Nyheter om Thomas


Zernichow forlenger med Jerv

Thomas Zernichow har skrevet ny toårskontrakt med Jerv.
Les mer om:

– Min rolle i Slåttebakken helse AS er årsaken til at helsekjøpsaken utviklet seg som den gjorde(pluss)

Thomas Hagerupsen er sønn av tidligere rådmann i Lenvik kommune Margrethe Hagerupsen. Han er en av dem som Lenvik kommune valgte å anmelde i forbindelse med helsekjøpsaken.
Les mer om:

Og der gikk Tom Nordlie glipp av 200 000

Da det bare var et kvarter igjen av playoff-finalen begynte Åråsen stadion stadion å glede seg over at Lillestrøm ville overleve i Eliteseien. – Lillestrøm ledet med fire mål, men så som troll i eske dukket Martin Ramsland opp og sendte Start til Eliteserien med tre scoringer på rappen. Midlertidig hovedtrener Tom Nordlie ble hentet fra Skeid for å redde Lillestrøm fra nedrykk etter å selv ha ledet Oslo-laget ned i Post Nord ligaen. Bonus ble lovet, men når Lillestrøm nå rykker ned slipper de å trykke send knappen på 200 kroner. LEGENDE!!

Sender ni hoppere til Klingenthal

De norske landslagene sender ni hoppere til verdenscupen i Klingenthal i helgen: Menn: Johann Forfang (Tromsø SK), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda), Robin Pedersen (Stålkameratene) og Daniel-André Tande (Kongsberg. Kvinner: Maren Lundby (Kolbukameratene) får med seg Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta). Ingebjørg Saglien Bråten blir hjemme i Norge på grunn av skade.

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Vil ikke gi seg i kampen mot Elkem: – Det er her flest rein vil bli berørt

(SALTDAL) Reindrifta vil ikke gi seg i kampen mot kvartsgruve på Saltfjellet. – Det er midt i indrefileten av reindrifta, sier Per Thomas Kuhmunen til NRK.
Les mer om:

Annette fra Åsgårdstrand blir ektemannens nye makker

Thomas Numme (49) gjør comeback på TV-skjermen. Denne gangen med kona Annette Walther Numme (48).
Les mer om:

Hagen - Polititroppene har virkelig blitt oversett

I anmeldelsen til min bok Politisoldatens frigjøringsdrama, stiller anmelderen, Thomas Hagen (avdelingsleder for forskning, undervisning og dokumentasjon ved Stiftelsen Arkivet) det undrende spørsmålet; «stemmer det at polititroppene som gruppe er oversett?»
Les mer om:

19 år gamle Markeng overrasket med femteplass: – Må oppjustere målene for sesongen

Ingen norske hoppere kom på seierspallen i russiske Nizjnij Tagil, men 19 år gamle Thomas Aasen Markeng overrasket med femteplass.
Les mer om:

Pallen glapp for de norske – Stefan Kraft suveren i Russland

Daniel André Tande og Thomas Aasen Markeng ble nummer fire og fem i Niznizj Tagil.

Pallen glapp for Tande

Daniel-André Tande lå på en tredjeplass etter den første omgangen, men kom seg akkurat ikke på podiet da finaleomgangen var over. Hans 251,5 poeng holdt nesten til pallplass etter at lederen fra første omgang, japanske Ryoyu Kobayashi, bommet med sitt hopp i andre omgang. Men japaneren tok 3.-plassen bak Killian Peier fra Sveits og Stefan Kraft. Østerrikske Kraft vant rennet etter at han endte opp med 277,8 poeng totalt etter sitt andre hopp. Thomas Aasen Markeng endte på femteplass – 19-åringens beste plassering.
Les mer om:

Johaug svarer Alsgaard etter monsteretappen: – Nei, for noe fjås

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Thomas Alsgaard mener Therese Johaug (31) kunne gått alle etappene selv og vunnet stafetten alene for Norge. Johaug ler det vekk.

«E. T.»-stjernen Henry Thomas beskyldt for å ha tuklet med urinprøve

Hollywood-stjernen (48) ble arrestert for fyllekjøring i oktober – og etterpå anklaget for å ha fylt toalettvann i urinprøveglasset på politistasjonen.
Les mer om:

«E. T.»-stjernen Henry Thomas beskyldt for å ha tuklet med urinprøve

Hollywood-stjernen (48) ble arrestert for fyllekjøring i oktober – og etterpå anklaget for å ha fylt toalettvann i urinprøveglasset på politistasjonen.
Les mer om:

Lorentzen nok en gang langt unna toppen

Håvard Holmefjord Lorentzen gikk inn til 10.-plass på lørdagens 1000 meter i Kasakhstan. Thomas Krol fra Nederland stakk av med seieren.
Les mer om:

Ola (19) var slått ut i flere måneder. Så gjorde han dette kunststykket: – Ingen skjønte helt hva som skjedde

Ingen over – ingen ved siden. Brassesparket til Ola Thomas (19) er årets mål i lokalfotballen.
Les mer om:

Setter fyr på nettet: - Hva faen?

Jason Derulos avslørende bilde ble slettet fra Instagram. Kjendisstylist Jan Thomas reagerer kraftig, og inviterer til debatt.

Har planen klar: - Skal gi Vertshuset en ansiktsløfting

Når den hektiske julebordsesongen er over, er innehaverne Mia Åbonde og Thomas Tangen klare for å gjøre en stor oppussing og ominnredning på Vertshuset i Tvedestrand.
Les mer om:

Norsk hopper på vei til Russland etter visumkluss

Hopperen Thomas Aasen Markeng er på vei til Russland og går dermed glipp av bare et verdenscuprenn etter visumrotet.
Les mer om:

Markeng reiser til Russland

Thomas Aasen Markeng var med landslaget som reiste til Russland for helgens verdenscuprenn. Men fremme i Russland, ble han sendt i retur. Nordmannen hadde ikke fornyet passet sitt, og med mindre enn seks måneder igjen før det går ut, var det ikke mulig å få visum. Nå har Markeng fått ryddet opp og han setter på ny kursen mot Russland. Dermed rekker hopperen søndagens renn.
Les mer om:

Thomas Numme får ny partner: Jobber med kona

Da Thomas Numme takket for seg i «Senkveld», tenkte han det ble en stund til han skulle på TV-skjermen igjen. Nå gjør han comeback sammen med kona Annette Walther.
Les mer om:

Norsk hopper sendt hjem fra Russland uten gyldig visum

Hopperen Thomas Aasen Markeng får ikke hoppe i Russland i helgen. Visumet hans var gått ut og han måtte derfor reise hjem til Norge.
Les mer om:

Sendt hjem fra Russland

Hopperen Thomas Aasen Markeng får ikke hoppe i Russland i helgen. Visumet hans var gått ut og han måtte derfor reise hjem til Norge, melder NRK.
Les mer om:

Vart nekta innreise til Russland: – Var ubehageleg og kjedeleg

GARDERMOEN/OSLO (NRK): Den ferske landslagshopparen Thomas Aasen Markeng (19) vart i dag sendt heim att frå Russland med første fly. Årsaka var at han hadde gløymt å fornye passet sitt.