Nyheter om Tangen


Tok ut 18-åring til VM

18 år gamle Alexander Blonz er med i Christian Berges VM-tropp for det norske herrelandslaget i håndball. Ellers er alle stjernene med. Her er hele troppen: Målvakter: Torbjørn Bergerud, Espen Christensen. Bakspillere: Espen Lie Hansen, Christian O’Sullivan, Sander Sagosen, Gøran Johannesen, Magnus Fredriksen, Eivind Tangen, Kent Robin Tønnesen, Magnus Abelvik Rød. Linjespillere: Bjarte Myrhol, Magnus Gullerud, Henrik Jacobsen, Petter Øverby. Kantspillere: Kristian Bjørnsen, Kevin Gulliksen, Magnus Jønndal, Alexander Blonz

Glenn Tangen trives i låtskriverhulen – og Ole Evenrud likte det han hørte

Han parkerte bandbilen og forsvant inn i låtskriverhulen for 15 år siden. Der har Glenn Tangen (53) vært siden. Og det som kom fra den kanten, vil til og med Ole Evenrud ha del av.
Les mer om:

Mer lokalhistorie i Råde

Det graves i og skrives stadig lokalhistorie i Råde. Nyeste bok er: Oppstua på Gillingsrød fra 1902-29, ført i pennen av Eigill Tangen.
Les mer om:

Didrik Solli Tangens Røkke-låt tar av på Spotify

Sangen «Begynte på bunnen» var bare ment som bursdagsgave til 60 år gamle Kjell Inge Røkke. Nå har sangen til Didrik Solli Tangen nådd 100.000 avspillinger på Spotify.

Kunstsiloen: En anmodning

I 2015 meldte Fædrelandsvennen en dag at Kristiansand kommune hadde fått en gedigen malerisamling i gave av Nicolai Tangen.
Les mer om:

Dette skjer i Kristiansand hvis havnivået stiger

Nye kart viser hvordan Tangen og Lagmannsholmen blir stående under vann ved en springflo i fremtiden.
Les mer om:

Forventer ikke like godt salg som i fjor

Julemarkedet i Haugesund er åpnet. Krimforfatter Geir Tangen har dempet forventningene.
Les mer om:

– Ansatte har lagt ned mye ekstra innsats

Etter fire døgns intenst arbeid er skadene på fiberkabelen i Tangen bro reparert. Telenors leverandør Relacom har jobbet natt og dag.
Les mer om:

Kablene flyttes til gangbroen

Infrastrukturen på Tangen bro skal flyttes til en gangbro like ved.
Les mer om:

Telenor vil ikke si noe om årsaken til kabelbrudd

To døgn etter at 288 fiberkabler ble ødelagt ved Tangen bro i Bærum ønsker Telenor fortsatt ikke å si noe om hva som gikk galt.
Les mer om:

Jan fikk ingen støtte hos fylkesmannen. Nå må ha rive brygga si: – Dette tar knekken på meg økonomisk

Jan Brunsell får ikke godkjent en brygge han har oppført på eiendommen sin ved Jarlsøsundet på Tangen. Fylkesmannen opprettholder kommunens vedtak om avslag på dispensasjon. Brygga må rives. Brunsell mener avgjørelsene er fulle av feil og har kontaktet advokat.
Les mer om:

Kjøpte luksusleiligheten til Høiness – klarte ikke betale

Boligkjøperen som kjøpte leiligheten til Mona Høiness på Tangen klarte ikke å betale. Dermed har kjendisadvokaten blitt nødt til å dumpe prisen to ganger.
Les mer om:

Uskadd ut av bil i grøfta i Stange

En bil havnet i grøfta på Tangen sør i Stange torsdag morgen.
Les mer om:

- Noe av det rareste jeg har solgt

BAMBLE: Vi går langt og lengre enn langt innover i bambleskauen. Midt i en liten lysning ligger et lite rødt hus. - Jeg har solgt mange hytter opp igjennom, men aldri noe som dette, sier Henrik Tangen.
Les mer om:

Håndballgutta reiste seg

Norge ble utspilt av Spania og lå under 10-18 til pause, men anført av toppscorer Eivind Tangen (8 mål) spilte man seg stort opp etter pause og tapte til slutt 27-30
Les mer om:

Lucas (10): - Dette her er sosialt på gamlemåten

Barn og unge på Tangen ønsket en plass de kunne «henge». Nå har driftige foreldre dratt i gang klubbkvelder i samfunnshuset. – Dette er sosialt på gamlemåten, sier Lucas Frydenlund Arnesen (10).
Les mer om:

Hvem vil være med å bygge hus?

BAMBLE: Henrik Tangen lover overraskelser til de som blir med i pepperkakekonkurransen til Krogsveen i år - og håper så mange som mulig blir med og baker hus.
Les mer om:

Midsunding blir ny sjef for Tesla i Norge

Axel Tangen fra Midsund har jobbet i Tesla siden 2013.
Les mer om:

Tangen doblet inntekten i fjor

Nicolai Tangen tjente 1,3 milliarder kroner i fjor etter at hans fondsselskap doblet fortjenesten.
Les mer om:

Andreas skåra mot Sarpsborg 08

Andreas Hjellen Tangen frå Ørsta gjorde gode prestasjonar og kom på skåringslista då G14 kretslaget spelte NTF Elitetiltak i helga.
Les mer om:

Skogrand gravid - må ta håndballpause

Landslagsspiller Stine Skogrand (25) blir ikke med til EM på grunn av lykkelige omstendigheter. 25-åringen og samboer Eivind Tangen venter sitt første barn til sommeren.
Les mer om:

Nicolai Tangen kjøper omstridt løe

Nasjonalmuseets direktør Karin Hindsbo fikk mye kjeft for ikke å kjøpe Gjerdeløa. Nå har Nicolai Tangen kjøpt den i stedet.
Les mer om:

Å skusle bort muligheten for en rask utbygging av E18 vil være utilgivelig

Denne uka er E-18 i spill, med risiko for at realiseringen av strekningen Tangen – Tvedestrand skyves mye lengre fram i tid enn nødvendig.
Les mer om:

I neste måned starter arbeidene med å legge jordkabel gjennom Kråkerøy

Arbeidene med å legge jordkabel gjennom hele Kråkerøy, starter allerede i november mellom Trolldalen og Tangen. Anbudene på de aller første arbeidene, er helt i tråd med tidligere opplysninger om en totalpris på 74,3 millioner kroner.
Les mer om:

Ole Nørgaard gir seg

Starten på årets sesongen for den danske storklubben Skjern har ikke vært helt optimalt, deres suksesstrener har «mistet» noe av motivasjonen.
Les mer om: