Nyheter om Thompson


Kanye West ber for Issa Rae etter Saturday Night Live-sketsj

Kanye West likte ikke humoren til Issa Rae og Saturday Night Live. «Jeg har alltid sagt at SNL bruker svarte personer til å holde andre svarte personer tilbake», skriver Ye. «Hjertet mitt går ut til Issa Rae. Jeg ber for henne og hennes familie», fortsetter firebarnsfaren dramatisk. «Jeg vet mine 20 års tjeneste i underholdningsbransjen har fremmet våre evner til å bli mer suksessfulle.» Her er Twitter-innlegget til Chicago-stjernen: Kanye West legger også vet et Google-skjermbilde på spansk som viser et søk på Issa Rae. YEEZY/G.O.O.D.

Halloween 2020: Trenger du inspirasjon til kostyme? Vi har deg :)

Halloween er rett rundt hjørnet. Sliter du med å finne kostyme til allehelgensaften? Frykt ei! 730.no har samlet sammen litt kjendis-inspirasjon fra de tidligere feiringene. Det er godt at mange kjendiser er glade i å kle seg ut. Og ikke minst gode til det. Da kjører vi i gang! Kevin Hart som Dwayne «The Rock» Johnson anno 90-tallet. Dersom du vil la deg inspirere av dette kostymet, krever det lite. Handlelisten går som følger: Turtleneck, jeans, rumpetaske og halskjede.

Brett (29) gjorde det lett da Stjernen slo Sparta i årets første lokaloppgjør

Her har Brett Thompson (29) åpnet målkontoen i Stjernen-drakten. – Det vil alltid være et ekstra press på oss importer. Da er det ekstra deilig at den første scoringen kommer i nettopp et derby.
Les mer om:

Svar på tiltale fra Thompson & Co. - og takk for det!

FB-sportens Erik A. Pedersen etter at Stjernen vant sesongens første lokaloppgjør.
Les mer om:

Stjernens kapteinsvalg er gjort: - En stor ære for meg

Andreas Heier (26) skal spille med «C» på brystet også denne sesongen. Han får med seg Brett Thompson (29), Maksims Ponomarenko (23) og Travis Brown (26) som assistenter.
Les mer om:

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

J.K. Rowling bekrefter sin transfobi via romanen Troubled Blood?

J.K. Rowling følger opp sine transfobiske uttalelser på Twitter? Forfatteren blir nå anklaget for å gjøre dette på en subliminal måte. Hennes nye roman Troubled Blood, som gis ut på tirsdag, handler ifølge New York Post om Dennis Creed; en «psykopatisk transvestitt-seriemorder». The Telegraph har allerede anmeldt Troubled Blood, som får tre av fem stjerner. «Man kan lure på kritikerne av J.K.

BI sier det er svært beklagelig at eksamensprosessen fra stryk til toppkarakter førte til at de mistet Luca (19) som student

Luca Thompson hadde levert en eksamensoppgave i psykologi, organisasjon og ledelse som til sammen fire sensorer nå har gitt ham toppkarakter på. Men hvordan det første sensorparet kunne lande på stryk, svarer ikke skolen på.
Les mer om:

Klaget på eksamen: Gikk fra stryk til toppkarakter

Luca Thompson (19) strøk på eksamen ved Handelshøyskolen BI. En ny sensor ga ham toppkarakter på samme besvarelse.
Les mer om:

Sofia Richie og Jaden Smith tar opp romansen fra 2012?

Sofia Richie og Jaden Smith hadde en flørt i 2012, men kan det se ut til at flammen begynner å gjennoppstå? 22-åringene har vært venner i mange år, men da de nylig dro på stranden sammen, så de mye tettere ut enn før. Iført matchende badetøy, går de hånd i hånd på en strand i Malibu, og heller tennvæske på «ryktebålet». Sveip deg gjennom strandkjærlighet i Instagram-postene under: View this post on Instagram София Ричи и Джейден Смит в Малибу, 05 сентября. В этой неожиданной паре меня удивляет только то, что ребята ровесники, им обоим по 22.

- Tristan er en heldig mann

Scott Disick fyrer opp under romanseryktene mellom Khloé Kardashian og ekskjæresten Tristan Thompson.
Les mer om:

Kun én av importene spiller mot Frisk

Det er kun Brett Thompson (29) som kommer til å få istid for Stjernen i lørdagens treningskamp mot Frisk Asker.
Les mer om:

Her er endelig Stjernen-importene på is

– Et scoop, en ledertype og en playmaker med en nese for mål. Slik lyder beskrivelsene av Brett Thompson (29). Tirsdag var han på is i Stjernehallen for første gang.
Les mer om:

Ser endelig ut til å lande Matty Longstaff

Longstaff familien er en skikkelig idrettsfamilie, pappa David Longstaff var ishockeyspiller og på landslaget i en årrekke, han er faktisk fortsatt spiller/trener for Whitley Warriors (som trolig må bytte logo snart) og fetter til tidligere fotballspiller Alan Thompson (Newcastle, Bolton og Celtic) Og så har du brødrene Longstaff som begge er midtbanespillere og begge spiller på Newcastle, både storebror Sean Longstaff (22) and lillebror Matty Longstaff (20), får interesse fra flere klubber, de har en «klassisk» engelsk spillestil noe som gjør at det mest har vært klubber i Championship og

- De ser etter hus sammen

Nå skal Khloé Kardashian ønske å kjøpe et nytt hjem med Tristan Thompson.
Les mer om:

Zoë Kravitz tar farvel med High Fidelity, kritiserer Hulu

Zoë Kravitz og resten av gjengen fra High Fidelity har fått dårlige nyheter. Etter premieren på sesong 1 tidligere i år, har Hulu nå kansellert serien. «#breakupssuck», skriver Zoë på Instagram. Hun poster flere BTS-bilder og takker alle hun jobbet med. «Jeg vil gi en shoutout til min High Fidelity-familie. Takk for all kjærligheten og hjerte som dere har puttet inn i dette showet. Jeg har så stor respekt for dere.

Emmy 2020 nominasjoner – se listen

Emmy-nominasjonene for 2020 er her! Nedenfor kan du se hvem som kan vinne under utdelingen 20. september. HBO-serien Watchmen kan smykke seg med hele 26 nominasjoner. (Kommer HBO nå til å gjøre Watchman sesong 2 likevel?) Amazon Prime Video-suksessen The Marvelous Mrs.

Thompson vant PGA-turneringen i Blaine

Michael Thompson (35) vant PGA-turneringen i Blaine, Minnesota etter solid spill alle fire dager. Han endte to slag foran Adam Long.
Les mer om:

Khloé Kardashian forvirret etter påstander om forlovelse

Khloé Kardashian (36) svarer på meldingene om at hun skal ha funnet tilbake til ekskjæresten Tristan Thompson (29).
Les mer om:

Amerikanske medier: Khloe og Tristan sammen igjen

En rekke medier melder at Khloe Kardashian har gitt Tristan Thompson fornyet tillit etter det betente bruddet i fjor.
Les mer om:

Forholdet tok slutt etter utroskapsskandale: Tristan Thompson hyller Khloé Kardashian

«Jeg er nå klok nok til å skjønne at du kom inn i mitt liv for å vise meg hva det betyr å være en fantastisk person», skriver basketballstjernen til eks-kjæresten på 36-årsdagen.
Les mer om:

- Jeg gleder meg til å komme til Fredrikstad

Brett Thompson (29) ser frem til å ankomme Fredrikstad i august. - En spiller vi har fulgt gjennom vinteren og som vi er sikre på vil bli en toppspiller i Norge, sier Darren Treloar.
Les mer om:

Dette sier de om Stjernens nye supersignering

Superlativene sitter løst fra gamle Stjernen-spillere om klubbens nye signering; Brett Thompson (29).
Les mer om:

Siste: Her er spilleren Stjernen forsøker å holde "hemmelig"

Brett Thompson (29) - canadisk center med 165 målpoeng på 152 kamper fordelt over tre sesonger i danske Herlev. Det er etter alle solemerker mannen Stjernen presenterer som sin nye spiller fredag.
Les mer om: