Nyheter om Thor Hushovd


Bruker magien fra spillverden til å utvikle treningsglede

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle kjenner til problemet; mange barn og unge gamer i kjelleren i stede for å røre på seg. Det er og kan bli en personlig lidelse for mange, og for samfunnet er det en voksende kostnad. UngData-tall viser at 90 prosent av dagen unge forholder seg til dataspill; gutter mer enn jenter med 97 prosent. Det er så godt som alle norske barn.-For mange blir trening kjedelig og gaming gøy.

Sørlandstalent fikk Hushovd-tips før Paris-Roubaix

Grimstad SK-syklisten Oskar Myrestøl Johansson fikk fredag formiddag eksperttips av Thor Hushovd i forkant av søndagens vårklassiker Paris-Roubaix.

Slik vinner du Paris-Roubaix, Kristoff

Paris-Roubaix-eksperten Thor Hushovd deler sine råd med Alexander Kristoff foran søndagens klassiker.
Les mer om:

Hushovd: – Kristoff får meg til å se dum ut

TV 2-ekspert Thor Hushovd avskrev Alexander Kristoff før Flandern rundt.
Les mer om:

Kristoff-trener: – Sportslig er Alexander større enn Hushovd

OUDENAARDE (VG) Alexander Kristoff (31) er i ferd med å ta igjen Edvald Boasson Hagen (31) som Norges mestvinnende syklist noensinne. Om han også er større enn Thor Hushovd (41), strides trenerne deres om.
Les mer om:

Uenige om Kristoffs vinnersjanser i Flandern

Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen vurderer nordmennenes Flandern-sjanser.
Les mer om:

Her er Thor Hushovds råd til Alexander Kristoff

OUDENAARDE: Thor Hushovd er ikke i tvil: Alexander Kristoff må bytte arbeidsgiver og gå til et lag der han får kjøre for egne sjanser.
Les mer om:

Her er Thor Hushovds råd til Alexander Kristoff

Thor Hushovd er ikke i tvil: Alexander Kristoff må bytte arbeidsgiver og gå til et lag der han får kjøre for egne sjanser.
Les mer om:

Thor Hushovds råd til Alexander Kristoff: – Bytt lag nå, Alex

OUDENAARDE: Thor Hushovd er ikke i tvil: Alexander Kristoff må bytte arbeidsgiver og gå til et lag der han får kjøre for egne sjanser.
Les mer om:

Dette er sykkelekspertenes Flandern-favoritter

Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen er enige om at Deceuninck Quick-Step er laget å slå.
Les mer om:

– Småtøft for Kristoff

Thor Hushovd mener det må være tungt for Alexander Kristoff å ikke være prioritet nummer én i Milano-Sanremo – et ritt han tidligere har vunnet.
Les mer om:

Toppsyklist arrestert for doping

Stefan Denifl (31) har syklet på lag med Thor Hushovd, og er knyttet til dopinglegen Mark Schmidt.
Les mer om:

Toppsyklist innrømmer doping i kjølvannet av ski-skandalen

Nå har også en kjent sykkelrytter innrømmet bloddoping etter avsløringen rundt ski-VM. Stefan Denifl (31) er etappevinner i Spania rundt og syklet én sesong sammen med Thor Hushovd i Cervélo TestTeam.
Les mer om:

Proffsyklist arrestert - innrømmer bloddoping

Den østerrikske dopingskandalen fortsetter. – Man slutter nesten å bli overrasket, sier Thor Hushovd om sin tidligere lagkamerat.
Les mer om:

Pål Anders Ullevålseter vant Mesternes mester

Pål Anders Ullevålseter gikk seirende ut av den tiende utgaven av «Mesternes mester» på NRK. Tre finalister stod igjen i den siste utgaven av «Mesternes mester» på NRK fredag kveld: VM-mester i høydehopp Hanne Haugland, enduro- og motocrossfører Pål Anders Ullevålseter og håndballspiller Karoline Dyhre Breivang. Les: Norsk forsvarsspiller skal kjempe om opprykk til Serie A Etter de to første konkurransene ble det klart at Pål Anders Ullevålseter og Karoline Dyhre Breivang gikk videre til den siste finalekonkurransen, mens Hanne Haugland måtte takke for seg. Etter en intens finale ble det til s

Norsk firma blir navnesponsor for Tour de France-lag

– Dette kommer til å være en katalysator i prosessen med å få et eget norsk profflag, mener Thor Hushovd.
Les mer om:

Dette er etappene i Arctic Race of Norway 2019

Sykkeletappene for Arctic Race of Norway 2019 er klare. – Dette blir et Arctic Race som inneholder alt, oppsummerer Thor Hushovd.
Les mer om:

Her er etappene i Arctic Race of Norway 2019: – Dette er de flotteste områdene vi har i Norge

Sykkeletappene for Arctic Race of Norway 2019 er klare. – Dette blir et Arctic Race som inneholder alt, oppsummerer Thor Hushovd.
Les mer om:

– Jeg tenker av og til at norske syklister er bortskjemte

Truls Korsæth er en av flere de siste årene som har valgt å legge opp med sine beste år foran seg. Thor Hushovd mener det er tegn som tyder på at flere rett og slett ikke er sultne nok.
Les mer om:

Hushovd skrøt av Christian, Rikke og Hennie

Christian Bergsjø, Hennie Engebretsen og Rikke Steen Enstad høstet lovord fra tidligere verdensmester Thor Hushovd etter Morgendagens Helter-rittet i Finnmark.

August Jensen før Artic Race: Har ikke lyst til å sykle VM

KIRKENES (VG) Han vil gjerne vise klør i Artic Race of Norway etter EM-fiaskoen. Men høstens VM har sensasjonen fra i fjor, August Jensen (26), ikke lyst til å kjøre. Verdensmester Thor Hushovd ber ham om å stille.
Les mer om:

Én sjanse igjen for Kristoff etter ny miss: – Kanskje en tabbe av meg

PAU/OSLO (VG) Årets store Tour-sjanse for Alexander Kristoff, kalte Thor Hushovd den 18. etappen. Men heller ikke denne gang gikk nordmannen helt til topps.
Les mer om:

Thor Hushovd angrepet av hund og bitt til blods under joggetur

TRIE-SUR-BAÏSE/OSLO (VG) Det er ikke bare rytterne som har det tøft i Tour de France. Torsdag morgen fikk TV 2s sykkelekspert Thor Hushovd (40) et ublidt møte med en hund da han var ute og jogget.

TV 2s Tour de France-profil bitt til blods av aggressiv hund

Thor Hushovd fikk en skremmende start på dagen.