Nyheter om Stuen


Nina bodde i en praktisk leilighet, men så dukket drømmehuset opp - regner med å bruke ti år på å pusse opp

PORSGRUNN: Nina Pettersen og Espen Bjørge fant drømmehuset for ett og et halvt år siden. De regner med å bruke flere år på renoveringen av murhuset fra 1918. Stuen ble ferdig før jul. – Det er en utfordring å finne interiør som er stort nok, sier Nina. Hun synes overgangen fra den lille leiligheten ble stor.

Julesangene vi ikke lenger kan: – Det stopper allerede ved første vers

For i samme format og samme forlag som bestselgeren «Fuglesang» utkom på i 2011, finnes det tilsvarende utgivelser viet salmer og julesanger. Begge signert samme forfatter, Alf Knutsen, som i sin tid skapte historien om redningsskøyten Elias. Det hele startet med at han fikk fuglesangboken, som altså har et lydpanel der leseren kan lytte til ulik kvitring og kvakking i tillegg til å lese artsbeskrivelser, i gave. LES OGSÅ: Spotify stenger kontoret i Norge. – Jeg tenkte at det var helt genialt! Jeg har hatt fuglebøker før, men da jeg fikk koblet til en lyd ble det noe helt annet.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

TGIF! Og takk for all den nye musikken denne deilige dagen gir oss. Ikke minst fra norske artister. Her er et utvalgt i flere sjangere. The Chainsmokers & Kygo «Family» Alex og Drew er kanskje som brødre for Kyrre. De har i alle fall laget et familie-anthem sammen – med lekker hjelp fra den Grammy-nominerte singer-songwriteren Chris McClenney. Det nye albumet til kjederøykerne har også med stjernegjester som blant andre blink-182, Ty Dolla $ign, Sabrina Claudio og 5 Seconds of Summer.   Sondre Lerche feat. The Silver Lake Chorus «Slip Into Character» Gud bedre, Sondre.

De bygger verdens søteste sykehus

I 2023 skal det nye sykehuset stå klart på Ullandhaug. Allerede tirsdag kveld vil et 250 ganger mindre, men ellers identisk, pepperkakesykehus stå klar i stuen til Ingveig Tveranger.
Les mer om:

Anmeldelse: The Irishman er – ikke overraskende – et mesterverk

Jeg skal bare si det med en gang; det er ikke alltid dette ordet blir brukt riktig om filmer, men det er sjelden en film fortjener det mer; Martin Scorseses The Irishman er et mesterverk. Den 3,5 timer lange fortellingen om livet til Frank «The Irishman» Sheeran er et monster av en film. En mektig beretning om å se tilbake på et liv og sine valg. Men før vi hyller filmen og snakker om dens betydning for Martin Scorsese og film i seg selv: Sittende på et eldrehjem forteller Frank Sheeran om sitt liv som en leiemorder for mafiaen.

Hvalers rikeste nyter livet på Herføl: – Jeg har hatt mange store nedturer også

Med en formue på 68 millioner kroner er Unicare-gründer Tom Tidemann den rikeste i Hvaler kommune. – Pengene gir frihet til å bo her, sier han fra stuen på Herføl.
Les mer om:

«Amatøren» og familiefaren Reginiussen jobber fullt som økonom – nå spiller han om cupfinale

TRONDHEIM (VG) Innimellom jobben som transaksjonskonsulent, den betalte «hobbyen» som fotballspiller for Ranheim og jakten på cupfinale, rekker Mads Reginiussen (31) også å spille fotball med sønnen Adrian (3) i stuen.

Martine og Magnus klarte ikke å snakke sammen etter at babyen deres døde

Stuen var full av ambulansefolk. Babyen på stuebordet begynte ikke å puste igjen.
Les mer om:

Martine og Magnus klarte ikke å snakke sammen etter at babyen deres døde

Stuen var full av ambulansefolk. Babyen på stuebordet begynte ikke å puste igjen.
Les mer om:

Selger møbler for millioner - skiller seg ut i mengden

SKIEN: Da foreldrene var borte, var lille Morten Jacobsen rask med å ommøblere stuen. I voksen alder selger han møbler for millioner, og Møbelgalleriet skiller seg ut i mengden. Nå feirer de 15 år med lidenskap for vakre møbler.
Les mer om:

Barnefamilie ble vekket av ukjent mann som plutselig sto i stuen deres

– Jeg ble kjemperedd, sier Liv Stavenes.
Les mer om:

NÅ: Huseier på Nordstrand fikk knust rute i stuen

Et hus i Nordstrandveien fikk plutselig stuevinduet knust søndag kveld. Politiet søker etter mulige gjerningsmenn.

Er konsert-opplevelsen slik vi kjenner den i fare?

En stor inntektskilde for musikere de siste 60 årene har vært å spille konserter verden over. Men kanskje er den tiden forbi? Vår planet er i livsfare og hva kommer til å skje med turnélivet om den ulmende antifly-aktivismen tar tak? Fredag var millioner av mennesker verden over i klimastreik med Greta Thunberg i spissen.

Overlevde trolig hundesykdom

Eieren fant hunden Saki i en krok i stuen onsdag morgen. Gulvet var blodig, og han fryktet det verste.
Les mer om:

Det ble fyrrige toner i stuen til Kolstad på Falchåsen

– Det ble en vakker og uformell opplevelse med om lag tjue gjester i stua, der man ikke skulle tro at man befant seg i et prydelig villastrøk i Fredrikstad, men i et solløst smau i en av Buenos Aires arbeiderstrøk, skriver FBs Christen Hvam i denne Oberverten.
Les mer om:

Ingar Jensen og sønnen trodde de hjalp ei mishandlet kvinne: Hun takket for hjelpen med å stjele Idars (10) sparepenger

SKIEN: Plutselig stod det en fremmed kvinne i midten av 30-årene i stuen til familien Jensen i Skien og ba om hjelp. Hun takket for hjelpen med å gjøre fra seg i skittentøyskurven og med å stjele 10-åringens sparepenger.
Les mer om:

– Flere slanger? Nja. Kanskje en øgle(pluss)

Eli Kristin Hjemly i Målselv holder seg med noen svært uvanlige kjæledyr. Rundt om i stuen har hun ikke mindre enn tre forskjellige slanger.
Les mer om:

Selger fikk hjelp mot rotteproblemene. Men rottene var ikke borte.

– Da vi satt i stuen, hørtes det ut som vi hadde dyr på størrelse med valper i etasjen over. Det har vært krafselyder, forteller huskjøperne.
Les mer om:

Selger fikk hjelp mot rotteproblemene. Men rottene var ikke borte.

– Da vi satt i stuen, hørtes det ut som vi hadde dyr på størrelse med valper i etasjen over. Det har vært krafselyder, forteller huskjøperne.
Les mer om:

Travis Scott overrasker Kylie Jenner med raus bursdagsgave

Vil dette få blodet til å koke hos fornuftige nordmenn? Det ble en ekstra koselig formiddag i Hidden Hills, California for Kylie Jenner. Og ikke minst Instagram-vennlig. Travis Scott overrasker sin bedre halvdel med en raus dose roser i forbindelse med hennes 22-årsdag. Som er om fem dager. (Instagram/kyliejenner) – Huset mitt er dekket av roser, skriver hun og tagger sin babypappa. I bakgrunnen stjeler parets 1 år gamle datter Stormi Webster showet. Se snutten til Kylie:   View this post on Instagram   A post shared by 730.no (@730no) on Aug 5, 2019 at 1:52pm

Slik markeres Black Sabbaths 50-årsjubileum

Utstillingen «Home of Metal: Black Sabbath at 50» åpnet 26. juni på Birmingham Museum and Art Gallery, der skattene blir å se frem til september. En lang rekke gjenstander fra legendebandets historie, skjenket utstillingen av Geezer Butler, Tony Iommi, Bill Ward og Ozzy Osbourne, får følge av et knippe Black Sabbath-hyllester som ihuga fans står bak. LES OGSÅ: Pusser opp legendariske musikkvideoer. For eksempel Harley Davidson-motorsykkelen bygd om i Sabbaths ånd, eller hele stuen til Stephen Knowles – en blodfan som har samlet effekter i flere ti år.
Les mer om:

IKEA gjenskaper ikoniske TV-serier

Har du alltid drømt om å bo i huset til Simpson-familien i Springfield? Eller kanskje kåken til Monica Geller i New York? Nå viser IKEA hvordan du kan bo som favoritt-karakterene. I en ny kampanje har det svenske varehuset satt opp tre rom de fleste bør kjenne igjen; stuene kjent fra Friends, The Simpsons og Stranger Things. IKEA har selvsagt dekorert rommene med sine egne møbler, men noen er malt og endret litt for å matche seriene. Det vil si; Du kan dekorere stuen din som de berømte rommene ved hjelp fra IKEA-møbler, men da må du også male og fikse litt selv. Lekkert? Møblene til Friends
Les mer om:

- Fineste tilbudet til eldre i Oslo

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ja, dette må være noe av det fineste som er lagd for eldre i denne byen, sier sønn Tore Gundersen.Han står her i det som er den nye stuen til sin far, Knut. For sistnevnte flyttet nylig hit fra den 220 kvadratmeter store eneboligen på Risløkka, til fordel for et liv på under 50 her på det splitter nye omsorgssenteret. - Ja, det er virkelig til fordel for meg å kunne bo her.

Mener at bygging av bybro ødela boligene deres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Beboerne i Sundegaten 19 føler avmakt og fortvilelse. De hevder at byggingen av den nye bybroen påførte leilighetsbygget som ligger like ved den nye bybroen, så store rystelser at det ble førte til vesentlige skader.