Nyheter om Tallin


- Hvor seriøst er det når et kynisk pokerselskap i Tallin, mener noe om ordførervalget i Valdres?

- Når et utspekulert utenlandsk gamblingsselskap går ut med odds for hvilke partier som vinner ordførerstolene, og lokalavisen biter på dette som ikke er annet enn kynisk markedsføring av et spillselskap som driver med casino og poker online, er det ikke annet å si enn at det er trist, skriver Bjørn B. Jacobsen.
Les mer om:

Livet smiler for Geir Andre Herrem (31) både på og utenfor fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ingen har noen gang sådd tvil om Herrems fotballtalent, og de lærde var skjønt enige om at det var en uslepen diamant fra Orre som ble tatt opp i Brynes a-tropp som 18-19 åring en gang tidlig på midten av 2000-tallet. Siden den gang har fotballkarrieren vært innholdsrik - og, ikke minst, variert. Det har vært magiske øyeblikk med noen surte hull innimellom, slik livet er for de fleste.

Vil bruke 95.000 kroner på Estland-tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vest-Agder fylkeskommune har siden 1995 hatt samarbeidsavtale med Vest-Viru i Estland på ulike områder. Ungdommens fylkesutvalg har til nå ikke vært en del av dette samarbeidet. - Det er positivt at ungdommens fylkesutvalg etablerer kontakt mellom ulike ungdomsorganisasjoner og den videregående skole i Vest-Viru.

Team Ulsrud gir seg

Thomas Ulsruds curlinglag "Team Ulsrud" gir seg etter tolv år, det melder laget på Instagram. Med Ulsrud som skip har laget blant annet tatt VM-gull i Bejing, OL-sølv i Vancouver og to EM-gull. I fjor ble laget vraket til EM i Tallin.

Håper på en bedre deal

Siden Sarpsborg 08 før sesongstart lånte Joonas Tamms fra Flora Tallin har han vært flittig i bruk. Midtstopperen har spilt nesten alle Eliteseriekampene i år og var en viktig brikke i et Europa League-gruppespill hvor sarpingene fortsatt har gode muligheter til avansement. Til tross for det har Sarpsborg 08-ledelsen valgt å ikke benytte seg av oppsjonen de har i låneavtalen. Sarpsborg Arbeiderblad melder at estlenderens utlån strekker seg ut sesongen, men Sarpsborg 08 hadde frem til 31.

Fant tyvgodtset på en ferge på vei til Tallin

Estlandske myndigheter fant det meste fra påhengsmotortyveriet i Bø på en ferge på vei til Tallin.
Les mer om: