Nyheter om Thoresen


Guttene sang med Turboneger på Grefsenkollen: - Jeg ble oppkavet og glad. Rockemusikk er veldig gøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Da Turbonegro spilte på OverOslo-festivalen lørdag hadde de en overraskelse på lur til publikum. Midt under konserten inviterte de 60 barn fra opp på scenen. Guttene fra Bislett guttekor og Berg guttekor skapte unik festivalstemning når de framførte de Turbonegers Get It On og en heftig versjon av Alice Coopers School’s Out.- Det var helt rått, sier Emil Grifasi Nerbøe (9) i Bislett guttekor.

Flere søker endring i hverdagen: – Det viktigste er å finne verdiene i oss selv

I voksen alder søkte Lise Thoresen, Brit Nina Solli og Hanne K. Jacobsen en endring i sin egen tilværelse. De tok coachingutdannelse, og i dag hjelper de andre å gjøre endringer, og finne sine verdier i livet.

Seniorlag på sverigetur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En koselig og munter gjeng møtte sommeren i Norbotten. Det inkluderte en dagstur til Haparanda for å spise "kjøttbullar" på Ikea.- Ingen høydare da det var lagt opp til å besøke restauranten halvveis på kjøperunden. De av oss som gjorde unna handelen først ble det ny lang vandring tilbake til restauranten.

Komikerne forsøker å kuppe Alliansen

Komikerne Johan Golden, Espen Thoresen, Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen ble satt opp på ytrehøyre-partiet Alliansens valgliste. Nå slår de tilbake mot partilederen.

Komikere vil kuppe Alliansen

Fredag inviterte komikerne Johan Golden, Espen Rustad Thoresen og Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen fra NRK Satiriks til en heller uvant og humørfylt pressekonferanse på en av Oslos minste barer, der journalistene måtte klumpe seg sammen både foran og bak bardisken. Alle fire har blitt ført opp på Alliansens liste i høstens kommunevalg, noe de aldri fikk beskjed om, slik reglene tilsier, hevder de. – Men vi vil ikke trekke oss, men gjøre vår demokratiske plikt, sier de fire. LES OGSÅ: Chance The Rapper avlyser i Skandinavia. Første – og kanskje eneste – post på programmet er å få k

Arbeiderpartiet: Ingen snudde i saken om Fagernes vegstasjon

Anne Karin Torp Adolfsen (Ap) og Anne Thoresen (Ap) reagerer på intervjuet i nettutgaven av avisa Valdres med Torstein Lerhol (Sp) torsdag vedrørende distriktsavdelingene i Statens vegvesen (SVV).

Disse får ny trener: – Tromsø fortjener et lag på høyere nivå

Bravo Håndballklubb har skrevet en ettårskontrakt med Bengt Thoresen (48).
Les mer om:

Disse får ny trener: – Tromsø fortjener et lag på høyere nivå

Bravo Håndballklubb har skrevet en ettårskontrakt med Bengt Thoresen (48).
Les mer om:

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

Patrick Thoresen (35) om VM-fremtiden: - Fortsatt moro

(Norge-Latvia 1–4) Landslagsveteranene Mathis Olimb (33) og Patrick Thoresen (35) avskriver ikke at de kan spille VM for Norge også neste år etter at hockeygutta ble skutt i senk av Latvia - før de scoret tre mål i siste periode.
Les mer om:

De drar fra byen til Maridalen, for å dyrke egne grønnsaker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARIDALEN: I regi av organisasjonen Økologisk Norge, ble det for fire år siden etablert et andelslandbruk på Kirkeby gård, i Maridalen. «Andelslandbruksprosjektet i Økologisk Norge har som mål å bidra til å trygge andelslandbruksmodellen som en forutsigbar distribusjonskanal for lokalproduserte økologiske varer og stimulere til etableringen av nye andelslandbruk.

Hockeysjefen: - Mareritt hvis vi rykker ned

BRATISLAVA (VG) Norsk ishockey har en «Plan B» hvis landslaget skulle rykke ned til B-VM for første gang på 18 år. Men landslagssjef Petter Thoresen (57) vedgår at det vil være et mareritt hvis det skulle skje.
Les mer om:

Norsk Sveits-trener foreslår å splitte Olimb og Thoresen

BRATISLAVA/OSLO (VG) (Norge – Sveits 1-4) Norske Dan Tangnes (40) er sjeftrener for den sveitsiske toppklubben Zug. Han mener Norge som helhet mangler offensivt trøkk foran kampene om å unngå nedrykk til B-VM.
Les mer om:

Hockeygutta får svensk slakt: – Alle vil være «Zucca»

BRATISLAVA (VG) Svenske eksperter mener de norske hockeygutta har vært en stor skuffelse i VM og er bekymret på deres vegne foran Norges «må vinne»-kamper. Landslagsveteranene og trener Petter Thoresen er enig i at samspillet og lagets struktur har sviktet.
Les mer om:

Ny keeper skal pushe Dahlberg frem til «bøtte» for Frisk Asker

På veien ut av Askerhallen halvveis ut i en av finalekampene, ble det overhørt en kommentar fra en Storhamar-supporter: «Hvis Frisk vinner bøtta, kan Dahlberg ta den med hjem». Kort oversatt: Nicklas Dahlberg var til tider umulig å overliste. Patrick Thoresen og gjengen dundret løs mot Frisk-målvakten i hele finaleserien, men Asker-klubben kunne avslutte sesongen med det siste målet som fikk taket i lille Askerhallen til å vibrere. Tiger´n sterkere enn alle logoer i Norge! Nå skal Dahlberg få konkurranse av ungdommen. Frisk kunne tirsdag informere at en Frisk-gutt vender keeperskøytene hjem ig

Kapteinen etter «kjempepinlig» Sverige-mareritt: – Vet ikke hva man skal si. Det føles helt håpløst.

Det gikk ikke ett minutt en gang før Sverige hadde satt den første pucken i mål bak Norges målvakt. Den neste drøye halvtimen satte «Tre Kronor» syv til. Det endte med ydmykelse for Petter Thoresen og hans menn i den tredje VM-kampen i Slovakia.
Les mer om:

Patrick Thoresen: – Vet at jeg har mer inne

BRATISLAVA (VG) Patrick Thoresen (35) ba landslagssjef – og far – Petter Thoresen (57) om å få hvile under første VM-kamp mot Russland. Men overfor VG forsikrer han at han «har mer inne» foran Norges viktigste kamper – etter oppgjøret mot regjerende verdensmester Sverige i kveld.
Les mer om:

Derfor slår hockeygutta Sverige bare én av 100 ganger

BRATISLAVA (VG) Landslagssjef Petter Thoresen vedgår at sjansen for å slå Sverige – målt i prosent – ikke er særlig stor. Første og siste gangen det skjedde for åtte år siden, mener VM-veteran Mathis Olimb (33) at «hockeygudene» var på Norges side.
Les mer om:

Hockeygutta: - Vil ikke gjenta svenske-tabben

BRATISLAVA (VG) Sjeftrener Petter Thoresen og landslagsveteranene Martin Røymark og Tommy Kristiansen tror ikke Norge vil gå i den samme fellen som regjerende verdensmester Sverige gjorde mot Tsjekkia.

Venstre vil flytte Deichman Nordtvet: Biblioteket som aldri får fred

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette har jo tydeligvis blitt en kampsak for Venstre. Og de taper jo hver eneste gang. Abdullah Alsabeehg (Ap) slår lettere oppgitt ut med armene på utenfor Deichman Nordtvet. Grunnen til Alsabeehg og partikollega Anders Røberg-Larsen møter oss på stålrampen er at kultur- og utdanningskomiteen skal behandle Biblioteksplanen 2019-2022 torsdag ettermiddag.

Patrick Thoresen: - Russland ser på oss som lett bytte

BRATISLAVA (VG) Patrick Thoresen (35) kjenner russisk ishockey ut og inn. Han tror holdningen til hans tidligere lagkamerater er at Norge vil bli et lett bytte for dem i VM-premieren fredag ettermiddag.
Les mer om:

- Vi skal plage russerne i VM

Patrick Thoresen (35) skal matches forsiktig i VM-åpningen, men håper å kunne bidra til at de norske ishockeyherrene blir «gufne» å møte.
Les mer om:

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Thoresen VM-klar

Patrick Thoresen har slitt med skade siden mars og har vært tvilsom til Norges VM-åpning mot Russland i ishockey-VM fredag. Han bekrefter selv til VG at han nå likevel er klar. Landslagssjef Petter Thoresen sier til NRK at veteranen starter mot storfavoritten. – Det er lenge siden han har spilt kamp, så han er nok litt rusten, men det er bra at han er med fra start og kan spille seg varm.
Les mer om:

Bodøutøvere hedret av kommunen: – Det er stor stas å bli satt pris på

Morten Thoresen (22), Vebjørn Moen (21) og Vilde Haug (25) ble hedret med hvert sitt kulturstipend fra Bodø kommune.
Les mer om: