Nyheter om Test


Test deg selv: Hvem er du av sjakkekspertene?

Ta testen i toppen av artikkelen og finn ut hvem du ligner mest på!
Les mer om:

TEST: Apple MacBook Air (Sen 2018)

Apple leker «catch up» med konkurrentene men priser seg ut av budsjettkategorien.
Les mer om:

Imponerte på samling – belønnet med verdenscupdebut

Dermed får Simen Ramberg Christensen sin første ordentlige test på hvor han står i forhold til sesongens ambisiøse drømmemål.
Les mer om:

Dyrhaug kan gå på Beitostølen

På grunn av skader i både skulder og legg, hadde Niklas Dyrhaug bestemt seg for å droppe både nasjonal åpning på Beitostølen og verdenscupåpninga i Ruka. Etter en test på Beitostølen i dag, kan planenen bli endret. – Han forbereder seg som om han skal gå skirenn i helga, så tar vi ei vurdering inn mot fredagens 15-kilometer, sier landslagstrener Eirik Myhr Nosum til NRK.
Les mer om:

Forskere sier de kan forutse demens med ny test

En fem minutters skanning av halsen skal kunne forutse risikoen for utviklingen av demens så lenge som 10 år før symptomene i det hele tatt gjør seg gjeldene, ifølge britiske forskere.
Les mer om:

Derfor kan det være smart å velge smalere dekk om vinteren

Bilprodusentene setter i mye større grad bredere og større dekk på bilene - men test avslører at dette kan påvirke kjøreegenskapene betraktelig.
Les mer om:

TEST: Intel Core i9-9900K

Intels nye toppmodell i forbrukersegmentet yter enormt godt.
Les mer om:

Ny enkel test skal avsløre tarmkreft: Kan ha reddet livet til Thomas (58)

Forekomsten av tarmkreft blir kalt den norske kreftgåten. Ny test kan gjøre at du avdekker tarmkreften på et tidlig stadium.
Les mer om:

Norge mangler tre profiler i tøff test mot Japan

Landslagssjef Martin Sjögren (41) mangler tre av de faste spillerne når Norge spiller årets siste landskamp søndag morgen norsk tid.
Les mer om:

TEST: Verdens raskeste eksterne SSD

Rå ytelse, men prisen er like vill.
Les mer om:

Mourinho: «Hvis det går bra – da er han klar for City»

Jose Mourinho ble kongen av Torino denne uken. Nå rykker byderbyet nærmere, denne kampen vi alle venter på. Da er det godt med mere gode nyheter for United. –Lukaku er tilbake i trening med laget i dag. Hvis det går bra – og vi skal selvfølgelig ha ny test imorgen – da er han klar, sier Mourinho ifølge Sky Sports. Snart. (foto: united, twitter) Lukaku klar for City. Yes! Med eller uten Lukaku, hva blir kampresultatet? Gjett utfallet av kampen og vinn hos Betsson Les: David Silva: «Det endret seg i 2011

Test av nye Toyota Corolla

Verdens mest solgte bilmodell gjør comeback. Vi har testet:
Les mer om:

Test tittel 6. november

Test ingress 6. november
Les mer om:

TEST: HP Spectre Folio

HP har gått all in på form og funksjon, og treffer bedre enn fryktet.
Les mer om:

TEST: HTC Vive Deluxe Audio Strap

Les mer om:

TEST: Master & Dynamic MW07

Les mer om:

Fortsatt mye ugjort i Facebook

Mark Zuckerberg sier Facebook har en lang vei å gå for å styrke sikkerheten. Det kommende USA-valget blir en viktig test av selskapets systemer.
Les mer om:

TEST: Fitbit Charge 3

Les mer om:

Quiz: Kva veit du om norsk historie?

Når stod slaget ved Stiklestad? Og når var eigentleg jappetida? Test deg sjølv om dette og mykje meir i NRK sin historiequiz.
Les mer om:

Test av Hyundai Kona Electric: En super elbil – i 2020

Med modeller som Soul, e-Niro og Ioniq er det sørkoreanske bilkonsernet Hyundai-Kia virkelig i støtet når det gjelder biler med elektrifiserte drivlinjer for tiden. Nå kommer også Hyundai Kona som elbil, men det er bare ett problem ved det … 
Les mer om:

Test: Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 slår konkurrentene på flere viktige punkter, unntatt pris.
Les mer om:

Test av Iphone XR: - Dette er folkets Iphone

For første gang er ikke den minste Iphonen billigst. Teknologimagasinet har testet Iphone XR. Her får du vite det du trenger når du skal ta valget mellom tre ulike modeller.
Les mer om:

Tottenham fortsatt usikre om White Hart Lane

Mange av oss venter på å ta turen til London for å få med seg Nye White Hart Lane. Faktisk var vi klar til den planlagte åpningen i september. Nå ser det ut som datoen er satt for den første kampen på ny jord. Eller ikke. For Tottenhams styreformann blir åpningen dagen da livet hans igjen kan gå tilbake til normalt. -Det går ikke en time uten at jeg blir spurt når vi er klare til å spille første kamp i vårt nye hjem, sier Daniel Levy ifølge klubbens hjemmeside What a beauty! Les: RBK-spiller: «4,7 millioner nordmenn heier på Brann Her har du mer fra pressemeldingen, 26.

TEST: Friskt pust verdt sin vekt i gull

Designen kjente vi, og den morsomme kjøreopplevelsen likeså. Men at i8 Roadster faktisk er brukbar som utslippsfri pendlerbil i hverdagen, var en positiv overraskelse.
Les mer om:

Test McLaren 570S: – Gåsehuden har ikke lagt seg ennå

McLaren 570S imponerer Brooms Mats Brustad. Les testen:
Les mer om: