Nyheter om Thomas


- De spurte: «Ligger du til sengs med fire menn nå?»

KJENDISFEST: Kjendisene sparer ikke på kruttet når Se og Hør inviterer til 40-årsfest. Her forteller de om de villeste ryktene de har hørt om seg selv og røper hemmeligheter du aldri før har hørt. I tillegg viser Frank Løke fram sin nye flamme. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen / Helen Skogstad

Med ørene på stilk under fjellet: – Begynner å bli lei hele greia(pluss)

– Jeg er her som lyttepost for Sivilforsvaret hver gang det er rødt farenivå. Jeg tror ikke fjellet raser med det første. Jeg begynner å bli litt lei hele greia, sier Thomas Våge.
Les mer om:

Thomas Seltzer og Cecilie Waade giftet seg

Paret ga hverandre sitt ja i Frogner kirke i dag.
Les mer om:

Thomas (41) har spilt på Nordpolen

Thomas Nilsen opptrer på det som finnes av festivaler i Arktis. På Polarjazz-vorspielet spiller han med så mange band at han ikke trenger å forlate scenen før kvelden er omme.
Les mer om:

Har hørt om buldring? Lørdag kan du se de beste klatrerne i veggen her i byen

Denne helgen er det mulig å se spektakulær klatring på Redpoint Klatresenter i Tomteveien, hvor det skal konkurreres i grenen buldring. – Vi forventer at mange fra Østfold og utenfor fylket kommer for å delta, sier Thomas Magnus Kristiansen i Fredrikstad Klatreklubb.

La Familia-saken: Stengte fengslingsmøte for pressen

Da den første av de fire svenskene i La Familia-saken skulle bli vurdert fengslet fredag, begjærte aktor Thomas Utne Pettersen dørene lukket.

Drage (26) blir ikke kvitt smertene: - Jeg må bare bite dem i meg

Thomas Drage (26) blir ikke kvitt smertene i venstrekneet.
Les mer om:

Norges lykkeligste lagde god stemning på puben

Folk fikk latterkrampe for en hundrings da Litteraturgarasjen og Karjolen inviterte til improteater med “Norges lykkeligste” torsdag kveld. Det skjedde i forbindelse med Porsgrunn litteraturfestival, Bjørg-Vikdagene som foregår helt frem til søndag. Det er første gang gutta har spilt i Porsgrunn og forestillingen ble en humørfyllt stund med skråblikk på litteratur, kultur, fordommer og myter. Norges lykkeligste består av: Henrik Berg Larsen, Thomas Behrendsen Lien, Igor Dunderovic, Jahn Gorakh Bremdal og Simon Behrendsen Lien.

– Det kommer nok til å klikke totalt

Thomas Lehne Olsen (27) lar gamleklubb være gamleklubb: Scorer han et avgjørende mål mot Tromsø mandag, kommer følelsene til å løpe løpsk.
Les mer om:

Hva er Storm-hemmeligheten?

SKIEN: Flere av de andre etablerte miljøene ligger nede, samtidig som Storm stormer fram med sine lag. Storscorer Thomas Pedersen mener det handler om miljø - først og fremst.
Les mer om:

Hvitvaskingsskandalen: – Borgen kan få sluttpakke på 13,7 mill.

Danske Banks norske toppsjef Thomas F. Borgen fra Fredrikstad, går av etter den gigantiske hvitvaskingsskandalen. Hvor mye penger som er hvitvasket, er fortsatt uklart.
Les mer om:

Tidsspørsmål før denne Bundesliga-treneren entrer Premier League

Han ble kalt baby-mourinho tidligere i trenerkarrieren. I Hoffenheim har Julian Nagelsmann vist at han står fjellstøtt som seg selv. Vi har ikke noe håndfast som sier at tyskeren kommer til å skifte liga med det første, men profilen hans er perfekt for flere Premier League-klubber. Det er bare et spørsmål om tid. 31-åringen har allerede oppnådd mer enn trenere får til i løpet av hele karrieren. Nå leder han Hoffenheim i gruppespill i Champions League, første gang i klubbens historie. Alder betyr ikke suksess.

Danske Banks norske toppsjef går av etter hvitvaskingskandale

Danske Banks toppsjef Thomas F. Borgen går av etter den gigantiske hvitvaskingsskandalen i Estland. Hvor mye penger som er hvitvasket, er fortsatt uklart.
Les mer om:

Fredrikstad-mann går av etter hvitvaskingsskandale

De siste årene har Fredrikstad-mannen Thomas Fredrick Borgen (54) vært sjef for Danske Bank. Nå går han av som følge av en hvitvaskingssak banken har vært involvert i i Estland.
Les mer om:

Danske Banks toppsjef går av etter hvitvaskingssak

Danske Banks administrerende direktør Thomas F. Borgen går av som følge av hvitvaskingssaken i Estland, opplyser banken i en børsmelding.

Danske Banks norske toppsjef går av etter hvitvaskingskandale

Danske Banks toppsjef Thomas F. Borgen går av etter den gigantiske hvitvaskingsskandalen i Estland. Hvor mye penger som er hvitvasket, er fortsatt uklart.
Les mer om:

Danske Banks norske sjef går av

En hvitvaskingssak tvinger Danske Banks norske administrerende direktør, Thomas F. Borgen til å gå av.
Les mer om:

Danske Banks toppsjef går av etter hvitvaskingsskandale

Hvitvaskingssaken tvinger Danske Banks norske administrerende direktør, Thomas F. Borgen til å gå av. Styreformannen innrømmer at banken ikke hadde god nok kontroll.
Les mer om:

– Resultatet var ikke logisk

PSG-manager Thomas Tuchel mener laget hans hadde fortjent mer mot Liverpool.
Les mer om:

Danske Banks toppsjef går av etter hvitvaskingssak

Danske Banks administrerende direktør Thomas F. Borgen går av som følge av hvitvaskingssaken, opplyser banken i en børsmelding.
Les mer om:

Danske Bank-toppsjef trekker seg før presentasjon av hvitvasking-gransking

Norske Thomas Borgen trekker seg fra stillingen som toppsjef i Danske Bank kort tid før resultatene av hvitvasking-granskingen i banken skal legges frem.
Les mer om:

Braatens fornyer Trosterud

Vi møter Thomas Huse, som eier Braatens Byggfornyelse sammen med Pål Braaten, i Fagerholt borettslag på Trosterud. Der holder firmaet på med en omfattende rehabilitering av tak og balkonger.
Les mer om:

Anfield vekker æresfrykt hos PSG

Fotball kan være lek, men på tirsdag kveld dreier det seg kun om alvor. PSG har tatt båten over kanalen og skal entre sagnomsuste Anfield. Da er det litt kult å høre reaksjonene til overbetalte fotballstjerner når de gleder seg som unger til å spille på den legendariske bortebanen. -Å spille på Anfield, det er helt spesielt. Alle spillerne mine vet det og vi vet at vi ikke kan slå av denne knappen. Jeg har opplevd atmosfæren her på en legendarisk kveld med Dortmund, sier Thomas Tuchel ifølge ESPN. Tuchel har skumle planer for PSG.

Thomas (41) kjemper mot kreften for tredje gang. Nå satser han på et hattrick

Thomas Einarsen (41) fikk testikkelkreft i 1999, men kjempet og vant. I 2017 fikk han konstatert leukemi, og vant kampen igjen. Nå er han nok en gang alvorlig syk med leukemi, og satser på et hattrick.
Les mer om:

Dette er Paris Saint-Germain i morgen

En ting som er helt sikkert, Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel har ikke tenkt til å hvile en eneste spiller i Champions League møtet med Liverpool i morgen. Helgens Ligue 1 mot Saint-Etienne sørget for at de nå leder serien med 5 poeng etter bare 5,kamper og har med seg en skikkelig god følelse inn i møtet med Liverpool Les:  Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken Dette er de som blir med på båten over kanalen: Ingen store overraskelser PSG's 21-man squad for tomorrow's @ChampionsLeague debut @LFC #LFCPSG #AllezParis pic.twitter.com/6Y9wgRCuqA — Paris Sain