Nyheter om Svensson


Ingen norske i sprintfinalene

Norge sendte et reservepreget lag til svenske Ulricehamn. Det viste seg også på resultatlistene, som ble preget av de svenske hjemmehåpene. Verken blant kvinnene eller herrene greide noen av de norske å kvalifisere seg til finaleheatene. På kvinnesiden ble beste norske Magni Smedås, som tok en 11.-plass til slutt. På herresiden gikk både Finn Haagen Krogh og Sindre Bjørnstad Skar itl semifinalen, men ingen av dem greide å nå finalen. På kvinnesiden tok svenskene storeslem, da Maja Dahlqvist vant foran Johanna Hägström, med Jessica Diggins på tredje.

VERDENSCUP ULRICEHAMN: SEIER TIL OSKAR SVENSSON

Herrenes sprintfinale under World Cup i Ulricehamn lørdag gikk uten nordmenn i finalen.
Les mer om:

Svensk dobbeltseier

Maja Dahlqvist og Oskar Svensson sørget for at Sverige gjorde rent bord på verdenscupsprinten i Ulricehamn lørdag. Ingen nordmenn var i finalene.
Les mer om:

Tilbake på hjemmebane

Frida Karlsson tilbake igjen i konkurranse når verdenscupen flytter seg til Falun førstkommende helg. Karlsson fikk problemer med å fullføre Tour de Ski etter at hun skadet setemuskelen sin etter å ha falt ned fra et provisorisk treningsapparat på hotellrommet. Hun måtte til slutt bryte touren. Nå er hun klar for å ta opp kampen igjen med Therese Johaug og resten av de norske kvinnene. 21-åringen er tilbake i Sveriges tropp sammen med blant andre Linn Svahn, Maja Dahlqvist, Oskar Svensson og Calle Halfvarsson som også har tatt seg konkurransefri etter Tour de Ski. (NTB)

Roy Hodgson stikker av med fransk toppscorer foran snuten på Leeds

Den danske manageren Bo Svensson har det alt annet enn lett om dagen. Sammen med Schalke 04 på 7 poeng etter 17 kamper, styrer Mainz straka vägen ut av Bundesliga. Denne uken sørger Roy Hodgson for at nok en spiker i fotballkista hamret inn. Et av lyspunktene hos Mainz denne sesongen har vært 23 åringen Jean-Phillippe Matata. Franskmannen fikk to kamper for Lyon før han ble sendt over til Mainz i 2018. Denne sesongen har det blitt 7 scoringer på 15 Bundesliga-kamper, ikke rent lite imponerende hos en klubb som totalt står med 15 scoringer på 17 kamper. Les: Slutt på stjernenykker!

Hemmeligholder innholdet i varslingsrapport

SKIEN: Konstituert fylkesrådmann Lisbeth Eek Svensson i Vestfold og Telemark fylkeskommune forteller at det ikke er grunnlag for kritikk mot sektordirektør. Utover det er hun taus om innholdet i rapporten.
Les mer om:

AZ Alkmaar med seier over storklubb

Fredrik Midtsjø og hans lagkamerater i AZ Alkmaar sto for en bragd da de onsdag slo PSV Eindhoven 3-1 på bortebane. Kaptein Teun Koopmeiners var helten. Koopmeiners sto for to mål og en assist, og hans 2-0-mål med hælen direkte på hjørnespark var en lekkerbisken av de sjeldne. AZ Alkmaar er det første laget som har vunnet seks kamper på rad mot de tre store i nederlandsk fotball: Ajax, PSV og Feyenoord. Midtsjø spilte hele kampen på gjestenes midtbane, mens Håkon Evjen var ubenyttet reserve. Jonas Svensson er fortsatt på skadelista.
Les mer om:

Svensk dobbeltseier i Tour de Ski

Linn Svahn var sterkest i spurten og vant sitt tredje renn av sju muligheter i årets Tour de Ski. Så fulgte Oskar Svensson opp med sin første verdenscupseier. Svensson gikk til over den siste bakketoppen og holdt unna for kanonene bak. Gleb Retivykh ble nummer to, mens tourleder Aleksandr Bolsjunov ble nummer tre. Sistnevnte økte dermed ledelsen og er etter lørdagens sprint 3.22 minutter foran Maurice Manificat, mens Ivan Jakimusjkin og Artjom Maltsev er 3.27 bak.

Svensk jubeldag i Tour de Ski

Sverige tok seieren for både kvinner og herrer på Tour de Ski-sprinten ved Linn Svahn og Oskar Svensson.

TOUR DE SKI: SPRINTSEIER TIL OSKAR SVENSSON

Lørdag ettermiddag gikk sprintfinalen for nest siste etappe av Tour de Ski i Val di Fiemme.
Les mer om:

Vil ha Real Madrid kapteinen gratis

Real Madrid sine forhandlinger med sin kaptein Sergio Ramos går ikke spesielt bra, klubb og spiller er ikke enige om lønn. Sergio Ramos har vert lojal og viktig helt siden han kom til klubben sommeren 2005. Planen var å forhandle frem en ny avtale på slutten av 2020, men nå er vi allerede i 2021 og Sergio Ramos står fritt til å snakke med hvem han vil i og med at hans kontrakt går ut til sommeren.

Chelsea er i ferd med å gjøre en gedigen bommert

For noen få måneder siden lå Ole Gunnar Solskjær nede og eksperter og media sparket til det de orket. Nå troner samme manager øverst på Premier League-troner sammen med Liverpool. Stakkars Frank Lampard har opplevd den motsatte rekkefølgen. Det begynte tregt for Chelsea, men løsnet etter noen uker. Så så det virkelig bra ut, for så å spille med brekket på i romjula.

Bo Svensson tilbake i Bundesliga som manager

Mainz har fulgt Schalke 04 sitt tempo denne sesongen, noe som har gitt klubben seks poeng på 14 kamper (2 mer enn Schalke). Nå henter Mainz tilbake svensken som spilte for klubben 2007-14. Etter at Bo Svensson la opp forlot han aldri klubben. Først en administrativ rolle, så trenerassistent, deretter hovedtrener for ungdomslaget. I 2019 fristet østerrikske FC Liefering ham til jobben som manager, men nå har Mainz bestemt seg for å hente tilbake sin svenske – som promt sa ja. Les: Cristiano Ronaldo er nå verdens største Jetzt ist es offiziell: Bo Svensson wird unser neuer Trainer.

LINN OG OSKAR VANT LANDSLAGETS SPRINTER

Etter at fredagens landslagssprinter i Östersund var avrundet, finner vi Linda Svahn og Oskar Svensson øverst på pallen.
Les mer om:

Nekter å fortelle om økonomidirektør er på jobb – Vi trenger ikke ledere som varsler på andre ledere

SKIEN: Fungerende fylkesrådmann Lisbeth Eek Svensson vil ikke oppgi om økonomidirektør Rune Terje Hjertaas, som har en varslersak mot seg, er sykemeldt eller om han er på jobb. Til TA blir det sagt at dette er en del av en maktkamp på øverste nivå i fylket. – Vi trenger ikke ledere som varsler på andre ledere når man er uenig, sier tidligere fylkesordfører Gunn Marit Helgesen, H.

Norsk trio mister sjefen

Nederlandske AZ Alkmaar har sparka sin hovudtrenar Arne Slot på dagen, fordi han skal ha vore i kontakt med Feyenoord. – Vi vil ha ein sjef som har fullt fokus på AZ, seier sportsdirektør Max Huiberts. Nordmennene Fredrik Midtsjø, Håkon Evjen og Jonas Svensson spelar for AZ, som er nummer 7 i Æresdivisjonen.
Les mer om:

For ti år siden var Lisbeth rektor på Horten videregående – nå foreslår hun å legge ned tre linjer på skolen

Det er først og fremst for å styrke fagmiljøene og skape en bedre videregående skole for alle at disse grepene blir gjort. At de også kommer til å spare 25 millioner kroner på kuttene, er ikke den overordnede grunnen til kuttforslagene, hevder konstituert fylkesrådmann Lisbeth Eek Svensson.
Les mer om:

Gårdeier tar drastisk grep for å redde Daniel og Paulo: – Hæ, er det sant?

SKIEN: – Vi vil gjerne ha dem her videre. Da må vi også bidra, sier Tom Svensson.
Les mer om:

Har landslaget ett forsvarsproblem? Slik bør han mønstre

Det norske forsvarsspillet fikk hard medfart under forrige landslagssamling. Siden har Lars Lagerbäck fått enda mer hodebry å tenke på. Landslagssjefen har ikke fått en optimal oppladning før han mandag samler troppen i Oslo. Siden sist har ikke bare stopperveteranen Tore Reginiussen sagt stopp til mer Norge-spill, men forfallene i forsvarsleddet har tikket inn. Stian Gregersen var eneste nye navn da Lagerbäck presentere uttaket, men søndag trakk Molde-forsvareren seg.

Storspill igjennom sesongen førte til landslagsplass for midtstopperen

Kort tid etter kampslutt, hvor Bodø/Glimt slo Aalesund 7–0, fikk Marius Lode beskjeden alle fotballspillere ønsker seg, han var nemlig uttatt på det norske fotballlandslaget. Det var første Bodø/Glimt-treneren Kjetil Knutsen som fortalte om uttaket av Lode til TV 2 etter 7-0-seieren over Aalesund.– Marius Lode er tatt ut på landslaget i dag, og det er utrolig gøy. Dermed er det tre Glimt-spillere som er tatt ut dette året. Det forteller at det er mulig å bli god også i Bodø/Glimt, sa suksesstreneren til TV 2.

Fraråder folk å reise til Harstad

Kommuneoverlege i Bø, Anders Svensson, mener at folk bør unngå å reise til Harstad på shopping.
Les mer om:

Molde-spiller inn i troppen til Norge: – Han har levert bunnsolid

ULLEVAAL: (SPORTEN) Landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut en ny spiller i troppen til kampene i November for Norge. Troppen til privatlandskampen mot Israel på Ullevaal 11. november og bortekampene i Nations League mot Romania og Østerrike henholdsvis 15. og 18. november ble tatt ut mandag. Troppen er nokså lik fra den forrige samlingen, men ny inn i laget er Molde-stopperen Stian Gregersen. – Vi synes han har gjort det veldig bra. Vi så på han i vår og han har også vært med i bruttotroppen tidligere.

Sørloth fortsatt med

Landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut følgende tropp til møtene med Israel, Romania og Østerrike i midten av november: Rune Jarstein, Andre Hansen, Sondre Rossbach, Haitam Aleesami, Omar Elabdellaoui, Kristoffer Ajer, Stian Gregersen, Martin Linnes, Birger Meling, Stefan Strandberg, Jonas Svensson, Leo Skiri Østigård, Patrick Berg, Sander Berge, Mohamed Elyounoussi, Jens Petter Hauge, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Fredrik Midtsjø, Mathias Normann, Morten Thorsby, Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth, Joshua King.

Kommuneoverlege i Vesterålen: – Folk bør ikke reise til Harstad på shopping nå(pluss)

Kommuneoverlege i Bø, Anders Svensson fraråder folk i Vesterålen fra å dra til Harstad på førjulsshopping.

Kevin (35) fikk en vekker da han kom ruset på jobb: – Kompisen min fikk meg til å innrømme at jeg trengte hjelp

KRAGERØ: Kevin Svensson (35) får behandling for rusproblemene sine, men vil være på vakt med tanke på framtida. Han spilte derfor ballen til Pors, og er begeistret over responsen.
Les mer om: