det ganske land for store tankar, store prosjekt, og ein arbeidskapasitet heilt utanom det vanlege, står det vidare. Det er tredje gong at prisen blir delt ut.

Pengene renner inn til gravstein for Harry: - Jeg er overveldet over den store støtten

BAMBLE: Mange stiller nå opp og bidrar til gravstein for Harry Thorsen. - Det er helt fantastisk, sier datteren.
Les mer om:

Skal religionskritikere fengsles?

Nylig sto Lars Thorsen og Anna Bråten, henholdsvis leder og nestleder i SIAN, tiltalt i Oslo tingrett for overtredelse av straffeloven § 185 om «hatefulle ytringer».

Ingen kunne betale for gravstein til Harry – nå har vilt fremmede mennesker begynt å gi penger

BAMBLE: På graven til Harry Thorsen står det et lite hvitt trekors. Det fantes ingen penger til gravstein. Nå er det satt i gang innsamlingsaksjon for å rette på det.
Les mer om:

LSK Kvinner klare for cupfinalen

LSK Kvinner er klare for cupfinalen i fotball etter at dei slo Trondheims-Ørn 2–0 laurdag. Elise Thorsen putta det første målet. På overtid avgjorde Therese Åsland. LSK Kvinner har alt vunne serien og jaktar no sin femte cupsiger.
Les mer om:

LESARBREV: Struping nå? Det var verre før

Vi kunne lese i Suldalsposten 09.10 fra Tore Thorsen at det eneste dagens regjering tenker på er sentralisering og at regjeringen skal strupe kommuneøkonomien. De påstandene stemmer jo like mye som at Suldal kommune er konkurs. Til opplysning hadde Suldal et netto driftsresultat i prosent av inntektene i 2018 på 10,5%. Da strupes det ikke mye. Sp var for eksempel tungen på vektskålen da ungdomsskolene i Suldal ble sentralisert og plassert på Sand i 2011.

Dagsrevyen beklager nakenbilder fra «Exit»

Redaksjonssjef Hanna Thorsen beklaget i Kringkastingsrådet torsdag, skriver Medier24. Rådet fikk 65 henvendelser om serien, som handler om fire menn i finansmiljøet i Oslo. Flere av klagene gjaldt NRKs hyppige omtale av eget program, men NRK ble spesielt innklaget for nakenbilder og sexscener fra serien som ble vist i Dagsrevyen. LES OGSÅ: «Exit»-diskujon i Kringkastingsrådet. – Det er bare å beklage. Vi burde ha advart mot så eksplisitte scener som ble vist. Vi burde valgt andre klipp, sa Thorsen i sin orientering. Foto:Vidar Ruud | NTB ScanpixSimon J.

SIAN-leder om hattiltale: – Dette er faktaformidling

– IS er de beste muslimene i vår samtid, sa SIAN-leder Lars Thorsen i rettssaken mot ham og nestleder Fanny Bråten. De to er tiltalt for hatefulle ytringer.
Les mer om: