Nyheter om Thoresen


Patrick Thoresen rett i «styrkebua» etter kamp: – Må gjøre jobben

HAMAR (VG) Sent på kvelden etter hjemmekampene på Hamar går Storhamar-kaptein Patrick Thoresen (34) og hans regjerende dobbeltmester-mannskap rett i «styrkebua» ved siden av isflaten i CC Amfi.
Les mer om:

Morten ble rundstjålet i Polen: - Ekstremt surt

Tap i første kamp, tre nye sting og frastjålet alt av verdier. Det var en tung helg for Morten Thoresen.
Les mer om:

– Det ble litt for mye å svelge unna. Det er den eneste grunnen. Jeg har ikke skiftet mening.

Tirsdag kveld slettet ungdomsskolelærer og pastor i Kristkyrkja på Stord, Jens Thoresen, sitt Facebookinnlegget om det kommende Pride-arrangementet på Stord.
Les mer om:

Pastor og lærer ut mot lokal Pride-festival: – Gud sørger

Jens Thoresen, som er lærer ved en ungdomsskole i Stord, skriver i et Facebook-innlegg at Pride er å hytte knyttneven mot Gud.
Les mer om:

Lærar om lokal pridefestival: – Synd fører alltid samfunn vekk frå Gud

Pride er å «hytte knyttnevane» mot Gud, meiner pastor og ungdomsskulelærar Jens Thoresen. – Ein kan sjølvsagt tenke seg at dette har effekt på elevane, medgir rektor.
Les mer om:

Storhamar overkjørt av finsk motstand

Patrick Thoresen sørget for trøstemål til det norske laget.
Les mer om:

Patrick Thoresen etter sekunddrama: - Vi ble spist opp

HAMAR (VG) (Storhamar-Djurgården 2–3 etter spilleforlengelse) Steffen Thoresen (33) gjorde 2–0 i begynnelsen av siste periode foran 4766 tilskuere, men det svenske topplaget reduserte og utlignet i løpet av kampens åtte siste ordinære spilleminutter - og avgjorde den da det gjenstod 11 sekunder av spilleforlengelsen.
Les mer om:

Patrick Thoresen helt: Storhamar banket finsk mester

(Storhamar-Tappara 3–2 etter straffeslag) Storhamar fikk en kjempestart på mesterligaen i ishockey da finske tittelgrossisten Tappara ble slått i Champions Hockey League.
Les mer om:

Lam avlivet etter hundeangrep. Her leter Hege og gjeterhunden Limit (2) etter flere skadde dyr

Lammet var så ille tilredt at det måtte bøte med livet. Nå har gjeterhundfører Hege Thoresen en klokkeklar oppfordring til hundeeiere i Tromsø.
Les mer om:

#91 En perfekt lillebror

I Budstikkas jubileumsserie "120 i Asker og Bærum" er turen kommet kommet til Therese Rohde Thoresen.
Les mer om:

Flere velger byggfag: – Det er viktig å legge ned en innstats for å lykkes

I år er det like mange søkere til byggfag som det er til studiespesialiserende fag på Greåker videregående skole. Mandag fikk cirka 150 byggfagselever gode tips og råd for hvordan de kan lykkes i arbeidslivet av tidligere byggfagselev, Lars Thoresen (18).
Les mer om:

Dro opp 14 kilos laks fra Kvina

– En foreløpig tredjeplass i historiebøkene er ikke dårlig, erkjenner en fornøyd Kjell Arne Thoresen fra Rafoss etter å ha dratt opp en laks på svimlende 14 kilo.
Les mer om:

Fisket laks på 14 kilo!

Kjell Arne Thoresen fra Rafoss kjempet og fikk opp laksen på 14 kilo i Kvina.
Les mer om:

Denne flåtten ble funnet midt i Lillestrøm. Eksperten er ikke overrasket

Oddveig Thoresen ble overrasket da hun fikk flått på seg midt i Lillestrøm. – Det er ikke dagligdags, men det overrasker meg heller ikke at hun opplevde det, sier flåttekspert Dag Dolmen.
Les mer om:

Ishockey kan forsvinne fra OL-programmet

Et vinter-OL uten ishockey kan bli en realitet. Men landslagssjef Petter Thoresen tror ikke det kommer til å skje.
Les mer om:

103 år i Groruddalen

I går, tirsdag, fylte Aslaug Thoresen 103 år. En begivenhet nabo og styreleder i Flaen borettslag, Birger Solvang, mener fortjener en oppmerksomhet.
Les mer om:

Morten (21) brøt gjennom i juni. Han har et par klare mål

Morten Thoresen (21) fikk sitt internasjonale gjennombrudd i juni. Nå venter VM, men i bakhodet ligger tanken på OL i Tokyo.
Les mer om:

Over 6.000 studenter i kø for å studere på Kjeller

Opptakstallene er nå klare, og de viser en økning til flere av studiene ved OsloMet avdeling Kjeller. Philippa Blichfeldt Thoresen (18) kom inn på førstevalget.
Les mer om:

Innsatsleder takker Isabell og alle andre for hjelpen: – Har rykket ut til 30 skogbranner siden torsdag

– Siden torsdag har vi rykket ut på 30 skogbranner og bedt om bistand fra brannhelikopteret minst ti ganger bare på Nedre Romerike, sier Morten Thoresen i Nedre Romerike Brann og Redning.
Les mer om:

Dramatikk bak funklende Diamanten

Diamanten stakk til tet i årets utgave av Ulf Thoresen Grand Intenational. Han ble utfordret i sisterunden, men vant lett til slutt. Runden fra mål var det dog dramatikk for flere norske bak i feltet.
Les mer om:

Sjefen tror på Lionel

Ulf Thoresen Grand International på Jarlsberg søndag har samlet et flott internasjonalt felt, men Jarlsberg-sjefen tror på norsk seier.
Les mer om:

NHL-legenden Forsberg vil hedre Thoresen

Den svenske ishockeylegenden Peter Forsberg (44) håper å hedre den avdøde norske travstjernen Ulf Thoresen under hans minneløp på Jarlsberg søndag.
Les mer om:

Landslagssjefen deler Zuccas bekymring

Landslagssjef Petter Thoresen deler Mats Zuccarellos bekymring for hockeyens fremtid. Nå ønsker han fortgang i prosessen rundt å redusere antall utlendinger i Get-ligaen.
Les mer om:

- Jeg må be om unnskyldning på vegne av staten(pluss)

Forsvarsbyggs øverste sjef, Thorbjørn Thoresen, besøkte nylig familien Hovde etter at de har fortalt sin historie om støytiltak. Thoresen sier arbeidet med støytiltak ikke kan fortsette med opplevelser som deres.
Les mer om: