Nyheter om Thomas


Thomas Hylland Eriksens skriver om smarttelefoner og apper: – Det er umulig å lese boka uten å markere og understreke

– Boka er proppfull av gullkorn og innspill, skriver Tønsbergs Blads litteraturanmelder Finn Stenstad.
Les mer om:

Må United-supporterne takke Jürgen Klopp for det sviende poengtapet?

Det var søren meg straffe! Dette er trolig oppsummeringen som kommer fra Unites-supportere etter at Thomas Tuchel vred seg unna sitt første tap. Chelsea mot United, Tuchel mot Solskjær. Toppklubbene delte på å holde på ballen gjennom kampen, produserte respektive 6 og 4 skudd på mål, men ingen som overlistet keeperne. Les: Takket nei til Real Madrid og Manchester United for å følge drømmen – som brast Etter kvarteret kom situasjonen som kommer til å gi Solskjær noen søvnløse timer i natt.

Solskjær: - 100 prosent straffe

Ole Gunnar Solskjær freste over at Manchester United ikkje fekk straffe for ein hands i kampen mot Chelsea. – Dersom det er ein naturleg posisjon for ei hand å vere i når ballen kjem, må eg vere blind, seier han til BBC. Dommaren vurderte straffe for det som kunne sjå ut som hands etter eit kvarter. Men etter VAR-inspeksjon avviste han kravet om straffe. – Det var absolutt ikkje straffe. Det var ei hand i raud trøye som var borti ballen, sa Chelsea-manager Thomas Touchel. Men det enda 0-0 i storkampen i London. United makta dermed ikkje å ta serleg inn på nabo City, som er 12 poeng framfor.

Mons (4) skal gå fra Oslo til Nordkapp

Ingrid Alm (33), Ole Thomas Helgesen (33) og sønnen Mons (4) skal gå fra Sagene i Oslo og så langt nord de kommer på ti måneder. Målet er Nordkapp. Familien er ikke alene om å dra på langtur med barn.

Idrettsmannen som aldri ga opp

Innebandyspilleren Thomas Jacobsen (33) fra Fredrikstad har opplevd det få andre har: Å bli lam to ganger.

Eks-lagkameraten tror Lampard kan komme tilbake til Chelsea som en bedre manager

Thomas Tuchel står overfor sin neste store test som Chelsea-sjef. Tidligere Chelsea-stjerne Joe Cole har planen for hvordan tyskeren skal bestå den.
Les mer om:

Thomas (33) fant kjærligheten under koronaen

Han er av mange betegnet som en av Fredrikstads uheldigste idrettsutøver. Ikke bare en, men to ganger ble han alvorlig kvestet. Til tross for et liv i rullestol, har ikke Thomas Jacobsen (33) problemer med å fylle dagene som gravemaskinfører og med kjærligheten.
Les mer om:

På langtur med barn — Mons (4) skal gå Norge på langs(pluss)

Ingrid Alm (33), Ole Thomas Helgesen (33) og sønnen Mons (4) skal gå fra Sagene i Oslo og så langt nord de kommer på ti måneder. Målet er Nordkapp. Familien er ikke alene om å dra på langtur med barn.

Thomas traff en alpakka, og da var det gjort. Snart får han fire dyr til Tønsberg

Turkamerater. Eller bare noen koselige, litt annerledes dyr å hilse på. Thomas Kortgård har en drøm om meningsfulle friperioder fra jobben i ambulansetjenesten.
Les mer om:

Tuchel: Cavani og Giroud er i egen klasse

Thomas Tuchel har trent to av verdens beste avsluttere, og har forklaringen på hvorfor 34 ikke er noen alder for karer som Cavani og Giroud. Før Champions League-kampen mot Atletico Madrid fikk Thomas Tuchel spørsmålet om Girouds fremtid på Stamford Bridge. Da kom standardsvaret: Alle må bevise at de… bla, bla, bla.

Idrettsmannen som aldri ga opp, direkte søndag kl. 14:00

Innebandyspilleren Thomas Jacobsen (33) fra Fredrikstad har opplevd det få andre har: Å bli lam to ganger. Begge ganger har han kommet tilbake – på landslagsnivå. Hva har livet lært ham om dype nedturer og store oppturer? Om bitterhet, fortvilelse – men også om glede og optimisme?

– Er bare tull å være spiss og ikke ha lyst til å score mål

(LSK gul – LSK svart 2-2). Thomas Lehne Olsen (29) har nektet å ta straffespark etter bommen i serieåpningen for to år siden. Nå har LSK-spissen kommet på andre tanker.
Les mer om:

Chelsea var i ferd med å gjøre en gedigen tabbe

Det har helt tydelig kokt skikkelig i kulissene på Stamford Bridge før Thomas Tuchel ble lansert som Chelsea-manager 26. januar. Den tidligere RB Leipzig-manageren Ralf Rangnick gikk selv ut og fortalte hvordan han hadde avslått tilbudet fra Chelsea. Ifølge en italiensk journalist var en tidligere Chelsea-manager halvveis på vei inn døra før Tuchel. Les: Måtte haste ut og roe Dortmund-supporterne Maurizio Sarri. Italieneren ba om å forlate klubben av familiære årsaker, men det var liten tvil om at kombinasjon kjederøkerende Sarri og Chelsea ikke var den optimale løsningen.

- Grønt lys for Haaland-overgang

Chelsea-trener Thomas Tuchel skal ha fått grønt lys til å hente Erling Braut Haaland (20) til klubben.
Les mer om:

Hylland Eriksen: Appenes planet

Blir man dummere av mobiltelefonen? Eller mer sosial? Denne teknologiske enheten har endret måten vi lever på mer enn vi tror. Sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen skrevet om dette i boken Appenes planet.
Les mer om:

Slo 37 år gammel norgesrekord

Sleggekaster Thomas Mardal fikk fullt treff og slo Tore Johnsens 37 år gamle norske innendørsrekord i vektkast under et stevne i USA natt til fredag. Kastet på 24,16 meter sikret Mardal mesterskapstittelen for utøver tilknyttet universiteter i Southeastern Conference (SEC) i amerikansk college-idrett. Mardal er sisteårsstudent ved University of Florida i Gainsville og konkurrerer for skolelaget Florida Gators. Vektkast er en mindre vanlig kastdisiplin innen friidrett, men ligner på sleggekast og brukes gjerne i treningen.
Les mer om:

Sleggekaster slo 37 år gammel norgesrekord i vektkast

Sleggekaster Thomas Mardal fikk fullt treff og slo Tore Johnsens 37 år gamle norske innendørsrekord i vektkast under et stevne i USA natt til fredag.
Les mer om:

Tammy Abraham nekter å benkes av Haaland

Den observante leser av Sporten.com tenker sikkert, men de to spiller ikke på samme lag! – Hvordan kan Tammy Abraham som spiller for Chelsea benkes av Erling Braut Haaland som spiller i et helt annet land og lag.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

IOC-presidenten tror på avgjørelse om utenlandske OL-tilskuere tidlig i mai

IOC-president Thomas Bach tror avgjørelsen om hvorvidt utenlandske tilskuere kan reise til Tokyo-OL vil bli tatt i slutten av april eller begynnelsen av mai.
Les mer om:

Kiropraktor Thomas (31): – Skal du hente deg en kopp kaffe og gå på do, så gå to ganger!

– Vi merker godt at mange sitter på hjemmekontor nå, sier kiropraktor Thomas Funk (31). Her er hans beste råd til deg som plages med smerter i nakke og skuldre.
Les mer om:

Tiltalt på frifot: - Helt absurd

Jan Thomas har engasjert seg stort i saken om Edvin Eriksen. Nå er rettssaken utsatt på ubestemt tid, og gjerningsmannen er på frifot.
Les mer om:

Brassespark fra Giroud senket Atlético Madrid

(Atletico Madrid – Chelsea 0–1) Med et magisk brassespark sikret Olivier Giroud borteseier over Atlético Madrid. Thomas Tuchel er fremdeles ubeseiret som Chelsea-sjef.
Les mer om:

Thea og Ole Thomas om rusreformen: – Vi må hjelpe de unge hobbybrukerne. Ikke straffe

17-åringene Ole Thomas Lunde og Thea Andresen stiller seg 100 prosent bak regjeringens forslag til rusreform. – Unge folk som tar seg en blås en gang iblant skal hjelpes. Ikke straffes, mener de.
Les mer om:

Merson: Null problem, Manchester United holder koken

Mersons spådom er like god som andre forståsegpåeres, men når disse tidligere fotballstjernene bruker tonn med egen erfaring fra Premier League-spill, i tillegg til at kommentatorene tross alt har som jobb å følge hver minste bevegelse hos klubbene, øker troverdigheten til en kar som Merson. Så da den tidligere Arsenal-stjerna ble spurt om topp-fire klubbene i Premier League når alt skal oppsumeres til våren, er det verdt å lytte. Les: Godkjent: Liverpool by får sin nye superstadion -Man City er inne, obviously, det er den enkle delen.