Nyheter om Sunderland


Nicklas Bendtner spanderte kasse med øl etter seier i debut-kampen

Det oppstod panikk før start da de oppdaget at noe viktig var glemt, old boys-laget til Tårnby FF måtte be pent om at deres største stjerne Nicklas Bendtner kunne få lov til å spille uten trøyenummer, noe han fikk lov til. – På den fremtidige trøyen skal det selvsagt så «Lord». Rundt 200 nysgjerrige hadde møtt opp på «Ugandavej i Tårnby» for å få med seg Nicklas Bendtner sin første kamp på 10 måneder. Tårnby FF spiller i Danmarksserien som er nivå 4.

Unge og lovende Ovie Ejaria forlater Liverpool

Reading har hentet Liverpools unge midtstopper Ovie Ejaria på en permanent overgang. – Han var lånt ut til Championship-klubben sist sesong.

Hyper milliardær lykkes endelig med å kjøpe engelsk fotballkubb

Thomas Sandgaard ser ut som en rolig og sindig kar, men når du har vært inne i en kjøpsprosess av fem ulike klubber, da fortjener du merkelappen hyper. Den danske forretningsmannen er god for sine milliarder gjennom salg av medisinsk utstyr. Nå hevder han at kun noen formaliteter skal på plass før han kan skaffe seg en Charlton-drakt. Les: Mottok fax med mystisk bud på 3,5 milliarder Det var i et intervju med Radio 4 at han delte sin entusiasme for kjøpet av kriserammede Charlton og hevdet at handelen er i boks om en uke eller to.

Jack Colback ferdig i Newcastle etter seks år

Championship-klubben Nottingham Forest henter midtbanespiller Jack Colback på en gratis overgang etter bruddet med Newcastle. – Nottingham Forest gir den 30 år gamle meget rutinerte spilleren en permanent avtale. Newcastle sa opp Colback sin avtale i sommer, de har ikke hatt bruk for han siden mai 2019. – Da han ble for andre gang lånt ut til Nottingham Forest.

Roy Keane ønsket som landslagssjef

Tja, det måtte vel komme på et eller annet tidspunkt, Roy Keane som til daglig sitter på Sky Sports og forteller hva alle andre burde gjort. Spillere og managere pluss noen sportssjefer og direktører/eiere har fått gjennomgått av den tidligere Manchester United stjernen. Manchester Uniteds mestvinnende kaptein har ikke akkurat briljert i trenerrollen så langt til tross for at han var en ekstremt dyktig kaptein har han ikke klart å videreføre de lederegenskapene til «jobben på sidelinjen» enda.

Historisk Premier League-tabell basert på poeng pr kamp

Dette er porno for tallentusiaster og statistikere. – Det du ser under er Premier League lag sitt gjennomsnitts score basert på alle kamper spilt. Manchester United topper tidenes Premier League-tabell basert på poeng per kamp foran Arsenal og Chelsea. – Det er talkSPORT som har vært tallknusere og kommet frem til denne PPG lister (Poeng pr game) Mancehster United, med sine 13 Premier League-titler i sekken, leder an med en PPG på 2,07.

Talksport: Manchester United med sommerens første signering

Det er fortsatt noen grader igjen til sommeren, men hadde ikke viruskaoset preget fotballhverdagen, ville United kunne offentliggjøre signeringen av sitt nye spisstalent. Det er kanskj litt drøyt å kalle avtale med en 16-åring for den første signeringen for Solskjær, men i en klubb som United er det ikke uvanlig at de beste tenåringene får sin debut allerede som 17- eller 18-åring. Det er Talksport som hevder at avtalen med Joe Hugill så og si er på plass. 16-åringen skulle ta turen til Manchester for den medinske testen, men hindres naturlig nok fra å reise.

United gjør spisskupp foran nesa på Tottenham og Arsenal

Sunderland-spissen Joe Hugill er bare 16 år gammel, men det han gjør med ball forbløffer noen av verdens største klubber. – På grunn av hans lave alder har ikke Sunderland klar å binde han til masta og må la han gå til den klubben han velger for småpenger. Manchester United skal være nær ved å fullføre signeringen foran nesa på Tottenham, Arsenal, Wolverhampton og Leeds. Manchester Evening News skriver at United sikrer seg tenåringen for bare 300.000 pund.

Benytter pausen til ankelkirurgi

Bayern München har bekreftet at Philippe Coutinho har gjennomgått vellykket ankelkirurgi. Philippe Coutinho fikk ankelproblemer etter han pådro seg en skade i en kamp han spilte for Liverpool mot Sunderland i 2016. Brasilianeren er på et låneopphold hos Bayern München fra Barcelona ut sesongen. Les: Liverpools tidligere ungdomstrener trengte kun én dag med Trent Alexander-Arnold @Phil_Coutinho underwent surgery on his right ankle on Friday. The operation was successful and Coutinho will be able to begin his recovery programme in around 14 days. #ComeBackStronger, Philippe!

Søderlund og Bråtveit i Frelst: Nesten til Sunderland og Tyrkia, PK-bud og svensk koronaliv

Det blir både kos og harde nyheter i siste episode av fotballpodkasten Frelst.
Les mer om:

21-åringen som valgte bort Premier League

Forrige sesong løp spissen Josh Maja ut av skyggen etter å ha levert 15 scoringer på 24 League One-kamper for Sunderland. Dermed sto klubber fra de to øverste divisjonene parat til å overta det unge engelsk-nigerianske talentet. Men fikk nei. 21-åringen valgt heller å forlate balløya for å få den rette utviklingen. -Ikke mange unge spillere bryter gjennom med fast spilletid i Premier League. Avhengig av hvem du er, så må du finne det riktige miljøet for å få spilletid.

Tettey-suser kåret til flotteste norske Premier League-scoring

Alexander Tetteys fulltreffer for Norwich mot Sunderland i 2014 danket ut John Arne Riises suser mot Manchester United som tidenes norske mål i England.

Tettey-suser kåret til flotteste norske Premier League-scoring

Alexander Tetteys fulltreffer for Norwich mot Sunderland i 2014 danket ut John Arne Riises suser mot Manchester United som tidenes norske mål i England.

Tettey-suser tidenes mål

TV 2s seere har stemt frem Alexander Tetteys volley for Norwich mot Sunderland i 2014 til tidenes Premier League-mål av en nordmann. Det er totalt 533 norske mål i Premier League.

United-talentet gikk fra Premier League til fjerdedivisjon på tre år

For hver fotballstjerne som vokser seg opp og frem finnes det et stort antall spillere som aldri lykkes med fortsette forbi punktet som ung og lovende. Darron Gibson tilhører den siste gruppen. Nå fikk 32-åringen riktignok en 7- årsperide som United-spiller, men når du står notert med 31 United-kamper i løpet av denne perioden, forteller dette om et nesten-gjennombrudd. Men noen gode historier bringer Gibson likevel med seg videre.

Darron Gibson som du kanskje husker fra United spiller fortsatt ball

Den tidligere Manchester United-spilleren Darron Gibson kommer fra «sofaen» på en gratis overgang til Salford City i engelske League Two. 32 år gamle midtbanespiller Darron Gibson hadde en lovende ungdoms karrière i Manchester United, men formkurven har definitivt vært nedadgående lenge. Les: Dette har Champions League lagene gjort i vinter «I’m looking forward to the challenge» Midfielder Darron Gibson on signing for Salford City after training with the club to build up his fitness.#WeAreSalford pic.twitter.com/GGtHy3sAvx — Salford City FC (@SalfordCityFC) February 6, 2020 Et

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Endelig snus nedturen hos Liverpool

Det var flere Premier League-klubber som hadde sirklet rundt urugayaneren, men Liverpool trakk i de riktige trådene og hentet den fremadstormede midtstopperen til en langtidskontrakt i 2011. Debuten kom noen måneder etter ankomsten til Melwood. Det ble innhopp mot Tottenham, som ønsket sør-amerikaneren velkommen med 4-0 overkjøring av de røde. Les: Real Madrid snapper Midtbanestjerne foran Manchester United Tre dager senere kom Coates inn fra start i en cupkamp, og fortsatte med å tilpasse seg spillestilen. Det endte med seier i ligacupen for Liverpool og Coats.

AC Milan selger Fabio Borini

AC Milan selger Fabio Borini til Serie A-kollegene Hellas Verona på permanent basis. Hellas Verona bekrefter tirsdag at de har kjøpt Fabio Borini i AC Milan. -Den 28 år gamle spissen får en kortsiktig avtale med Verona frem til sommeren med mulighet for et år til.

Kyle Lafferty tilbake i England

Den nordirske spissen Kyle Lafferty fortsetter karrièren for Sunderland som forøvrig er til salgs, så hvis du har noen millioner å bruke opp er det sikkert bare å ringe. Etter bare seks måneder i Sarpsborg vender Kyle Lafferty tilbake til England. League one klubben Sunderland har dermed sikret seg den 32 år gamle spissen på en avtale for resten av sesongen. – Etter et så kort opphold i Norge blir nok ikke savnet for stort. Les: Sunderland til salgs Han er en erfaren spiss som gir oss nye muligheter i den siste tredjedelen.

Fantastisk: Kåre Vedvik er tilbake i NFL

Samtlige i Sporten krysser fingrene for at uflaksen til Kåre Vedvik nå er over. – For bare noen dager siden fikk han lov til å trene med NFL-klubben Buffalo Bills uten løfter om noen ting, men i natt har de signert han som både kicker og punter.

Danny Drinkwater sulten på suksess

Siden Danny Drinkwater var med miraklet i 2016 da Leicester vant Premier League har det gått nedover. I sommer var han overflødig på et Chelsea lag som ikke hadde lov til å kjøpe nye spillere og på utlånet hos Burnley i høst ble brått stoppet av et bar-slagsmål. Frank Lampard har som Chelsea sin nye manager ikke sett at han har behov for Danny Drinkwater så en låneavtale med Aston Villa ble forhandlet frem. Les: Sunderland til salgs Drinkwater er lei av å «tape» og er ekstremt sulten på suksess, det har Aston Villa sett. «From meeting him, I liked the hunger I saw in his eyes.

Juventus tilbyr Manchester United talent 400 000 i ukelønn

Den nederlandske unggutten Tahith Chong som utmerker seg med et vanvittig stort hår og være en av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sine «snart» utvalgte. – Nå kan han være tapt for Old Trafford. Les: Sunderland til salgs Som VG eksperter skrev i vår, at Tahith Chong kanskje er århundrets mest spennende United spiss. Juventus har nemlig fått med seg at det bare er et halvt år igjen av den 20 år gamle vingens avtale og har tilbudt en enorm signeringsbonus.

Sunderland til salgs

Sunderland er nede i League one i England og det er ingenting som tyder på at det blir opprykk med det første. «The black cats» eller Sunderland Association Football Club som er det formelle navnet ble stiftet allerede i 1879, og ble valgt inn i The Football League i 1890 på bekostning av Stoke, de ble dermed den første klubben til å bli valgt inn etter Football Leagues begynnelse i 1888. Les: ESPN: Modric i samtaler med tre klubber På Stadium of Light har det ikke vært så mye å glede seg over i det siste.

Danny Drinkwater på vei tilbake til Chelsea

Danny Drinkwater kan bli sendt tilbake til Chelsea.  – Burnley er etter sigende ute etter å avslutte oppholdet på Turf Moor allerede i januar. Midtbanespilleren ble sendt på lån til Clarets i august, men har siden kjempet for å få innpass hos manager Sean Dyche, Drinkwater er bare en gang så langt denne sesongen – mot Sunderland i Carabao Cup. Les: Landslagsspiss Alexander Sørloth til sykehus med hodeskade Burnley har muligheten til å forlenge Drinkwater-lånet i det neste overføringsvinduet, men det er usannsynlig at Chelsea vil fortsette å kreve at de dekker hans lønn på  120 000 pund per uke