Nyheter om Tangen


Kvadraturen Showdown: – Det er mye verre enn det ser ut

150 deltakere fra hele landet deltok i 2019-utgaven av Kvadraturen Showdown på Tangen. – Det er veldig mye verre enn det ser ut, sa Kristin Birkeland (25)
Les mer om:

Har planen klar: - Skal gi Vertshuset en ansiktsløfting

Når den hektiske julebordsesongen er over, er innehaverne Mia Åbonde og Thomas Tangen klare for å gjøre en stor oppussing og ominnredning på Vertshuset i Tvedestrand.
Les mer om:

Kundene nekter å kjøpe Nortura-produkter: Nå må Daniel sette ned prisene

Kunder som kommer til Rema 1000 på Otta vil ikke ha varer produsert av Nortura. Nå må kjøpmann Daniel Tangen sette ned prisene i håp om å bli kvitt det butikken har på lager.
Les mer om:

Rykket ut til godt stekt pizza

Politi og brannvesen rykket ut til Tangen i Kristiansand.
Les mer om:

Lundby og Olsrud Østli best i finaleskytingen

Både Ingeborg Lundby og Ole Magnus Bakken fra Løiten skytterlag og Jens Olsrud Østli fra Tangen var kvalifisert for avsluttende finaleskyting i Oslo Open (Nordstrand) og Norma Open (Kisen) søndag. Det endte med to andreplasser for Olsrud Østli og en tredjeplass til Lundby.

Skal kjempe om å bygge landets lengste jernbanebru på Tangen

Hvem skal bygge landets lengste jernbanebru? Fristen for å levere tilbud på totalentreprisen er 3. januar 2020.
Les mer om:

– Vi har lyttet til kundene(pluss)

– Mange av våre kunder har ønsket oss ned på gateplan. Når dette hjørnelokalet ble tilgjengelig grep vi muligheten, sier Siw June Tangen Tøsse og Stine Solli Kaasen.
Les mer om:

Jørn Hoel, Lisa Stokke og Emil Solli Tangen inviterer til julekonsert(pluss)

Fredag 29. november er det klart for «Julenatt» i Harstad kirke.

Salget av denne hytta fikk en bråstopp da kommunen ble kontaktet

BAMBLE: Eiendomsmegler Henrik Tangen omtalte den lille hytta i Bamble-skogen som noe av det rareste han har fått i oppdrag å selge. Men det skulle bli enda "rarere" etter at kommunen ble koplet på.
Les mer om:

Høyspentfeil i Stange

Stange Energi melder på sine egne sider om høyspentfeil i Tangen.
Les mer om:

«Enebolig i meget dårlig forfatning» gikk for dobbel pris etter budkrig

PORSGRUNN: – Boligen ble solgt nesten rett etter visningen, sier eiendomsmegler Henrik Tangen, om boligen med «behov for vesentlige påkostninger» i Langangen.
Les mer om:

Nå blir veggene rundt Kunstsiloen til utendørsgalleri: – Håper mange vil stoppe for å kikke

Framover skal veggen foran Kunstsiloen, helt fram til gjerdet tas ned, fungere som et midlertidig, utendørs galleri. Først ute med å kreere på veggen var elever fra Knuden og Tangen videregående skole.
Les mer om:

Selger hundrevis av biler fra Åmli - men bilforhandleren vil ikke kjøre elbil

Blant de over 100 ganske nye bilene som står til salgs på Agder Bilsenter i Åmli, får vi ikke øye på en eneste elbil. - Det er ikke etterspørsel etter slike nisjeprodukter her, sier Tobias Tangen som driver dette bilsenteret.
Les mer om:

Advarer mot glatte veier: – Folk må ta det rolig

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier onsdag morgen. Et vogntog har blant annet snurret på E6 ved Tangen.
Les mer om:

Ida Eline Tangen ny musikksjef i NRK P3

- Det var hard kamp om denne jobben, og det har vært en lang og grundig rekrutteringsprosess, sier redaksjonssjef for radio og podkast i P3, Ida Jevne.
Les mer om:

Ny musikk­sjef i P3

Ida Eline Tangen (30) kapret toppjobben.
Les mer om:

Hun blir ny musikksjef i P3

Det melder kanalen selv mandag formiddag. 30 år gamle Tangen har ifølge kanalen en variert erfaring og bakgrunn fra medie-, kultur- og musikkbransjen og hun har masterutdanning i organisasjon og ledelse. LES OGSÅ: Anmeldelse av Alan Walker i Oslo Spektrum. I tillegg har hun flere års erfaring fra både kommersiell radio og NRK. Hun har jobbet som programleder på Radio 1, og i flere stillinger i ulike redaksjoner i NRK P3, mP3 og Urørt, som produsent, programleder. – Det er en ære å bli en del av musikkredaksjonen i NRK P3.

Leilighetskjøper kunne ikke gjøre opp - Høiness saksøker megleren

I fjor ble leiligheten på Tangen solgt for 17,7 millioner kroner til en kjøper som ikke kunne betale. Etter å ha tapt mye penger på nytt salg, krever Mona Høiness erstatning av tidligere megler og deres forsikringsselskap.

- "Ræbben" har fått mye negativ omtale

- Rabben i Råde har vært lite omtalt i kommuneplaner for Råde. Stedet har også fått mye negativ omtale, sier lokalhistoriker Eigill Tangen, som nå har skrevet en bok om området øst i bygda.
Les mer om:

– Det er uvirkelig. Sånt man tror skal skje med andre, ikke en sjøl(pluss)

Natt til mandag våknet Stine Røsberg Tangen (28) på Hjelset av at det vibrerte og smalt i huset. Så begynte røykvarsleren å pipe.
Les mer om:

Etter hjerneslagene kom de usynlige plagene(pluss)

«Du ser så frisk ut» får Marianne Tangen (46) og Lisbeth Rød (51) stadig høre. Fatigue, utmattelse, synes ikke på utsida, men er en vanlig konsekvens av hjerneslag.
Les mer om:

Liv Ullmann: – Risør ligner et sted sommeren kommer fra

Hun har levd et helt liv på den internasjonale film- og teaterscenen. De siste ukene har Liv Ullmann (80) sittet på en riksteaterbuss fra nord til sør for å besøke norske teaterscener, også Risør. Som noe helt annet en «hulke-Liv». Det tror vi henne på, der hun danser foran kamera på Tangen.

40-åring tatt for promille på Tangen

En 40-årig mann ble i 19.15-tida anmeldt av politiet på Tangen. Mannen kjørte bil i beruset tilstand.
Les mer om:

Intern EØS-strid blant Fellesforbundets medlemmer(pluss)

Regionleder Kristian Tangen i LO Trøndelag mener EØS er en handelsavtale som gir store fordeler. Men forstår samtidig at Fellesforbundet vil utrede alternativer til dagens EØS-avtale.
Les mer om: