Nyheter om Strømnes


Statlig fullfinansierte veier er en realitet i mange land med mye dårligere økonomi enn vår

Tidligere Ap-velger Geir Strømnes mener det handler om prioritering og kostnadsstyring når staten ikke klarer å finansiere veibyggingen i Norge.
Les mer om:

Hvorfor sure oppstøt når ledere tar ansvar?

– Alle vet årsaken til utsettelsen, men det synes glemt i kritikkens verden, skriver Odd A. Strømnes og ber om mer ettertanke når store offentlige prosjekter blir forsinket.
Les mer om:

Kommunen skriker etter sykepleiere, det kan den gjøre noe med

Sykepleierne Pia Thomassen og Christian Strømnes melder seg på i debatten om eldrebølgen som kommer, og melder til kommunalsjef Nina Tangnæs Grønvold at kommunen bør bli flinkere til å veilede studenter som er i praksis.

Altfor opptatt av matematikk – vi går glipp av gode lærere

– Å avvise så mange ungdommer samtidig som man vil møte den kommende lærermangel, er ubegripelig, skriver Odd A. Strømnes om de strenge kravene til karakter i matematikk for å komme inn på lærerutdanningen.
Les mer om:

Dette er frisøren som tar over salongen etter Vidar Jacobsen

Stine Strømnes Johnsen (40) er den nye eieren av salongen Frisørmester Vidar Jacobsen. – Jeg gleder meg skikkelig.
Les mer om:

Svar til Arvid Strømnes om Østsiden sykehjem

Etatssjef Birgitte Skauen Kopperud kommenterer leserinnlegget der Arvid Strømnes klaget på blant annet urinflekker på stoler og maur på rommene ved Østsiden sykehjem.
Les mer om:

Klager til Østsiden sykehjem – etterlyser svar

Arvid Strømnes er ikke fornøyd med Østsiden sykehjem der faren bor, og mener han ikke når frem når det er saker han tar opp.
Les mer om:

Ubegripelig at Trump og metoo foreslås til Nobels fredpris

– Å skape fred i ordets rette forstand er vel fortsatt hovedformålet med utdelingen? spør Odd A. Strømnes etter å ha sett at president Trump og metoo-bevegelsen er lansert som fredspriskandidater.

Nettmillionær Dyar (23) tapte i Follo tingrett

Den mye omtalte nettmillionæren fra Fredrikstad, Dyar Al-Ashtari (23), tok ut søksmål for ærekrenkelser mot markedsføringstoppen Magnus Strømnes Bøe (38), men tapte i Follo tingrett. Istedenfor ble Al-Ashtari pålagt å betale 25. 000 kroner i saksomkostninger til Bøe.

Steinar Strømnes har brukket nesa, fått hjernerystelse og sydd elleve sting i pannen de siste ukene: – Nå må uflaksen ta slutt

Du kan godt si at Stabæks Steinar Strømnes (30) har hatt enklere perioder på fotballbanen.
Les mer om:

Askers Marcus (20) svelget tungen – lagkameraten kan ha reddet livet hans

I oppgjøret mellom Stabæk 2 og Asker smalt det mellom Marcus Mehnert og Steinar Strømnes. En lagkompis av Mehnert nølte ikke - og brøt opp kjeven til Mehnert med begge hendene.
Les mer om:

Å stanse krigen mot narkotika er blant de mest effektive grepene for en bedre verden

– Stans krigen mot rusmidlene, ber Andrine Nordby Strømnes og vil i stedet ha en streng statlig regulering av rusmidler som i dag er ulovlige.
Les mer om:

Svalbardbutikken utvider med nesten tusen kvadratmeter: Bygger ny butikk, og egen inngang til Nordpolet

Coop-direktør Ronny Strømnes lover en større og mer moderne butikk. Men skilsmissen med Nordpolet blir det ikke noe av.
Les mer om:

Hadde det travelt med å vinne

Ranheim har gått glipp av to Eliteseriekamper på grunn av vinter, men i tredje forsøk på å få spille fikk de endelig lov. Ranheim tok imot Stabæk og de hadde knapt fått satt føttene på gressmatta før Ranheim satte inn det første målet.  Michael Karlsens fant Kristoffer Løkberg som var på løp og tuppet inn 1 -0 i det nærmeste hjørnet etter 30 sekunder, de gadd ihvertfall ikke vente lenger. Veien til spill i Eliteserien har tatt 62 år, nå hadde de det travelt med å vinne. 1 – MÅL RANHEIM!!!!

Strømnes om mobbing: Foreldrene. Foreldrene. Foreldrene.

Odd A. Strømnes: – Skal man ha håp om å forbedre hverdagssituasjonen – ja, livet – for tusener av barn og unge, må vi starte på hjemmebane. Vi som foreldre må stå i fremste rekke.
Les mer om:

Seriestart i kveld: Disse starter trolig mot Strømsgodset

Sportsleder André Strømnes tror disse elleve starter for Stabæk i søndagens serieåpning mot Strømsgodset.
Les mer om:

Enig med Stabæk

Nå kan Vadim Demidov puste lettet ut og Stabæk har fått på plass en lett gjenkjennelig spiller. Demidov ble frigitt av MLS-klubben Minnesota United i slutten av februar I går ble det gjennomført medisinske tester og etter den ble gjennomført sa den 31 år gamle midtstopperen ja til kontraktsforslaget fra Stabæk. Se velkomstintervjuet på Stabæk sine sider Les: Sparket fra MLS, på medisinsk test i dag Jeg er en vinner. Elsker å vinne og hater å tape. Jeg har veldig lyst til å fortsette å vinne, og spesielt med de spillerne Stabæk har i dag.

Byggingeniøren Strømnes kan bli Stabæks bærebjelke

For en drøy måned siden jobbet Steinar Strømnes med bærekonstruksjoner i byggebransjen. Nå skal 30-åringen være med og bære Stabæk-forsvaret.
Les mer om:

Tom Nordlie mister sin kaptein

Strømmen har sikret det en av de beste i andredivisjon når de nå har fått på plass kaptein på Skeid Mansour Gueye på en ettårskontrakt. Det som er opptur for klubben som er klemt mellom Oslo og Lillestrøm er tilsvarende nedtur for Skeid sin hovedtrener Tom Nordlie.  Mansour Gueye har i dag signert 1-årskontrakt med OBOS-ligalaget Strømmen IF. Vi ønsker lykke til! — Skeid (@skeidfotball) February 20, 2018 Mansour Gueye kommer fra Skeid hvor han har vært kaptein de siste sesongene. Han spilte sin første kamp for Strømmen sist lørdag da de vant 2-1 over HamKam.

Selskapets største kontrakt noen sinne

Kontrakten på ny ved mellom Strømnes og Malm gikk til lokalt firma.
Les mer om:

Lokal entreprenør kan få deler av kjempeoppdrag

Skanska var billigst med 360 millioner for å bygge tunnel og veg mellom Strømnes og Sprova. Har med seg Austad maskin.
Les mer om:

Sju entreprenører kjemper om tidenes oppdrag

Sju entreprenører ønsker å bygge vegen mellom Strømnes og Sprova – den største entreprisen på et utbyggingsprosjekt noen gang i Nord-Trøndelag.

Søker entreprenører til nyveien mellom Strømnes og Sprova

Statens vegvesen har annonsert anbudet.

Se Stabæk-Follo direkte her fra klokken 14

NADDERUD STADION: Her kan du se Stabæk-Follo direkte. Kampen kommenteres direkte av sportsleder i Budstikka, André Strømnes.
Les mer om:

Vent med å dømme nye statsråder

Et par av karene har opptrådt uklokt langt tilbake i tid, hvorfor rippe opp i dette igjen og igjen, spør Odd A. Strømnes.
Les mer om: