Nyheter om Syvertsen


Steffen Syvertsen blir ny konsern­sjef i Agder Energi

Steffen Syvertsen fra Grimstad tar steget helt til topps i Agder Energi. – Jeg er stolt og glad over å få oppgaven, sier 43-åringen.

Steffen Syvertsen blir toppsjef i Agder Energi

Steffen Syvertsen fra Grimstad blir ny konsernsjef i Agder Energi.

Sterk filmhøst for både gamle og unge barn

Ifølge Dagsavisen er 16 nye, norske filmer klare for publikum denne høsten. Ikke minst vil en ny Sabeltann-film melde seg. 27. september er det duket for «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant». Du kan se traileren som kom før helgen lenger ned i denne saken. – Å få jobbe med et så elsket univers er i seg selv stort. Vi håper vi har laget en storslått og eventyrlig animasjonsfilm som vil overraske og underholde alle, men som samtidig lever opp til forventningene til de mange Kaptein Sabeltann-fans der ute, sier regissørene Rasmus A.

- Ikke spør! Det er en privatsak

SKIEN: Emilie Maria Syvertsen Brekke synes ikke alltid det er like greit å måtte forklare seg. - Ikke spør, sier hun.
Les mer om:

«Hver gang vi møtes»-deltagerne: Dette gruer de seg mest til

VESTRE KJÆRNES GÅRD (VG) Odd Nordstoga håper han ikke kommer til å gråte foran kamera, og Tuva Syvertsen liker dårlig å dele fra privatlivet.
Les mer om:

Bare en av tre bønder har handsfree i traktoren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Drøyt to av ti svarer at slikt utstyr finnes, og at det alltid eller regelmessig benyttes.

Jorunn Hamre mangler penger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hun har vært misjonær blant 75 millioner mennesker siden 1959. Da hun ble pensjonist 67 år gammel, fortsatte hun på egenhånd med sine egne midler, basert på minstepensjon. Hun er prototypen på oppofrende misjonsarbeid gjennom et langt liv som etter hvert går mot slutten.Fhv. generalsekretær Egil Grandhagen i Norges største Misjonsorganisasjon, kalte kvinesdaldama Jorunn Hamre, for NLMs tøffeste og mest rotekte misjonær.

Limet på Slimestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbyggerne i skolekretsen har ikke bare fått et funksjonelt hus. De har opplevd en sammensveising og styrkende samhold som er en verdi for alle generasjonene. Slimestad bedehus og grendetun er et eksempel til etterfølgelse.Skolehuset med plass til godt hundre var skolehus i 40 år for gardene på Vestheia, Ytre Egeland, Lindland, Slimestad og Kloster. Kretsen kjøpte det av Kvinesdal kommune og brukte det til bedehus.

Bankene vil slå seg sammen - har navnet klart

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det fremgår av en melding fra Oslo Børs. Styrene i Flekkefjord Sparebank og Kvinesdal Sparebank har besluttet innlede forhandlinger med sikte på en fusjon av de to bankene. Målet er å styrke bankenes lokale konkurransekraft, lønnsomhet og evne til å bidra til en videre utvikling i Listerregionen.

Mosambik: Nødhjelp er kun nest best

Ødeleggelsene som syklonen Idai har forårsaket, og den effektive nødhjelpresponsen i etterkant, viser både styrken og svakheten i nødhjelp, skriver Thomas A. Syvertsen i Røde Kors.

Ville trekke rivetillatelsen, men da var huset allerede revet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- De ringte meg fra kommunen for å si at det hadde kommet en stoppordre på rivingen, sier Kolbjørn Rogstad.- Men da var huset allerede revet.Det har vært en slalåmløype for Rogstad og eiendommen han kjøpte i Ystebrødveien på Eigerøy. Han ønsket å rive det gamle huset som sto på tomta. Administrasjonen i Eigersund kommune ville ikke gi en slik tillatelse.- Planteknisk utvalg var her på befaring før de skulle bestemme seg.

Tilsynssak mot ortoped

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ortopeden var overlege ved kirurgisk ortopedisk avdeling frem til våren 2018, og tok deretter vakter som vikar. Han var fast ansatt i to år, og skriver til Helsetilsynet at han aldri meldte fra om feilbehandlinger melder NRKTidligere har fagdirektør ved Sørlandet sykehus, Per Engstrand, sagt at han er ansvarlig for den faglige kvaliteten ved sykehusene i Flekkefjord, Arendal og Kristiansand.

Følger nøye med på tiltak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Felles arbeidsgrupper for ortopedi og gastrokirurgi leverte i oktober 2017 konklusjoner der blant annet rullering av ortopeder ble foreslått for sykehuset i Flekkefjord.

Hvem overtar etter Nysted?

Tidlig i prosessen med å finne ny konsernsjef i Agder Energi, trekkes to interne kandidater fram som mest aktuelle: Frank Håland og Steffen Syvertsen.

Investerer en million for å lykkes i knallhardt marked

Linn Therese Syvertsen og Øystein Halvorsen har investert en million kroner i maskiner til det nye firmaet sitt. En ringrev i bransjen varsler at her møter samboerne tøff konkurranse.
Les mer om:

– 2019 blir et nøkkelår(pluss)

John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef for Evenes i Forsvarsbygg, sier 2019 blir et viktig år for etableringen av Evenes flystasjon.

Gav prispengene til søkefond for Ingvald Tjørnhom

Kvinesdal kommunes kulturpris 2018 gikk til Rune Svindland og Andrew (Andy) Syvertsen for sin store innsats i 20 år for trimløpet grendekarusellen i Kvinesdal. De gav prispengene direkte videre.

«Nygift», «Pils», «Fifa» og «Innavl»

Har Tor Egil Syvertsen Norges mest harry bilskilt?
Les mer om:

Livredd for å ryke ut av kveldens Idol

Kamilla Wigestrand har vært blant deltagerne med færrest stemmer to fredager på rad. Til tredje livesending håper hun på drahjelp fra hjemkommunen. – Har lite å si, mener artist Tuva Livsdatter Syvertsen.
Les mer om:

Må Tvedestrand gjøre som Oslo?

Fylkeslege i Aust- og Vest-Agder, Anne Sofie Syvertsen, viser til Oslo når Tvedestrand kommune nå skal behandle Jürgen H. Sievers klage på nattbading i badeparken i Tjenna.
Les mer om:

Om sannheten absolutt skal for en dag, virker det som jeg har slått meg litt likevel

Å sykle. En besettelse. Det heter den nye boka til forfatter Håvard Syvertsen som vi i dag tar en tur sammen med.
Les mer om:

Ny utbyggingssjef(pluss)

John Ommund Syvertsen (46) er tilsatt som utbyggingssjef for nye Evenes flystasjon i Forsvarsbygg.

Reagerer på at kirken tar inngangspenger: – Uhørt

Forfatter Håvard Syvertsen snudde i døra da han så det kostet penger for å komme inn i Lofotkatedralen. Han mener det er et viktig prinsipp at kirkene skal være åpne og gratis.
Les mer om:

Krever inngangspenger i flere kirker, men ikke hvis du kommer for å be...

På ferie i Lofoten ønsket Håvard Syvertsen i å se på de lokale kirkene, men stoppet da han oppdaget inngangspengene.
Les mer om:

Refser frieri til turister

Regjeringens satsing på å tiltrekke seg «rike kultur­turister» får kritikk. – Undergraver kulturens verdi, mener forfatter Håvard Syvertsen.
Les mer om: