Nyheter om Sven-Göran Eriksson


Svenn Göran Eriksson ferdig som landslagstrener

Vi ønsker Sven-Göran Eriksson alt godt. Dessverre har navnet hans blitt koblet til alt annet enn suksesser siden glansdagene på 1980 -og 90-tallet. Denne gangen er det Filipinene som ikke vil ha svensken lenger. 70-åringen tok over i oktober etter at den tidligere engelske landslagskjempen Terry Butcher bestemte seg for å trekke seg ut. Under Eriksson gjorde Filippinene sin debut i Asia-mesterskapet. Og ble det noen Eriksson-effekt? Vel, i såfall ingen positiv.

Tranmere-sjef mistet toppjobb etter «Svennis-skandalen» – håper på cupeventyr

Det blåste kraftig rundt Mark Palios (66) da han og daværende England-sjef Sven-Göran Eriksson (70) hadde hatt et forhold til samme kvinne. Nå styrer han og kona lille Tranmere, som møter Tottenham i FA-cupen i kveld.

Stor glede: «Svennis» er landslagssjef igjen

Sven-Göran Eriksson som jeg har drukket under bordet på byen i London for noen år siden har drevet og vaset rundt som manager for asiatiske klubber, mens han egentlig, i hodet har vært pensjonist.  «Svennis» er superstjerne i England etter å ha vært manager for Manchester City og sjef for landslaget i tillegg til en imponerende evne til å tiltrekke seg kvinner som er langt vakrere enn han selv.

Eriksson skeptisk til måten Mourinho behandler Lindelöf på

Den svenske trenerveteranen Sven-Göran Eriksson mener at den utskjelte Manchester United-stopperen Victor Lindelöf bør forsvares mer av manager José Mourinho.

«Svennis» vil ikke bli Irak-trener

Trenerveteranen Sven-Göran Eriksson har takket nei til tilbudet om jobben som Iraks landslagssjef i fotball.

Sky Sports: «Svennis» er ny landslagssjef

Både Sky Sports og Sveriges mest kjente fotballtrener Sven-Göran Eriksson bekrefter at det er interesse fra Irak om at han skal overta jobben som deres nye landslagssjef. Men mens Sky sier at de allerede er enige om en avtale med den tidligere landslagssjefen for England og Mexico benekter «Svennis» det selv i et intervju med SVT: «Det er ikke sant» «Vi har ikke kommet langt ennå, men det er et av flere lag som er interessert.

«Svennis» aktuell som Irak-trener

Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson bekrefter interesse fra Iraks fotballforbund om jobben som landslagssjef.

«Svennis» aktuell som Irak-trener

Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson bekrefter interesse fra Iraks fotballforbund om jobben som landslagssjef.

Svennis: - Det har med sult og ydmykhet å gjøre

I 2006 trodde Sven-Göran Eriksson han kunne vinne VM med England. I Russland tror han engelskmennenes drøm går i oppfyllelse.

«Jeg hadde satt Neymar på benken!»

Neymar er tilbake, men flere av oss satt igjen med en litt flau smak i munnen etter åpningskampen der superstjernen brukte det meste av energien på alt annet enn å vise oss briljant fotball.

Neymars fakter irriterer Svennis: – Jeg blir forbannet

Sven-Göran Eriksson ville tatt Neymar av banen om han fikk bestemme.

Svennis: – England går videre

Sven-Göran Eriksson, som ledet England i VM i 2006, har stor tro på 2018-utgaven som VM-åpner mot Tunisia mandag.

Svennis hylla Norge på Ullevaal: – Kan ta seg til EM

Englands tidlegare landslagssjef Sven-Göran Eriksson er ikkje i tvil etter at Norge slo den tredje VM-klare nasjonen på kort tid.

Svensk avis: Svennis vil kjøpe norsk fotballklubb

Sven-Göran Eriksson er interessert i å kjøpe andredivisjonsklubben Fram Larvik, skriver Aftonbladet.

"Svennis" vil trene Liverpool

Sven-Göran Eriksson drømmer om å trene Liverpool. 69-åringen som blant annet har trent det engelske landslaget og storklubber som Roma og Manchester City, har vært uten trenerjobb siden han forlot Leicester i 2012. "Svennis" sier til Liverpool Echo han at hadde elsket å trene Liverpool og har vært supporter av klubben hele livet.

«Svennis» fikk sparken i kinesiske Shenzhen

Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson er løst fra kontrakten med kinesiske Shenzhen FC etter en rekke svake resultater.

Svennis vil ha falsk sjeik fengslet

Sven-Göran Eriksson er fortsatt svært bitter på mannen han mener kostet ham jobben og ettermælet som engelsk landslagssjef i fotball.

Her er mannen som takket nei til millionlønn i Kina

Shanghai SIPG-sjef, Sven-Göran Eriksson, ønsker å bringe Carlos Tevez til klubben. Argentineren er blitt fristet med hele 215 millioner kroner i lønn for ti måneders spill, men Tevez takket nei.