Nyheter om Strand


Kulturtanken svarer kunstner: Viktig med engasjement og debatt! 

Kulturtanken svarer kunstner: Viktig med engasjement og debatt! Størrelsen på byråkratiet skal og bør diskuteres. Felleskapets midler bør i størst grad gå til det formålet som er den politiske intensjonen. Det skriver Kulturtankens Øystein Strand i tilsvar etter at Sonia Loinsworth kalte Kulturtanken et pengesluk.Les mer
Les mer om:

Roar Strand ny assistenttrener i Rosenborg

Roar Strand blir assistenttrener i teamet til Kjetil Rekdal i Rosenborg.

RBK-legende inn i Kjetil Rekdals team

Roar Strand blir assistent til Kjetil Rekdal i Rosenborg.

RBK-legende inn i Kjetil Rekdals team

Roar Strand blir assistent til Kjetil Rekdal i Rosenborg.

RBK-legende inn i Kjetil Rekdals team

Roar Strand blir assistent til Kjetil Rekdal i Rosenborg.

Roar Strand ny assistenttrener i Rosenborg

Roar Strand blir en del av Kjetil Rekdals team i Rosenborg, skriver klubben på sine nettsider. – Det er veldig inspirerende å få denne muligheten. Jeg er ikke en veldig rutinert trener, men fotballfaget, det kan jeg. Jeg har mye erfaring og nå handler det om å få det jeg, Kjetil og Geir (Frigård, assistenttrener) står for, overført til spillerne. Der har jeg noe å bidra med, sier Roar Strand.

Roar Strand ny assistenttrener i Rosenborg

Går inn i teamet til Kjetil Rekdal.

To skrøpelige prosjekter

Europa risikerer større krigshandlinger midt blant oss. Bak står to - på hvert sitt vis - skrøpelige nasjonsbyggings-prosjekter, skriver Morten Strand.
Les mer om:

– Hvorfor grensejustering til Strand?

– En ulykke med atomkraft i året vil være mindre dødelig enn våre årlige klimagassutslipp.
Les mer om:

- Vi vil hjelpe bøndene med strømregninga

Regjeringen svarer på den akutte situasjonen for jordbruk og veksthus, sier Marit Knutsdatter Strand, stortingsrepresentant for Oppland Senterparti.
Les mer om:

To lastebiler i trafikkuhell i Hallingdal

To lastebiler var natt til torsdager involvert i et trafikkuhell på riksvei 3 mellom Steinvik og Strand kirke. Ingen skal være skadd.
Les mer om:

Ned som en skinnfell

Katta er ute av sekken. Bjørnen som skulle invadere Ukraina er langt på vei skutt ned. Og den viste seg å ramle ned, litt som en skinnfell, skriver Morten Strand.
Les mer om:

Eric Bailly hentes fra United-benken for å krige om serietitlen!

En av EMs store helter, Simon Kjær, har en posisjon hos AC Milan som gjør skadeavbrekk på dansken til en lidelse for manager Stefano Piolo. Når Kjær i tillegg holdes ute for resten av sesongen, der kampen om Serie A-titlen står mellom de to byrivalene, tvinges Milan til å foreta seg noe på overgangsmarkedet. Løsningen skal være Eric Bailly. Nå tviholder Ralf Rangnick på spillere som truer med å presse på for exit, men i tilfellet Eric Bailly er det nok lite United-manageren kan gjøre for å overbevise om at alt blir så mye bedre de kommende månedene.

Nå kommer Eurospar til Harstad

Dagligvaregruppen Tromsø AS og huseier Strand dagligvare AS har lenge jobbet for å få til en butikk i Harstad. Nå er planene klare - i 2023 kommer Eurospar til Harstad.
Les mer om:

Nå kommer Eurospar til Harstad

Dagligvaregruppen Tromsø AS og huseier Strand dagligvare AS har lenge jobbet for å få til en butikk i Harstad. Nå er planene klare - i 2023 kommer Eurospar til Harstad.
Les mer om:

Klar for Vålerenga!

Vålerenga og SK Brann ble i dag enige om en overgang for Petter Strand. Den tidligere Sogndal, Molde, og Brann-spilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2025, og er den tredje signeringen til Enga denne vinteren.   I følge Bergens Tidene er klubbene er enige om en overgang som gir Brann cirka fire millioner kroner. Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med å få bergenseren på plass i hovedstaden, og har klare planer for den anvendelige midtbanespilleren.  STRENG DOM: Tidligere Molde-spiller skyldig i kampfiksing – Petter skal spille indreløper hos oss.

Petter Strand slipper å bale rundt med Brann i OBOS-Ligaen

Årets OBOS-Liga sesong kommer til å bli tøff for Brann som rykket ned etter et kaotisk 2021. – Bergenslaget kommer til å kjempe mot Stabæk, Mjøndalen og Sogndal om opprykket, men det blir uten Petter Strand som tidligere i dag ble presentert som ny Vålerenga-spiller. Strand var Branns kaptein i store deler av fjorårssesongen, og er kjent for å være en som spiller med hjertet utenpå drakta.

Petter Strand klar for Vålerenga

Petter Strand skal fortsatt spille eliteseriefotball tross nedrykket med Brann. Han har signert en kontrakt med Vålerenga som strekker seg ut 2025. Det melder osloklubben på sitt nettsted. Klubben melder at den er blitt enig med Brann om overgang for den tidligere Sogndal- og Molde-spilleren. Trener Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med signeringen. – Petter skal spille indreløper hos oss. Han vet hva det vil si å spille på et topplag etter tiden i Molde, og han har den kompetansen vi har lett etter i midtbaneleddet med fart og forflytningsevne.

Mer enn 20 granater funnet på strand i Danmark

Mellom 20 og 25 granater som ble funnet på en strand ved Møllesø, skal sprenges.
Les mer om:

– På de tre dagene vi har holdt åpent så langt i år, har vi fått inn like mange medlemmer som vi brukte flere måneder på i fjor

Kun få dager inn i det nye året har Lisbeth Strand Halvorsen hatt et rush av nye kunder som vil trene. Hun tror folk er blitt mer vant til å leve med pandemien.
Les mer om:

Fortvilte beboere: – Bil målt til 111 km/t i 40-sonen. Men humper får vi ikke

Kjell Strand har i flere år kjempet for å få fartshumper i Hassingveien. Nå har kommunen gjennomført en ny fartsmåling som han mener beviser hvor mye det haster å få på plass fartsreduserende tiltak. Uten at han blir hørt.
Les mer om:

Fant 200 millioner år gamle dinosaurspor på offentlig strand

Forskere har gjort et oppsiktsvekkende funn på en strand i den walisiske byen Penarth.
Les mer om:

Strand fortsetter som fungerende direktør gjennom evalueringen av Kulturtanken

Strand fortsetter som fungerende direktør gjennom evalueringen av KulturtankenØystein Strand leder Kulturtanken i to nye år, under gjennomgangen av Den kulturelle skolesekken og evalueringen av etaten for ordningen. Les mer
Les mer om:

– Strand eller Sandnes, kvar vil du høyra til?

Her er nyhetene hos Netflix, Disney+ og HBO Max i januar