Nyheter om Thorkildsen


Cicignon-lærerne tråkker til for miljøet: Gjør sykling til jobben til en sosial happening

Camilla Thorkildsen og kollegene på Cicignon skole har begynt å syke på jobben. Gevinsten er bedre helse, bedre miljø – og kafébesøk hver torsdag.
Les mer om:

Økning i vold i Osloskolen: -Her har vi en jobb å gjøre fremover, sier Inga Marte Thorkildsen

Siden 2017 har det vært en øking i antall voldshendelser mot ansatte i Osloskolen.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

– Nå blir det lys igjen i vinduene på Glittre

Kjøperne av Glittre har nå inngått avtale med leietakere. Dette er en gledens dag for Nittedal. Snart blir det lys i vinduene igjen i den tidligere Glittreklinikken i Hakadal, opplyser ordfører Hilde Thorkildsen.

Nasjonal Turistveg droppar rasteplass ved Helganes

– Me har diverre ikkje kapasitet til å få gjort noko ut av denne rasteplassen. Årsaka er ein kombinasjon av tidspress og stram økonomi, fortel Per Ritzler, presse- og mediekontakt for Nasjonale Turistvegar. Helganes står lista opp under idéskisser under arbeid i ein fersk rapport laga om turistvegarbeidet i Norge.

Enighet og brudd i kommuneoppgjøret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Årets oppgjør er et mellomoppgjør, der partene vanligvis bare forhandler om lønnstillegg, men i år var også pensjon tema.YS kommune, LO kommune, Unio kommune og Akademikerne kommune er partene på arbeidstakersiden, mens Kommunenes interesseorganisasjon (KS) representerer arbeidsgiversiden.To av partene, YS kommune og LO kommune, klarte å komme til enighet med arbeidsgiveren ved midnatt tirsdag.

Helt i toppen på NM for ungdomsbedrifter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gjennom de to siste dagene har de beste ungdomsbedriftene fra hele landet konkurrert om heder og ære på Norges Varemesse. Elevene fra Dahlske videregående skole, Flekkefjord videregående skole, avd. Kvinesdal og Arendal videregående skole var i forkant kvalifisert gjennom strålende innsats i egen Fylkesmesse på Agder. Beste regnskap - «beundringsverdig intern kontroll» Flekkefjord videregående skole, avd.

Marte fra Nordberg innstilles som ny utdanningsdirektør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Marte Gerhardsen (46) er innstilt som direktør for Utdanningsetaten. Hun vil etter planen tiltre stillingen 5. august. Gerhardsen tar over etter Kari Andreassen som har fungert som midlertidig direktør siden 1. desember 2018. - Gerhardsen skal gjennomføre byrådets oppvekst- og kunnskapspolitikk. Osloskolen har høye ambisjoner og forventninger til den enkeltes faglige og sosiale utvikling.

Snorklipping for ny barnehage: Kilden - til lek og moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har gledet meg veldig til å treffe dere og til endelig å få åpne nye Kilden barnehage! Dette har vi alle ventet lenge på, så gratulerer med ny og flott barnehage. Barnehagebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) var først ute med å gratulere alle de fremmøtte med dagen, da solskinn og snorklipping sto på agendaen i Kilden barnehage.  - Og for en barnehage det har blitt.

Politisjefen etter flengende ordfører-kritikk: – Vi har et godt stykke igjen

Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen gikk tidligere denne uke knallhardt ut mot politireformen. Terje Didriksen hyller engasjementet, men er samtidig klar på at innbyggerne på Romerike kan føle seg trygge.

Krever at Thorkildsen går av

Christian Tybring-Gjedde (Frp) fillerister skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) etter hennes kritikk av Oslo-politiet. – Hun burde gå av på dagen, uttaler Tybring-Gjedde.

– Man sender ikke bevæpnet politi etter småunger

Inga Marte Thorkildsen er kritisk til Oslo-politiets håndtering av voldshendelser hvor barn er involvert. «Politiets framferd forårsaker at ting er ute av kontroll», skriver hun.

Kristiansander med NM-gull i snøvolleyball

Torje Thorkildsen fra Kristiansand kunne juble for gull i helgas historiske mesterskap.

Lokale SV'ere på landsmøte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Tre representanter fra Nordre Aker SV deltar på SVs landsmøte i helgen. En av dem er Tarjei Helland, byrådssekretær for Inga Marte Thorkildsen og bystyrekandidat ved høstens valg.

Ministerbesøk i Gransdalen: Statsråder på studietur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Man kunne ane at det ikke var en helt vanlig barnehagehenting som var på gang onsdag formiddag, da to kullsvarte Mercedeser rullet opp til Haugenstien barnehage i Gransdalen.

Nytt bomskudd fra Thorkildsen

Treffsikkerheten er fortsatt ikke imponerende når Inga Marte Thorkildsen i Dagbladet går til et nytt angrep på meg og PBL.

Thorkildsen: – Alle voksne bør gi moralsk støtte til elevstreiken

Fredag er det varslet at elever over hele landet vil streike for klimaet. Byrådet i Oslo støtter elevenes klimaprotest. – Rystende, sier Carl I. Hagen.

– Jeg trodde jeg skulle bli rik – men gikk på en skikkelig smell

SKIEN: Joachim Thorkildsen alias Chim skriver slipper singlen «Si meg hvorfor» og skriver på noe som kan bli bok. «Kongen av inkasso» forteller om tøffe tider i musikkbransjen.
Les mer om:

Elever om metoo i skolen: «Hore» er blitt hverdagslig

Mer prat om grensesetting og seksuell identitet. Slik vil skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) bekjempe seksuell trakassering i klasserommet.

Spår lysende handelsfremtid for Tvedestrand - i Risør er det verre

Handelen i Tvedestrand øker, mens handelen i Risør daler. Det er en trend som kan fortsette, mener assisterende banksjef Thorbjørn Thorkildsen i Sparebank1.

Vil kutte tilskudd til private barnehager

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) vil gjøre private barnehager «mindre lukrative».

Oslo-byråd vil stramme inn tilskuddene til private barnehager

Inga Marte Thorkildsen (SV) sier private barnehager får høye tilskudd som ikke står i forhold til utgiftene og vil gjøre private barnehager «mindre lukrative».

Slakter politiet etter bombetrussel: – Oppsiktsvekkende

Ordfører Hilde Thorkildsen er sjokkert over hvor dårlig samarbeidet med politiet fungerte da kommunen onsdag ble rystet av en bombetrussel. Nå legger politiet seg flate.

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

– Det er alvorlig, for dette er penger som skulle ha gått til barna, sier oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.

Oslo har krevd tilbake millioner fra barnehager

Seks barnehager må betale tilbake 4,5 millioner kroner de har fått i tilskudd, krever oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo.