Nyheter om Sykehuset


Feil på sykehuset – tar ikke imot nye pasienter

NOTODDEN: En feil gjør at det ikke er mulig å analysere prøver på laboratoriet.
Les mer om:

Vil gjenbruke Svea-samfunnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rivingen av Svea-samfunnet har fått tankene rundt logistikk og gjenbruk til å surre i hodene på flere.

Etter at sykehuset ansatte en sexolog har de fått en strøm av pasienter fra hele fylket

SKIEN: – Sykehuset Telemark er et foregangssykehus på å ta sexproblemer på alvor. Jeg har en strøm av pasienter fra hele Telemark, sier sexolog Beate Alstad. Hun har et råd for par som ikke vil slite: Kyss mer!

Truet politiet på sykehuset: «Når æ slipper løs skal æ finne og ta familien din»(pluss)

En ung harstadmann får et oppgjør i domstolene etter anklager om vold og alvorlige trusler.

Sykehusdirektøren trekker seg, til tross for tillit fra styret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: I forrige uke varslet foretakstillitsvalgte i alle de store arbeidstakerorganisasjonene ved sykehuset, blant andre Legeforeningen, Forskerforbundet, Fagforbundet og Psykologforeningen, på vegne av over 20.000 ansatte i Oslo Universitetssykehus (OUS) at de ikke lenger har tillit til administrerende direktør Bjørn Erikstein.

Mads fikk bot etter besøk på sykehuset: – Forstår ikke at UNN ikke har lagt bedre til rette

Mars Svendsen måtte parkere ulovlig da han ikke fant ledig parkering for forflytningshemmede utenfor inngangen til UNN. Nå stiller han spørsmål ved om UNN har nok slike plasser.
Les mer om:

Rykker ut til det gamle sykehuset

Fredrikstad brannvesen har rykket ut etter melding om varmegang i noen gamle batterier.
Les mer om:

Varsel om havari av 20 år gammelt alarmsystem ved Sykehuset Telemark

NOTODDEN: Et branntilsyn ved Sykehuset Telemark på Notodden har fått brannvesenet til å varsle vedtak om tvangsmulkt. Den største bekymringen dreier seg om et 20 år gammelt alarmanlegg som har hatt flere feil.

Da Mona ble kastet av en vogn på 400 kilo og inn i et metallgjerde, trodde hun at hun skulle dø

- Jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle overleve turen til sykehuset, sier Mona Kleveland.
Les mer om:

Da Mona ble kastet av en vogn på 400 kilo og inn i et metallgjerde, trodde hun at hun skulle dø

- Jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle overleve turen til sykehuset, sier Mona Kleveland.
Les mer om:

Derfor er de så stolte på Kvinneklinikken: – Østfoldrumpene er de tryggeste i landet!

Ikke bare står det bra til med babyene som fødes ved Sykehuset Østfold. På Kvinneklinikken er legene også best i landet på å forhindre at mor får alvorlige rifter når vakuum eller tang må brukes.
Les mer om:

Skal du dø nå, mor?

Hun skulle planlegge det nye sykehuset – så ble hun selv syk.
Les mer om:

Jeanette Semilie (32) har Tourettes: – Endelig et sted der jeg kan slappe av, uten skam for bevegelsene mine

Som eneste i Helse Sør-Øst tilbyr sykehuset i Tønsberg gruppebehandling for pasienter med Tourettes syndrom og kroniske tics-lidelser. Det er Jeanette Semilie Langaard glad for.

Arvid er glad han slipper reisetiden til sykehuset(pluss)

Det er ti år siden oppstarten av Dialyseavdelingen i Leksvik. Arvid Rebakken har brukt tilbudet siden oppstarten i 2009.
Les mer om:

Sykehuset: To av de involverte i flyulykken utenfor Mandal er lettere skadet

Tre personer ble hentet opp fra vannet etter at et småfly styrtet sør for Mandal lørdag ettermiddag. Flyet tilhørte en flyklubb og ble rekvirert av politiet for å bistå i en leteaksjon.
Les mer om:

Syklist i 80-årene sendt til akuttmottaket etter kollisjon med hund

PORSGRUNN: En syklist i 80-årene ble kjørt til akuttmottaket på Sykehuset Telemark etter å ha kollidert med en hund i Porsgrunn, lørdag formiddag.

Hjemmebehandling og hjemmevakt for psykisk syke

Det var flere kritiske spørsmål, enn konkrete svar da prosjektleder Ingerlise Ski fra Sykehuset Innlandet møtte politikerne i kommunestyret i Nord-Aurdal for å fortelle om ny modell for psykisk helsevern og rus i Valdres.
Les mer om:

Kontrakt for frisk luft til nytt sykehus

GK inneklima har fått kontrakten med lufteanlegg for halvparten av bygningene på det nye sykehuset som bygges på Ullandhaug.
Les mer om:

Styret har vedtatt å legge ned Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Mot tre stemmer, vedtok styret i Helse Sør-Øst torsdag 20. juni bygging av det nye regionssykehuset på Gaustad, og lokalsykehuset på Aker. Det skriver Dagens Medisin. Det var de ansatterepresentantene som stemte imot, mens representantene for ledelsen stemte for, skriver Aftenposten.Plasseringen av Oslos nye sykehus har skapt stor splid.

«Hva ville du ha gjort om det var din mor som ble behandlet slik?»

Greta Hanger fra Åfjord forteller i dette leserinnlegget hvordan hun opplevde å dra til sykehuset med det nye tilbudet til pasientreiser.
Les mer om:

Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid

Som 15-åring ble Mendy fortalt at han aldri kom til å spille fotball igjen. Etter en hofteoperasjon ventet tilværelsen i rullestol. På onsdag beviste den franske landslagsspilleren en gang for alle at mye er mulig. Rundt 470 millioner kroner betaler nå Real Madrid for Lyon-spilleren. Når Real i tillegg gir 24-åringen seksårs-kontrakt, da jobbes det langsiktig. Ferland Mendy – Press resistance and the ability to go past players. Some rare clips in there, there's a reason why Real considers him to be M12's heir. pic.twitter.com/QJLK0ixxzs — A.

Ingerlise Ski orienterte kommunestyret i Etnedal

Prosjektleder Ingerlise Ski fra Sykehuset Innlandet orienterte torsdag et samlet kommunestyre i Etnedal om prosessen angående ny modell for psykisk helse i Sykehuset Innlandet, med vekt på Valdres.
Les mer om:

Abbasi-søsknene er tilbake i Norge

De tre søsknene i Abbasi-familien landet tirsdag ettermiddag på Oslo lufthavn. De dro direkte til sykehuset for å gjenforenes med moren.
Les mer om:

Bokse-Norge i sorg etter «Biggens» bortgang: – En legende

Birger Olsen (88), også kjent som «Biggen» blant bokseinteresserte, døde på sykehuset i går etter et kort sykeleie. Så sent som 2. mai hadde han sin siste av mange legendariske treninger på Sportsklubben 1909 i Oslo.
Les mer om:

Torun fikk hjelp fra uventet hold da det gikk galt på vei til sykehuset: – Det er slik alle burde gjøre

Torun Slupstad trodde ikke hun rakk timen på sykehuset. Men så fikk hun uventet hjelp fra en helt fremmed dame.
Les mer om: