Nyheter om Svendsen


Truls Svendsen ramser opp grunner til å besøke Nord-Norge i kjempelang reklame (pluss)

I en fire timer lang video fra Innovasjon Norge lister Truls Svendsen opp kommentarer fra utenlandske turister om Nord-Norge.
Les mer om:

Truls Svendsen ramser opp grunner til å besøke Nord-Norge i kjempelang reklame(pluss)

I en fire timer lang video fra Innovasjon Norge lister Truls Svendsen opp kommentarer fra utenlandske turister om Nord-Norge.
Les mer om:

Spår kjempeetterspørsel etter eiendommer som denne

Flere meglere på Østlandet spår en prisstigning på mellom 10 og 20 prosent for sjøhytter sammenlignet med i fjor. Dag Thomas Svendsen i lokale Møller & Partners melder om stor interesse for de få hyttene som såp langt er kommet på markedet.

– Ser ingen grunn til at jeg skal støtte Vinmonopolet

Målet til utelivsgründer Karl-Henning Svendsen er å ha 100 steder innen 2022.
Les mer om:

Knusende Tjøme-dom: Retten har knapt trodd et ord av det de tiltalte har sagt

«Retten konstaterer at Breili og Svendsen fra granskingsarbeidet og under store deler av etterforskningen er blitt drevet fra skanse til skanse. Fortielser og benektelser er senere blitt avløst av innrømmelser.»
Les mer om:

Breili og Svendsen anket dommen på stedet: – Vi er veldig overrasket over resultatet

Rune Breilis forsvarer håper at anken behandles raskt.
Les mer om:

Arkitekt og tidligere byggesaksleder dømt for grov korrupsjon i Tjøme-saken

Sivilarkitekt Rune Breili og tidligere byggesaksleder Harald Svendsen er dømt til åtte måneders fengsel for grov korrupsjon i Tjøme-saken.

Torsdag faller dommen i Tjøme-rettssaken

Etter mange uker i retten i januar og februar faller dommen mot Rune Breili, Harald Svendsen og Hans Petter Abrahamsen.
Les mer om:

Solid av Valnes i verdenscupen - Svendsen langt bak

Fem Netflix-serier du bør se – med tekst!
Les mer om:

Sykepleier Iselin (25) var på jobb da den første covid-pasienten ble innlagt på sykehus

– Vi er slitne nå. Men ønsket om å hjelpe de alvorlig syke pasientene og det gode samholdet på avdelingen holder oss gående, sier Sarpsborg-damen Iselin Hermansen Svendsen.

Ekstraordinært fotballting

Norges Fotballforbund vil avholde ekstraordinært ting 20. juni, der Qatar-boikotten blir hovedtemaet. Det ble bestemt fredag. Det bekrefter fotballpresident Terje Svendsen til NTB.
Les mer om:

– Kommer til å gå over kanten

Under en paneldebatt i regi av NFF ga landslagstrener Ståle Solbakken klar beskjed om at han ikke kommer til å gå stille i dørene i kampen mot menneskerettigetsbruddene til VM-vert Qatar, som har fått mye oppmerksomhet etter flere toppklubber gikk inn for en boikott av mesterskapet. – Det er ikke sikkert Terje Svendsen (fotballpresident) er så glad for å høre det, men jeg kommer til å gå over kanten i desperasjonen for å få frem dette her, svarte han. Solbakken brukte mye av debatten på å fortelle at han var enig med kritikerne om at neste års VM i Qatar er helt uakseptabelt på stort sett alle

Zuccarello og Co surfer videre

Natt til tirsdag gikk Zuccarello av isen med noe så uvanlig som uten poeng i en kamp Minnesota vant. Scoring eller assist i de tolv siste kampen sier at det samme ikke ville skje i torsdagens kamp mot Vegas Golden Knights. Og det stemte. Natt til torsdag ble det en forrykende kamp med scoring til villmennene allerede etter etter 19 sekunder. Zuccarello hadde noen skuddforsøk i første og andre periode, men det var i den siste det virkelig smalt. Les: Cruyff på vei tilbake Barcelona En sterk og underholdende 4-3 seier til Minnesota Wild og Zucca.

Ser ut som spiss Sander Svendsen endelig slipper ut fra kulden i Danmark

Spissen Sander Svendsen opplever å være ute i kulden så til de grader siden i sommer til tross for at han den første sesongen i den Fynske Superliga-klubben Odense Boldklub var toppscorer. Hovedtrener Jakob Michelsen ser ikke ut til å ville endre på noe med hensyn til Sander. Sander fikk noen måneder på utlån hos Brann i høst og nå er den en annen tidligere låneklubb som er i ferd med å redde han fra benkesliting. Telemarksavisa skriver at Odd er interessert i å hente 23 åringen.

– Tror ikke det blir noe nytt Mjøssykehus denne gang heller

Det er en veteran som nå tar plass i styret i Sykehuset Innlandet. Torleiv Svendsen har vært ansatt ved sykehuset i Lillehammer siden 1991.

Hoff-millioner kan bli brukt på denne mannen

SKIEN: Samtidig som at Vebjørn Hoff (25) venter på å bli Rosenborg-spiller, sjekker Odd muligheten for å hente Sander Svendsen (23) tilbake til klubben.

NFF vil ha ekstraordinært ting

Styret i Norges Fotballforbund støtter at det gjennomføres et ekstraordinært forbundsting til høsten der en mulig norsk VM-boikott settes på dagsorden. Det opplyser fotballpresident Terje Svendsen på NFFs nettsider tirsdag. Det var Norsk Toppfotball som først tok til orde for at Qatar-debatten bør legges til et ekstraordinært fotballting. Mandag møttes fotballforbundets styre for å diskutere saken. En rekke eliteserieklubber har den siste tiden tatt til orde for at Norge bør boikotte neste års VM-sluttspill i Qatar.
Les mer om:

Samantha Skogrand avslører babyens kjønn

På Instagram avslører Samantha Skogrand at hun og Emil Hegle Svendsen venter en jente.
Les mer om:

Småbarnsmødrer trassar legeråd om å ta abortpiller – etterlyser nye rutinar

Tobarnsmora Christin Svendsen (37) meiner mange legar er for raske med å konkludere med spontanabort. No får ho støtte frå fagfolk som vil endre rutinane ved landets sjukehus.
Les mer om:

Småbarnsmødrer trassar legeråd om å ta abortpiller – etterlyser nye rutinar

Tobarnsmora Christin Svendsen (37) meiner mange legar er for raske med å konkludere med spontanabort. No får ho støtte frå fagfolk som vil endre rutinane ved landets sjukehus.
Les mer om:

Støtter Svendsens boikott-nei

Tidligere fotballpresident mener Terje Svendsen legger seg på riktig linje når han ikke ønsker boikott av VM i Qatar.
Les mer om:

Tre klubbar vil boikotte VM

Tre norske klubbar vil ha boikott av fotball-VM i Qatar neste år, viser ei rundspørjing NTB har gjort. Minst fire andre vurderer saka. Fotballpresident Terje Svendsen seier at NFF har prøvd å betre forholdet til arbeidarane i Qatar gjennom dialog. – Haldninga vår så langt har vore å følgje Amnesty Internationals tilråding om å påverke i staden for å boikotte. Så vil vi lytte til fotballfamilien, seier Svendsen til NTB. Tromsø kravde fredag at Noreg boikottar VM i Qatar.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

– Jeg bruker å si at jeg lever ut drømmen min gjennom Anna nå. Hun lever den ut veldig bra

13 år etter at hun selv måtte gi seg, gleder Frida Svendsen seg stort over tvillingsøsters Annas VM-debut.
Les mer om:

Slik taklet han 11 dager alene på et hotellrom

Morten Auestad Svendsen (22) ble koronasmittet og havnet i isolasjon på karantenehotell. Å komme ut i frihet var fantastisk.
Les mer om: