Nyheter om Telenor Arena


I dag er det 10 år siden norgespremieren på Jennifer’s Body – og du bør se den igjen

Saken inneholder spoilers, men dgb. Filmen er gammel. 6. november 2009 får norske kinoer servert kalkunen som i dag er en slags kultklassiker. På denne tiden er Megan Fox i ferd med å bli et internasjonalt husholdsnavn. Transformers: Revenge of the Fallen er hennes andre runde som den smarte megababen Mikaela Banes, og blockbusteren topper alle kinolister. 22-åringen er en av Hollywoods største nye stjerner. Men oppsvingen snur. Megan sier ja til å spille i Jennifer’s Body, hvor hun er skolens største, ikke så sympatiske babe.

Klare for cupfinale: – Nå håper vi på en drømmefinale mot Vålerenga

(Trondheims-Ørn - LSK Kvinner 0-2) Det ble til tider en jevn affære, men som så mange ganger før var det LSK Kvinner som trakk det lengste strået. Ett overtidsmål i hver omgang sørget for nok en cupfinale for jentene i Telenor Arena den 23. november.

Har sin første norske konsert i Telenor Arena (!)

Go big or go home? Den colombianske superstjernen Maluma kommer til Norge for første gang neste år, men han starter ikke på Blå, Parkteatret eller Rockefeller. 26-åringen kommer til Telenor Arena på Fornebu – en venue med plass til hele 25 000 publikummere. Maluma har spilt i Europa før, men aldri i Skandinavia. På forrige verdensturné (i 2017) solgte han ifølge en pressemelding over 1 million billetter. Medellín-sangeren er også stor på streaming. Han er den 22.

Verdensstjernen Maluma til Norge i 2020

Maluma solgte ifølge Sesong 1 over én million konsertbilletter på sin forrige turné, som inkluderte utsolgte kvelder i ikoniske konsertarenaer som The Forum i Los Angeles og Madison Square Garden i New York. Fredag 21. februar får Telenor Arena i Oslo besøk av verdensstjernen. LES OGSÅ: Strømmetjeneste sensurerer bort kvinner. – «11:11 World Tour» understreker Maluma sin enorme allsidighet som artist.

Rihanna: – Jeg vet at jeg har veldig triste fans…

Robyn Rihanna Fenty begynner å bli lei av å bli spurt når hun skal slippe ny musikk. Mens hennes niende album – foreløpig døpt R9 – har blitt satt på vent, har stjernen i de seneste årene jobbet med mote og sminke. Fra flere Puma-kolleksjoner, til lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty, undertøysmerket SAVAGE X FENTY og luksusmerket FEИTY. Den enorme suksessen har gjort henne til verdens rikeste kvinnelige artist. Til tross for å kun være 31 år gammel, er Ri er ifølge Forbes nå verdt 5,4 milliarder kroner. Det betyr at hun er rikere enn Madonna, Céline Dion og Beyoncé.

Slutt for Nobelkonserten

Det sier direktør Olav Njølstad ved Nobelinstituttet til Kampanje: – Den tradisjonelle fredspriskonserten er satt på vent inntil vi eventuelt finner et nytt format som vi har tro på, både med hensyn til innhold, form og økonomi. I år ser vi fram til utforske et helt annerledes konsept i samarbeid med NRK. LES OGSÅ: Flere anmeldelser mot Robyn-festival. Nobelkonserten har blitt avholdt årlig siden 1994 i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris. De første 20 årene var Oslo Spektrum vertskap for konserten før Telenor Arena tok over i 2015.

Konsertanmeldelse: Ariana Grande på Telenor Arena: Passe Grande

Trygg, trivelig og litt tannløs forestilling fra verdens største popidol.

Konsertanmeldelse: Ariana Grande på Telenor Arena: Passe Grande

Trygg, trivelig og litt tannløs forestilling fra verdens største popidol.

Konsertanmeldelse: Ariana Grande på Telenor Arena: Passe Grande

Trygg, trivelig og litt tannløs forestilling fra verdens største popidol.

Ariana Grande med frekk buksefleip like før Oslo-konsert

Bare minutter før superstjernen (26) gikk på scenen i Telenor Arena i Bærum, postet hun en video på Instagram.

Ariana Grande med frekk buksefleip like før Oslo-konsert

Bare minutter før superstjernen (26) gikk på scenen i Telenor Arena i Bærum, postet hun en video på Instagram.

Ariana Grande med frekk buksefleip like før Oslo-konsert

Bare minutter før superstjernen (26) gikk på scenen i Telenor Arena i Bærum, postet hun en video på Instagram.

Streng sikkerhet: - Første gang i Norge

Når Ariana Grande inntar Telenor Arena torsdag, er det totalforbud mot vesker eller ryggsekker. I stedet må alle ha med seg gjennomsiktige poser.

Elton John tar farvel med to konserter i Norge

Avskjedsturnéen Farewell Yellow Brick Road begynte i USA for over ett år siden, og vil vare ut det kommende året – minst. Den aller siste konserten som er annonsert er satt opp til 17. desember 2020. Det er O2 Arena i London som har æren av å være vertskap for den aller siste konserten, om det da blir den siste. Dette er den siste av totalt ni konserter som er satt opp på O2 Arena neste høst og vinter. Farefell Yellow Brick Road vil strekke seg over tre år, fem kontinenter og over 350 konserter før den avsluttes. To konserter i Telenor Arena Før den tid kommer Elton John til Norge.

Céline Dion til Norge

Verdensstjerna besøker Telenor Arena neste år.

Céline Dion til Norge neste år

Verdensstjernen Céline Dion kommer til Oslo og Telenor Arena 28. august 2020.

Superstjernen inntar Oslo Spektrum i 2020

Det bekrefter arrangørene i Live Nation mandag morgen. Konserten går av stabelen 21. februar 2020, en drøy måned etter albumslippet som er satt til 17. januar. – Vi er utrolig glad for at Norge står på turnélista, dette er et show du ikke vil gå glipp av, heter det fra arrangørhold. LES OGSÅ: Det største turnerende bandet noensinne. Konserten i Spektrum blir den amerikanske artisten og skuespillerens første her til lands på nesten tre år.

Ariana Grande hyller Mean Girls (igjen) i ny reklame

Smart grep? Den nye videoen til Ariana Grande skiller seg greit ut fra klassiske parfyme-reklamer. Her er det det ingen vakre par som kliner, snakker fransk eller blåser bort blomsterblader i sakte film.

Jærstolene representerte Valdres på boligmessa på Fornebu

Valdres Arbeidssenter AS var representert på boligmessa i Telenor Arena sist helg, som den eneste aktøren fra Valdres.
Les mer om:

Fikk kreft i fjor – vant X Games-gull

FORNEBU (VG) For to måneder siden avsluttet han behandlingen for lymfekreft. Lørdag kveld vant kanadiske Max Parrot (25) X Games-finalen i Big Air i snowboard i Telenor Arena.

X Games-nedtur: Freeski-Killi falt to ganger

FORNEBU (VG) Johanne Killi (21) falt i to av tre forsøk og lyktes ikke med å forsvare sine to siste X Games-sølvmedaljer i Big Air da hun for første gang satte utfor innendørs i Telenor Arena.

X Games-stjernen om hoppet i Telenor Arena: – Mer skummelt og spennende

FORNEBU (VG) Snowboard-esset Mons Røisland (22) innrømmer at han er spent på hva som venter i det han fra et skyhøyt stillas raser gjennom taket og inn mot «Big Air»-hoppet som plutselig dukker opp under det i Telenor Arena.

Huston må droppe X Games

Tidenes konkurransekjører i X Games, Nyjah Huston, tvinges til å droppe mesterskapet i Norge grunnet ankelskade. Amerikaneren blir derfor ikke å se under den NRK-sendte konkurransen i Telenor Arena lørdag. Skateren håpet å konkurrere for sitt 11. X Games-gull. Hamarsingen Kevin Bækkel (22) tar Houstons plass i konkurransen.

Nok en gladnyhet fra norgesaktuelle Slipknot

Det er snakk om enda et nytt album, og det er ikke langt unna! Albumet vil inneholde 11 sanger som aldri ble utgitt fra innspillingene til All Hope Is Gone, som ble spilt inn i 2008. Selv om det er mindre enn to uker siden Slipknot ga ut We Are Not Your Kind som peker mot en braksuksess har de nå avslørt planene om å snart gi ut et nytt album. Dette nye albumet vil bestå av 11 uutgitte sanger som ble spilt inn parallelt med All Hope Is Gone i 2008. LES OGSÅ: Anmeldelse av We Are Not Your Kind. – Vi har et helt annet album som fire av oss skrev da vi spilte inn All Hope Is Gone.

Slipknot bekrefter dato og arena for neste års norgeskonsert

I forrige måned kom det frem i en Facebook-oppdatering fra Live Nation at Slipknot ville besøke Norge i 2020. Det er dette selskapet som tidligere har arrangert konserter med bandet her til lands. Sist Iowa-bandet var på besøk i Norge, i 2015, gikk konserten av stabelen i Oslo Spektrum. LES OGSÅ: Eminem saksøker Spotify. I dag er det bekreftet at datoen for konserten blir lørdag 22. februar 2020.