Nyheter om Sverre


Fransk seier på svak norsk dag

Quentin Fillon Maillet fra Frankrike vant søndagens skiskytterjaktstart i Ruhpolding. Han slo Alexander Loginov fra Russland med 8,8 sekunder og Anton Smolski fra Hviterussland med 13,1 sekunder. Norge stilte et lag uten OL-uttatte løpere. Sverre Dahlen Aspenes ble beste nordmann på 25.-plass. Han skjøt 18 treff og gikk seg opp fra 52.-plass. Johannes Dale ble nummer 28, Aleksander Fjeld Andersen 34, Erlend Bjøntegaard 45 og Håvard Gutubø Bogtveit 50.

Eckhoff tilbake i verdenscupen

Flere av de OL-klare skiskytterne står over helgens verdenscup i tyske Ruhpolding til helgen. Det gir plass for flere nye, mens Tiril Eckhoff gjør comeback. De beste mennene og noen av de kvinnelige eliteløperne drar til høyden for å forberede seg til OL i Beijing. Dermed blir det flere nye fjes under helgens verdenscuprenn i Ruhpolding. Verdenscupleder Marte Olsbu Røiseland og lagvenninnene Tiril Eckhoff og Karoline Knotten går rennene førstkommende helg.

Overraskende skøytemedalje til Norge

Hallgeir Engebråten tok bronse med 6.13,67 på 5000 meter i EM på skøyter enkeltdistanse. Han var bare 0,2 sekund bak Jorrit Bergsma på sølvplass. Nederlandske Patrick Roest tok gullet med 6. 11,54. – I dag var det moro å gå på skøyter. Helt fantastisk å klare å sette en fart jeg følte var ganske billig de første fem rundene og så bare flyte der. Deretter var det bare å jobbe da det begynte å gjøre vondt. Helt magisk, sa Engebråten til NTB. Sverre Lunde Pedersen gikk på 6.20,99 og endte på 9.

Andersen til topps på sprint i IBU-cupen

Aleksander Fjeld Andersen var i en klasse for seg og vant skiskytternes sprint i IBU-cupen i Slovakia lørdag. Nordmannen leverte feilfri skyting, og med høy fart i løypa var det ingen som kunne tukte Andersen. Han vant foran den russiske duoen Nikita Porsjnev og Ilnaz Mukhamedzjanov. De ble begge slått med over 20 sekunder. Sverre Dahlen Aspenes tok 5.-plassen, også han etter feilfri skyting. Håvard Gutubø Bogetveit ble nummer sju, Sindre Fjellheim Jorde nummer 11, Johannes Dale nummer 14 og Erlend Bjøntegaard nummer 25. (NTB)

Skøyte-EM: Sølv til Norge

Det var ikke bare de norske kvinnene som opplevde medaljejubel på EM i lagsrpint. Også de norske herrene, representert av Allan Dahl Johansson, Hallgeir Engebråten, Sverre Lunde Pedersen, leverte en meget god prestasjon med banerekord med tiden 3.38,92. Så kom Nederland og vant med 94 hundredels sekund, men Norge kunne juble for sølvet. Italia fikk bronsemedaljen foran Polen og Hviterussland.

Om å tore å vinne(pluss)

Jan Sverre Sivertsen minna om at livet er kort. Ein må ta litt sats av og til, meinte han.
Les mer om:

Ordføreren vil være først i køen med å bygge ut vernet vassdrag

– Ei utbygging av Verdalsvassdraget i dag vil være noe helt annet enn for 40 år siden, sier Verdalsordfører Pål Sverre Fikse (Sp).
Les mer om:

Eckhoff dropper Oberhof

Tiril Eckhoff står over verdenscuprennene i Oberhof denne uka. Det bekrefter hun til NRK. En forkjølelse er årsaken til at minicomebacket i verdenscupen utsettes. – Jeg var litt uheldig og fikk en forkjølelse i jula. Nå må jeg trene meg opp igjen før skirenn, skriver Eckhoff i en SMS til NRK. I Le Grand Bornand dro Eckhoff hjem etter ett renn fordi ting ikke fungerte som det skulle. Nå endrer hun planene for januar måned. Opprinnelig skulle hun gått i Oberhof, for så å stå over rennene i Ruhpolding neste uke.
Les mer om:

Kommunen nekter ekteparet å bo sammen – mener Sverre (96) er for frisk

Ekteparet lengter etter å bo med hverandre, men kommunen sier nei. De mener Sverre Solli (96) er for frisk til å bo på sykehjemmet med kona.
Les mer om:

Ole (54) og sønnene: - Vi motiverer hverandre

Pappa Ole André Johnsen gjør det han kan for å holde avstand til sønnen Knut Johnsen (27) og Sverre Johnsen (16).
Les mer om:

Kronprinsfamilien sang jula inn i Asker kirke

Hånd i hånd kom kronprinsparet til Asker kirke julaften for å delta i gudstjenesten sammen med barna Sverre Magnus og Ingrid Alexandra.

Kronprinsfamilien åpnet jula i Asker kirke

Hånd i hånd kom kronprinsparet til Asker kirke julaften for å delta i gudstjenesten sammen med barna Sverre Magnus og Ingrid Alexandra.

EM-duell om én OL-plass på 5000 m

Sverre Lunde Pedersen (29) klarte ikke tidskravet på 5000 meter, men ble likevel tatt ut til OL på bekostning av raskere Sander Eitrem (19) - fordi veteranen skal gå for medalje på lagtempo i Beijing.

Sverre våknet av at det brant i huset – én avgjørende ting var med på redde han og kona: – Jeg har tenkt på hvordan det kunne gått

Brannkonstablene som var de første som kom til huset sier at boligeiere nå må teste varslingsutstyret de har hjemme – og være klar over at særlig én gruppe ofte ikke våkner selv om røykvarsleren går.
Les mer om:

Eckhoff drar hjem fra verdenscuphelga

Tiril Eckhoff drar hjem fra verdenscupen i franske Le Grand-Bornand. Det skriver hun på Instagram. – Jeg reiser dessverre hjem fra Le Grand-Bornand. Kroppen har ikke fungert helt optimalt, derfor reiser jeg hjem for å finne igjen formen. Jeg har lyst til å være best mulig forberedt til det som skjer senere i vinter, skriver hun. Eckhoff har trøblet veldig i sesonginnledningen etter å ha vunnet verdenscupen sammenlagt og blitt VM-dronning i fjor. – Det er ikke noe dramatikk i dette. Vi synes ikke ting fungerer optimalt og da er ikke skirenn noe som gjør henne bedre.

Sverre juleutstiller i Galleri: – Blir spennende å se hvordan dette slår an

For mange er Sverre Økshoff kanskje mest kjent som gitarist i gruppa Seigmen. Men musikk er ikke den eneste kunstformen han utfolder seg innen.
Les mer om:

- Mange er nok nysgjerrige, men nå tror jeg ikke jeg tør å fortelle noe mer

KRAGERØ: – Det er arv og det er minner. – Det er ikke alt som tåler dagens lys, forteller Sverre, Ragnhild og Ole Jan.
Les mer om:

Skøyter: To norske pallplasser i verdenscupen – Pedersen bidro i lagtempo

Sverre Lunde Pedersen hjalp Norge til andreplassen på lagtempoen i verdenscupen på skøyter i Salt Lake City. I fellesstart ble Sofie Karoline Haugen treer.

Denne meldingen fikk Sverre Hugo fra Helsedirektoratet: – Jeg skjønte ingenting

Fredag kveld fikk Sverre Hugo Rokstad (65) en SMS om at han måtte teste seg for corona etter utenlandsoppholdet, men det var bare ett problem: Han har ikke vært ute av landet på to år.
Les mer om:

Kommunalsjef om det høye sykefraværet på skoler. – De som ikke har det bra på jobb skal være trygge på at det er hjelp å få(pluss)

Kommunalsjef Henry Sverre Andersen sier medarbeiderundersøkelser viser at arbeidsmiljøet i enhetene er godt.
Les mer om:

Prins Sverre Magnus fyller 16 år

Norges prins Sverre Magnus har fredag bursdag og fyller 16 år.
Les mer om:

Prins Sverre Magnus fyller 16 år

Norges prins Sverre Magnus har fredag bursdag og fyller 16 år.
Les mer om:

Prins Sverre Magnus fyller 16 år

Norges prins Sverre Magnus har fredag bursdag og fyller 16 år.
Les mer om:

VG: Myrli ble utspurt om tre episoder før han ble vraket

Ap-politiker Sverre Myrli skal blant annet ha blitt konfrontert med at han har fortalt groviser på et partimøte.
Les mer om: