Nyheter om Sunderland


United-talentet gikk fra Premier League til fjerdedivisjon på tre år

For hver fotballstjerne som vokser seg opp og frem finnes det et stort antall spillere som aldri lykkes med fortsette forbi punktet som ung og lovende. Darron Gibson tilhører den siste gruppen. Nå fikk 32-åringen riktignok en 7- årsperide som United-spiller, men når du står notert med 31 United-kamper i løpet av denne perioden, forteller dette om et nesten-gjennombrudd. Men noen gode historier bringer Gibson likevel med seg videre.

Darron Gibson som du kanskje husker fra United spiller fortsatt ball

Den tidligere Manchester United-spilleren Darron Gibson kommer fra «sofaen» på en gratis overgang til Salford City i engelske League Two. 32 år gamle midtbanespiller Darron Gibson hadde en lovende ungdoms karrière i Manchester United, men formkurven har definitivt vært nedadgående lenge. Les: Dette har Champions League lagene gjort i vinter «I’m looking forward to the challenge» Midfielder Darron Gibson on signing for Salford City after training with the club to build up his fitness.#WeAreSalford pic.twitter.com/GGtHy3sAvx — Salford City FC (@SalfordCityFC) February 6, 2020 Et

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Endelig snus nedturen hos Liverpool

Det var flere Premier League-klubber som hadde sirklet rundt urugayaneren, men Liverpool trakk i de riktige trådene og hentet den fremadstormede midtstopperen til en langtidskontrakt i 2011. Debuten kom noen måneder etter ankomsten til Melwood. Det ble innhopp mot Tottenham, som ønsket sør-amerikaneren velkommen med 4-0 overkjøring av de røde. Les: Real Madrid snapper Midtbanestjerne foran Manchester United Tre dager senere kom Coates inn fra start i en cupkamp, og fortsatte med å tilpasse seg spillestilen. Det endte med seier i ligacupen for Liverpool og Coats.

AC Milan selger Fabio Borini

AC Milan selger Fabio Borini til Serie A-kollegene Hellas Verona på permanent basis. Hellas Verona bekrefter tirsdag at de har kjøpt Fabio Borini i AC Milan. -Den 28 år gamle spissen får en kortsiktig avtale med Verona frem til sommeren med mulighet for et år til.

Kyle Lafferty tilbake i England

Den nordirske spissen Kyle Lafferty fortsetter karrièren for Sunderland som forøvrig er til salgs, så hvis du har noen millioner å bruke opp er det sikkert bare å ringe. Etter bare seks måneder i Sarpsborg vender Kyle Lafferty tilbake til England. League one klubben Sunderland har dermed sikret seg den 32 år gamle spissen på en avtale for resten av sesongen. – Etter et så kort opphold i Norge blir nok ikke savnet for stort. Les: Sunderland til salgs Han er en erfaren spiss som gir oss nye muligheter i den siste tredjedelen.

Fantastisk: Kåre Vedvik er tilbake i NFL

Samtlige i Sporten krysser fingrene for at uflaksen til Kåre Vedvik nå er over. – For bare noen dager siden fikk han lov til å trene med NFL-klubben Buffalo Bills uten løfter om noen ting, men i natt har de signert han som både kicker og punter.

Danny Drinkwater sulten på suksess

Siden Danny Drinkwater var med miraklet i 2016 da Leicester vant Premier League har det gått nedover. I sommer var han overflødig på et Chelsea lag som ikke hadde lov til å kjøpe nye spillere og på utlånet hos Burnley i høst ble brått stoppet av et bar-slagsmål. Frank Lampard har som Chelsea sin nye manager ikke sett at han har behov for Danny Drinkwater så en låneavtale med Aston Villa ble forhandlet frem. Les: Sunderland til salgs Drinkwater er lei av å «tape» og er ekstremt sulten på suksess, det har Aston Villa sett. «From meeting him, I liked the hunger I saw in his eyes.

Juventus tilbyr Manchester United talent 400 000 i ukelønn

Den nederlandske unggutten Tahith Chong som utmerker seg med et vanvittig stort hår og være en av Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sine «snart» utvalgte. – Nå kan han være tapt for Old Trafford. Les: Sunderland til salgs Som VG eksperter skrev i vår, at Tahith Chong kanskje er århundrets mest spennende United spiss. Juventus har nemlig fått med seg at det bare er et halvt år igjen av den 20 år gamle vingens avtale og har tilbudt en enorm signeringsbonus.

Sunderland til salgs

Sunderland er nede i League one i England og det er ingenting som tyder på at det blir opprykk med det første. «The black cats» eller Sunderland Association Football Club som er det formelle navnet ble stiftet allerede i 1879, og ble valgt inn i The Football League i 1890 på bekostning av Stoke, de ble dermed den første klubben til å bli valgt inn etter Football Leagues begynnelse i 1888. Les: ESPN: Modric i samtaler med tre klubber På Stadium of Light har det ikke vært så mye å glede seg over i det siste.

Danny Drinkwater på vei tilbake til Chelsea

Danny Drinkwater kan bli sendt tilbake til Chelsea.  – Burnley er etter sigende ute etter å avslutte oppholdet på Turf Moor allerede i januar. Midtbanespilleren ble sendt på lån til Clarets i august, men har siden kjempet for å få innpass hos manager Sean Dyche, Drinkwater er bare en gang så langt denne sesongen – mot Sunderland i Carabao Cup. Les: Landslagsspiss Alexander Sørloth til sykehus med hodeskade Burnley har muligheten til å forlenge Drinkwater-lånet i det neste overføringsvinduet, men det er usannsynlig at Chelsea vil fortsette å kreve at de dekker hans lønn på  120 000 pund per uke

Endelig fikk Ørjan Håskjold Nyland sin Premier League debut

Etterhvert er Ørjan Håskjold Nyland blitt vant til å slite benken for Aston Villa, men i dag ble han byttet inn etter åtte minutter i kampen mot Wolverhampton. – Det er selvsagt ikke gøy å få sin Premier League debut med tap, men det var ingen keepertabber som var årsak til de to baklengs målene.  Ørjan er den første norske Premier League-keeperen siden Thomas Myhre, og det begynner å bli veldig lenge siden. (Everton, Sunderland, Crystal Palace, Birmingham) Les: Nytt hat-trick: Erling Braut Haaland er ustoppelig Wherever you were following from today, thanks for your support.

Advocaat favoritt til å overta etter Jaap Stam

Nederlandsk radio melder at 72 år gamle Dick Advocaat er i dialog med Feyenoord. Klubben ble brått kastet ut i trenerjakt etter at Jaap Stam trakk seg etter bare fire måneder i klubben.  Og 72 år gamle trenerveteran Dick Advocaat røper overfor Radio Channel Radio 1 at han snakker med Rotterdam-klubben. Les: Sa opp jobben etter å ha tapt 4-0 mot Ajax «Det er ingen avtale ennå.

Det blir ikke Roma for Sunderlands hat-objekt Nr.1 likevel

Man kunne i forrige uke høre et samlet engelsk pressekorps riste på hodet over nyheten om at Jack Rodwell, som hvis vi skal være snille oppførte seg som en drittsekk som godt betalt Sunderland spiller.

Skadeskutte og upopulære Jack Rodwell på vei til Roma

Stemmer det at Roma er neste stopp for Jack Rodwell er det meget hyggelige nyheter for en som både har vært skadet og slitt med mentale problemer og som har vært yndet (og fortsatt er) hat-objekt for en rekke Sunderland fans.  Når man ser nær historikk er det meget overraskende at en storklubb som Roma nå tydeligvis satser på en så skadeskutt spiller. Les: Inter Milan tror de kan bringe Thomas Müller tilbake i toppform Jack Rodwell skal ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano være på vei til AS Roma i Serie A. Jack Rodwell will undergo his medicals tomorrow with AS Roma.

Liverpool kan ha dummet seg ut i Ligacupen

På onsdag sendte et sammensatt Liverpool-lag klubben videre i Ligacupen etter 2-0 mot MK Dons. Nå kan denne seieren kaste Klopp og gjengen ut av samme cup. Forvirret? Vel, mens Liverpool-supporterne har forberedt seg på neste runde i cupen mot Arsenal, har The Athletic at EFL (English Football League) satt i gang etterforskning av Liverpool. Les: Liverpool nekter å gå i samme felle Det dreier seg om bruk av spiller som ikke var registrert for spill i Ligacupen. – Klubben er klar over et potensielt administrativt problem med en av våre spillere.

Henrik Larsson sa opp i Helsingborg etter verbale angrep, på jobbintervju i England

Tidligere Helsingborg-trener Henrik Larsson er ifølge den engelske avisen Echo på vei til MK Dons som befinner seg på nivå tre i den engelske serien. Det var heftig og ikke en særlig begeistret hovedtrener som trakk seg fra Helsingborg for snart en måned siden på grunn av verbale angrep fra fans. – Det som skjedde var av en såpass alvorlig karakter at det ikke var noen vei tilbake selv etter at de som stod bak angrepene er utestengt fra klubben. Les: Wimbledon suspenderer manager på grunn av betting Den engelske avisen Echo skriver at  Henke er på blokka av League One-klubben MK Dons.

De som håpet karrieren til Nicklas Bendtner var over blir nå kraftig skuffet

Rosenborg bekrefter gjennom Twitter at Nicklas Bendtner (31) nå forlater klubben til fordel for Nordens største klubb FC København. – Ståle Solbakken som kan bli landslagssjef for Norge i det øyeblikket han har lyst, har et akutt problem i sin angrepsrekke.

Sørkyst-klassikar i ligacupen

3. runde i den engelske ligacupen i fotball blei trekt onsdag kveld: Wolverhampton - Reading, Oxford - West Ham, Watford - Swansea, Brighton - Aston Villa, Sheffield United - Sunderland, Colchester - Tottenham, Portsmouth - Southampton, Burton - Bournemouth, Preston - Manchester City, MK Dons - Liverpool, Manchester United - Rochdale, Luton - Leicester, Chelsea - Grimsby eller Macclesfield, Arsenal - Nottingham, Sheffield Wednesday - Everton, Crawley - Stoke.

Bournemouth slet seg videre

Det måtte straffer til for å skille Bournemouth og Forest Green Rovers (0–0) i ligacupen. Den gikk Joshua King og Premier League-klubben seirende ut av med tre keeperredninger. Straffer måtte også til for å skille Newcastle og Leicester da det sto 1–1 etter full tid. Jamie Vardy satte den avgjørende straffen for gjestene. Burnley er ute etter å ha tapt mot Sunderland fra nivå tre. Everton sikret avansement med 4–2 borte mot Lincoln, mens Swansea knuste Cambridge 6–0.

Bekreftet: Belgisk fotball har fått sin Liverpool-spiller

Litt stas må det være å trekke en Champions League-vinner fra Liverpool til belgisk liga.

Liverpool-målvakt Simon Mignolet har endelig funnet et mål han kan stå i

Den belgiske landslagskeeperen Simon Mignolet er en veteran i Liverpool, men fra å være førstekeeper for Liverpool da han kom fra Sunderland i 2013 har det nesten umerkelig blitt mindre og mindre mulighet for å spille, spesielt etter  Jürgen Klopp overtok klubben i 2015. Nå reiser han hjem, etter å ha sittet på benken mot Manchester City i går bar veien umiddelbart til medisinsk test for Club Brügge. Liverpool ble enige med den belgiske storklubben om en overgang for 100 millioner kroner.

Newcastle bruker tre millioner pund på å kjøpe fri Steve Bruce

Newcastle bekrefter i dag at den nye manageren på St. James Park blir Sheffield Wednesday manager Steve Bruce. – Etter at deres meget populære manager Rafel Benitez bestemte seg for å virkelig cashe inn og ta jobb i den kinesiske klubben Dalian Yifang har Newcastle vært på leting etter en ny manager.  Newcastle har hele denne våren annonsert enorme endringer, de skulle få ny eier som i praksis ville gi dem ubegrensede resurser til spillerkjøp og annen opprustning. Da dette ikke skjedde stakk Benitez med sine assistenter.

Jürgen Klopp fortsetter å se gull i Southampton

Liverpool manager Jürgen Klopp har helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2015 fulgt opp klubbens «tradisjon» med å benytte Southampton som et glorifisert farmerlag.  De siste fem årene er 1,9 milliarder brukt, noe som har gitt Southampton og utrolig nok også Liverpool finansielle muskler.  Jürgen Klopp hadde ikke klart å bringe Champions League trofeet hjem til Anfield uten Southampton spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29)

Liverpool planlegger nytt Southampton raid

Liverpool har de siste fem årene brukt 1,9 milliarder kroner på spillere fra Southampton, det har stort sett vært vellykket (hvis du ser bort fra litt krangling og karantene). Spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert har funnet veien døra på Anfield i en jevn strøm nordover fra havnebyen Southampton. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29) på radaren til den ferske Champions League-mesteren.