Nyheter om Tangen


Solgte for 17 millioner, kjøpte ny for 28 millioner

Roald Reme (68) har slått sammen to leiligheter på Bystranda Blå til den nette sum av 28 millioner kroner. Samtidig solgte han på Tangen Ytterst for 17 millioner.
Les mer om:

Ansatte fikk ikke beskjed om konkurs: – Fire-fem var i full sving da vi kom

Bap Entreprenør slo seg selv konkurs, men da bostyrer kom til byggeplassen på Tangen i Drammen dagen etter var de ansatte i full sving.
Les mer om:

Stian (28) og Linda (29) ga til slutt opp etter husmarerittet: – Jeg er helt utslitt av denne saken

– Til slutt må man bare bite i det sure eplet og komme seg videre, sier Linda Tangen (29), som sammen med samboer Stian Tollefsen (28) kjøpte et hus på Rena med skjulte mangler for over 600.000 kroner. Etter en lang kamp måtte de til slutt ta til takke med 170.000 kroner i erstatning.

Intensivsykepleieren som selv ble pårørende: – Ola var så mye mer enn alkoholikeren

Da sykdom og død rammet nær familie, havnet intensivsykepleier Ingeborg Tangen plutselig i rollen som pårørende. Nå bruker hun denne tøffe erfaringen i møte med kriserammede mennesker.
Les mer om:

Intensivsykepleieren som selv ble pårørende: – Ola var så mye mer enn alkoholikeren

Da sykdom og død rammet nær familie, havnet intensivsykepleier Ingeborg Tangen plutselig i rollen som pårørende. Nå bruker hun denne tøffe erfaringen i møte med kriserammede mennesker.
Les mer om:

Dovrebanen gjenåpnet- opptil 30 motorsykler kjørte i et sidespor

Dovrebanen er stengt mellom Tangen og Stange fordi et sted mellom 20 og 30 motorsykler blokkerte et sidespor.
Les mer om:

Naboer klaget på fortausplaner i Trolldalen – nå går saken til Statsforvalteren

Kommunens planer om å anlegge fortau i Trolldalen helt frem til Tangen, har skapt reaksjoner i nabolaget. Nå havner saken hos Statsforvalteren etter at bystyret avviste klagen fra to husstander.
Les mer om:

Har vært i styret i 14 år: Nå har han meldt seg ut av partiet

Hans Fredrik Tangen stiller nå som uavhengig representant i kommunestyret i Åmli. Hans tid som leder og medlem av Høyre i bygda er over.
Les mer om:

Norsk sølv i telemark-VM

Trym Nygaard Løken (27) avsluttet et forrykende VM i telemark med sølv på den klassiske distansen i sveitsiske Melchsee-Frutt søndag. Fra før har han tatt ett gull, ett sølv og én bronse i mesterskapet. – Trym leverte et meget bra renn i dag, og får med seg en ny VM-medalje. Det er fantastisk å komme tilbake etter to sesonger med skader og problemer, sier sportssjef Per Olav Tangen. Gullet gikk til sveitsiske Bastien Dayer. I tillegg ble det dobbelt norsk i juniorklassen, da Kaja Bjørnstad Konow vant foran Emma Araldsen. Jacob Alveberg tok sølv i herreklassen.

Helleristnings-jegerne: - Det er ekstra sterkt når jeg finner innhogde fotsåler

Lars Ole Klavestad, Tormod Fjeld og Magnus Tangen fant hverandre gjennom en felles interesse – helleristninger. Kameratene kan gå ute til klokken to om natten for å koste frem 3000 år gammel bergkunst. – Nylig kunne vi melde inn funn nummer 1.000 i Østfold, sier de stolte jegerne.
Les mer om:

Legetopp tror ikke AstraZeneca-vaksinering kommer i gang igjen

Leder Marte Kvittum Tangen i Norsk forening for allmennmedisin tror det vil bli vanskelig å sette videre doser med AstraZeneca-vaksinen i Norge.
Les mer om:

Varsler strengere koronatiltak i Ålesund

Leder i Norsk forening for allmennmedisin, Marte Kvittum Tangen, sier tilliten hos befolkningen og kapasiteten i helsevesenet vil gjøre det vanskelig å sette videre doser med AstraZeneca-vaksinen.
Les mer om:

Helsetopp tror ikke på videre vaksinering med AstraZeneca: – Folk sier klart de ikke vil

Leder i Norsk forening for allmennmedisin, Marte Kvittum Tangen, sier tilliten hos befolkningen og kapasiteten i helsevesenet vil gjøre det vanskelig å sette videre doser med AstraZeneca-vaksinen.
Les mer om:

– De som satt i sola la nok ikke merke til hva som fløt i vannet

Far og sønn nøt det fine været ute i båten og hadde nådd vestsida av Tangen brygge på Nesodden da de fikk øye på noe uvanlig.
Les mer om:

Denne hytta gikk 1,6 millioner over takst. Så solgte megleren nabohytta dagen etter

Hyttemarkedet ved sjøen begynner normalt å røre på seg til påske, men med 1.600 interesserte på liste la Henrik Tangen og kollegene ut to hytter i mars. Det ga en pangstart på sesongen.
Les mer om:

Make Data Smart – en godtepose av fristelser

Konferansen Make Data Smart 5.-6. mai er en godtepose av fristelser for alle som liker smaken av muligheter Husker du Ronja Røverdatter som ble fanget av de ufattelig masete små-vettene som ustanselig ropte «åffer det? åffer det?» Litt sånn små-vette-stemning tror vi det er i møtene i programkomitéen til Make Data Smart. Voksne, sindige datafolk som blir som barn igjen. «Hvorfor ditt? Hvorfor datt?» «Åffer det?» For eksempel: «Hva er det de driver med i Oljefondet for å sikre pensjonen vår?» «Hakke peiling. Sikkert noen datagreier. La oss spørre Nicolai Tangen.

Trafikkulykke mellom to busser i Stange

Det har vært en trafikkulykke mellom to busser på Tangen i Stange kommune. Det er meldt om personskader på en av bussjåførene, opplyser politiet.

Nicolai Tangen redder rutebåt fra hjemtraktene

Milliardæren har for andre år på rad støttet båten «Øya» med 100.000 kroner.
Les mer om:

NY JOBB: Rune Valle Tangen fra Rockefeller til Asker kulturhus

Rune Valle Tangen har siden 2015 vært PR- og markedsansvarlig ved Rockefeller/John DEE/Sentrum Scene i Oslo. Nå går han til Asker kulturhus, der han som markedsansvarlig skal samle 100 000 innbyggere i den nye storkommunen til kulturopplevelser - bare vi kan få satt en tjukk og god strek over pandemien. Innlegget NY JOBB: Rune Valle Tangen fra Rockefeller til Asker kulturhus dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Har sagt opp for å begynne i ny jobb i nabokommunen: - Jeg har en god magefølelse

Anne Tangen (43) er egentlig født med tea'n i tanga, men hun stortrives i skogen også. Nå bytter hun ut en skogsbygd med en annen. I hvert fall i arbeidstiden.
Les mer om:

Folk strømmer til det populære området, men mange etterspør én ting her

BAMBLE: Nok en gang tas det til orde for å gjenåpne flere av bunkersene som er støpt igjen på Tangen fort. Slik håper de å få enda flere besøkende til perlen ytterst mot havgapet, et av Bambles desidert best besøkte turmål.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Aldri vært større interesse for millionhytter: – Det var et rekordår for meg personlig

BAMBLE: Fjoråret ga rekorder på mange måter. – Det var helt sjukt mye hytter som ble omsatt, sier Henrik Tangen, som aldri har opplevd maken til sommer ved sjøen.
Les mer om:

Roger (56) har kjørt brøytebil i utallige år: – Det er mange som gir oss fingeren

PORSGRUNN/BAMBLE: TA ble med brøytebilsjåfør Roger Tangen på jobb. Til tider kan det være krevende. Både værforholdene og sinte bilister.
Les mer om:

Syv kenguruer mistet livet i dyrepark-brann: – Preger dem som jobber her

Lørdag morgen skulle en av dyrepasserne fôre dyrene. Da var huset de oppholdt seg i, nedbrent. – Det var ikke noe vi kunne gjøre, sier daglig leder i Tangen Dyrepark Erik Nielsen.
Les mer om: