Nyheter om TestQuiz: Hva vet du om vikingskip?

Gokstadskipet slår sprekker i det gamle Vikingskipmuseet. Test kunnskapene dine om skipene som er i museet:
Les mer om:

Test deg selv: Vet du hva som er lov og ikke lov på elektrisk sparkesykkel?

Kan du kjøre i gågaten? Hvor raskt er det egentlig lov å suse rundt? Test dine elsparkesykkel-kunnskaper.
Les mer om:

Test deg selv: Vet du hva som er lov og ikke lov på elektrisk sparkesykkel?

Kan du kjøre i gågaten? Hvor raskt er det egentlig lov å suse rundt? Test dine elsparkesykkel-kunnskaper.
Les mer om:

Aftenbladet: Behandlingen av mulla Krekar må demonstrere forskjellen på vårt samfunn og det samfunnet han ønsker seg

Leder: En person som avskyr det samfunnet som gir ham beskyttelse, er ikke lett å like. Men mullaen Krekar er en test på hva slags samfunn vi er.
Les mer om:

Stor test: Disse 20 elbilene kjører lengst

Sjekk hvem som har lengst rekkevidde, og hvem som gir flest kilometer for pengene.
Les mer om:

Test deg selv: Kan du reglene til sjøs?

Må man bruke redningsvest, hva er promillegrensen til sjøs og hva skal du gjøre dersom du trenger hjelp på vannet?
Les mer om:

Test deg selv: Kan du reglene til sjøs?

Må man bruke redningsvest, hva er promillegrensen til sjøs og hva skal du gjøre dersom du trenger hjelp på vannet?
Les mer om:

Test: El-biler med god plass

I Nissans og Renaults kassebilbaserte flerbruksbiler kan man reise på ferie med tre unger og masse bagasje.
Les mer om:

Hva vet du om sola?

Test deg selv i denne quizen.
Les mer om:

Ego Brygghus til topps i test av pol-øl

Norges største nettsted om mat og drikke har kåret et øl fra Ego Brygghus til den aller beste av alle ølnyhetene i Vinmonopolets basisutvalg denne måneden.
Les mer om:

Trykket på feil knapp – alarmen gikk i hele fylket

Hvis du bor på et sted hvor Sivilforsvaret har varslingsanlegg, hørte du kanskje sirenene ule onsdag formiddag. Det var ikke en planlagt test.
Les mer om:

Tastefeil utløste flyalarmen

Hørte du en underlig lyd onsdag morgen? Det var ikke en test. På grunn av et tastetrykk begynte alle tyfonene i fylket å ule.
Les mer om:

TEST: Asus ROG Zephyrus S med RTX 2080 Max-Q

Men har Asus overkomplisert spillbærbare med sin Zephyrus S?
Les mer om:

- Flere er direkte trafikkfarlige

En ny svensk-norsk test viser at flere stativer på det norske markedet verken tåler unnamanøvre eller kollisjoner i 30 km/timen.
Les mer om:

TEST: Netatmo værstasjon

Les mer om:

Den store agurkquizen!

Sommertid er agurktid. Test deg selv på hva du kan om agurken!
Les mer om:

Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United

Den 16 år gamle midtbanespilleren Alfie Hughes vet hva han vil, bli best i verden og de siste årene har klubber stått i kø for å hjelpe han med akkurat det. – For et år siden gikk han fra Middlesbroughts akademi til Manchester United sitt.  Leeds United bekreftet å ha signert midtbanespiller Alfie Hughes fra Manchester United, med unggutten bekrefter på sosiale medier.

Test av maten i Dyreparken: - Styr unna buffeene

De to matanmelderne Kine og Harald i Stavanger Aftenblad har testet maten i Dyreparken. – Det er plenty å velge mellom, så styr for all del unna buffeene.
Les mer om:

Julen Lopetegui sier takk for sist – henter Real Madrid spiller

Den tidliger keeperen fikk hard medfart i 2018. Først en lite smidig overgang fra jobben som Spanias landslagstrener, for så noen måneder senere å bli sendt bort fra San Bernabeu uten gram av heder og ære. Hos Sevilla viser han igjen at selvtilliten er på plass. Medfarten Lopetegui fikk i fjor, gjør ham til en av de vi virkelig ønsker skal lykkes. Med aktivitetsnivået Sevilla viser på overgangsmarkedet nå, kan dette fort også skje. Les: Sevilla setter klubbrekord Real Madrid gir sjelden fra seg noe de ikke kan avse, så det blir litt drøyt med «sier takk for sist».

Buffon fikk tilbudene fra Juventus – takket nei til begge

Han er tilbake. Der han tilhører, vil vi si. Etter en halvsuksess hos PSG, trer han på seg Juventus-drakten igjen. Men to ting blir anderledes. OFFICIAL: Gianluigi Buffon has returned to Juventus on a one-year deal #UCL pic.twitter.com/LjBcHF1Fef — UEFA Champions League (@ChampionsLeague) July 4, 2019 Les: Stabæk-spiller på medisinsk test i utlandet Buffon er nr. 1 og han er kaptein. Dette var heller ikke Juventus uenige i. Det var bare det at 41-åringen mentalt har innstilt seg på å roe det hele noe ned. – Tek Szczesny er førstekeeper og Giorgio Chiellini er kaptein.

Zlatan gjorde det selvfølgelig selv for LA Galaxy: 1 høyt og 1 lavt

LA Galaxy har hatt det litt trått de siste månedene, men natt til fredag ble det tre poeng mot Toronto. Og igjen er det supersvensken som sto for moroa. Se og nyt: 1⃣ Alvarez to Zlatan 2⃣ Cuello to Zlatan 3⃣ points for #LAGalaxy pic.twitter.com/TzBLcOo49p — Major League Soccer (@MLS) July 5, 2019 Les: Stabæk-spiller på medisinsk test i utlandet Og denne: The game is over when @Ibra_official says it's over. GOODNIGHT FROM THE LION pic.twitter.com/KTEosPUyxp — LA Galaxy (@LAGalaxy) July 5, 2019 Dette bringer Zlatan opp i 13 scoringer på 15 kamper denne sesongen.
Les mer om:

Stabæk-spiller på medisinsk test i utlandet

Det er ikke langt unna, men likevel. Brøndby regnes som storklubb i den danske Superligaen og kan fungere som et viktig springbrett ut i Europa – hvis man gjør sakene sine riktig. Ifølge Eurosport er det Tobias Børkeeiet som reiser til København på fredag for å gjennomføre den obligatoriske medisinske undersøkelse, etterfulgt av signering – Vi har tidligere vært åpen på at det har vært bud på ham.

Verdensener Novak Djokovic lekende lett videre i Wimbledon

Serberen jakter sin femte seier på gresset i Wimbledon. Regjerende mester Novak Djokovic hadde full kontroll mot amerikanske Denis Kudla i annen runde i Wimbledon onsdag. Verdenseneren vant 6-3, 6-2, 6-2. Serberen jakter sin femte seier på gresset i Wimbledon. Foreløpig har det gått helt uten trøbbel. Mandag slo han tyske Philipp Kohlschreiber. Onsdag var det Kudla som måtte takke for seg. Nå venter polske Hubert Hurkacz i tredje runde. Han er på 48.-plass på verdensrankingen.