Nyheter om Telenor Arena


Tromsø ønsker X Games i 2020

Tromsø, Narvik, Lillehammer-regionen og Telenor Arena ønsker å arrangere X Games neste år.

To i nord vil arrangere X-Games i Norge i 2020

Tromsø, Narvik, Lillehammer-regionen og Telenor Arena ønsker å arrangere X-Games neste år.

Fire vil arrangere X-Games i Norge

Tromsø, Narvik, Lillehammer-regionen og Telenor Arena ønsker å arrangere X-Games neste år. – Vi er nå i gang med å planlegge programmet. Vi skal besøke alle kandidatene i nær fremtid, sier Henning Andersen, som leder X-Games i Norge. .

Filmmusikk minus film er også fantastisk

At musikken hans trenger levende bilder for å komme til sin rett, det motbeviste Ennio Morricone og hans fantastiske musikere og korister i Telenor Arena mandag kveld.

Filmmusikkens gudfar

Han er 90 år, og ikke en folk kjenner igjen på gaten. Men han fyller Telenor Arena. Ennio Morricone er filmmusikkens mester.
Les mer om:

Beslagla førerkort etter kjøring på rødt lys

Fire biler var involvert i en trafikkulykke i et lyskryss ved Telenor Arena på Fornebu torsdag ettermiddag.

For en neve maestro mer

28. januar står den spreke 90-åringen foran et symfoniorkester i TeleNor Arena og dirigerer det meste og beste fra sitt lange komponistliv etter Den Gode, Den Onde og Den brutale.

Ariana Grande kommer til Norge

Ariana Grande har nettopp offentliggjort på sine egne nettsider at hun gjør en konsert på Telenor Arena torsdag 3. oktober 2019, som del av sin «Sweetener World Tour». Detaljer om billettsalg er fortsatt ikke offentliggjort, men vi holder deg oppdatert. LES OGSÅ: Snart suser «Sonja» ut på kinoisen. Grande har annonsert hele sin Europa-turné som starter 17. august i London og slutter 13. oktober i Zürich. Manchester, hvor Grandes konsert i 2017 ble rammet av et terrorangrep, er ikke på listen.

Telenor Arena kan bli en del av store X Games-planer

Arrangørene av X Games tror at Telenor Arena kan bli en del av gigantplanene for arrangementet i 2020.
Les mer om:

Best med ball i Groruddalen: Damene stjal showet!

I helgen ble den norske fotballsesongen avsluttet med cupfinaler på Telenor Arena og Ullevaal Stadion. Også her i Akers Avis Groruddalen setter vi strek for sesongen. Det gjør vi med å avsløre at det er Grei Kvinner Elite-duoen Marlene Young og Camilla Ose som gikk til topps i vår stjernejakt og toppscorerkonkurranse.

Avverget ribbebrann på konsertarena

Alle nødetatene rykket tirsdag kveld ut til Telenor Arena utenfor Oslo, etter melding om brann. Da de kom frem på stedet visste det seg å være noe helt annet.

Ribbesteking sørget for full utrykning

Da nødetatene fikk melding om brann på Telenor Arena var de raskt på stedet. Der fant de seks godt stekte ribber.

Stabæk gjør comeback i Telenor Arena

Det er 2.572 dager siden Stabæks herrelag sist spilte i Telenor Arena. Nå skal de igjen inn i arenaen på Fornebu – for å trene til kvalifiseringskampen mot Aalesund.

Se hvem som var på cupfinalen til LSK Kvinner her!

Det var mange LSK-supportere som tok turen til Telenor Arena for å heie fram LSK til cupseier. Ser du noen kjente?
Les mer om:

Fire lokale jenter dømmer cupfinalen

Emilie Rodahl Dokset (26) fra BSK har med seg tre lokale jenter i teamet sitt når hun lørdag blåser i gang cupfinalen for damer mellom Lillestrøm og Sandviken i Telenor Arena.

Dette skjer i cupfinalehelgen

Seks NM-finaler og diverse seminar går av stabelen fra torsdag til søndag. Se oversikten her. Cupfinalehelgen er norsk fotballs festhelg. Hele seks NM-finaler går av stabelen, og i tillegg er det en rekke seminarer som arrangeres. I forbindelse med cupfinalen har Nordicbet for deg som er ny spiller og som spiller med mobil 10 i odds på Rosenborg. (maks 100 kroner) Her er en oversikt over de kommende dagers aktiviteter: NM-finaler Fredag 30.

Skade stopper Stine Bredal Oftedal: Frykter ikke for EM

TELENOR ARENA (Norge-Ungarn 25–19) En sliten lårmuskel har stresset Stine Bredal Oftedal (27). Skaden har kostet henne de to siste kampene. Men hverken hun eller landslagets fysioterapeut frykter for EM-åpningen 1. desember.

Henny Reistad traff i første forsøk: – Det var sykt gøy!

TELENOR ARENA (VG) (Norge-Ungarn 25–19) Hun er ikke mer enn 19 år. Men Henny Reistad traff i første forsøk for håndballjentene. Ungarn ble slått enkelt.

Norgesaktuelle Nelly saksøkt for påstått seksuelt overgrep

Lørdag står rapperen på scenen i Telenor Arena. Privat har han nok en gang trøbbel med beskyldninger om grovt overgrep mot en kvinne.
Les mer om:

Norgesaktuelle Nelly saksøkt for seksuelt overgrep

Lørdag står rapperen på scenen i Telenor Arena. Privat har han nok en gang trøbbel med beskyldninger om grovt overgrep mot en kvinne.
Les mer om:

Norgesaktuelle Nelly saksøkt for seksuelt overgrep

Lørdag står rapperen på scenen i Telenor Arena. Privat har han nok en gang trøbbel med beskyldninger om grovt overgrep mot en kvinne.
Les mer om:

Hitchcock-klassiker nyinnspilles – med Lily James i hovedrollen

Selv om strømmetjenesten står bak, er det ifølge The Guardian sannsynlig at det blir en kinorunde – siden den kommende filmen godt kan ligge an til å bli en prisfavoritt. I hovedrollene i den gotiske romanen – der en nygift kvinne plages av minnene om ektemannens første hustru – vil Lily James og Armie Hammer dukke opp. LES OGSÅ: Filmlegenden samler 200 musikere i Telenor Arena. Lily James var å se i Disneys «Askepott»-nyinnspilling og i «Mamma Mia 2». Nå skal hun spille den navnløse heltinnen i «Rebecca».

Bærum kommune gir 3 millioner til X Games – vil lage hull i Telenor Arena-taket

Bærum dobler bidraget til X Games. Kommunen gir 3 millioner kroner til arrangementet hvor utøverne skal komme gjennom taket i Telenor Arena neste år.