Nyheter om Svindland


Slik stiller henholdsvis KFUM – LSK: I en kamp gjestene sårt trenger poengene

KFUM-Kameratene – Lillestrøm SK er den siste kampen i runde åtte av året sesong av OBOS-ligaen. I en kamp Lillestrøm trenger alle poengene, for å ikke gå på enda en smell. I et nydelig sommervær skal hjemmelaget KFUM forsøke å klatre opp på kvalik-plass igjen, etter at de ble skjøvet ned til 7. plass etter gårsdagens runde. Gjestene fra Lillestrøm har på sin side ikke vunnet på hele fem kamper. Etter syv 90 minuttere står de med totalt åtte poeng. Det holder til en 10. plass, hele ti poeng opp til Ranheim på den andre direkte opprykksplassen.

Ull/kisa berget uavgjort på eget gress mot KFUM

Det ble med uavgjort 1-1 mellom Ull/Kisa – KFUM, etter scoring fra hjemmelaget på overtid Ull / Kisa lå under 0-1, men klarte 1-1 mot KFUM etter en sen utligning i 1. divisjon i fotball for menn. Juba Moula ga KFUM ledelsen etter 16 minutter. Fire minutter på overtid scoret Espen Garnås for Ull / Kisa.Kisas Stian Ringstad, Erik Rosland og Christian Aas fikk gult kort.

Kommer til dekka bord(pluss)

Når Knut Are Bakke nå overtar som sjef for heimevernsdistrikt 11, er det ifølge avtroppende sjef, John Arvid Svindland, et beredskapsklart distrikt han overtar.
Les mer om:

Tuva staket i mål til KM-gull

Tuva Svindland (14) staket fra Larvik og Runar på oppløpet og sørget for at Oseberg vant KM-gullet i jenter 13–16 år i sprintstafett for Vestfold og Telemark i Svarstad. Mia Westeng Jeppesson leverte også gode etapper.

Silje Svindland (30) kjøpte besteforeldrenes hus og pusset opp. Nytt og gammelt preger «dukkehuset».

Hos Silje Svindland er fargepaletten tonet ned og preges mest av natur- og jordfarger. Det forandrer seg ikke noe særlig når julen kommer.
Les mer om:

Silje Svindland (30) kjøpte besteforeldrenes hus og pusset opp. Nytt og gammelt preger «dukkehuset».

Hos Silje Svindland er fargepaletten tonet ned og preges mest av natur- og jordfarger. Det forandrer seg ikke noe særlig når julen kommer.
Les mer om:

Tar opp digitale utfordringer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle kan rammes av hackere og svindlere, både private og bedrifter.

Viktig KIL-seier mot Våg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En tett og jevn kamp så lenge ut til å ende målløs, men KILs superreserve Marcus Reiersen hadde andre planer og sikret 1-0 og tre etterlengtede poeng minutter før full tid.Stolpeskudd Både KIL og Våg sto med 4 poeng på de fem første kampene og var begge avhengige av poeng for å ikke havne under streken på tabellen. Det var imidlertid lite som tydet på akkurat dette i åpningsminuttene på naturgresset på Kvinesdal Stadion.

400 på Bedehuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nashville Sound og Henning Gustavsen leverte countrytoner til stor begeistring for et entusiastisk publikum. Loddene og spekepølsepremiene gikk unna i rekordfart og gir en flott inntekt til Englevaktens arbeid og annet omsorgsarbeid. Arrangørene Unni og Alvik Svindland og deres medhjelperteam smilte om kapp med kveldssola som strålte over Flekkefjord utover dagen.

- Det er lov å ha andre meninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg sa også nei til å legge arrangementet til Mønstremyr. Jeg er en av grunneierne som har skrevet under avtale med Norsk Vind. Det har vært en ryddig og god prosess. Da blir det hyklerisk om jeg skulle stille opp for et arrangement mot utbygging, sier Roar Svindland til Agder.- Arrangørene valgte å flytte arrangementet til Itland og Kjørsfjell i stedet for. Det synes jeg var flott gjort.

Inviterer til country på bedehuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I halvannet år har en gjeng ildsjeler arrangert konsertkvelder på bedehuset. Arrangementene er populære langt utenfor bedehusrekkene, og som regel er det 2-300 mennesker som benker seg for en kveld med god musikk og mat. Fredag er det lokale musikere på programmet, og arrangørene forventer mye folk og god stemning.- Konsertene skal være et lavterskeltilbud for alle.

KIL-poeng glapp på overtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den overbevisende borteforestillingen mot Fløy 2 på mandag var det en KIL-gjeng full av selvtillit som gjestet Fevik og serieleder Express torsdag kveld. De blåhvite måtte imidlertid reise tomhendt hjem tross KIL-ledelse og heroisk innsats. Serielederen sikret tre poeng etter måldrama og 3-2-scoring på overtid.Express tok kommandoen fra start og hadde flere store sjanser de første ti minuttene.

Ser positivt på at bankene skal slå seg sammen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Glassmagasinet slo seg konkurs

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er styret i selskapet som har bestemt at de ville begjære Flekkefjord Glassmagasin AS konkurs, og 26. april ble saken behandlet i Lister tingrett.Det er tingrettsdommer Hilde Sakariassen som behandlet oppbudsbegjæringen, og hun konkluderer med at den oppfyller de formelle kravene i konkursloven.

Lokale Leeds-fans fikk med seg ett poeng

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kvinesdal-formann Jan Rob er blant dem som er med på turen. Et chartret fly tok av fra Kjevik utenfor Kristiansand fredag formiddag - og siden ankomst Leeds har nordmennene virkelig satt farge på fotballbyen.- Det har vært en fantastisk tur.

Her skal E39-trafikken gå fra 20.mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tunnelrehabiliteringsprosjektet i Region sør startet i Vest-Agder mars 2015 med tunnelene Loga, Drangeid og Austad på E39 i Flekkefjord. Arbeidene der ble ferdig sommeren 2015. Våren 2016 startet arbeidene i Kirkehei-tunnelen i Mandal. Deretter ble Skjeggestadtunnelen rehabilitert. DÅRLIG DEKKE: Like etter påske skal Allfarveg sørge for å lappe litt på den gamle vernede veien før hele E39-trafikken settes på.

Inviterer Bollestad til pølsefabrikken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er daglig leder Rune Svindland som har kontaktet departementet med ønske om besøk av matminister Bollestad. Han opplyser i invitasjonen at Svindland AS i 2017 åpent en ny spesialfabrikk for produksjon av spekepølser.«Svindland AS ble etablert i 1907 av Alvik Ståle Svindland. Fabrikken holdt da til midt i Flekkefjord by. Der ble det slaktet diverse dyreslag som ble tilberedt for salg i egen butikk.

Tenker synergi på Kvinlog

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kvinesdal kommune ønsker å tenke synergieffekt når ny flebrukshall skal bygges på Kvinlog. Derfor har rådmann med støtte fra formannskapet gått for en løsning der ny hall bygges i sammenheng med ombygging av skolen.

Snudde til seier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var en rekordtidlig start årets seriespill i 4. divisjon. Da er det godt å ha en solid og god kunstgressbane å spille på. I tillegg skulle det være et klassisk nabo-oppgjøre mot Lyngdal. Det spørs om folk har ikke våknet opp fra vinterdvalen, og kanskje ikke forberedt på seriefotball.Men det kom 200 tilskuere til kampen. De fikk se en kamp, som åpnet ganske så rolig.

Demokratene stiller liste

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kenneth Skailand er på topp, og har fått med seg ni andre på listen til høstens valg.Listen ser slik ut: 1. Kenneth Skailand, 2. Monika Hamre, 3. Trond-Olav Haugse, 4. Jan Ove Strømland, 5. Erik Svindland, 6. Trygve Pettersen, 7. Sudarat Skailand, 8. Linda Hellestøl, 9. Hugo Morgan Frøyheim, 10. Jan Modal.

Abortlovens mor er død

Den tidligere Ap-politikeren og overlegen som har fått tilnavnet «abortlovens mor», Aud Blegen Svindland, er død. Hun ble 90 år gammel.
Les mer om:

Abortlovens mor er død

Den tidligere Ap-politikeren og overlegen som har fått tilnavnet «abortlovens mor», Aud Blegen Svindland, er død. Hun ble 90 år gammel.
Les mer om:

Abortlovens mor er død

Den tidligere Ap-politikeren og overlegen som har fått tilnavnet «abortlovens mor», Aud Blegen Svindland, er død. Hun ble 90 år gammel.
Les mer om: