Nyheter om Tesdal


Politiet er ferdige å etterforske brannene på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En 21 år gammel mann er siktet for en rekke branner på Bryne i sommer. I desember fortalte politiadvokat Lene Tesdal Tonstad at politiet var i sluttfasen av etterforskningen.Nå opplyser Tesdal Tonstad at saken er ferdig etterforsket og klar til påtaleavgjørelse.- Vi håper å få påtalebehandlet den i løpet av nærmeste fremtid.

– Jeg ble så redd. Hjertet var utenpå kroppen. Det var en forferdelig ekkel opplevelse

Butikksjef Haldora Tesdal (61) ble truet på livet med hagle da Urmaker Askeland ble ranet torsdag formiddag.
Les mer om:

Perspektiv over senterfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SP er i fremgang, Førstekandidat på fylkesting-lista for Agder, Oddbjørn Kylland viste til en tredobling av stemmetall siden 2009 for Norges tredje største parti som øker i den grønne vinden som blåser over landet.Med nesten 16 prosent, ligger SP an til å kapre 5-7 mandater i det nye fylkestinget som får 49 representanter.

Hovedmistenkt nekter fortsatt å la seg avhøre om Bryne-branner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En 21 år gammel mann er siktet for en rekke branner på Bryne i sommer. I desember fortalte politiadvokat Lene Tesdal Tonstad at politiet var i sluttfasen av etterforskningen.Nå opplyser Tesdal Tonstad at de fortsatt ikke er helt ferdige.- Det har ikke blitt tatt noen påtaleavgjørelse ennå, sier hun til Jærbladet.Tre er siktet 21-åringen ble pågrepet etter brann i ei brakke i Trallfavegen på Bryne 10. august.

Bygger anlegg for to millioner settefisk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I høst ble det kjent at Mowi kjøpte hele det gamle fabrikkområdet på 14 mål med tilhørende bygninger av Andersen Holding for 25 millioner for å starte en ombygging og utbygging til over 30 millioner kroner. VAKSINE: Rom for vaksinering, sortering, kontor, kontrollrom, kjøkken og møterom skal det bli plass til i denne enden av det nye bygget.

Bussen går før toget har kommet

Under eventuelt i utvalg for samfunn valgte utvalgsleder Ruth Åse Tesdal å ta opp spørsmålet om forbindelsen mellom buss og tog på Sira stasjon
Les mer om:

Eva sin opptur i Vikingskipet

Sandefjordsløpet vart Eva Fagerbakke Tesdal sin debut i Vikingskipet. Det vart ein opptur for stordabuen.

Ingen retur til lokal­fotballen

Jørgen Tesdal uaktuell for Stord og Trott.
Les mer om:

Arbeids­marknaden avgjer for Tesdal

Jørgen Tesdal var løpsmaskin på Stord sin midtbane i opprykks­sesongen 2013. No har den tidlegare USA-studenten dukka opp på trening med Trott. Også moder­klubben Stord har meldt si interesse.
Les mer om: