Nyheter om T-banen


Derfor graves det i hagebyen

Årsaken til at det grøftegraves gjennom hele Trollsvingen, finner vi ved t-banen.
Les mer om:

Buss for bane på kveldstid neste uke

Hvis du tar T-banen fra Bergkrystallen, må du neste uke belage deg på noen kvelder med buss for bane.
Les mer om:

Ruter varsler nye T-baneavvik i høst

T-banen i Oslo må i perioder kjøre annerledes eller erstattes av buss på grunn av vedlikeholdsarbeid i høst.
Les mer om:

Renée Zellweger om baksnakking: – Gjorde ganske vondt

Renée Zellweger (50) forteller om da hun satt på T-banen i London og overhørte tre fremmede kritisere hennes ansikt.
Les mer om:

Renée Zellweger om baksnakking: – Gjorde ganske vondt

Renée Zellweger (50) forteller om da hun satt på T-banen i London og overhørte tre fremmede kritisere hennes ansikt.
Les mer om:

T-banen i Oslo skal oppgraderes for over 5 milliarder

Et nytt signalsystem skal installeres på T-banenettverket i Oslo. Bystyret vedtok onsdag å sette i gang prosjektet, som vil koste over 5,4 milliarder kroner.
Les mer om:

T-banen oppgraderes for over 5 milliarder

Et nytt signalsystem skal installeres på T-banenettverket i Oslo.
Les mer om:

Uværet skaper kaos

Kraftig tordenvær skaper kaos i trafikken på Østlandet. Mange tog er innstilt og på T-banen var det full stans.
Les mer om:

T-banen i gang igjen

Et lynnedslag førte torsdag morgen til full stans på alle T-banens linjer. Problemet er nå rettet opp, men reisende må fortsatt regne med forsinkelser.
Les mer om:

Kraftig lyn og torden skaper togkaos på Østlandet

Uværet har skapt betydelig trøbbel for togtrafikken - og Vy klarer ikke å skaffe nok busser. Også t-banen står på grunn av et lynnedslag.
Les mer om:

Hvem treffer blink i Groruddalen? - Aina Stenersen (Frp): Finstiller siktet

Aina Stenersen liker å nynne på t-banen, og hun liker å sette seg i robåten på hytta. Men aller best liker hun å jobbe for at Oslo skal bli en mer åpen og trygg by - der folk får valgfriheten tilbake.
Les mer om:

På tide å sette spaden i jorda

Høyresida i Oslo svikter folk i Groruddalen. Hvordan? Det handler om T-banen.
Les mer om:

Endringer for T-banen mellom Tøyen og Brynseng i august: – Beregn ekstra god tid

Fra 3. - 18. august skal det jobbes på T-banen mellom Tøyen og Brynseng. Buss 95 kjører hvert andre minutt i perioden.
Les mer om:

Stans i T-banetrafikken etter at en person ble påkjørt

En person er lettere skadd etter å ha blitt påkjørt av t-banen ved Storo lørdag kveld.
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

480 ganger i døgnet passerer t-banen huset hans. Hver gang rister det

I to år har Carl Ludvig Ekloe forsøkt å få hjelp fra Sporveien - rystelsene og støyen fra t-banelinja utenfor huset har blitt for ille.
Les mer om:

Bompengedebatten: Vil ha fakta på bordet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Bommene vil bestå uansett hvem som vinner! Nei, dette valget handler om gratis AKS, om gratis kjernetid i barnehagen, om flere lærere til skolene. Hvis bompengemotstanderne vinner fram vil bommene bli stående, men alt det andre forsvinner. Byrådsleder Raymond Johansen prater raskt og energisk om det som plutselig har blitt valgkampens heteste potet.

Hissig mann slo og sparket etter folk på Østensjøbanen

Politiet rykket ut til Godlia T-banestasjon tirsdag formiddag etter flere meldinger om en aggressiv mann på T-banen.
Les mer om:

Samfunnet er besatt av kvinnelige kjønnsorganer. Hvorfor er reklame for sexleketøy fortsatt tabu?

Dame Products saksøker selskapet som drifter T-banen i New York for å nekte smakfull reklame for sexleketøy rettet mot kvinner. Merkelig nok var det ingen reaksjoner på lignende markedsføring rettet mot menn.
Les mer om:

Saksøker for retten til å reklamere for sexleketøy

Den amerikanske sexleketøysprodusenten Dame Products saksøker New Yorks kollektivtransportoperatør for retten til å reklamere for produktene sine på T-banen.
Les mer om:

To 17-åringer tatt for tagging ved t-banen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Politiet forteller til Nordre Aker Budstikke fredag morgen, at de i natt fikk melding om tagging ved Østhorn t-banestasjon:- Vi fikk kontroll på to gutter på 17 år i tilknytning til tagging på en murvegg ved t-banestasjonen Østhorn. Vi oppretter sak, og foreldrene blir kontaktet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt. Tagging ved Østhorn t-banestasjon.

Borgerlig side garanterer for de store veiprosjektene: - Eneste måten å løse trafikkproblemene på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Her ser vi et krystallklart skille mellom borgerlig side og det sittende byrådet, sier Høyres byrådslederkandidat Eirik Lae Solberg mens han skuer utover ettermiddagstrafikken på Kalbakken. Han har fått selskap av Venstres førstekandidat Hallstein Bjercke og Frps førstekandidat Aina Stenersen. Sammen med Krf har de nå blitt enige om en felles platform for samferdselsutbyggingen i Groruddalen.

I fjor var det bilbrann her, i natt skjedde det igjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Natt til mandag melder politiet:#Oslo Det brenner i to biler på Tåsen. Høye flammer og mye røyk. Alle nødetatene er på vei.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 10. juni 2019Politiet meldte videre klokken 04.46: - Brannen har nå spredd seg til en tredje bil. Røyken er synlig i store deler av Oslo sentrum. I tillegg meldte politiet at det ikke var spredningsfare til hus på stedet, men til andre biler på parkeringsplassen.

Arkitekturråd om nytt Tåsen senter: «Løsningene synes utdatert på en rekke områder»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Rådet for byarkitektur har uttalt seg om planene for utbygging av Tåsen senter, i forbindelse med at utbyggers forslag, og Plan- og bygningsetatens alternative forslag, lå ute til offentlig ettersyn i mai. I referatet fra møtet holdt 14.

Truer med Fornebubane-stopp om statlige penger uteblir

Natt til lørdag 1. juni skrur Oslo på en ny bomring. Hver fjerde krone fra bilistene skal til Fornebubanen, men nå mener byråd Arild Hermstad (MDG) at regjeringen sprer usikkerhet om hele den nye T-banen.
Les mer om: