Nyheter om Thoresen


Patrick Thoresen vurderte korttidskontrakter i utlandet

Patrick Thoresen (36) røper at spill i utlandet var opp til vurdering før han nylig bestemte seg for å undertegne en ny ett års kontrakt med moderklubben Storhamar.
Les mer om:

– Jeg lurte på om jeg var rett mann for jobben

I fredagens episode av «10 år med hockey på TV 2» ser vi tilbake til 2010 da Stavanger tok sitt første NM-gull. Bare måneder tidligere lurte Oilers-sjef Petter Thoresen på om han var rett mann til å lede siddisene.
Les mer om:

Samling for hockeylandslaget

Petter Thoresen samler aktuelle landslagsspillere i Holmen Ishall i noen uker framover for å holde spillerne i gang. – Vi har leid Holmen Ishall i et par uker framover for landslagene. Det blir samlinger tirsdager og torsdager, sier konsulent Ole-Kristian Tollefsen til NTB. Norge skal etter planen spille OL-kvalifisering i august mot Sør-Korea, Danmark og Slovenia i Hamar. Den turneringen er det fortsatt usikkert om kan gå av stabelen.

Thoresens råd til Norges nye NHL-proff

Patrick Thoresen (36) har 130 NHL-kamper på CV-en, og vet mye om hva som venter Mathias Emilio Pettersen i verdens tøffeste hockeyliga.
Les mer om:

Morten rørte Stephen til tårer med unik gave: - At han husker på oss er fantastisk

Morten Thoresen ga bort drakta han vant EM-gull i.
Les mer om:

Thoresen med ny Storhamar-kontrakt

Patrick Thoresen (36) er enig med ishockeyklubben Storhamar om en ny ettårskontrakt. Det skriver klubben selv på Twitter. Thoresen er blant de mest meritterte ishockeyspillerne i Norge og har tidligere spilt i NHL. Han har 65 offisielle landskamper og 32 landslagsmål.
Les mer om:

Patrick Thoresen fortsetter i Storhamar

Patrick Thoresen (36) er enig med ishockeyklubben Storhamar om en ny ettårskontrakt.
Les mer om:

Patrick Thoresen fortsetter i Storhamar

Patrick Thoresen (36) er enig med ishockeyklubben Storhamar om en ny ettårskontrakt.
Les mer om:

Ny, norsk musikk – 7 anbefalinger. Dag 2: Lasse Thoresen

Ballade publiserer komponist Gisle Kverndokks syv anbefalinger til verk av nålevende norske komponister, en serie han nylig startet på egen Facebookside. Her er Kverndokks andre anbefaling, komponisten Lasse Thoresen. Innlegget Ny, norsk musikk – 7 anbefalinger. Dag 2: Lasse Thoresen dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Frykter for fremtiden

Patrick Thoresen (36) er redd for fremtiden til norsk ishockey hvis ventet svakere økonomi fører til svekket sportslig satsing i klubbene. Storhamar skal ha tapt minst fem millioner i inntekter som følge av at sluttspillet ble avlyst.
Les mer om:

Patrick Thoresen (36) vil satse mot 2022-OL

Patrick Thoresen (36) er usikker på skjebnen til sitt klubblag Storhamar. Men en av norsk ishockeys største stjerner gjennom tidene røper at han går inn for å spille for Norge i sitt fjerde OL om to år.
Les mer om:

Flere tatt på fersken ved grensa: – Vi har fanget opp flere som har prøvd seg på ikke-kjørbare overganger

Noen har prøvd å krysse grensa flere ganger. Andre har prøvd å snike seg over ikke-kjørbare overganger: – De løper en risiko, sier politistasjonssjef Gjermund Thoresen.
Les mer om:

Morten flyttet inn hos kompisen under krisen: – Her er det ikke kjedelig i ett sekund

Morten Thoresen har flyttet inn hos landslagskollega Stig-Andre Berge under koronakrisen.
Les mer om:

«Bonsa» om VM: – Tullete

Ishockeylandslagets backveteran Alexander Bonsaksen (33) karakteriserer det som tullete at VM i Sveits i mai ikke allerede er avlyst. Landslagssjef Petter Thoresen (59) innrømmer at han har begynt å tenke på OL-kvalifiseringen om et halvt år isteden.
Les mer om:

Randi og Alan er i bobilkarantene(pluss)

Randi Thoresen Høyer (60) og kjæresten Alan Hebo (77) er i karantene på tredje uka – og ennå er det lenge igjen! Nå er de koronafast i bobilen på Eide.
Les mer om:

Håkon mener prosjektet til 200 millioner burde vært løst på en bedre måte: – De legger opp til et høyere konfliktnivå

At det ikke ble prioritert planløs kryssing for sykkelvei i Presterødkrysset, i prosjektet som koster totalt 200 millioner kroner er for Håkon Bjørn Thoresen svært underlig.
Les mer om:

Landslagssjefens gladmelding: Zucca positiv til Norge-spill

Hockeysjef Petter Thoresen (58) besøkte Mats Zuccarello (32) og stortalentet Mathias Emilio Pettersen (19) i USA nylig. Begge er motiverte for landslagsspill i 2020.
Les mer om:

Lei nedtur for NM-arrangøren – Thoresen og Berge måtte trekke seg

Gullgutten fra EM, Morten Thoresen, og OL-medaljør Stig Andre Berge skulle være de store trekkplastrene under NM i bryting på Fauske.
Les mer om:

NM i bryting: Gull-Morten står over NM - det samme gjør Stig André Berge

NM i bryting går uten Morten Thoresen, den ferske norske EM-vinneren, og Stig André Berge.
Les mer om:

NM i bryting: Styrmann Thoresen deler EM-gullet med sponsorene

Morten Thoresen var kaptein på brytematta under EM i Roma. Fredag var han styrmann på båten Jenny på Fauske.
Les mer om:

Se bildene fra da gull-Morten kom hjem til Bodø

Morten Thoresen landet i Bodø torsdag ettermiddag. Flere hundre hadde møtt opp for å ta imot bodøgutten - med sitt sensasjonelle EM-gull i bryting - på Bodø lufthavn.
Les mer om:

Morten Thoresen landet i Bodø etter EM-gullet

Se direkte fra gullguttens hjemkomst
Les mer om:

Morten Thoresen lander i Bodø

Se direkte fra gullguttens hjemkomst
Les mer om:

EM-gull til Grace Bullen

Grace Bullen slo ukrainske Alina Akobiia med 6-1 i finalen og tok gull i 57-kilosklassen i EM i bryting i Roma. Bullen lå lenge under i første omgang, men scora fire poeng i dei siste sekunda før pausen. I den siste omgangen var ho aldri trua. Det er Bullens andre EM-gull. Ho vann også i 2017. Det er også Norges andre gull i årets EM.Onsdag vann Morten Thoresen mennenes 67-kilosklasse.
Les mer om: