Nyheter om Thorkildsen


Vaksinerte seg selv først. Derfor trosset kommuneoverlegen FHI

– Jeg er klar for å ta en diskusjon rundt standpunktet, og står for det vi har gjort, sier kommuneoverlege i Berlevåg, Jakob Thorkildsen (32).
Les mer om:

Her får Jan Olav Thorkildsen det historiske stikket – og applaus fra de ansatte

Vaksinasjonen i gang i Sandnes: Beboere ved Rovik, Rundeskogen og Åse bo- og aktivitetssenter først ut tirsdag.
Les mer om:

– Vi snakket sammen noen ganger, og vipps så fikk jeg jobb

Mikkel Thorkildsen (46) var en av de mange langtidsarbeidsledige etter koronautbruddet. Så fikk han en telefon.
Les mer om:

Nittedals ordfører er suspendert

Kommunestyret i Nittedal har suspendert ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som er tiltalt for korrupsjon, melder NRK.

Korrupsjonstiltalt ordfører suspendert

Kommunestyret i Nittedal har suspendert ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som er tiltalt for korrupsjon, melder NRK.

Dette beløpet mener Økokrim gjør ordføreren og forretningsmannen korrupt: – Min klient er forferdet

En pengeoverføring på 125.000 kroner helt tilbake i 2013 blir sentral når ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) og en næringsdrivende i Nittedal må møte i retten tiltalt for grov korrupsjon.

Korrupsjonstiltalt ordfører: - Jeg har ikke gjort noe galt

I et intervju med Romerikes Blad fastholder den korrupsjonstiltalte ordføreren i Nittedal Hilde Thorkildsen at hun er uskyldig.

Ordfører tiltalt for grov korrupsjon: – Vi er i sjokk

Onsdag ble det klart at Økokrim har tiltalt Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen for grov korrupsjon. Forsvarer Geir Lippestad er allerede i gang med forberedelser til rettssaken, mens partikollegene knapt kan tro Økokrims avgjørelse.

Nittedals ordfører tiltalt for grov korrupsjon

Nittedals ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) er tiltalt for grov korrupsjon av Økokrim i forbindelse med et byggeprosjekt i Hakadal.

Politirazzia, avlyttet, tvangsinnlagt og livredd for å gå ut døra – slik har den tiltalte ordførerens siste ti måneder vært: – Det har vært helt jævlig

Onsdag kom nyheten om at ordfører Hilde Thorkildsen er tiltalt for grov korrupsjon av Økokrim. I et eksklusivt intervju med Romerikes Blad forteller ordføreren om hvordan livet ble snudd totalt på hodet i 2020.

Tiltalt for grov korrupsjon

Økokrim er ferdig med etterforskningen av ordføreren i Nittedal, Hilde Thorkildsen (Ap).

SISTE: Ordfører tiltalt for grov korrupsjon

Onsdag ble det klart at Økokrim har tiltalt Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen for grov korrupsjon.

Oslo-byråd frykter større forskjeller etter timetap

Inga Marte Thorkildsen (SV) er ansvarlig byråd for at 3616 elever i Oslo ikke har fått særskilt norskopplæring som de har krav på – etter corona-stengingen. Hun omtaler situasjonen som veldig alvorlig.

Pressekonferanse om koronasituasjonen i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen orienterer om koronasituasjonen sammen med helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen. Pressekonferansen vil starte klokka 13.00.

Opplever at alle Oslo-rektorene vil avlyse eksamen

Nesten 50.000 har signert et opprop for å avlyse eksamen også dette skoleåret. Skolebyråd i Oslo, Inga Marte Thorkildsen (SV), sier det kan komme et initiativ fra dem om kort tid.

Høyre og KrF varsler oppgjør mot skolebyråden i Oslo

Høyre i Oslo mener byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) prøver å lure seg unna sitt ansvar som skolebyråd i saken om lønnsveksten i utdanningsetaten.

Skolen melder om enda et smittetilfelle

– Vi har grundig vurdert om det er tiden for rødt nivå. Dette er en type vurdering vi plikter å gjøre, sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV).

Oslos skolebyråd med presisering av smitteregler for videregående skoler

Stadig flere ungdommer får påvist korona. Det bekymrer skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo, som vil unngå rødt nivå på videregående skoler.

Fredrikstad har hatt gratis torgsalg i hele sommer – men Annike ble avkrevd leie

Småbruker Annike Selmer Thorkildsen vet iallfall om én årsak til at folk ikke har valfartet til byens torg for å stå der gratis og selge torgvarer: Hun ble avkrevd 300 kroner dagen da hun ville selge torgvarer i august.

– Det ble tøft å stå i dette alene

Brødrene Jarle og Roar Thorkildsen rev farens blomstergartneri og gjøv løs på et gigantisk byggeprosjekt. Det har ikke blitt noen dans på roser.
Les mer om:

Fortvilet skolebyråd: – Jeg har f ... ikke det oljefondet å bare stikke hånden nedi

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) bekymrer seg for Oslo-elever som mister undervisning og ber rektorene hyre på alt de trenger av personell for å få dem gjennom corona-pandemien.

Sier opp over 30 ansatte

Entreprenørfirmaet Br. Thorkildsen kutter i arbeidsstokken.
Les mer om:

Foreløpig ikke aktuelt med strengere coronatiltak for skoler og barnehager i Oslo

Coronasmitten fortsetter å øke i Oslo, men det er foreløpig ikke nødvendig å innføre rødt nivå i skoler og barnehager, sier byråd Inga Marte Thorkildsen (SV).

Kasper (21) fra BSK gikk lei av håndball, og ble norgesmester i spyd: - Drømmen er medalje i VM eller OL

Etter at spydkongen Andreas Thorkildsen ga seg har det vært magert sett med norske øyne. I helgen dukket BSK-gutten Kasper Sagen opp på radaren da han ble norgesmester med et kast på 79,90 meter.
Les mer om:

TikTok-stjernen Ida Celine synger ut mot haters

Ida Celine konfronterer kritikerne på debutsingelen «Kjære lille hater». Med over 130 000 følgere på TikTok er det mange som ser opp til Skien-jenta Ida Celine. Men blant tusenvis av fans dukker det også opp troll som kun har negative ting å melde. Det har Ida Celine skrevet en sang om.