Nyheter om Thomas


Tror flere vil jobbe hjemme også etter koronakrisa: – Kan lett flytte et kundesenter med 200 ansatte hjem

Ingen vet hvordan verden vil se ut etter koronavirusets herjing, men Thomas Wolf er rimelig sikker på én ting: At flere vil jobbe mer hjemmefra.
Les mer om:

Wærner og hundene fortsatt koronafast i Alaska(pluss)

Thomas Wærner gikk til topps i verdens lengste hundesledeløp Iditarod 18. mars. Turen hjem blir mye mer omfattende og vanskelig enn han hadde sett for seg.
Les mer om:

Fortsatt koronafast i Alaska

Thomas Wærner gikk til topps i verdens lengste hundesledeløp Iditarod 18. mars. Turen hjem blir mye mer omfattende og vanskelig enn han hadde sett for seg. Det som normalt blir gjort er at en person flyr til Alaska med fire hunder av gangen, ettersom det er maksimalt av hva ham får med seg på en flytur. Da de dro til Alaska var det fire forskjellige personer som fløy over med fire hunder hver på forskjellige dager. Nå er det to personer og 16 hunder igjen i Alaska.
Les mer om:

Thomas (33) ble permittert. Etter kort tid var han tilbake i ny jobb: – Vi får inn hundre søknader daglig

Stor etterspørsel etter tilkallingshjelp i matvarebutikkene gjør at flere permitterte nå får mulighet til å være i jobb. For Thomas har det betydd mye å være tilbake i jobb.
Les mer om:

Advarer konkurrentene før stjernespekket virtuelt ritt

– Forhåpentligvis takler systemet kraften min, sier Thomas De Gendt før den virtuelle utgaven av Frandern rundt.
Les mer om:

Få meter hindrer Thomas fra hyttepåske: Gjerdet står på rett side av kommunegrensa – det gjør ikke hytta

Gjerdet er lovlig plassert, men hytta til Thomas Flekstad ligger noen meter inn i feil kommune, med tanke på å kunne tilbringe påska der, ifølge myndighetenes bestemmelser. Det er latterlig i tømrerens verdens. Han er for én storkommune i Valdres.
Les mer om:

Kortreist og lokalprodusert smittevern-utstyr frå Sauda til Suldal

Leverandøren var Siri Berle Lund som leverte fire smittevern-drakter til tannlege Elmies. Lund og Elmies-Jansky er gamle kollegaer. Fire syersker i sving Saudakvinna og tre andre venninner har sydd mange slike drakter, mellom anna til to tannleger i Sauda. Ifølgje avisa Ryfylke, som skreiv om initiativet og draktene i 23. mars, starta det heile då Lund fekk ideen etter ein fjernsyns-reportasje frå Lyngdal, der fleire syersker hadde sett seg til symaskina for å laga smittervern-drakter til helsevesenet.

Simon Thomas

Les mer om:

Her er de 13 dårligste Marvel-filmene

Marvel-filmene med dårligst karakter hos IMDb. Ikke sosial distanser deg med disse. Det var flere Marvel-filmer før Marvel Cinematic Universe-fasene starten med Iron Man i 2008, inkludert flere dårlige. Men MCU har også noen svin på skogen. Basert på stemmer hos IMDb, rangerer vi de 13 Marvel-filmene med lavest score.

Manchester United søler bort en unik mulighet

Det kan ofte virke som de store talentene i fotballens verden er redde for å ikke rekke «suksesstoget» før de har nådd 19, 23, eller 25-års alder. I Premier League diskuteres det for tiden om hva United bør gjøre med stortalentet Dean Henderson, han har jo tross alt passert 23. Henderson har spilt kanonbra denne sesongen hos Sheffield United og har fått flere toppklubber rundt om i Europa til å bli interessert i Englands neste landslagskeeper.

Dro inn «en Neymar» i agenthonorarer

Som et tiltak for å skape større transparens i bransjen må klubbene i Serie A offentliggjøre utgiftene til agentene. I disse coronatider smaker summen ekstra surt. Nå skal vi ikke ta fra agentene levebrødet deres, men når Serie A-klubbene tilsammen måtte ut med rundt 2,2 milliarder kroner for å ha et velfungerende overgangsmarked, er det snakk om en uforholdsmessig stor kostnad. Les: ESPN: Manchester United er i posisjon Ifølge det italienske forbundet FIGC, er topp-fire listen over big spenders som følgende: Juventus – ca. 510 millioner kroner Inter Milan – ca.

Thomas Müller har ombestemt seg

Så sent som i januar luftet Thomas Müller ideen om å forlate Bayern München, som han har spilt for gjennom hele sin aktive karrière, årsaken var mindre spilletid. Men 30 år gamle Müller har spilt mer under Hansi Flick enn tidligere, og Bild melder nå at partene har blitt enige om en forlengelse til sommeren 2023. Les: Edinson Cavani har visst bestemt seg Bild skriver også at Bayern og Manuel Neuer derimot ikke er enige ennå. Neuer vil ha en kontrakt gyldig for 2025 og Bayern vil utvide til 2023. – Den tyske keeperen kan være på vei til Chelsea.
Les mer om:

Bjørn Thomas tilbyr tilsyn med hytta og måking av tak

Bjørn Thomas Hansen kan være redningen hvis du frykter at hytta i Sulis skal kollapse under snøen, og ikke har mulighet for tilsyn og måking selv.
Les mer om:

Jan Thomas fant drømmeprinsen: – Jeg har valgt å satse på et forhold

Etter å ha datet tolv menn i Sør-Afrika, fant Jan Thomas kjærligheten hjemme i Oslo.

Vi har stengt!(pluss)

Hva skriver man til kundene når butikken blir korona-stengt? Mange hyggelige plakater, men det var kun Godt brød i Thomas Angells gate som hadde en tekst som fikk oss til å dra på smilebåndet.
Les mer om:

Jan Thomas søkte kjæreste: Sånn gikk det

SPOILER-ADVARSEL: Hvis du ikke vil vite utfallet av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», må du stoppe å lese nå.

Kronikk: Overoppheting i Longyearbyen?

Vi lever i en overopphetet verden som er for full og for ujevn, sier min mentor, Thomas Hylland Eriksen fra Universitet i Oslo.

Selger en god del takeaway: - Det holder oss flytende

På Vertshuset i Tvedestrand gledet Mia Åbonde og Thomas Tangen seg til en ny sesong i nyoppussede lokaler. Men det ble ikke helt som de hadde tenkt.
Les mer om:

Pastor advarer mot endetidsprofetier i koronatider

– For mennesker som allerede har psykiske lidelser, er ikke temaer om endetiden det mest konstruktive å betone, det sier pastor Thomas Åleskjær til Vårt Land.
Les mer om:

Tysk minister tok sitt eget liv

Thomas Schäfer, finansminister i delstaten Hessen, har tatt sitt eget liv fordi han var svært bekymret over den økonomiske krisen coronapandemien har ført til.

Tysk minister tok sitt eget liv

Thomas Schäfer, finansminister i delstaten Hessen, har tatt sitt eget liv fordi han var svært bekymret over den økonomiske krisen koronapandemien har ført til.

- Det er fantastisk når publikum allerede har slokket brannen når vi kommer ut

Utrykningsleder Kai Alan Thomas er strålende fornøyd.
Les mer om:

Thomas Hylland Eriksen: – Tenk om denne krisen er det vi trengte for faktisk å gjøre ting annerledes?

Thomas Hylland Eriksen mener livet ble bedre etter at han fikk kreft. Nå tror han koronakrisen kan gjør det samme for verden.
Les mer om:

Atletico Madrid bygger mur mot Liverpool

Av naturlige årsaker er det lenge siden vi har hørt om Donalds mur mot Mexico, men prinsippet om å bygge mur mot noe man frykter, står der fortsatt. Overført til fotballens verden vil det si å utvide utkjøpsklausulen på sine stjernespillerne. Forrige uke hevdet El Mundo Deportivo at Liverpool allerede i 2018 hadde peilet seg inn mot Atletico-spilleren Thomas Partey, men hadde brukt opp pengene til andre overganger.

– Det har blitt en god del film og TV-spill(pluss)

Fredag kunne Thomas Neverås igjen klatre opp i maskinen i Kjønstad-marka. Etter 14 dager i karantene på Frosta kunne arbeidene med boligfeltet ta til igjen.
Les mer om: