Nyheter om T-banen


På det verste døde det ett menneske her hvert halvannet minutt

LONDON (NRK): Jeg står som sild i tønne på T-banen vel vitende om at det dør over 200 mennesker i døgnet av koronaviruset bare her i London.
Les mer om:

15-åring ranet i Oslo

En 15 år gammel gutt ble fraranet en bag på Veitvet i Oslo tirsdag kveld. De mistenkte tok T-banen fra stedet før politiet ankom, melder politiet i en Twitter-melding.
Les mer om:

Beklager TikTok-stuntet på t-banen

Josh Popkin alias Fckjoshy er en av de mange desperate clout-chaserne på TikTok. Denne uken var han absurd teit. Selv for TikToks standard. Midt i morgenrushet på t-banen i New York – en av byene som er rammet hardest av koronakrisen – tømmer han Fruity Pebbles utover gulvet i en av vognene. I et forsøk på å være morsom. Noen som ikke ler er Metropolitan Transportation Authority (MTA); forvaltningsbedriften med ansvar for kollektivtransport i New York. – Et nytt bunnivå, skriver MTA på Twitter. – Å ta en prank på essensielle arbeidere midt under en global pandemi.

Masseslagsmål i Oslo stanset T-banen

19 personer er tatt hånd om av politiet etter et masseslagsmål på Tveita i Oslo, som førte til at T-banetrafikken ble stanset. Ingen er skadd.
Les mer om:

Jakter gjerningspersoner etter serieran

Politiet har sikret overvåkningsbilder og vitnebeskrivelser etter flere unge personer ble utsatt for ran på T-banen i Oslo søndag kveld.
Les mer om:

– Flere unge ranet på T-banen

Politiet har satt inn store ressurser etter flere ran og ransforsøk mot unge personer på T-banen i Oslo søndag kveld.
Les mer om:

Mann i sykehusklær på t-banen – politiet rykket ut i smittevernutstyr

Politiet rykket lørdag ettermiddag ut i fullt smittevernutstyr etter tips om en person som tok t-banen ikledd sykehusskjorte.
Les mer om:

T-banen skal i tunnel mellom Bryn og Hellerud - i påsken starter trolig forberedelsene

Til høsten starter etter planen arbeidene med å oppgradere og legge deler av T-banestrekningen mellom Brynseng og Hellerud i tunnel. Det blir trolig også påskestengt, for å klargjøre en midlertidig sporforbindelse for linje 2,3 og 4.
Les mer om:

Person skadd i T-banepåkjørsel i Oslo

En person er kjørt til sykehus med skader i beina etter å ha blitt påkjørt av T-banen ved Sinsen i Oslo lørdag.
Les mer om:

T-banen i Oslo tar coronagrep for å hindre smitte

Dørhåndtak og knapper av ulike typer i offentligheten kan være en bekymring for mange som ønsker å unngå coronasmitte. Nå tar T-banen i Oslo grep.
Les mer om:

Blir publikum i resten av Raw Air

Hopprenna i Raw Air på Lillehammer, Trondheim og Vikersund blir ikkje stengt for publikum. Helsemyndigheitene på dei ulike stadene har gitt klarsignal med nokre restriksjonar, bekreftar arrangementsansvarleg i Skiforbundet, Terje Lund til NRK. – Det blir ikkje alkoholservering i Vikersund og festen i hallen der er avlyst. Elles har me fokus på dei generelle hygienetiltaka. Me er veldig glade for denne avgjerda, seier Lund. Da Oslo kommune bestemte at Kollen-helga skulle gå utan publikum var transporten med T-banen opp til arrangementet ei av hovudårsakene.

Avlyste folkefesten for å unngå T-bane-smitte – «Kollen-ekspressen» går likevel

Holmenkollen Skifestival ville stenge arrangementet for publikum og ba folk holde seg unna skogen rundt. Samtidig går T-banen ekspressrute til Holmenkollen.

Sparker i gang salget av nye Lambertseter-boliger til høsten

På nyåret starter rivingen av den gamle bygningsmassen langs T-banen på Lambertseter. Her kommer boliger og næring, og allerede nå i mars kan du melde din interesse for boligprosjektet.
Les mer om:

Fyllefesten i Kollen avlyst

Det er ikke spesielt overraskende at Oslo kommune på grunn av redsel for spredning av coronavirus har bestemt at Holmenkollen skifestival skal få av stabelen uten publikum. Det er vanskelig nok å ha kontroll på publikum til vanlig og det ville selvsagt være en ekstrem fare for smitte når en horde med drita folk raver rundt og smitter hverandre. Les: Bekreftet: Manchester United har 1/4 av keeperkabalen på plass Oslo kommune skriver i pressemeldingen.

Kollen-helga: Disse bør holde seg hjemme

Titusenvis av mennesker er klare for å stå som sild i tønne på T-banen opp til Holmenkollen og langs løypa i helga. Slik forholder arrangøren seg til Coronaviruset.
Les mer om:

Seks siktet for drapsforsøk

Fem 17 år gamle gutter og en 16 år gammel jente er siktet for drapsforsøk etter at en 21 år gammel mann ble knivstukket i ansiktet ved T-banen på Linderud i Oslo sent 1. februar.
Les mer om:

En stjerne er født! Fra t-banen i London til Ellen DeGeneres i Los Angeles

En stjerne er født! Charlotte Awbery var på vei for å treffe en venn da hun ble stoppet på t-banen i London. Instagram- og YouTube-kreatøren Kevin Freshwater ba henne fortsette på teksten til A Star is Born-superhiten «Shallow», og jaggu kunne Charlotte synge! Se videoen som har satt fyr på nettet den siste uken:  I løpet av noen få dager har Charlotte Awbery gått fra noen få tusen til en halv million følgere på Instagram.  En av følgerne hennes heter Ariana Grande Raust nok fulgte hun Ariana tilbake. 31-åringen har selvfølgelig blitt invitert til radio- og TV-programmer verden over, og i da

By-støtte til Vedum: – Hårreisende å frata folk muligheten til å reise

Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han er enig med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum i at å legge ned Widerøe-avganger i distriktet er som å legge ned T-banen i Oslo

Vedum om Widerøe-kuttene: – Som å legge ned T-banen i Oslo

Flyanalytiker mener det er fare for at Widerøe må redusere tilbudet enda mer enn de 4000 avgangene som kuttes på kortbanenettet. – Som å ta bort T-banen i Oslo, mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Person påkjørt av T-banen

T-banetrafikken i Oslo sentrum var midlertidig innstilt lørdag ettermiddag etter at en person ble påkjørt på Grønland T-banestasjon. Personen ble lettere skadd.
Les mer om:

Støre tatt for sniking på T-banen: - Ble en dyr tur

Ap-leder Jonas Gahr Støre har i dag fått 950 kroner i gebyr for sniking.

Jan Erik Hauge jobber i bombetjenesten: Blir urolig når ungene tar T-banen til byen

Politiets bombetjeneste ser en urovekkende økning i spesielt én type oppdrag.
Les mer om:

Jan Erik Hauge jobber i bombetjenesten: Urolig når ungene tar T-banen til byen

Politiets bombetjeneste ser en urovekkende økning i spesielt én type oppdrag.
Les mer om:

Jan Erik Hauge jobber i bombetjenesten: Blir urolig når ungene tar T-banen til byen

Politiets bombetjeneste ser en urovekkende økning i spesielt én type oppdrag.
Les mer om:

Jan Erik Hauge jobber i bombetjenesten: Urolig når ungene tar T-banen til byen

Politiets bombetjeneste ser en urovekkende økning i spesielt én type oppdrag.
Les mer om: