Nyheter om Stranden


Kloakkproblemer i Hvervenbukta - bading frarådes

Kloakklekkasje ut på stranden i Hvervenbukta gjør at bading nå frarådes.
Les mer om:

Det koker på stranden - ser du noen kjente fjes?

Gradestokken har bikket 25 grader og mange koser seg på Olavsberget i det fine været. Er du ute i sola? Send gjerne bilder til oss på desken@ta.no eller på Facebook.

Foreldre og barn skal ta tilbake Bekkelagsbadet etter bråk, hærverk og kriminalitet: – Det føles ikke trygt å leke og kose seg i parken

Etter flere kriminelle hendelser blant ungdomsgjenger ved Bekkelagsbadet går politi, Oslo Havn, Utekontakten, bydelen og nærmiljøet sammen for å ta stranden tilbake til folket.
Les mer om:

Forsvareren om snapchatvideoen: – Vi ser trolig mer av kvinnekroppen på stranden eller ved bassengkanten. Dette er ikke krenkende etter mitt skjønn.(pluss)

Forsvarer Arve Opdahl sier at eleven som filmet oppunder skjørtet på læreren ikke har vedtatt forelegget fordi han mener han ikke har gjort noe kriminelt.
Les mer om:

Kendall Jenner må betale 895 000 kroner for Fyre Festival-reklame på Instagram

Kendall Jenner sier ja til å betale tilbake litt av sitt Fyre Festival-honorar til investorer som ble lurt for millioner av dollar. Etter å ha blitt saksøkt av Gregory Messer på vegne av Estate of Fyre Festival LLC, skal Kendall ifølge ABC  nå betale 90 000 dollar (895 000 kroner). 24-åringen var en av de mange modellene som i 2017 var med å promotere den katastrofale musikkfestivalen via Instagram. Kendall Jenner fikk 275 000 dollar (2,73 millioner kroner) for å poste et innlegg om Fyre Festival på Instagram.

Kan bli verste varmebølge på 50 år – folk flokker til stranda

Etter å ha levd i karantene i over en måned, strømmer Hellas sine innbyggere til stranden mens en hetebølge brer seg over landet.
Les mer om:

Nabolaget frykter ny sommer med «sex on the beach» på Svartskog

I 2011 var det slutt på Strandskogen badestrand på Svartskog som naturiststrand. Fremdeles kaster noen av badegjestene klærne på den vanskelig tilgjengelige stranden ved Bunnefjorden, og noen har seg i buskene eller mer åpenlyst. Nå oppfordrer nabolaget Nordre Follo kommune til å involvere politiet for å få slutt hensynsløs oppførsel. De vil ta stranda tilbake.

Australia: Her kan du hverken sole deg eller stå stille

SYDNEY (VG) Etter at alle strendene var stengt i flere uker, er nå blant annet verdensberømte Bondi Beach åpnet – men det er ikke lov til å sole seg eller stå stille på stranden.
Les mer om:

Bondi Beach i Australia åpner igjen

Den berømte stranden Bondi Beach i Australia åpnes for surfere etter å ha vært stengt for offentligheten som et tiltak mot smittespredning.
Les mer om:

Bondi Beach i Australia åpner igjen

Den berømte stranden Bondi Beach i Australia åpnes for surfere etter å ha vært stengt for offentligheten som et tiltak mot smittespredning.
Les mer om:

Plukket opp plastkuler i sanden på Dypeklo

– Plast er ikke bra for havet og livet i havet, sier Celina og Sofia som nylig gjorde en god innsats for å fjerne forurensingen fra stranden.
Les mer om:

Vegetarianeren Stefan (48) aler opp fe for kjøtteterne i landsbyen(pluss)

Landbruksbyråkrat Bernt Jørgen Stranden mener Vallersund Gård driver godt i det nye fjøset der Stefan Bouwmeester (bildet) regjerer.
Les mer om:

Ny svane funnet død: – Jeg synes det bør undersøkes

Fredag formiddag fikk Romerikes Blad flere tips om at en svane lå død på stranden ved Svingen stasjon i Fetsund.
Les mer om:

Her har kommunen fått store utgifter: – Jobber vi mot naturen her?

Kommunen ønsker å finne en varig løsning på problemet med stranden som forsvinner.
Les mer om:

New Zealands helseminister sier han er en idiot

New Zealands helseminister omtaler seg selv som en idiot etter å ha tatt med familien til stranden tross strenge reiserestriksjoner.
Les mer om:

Derfor plasserte de 7500 sko på stranden

Men av de 7.500 parene med sko som plasseres på stranda, skal ett av dem settes foran Stortinget av en helt spesiell grunn.

Ser du hvor fylkesgrensen på denne stranden går?

Disse to fylkene i Florida hadde en periode forskjellige smittevernregler for å unngå spredningen av coronaviruset.
Les mer om:

Billie Eilish med beskjed til hamstrerne

«Dette er alvor, men jeg ser mange ungdommer rundt om verden som går på klubber eller drar til stranden og bare henger. Det er virkelig uansvarlig», skriver hun på Instagram – og legger til: «Ikke få panikk. Det er tilstrekkelig med det vi trenger til alle, ikke bunkre opp». LES OGSÅ: Tøffe tider for platebutikker – Big Dipper må stenge. Sangeren, som er aktuell med Bond-filmlåten «No Time To Die», meddeler også at hun kommer til å utsette de resterende konsertdatoene på «Where Do We Go No»-turneen sin. The post Billie Eilish med beskjed til hamstrerne appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Thea (11) kan bli veldig syk av koronaviruset. Nå ber mamma Hanne om at folk tar situasjonen på alvor(pluss)

Thea Marie Pettersen Stranden (11) er blant de 1,6 millioner nordmenn som kan bli alvorlig syke dersom de blir smittet av koronaviruset.

Machine Gun Kellys nye flørt har 24 millioner følgere på Instagram

Tidlig sommerflørt? Colson Baker alias Machine Gun Kelly har mange fans, men jenta han har blitt sett på byen med i det siste har langt flere følgere enn Cleveland-rapperen. Det ryktes nemlig at MGK har blitt sammen med ingen ringere enn Sommer Ray. Sommer hvem?  Sommer Ray er en uhyre populær Instagram-personlighet med 24,2 millioner følgere. Noen mill til, så havner hun på topplisten over de 100 mest fulgte menneskene i verden. (På bunnen av topp 100 finner vi navn som Michelle Obama, Dua Lipa og Adele.) 23-åringen fra Denver, Colorado er kjent for sine spreke bilder fra stranden og trenings

200 brannfast på strand i ferieparadis

200 personer ble fanget på stranden i Tasarte på Gran Canaria, da de flyktet fra brannen som herjer. Den sterke sandstormen i området forhindrer brannfly å bidra i slukkearbeidet.
Les mer om:

– Den enkleste jobben jeg har hatt

Det er klart for mer TV-drama fra den italienske manusforfatteren og regissøren Paolo Sorrentino. Hans første utspill om pavelivet, serien «The Young Pope», har latt oss følge den unge amerikaneren Lenny, spilt av Jude Law – som blir valgt til pave. Det stopper ikke der. En ny sesong er her – og her ligger det i navnet at det står store endringer for tur. Sovnet Sesong to er nemlig titulert «The New Pope», og uten å avsløre for mye så husker vi jo at Lenny havnet i koma. I den nye runden ut søker – og finner – Vatikanet en erstatter.
Les mer om:

KM-gull til Mathea og Henrik(pluss)

Ørsta-alpinistane trivst i fartsgreinene. Mathea og Henrik Stranden tok i helga KM-gull i Super G og Ariana Rebbestad tok sølv.
Les mer om:

Utlover million-dusør 50 år etter bortføringen av Cheryl (3)

Cheryl (3) forsvant sporløst etter en dag på stranden i 1970. Nå utlover australsk politi en dusør tilsvarende over seks millioner kroner.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen fyller opp med Rosenborg spillere

Da Kåre Ingebrigtsen et år etter han fikk sparken i Rosenborg tok over ansvaret i den belgiske klubben Oostende regnet de aller fleste med at flere av hans tidligere spillere ville finne veien ned dit forholdsvis raskt. – Det skjedde ikke og årsaken var sviktende økonomi i klubben. Nå har Kåre Ingebrigtsen overtatt den kypriotiske klubben APOEL som har økonomien på stell.