Nyheter om Thomas


Thomas sin 30- årsdag skulle bli feiret med latter og glede, isteden viste det seg å bli starten på det han fryktet mest

Forrige mandag ble Thomas 31 år. Det var en vanskelig dag for familien rundt. Skulle de feire? Skulle de være lei seg? Dagen markerte ett år siden den vonde hendelsen.
Les mer om:

Bach eneste kandidat i IOC

Sittende IOC-president Thomas Bach blir den eneste kandidaten i det kommende presidentvalget i Den internasjonale olympiske komité. Dermed ligger alt til rette for at den tyske 66-åringen blir gjenvalgt for fire ny år under kongressen i mars 2021. Bach har vært IOC-president siden 2013.
Les mer om:

Hele verden er ute etter AZ Alkmaar talent Mohamed Taabouni

Voetbal International har gjort oss oppmerksomme på at den 18 år gamle angriperen Mohamed Taabouni ikke lenger bare er ung og lovende, men denne sesongen brutt igjennom noen barrierer og gjort seg selv sexy for klubber over hele Europa Liverpool skal være en av dem som er frempå, det snakkes om en langsiktig erstatter for Mohamed Salah, det er ikke bare navnelikhet for den nederlandsk marokkanske angriperen han skal også ligne i spillestil og som type.

Her er de 23 skottene som har løftet ligatrofeet for Liverpool

Det er noe med Liverpool og skotske spillere. Nå er det Andy Robertson som representerer linken mellom høylandet og Premier League-giganten, men han er bare én av 23 som har kjempet ligatrofeet inn i premieskapet hos Liverpool. På tide å ta en oppsummering av hva skottene har betydd for Merseyside-klubben.

Thomas Tuchel slår fast Jese Rodriguez er ferdig

Den spanske vingen Jese Rodriguez kom fra Real Madrid i 2016, siden da har det blitt nesten like mange utlån som kamper for Paris Saint-Germain. På de fire årene som har gått har det bare blitt 18 kamper for PSG og hele fire utlån. (Las Palmas, Stoke, Real Betis og Sporting CP) Deportes Cuatro skriver at Paris Saint-Germain ikke lenger har tro på at de kan få Jese Rodriguez til å fungere og vil selge floppen i vinter. – Såpass negativt ser klubben på overgangen at etter kjøpet på 25 millioner euro at de bestemte seg for en ny strategi i overgangsmarked.

Disse kan bli årets trener

Det er ikke altfor lenge til at årets trener i Toppserien skal kåres. Juryen har nominert tre trenere for årets pris.

«Maskorama»-detektivene: – Får ikke gå i fred

For Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm har jobben som detektiv i «Maskorama» blitt en fulltidsjobb. – Jeg har måtte be venner og kolleger slutte å sende meldinger, sier Ravn.

Sjokkreturen: - Trodde det var tull

Natt til søndag returnerer bokselegenden Mike Tyson til ringen. Det hadde tidligere proffbokser Thomas Hansvoll problemer med å tro på da nyheten først kom.
Les mer om:

«The Baddest Man On The Planet» er tilbake denne helgen

14 år etter at han la boksehanskene på hylla er Mike Tyson tilbake. Kampen mot Roy Jones Jr. sendes natt til søndag 29. november på Viaplay. Få hadde for et par år siden trodd de ville få se bokselegenden Mike Tyson tilbake i ringen igjen, etter at han i 2006 gikk det som var hans da siste kamp. Natt til søndag 29. november skjer det som vil være et av bokseårets absolutte høydepunkt, når Tyson møter en annen av de største, nemlig Roy Jones Jr.

- Hvis ikke eier foretar seg noe ganske kjapt, så synker den

- Den flyter så vidt, men det er nok store sjanser for at den synker om noen timer, hvis ikke eier foretar seg noe, sier Kai Thomas, utrykningsleder i Østre Agder Brannvesen avd. Tvedestrand.
Les mer om:

Thomas er møkk lei ryktene: – Alle tror at det er meg. Og det irriterer meg

– Er ikke han konkurs? Det har stått så mye rart om han i avisa.
Les mer om:

Jan Thomas ble møtt av et trist syn: – Det meste var rasert

Det er gjort hærverk på toalettet ved Tjøme skatepark.
Les mer om:

Mourinho ber Klopp senke blodtrykket sitt

Vi har blitt så vant til det bitre ansiktet til José Mourinho når han forklarer verden hvorfor noe ikke går hans vei.

Danske Thomas Delaney er ute i kulden i Tyskland, men er varmt ønsket i England

Den tidligere FC København og Werder Bremen stjernen Thomas Delaney er et slags offer for Borussia Dortmund sitt ekstremt vellykkede kjøp og salg på overgangsmarkedet. – Stjernene strømmer inn og laget er en sterk utfordrer for Bundeligatittelen. Bild skriver at midtbanespiller Thomas Delaney stadig vekk haver på benken, manager Lucien Favre er fornøyd med hans prestasjoner, men velger oftere og oftere å ikke inkludere han i sin førsteellever.

Tor André (37) er fortsatt misfornøyd: – Feil av møbelhandleren å hevde at alle saker er oppe og avgjort

Politiet har innledet etterforskning mot Thomas A. Svensholt og siktet ham for bedrageri. Hovedpersonen selv benekter å ha gjort noe straffbart.
Les mer om:

- Blir mindre utenlandske turister å berge denne sesongen

Thomas Normann Andersen og resten av gjengen i Skibotn Tungberging er klar for en ny vinter med berging.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Hjem til jul: Huset til Johanne er til salgs

Hjem til jul hver dag? Drømmer du om å bo som Johanne? En herregård i Hollywood Hills er kanskje utenfor rekkevidde, men nå kan et lite stykke norsk nett-TV-historie bli ditt. Sjekk ut bildene nedenfor. Det vesle huset til Johanne (Ida Elise Broch) i Netflix-suksessen Hjem til jul er nemlig lagt ut for salg Trehuset på populære Kampen i Oslo er på knappe 51 kvadratmeter, står det i Finn-annonsen. En liten hageflekk (med parkeringsplass) følger med. Kåken er av eldre stand. Kanskje ikke så rart, med tanke på at huset ble oppført i 1889. Se bilder:  (Finn.no) Bilde fra Hjem til jul brukes i anno

Lager svensk «Truls à la Hellstrøm»: – Vi er veldig stolte

I den svenske versjonen av programmet erstattes Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm med popstjerne Pernilla Wahlgren og toppkokken Thomas Sjögren.

Thomas tapte 50.000 i lønn etter konkurs: – Skandaløst av Nav

Nord for Nürnberg i Bayern i Tyskland sitter lastebilsjåfør Thomas Schmidt med et surt tap etter at Nav nekter ham lønn etter konkurs. – Det er skandaløst av Nav, sier hans advokat.

Ida tar Gamle Mossevei til fylkestinget: – Ikke nok å sette ned farten til 60 km/t

Både Ida Lindtveit Røse (KrF) og Thomas Sjøvold (H) er glad for at det nå skjer noe på Gamle Mossevei, men mener at mer må til.
Les mer om:

Lil Uzi Vert skal ta tilbake mumlerap – men takker nei til Lil Xan

Lil Uzi Vert vil tilbake til mumlerap – men ikke med Lil Xan. Hip-hop-sjangeren mumlerap forsvant fort fra radaren til de fleste. Men nå ønsker Lil Uzi Vert et comeback for den ikke så artikulerte rapstilen. «Jeg skal snart begynne å mumle igjen», twitrer Uzi alias Symere Bysil Woods. En som synes dette hørtes interessant ut er Lil Xan. Han strakk derfor ut en hånd til Lil Uzi Vert og spurte om de kan gjøre en duett. «La oss mumle sammen», skriver Xan til Uzi. Lil Xan alias Diego (Instagram/xanxiety) Dessverre for California-gutten Diego, som i sommer slapp ikke så morsomme «Death to Mumble R

Wærner dropper Iditarod

Hundekjøreren Thomas Wærner har bestemt seg for ikke å forsvare seieren i Iditarod 2020. Han vant løpet i mars, men nå er restriksjonene blitt så mange at han ikke får hundespannet til Alaska i 2021. – Det satt langt inne å ta avgjørelsen. Jeg klarer ikke å forberede meg som jeg skal, sier Wærner til NRK. Han innrømmer at det er bittert ikke å kunne forsvare seieren. Nå er målet hans å vinne både Femundsløpet og Finnmarksløpet denne sesongen.
Les mer om:

Dahles største tap i Avaldsnes: – Dette går på stoltheten løs

Thomas Dahle gikk søndag på sitt største tap som Avaldsnes-trener. Han var svært skuffet.
Les mer om:

Thomas Alsgaard var livredd for å gå på parketten hver uke, men i finalen ville han gjerne danset enda mer: – Herlig følelse

Skilegenden Thomas Alsgaard (48) har ikke lagt skjul på at «Skal vi danse»-deltakelsen har vært utfordrende for psyken. I dag er han veldig takknemlig for at han turte å takke ja.
Les mer om: