Nyheter om Svingen


Videopremiere: Spis med Lars Vaular og Röyksopp

Another one! (Hvis det er lov å si i 2019.

– Trist for guttene

18 av de 20 siste nominerte til Arks barnebokpris har vært kvinner. – En pris for halvparten av leserne, mener forfatter Arne Svingen.
Les mer om:

– Kjører med hjertet i halsen(pluss)

– Svingen er direkte livsfarlig. Trailere må utom vegen for å klare svingen ved Måna bru, sier yrkessjåfør Rune Sæbø som har kjørt trailer med møbler i over 40 år.
Les mer om:

– Kom rundt svingen da han oppdaget bilen som rygget

To biler i kollisjon – en person til legevakt.
Les mer om:

Huset i Svingen gjør suksess med flytting

Huset i Svingen har startet flyttebyrå, og ekspanderer stadig. Nå er det 24 personer som får verdifull arbeidstrening her.
Les mer om:

Tre tenåringer fra Tromsø får sitt livs utfordring: – Det kan bli veldig stygt

Søskentrioen Tim (16) og tvillingene Liam og Bjørn Svingen McCourt (19) skal bryne seg på 120 kilo tung Champions League-spiller denne uka.
Les mer om:

Her ligger 5000 liter med sild på fylkesvegen

Svingen ble litt for skarp for en trailersjåfør på Berkåk onsdag morgen. Dette resulterte i at 5000 liter med sild havnet på fylkesvegen.
Les mer om:

Her braket to syklister sammen. Nå har veivesenet tatt grep med den krappe og farlige svingen

Gul midtstripe skal hindre kollisjoner i den farlige bakken.
Les mer om:

En dass i svingen er bedre enn ti på badet?(pluss)

Ved fylkesvei 6312 like nordøst for Roan sentrum er denne nyvinningen å finne.
Les mer om:

Krysset er et av de mest ulykkesutsatte i Tromsø - nå blir denne svingen forbudt

Trafikken ut på Tverrforbindelsen skal reduseres.
Les mer om:

Hovland med sterk snuoperasjon - vil snakke med andre trenere

NEW YORK (VG) En mesterlig snuoperasjon sikret Viktor Hovland - kjent som «The Smiling Assassin» - helgespill i hans første turnering som proff. Nå snakker han med flere trenere om svingen.
Les mer om:

Ingar Svingen: - Veldig trist med en slik innstilling

Ingar Svingen syns ikke noe om Schibsteds innstilling om å legge ned kundsesenteret på Fagernes, ei hjørnesteinsbedrift han gjennom tre år jobbet hardt for å bygge opp.
Les mer om:

Næring i Groruddalen: BAK FASADEN ... i Nedre Rommen 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Akers Avis Groruddalen tar med jevne mellomrom en titt bak fasaden til velkjente forretnings- eller næringsbygg som man ofte kjører forbi, kanskje daglig, uten å vite hva som egentlig foregår bak veggene der. Det bringer alltid med seg spennende oppdagelser og store overraskelser, og gir til sammen et godt speilbilde på alt det utrolige som foregår innen næringsliv i dalen vår.

Fra Malmö til Langmyrgrenda: Publikumsrekord, fartsrekord og kjendisrace

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LANGMYRGRENDA: Med rekordantall publikummere lå alt til rette for en fantastisk reprise av 17. mai på Nordberg, som det har blitt. Etter å ha holdt seg på hjulene gjennom Mors skrekk og nedover Pål Andres-sletta ble det også ny fartsrekord i årets utgave av Norges største olabilløp, som i fjor.I Formel 1-løypa på Nordberg ble det også et spennende oppgjør mellom motorsykkelverdensmesteren og eleven hans på landslaget.

Video: Folketoget på Nærbø ser du her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det fantastiske været sørget for Syden-stemning da Folketoget gikk gjennom Nærbø sentrum klokka 14.30. Jærbladet var på plass nede i svingen ved Monter slik at du kan se toget i opptak her:
Les mer om:

Pollestad fekk ein pangstart på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Idet klokka nærmar seg kvart på åtte, rullar Sofie (7) og Johnny Rosland ut på gata, i ein liten grøn militærjeep. På slep har far og dotter ein tilhengar med kanon på, for å starta grunnlovsdagen med eit smell.Sofie synest det er kjekt med kanon, men at lyden kan vera høg og litt skræmande.Johnny Rosland seier at kanonen vart kjøpt på Finn.no, for å markera 75-årsdagen til faren.

- Mer delte meninger nå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ordfører Jan Sigbjørnsen (H) viser til at bystyret i Flekkefjord har gått inn for de seks av turbinene i Tonstad vindpark som ligger i Flekkefjord og at det i 2008 ble gitt en positiv innstilling til Skorveheia.- Innstillingen til vindmøller i befolkningen var nok litt mer positiv i 2008 og 2015 enn den er i dag.

- Jeg vet ikke hvor mange år det har vært tvedestrandsstafett. Men jeg har nå sittet her i denne svingen i 30 år.

Rundt 100 løpere og 15 funksjonærer var i sving i Tvedestrands gater tidlig søndag ettermiddag. Arne Thorvald Aanonsen er en av dem som stiller opp for at løpet skal gjennomføres, men det er Gunnar Bjørn Solfjeld som har oversikt på historien og resultater.
Les mer om:

Først fikk den ene bilen trøbbel i svingen. Så kom neste bil kjørende

På speilglatt føre gikk det galt på Tromsøya.
Les mer om:

Kronprinsesse Mette-Marit arrangerte skrivekurs for ungdom

Kronprinsesse Mette-Marit åpnet mandag dørene på Skaugum for et skrivekurs for ungdom. Forfatterne Siri Pettersen og Arne Svingen ledet kurset.

Sola CK er klare for sykkelritt på hjemmebane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg tror det blir gøy, men tungt, sier Anders Rege.Anders er blant de yngste startende fra Sola CK med sine 10 år. På tross av sin unge alder, har Anders allerede syklet i mer enn 5 år.- Jeg har syklet siden jeg var 4 eller 5 år og det er ikke første gangen jeg er med på ritt, fortsetter syklisten. GA GASS: Selv om Anders Rege (10) måtte virkelig ta i for å henge med opp bakken, tok han seg tid til å se på fotografen.

Bryggesjau med vindmølleblad på Kaupanes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Me er rundt 15 bryggesjauarar som er i sving. Me jobba i går, og eg reknar med at det blir kveld i dag òg før me er ferdige, seier Jan Oddvar Seglem, dagleg leiar i Eigerøy Båt og Motor.Vengeblada overskrid ikkje vektgrensa som Vegvesenet har sett for transportar over Eigerøy bru, men dei er for lange til at det er mogleg å buksera dei på bil gjennom den krappe svingen før brua på Eigerøy-sida.

Trygve (93) legger påsketuren til Søylandsvarden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag er som regel en av dagene. 1. påskedag er ikke noe unntak.- Du skriver vel ikke om dette i avisen, sier Trygve Gausdal til Agder da han blir stoppet på vei opp fra Trellevika til Gråsteinsveien for å starte turen Ut fra svaret om at det er fint å få med litt i nettavisen om at det er godt å få seg en trimtur i påsken, er Gausdal med på notene.