Nyheter om Sykehuset


Ung mann stakk rundt seg med kniv – én ble kritisk skadet

SKIEN: Under et masseslagsmål i Skien sentrum, trakk en 18-åring kniv og stakk tre andre personer. Én ung mann ble kjørt til sykehuset med livstruende skader. – Saken er et eksempel på hvorfor det er forbudt å ha med seg kniv på offentlig sted, sier politiadvokat Bjørn Bunkholt Sæter i Sør-Øst politidistrikt.

Mann forsøkte å gjøre sitt fornødne utenfor hovedinngangen på Sykehuset Østfold

Den eldre mannen mente det var passende å dra ned buksa og rigge seg til utenfor hovedinngangen på Sykehuset Østfold.
Les mer om:

SiV gjør seg klar for en ny smittebølge: – Alltid behov for flere sykepleiere

Sykehuset i Vestfold gjør seg klar for en eventuell smittetopp i høst.
Les mer om:

En kvinne er kjørt til sykehuset i Skien

Ved 15.30-tida torsdag kjørte en 18 år gammel kvinne av veien på Hjuksebø. Bilen skal ha truffet et skilt, før den endte i en jordvoll, og tippet over på siden.
Les mer om:

Både ombygging og utbygging er helt nødvendig på Kalnes

Karen Brasetvik: – Slik regjeringen nå deler ut milliarder i ulike koronatiltak, må Erna og Bent sørge for at også Sykehuset Østfold får de nødvendige midlene for å utbedre feil og mangler og styrke beredskapen.

Rødt krever et fullverdig sykehus

Rødt: – Stortinget må bevilge penger til å bygge ut mer enn akuttavdelingen på Kalnes. I tillegg bør staten ta deler av regninga for overliggere ved sykehuset. Det må bli slutt på praksisen der kommunene tar støyten for staten.
Les mer om:

Coronaavdeling legges ned i sykehuset i Elverum

Elverum sykehus legger i august ned sengeposten for coronapasienter. For øyeblikket er ingen pasienter innlagt.
Les mer om:

Nye gjerder på psykiatrisk fører til falske rykter

SKIEN: Etter at noen høye gjerder har reist seg ved psykiatrisk avdeling på Sykehuset Telemark i Skien, går det rykter om at dette er sikkerhetstiltak for ekstra farlige personer – noe som er feil.
Les mer om:

Da datteren forsøkte å ta livet sitt, fikk foreldrene sjokkbeskjeden fra sykehuslegen: – Det er ikke verre enn å ramle på grusen

Natt til lørdag 20. juni forsøkte en mindreårig jente fra Indre Østfold å ta sitt eget liv. Foreldrene er sjokkert over hvordan de ble mottatt på sykehuset Kalnes.
Les mer om:

Sensitiv informasjon om pasienter og ansatte ved Sykehuset Østfold lå tilgjengelig i over ett år

I over ett år har navn og personnummer til titalls ansatte og taushetsbelagt informasjon om flere pasienter ved Sykehuset Østfold vært tilgjengelig, melder NRK.
Les mer om:

I over ett år lå taushetsbelagt informasjon om pasienter og ansatte ute på Sykehuset Østfolds nettsider

Sykehuset Østfold la ut taushetsbelagt informasjon om flere pasienter i kombinasjon med navn og personnummer i sin offentlige postjournal. Også en rekke ansatte er rammet av lekkasjen.
Les mer om:

Seks får intensivbehandling i Norrbotten

11 personer er innlagte på sykehus, hvorav seks for intensivbehandling. Det er en nedgang fra søndag da 19 var innlagte på sykehuset.
Les mer om:

Da datteren forsøkte å ta livet sitt, fikk foreldrene sjokkbeskjeden fra sykehuslegen: – Det er ikke verre enn å ramle på grusen

En natt i juni forsøkte en mindreårig jente fra Indre Østfold å ta sitt eget liv. Foreldrene er sjokkert over hvordan de ble mottatt på sykehuset Kalnes.
Les mer om:

Sindre (21) fikk livsvarige skader etter MC-ulykke – Da jeg kom på sykehuset følte jeg livet mitt var ødelagt

I snitt dør omtrent 20 motorsyklister i trafikken hvert år i Norge. Sindre Dalseghagen var en av dem som overlevde.
Les mer om:

Sendt hjem fra sykehuset etter å ha sovet fire dager på møterom

En kilde avisen har snakket med ble henvist til avdelingen psykosebehandling 3 på Sykehuset Kalnes av legevakta. Vedkommende var langt nede, hadde selvmordstanker og trengte hjelp.
Les mer om:

Da datteren forsøkte å ta livet sitt fikk foreldrene sjokkbeskjeden fra sykehuslegen: – Det er ikke verre enn å ramle på grusen

Natt til lørdag 20. juni forsøkte en mindreårig jente fra Indre Østfold å ta sitt eget liv. Foreldrene er sjokkert over hvordan de ble mottatt på sykehuset Kalnes.
Les mer om:

Diario Sport: Barcelona sikrer seg Manchester City-spiller

Eric Garcia ble hentet til Manchester City fra Barcelonas ungdomssystem i 2017, tilsvarende det United gjorde med Gerard Pique i sin tid. Pique returnerte til Camp Nou, og har vært med på å skrive Barcelona historie de siste tolv årene. Nå kan det være Garcias tur. Vi får fortsatt vondt når vi tenker på den brutale kollisjonen til Garcia med egen keeper i kampen mot Arsenal og de skremmende scenene da unggutten ble båret ut av banen og sendt rett til sykehuset. Heldigvis ser det ut til å ende bra.

Ble sendt alene hjem fra Ahus med hjernerystelse etter sykkelulykke – der besvimte hun flere ganger

Påkjørt syklist reagerer på behandlingen hun fikk på Ahus etter ulykke i forrige uke. Sykehuset beklager «ubehagelige opplevelser».
Les mer om:

Kampen for Ada (4)

Hadde legene tatt keisersnitt på Camilla Hvidsten Lilleholt (40) da hun ankom sykehuset i Arendal og ikke sendt henne videre til Kristiansand, ville premature Ada ikke fått cerebral parese. Det er konklusjonen fra Norsk pasientskadeerstatning.

Gravide Iselin (25) ble utskrevet fra sykehuset tre ganger de siste fire dagene før hun og barnet døde på operasjonsbordet

Siv og Torgrim Heimstad mener at Sykehuset Namsos ikke ga datteren forsvarlig helsehjelp – og har skylda for at hun døde.
Les mer om:

Besvimte foran sykehusets hovedinngang – ble sendt til legevakta med rutebuss

Sykehuset sier pasienten fikk mulighet til å komme direkte til akuttmottaket, men aldri møtte opp.
Les mer om:

Coronadødsfall ved Sørlandet sykehus

En person innlagt ved Sørlandet sykehus er død av covid-19. Det opplyser sykehuset i en pressemelding.
Les mer om:

Fikk inkassovarsel fra sykehuset, regningen ble betalt for 18 måneder siden

Helse Stavanger har sendt ut 17.000 inkassovarsel den siste uka.
Les mer om: