Nyheter om Sveberg


Ekstrem nedbør har gjort hjemmet til May-Linn og Hedda ubeboelig

May-Linn Sveberg og datteren ble brått sendt på flyttefot denne uka. Store mengder vann trengte inn i leiligheten de bor i. Aldri før har så mange meldt om vannskader i Norge som i år.
Les mer om:

Stenger 200 griser inne i frykt for smitte

Villsvin skaper frykt hos grisebønder på Hedmarken. Grisebonde Guro Sveberg legger ned drifta om ikke hun blir kvitt problemet.
Les mer om:

Erik (36): – Jeg vil vise at man kan reise på ferie uten å fly

Vaksineringen åpner opp for å reise, men klimatrusselen tilsier at vi bør unngå å fly. Erik Sveberg Dietrichs vil at flere skal prøve ferie på skinner.
Les mer om:

– Å reise med tog passer for vanlige folk(pluss)

Vaksineringen åpner opp for å reise, men klimatrusselen tilsier at vi bør unngå å fly. Erik Sveberg Dietrichs vil at flere skal prøve ferie på skinner.
Les mer om:

Erik fra Nordstrand har reist med tog i nesten 60 land: Dette er hans beste tips

Erik Sveberg Dietrichs fra Holtet har reist med tog i nesten hele Europa. Etter mange år med mye reising har han samlet opp de beste tipsene og anbefalingene.

Programlederen klarte ikke å kjenne på egne følelser – så kom vendepunktet

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Marthe Sveberg har hele livet slitt med å tolke sine egne følelser. Da hun ble gravid, bestemte hun seg for å ta grep.
Les mer om:

Tore ante ingenting, så fikk han se skiltet: – Han ble skikkelig satt ut, han lo så han grein

Tore Sveberg bruker timene mellom klokken 14 og 17 på dagtid til sykkeltur. Lørdag ble datteren Kari med og på bursdagens hans ble Tore overrasket med både kake og plass oppkalt etter seg.
Les mer om:

Fredrikstad Cups mor er død

Hun blir av mange betegnet som Fredrikstad Cups mor. Den 21. november sovnet Elisabeth «Betten» Sveberg inn, 88 år gammel.
Les mer om:

Strømodden dømt til å erstatte kjøkken – vil anke dommen

SKIEN: Eiendomsutvikler Terje Strømodden er dømt til å betale erstatning for et kjøkken og advokatregninga til et ektepar som trakk seg fra et leilighetskjøp i Skotfossvegen 283. Prosessfullmektig for Terje Strømodden, Rune Sveberg, sier at dommen vil bli anket.
Les mer om:

Har saksøkt Strømodden – vil ha erstatning for kjøkken

SKIEN: Et ektepar som skulle kjøpe en leilighet i det gamle administrasjonsbygget til Skotfoss bruk, men som deretter trakk seg fra avtalen, har saksøkt Terje Strømodden og krever erstatning for et kjøkken og noen hvitevarer. Rune Sveberg, som er prosessfullmektig for Terje Strømodden, mener det er åpenbart at Strømodden ikke kan stilles ansvarlig for ekteparets tap.

Thore har skiftet stil: – Nå blir det idyll

PORSGRUNN: Thore Sveberg er 78 år og mer rocka enn noen gang.
Les mer om:

Kreativitet i koronaens tid: - Nå må vi tenke annerledes

SKIEN: Cecilie Berg Halvorsen og Thure trykk skal lage 350 000 menyer for Domino`s pizza. Bitten Schei har laget utstilling i stuen og lagt den ut på Facebook. Thore Sveberg har kalt et maleri "Korona", mens Ane Barstad Solvang har malt "Pandemi".

Da Thore så i taket fikk han en god idé: – Det får pasientene på andre tanker

SKIEN: Da Thore Sveberg skulle ta MR-undersøkelse på Sykehuset Telemark, grudde han seg. På vei inn i den rørformede maskinen kom han til å tenke på noe lurt. – Han er forut for sin tid, mener prosjektleder på sykehuset, Gunnar Ringdal.

Jotun Bygg AS har investert i utstyr for å laga takrenner utan skøytar

Geir Morten Sveberg, som driv Jotun Bygg AS i Vang, har investert i maskin og utstyr for å produsere skøytefrie takrenner.
Les mer om:

Thore Sveberg åpen om sin psykiske lidelse: viser «Lukket avdeling» på utstilling

KRAGERØ: «Alle» var der da Thore Sveberg intok Skåtøy og inviterte til kunstfest
Les mer om:

Folk valfarter til kulturkaféen: – Det har vært litt kaos her, men nå har vi lært

KRAGERØ: Da Anette Rambøl overtok som daglig leder på Skåtøy kafé før påske, kom det så mange gjester at det ble kaos. – Det har vært en erfaring som er god å ha med seg, sier hun. Nå står konsertene i kø, og søndag spriter Thore Sveberg opp lokalene med sine fargesterke malerier.
Les mer om:

Nei, du ser ikke syner: 28 Saga-båter «okkuperer» gjestehavna denne helgen

De ligger som perler på en snor. Sagaklubbens avdeling Oslofjord har nemlig funnet veien til Fredrikstad. – Folk vil tilbake hit, for det er så mye å se og gjøre her, sier Saga-eier Svein Sveberg.
Les mer om:

To biler kolliderte i Malvik

To biler er involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Sveberg.

To biler kolliderte i Malvik

To biler er involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Sveberg.

I dag er det såpeglatt – raser over manglende strøing foran sykehjemmet

Martin Sveberg bare ga opp å ta med moren sin ut fra Glemmen sykehjem for å besøke farens grav på grunn av glattisen. Kommunen opplyser lørdag ettermiddag at alle tilgjengelige mannskaper er ute og strør.
Les mer om:

– Jeg trives ikke med julen

KRAGERØ: Elektroingeniøren, kunstneren, meningsbryteren og lokalpatrioten Thore Rosenvinge Sveberg (76) fra Kragerø, har levd livet mer enn de fleste. Nettopp derfor velger han bort julens intime og familiefylte atmosfære.

«Dette vil jeg huske resten av livet»(pluss)

Randi Sveberg spøkte med at hun ønsket seg et fallskjermhopp i 50-årsgave. Mannen hennes tok henne på kornet!
Les mer om:

Millardæren Tollefsen lover å gi ti ganger så mye som Tore

KRAGERØ: Møteleder Charlotte Therkelsen Sætersdal oppfordret til at folk holdt seg til kveldens tema, under folkemøtet om byutvikling på biblioteket. Tore Sveberg som er kunstner og svært kjent i bybildet fulgte ikke oppfordringen helt.
Les mer om:

Familien Sveberg mener det er et tidspørsmål før det skjer en ulykke her: – Vi går her ofte med barnevogn

Den lille familien ber Nøtterøy kommune om å ordne strekningen før det skjer en ulykke.
Les mer om:

Stakk av med 600 kilo fyrverkeri

Hele lageret av fyrverkeri som skulle selges på Europris i Sveberg i Sør-Trøndelag er stjålet. Butikksjef Else Therese Eikemo fortviler og må avlyse rakett-salget.