Nyheter om Thomas


– Viktig for meg å få inn Kolla

Thomas Kinn er ikke kjempehappy med 3. divisjon. Men gleder seg til fortsettelsen i Vard med Kolbjørn Fosen som hovedtrener.
Les mer om:

Pasientombudet: – Thomas-saken burde vært løst for lenge siden

Mamma Tone mener kommunen tar bedre vare på egne ansatte enn pasientene sine. Thomas Danielsen-saken er nå på bordet til Pasientombudet og Fylkesmannen.
Les mer om:

Nest beste nordmann

Mamma Tone mener kommunen tar bedre vare på egne ansatte enn pasientene sine. Thomas Danielsen-saken er nå på bordet til Pasientombudet og Fylkesmannen.
Les mer om:

Døve Finn Arild fikk ikke jobb, så startet han firma med kameraten: – Vi kan både jobbe og lede

Vivi, Thomas, Finn Arild og Stian jobber i selskapet Supervisuell og har flere ganger blitt møtt med fordommer fordi de er døve. Mandag delte de sine erfaringer med stortingsrepresentanter som besøkte arbeidsplassen.
Les mer om:

Døve Finn Arild fikk ikke jobb, så startet han firma med kameraten: – Vi kan både jobbe og lede

Vivi, Thomas, Finn Arild og Stian jobber i selskapet Supervisuell og har flere ganger blitt møtt med fordommer fordi de er døve. Mandag delte de sine erfaringer med stortingsrepresentanter som besøkte arbeidsplassen.
Les mer om:

Gamlebyen-kritikken må rettes mot de ansvarlige

Knut Thomas Hareide-Larsen, Foreningen Gamle Fredrikstad, svarer på innlegget til Kristin Orme – et innlegg han ønsker velkommen.
Les mer om:

Rekdal besøker Championship-klubb til uken

Thomas Rekdal (17) er etter alle solemerker ferdig i FFK. Til uken skal 17-åringen besøke en aktuell klubb i England.
Les mer om:

Hjerneskadde Thomas (30) måtte flytte – ble varslet av kommunen fire timer før

Mamma Tone ble varslet om at sønnen innen fire timer ikke hadde noen til å ta seg av ham. Nå tar moren selv oppgaven som ulønnet pleier.
Les mer om:

Wassberg om Johaug: – Det er problemet hennes

– Det finnes et spørsmålstegn, sier Thomas Wassberg.
Les mer om:

Raja høylytt i retten: – Dommer, dette er en oppfordring til å gå løs på meg

OSLO TINGRETT (NRK): Stortingspolitiker Abid Raja ba kona ta sine forholdsregler da han skjønte at Mohyeldeen Mohammad stod bak de sinte meldingene han fikk høsten 2016. Terrorforsker Thomas Hegghammer mener Mohammad legitimerer islamistisk motivert vold mot Raja.

Lyn vil tilbake, håper ny trener skal få opp farten

Oslo klubben Lyn fikk i flere år innsprøytning av kapital fra Atle Brynestad, tidligere eier av  Smart Club. Da Brynestad gikk tom for penger ble det kroken på døra for «Smart Club United». Da Lyn gikk konkurs i 2010 var det bredde og ikke topp som ble viktig.  Lyn har et utmerket tilbud til unge og et meget bra anlegg og for et par tre år siden fikk de ambisjoner igjen og ønsket å komme seg opp fra 3.divisjon. – Thomas André Ødegaard ble ansatt for to år siden, men da det også i år ble med nesten.

Frp-spiren med mobbing som hjertesak

Thomas Nilsen (18) har som ungdom tatt politisk standpunkt. Han oppfordrer flere til det samme.
Les mer om:

Halden Topphåndball klare for cupfinale etter dramatisk avslutning

ØIF Arendal ble overrasket av sarpingen Jan Thomas Lauritzens menn i cupens semifinale i Arendal, og må se langt etter en ny cuptriumf etter 26-27-tap i kampens siste sekunder.

Ny Rekdal på vei ut i Europa

Onkel Kjetil Rekdal spilte i fransk, belgisk og tysk fotball, for Thomas Rekdal ser det ut som om det er engelsk fotball som frister mest.  Også pappa Sindre Rekdal var utenlandsproff, men hadde ikke en like betydelig karriere som sin bror. Han spilte i Belgia.  17 år gamle Thomas Rekdal er på utgående avtale med Fredrikstad som blir værende i PostNord minst en sesong til. Les: Fredrikstad: Opp som en løve og ned som en skinnfell Navnet Rekdal er selvsagt en fordel, men Thomas har viste et unikt fotballtalent i ung alder.

– Det blir en helt sinnssyk avslutning

Thomas Lehne Olsen kvittet seg med måltørken.
Les mer om:

Monaco: Skulle vi ha slått PSG hadde vi valgt en annen trener

Han ville så gjerne. Thierry Henry fikk besøk av PSG på søndag, men kunne ikke gi Monaco noen glede på kort sikt. Arsenal-legenden ble kastet inn i Ligue 1 racet forrige måned etter at Leonardo Jardim hadde ledet Monaco ned til nedrykksstreken. Henry får nå støtte av sine egne etter fotball-leksjonen på søndag. -Thierry kom her for det lange løp, ikke for det korte. Han er ingen brannslukker. Da hadde vi valgt en annen type trener, sier klubbens visepresident Vadim Vasilyev ifølge ESPN. Er ingen brannslukker. (foto: monaco, twitter) Godt sagt.

Holmbert Fridjonsson årets spiller i OBOS-Ligaen

Aalesund-spiller Holmbert Fridjonsson scoret sitt 19. mål for sesongen mot Strømmen søndag. Før kampen ble han kronet som “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. Den 25 år gamle islendingen har også vært involvert i sju andre scoringer for de oransjekledde. Etter sesongens siste kamp topper han NTBs spillerbørs, noe som gjør at han vinner den prestisjefylte prisen som “Årets spiller i OBOS-ligaen”. Les: Nicklas Bendtner har bestemt seg! – Fridjonsson tok hele OBOS-ligaen med storm da han bøttet inn mål for AaFK i første halvdel av sesongen.

Jacob og John Thomas la ut på sin vanlige tur. Denne gangen skulle det bli en kamp på liv og død

GJERSTAD/KRAGERØ: Hver onsdag legger en gjeng godt voksne fra Risør ut på fottur. Målet for turen er forskjellig fra uke til uke. Turen til Østerholtheia i Gjerstad i forrige uke, skulle vise seg å bli en kamp på liv og død, der livet vant. Det kan en kragerømann prise seg lykkelig over.

Kristiansand-dansere hårfint unna VM-målet

Julie Gudim Bjerkås og Ole Thomas Hansen var svært nære å innfri målet om kvartfinaleplass i VM i 10-dans.
Les mer om:

Ny enkel test skal avsløre tarmkreft: Kan ha reddet livet til Thomas (58)

Forekomsten av tarmkreft blir kalt den norske kreftgåten. Ny test kan gjøre at du avdekker tarmkreften på et tidlig stadium.
Les mer om:

Hektiske dager for Espen og Thomas: – Det verste er branner hvor barn er involvert

Når brannalarmen går tar det bare 90 sekunder før Espen Johansen og Thomas Brevik er klare til å rykke ut. Hva som venter dem kan de aldri være sikre på.
Les mer om:

Milliardkjøp gidder ikke trene, fester og spiser usunt

I fjor sommer hentet Barcelona Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund for 105 millioner euro pluss bonus som en erstatning for Neymar som forlot klubben til fordel for Paris Saint-Germain. – Kortversjonen, det har gått dårlig. På mandag gadd han ikke møte opp på trening og naturlig nok er han ikke med i troppen til Barcelona i morgendagens møte med Real Betis.

Etter fire år sier Thomas stopp - sier opp jobben som daglig leder

Daglig leder i Din Taxi, Thomas Johansen, slutter i jobben etter fire år.
Les mer om:

Thomas går i pappas fotspor(pluss)

Helt siden han var 13 år har Thomas Hjelmsø drømt om å bli som pappa. I dag er han 25 år og blant landets yngste kjøpmenn.
Les mer om:

Selger julepynt og Brimiprodukter på lørdag

Til årets julemesse i Daja, kan Bjørn Thomas Hansen by på både mange produkter og god mat.
Les mer om: