Nyheter om Thomas


«Skal vi Danse»-Royane stormet av parketten etter kyss på direkten

Royane Harkati fra Horten og dansepartneren Ole Thomas Hansen nekter å kommentere det sjokkerende kysset de delte på direkten.
Les mer om:

Kysset på direkten

Royane Harkati og dansepartneren Ole Thomas Hansen satte fart på romanseryktene.
Les mer om:

Kysset på eventyrkveld på «Skal vi danse»: – Veldig glad i ham

Pocahontas-rumbaen til Royane og Ole Thomas ble romantisk i lørdagens episode av «Skal vi danse». Magnus Moan tapte duellen og får med seg minuspoeng til neste uke.
Les mer om:

Nye detaljer fra avhør

Politiinspektør Per Thomas Omholt gir flere opplysninger om hva det har blitt snakket om i avhørene med drapssiktede Espen Andersen Bråthen (37). I tillegg sier han at politiet har gjennomført vitneavhør av familie og tidligere venner.

– Positivt at andre tar hensyn til oss, det må vi lære oss å håndtere

LSK har tapt tre hjemmekamper på rad før lørdagens Åråsen-møte med Kristiansund. Kaptein og toppscorer Thomas Lehne Olsen mener det er på tide å slå tilbake.

Kongsberg-drapene: – Hypotesen om at dette er sykdomsutløst er styrket

Hypotesen om at om gjerningspersonen har utført angrepet med religion som bakteppe er svekket. Det oppga politiinspektør Per Thomas Omholt i ettermiddagens pressekonferanse.
Les mer om:

- Hun var som en sommerfugl

Thomas Nilsen bor i Hyttegata. Slik beskriver han tre av de drepte.
Les mer om:

Siste nytt i Kongsberg-saken. Politiet møter pressen

Politiinspektør Per Thomas Omholt møter pressen klokken 14.00.

E-sporten trakk NIF-søknaden

E-sportforbundet har satt søknaden om å bli medlem i Norges idrettsforbund på vent. Det bekreftet idrettspresident Berit Kjøll i sin tale til det ekstraordinære idrettstinget lørdag. – Norges E-sportsforbund leverte en søknad om opptak som særforbund til behandling på idrettstinget.

– Nå krever dommerne mer, og det gjør også publikum

Proffdanserne Tarjei Svalastog og Ole Thomas Hansen holder koken i «Skal vi danse», og er Sørlandets håp på parketten.
Les mer om:

– Det har vært et eventyr, sier kaffegründer Steinar. Nå åpner han og makker Thomas kafé på Holtet

Kaffebrenneriet så dagens lys i 1994 – nå åpner den 45. avdelingen i kafékjeden. Denne gangen på Holtet.
Les mer om:

Nabo om én av de drepte: – Et stort tap for lokalbefolkningen

KONGSBERG (TV 2): Thomas Nilsen sørger over tapet av en kjær nabo, som var blant de drepte på Kongsberg.

Beboer i Apotekergata: – Uvirkelig

Thomas Nilsen fikk med seg litt av dramaet på nært hold onsdag kveld.
Les mer om:

Tysk alpinist mister sesongstarten

Thomas Dressen mister sesongstarten i verdenscupen i Canada sent i november. Han sliter med en kneskade som vil holde ham ute de to første v-cuphelgene. I tillegg til at han mister starten, mister han også det påfølgende rennet i Beaver Creek i USA.
Les mer om:

Flytte sammen? Dette må du få riktig

Når par kjøper bolig, settes eierbrøken nesten alltid til 50/50, selv om den burde vært noe annet. Slik gjorde Eva Anna og Thomas det da de kjøpte felles bolig.
Les mer om:

To skitalenter fikk klubben sin til å ta en helt ny retning

I 2019 fikk Tuva Lislevand og Thomas Mollestad nasjonale gjennombrudd. Det banet vei for en ny satsing i Oddersjaa – og et støtteapparat mange kan misunne dem.
Les mer om:

Betydelig høyere erstatninger i vente: – Glad for at ordningen blir bedre for dem som kommer etter oss

Nye regler for skadeserstatning vil føre til langt høyere erstatningsbeløp i framtida, slår advokat Thomas Christian Wangen fast. Men for datteren til Christian Henningsen og Anne Mari Svardahl fra Lørenskog får endringene ingen betydning.

Thomas Hammer dømte flere VM-finaler

Thomas Hammer er en av verdens beste dommere. Det fikk han vist i VM.
Les mer om:

Er visst på tide at Jorginho vinner Ballon d´Or

Thomas Tuchel har fått under året sammen med Jorginho i troppen, men trenger ikke mer tid for å utrope italieneren til vinner av årets Ballon d´Or. Nominert til prisen er Champions League -og europamester Jorginho en spiller som kan gå hele veien. Hadde det vært opp til Thomas Tuchel, hadde det ikke vært bruk for en avstemning. Les: Her er den grandiose planen til Newcastle -Jorginho fortjener å vinne Ballon d´Or. Han er en meget intelligent spiller og det er en fornøyelse å være treneren hans. Han har et fantastisk blikk, sier Tuchel ifølge Football-ltalia.

Thomas hyller idolet Bob med egen CD: – Det er morsomt å spille inn plate selv

For Thomas Nordgreen fra Tolvsrød er det kun en artist som virkelig gjelder: Bob Dylan.
Les mer om:

Thomas Antonsen (30) tar med seg bandet og debuterer på hjemmebane

Combos var på vei opp, så kom koronaen og stengte dem ned. I kveld, lørdag, kommer Thomas Antonsen og bandet hjem til gitaristens hjemby.
Les mer om:

Så er spørsmålet: «Hvilken Espen Johnsen» får vi mot Tyrkia?

ULLEVAAL STADION (VG) Det er mange likheter i forkant av Thomas Myhres møte med Tyrkia i 2007 og Ørjan Håskjold Nylands møte med samme motstander fredag. Spørsmålet blir om likhetene fortsetter når kampen starter i Istanbul.
Les mer om:

Kristoffer Ajer er med på noe skikkelig stort

Jyplingen Brentford sendte Arsenal-spillerne tilbake i garderoben med 2-0 tap i sesongåpningen. Da ble manager Thomas Frank og gjengen hyllet på hele balløya. Etter at Brentford fortsatte å ta poeng de neste runden, begynte supportere hos Premier League-klubbene å ane at dette var en motstander som ville skape trøbbel utover enkeltkamper. Tre poeng mot Arsenal, poeng mot Crystal Palace og Aston Villa, tap mot Brighton, tre poeng mot ulvene på Molineux. 8 poeng på 5 kamper. Så var det tid for å møte de store gutta.

Nye rettssaker mot de siste nazister

Alder er ingen hindring – det reises stadig nye saker mot de siste nazister. – Det er ingen utløpsdato for rettferdighet, sier advokaten Thomas Walther.
Les mer om: