Nyheter om Sture


Fladmark ferdig som trener i Herd

Herd er godt i gang med jakten på Sture Fladmarks erstatter. Klubben satser på å rykke rett opp til 3.-divisjon igjen.
Les mer om:

Fladmark ferdig som trener i Herd

Herd er godt i gang med jakten på Sture Fladmarks erstatter. Klubben satser på å rykke rett opp til 3.-divisjon igjen.
Les mer om:

Åpner alpinbakken lørdag

Tekniske problemer er det eneste som kan hindre åpning på Hovden. – Nå er det alle mann til pumpene, sier daglig leder Sture Bodahl-Pilegård.
Les mer om:

INTERVJU: Ble rystet av rollen

– Jeg ble sendt til Jamaica. Der fikk jeg en halv manusside der det stod at jeg skulle se «forvirret ut». Slik kan altså skuespillerlivet være, forteller David Dencik – som da han først leste journalisten Hannes Råstams bok «Tilfellet Thomas Quick- en seriemorder blir skapt» ble både sjokkert og interessert.

Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis

Queens Park Rangers kunngjør at de har signert en kontrakt med Yoann Barbet. Den tidligere Brentford-spilleren Yoann Barbet, som forlot klubben etter sesongen, har signert en kontrakt med Championship-rivaler fra Queens Park Rangers. Les: Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner! @BarbetYoann#BonjourBarbet — Queens Park Rangers FC (@QPR) June 18, 2019 QPR manager Mark Warburton har sture planer for klubben neste sesong, de vil opp og frem.

- Vi kan ikke sette oss ned og sture

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: I forrige uke var 22 av de 33 medlemskommuner samlet i Lierne og Røyrvik nasjonalparkkommune for årsmøte og årskonferanse. Årsmøtet valgte da nytt styre og Rune Berg ble valgt som leder av foreningen. - Det er noe jeg ser på som en ære, og en oppgave jeg tar på høyeste alvor. Vi er en kommune som har store verneområder, og det er noe vi må se på som en mulighet og ikke en begrensning.

Hele familien har omgangssyke: – Sikre på at drikkevannet er smittekilden

Jørgen Sture (42) har aldri følt seg så elendig. Hele familien på fire har ligget med omgangssyke.
Les mer om:

Rekordtidlig golfåpning på Ilstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: 25.

Rekordtidlig golfåpning på Ilstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: 25.

Legger om trafikken på Riksvei 80 - ber folk beregne ekstra tid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTEN: Bodøtunnelen mellom Hunstad og Bodøelv åpner førstkommende søndag. Men før den tid må veisystemet foran tunnelen på Hunstadmoen bygges om.- Dette vil gi mer kø i de mest trafikkerte periodene.

Solid Sprint-forsterkning fra England

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I London studerer han forretningsjus, og spiller for Clapton FC, som ligger på sjette nivå, to divisjoner under de fire proffligaene. Til høsten skal han til en ny klubb, en divisjon opp. I mellomtiden skal han spille for Sprint. Det betyr i praksis hele sesongen.

Sjefen som vil klatre til topps i masta

Han har fortid som modell og selger. Som sjef for alpinsenteret på Hovden vil Sture Bodahl-Pilegård heller skifte det defekte hjulet på toppen av heismasta enn å sitte på kontoret.
Les mer om:

Valg 2019: 10 partier stiller liste i Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Hele 10 partier stiller liste ved årets kommunevalg: Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Felleslista, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Rødt og Miljøpartiet De Grønne.Her kan du se lista til Fauske Arbeiderparti, Fauske Høyre og lista til Rødt.Grønt parti MDG har tidligere prøvd å stille liste i Fauske, og nå har de fått det til.

Tidligere Sprint-trenere vil slå Sprint ut av cupen

Sture Karlsen og Kjell Nilsen er de to siste Sprint-trenerne før Tom Erik Lund overtok. Søndag har de til hensikt å slå Sprint ut av cupen.
Les mer om:

«Sola TS» tilbake på Sture

Tankskipet som var involvert i kollisjonen med KNM «Helge Ingstad» 8. november i fjor, var søndag på vei tilbake til oljeterminalen i Øygarden kommune, etter reparasjon i Gdansk.
Les mer om:

Folk strømmet til sesongåpningen på Hovden

– Nå er det full fart fram til 1. mai, sa en fornøyd daglig leder ved Hovden Alpinsenter, Sture Pilegård, da anlegget sesongåpnet lørdag.
Les mer om:

Sesongstart på Hovden lørdag: – Snøkanonene går for fullt

Daglig leder Sture Bodahl-Pilegård ved Hovden alpinsenter er ikke bekymret for ruskeværet som er meldt.
Les mer om:

Superheltenes far er død

Lees datter bekrefter dødsfallet overfor TMZ. En ambulanse hentet Lee i hans hjem i Hollywood Hills i Los Angeles mandag morgen og brakte ham til sykehus, der han døde. Han har det siste året vært syk flere ganger og har blant annet hatt lungebetennelse. Stan Lee omtales som selve ansiktet i den amerikanske tegneseriekulturen.

Pusser opp ærverdig hurtigruteskip for 200 millioner

ØYGARDEN (NRK): Havarikommisjonen er i full gang med å finne årsaken til skipsulykken ved Sture i Øygarden. Samtidig jobbes det med å sikre milliardfregatten.

DIREKTE: Jobber fortsatt med å sikre fregatten

ØYGARDEN (NRK): Havarikommisjonen er i full gang med å finne årsaken til skipsulykken ved Sture i Øygarden. Samtidig jobbes det med å sikre milliardfregatten.
Les mer om:

Starter opp igjen Sture og Kollsnes etter stans

Sture- og Kollsnesterminalene starter opp igjen etter å ha vært nedstengt på grunn av fregattulykken. Den norske stat har trolig tapt millioner på nedstengningen.
Les mer om:

Equinor stenger ned oljeterminal etter fregattulykke

I forbindelse med sammenstøtet mellom fregatten Helge Ingstad og tankskipet TS Sola ved Sture-anlegget i Øygarden utenfor Bergen stenger Equinor gradvis ned driften på Sture.

– Rett mann for Vard

Både vikarierende trener Kjell Sture Jensen og Vard-spillerne er fornøyde med ansettelsen av Kolbjørn Fosen som ny Vard-trener fra og med neste sesong.
Les mer om: