Nyheter om Takle


Simeone forteller hvor viktig det var å vinne mot verdens beste lag

Diego Simeone innrømmet at Atletico Madrids 1-0-seier over Liverpool på Wanda Metropolitano i går var ekstremt viktig for hans lag gitt deres likegyldige La Liga form og etter å ha beskrevet Jurgen Klopps menn som det «beste laget i verden». Saul Niguez scoret det eneste målet i den første av to 16 dels finaler på Wanda Metropolitano Stadium.

Ungdom ned i 13-årsalderen går på kurs for å takle stress

Kommunen tok grep da ungdommene rapporterte om stressnakker og hodepine. – Alle tåler stress en kort stund, men over tid vil det føre til utmattelse, sier spesialfysioterapeut og kursleder Irene Aarås.
Les mer om:

– Som å rydde opp i et forhold

Det sier Ivar Nikolaisen, som overtok mikrofonen i Kvelertak i 2018. Velopplagt gliser han, tross i dobbelt arbeidspress som hardtarbeidende rockefrontmann. For fredag slapp Kvelertak sitt første album etter at vokalist Erlend Hjelvik takket for seg – midt under Metallica-turneen der de var oppvarmere.

730.no x Dagny: – Ville ikke bry meg veldig om forventningene

Å skille seg fra musikkselskapet sitt kan være en god ting, i hvert fall om man skal tro Dagny Norvoll Sandvik. I 2015 slo Dagny gjennom med sin smash «Backbeat». Med nesten 40 millioner Spotify-avspillinger på debutsingelen alene, har gullstrupen fra Tromsø sikret seg en plass på den norske popstjerne-himmelen. Etter å ha tilbrakt de siste årene på norske hitlister, er hun aktuell med enda en potensiell hit.

Mener Norge ikke er beredt på kriser: – Det kan bli en katastrofe

Tidligere rådmann Kjell Rune Olsen har vært gjennom flere naturkatastrofer i egen kommune. Han mener Norge ikke er rustet for å takle været som kommer.
Les mer om:

Trine Giving Kalstad i Landsforeningen uventet barnedød (LUB): – Døden endrer et liv, men ikke relasjonen til barnet

– Sorg over tap av barn er svært krevende, sier fagsjefen i LUB. For én uke siden arrangerte foreningen workshop på Litteraturhuset for å dele med foreldre hvordan de kan takle grubling, angst og skyldfølelse etter å ha mistet et barn.
Les mer om:

Lundby-jubelen kan ikke vare for lenge – bare se på kvinnehockey

Det er grunn til å juble over en viktig seier for Maren Lundby & co., men i en tid der jenter fortsatt ikke får takle i ishockey er det ingen grunn til å hvile på likestillingslaurbærene.
Les mer om:

– Jeg tror mange kan få hjelp til å åpne seg

Elevene på Tislegård ungdomsskole i Kongsberg går helt nye veier for å kunne takle motgang i livet.
Les mer om:

Høyre-topp krever svar om missiltrussel i forsvarsplan

Regjeringens nye forsvarsplan må forklare hvordan Norge skal takle den nye trusselen fra missiler, krever Høyres forsvarstopp på Stortinget.
Les mer om:

IT-sjefens digitale paranoia: Hvordan takle dilemmaene?

«Only the paranoid survive», sa den tidligere Intel-sjefen Andy Grove i sin tid. I vår tid er digital paranoia berettiget. Men hva gjør du som sikkerhetsansvarlig når lite endringsvillige Ludvik og hyperproduktive Emmanuel syns dine bekymringer gjør arbeidsdagen både tungvint og unødig komplisert? Datatilsynets Eirik Gulbrandsen og SopraSterias Britt Eva Bjerkvik Haaland manet nylig fram de mange digitale truslene vi står ovenfor og presenterte Strategisk nettverk for IT-ledere (SnIT) for dilemmaer fra virkeligheten. Det skjedde i et nettverksmøte i SnIT tirsdag 28. januar 2020.

Betaler for å styrte i fly

Er du nysgjerrig på hvordan du vil takle en eventuell flystyrt? Svaret er bare en kort flytur unna.
Les mer om:

Kristiansund med i pilotprosjekt som førte til flere meldte overgrep

Å gjøre helsepersonell trygge på hvordan de skal takle straffbare handlinger de oppdager, har gitt gode resultater. Men regjeringen vil ikke love at flere enn testkommunene får et tilsvarende lavterskeltilbud.

Pilotprosjekt førte til flere meldinger om overgrep

Våler er en av 12 kommuner og bydeler som deltar i et prosjekt der helsepersonell lærer hvordan de skal takle straffbare handlinger de oppdager.
Les mer om:

Pilotprosjekt ga seks ganger flere meldinger om overgrep mot eldre og utviklingshemmede

Å gjøre helsepersonell trygge på hvordan de skal takle straffbare handlinger de oppdager, har gitt gode resultater. Men regjeringen vil ikke love at flere enn testkommunene får et tilsvarende lavterskeltilbud.
Les mer om:

Artisten Mange Schmidt viser hvordan man kan kjøpe falske streams hos Spotify

Det er ikke bare hos Instagram, Facebook og YouTube man kan kjøpe seg høyere tall via svindel – også Spotify. Artisten Mange Schmidt har spilt inn en video hvor han viser hvor enkelt det er å kjøpte «falske» streams. Altså betale firmaer som har folk som streamer musikken du ønsker å «promotere». Se snutten som svensken postet: View this post on Instagram Ni har säkert hört talas om fejkade streams. Alltså att man köper manipulerade lyssningar till sina låtar på de olika streamingtjänsterna.

Faren til Taylor Swift fryktet for livet hennes

Er ikke bare-bare å mene noe, selv ikke når du er Taylor Swift. I natt var det premiere på Netflix-dokumentaren Miss Americana under Sundance-festivalen i Utah. Filmen, regissert av Lana Wilson (After Tiller, The Departure), gjør et dypdykk inn i popstjernens karriere.

– Hareide distanserer seg fra det han frontet høsten 2018

Tidligere KrF-politiker Inge Takle Mæstad mener Knut Arild Hareide distanserer seg fra det veivalget han frontet i 2018.

Oscar-nominerte Joaquin Phoenix snakker ut om brorens død

Minnes broren i åpenhjertig samtale. Joaquin Phoenix er i disse dager mest kjent for sin fremragende innsats i Todd Phillips Joker. Skuespilleren har mottatt en Golden Globe og en Oscar-nominasjon for sitt portrett av skurken, men til tross for anerkjennelsen er 45-åringen heller sky når det kommer til presseoppmerksomhet. Joaquin, tidligere kjent som Leaf, liker ikke å snakke om seg selv, enda mindre liker han å snakke om broren sin River. River Phoenix kollapset og omkom på fortauet utenfor Johnny Depp-klubben Viper Room 31.

Solskjær sier han er usikker på Ashley Young

Det er liten tvil om at Ashley Young er på vei bort fra Old Trafford da hans avtale med Manchester United går ut til sommeren. – Neste stopp blir trolig Inter Milan og Serie A. Young og Inter er hypp på overgang allerede nå og det var forsåvidt greit også for manager Ole Gunnar Solskjær, men skader kan tvinge han til å blokkere et bytte. Vi trenger Ashley Young på grunn av skader, forteller Ole Gunnar Solskjær til klubbens egen hjemmeside. Les: Nekter å spille mer for Manchester United «Ashley er en av spillerne våre, han er kapteinen vår.

Så lite penger brukes egentlig på klimaforskning

Forskere har undersøkt hva 11,4 billioner kroner i forskningsmidler brukes på. Under 5 prosent av midlene går til klimaforskning. Forskning på hvordan samfunnet skal takle fremtidens klima får en veldig liten andel av pengene.
Les mer om:

Dette teamet har ledig kapasitet til å gi rask psykisk helsehjelp på Nordstrand

Et tverrfaglig team i Bydel Nordstrand står klare til å hjelpe deg å takle moderate symptomer på angst, depresjon, stress og søvnproblemer.
Les mer om:

– Har stor forståelse for dem som rammes(pluss)

Kommunikasjonssjef Øivind Arvola sier Harstad kommune har stor forståelse for at det kan være vanskelig å takle en stor regning på etterbetaling for sykehjemsopphold.
Les mer om:

Sjefsersjant i Panserbataljonen: – Vi kan takle alle situasjoner som måtte oppstå i Irak

På grunn av sikkerhetssituasjonen er det nå usikkert hva som skjer med de norske styrkene i Irak. Soldatene befinner seg i leiren og avventer om det blir retur til Norge eller om treningen gjenopptas.
Les mer om:

Avslører sitt store prosjekt

Den britiske prinsen har det siste året arbeidet med hvordan man skal takle miljøutfordringer.
Les mer om:

Tone begynte å miste synet som 25-åring: – Det er like mange måter å takle det på som det finnes mennesker som opplever det

Da hun var 25 år, fikk Tove Kværnø fra Re en sykdom som gjorde at hun gradvis mistet skarpsynet. Det hun fokuserer på, er borte. – Vi må ta imot det livet har å by på og gjøre det beste ut av det, sier hun.
Les mer om: