Nyheter om Sykehuset


– Syketransport ble mareritt(pluss)

Anbjørg Kristoffersen Nilsen på Kjøtta gjennomgikk to svært smertefulle båttransporter til sykehuset da hun ble akutt syk for 14 dager siden.

Ligge på korridor på sykehuset – er det greit?

Operasjonen gikk fint, men er det greit å måtte ligge på korridor i flere døgn?
Les mer om:

Frontkollisjon – fem til sykehus

Fem personer, blant annet to barn, er sendt til sykehuset i Førde etter en frontkollisjon på E39 ved Jølster.

Eldre mann falt ned fra hustak under dugnadsarbeid

Mannen ble kjørt til Sykehuset Levanger, og tilstanden er stabil.
Les mer om:

Fra bråk om matpriser til mulig bransjepris for sykehuskafé på Kalnes

I vinter ble det bråk blant de ansatte på sykehuset da det ble innført nye priser ved Hjertet Kafé på Kalnes. Nå er stemningen snudd, og for dager siden ble sykehuskafeen plukket ut som en av semifinalistene om å vinne bransjeprisen Årets matgledebedrift.
Les mer om:

Ung mann til sykehus

En mann i 20-årene er fraktet til sykehuset etter en voldshendelse i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, og saken beskrives av politiet som alvorlig.

Ung mann til sykehus etter voldshendelse i Kristiansand

En mann i 20-årene er fraktet til sykehuset etter en voldshendelse i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, og saken beskrives av politiet som alvorlig.

Mindreårig gutt til sykehuset etter slåsskamp i Aust-Agder

En mindreårig gutt er kjørt til sykehuset etter en slåsskamp utenfor Lillesand sentrum i Aust-Agder fredag kveld. Tilstanden hans er ukjent.

– Ran av eiendom

Lagmannsretten har skrudd ned erstatningen med over seks millioner kroner for en tomt som skal brukes til adkomstvei til det nye sykehuset i Stavanger.
Les mer om:

Syklist funnet bevisstløs i Trondheim

En mannlig syklist i 30-årene ble natt til fredag funnet bevisstløs på Møllenberg i Trondheim. Mannen er kjørt til sykehuset med ukjent skadeomfang.

Syklist funnet bevisstløs i Trondheim

En mannlig syklist i 30-årene ble natt til fredag funnet bevisstløs på Møllenberg i Trondheim. Mannen er kjørt til sykehuset med ukjent skadeomfang.

Det haster med vitalisering av Cicignon

Tina Bergstrøm, Ap, etterlyser fremdrift i ombyggingen av sykehuset på Cicignon. – Bydelen trenger aktivitet og «lys i vinduene», skriver hun.

– Hun falt fra stigen, landet på et badekar og fikk et kubein i øyet

NOTODDEN: Da en kvinne kom til sykehuset med blåveis, ribbeinsbrudd og to brudd i ryggen, forklarte hun at hun hadde falt fra en stige. Først året etter, da hun hadde flytta fra samboeren, forklarte hun til politiet at skadene skyldtes en voldelig samboer.

Da Arnfinn kom hjem fra sykehuset, var låsen på leiligheten skiftet og tingene hans lagt ut for salg: – Helt vanvittig

Arnfinn Akselsen mener han ble kastet ut av den kommunale leiligheten på feil grunnlag.
Les mer om:

Nils-Ingar Aadne om Fosslis hjertestans: – Veldig dramatisk

Komiker Nils-Ingar Aadne (36) vet alt om hvilke tragiske følger en hjertestans kan få. Han er glad for at det går bra med langrennsløper Sondre Turvoll Fossli (26), som fikk besøk av trener Arild Monsen på sykehuset i formiddag.
Les mer om:

Tilsynsrapport: Pasienter kan ha fått feil behandling

Sykehuset Østfold får skarp kritikk fra Fylkesmannen. Bare et fåtall pasienter som behandles for psykiske lidelser får vurdert eventuelle rusproblemer eller fysiske plager. Dermed vet man ikke nok om hva pasientene faktisk trenger.
Les mer om:

Niclas (21) etter overfallet: – Setter pris på omtanken

Den 21 år gamle Selbak-spilleren som mandag kveld brutalt ble slått ned under en seriekamp befinner seg fortsatt på Sykehuset Østfold Kalnes.
Les mer om:

To brudd i kjeven for Selbak-spiller etter voldshendelse som har rystet fotballmiljøet

Selbak-spilleren (21) som ble utsatt for en alvorlig voldshendelse under lokaloppgjøret mellom Selbak 2 og Torp mandag kveld, skal ha fått konstatert to brudd i kjeven. Gutten overnattet på sykehuset på Kalnes i natt.
Les mer om:

Måtte rett på sykehus etter pågripelsen

Politiet mener Philip Manshaus (21) ville ramme det muslimske miljøet i Norge og hadde med flere våpen og Gopro-kamera for å gjennomføre det. Endte opp mørbanket på sykehuset.

Kritisk metanolforgiftet pasient behandles på Ullevål

Ukjent kilde til forgiftningen. Nå advarer sykehuset befolkningen.
Les mer om:

Dette bildet vekker avsky

Spedbarnet Paul brakk fingrene da foreldrene reddet livet hans under skytemassakren i El Paso. At han ble fraktet tilbake til sykehuset for å ta bilde med presidenten og førstedamen vekker sterke følelser hos mange.
Les mer om:

Flere personer kjørt til sykehuset etter ulykke

Like etter klokken 21 i kveld kom meldingen om bilulykke på E18 ved Tvedestrand. Flere personer er kjørt til sykehus.

Glisende Trump og Melania med El Paso-overlevende baby vekker oppsikt

Den to måneder gamle babyen Paul Anchondo som ligger i armene til Melania Trump, skal ha blitt hentet tilbake til sykehuset i El Paso under presidenten og førstedamens besøk.
Les mer om:

Sykehuset Innlandet

Les mer om: