Nyheter om Thomas


Søppellass sperret bryggetrapp på Gjeving

Pensjonist Lill Thomas Nordal klarte ikke å komme opp fra båten til brygga på Gjeving, på grunn av et «lass» med rivingsmaterialer som lå midt i trappa.
Les mer om:

Genialt: Arsenal har valgt Unai Emery som ny manager

Etter 22 års tjeneste forlater Arsene Wenger Emirates i sommer. Så snart kunngjøringen ble gjort, startet spekulasjonene om hvem som overtar. Nå ser det ut til at vi har fått vårt svar: Den tidligere Paris-Saint-Germain-sjefen Unai Emery overtar. Det er en av de som kjenner Arsenal aller best, David Ornstein i BBC sport som melder dette. Les: Bekreftet: Thomas Tuchel tar over som trener for storklubb Han skriver at det blir annonsert i løpet av uken. BREAKING: Arsenal to appoint Unai Emery as new manager. Thorough process produced 46yo Spaniard as unanimous choice.

Ny PSG-trener sender et smellkyss til Neymar

Thomas Tuchel er en mann som er vant til å få som han vil. Hvis ikke, bytter han ut spillere, eller finner seg en ny arbeidsgiver. Hos PSG har tyskeren vist at han skal vise toleranse for «artister». Vi har ikke helt troen på at Neymar forlater Paris neste sesong, og følger ekstra nøye med i forholdet mellom ytterpunktene Tuchel og Neymar.

Nå får Thomas «mannepoeng»

Kvinneandelen er blitt nærmere 80 prosent ved flere norske prestisjestudier. Nå skal mannlige søkere få fordeler på enkelte studier.
Les mer om:

– Dommeren satt jo å kikket ut av vinduet mesteparten av tiden

NOTODDEN: Direktør Robert Andersen og Environtech tapte på alle punkter i søksmålet mot høyrepolitiker Thomas Christopher Tinne. Andersen sier de leverte over 7500 sider med dokumentasjon og finner det rart at tingretten avgjorde saken på fem dager.

Disse artistene skal gi deg gåsehud i Nordstrand kirke

Navn som Ole Paus og Ketil Bjørnstad, Odd Nordstoga, Silje Nergaard og Thomas Dybdahl står på spillelisten for første halvår av konsertserien Gåsehud.

Historisk vielse i Kragerø rådhus: – Nå kan du kysse bruden

KRAGERØ: Mariann Karlsson og Thomas Reime fra Helle ble historiske, da de som første par ut ble viet i kommunestyresalen i Kragerø rådhus fredag ettermiddag. Varaordfører Charlotte Therkelsen Sætersdal sto for vielsen.

Høydepunkter, Borgar - Rakkestad 18. mai 2018

Kommentator: Svend René Nygaard / Video: Thomas Andersen

Kjøpte for 68 mill. – bygger om luksusvilla

Etter å ha kjøpt huset i Thomas Heftyes gate for 68 millioner i fjor, har Pia Øien Cohler søkt om å rive tilbygget til huset og bygge opp et nytt.
Les mer om:

Prins Charles skal føre Meghan opp kirkegulvet

Overtar oppgaven til Meghans far, Thomas Markle.
Les mer om:

Faren kommer ikke i bryllupet

Thomas Markle kommer ikke i bryllupet til sin datter, Meghan Markle, når hun gifter seg med prins Harry på lørdag. Det bekrefter Meghan Markle selv. Årsaken er helseproblemer.
Les mer om:

– Jeg er hentet til klubben for å score mål. Da er ikke dette godt nok

(Rosenborg-LSK 3-0). Thomas Lehne Olsen følte ansvar for at LSK ikke fikk med seg noe hjem fra Lerkendal. Det irriterte ham at han ikke scoret alene med keeper på stillingen 0-0.
Les mer om:

- Hater tanken på å gå glipp av et av historiens største øyeblikk

Skal Thomas Markle delta i datterens bryllup eller ikke? De siste rapportene tyder på at han holder seg hjemme.
Les mer om:

Rekdal og Farah tilbake - men Høgmo er usikker på hvor mye de to ungguttene tåler

Thomas Rekdal (17) er tilbake etter å ha vært strålende i G17-EM. Også Anas Farah (18) er tilgjengelig for spill igjen, men Per-Mathias Høgmo (58) er usikker på om de ungguttene tåler 90 tøffe minutter mot Hønefoss.

Forsvarte Granfeldt i havnestyret

Assisterende havnedirektør Thomas Granfeldt fikk støtte da havnestyret diskuterte beslaget av førerkortet hans. Frank Salvesen mener Granfeldt har fått ufortjent mye kritikk.

Gikk Arsenal akkurat fra vondt til verre?

Det var en glede for fans og klubb med Arsene Wenger som manager så lenge Arsenal, med betydelig mindre midler enn mange av de andre klubbene i Premier League klarte å avslutte på topp fire og dermed kvalifisere seg til Champions League. De siste par årene har det hanglet litt.  I fjor organiserte fans en motstandsbevegelse som ikke lykkes da, det var egentlig mye mer stille i år til tross for at Arsenal endte på sjette plass.

- Forandret mening igjen om bryllupet etter telefon fra Meghan

Thomas Markle ønsker å følge datteren opp kirkegulvet likevel.
Les mer om:

TMZ: Meghan Markles far håper likevel å komme i datterens bryllup

Thomas Markle har visstnok ombestemt seg og vil likevel komme i bryllupet til datteren Meghan og prins Harry, såfremt han får klarsignal fra legen sin.
Les mer om:

TMZ: Meghan Markles far rekker ikke bryllupet likevel

Thomas Markle hadde visstnok ombestemt seg og ville komme i bryllupet til datteren Meghan og prins Harry. Nå viser det seg at han skal opereres og må droppe den store dagen likevel.
Les mer om:

Thomas Rekdal: - Nå er det kun FFK som gjelder!

- Alt jeg vil nå er å bidra til at FFK klatrer på tabellen. Hva som skjer i fremtiden bruker jeg minimalt med energi på.
Les mer om:

– Du føler deg som en idiot

Ulrik Saltnes har bedre minner enn Thomas Drage fra 16. mai-kampen på Aspmyra i 2015.
Les mer om:

Tyskland har glemt VM-helten sin

Manuel Neuer blir med til VM. Riktignok som én av fire keepere i den tyske landslagstroppen og ikke lovet noe spilletid, men for den skadeforfulgte stjerne-keeperen var det ingen selvfølge at han ble klar. En helt fra VM i 2014 var klar, men ble veid for lett. Tysklands landslagssjef Joachim Löw kom med to nyheter.

Neymars største mareritt kommer til Paris

Den tidligere Borussia Dortmund-treneren Thomas Tuchel ble denne uken presentert som ny trener hos PSG. For en stjerne som Neymar som er vant til å få det på sin måte, kan nå marerittet ha kommet til Paris.  Tuchel ble sendt bort fra Dortmund etter stor suksess som trener.

Familien som tilbringere helgene på Mjøsa

Sammen med barna Aleksandra (7), Leander (6) og Eiline Augusta (11 md.) nyter pappa Thomas Løken og mamma Jeanette Mathisen sommernettene på Mjøsa.
Les mer om: