Nyheter om Strømmen


Skagerak øker nettleien – dette må du betale for strømmen til neste år

Neste år må du regne med å betale 300 kroner mer for strømmen.
Les mer om:

SISTE: Øker nettleien - dette må du betale for strømmen til neste år

Neste år må du regne med å betale 300 kroner mer for strømmen.
Les mer om:

Glem rekkeviddeangst: Denne bilen lager strømmen selv

SKIEN: Hydrogenbilen Hyundai Nexo er siste skudd på stammen i Hyundais satsing på miljøvennlige biler.
Les mer om:

Nesselquist: – Trosvik burde vært nummer to-klubben i Fredrikstad!

Ole Martin Nesselquist (25) ser frem til å lede Strømmen som hovedtrener i OBOS-ligaen. Samtidig reflekterer han over at gamleklubben Trosvik til året skal spille i 6. divisjon.

Når det blir mørkt, lyser denne mannen opp (tilværelsen vår)

Når strømmen går er det denne mannen vi ringer til. Vi har nesten tatt oss i å håpe på et strømbrudd, ett eller annet sted i Tønsbergs Blads område.
Les mer om:

Strid på FNs klimatoppmøte gjorde Ola Elvestuen stum

Fire land klarte forrige uke å forhindre at FNs klimatoppmøte skal ta hensyn til FNs klimapanel. Nå legger Ola Elvestuen sitt håp til det polske vertslandet - som får 80 prosent av strømmen sin fra kullkraft.
Les mer om:

Høyeste strømpris på sju år – nå er fastpris billigst

Strømprisene går rett til værs. I høst har prisene ligget 66 prosent over fjoråret, viser tall fra SSB. I snitt har strømmen i høst kostet 55,3 øre/kWh.
Les mer om:

Bil kjørte inn i strømmast - strømmen har gått i området

To personer til sjukehus etter utforkjøring i Bergsetvegen i Fræna. Utforkjøringen fører til strømbrudd i området.
Les mer om:

Du er en del av Norges beredskap

Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Er du godt nok forberedt?
Les mer om:

Kan spøke for badelandplanene: – Vi er litt skuffet

Hvis svømmehallen på Nebbursvollen blir realisert kan det få konsekvenser for det planlagte badelandet på Strømmen.
Les mer om:

Pakkestrømmen fra Kina til Sverige skrumper inn

Etter at svenskene sløyfet momsfritaket på småpakker, er strømmen av forsendelse fra Kina gått ned med rundt 85 prosent.
Les mer om:

I 28 år har Kjetil Rydje solgt juletrær på samme sted. Nå gir han det bort

For første gang siden 1989 blir ikke Kjetil Rydje å finne som juletreselger utenfor Strømmen Storsenter. 54-åringen håper hans «gave» vil bety gull og grønne skoger for Strømmen-økonomien.
Les mer om:

Alle klubbene med negativ egenkapital fikk klubblisens

Haugesund er på vei ut av sitt økonomiske uføre etter å ha levert en meget god sesong med 4.plass i Eliteserien. Det betyr økte inntekter fra TV rettigheter og overføringer fra forbundet.  Haugesund er eneste klubb i Eliteserien som står på fotballforbundet sin liste over klubber som må levere ekstraordinær rapportering. De andre som i forrige runde leverte rapporter om negativ egenkapital og dermed er i faresonen er HamKam, Jerv, Nest-Sotra og Strømmen.

Suksess for OBOS-Ligaen og nedgang for Eliteserien

En klubb som rykker opp fra OBOS-Ligaen til Eliteserien får umiddelbart flere tilskuere og tilsvarende (som regel) når det går andre veien. Det beste eksemplet er Ranheim som i snitt som økte tilskuerantallet sitt med 194,69%.  Mens Aalesund og Sogndal hadde en nedgang som nye i OBOS-Ligaen klarte Viking det kunststykket å motivere flere til å møte opp til kamp. Selv om det fortsatt er kvalifiseringskamper igjen å spille så er fasiten for tilskuerantallet i 2018 nå klart.

Gate mistet strømmen

Kilengaten var uten strøm en kort periode torsdag formiddag.
Les mer om:

- Egenberedskap bør være naturlig del av hverdagen

Vet du hva du skal gjøre den dagen strømmen forsvinner for en lengre periode, eller den dagen du sitter værfast på hytta uten kommunikasjonsmidler? Kommunen oppfordrer til å tenke gjennom egen beredskap.
Les mer om:

Midtstopperen ferdig i Lillestrøm, vil bli i Norge

Etter en elendig sesong hvor bare flaks og noen viktige poeng helt på slutten sørget for at Lillestrøm holdt seg i Eliteserien. Det fører til opprydding og sikkert mer enn det som er vanlig etter avslutningen av en sesong.  Etter to år i Romerikes stolhet er Stefan Antonijevic (29) ferdig i klubben. Det bekrefter sportssjef Simon Mesfin til Eurosport.

Strømmen blir mye dyrere

Longyearbyen lokalstyre (LL) må ha inn mer penger for å finansiere vedlikehold av Energiverket.
Les mer om:

Nesselquist (25) ny Strømmen-trener

Ole Martin Nesselquist er kun 25 år gammel, men er mannen som overtar ansvaret som hovedtrener for førstedivisjonsklubben Strømmen, ifølge rb.no. Han kommer fra jobben som hovedtrener for Moss FK.
Les mer om:

Fotgjenger påkjørt: – Skal ha vært glatt på stedet

Nødetatene rykket torsdag ettermiddag ut til et trafikkuhell på Strømmen.
Les mer om:

Nå kan de bli kostbart å nekte å sette inn ny måler

TELEMARK: Helseattest eller ikke. Det kan bli kostbart å droppe en strømmåler med automatisk avlesning. 51 kunder ber om fritak i Tinn. Per i dag er det 30 kunder i Tinn som ikke har vært villige til å bytte måler og 21 kunder med helseattest. Det kan også bli aktuelt å stenge strømmen.
Les mer om:

Har trolig trener klar torsdag

Strømmen sitter igjen med «fire-fem» trenerkandidater.
Les mer om:

Magnus Powell nekter å svare på om det er Strømmen han snakker med

Vi står i fare for å skrive en ikke nyhet nå, men vi tror det er ting på gang for Magnus Powel. I Vinter ble han presentert som «det store håpet» til Sandefjord, det varte knapt frem til krokusen kom frem i april.  Sandefjord vet vi alle hvordan det gikk med, de er et OBOS-Liga lag nå, Magnus Powel har siden han fikk sparken som hovedtrener vært uten jobb, men nå skal det være ting på gang. Les: Positiv utvikling for både Katrine Lunde og Thea Mørk foran avreisen til EM i Frankrike Han sier til Eurosport han føler seg klar til å jobbe igjen: «Jeg er klar for å begynne å jobbe.

Hvaler må tørre å gå mot strømmen, bevare egenart og attraktivitet

Anders Svanekil har dette innspillet i debatten om barneskoler og barnehage på Hvaler: Behold attraktiviteten for unge som nettopp søker et motstykke til kongstanken omkring at størst er best.
Les mer om:

Feil slo ut strømmen i hele byen

Feil på en føler på en av turbinene førte til strømstansen.
Les mer om: