Nyheter om Thomas


SJ om Dovrebanen: «Mattilbudet vil bli tilpasset 2020 og ikke 1980»

SJs markeds- og salgsdirektør Thomas Silbersky avslører at han brukte et bilde av Marit Bjørgen og Charlotte Kalla for å danke ut Vy.

SJ om Dovrebanen: «Mattilbudet vil bli tilpasset 2020, og ikke 1980»

SJs markeds- og salgsdirektør Thomas Silbersky avslører at han brukte et bilde av Marit Bjørgen og Charlotte Kalla for å danke ut Vy.

Lehne Olsen: – Det kjennes ikke bra ut

Thomas Lehne Olsen håper at ankelskaden ikke holder ham ute i mer enn fire til seks uker. Men svaret får han først etter MR-undersøkelsen han skal ta tirsdag.
Les mer om:

LSK-profil ute i flere uker

Lillestrøm må klare seg uten måltyven Thomas Lehne Olsen de kommende ukene som følge av ankelskaden totningen pådro seg søndag.

L´Equipe: Barcelona får nå servert Neymar på gullfat

 Neymar har hattt mye å stri med denne sesongen. Dette skal ha hjulpet PSG til å ta avgjørelsen om at brasilianeren kan erstattes. Franske L´Equipe pleier å være gode med å få med seg de riktige ryktene (eventuelt styrte lekkasjer), og har denne gangen snust seg til at Paris-klubben nå er villige til å gi slipp på Neymar. pic.twitter.com/ZetkGK9fdz — Neymar Jr (@neymarjr) June 8, 2019 Les på Popidol: Ronaldo: ny utvikling i voldtektssaken Det har blitt vel mye skandaler og primadonna-takter, selv for en klubb som er lokalisert i Paris.

Til legevakta i ambulanse

Thomas Lehne Olsen pådro seg stygg ankelskade.
Les mer om:

Nå skal det jobbes knallhardt for å nå ut til flere: – Besøket nesten halvert

SKIEN: Teater Ibsens publikumsbesøk har de siste ti årene variert fra over 35 000 besøkende på det meste til 10 355 i fjor. Teatersjef Thomas Bye inrømmer at 2018 ble et skuffende år, men han mener regionteatrets egenproduksjoner teller mest, ikke sluttallet.
Les mer om:

8 spillere på salgslisten til Barcelona

Marca mener å vite at det katalanske storlaget åpner for å selge så mange som åtte spillere.

Flom av ideer for turist-satsing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det er ikke nødvendigvis en flom av turister Sulis ønsker seg.Alt for noen - Målet er ikke å kjøre busslass etter busslass med folk til Sulis.

Rekdal og Norge gikk til topps i Portugal

Her løfter Thomas Rekdal (18) beviset på at G18-landslaget gikk til topps i Lisbon International Cup.
Les mer om:

Joan spiller i Norge for første gang – og konserten er gratis!

730 introduserer Joan; favorittbandet du ikke visste du hadde. Rett ut av Little Rock, Arkansas! Hehe… Mandag 17.

Thomas var profilert Rema-kjøpmann i 18 år – nå har han gått til konkurrenten

SKIEN: Etter halvannet år som logistikkansvarlig hos kakeprodusenten Milba begynte Thomas Robertsen denne uken i jobben som ny kjøpmann hos Meny på Myren. De fleste kjenner han best som mangeårig kjøpmann hos konkurrenten Rema 1000.

Forbedre utholdenheten? Dette er ekspertenes seks anbefalte løpeøkter.

Thomas (41) hatet å løpe og veide 130 kilo. Nå løper han 110 kilometer i uken.
Les mer om:

Forbedre utholdenheten? Dette er ekspertenes seks anbefalte løpeøkter.

Thomas (41) hatet å løpe og veide 130 kilo. Nå løper han 110 kilometer i uken.
Les mer om:

Det er hektisk over Oslo, og mye å glede seg til

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Det er hektisk på Grefsenkollen, når lokalavisa stikker innom rett etter pinse. Flere scener skal rigges, spisesteder tilrettelegges, bakgården skal i orden, krydderhagen blomstrer med lampeskjermper i trærne. Sola skinner, og utsikten er som alltid den aller beste over Oslo.

Rekdal ble matchvinner for Norge

Thomas Rekdal avgjorde for Norge U18 mot Portugal tirsdag.
Les mer om:

JORDEN RYSTES I PARIS: PSG og Neymar i brudd

Livet går sin vante gang i Paris´s gater, selv om noen fotballmillionærer krangler. Men når verdens mest omtalte fotballspiller skal være i konflikt med verdensmetropolens stolthet, da må krigstypene frem. Det er ikke hemmelig at Neymar og PSG er ferdig med hvetebrødsdagene for lenge siden.

Sprint klare for toppkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag klokken 19.30 møtes nummer en og to i årets HESA-serie i SKS Arena på Fauske. Rana FK leder serien, med full pott på fem kamper. Nylig avgjorde de mot slutten da det ble seier mot Innstranda med 3-2.Sprint følger deretter med 11 av 15 mulig, etter uavgjort i de to bortekampene mot Åga og Mosjøen.Ser muligheter - Dette blir spennende, og det er artig med kamper som betyr noe.

Analyse: Spesielt to spillere gjorde livet surt for Sola på stadion

Nicolas Berg lot seg imponere av Ludvig Begby og Thomas Drages kombinasjonsspill ute på venstresiden mot Sola. Her er hans analyse etter 5-1-seieren.
Les mer om:

Vinnerne seilte sammen for første gang

Askøy Seilforening gikk til topps i første runde av seilsportens eliteserie, som bød på flere overraskelser. – Gode starter og god fart i båten la grunnlaget, sier Stian Soltvedt på Askøy-laget. – Vi stilte med et relativt stort og tungt mannskap, noe som betød at vi kunne ri båten godt ned og seile med fullt trykk i seilene. Det ga oss god fart i båten og et aldri så lite fartsoverskudd til de fleste konkurrentene.

«Ludde»: – En enorm lettelse

Ludvig Begby (22) og Thomas Drage (27) herjet med Solas høyreback. – I dag var det gøy, gliste Begby etter kampen.
Les mer om:

Marius Hagen sender FFK opp i 2-0

Marius Hagen kunne juble etter å ha sendt FFK opp i 2-0, servert fra Thomas Drage.
Les mer om:

Dilla på dansk design(pluss)

– Jeg tenker på interiør halvparten av min våkne tid, vedgår tømrer og elektriker Thomas Aardal fra Sandnes.
Les mer om:

– Jeg fikk et skikkelig støt i kroppen. Så mistet jeg synet

Thomas Frost (48) har flere ganger spilt under Byfesten, og han gjør det gjerne igjen. Men i år har et hjerneslag satt ham ut av spill.
Les mer om:

Dilla på dansk design

– Jeg tenker på interiør halvparten av min våkne tid, vedgår tømrer og elektriker Thomas Aardal fra Sandnes.
Les mer om: