Nyheter om Swansea


Fikk endelig på plass en ny keeper

Artur Krysiak fra Polen kommer fra klubben Yeovil Town i England.

West Hams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om West Hams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Fulhams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Fulhams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Ville ikke være med ned etter 65 Premier League kamper

Swansea har rykket ned til Championship og fått inn mirakelmanager Graham Potter, men tanken på et år utenfor Premier League ble for mye for den 24 år gamle midtbanespilleren Alfie Mawson.  Nå vil han okkupere midtbanen sammen med norske Stefan Johansen i nyopprykkede Fulham. Alfie Mawson har skrevet kontrakt frem til 2022. Les: Real Madrid-spiller nekter overgang til Manchester United Welcome to @fulhamfc, @AlfieMawson! : https://t.co/y5J3FfNjcw#TotallyMawson pic.twitter.com/AA4edulDLK — Fulham Football Club (@FulhamFC) August 2, 2018 Den 24-årige midtbanespilleren sine ungdomsår i Brentfor

Fulham sikret seg stopperkjempe

Alfie Mawson går fra Swansea til Premier League-nykommeren.
Les mer om:

Manchester City har solgt drammenser

Den 21 år gamle drammenseren Bersant Celina ble en del av Manchester City sin ungdomssatsning i 2014 og har siden det spilt en kamp før han ble lånt ut til Twente i Nederland og nå sist Ipswich. Tidligere i dag signerte han med Swansea på en overgang på 3 millioner pund med mulighet for en million pund ekstra knyttet opp til antall kamper. Graham Potter wants more Swansea City signings and reveals what roles Bersant Celina and Barrie McKay will play #swans https://t.co/IHImagjaKm — Swansea City Online (@SwanseaCityLive) July 30, 2018 Nå har han signert en fireårskontrakt med Swansea, som ryk

Celina klar for Swansea

Norsk-kosovaren Bersant Celina har signert en fireårsavtale med Championship-klubben Swansea, melder Nettavisen.
Les mer om:

Overganger hos West Ham sommeren 2018

Det er fortsatt litt over én uke igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos West Ham så langt i sommer.  Nye spillere: Felipe Anderson – Lazio, 376 millioner kroner Andriy Yarmolenko – Borussia Dortmund, 188 millioner kroner Jack Wilshere – Free transfer Ryan Fredericks – Fulham, free transfer Lukasz Fabianski – Swansea City, 75 millioner kroner Fabian Balbuena – Corinthians, ukjent beløp Issa Diop – Toulouse, 235 millioner kroner Har ambisjoner som passer Pellegrino.

Overganger hos Liverpool sommeren 2018

Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet i Premier League før første kamp sparkes i gang 10. august med Manchester United mot Leicester. Her har du overgangene hos Liverpool så langt i sommer.  Nye spillere: Naby Keita – Leipzig, 565 millioner kroner Fabinho – Monaco, 468 millioner kroner Xherdan Shaqiri – Stoke, 145 millioner kroner Shagiri viste med en gang hvorfor han stod på ønskelisten til Klopp. (foto: liverpool) A bicycle kick. On your debut. Against @ManUtd. All of the angles @XS_11official's stunning goal… …keep an eye out for Curtis Jones' reaction!

En lysende managerstjerne?

Frank Lampard har lagt en lang og suksessrik karriere som klubbspiller bak seg og bestemt seg for å ta steget inn i trenergjerningen. Etter at han la opp som spiller i 2016 fullførte han trenerutdannelsen sin, og det blir Derby i engelsk Championship som får æren av å bli det første stoppestedet hans. Championship fortoner seg allikevel som et noe merkelig valg, siden dette er kjent som en divisjon som spiser trenerne sine.

West Ham fyrer løs på overgangsmarkedet

Manuel Pellegrini har gjort seg kjent med klubben siden han kom til London Stadium i mai. Nå renner det inn med nye spillere hos West Ham. Klubben har allerede hentet Fulhams forsvarsspiller Ryan Fredericks på free transfer, som nå følges opp med en dobbeltsignering. Ifølge Evening Standard har West Ham blitt enig om tre-års kontrakt med Swansea-spilleren Ryan Fabianski. Overgangen offentliggjøres noe senere, da den polske keeperen er litt opptatt i Russland, hvor landslaget møter Senegal i dag. Polsk landslagskeeper forlater Wales.

Swansea har hentet rette mann for retur til Premier League

Hvis jeg noen gang møter Graham Potter skal jeg spørre om han også har tryllestav, jeg er rimelig sikker på at jeg blir en første med en Harry Potter spøk. – Nesten verdt turen til Swansea hvor han er ny manager og Liberty stadion bare det.  En ting som er helt sikkert Graham Potter er en ekte trollmann, han kom til den svenske bakgårdsklubben Östersund 2011, den gangen hadde de knapt vært borti en ball og kavet nede på fjerde nivå.

Potter presentert som Swansea-manager

Tidligere Östersund-trener Graham Potter signerte mandag en treårskontrakt med den walisiske fotballklubben Swansea.
Les mer om:

Landslagssjef overtar etter Manuel Pellegrini

Ved at West Ham hentet Manuel Pellegrini fra den kinesiske toppklubben Hebei Chinese Fortune ble det en meget godt betalt managerjobb ledig. Nå har Chris Coleman som tidligere var landslagssjef for Wales overtatt jobben og er klar til dyst. Les: Pellegrini har bekreftet sitt første kjøp Chris Coleman appointed manager of Chinese club Hebei China Fortune https://t.co/KIKkxHGQga pic.twitter.com/ftO3pbl0Zu — Guardian sport (@guardian_sport) June 10, 2018 Coleman elskes fortsatt hjemme for å ha klart bragden å komme til semifinalen i EM med Wales i 2016.

Östersund-treneren klar for Swansea

Östersunds engelske suksesstrener Graham Potter har fått den ledige managerjobben i Swansea. Oppgaven blir å lede waliserne tilbake til Premier League.
Les mer om:

Premier League-spiller ikke god nok for asiatisk VM-tropp

Crystal Palace klarte seg rimelig bra i Premier League denne sesongen. Den Sør-Koreanske spilleren Lee Chung-Yong fikk med seg syv kamper i en av verdens tøffeste ligaer, og så sikkert frem til VM-sluttspill i sommer.

Suksess med Östersund bringer suksesstrener til engelsk fotball igjen

Avslutningen på årets Premier League sesong ble en svanesang for Swansea med fem strake tap og nedrykk til Championship. – Manager Carlos Carvalhal fikk naturlig nok ansvaret og sparken for et par dager siden. Les: Reddet ikke trenerjobben Sky Sports melder at Swansea har som oss andre latt seg imponere at jobben som Graham Potter har gjort som Östersund. For syv år siden fikk Potter sin første jobb som manager etter å ha lagt fotballskoene på hylla.

Carvalhal ferdig i Swansea

Carlos Carvalhal får ikke fortsette som manager for Swansea. Han får ikke forlenget kontraktet sin som nå har gått ut, melder klubben på sine egne nettsider. Portugiseren ble hentet inn ved nyttår for å redde Swansea fra nedrykk, men det klarte han ikke.
Les mer om:

Carvalhal sparket i Swansea

Carlos Carvalhal har fått sparken i Swansea etter at klubben rykket ned fra Premier League.
Les mer om:

Reddet ikke trenerjobben

Carlos Carvalhal hadde opsjon på ett år til hos Swansea. Nedrykket fra Premier League var for tungt å svelge for klubben. Swansea må se frem til Championship neste sesong, og har bestemt at Carvalhal ikke er treneren som skal bringe klubben tilbake til Premier League. Waliserne rykket ned sammen med Stoke og West Bromwich, selv om det var spenning helt til siste slutt. For Carvalhal betyr dette sparken med umiddelbar virkning.

Carvalhal sparket i Swansea

Carlos Carvalhal har fått sparken i Swansea etter at klubben rykket ned fra Premier League.
Les mer om:

Forlater Swansea etter nedrykket

Manager Carlos Carvalhal ble ikke redningsmannen Swansea trengte. Nå avsluttes samarbeidet, og klubben jakter på en ny mann, som skal ta dem opp i Premier League igjen.
Les mer om:

Carlos Carvalhal skal snakke om fremtiden etter søndag

Managerjobber sitter som regel veldig løst når en klubb rykker ned, men det er selvfølgelig unntak. Carlos Carvalhal som var ansvarlig for Swansea da det endelige dødsstøtet kom forrige helg kan være en av de som blir. Klubben var i «elendig» forfatning da han overtok etter Paul Clement i romjulen og han fikk et umiddelbart oppsving, som han ikke har klart å holde helt inn. Tap i de siste fire kampene i Premier League viste en klubb som prøvde, men ikke fikk det til. Swansea spiller sin siste kamp for sesongen på søndag ettermiddag, da møter de Stoke som også rykker ned.

Legenden Angel Rangel slutter etter 11 år

Høyrebacken Angel Rangel forlater Swansea etter 11 år og 373 kamper for klubben. Den 35 år gamle spanske spilleren har vært skadet lenge, men skal nå egentlig være frisk nok til å spille igjen til høsten. Les: Swansea kaptein operert i lysken Angel Rangel er et ikon for Swansea fansen, de har ikke glemt at han for 11 år siden ble hentet av Manager Roberto Martinezs da klubben var i League One.

Premier League-klubb med frekk melding:- Veldig skuffende

Apparatet i Southampton likte ikke at de ble tvunget til å skifte hotell 24 timer før den viktige kampen mot Swansea. Mark Hughes tror fansen sto bak.
Les mer om: