Nyheter om Thoresen


Hallvar Thoresen: – PSV er i knestående

Den norske PSV-legenden Hallvar Thoresen mener FKH møter den nederlandske storklubben på et meget gunstig tidspunkt.
Les mer om:

Fantastisk mulighet for 16 år gammel Vålerenga spiller

Det at PSV Eindhoven har lyst til å satse på 16 år gamle Fredrik Oppegård er fortsatt imponerende selv om han blir 17 år om en uke.  «Man blir jo stolt og glad over at man har så gode spillere at de er interessante for gode klubber ute i Europa.

«Franki» ble hedret av sine egne med æresvakt

Brannmann Frank Oddvar «Franki» Thoresen (59) mistet livet på vei for å redde andre. Tirsdag ble han gravlagt i Kvinesdal kirke.
Les mer om:

Begravelse for utrykningsleder Frank Oddvar Thoresen: Hedret av kolleger og familien

Familie, venner og kolleger tok i dag farvel med avdøde Frank Oddvar Thoresen. – Jeg sa at du burde ha sluttet i brannvesenet mange ganger, sa broren i kirken.

Kollegaer hedret brannmann som omkom i trafikkulykke i Kvinesdal

Rundt 80 politifolk, brannfolk og ambulansepersonell fulgte brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) til sitt siste hvilested tirsdag.

Kollegaer hedret brannmann som omkom i trafikkulykke i Kvinesdal

Rundt 80 politifolk, brannfolk og ambulansepersonell fulgte brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) til sitt siste hvilested tirsdag.

Kollegene hedret brannmann som mistet livet under utrykning

Hundrevis av mennesker tok tirsdag farvel med 59 år gamle Frank Oddvar Thoresen fra Kvinesdal.
Les mer om:

Brannmann (59) mistet livet under utrykning: – Det er en tragedie

I dag tok hundrevis av mennesker farvel med 59 år gamle Frank Oddvar Thoresen fra Kvinesdal.
Les mer om:

«Jeg er stolt over hva Frank betydde for oss alle»

Samboeren til den omkomne brannmannen Frank Oddvar «Franki» Thoresen (59), Nina Skjervik, kjenner på stoltheten over alt hun har hørt om ham denne uka. Det var en utrolig godt likt kar.
Les mer om:

Var i brorens 50-årslag dagen før dødsulykken: – Alle visste jo at han var på vakt

KVINESDAL (VG) Brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) var alltid beredt, og ofte på vakt. Lørdag var han i brorens 50-årslag. Timer etter omkom han under utrykning.
Les mer om:

– Vi var fem og nå er vi fire igjen

KVINESDAL (TV 2): 59 år gamle Frank Oddvar Thoresen mistet livet da en brannbil kjørte av veien i Kvinesdal, søndag ettermiddag. Mandag ble han hedret av sine kollegaer.
Les mer om:

Sørger over å ha mistet sin kollega

Brannsjef i Brannvesenet Sør, Jon Inge Aasen, sier de har mistet en kjær kollega og venn i Frank Oddvar Thoresen (59).

Politiet frigir navn på brannmann som døde i utforkjøring i Kvinesdal

Det var brannmannen Frank Oddvar Thoresen (59) som omkom da en brannbil kjørte av veien i Kvinesdal i Vest-Agder søndag.

Utrykningsleder Frank Oddvar Thoresen (59) døde i utforkjøring i Kvinesdal

KVINESDAL (VG) Frank Oddvar Thoresen (59) omkom i ulykken der en brannbil kjørte av veien i Kvinesdal i Agder i går. Han beskrives som en dedikert brannmann og et ja-menneske.
Les mer om:

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 59 år gamle Frank Oddvar Thoresen som mistet livet da en brannbil kjørte i grøfta i Kvinesdal, søndag ettermiddag.
Les mer om:

Hyl, skrik og bøter for over 46.000 kroner under travfesten: – Den grisekjøringen er farlig

– Det er et under at jeg ikke ligger igjen i banen, sa Magnus Teien Gundersen etter Ulf Thoresen Grand International søndag. Jarlsberg-dommerne straffet to utenlandske kusker med tusener av kroner for sin grisekjøring.

Italiensk ettermiddag på Jarlsberg

Vitruvio lå sist hele veien i Ulf Thoresen Grand International. Akkurat som i Oslo Grand Prix feide hesten forbi konkurrentene ned oppløpet. De siste 100 meterne var noe av det råeste vi har sett. Vinnertiden ble sterke 10.7a/2100. Førtsepremien lød på trekvart million kroner.
Les mer om:

Knallfelt i Ulf Thoresen-løpet

Trekvart millioner kroner venter vinneren av Ulf Thoresen Grand International. Årets Oslo Grand Prix-vinner, Vitruvio, imponerte stort på Bjerke for fire uker siden. Den italienske hesten soper fort vekk med seg en ny, solid seierssjekk i Norge søndag.

Snarøya-par tjente 47 millioner kroner på eiendomssalg

Eiendomsarving Hallvard Thoresen (34) og samboeren har kjøpt en strandeiendom for 60 millioner kroner på Snarøya. Paret som solgte, kjøpte boligen for 13 millioner kroner i 2003.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

FYRESDAL: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Fyresdal kommune blir dette dagens ordfører Erik Skjervagen fra Arbeiderpartiet og Kjell Sverre Thoresen fra Senterpartiet.

Guttene sang med Turboneger på Grefsenkollen: - Jeg ble oppkavet og glad. Rockemusikk er veldig gøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Da Turbonegro spilte på OverOslo-festivalen lørdag hadde de en overraskelse på lur til publikum. Midt under konserten inviterte de 60 barn fra opp på scenen. Guttene fra Bislett guttekor og Berg guttekor skapte unik festivalstemning når de framførte de Turbonegers Get It On og en heftig versjon av Alice Coopers School’s Out.- Det var helt rått, sier Emil Grifasi Nerbøe (9) i Bislett guttekor.

Flere søker endring i hverdagen: – Det viktigste er å finne verdiene i oss selv

I voksen alder søkte Lise Thoresen, Brit Nina Solli og Hanne K. Jacobsen en endring i sin egen tilværelse. De tok coachingutdannelse, og i dag hjelper de andre å gjøre endringer, og finne sine verdier i livet.

Seniorlag på sverigetur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En koselig og munter gjeng møtte sommeren i Norbotten. Det inkluderte en dagstur til Haparanda for å spise "kjøttbullar" på Ikea.- Ingen høydare da det var lagt opp til å besøke restauranten halvveis på kjøperunden. De av oss som gjorde unna handelen først ble det ny lang vandring tilbake til restauranten.

Komikerne forsøker å kuppe Alliansen

Komikerne Johan Golden, Espen Thoresen, Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen ble satt opp på ytrehøyre-partiet Alliansens valgliste. Nå slår de tilbake mot partilederen.

Komikere vil kuppe Alliansen

Fredag inviterte komikerne Johan Golden, Espen Rustad Thoresen og Sturle Vik Pedersen og Markus Gaupås Johansen fra NRK Satiriks til en heller uvant og humørfylt pressekonferanse på en av Oslos minste barer, der journalistene måtte klumpe seg sammen både foran og bak bardisken. Alle fire har blitt ført opp på Alliansens liste i høstens kommunevalg, noe de aldri fikk beskjed om, slik reglene tilsier, hevder de. – Men vi vil ikke trekke oss, men gjøre vår demokratiske plikt, sier de fire. LES OGSÅ: Chance The Rapper avlyser i Skandinavia. Første – og kanskje eneste – post på programmet er å få k