Nyheter om Sven-Göran Eriksson


Svennis: - Det har med sult og ydmykhet å gjøre

I 2006 trodde Sven-Göran Eriksson han kunne vinne VM med England. I Russland tror han engelskmennenes drøm går i oppfyllelse.

«Jeg hadde satt Neymar på benken!»

Neymar er tilbake, men flere av oss satt igjen med en litt flau smak i munnen etter åpningskampen der superstjernen brukte det meste av energien på alt annet enn å vise oss briljant fotball.

Neymars fakter irriterer Svennis: – Jeg blir forbannet

Sven-Göran Eriksson ville tatt Neymar av banen om han fikk bestemme.

Svennis: – England går videre

Sven-Göran Eriksson, som ledet England i VM i 2006, har stor tro på 2018-utgaven som VM-åpner mot Tunisia mandag.

Svennis hylla Norge på Ullevaal: – Kan ta seg til EM

Englands tidlegare landslagssjef Sven-Göran Eriksson er ikkje i tvil etter at Norge slo den tredje VM-klare nasjonen på kort tid.

Svensk avis: Svennis vil kjøpe norsk fotballklubb

Sven-Göran Eriksson er interessert i å kjøpe andredivisjonsklubben Fram Larvik, skriver Aftonbladet.

"Svennis" vil trene Liverpool

Sven-Göran Eriksson drømmer om å trene Liverpool. 69-åringen som blant annet har trent det engelske landslaget og storklubber som Roma og Manchester City, har vært uten trenerjobb siden han forlot Leicester i 2012. "Svennis" sier til Liverpool Echo han at hadde elsket å trene Liverpool og har vært supporter av klubben hele livet.

«Svennis» fikk sparken i kinesiske Shenzhen

Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson er løst fra kontrakten med kinesiske Shenzhen FC etter en rekke svake resultater.

Svennis vil ha falsk sjeik fengslet

Sven-Göran Eriksson er fortsatt svært bitter på mannen han mener kostet ham jobben og ettermælet som engelsk landslagssjef i fotball.

Her er mannen som takket nei til millionlønn i Kina

Shanghai SIPG-sjef, Sven-Göran Eriksson, ønsker å bringe Carlos Tevez til klubben. Argentineren er blitt fristet med hele 215 millioner kroner i lønn for ti måneders spill, men Tevez takket nei.