Nyheter om Svanes


Carmen (19) ledet an med kamprop: – Samme lønn for alle kjønn(pluss)

Carmen Bjørg Gomez Svanes (19) og Folkehøgskolen Nord-Norge, gikk i front i årets 8. mars-tog.
Les mer om:

Knivdrap Drammen: Nevø (38) siktet og erkjenner faktiske forhold

Politijurist Ann Iren Svanes Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt bekrefter overfor VG at det er avdødes nevø (38) som er siktet for drapet på sin onkel. Han erkjenner de faktiske forhold, men ikke straffskyld.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Skulle gjerne hatt sundagsope

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stader som har status som typisk turiststad, kan ha sundagsopne butikkar. Eit forslag om å søkja slik status for Hellvik om sommaren og Egersund sentrum under Julebyen ligg på bordet. Forslaget skal til behandling i formannskapet i Eigersund 15. mai og i kommunestyret 20. juni.Butikkane i Egersund sentrum kan i dag ha sundagsope frå klokka 14 til 18 under Julebyen.

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

Påskekafé på Låvaberget: Inntektene skal brukes til kafé på barnehjem i Tanzania

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Lilly Svanes (3) (til venstre) og Lydia Svanes (6) koste seg med sjokoladekake. Foto: Gunnar Kvassheim Påskeharen kommer! Foto: Gunnar Kvassheim Påskeharen bød på sjokolade. Foto: Gunnar Kvassheim Det var kø ved salgsdisken. Foto: Gunnar Kvassheim Det flotte været bidro til at det var varmt og godt på påskekafeen. Foto: Gunnar Kvassheim Påskekafeen tiltrakk seg skuelystne av ulikt slag.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Eiger kjørte over Hundvåg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidlig så man tendenser til at gjestene hadde lite å fare med, mest av alt grunnet et spillesugent, aggressivt og også lekent hjemmelag.

Ordførerens julekalender: Har et stort hjerte for Hellvik

Brit Tone Svanes bidrar til aktivitet og møteplasser på Hellvik.

Til køys med Anne og Jonas

- Det viktigste er at folk har det gildt. Hvis ikke gidder vi ikke, sier Jonas Hovland. Han og Anne Kathrin Svanes forsto fort at folk hadde hatt det så gildt på showet i fjor, at de pent måtte sørge for comeback i år.
Les mer om:

Biemannen til unnsetning!

Om noen oppdager en biesverm som har satt seg til i deres hage, stiller Tore Svanes opp.
Les mer om:

Leserbrev: Jærlinja ut av E39-planleggingen - på hvilket grunnlag?

Vi som har arbeidet med Jærlinja de siste fem år står med mange ubesvarte spørsmål når Statens vegvesen nå har besluttet å legge vekk Jærlinja som alternativ for en ny E39 mellom Sandnes og Lyngdal vest. Det skriver Rune Gjedrem og Tore Svanes i dette leserbrevet.

Leserbrev: Jærlinja ut av E39-planleggingen - på hvilket grunnlag?

Vi som har arbeidet med Jærlinja de siste fem år står med mange ubesvarte spørsmål når Statens vegvesen nå har besluttet å legge vekk Jærlinja som alternativ for en ny E39 mellom Sandnes og Lyngdal vest. Det skriver Rune Gjedrem og Tore Svanes i dette leserbrevet.

Sørlandsk pastor i sjamanenes rike

For 15 år siden fikk pastor Tor Arild Svanes fra Kristiansand et kall om å dra til Sibir. Han har ikke sett seg tilbake siden.
Les mer om:

De nekter å gi opp E39 over Høg-Jæren

Vegvesenet vil ikke gå videre med ideen om en ytre E39-trasé. Men Rune Gjedrem og Tore Svanes gir seg ikke uten kamp.
Les mer om:

De lover fortsatt kamp om E39

Vegvesenet vil ikke gå videre med ideen om en ny E39 over Høg-Jæren. Rune Gjedrem og Tore Svanes lover omkamp.
Les mer om:

Stoler på at Solvik-Olsen mener noe annet enn vegvesenet

Fredag var de utslåtte. Nå har de samlet seg og er klare til videre kamp. - Jærlinja er ikke tapt bare fordi vegvesenet vil jobbe videre med sitt gamle forslag, hevder Rune Gjedrem og Tore Svanes.
Les mer om:

– Hele den lange prosessen rundt ny E39 har vært lureri

Tore Svanes, i støttegruppa for ytre trasé, er ikke i tvil: Vegvesenet har gjort som om de jobbet likt med de ulike traseene, mens de i kulissene hele tiden har jobbet fram sitt opprinnelige forslag.
Les mer om:

Humor akkurat passe på kanten

Ann Kathrin Svanes og Jonas Hovland balanserer ganske så elegant på kanten av hva som er greit å si og hva som ikke er innenfor i sitt nye humorshow. Til helga er det en ny runde med "Sei d så d e".
Les mer om:

– Jeg er fryktelig skuffet over fylkespolitikerne

Fylkesutvalget skroter Jærlinja, men er opptatt av tilknytningsveiene. Det er alt for dårlig, mener Tore Svanes i Interessegruppa for ny E 39.
Les mer om:

Næringslivet vil kjempe for å få E39 over Høg-Jæren

- Det er nå slaget står, fastslår Tore Svanes, leder i interessegruppa for ny E39.
Les mer om:

Mobiliserer for Jærlinja

— Det er nå slaget står, sier Tore Svanes, leder i nystartede Interessegruppen for ny E39, Jærlinja. Torsdag kveld er det mobiliseringsmøte på Lagård ungdomsskole
Les mer om:

Ny interessegruppe mobiliserer for Jærlinja

— Det er nå slaget står, sier Tore Svanes, leder i nystartede Interessegruppen for ny E39, Jærlinja. Torsdag kveld er det mobiliseringsmøte på Lagård ungdomsskole
Les mer om:

Stolne bikubar blei spora opp

Morten Svanes blei fråstolen 12 bikubar i sommar. Nå er kubane spora opp.
Les mer om:

Birøkteren frastjålet bikuber for over 100.000 kroner

Nestleder i Rogaland Birøkterlag, Morten Svanes, fikk seg en skuffende overraskelse da han skulle se til biene sine på lørdag.
Les mer om: