Nyheter om Sture


Sture ble nektet å ta med lille Duke inn i brukthandelen: – Da vil ikke muslimer handle her

Sture Hansen var på tur med hunden Duke da han bestemte seg for å dra innom brukthandelen. I døra ble de fortalt at Duke ikke var velkommen inn.
Les mer om:

Han er klar til å åpne barnehager og skoler dersom han får lov

Bø-ordfører Sture Pedersen (H) var først ute i landet med å stenge skolene. Nå er han klar til å åpne dem igjen rett etter påske, dersom regjeringen tillater det.
Les mer om:

Dette er korona-konsekvensene for norsk økonomi

Bø-ordfører Sture Pedersen (H) var først ute i landet med å stenge skolene. Nå er han klar til å åpne dem igjen rett etter påske, dersom regjeringen tillater det.
Les mer om:

Kommunene gir blaffen i Høies bønn – svarer med å utvide «søringkarantene»

Nord-Norge stenger grensen til Trøndelag. – Vi ser at smitten rykker stadig nærmere, og gjør det vi må. Samtidig er vi godt innenfor regjeringens veileder, sier ordfører Sture Pedersen i Bø i Vesterålen (H).

Sture Sivertsen med millionsatsing: – Det går jo ikke helt av moten å spise mat(pluss)

Til tross for at melkevolumet skal ned i Norge, satser Sture Sivertsen fem–seks millioner på å bygge ut kufjøset og produsere mer melk.
Les mer om:

Her er Norges vakreste Insta-hjem: – Helt uvirkelig

Instagram har blitt en viktig kilde til interiørinspirasjon. Nå skal de fineste Insta-hjemmene kåres. Marte Schønning Sture og Mari Riis Andersen fra Tønsberg er blant de nominerte.

– En større sensasjon enn korona

Humorrockveteranen sier til NTB at han tror det knapt skjer at tegneserier inntar førsteplassen på listen som Bokhandlerforeningen sammenstiller. Der har boken, som blant annet byr på historier som «Høggsommer» – der Vazelina møter verdens eneste ferskvannshai i Mjøsa – har danket ut titler av kvinnelesermagneten Lucinda Riley så vel som Knausgårds ekskone. LES OGSÅ: Avlyser turné på grunn av koronafrykt. – Det må være kvalitet for å klare å toppe en slik bokliste, tror Eldar Vågan, som var involvert på nært hold da tegneseriene først utkom på 1980-tallet, skapt av Tommy Sydsæter og Dag E.

Vil gjøre hjemkommunen til Norges svar på Monaco – omtalt i britisk storavis

Ordfører Sture Pedersen vil gjøre Bø til Norges svar på Monaco. I helga skrev den britiske storavisen The Sunday Times om skattestuntet, og i dag er ordføreren på plass i Oslo for lokke millionærer til nordlandskommunen.

Hvaler-damene Rita, Inger-Lise, Marit, Inger, Wenche og Anne Beathe feiret det nye året med et iskaldt bad

I går kunne FB rapportere om 23 sporty badeengler som kastet seg ut i Vesterelva. På nyttårsaften var det Hvaler-damene Rita Sonerud, Inger-Lise Prangerød, Marit Molteberg, Inger Brekke, Wenche Sture og Anne Beathe Nordgjerde sin tur til å kaste seg ut i kaldt vann.
Les mer om:

Fladmark ferdig som trener i Herd

Herd er godt i gang med jakten på Sture Fladmarks erstatter. Klubben satser på å rykke rett opp til 3.-divisjon igjen.
Les mer om:

Fladmark ferdig som trener i Herd

Herd er godt i gang med jakten på Sture Fladmarks erstatter. Klubben satser på å rykke rett opp til 3.-divisjon igjen.
Les mer om:

Åpner alpinbakken lørdag

Tekniske problemer er det eneste som kan hindre åpning på Hovden. – Nå er det alle mann til pumpene, sier daglig leder Sture Bodahl-Pilegård.
Les mer om:

INTERVJU: Ble rystet av rollen

– Jeg ble sendt til Jamaica. Der fikk jeg en halv manusside der det stod at jeg skulle se «forvirret ut». Slik kan altså skuespillerlivet være, forteller David Dencik – som da han først leste journalisten Hannes Råstams bok «Tilfellet Thomas Quick- en seriemorder blir skapt» ble både sjokkert og interessert.

Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis

Queens Park Rangers kunngjør at de har signert en kontrakt med Yoann Barbet. Den tidligere Brentford-spilleren Yoann Barbet, som forlot klubben etter sesongen, har signert en kontrakt med Championship-rivaler fra Queens Park Rangers. Les: Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner! @BarbetYoann#BonjourBarbet — Queens Park Rangers FC (@QPR) June 18, 2019 QPR manager Mark Warburton har sture planer for klubben neste sesong, de vil opp og frem.

- Vi kan ikke sette oss ned og sture

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: I forrige uke var 22 av de 33 medlemskommuner samlet i Lierne og Røyrvik nasjonalparkkommune for årsmøte og årskonferanse. Årsmøtet valgte da nytt styre og Rune Berg ble valgt som leder av foreningen. - Det er noe jeg ser på som en ære, og en oppgave jeg tar på høyeste alvor. Vi er en kommune som har store verneområder, og det er noe vi må se på som en mulighet og ikke en begrensning.

Hele familien har omgangssyke: – Sikre på at drikkevannet er smittekilden

Jørgen Sture (42) har aldri følt seg så elendig. Hele familien på fire har ligget med omgangssyke.
Les mer om:

Rekordtidlig golfåpning på Ilstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: 25.

Rekordtidlig golfåpning på Ilstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: 25.

Legger om trafikken på Riksvei 80 - ber folk beregne ekstra tid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTEN: Bodøtunnelen mellom Hunstad og Bodøelv åpner førstkommende søndag. Men før den tid må veisystemet foran tunnelen på Hunstadmoen bygges om.- Dette vil gi mer kø i de mest trafikkerte periodene.

Solid Sprint-forsterkning fra England

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I London studerer han forretningsjus, og spiller for Clapton FC, som ligger på sjette nivå, to divisjoner under de fire proffligaene. Til høsten skal han til en ny klubb, en divisjon opp. I mellomtiden skal han spille for Sprint. Det betyr i praksis hele sesongen.

Sjefen som vil klatre til topps i masta

Han har fortid som modell og selger. Som sjef for alpinsenteret på Hovden vil Sture Bodahl-Pilegård heller skifte det defekte hjulet på toppen av heismasta enn å sitte på kontoret.
Les mer om:

Valg 2019: 10 partier stiller liste i Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Hele 10 partier stiller liste ved årets kommunevalg: Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Felleslista, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Rødt og Miljøpartiet De Grønne.Her kan du se lista til Fauske Arbeiderparti, Fauske Høyre og lista til Rødt.Grønt parti MDG har tidligere prøvd å stille liste i Fauske, og nå har de fått det til.

Tidligere Sprint-trenere vil slå Sprint ut av cupen

Sture Karlsen og Kjell Nilsen er de to siste Sprint-trenerne før Tom Erik Lund overtok. Søndag har de til hensikt å slå Sprint ut av cupen.
Les mer om:

«Sola TS» tilbake på Sture

Tankskipet som var involvert i kollisjonen med KNM «Helge Ingstad» 8. november i fjor, var søndag på vei tilbake til oljeterminalen i Øygarden kommune, etter reparasjon i Gdansk.
Les mer om: