Nyheter om Sveen


Lektorstudenter: – Sjokkert over hvor lite vi lærer om Nord-Norge

Studentene Marie Adele Vedal (21) og Edward Glorud Sveen (22) tror mer kunnskap om Nord-Norge i skolepensumet ville dempet skillet og fordommene mellom søringer og nordlendinger.
Les mer om:

Jenny (35) har lært mye av treningsmentaliteten til ektemannen: – Det er mange paralleller for å nå toppen i næringslivet

Delmål og dedikert arbeid har ført advokat og sveibu Jenny Sveen Hovda til partner i en alder av 32 år.

Fire nye bygg har rast ut i Gjerdrum

Fire nye bygg har rast ut i skredområdet i Ask i Gjerdrum kommune, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til VG.

Fire nye bygg har rast ut i Gjerdrum

Fire nye bygg har rast ut i skredområdet i Ask i Gjerdrum kommune, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til VG.

Her får Agnes (83) koronavaksinen som den første i Østensjø: – En gledens dag

Fem beboere ved Manglerudhjemmet kunne i dag få sin første av to doser med koronavaksinen til Pfizer. Først ut var 83 år gamle Agnes Sveen. Hun ble møtt av applauderende helsearbeidere onsdag.
Les mer om:

Refije (24) fikk svaret hun håpet på: – Jeg jublet og ønsket alle på Markedet en god jul

Tobarnsmoren Refije Sveen sto foran et umulig valg da hun måtte velge hvem av barna hun skulle ta med tilbake til Kosovo.
Les mer om:

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Strømsgodset fikk stryk av «Lillebror» i derbyet:- Tror plassen er berget

MJØNDALEN: (SPORTEN) (Mjøndalen – Strømsgodset 3-0) Det var ikke et «Ran» faktumet var at hjemmelaget var klart best i et intenst nabooppgjør mot erkerivalen Strømsgodset. Maktdemonstrasjonen betyr vitale poeng i bunnstriden for bruntrøyene. Den hjemvendte sønnen Ole Amund Sveen ga hjemmelaget en drømmestart allerede etter fire minutter. Gjestene fra Drammen jobbet seg godt inn i kampen og spilte seg til flere farligheter, men klarte aldri å omsette sjansene i mål. Det utnyttet Fredrik Brustad da han «chippet» inn 2-0 på elegant vis i 2.

Mjøndalen knuste rivalen

Mjøndalen tok en svært viktig seier i kampen for å unngå nedrykk da de vant 3-0 over nabo Strømsgodset lørdag. Ole Amund Sveen, Fredrik Brustad og Stian Aasmundsen scoret målene i seieren. Mjøndalen klatrer med seieren opp på kvalifiseringsplassen.
Les mer om:

Klart for det som omtales som Ælvclassico når Mjøndalen tar i mot Strømsgodset: – Det blir en rysare

Det er ett bunnoppgjør som skal foregå på Consto Arena i Mjøndalen. Når Mjøndalen tar i mot Strømsgodset i derby. Mjøndalen stiller med det samme mannskapet som tapte for Molde sist helg. Mjøndalen gjorde da en god kamp til det gjenstod kvarteret.Mjøndalen har også en ganske sterk innbytterbenk i dag. Godset gjør en endring fra sist helg, da de tapte for Vålerenga. Moses Mawa har tatt plass på benken og Kristoffer Tokstad er kommet inn.Det er en stor dag for Godsets Lars-Christopher Vilsvik, som i dag tangerer Inge Thun og Tor Alsaker Nøstdahl med flest kamper i Godset-trøyen.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Politiet: – Det så ikke ut i leiligheten. Den bar preg av mye slåssing

– Så ut til å ha vært en voldsom slåsskamp, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt.

Far og sønn stanset av politiet – begge anmeldes

– En litt spesiell greie, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt.

Ingvild (28) og Siri (28) konkurrerer og samarbeider: – En må også se mulighetene

Ingvild Sveen Joplassen (28) og Siri Berntsen (28) jobber begge som fotografer i Etnedal.
Les mer om:

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp. Vel, ikke all norsk musikk. Men 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 55 nye slipp. Her serverer vi en duggfrisk dose med norske artister innen flere sjangere. Victoria Nadine «Be Okay» Okayyyyyy, Victoria! Du kunne synge bra allerede som 16-åring på Idol som Victoria Karlskås Andersen. Men gud bedre, dette ble ekstra smellvakkert Folk som nettopp har dumpet sin ego kjæreste bør bli okay med denne på rotasjon i hele helgen.

Barnefamiliene strømmet til da det var visning på dette rekkehuset på Nordstrand i helgen, og slik endte budrunden.

Dagen etter visning ble rekkehuset i Ole Moes vei solgt for 800.000 kroner over prisantydning: – Boligen traff godt i markedet, sier eiendomsmegler i DNB Eiendom, Alexander Sveen.
Les mer om:

Kampen om rekkehusene på Nordstrand: – Vi har vært på jakt i hele år

– Det er ikke mange boliger som ligger ute om dagen. Det blir derfor ekstra kamp om rekkehusene på Nordstrand, sier eiendomsmegler i DNB Eiendom, Alexander Sveen.
Les mer om:

Brann med sender innpå «to» nykommere i kampen mot Mjøndalen

CONSTO ARENA: (SPORTEN) Det er to lag som begge trenger tre poeng i jakten på et «skikkelig-bust»på årets serie.Mjøndalen begynner å få kniven på strupen med tanke på nedrykk og kan tangere tidenes tapsrekke med sju tap på rad. Rekorden ble satt tidligere denne sesongen. Sist Mjøndalen tok poeng, var nettopp mot dagens motstander Brann, da de vant 1-0 i Bergen etter en sen scoring.

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

Ole Amund Sveen om Glimt-exiten: – Jeg måtte bare vekk fra Bodø

Bodø/Glimt hylles av hele Fotball-Norge, men for innbytterne på Aspmyra er ikke situasjonen like rosenrød. Ole Amund Sveen følte han måtte vekk for ikke å stagnere som fotballspiller.
Les mer om:

Mjøndalen hentet Bodø/Glimt-spiller

Ole Amund Sveen selges fra Bodø/Glimt til Mjøndalen. Han har undertegnet en kontrakt på 2,5 årDet opplyser klubben på sin hjemmeside. Sveen skifter dermed fra én eliteserieklubb til en annen. Han har bare vært involvert i ti kamper for Glimt i år, alle som innbytter. LES: Norges eneste representant i Europa, ble seedet på samme nivå som Milan– Ole Amund er en anvendelig spiller og en veldig flott type. Han kan spille både på midtbanen, på kant og som spiss. Jeg kjenner ham fra min tid i Hødd da jeg hentet ham fra Godset.

Karoline (19) har nylig flyttet til Tromsø for å studere statsvitenskap, men savner roen og stillheten i Valdres

Karolinen Sveen er 19 år og kommer fra Ulnes. Hun har nylig flyttet til Tromsø for å studere.
Les mer om:

Karoline ville berolige nervøse ungdommer – fikk drahjelp fra stjernelag

Karoline Sveen i Elevorganisasjonen ba om hjelp til å gjøre det mindre skummelt å stille til valg. Svaret hun fikk var over all forventning.
Les mer om:

Karoline ville berolige nervøse ungdommer – fikk drahjelp fra stjernelag

Karoline Sveen i Elevorganisasjonen ba om hjelp til å gjøre det mindre skummelt å stille til valg. Svaret hun fikk var over all forventning.
Les mer om: