Nyheter om Strømmen


Libanon rakner: «Når folket er sultne, spiser de sine ledere»

BEIRUT (VG) Etter snart 100 dager med opprør har politikerne i Libanon vært paralyserte, mens landets økonomi er i fritt fall, strømmen forsvinner og innbyggerne som sier fra med sinne, skades i møtet med politiet.
Les mer om:

Henter talent i Florø

Torje Naustdal har i dag signert en 2-årig avtale med Strømmen IF Naustdal kommer til oss etter å ha spilt for Florø Fotball i hele sitt liv. Etter to treningsopphold på senhøsten ble det klart at dette var en avtale som begge parter ønsket å få til. Torje pakket flyttekofferten på nyåret, og har vært med i treningsgruppen siden oppstarten 6. januar. Hans ungdommelige optimisme har blitt lagt merke til av de litt mer rutinerte lagkameratene, som smiler når de omtaler energibunten fra Florø. Med avtalen på plass, kan navneskiltet med drakt nr 6 henges på plass.

En kvikk og fremoverrettet indreløper signert

Morten Bjørlo har signert og blir Strømmen sin nr. 11 i sesongen 2020. Bjørlo sin ungdomsklubb var Staal Jørpeland. Etter et kort opphold i Sola, dro han til Egersunds i 2016. Sesongen 2018 spilte han for Nest-Sotra i OBOS-ligaen før han i fjor dro tilbake til tigrene på sørlandet. Fint treningsopphold Bjørlo hadde flere interesserte klubber, men etter et treningsopphold i november var det fristende å velge Strømmen. 24-åringen tror at han vil passe godt til Strømmen sin måte å spille fotball, og han har fått et godt inntrykk av lagkamerater og trenerapparat.

Tok «lappen» onsdag – fant veien til Strømmen fredag

Fortiden med yngre landskamper og en tidlig debut i 1. divisjon ga Torje Naustdal (19) en god start på karrieren. Med godkjent førerprøve i boks onsdag og Strømmen-kontrakt fredag, har ikke akkurat starten på 2020 blitt dårligere.

Christian har laget appen som gir deg alt du ønsker å vite om film og serier

ÅLESUND (TV 2) I fire år har Christian Strømmen og selskapet Vuu i all hemmelighet jobbet med å utvikle en egen app som skal gi deg en komplett serie- og filmopplevelse.

Hos Michael og naboene går strømmen flere ganger i uka

I løpet av en og samme uke forsvant strømmen fire ganger hjemme hos Michael Imara og flere beboere i nabolaget. Nå lover Hafslund utbedringer.
Les mer om:

– Å være en del av Lillestrøm er verre enn å være glemt

Tore Berg i Folkets Røst reagerer på at Strømmen ikke er nevnt med ett ord i samfunnsdelen av kommuneplanen som nå skal ut på høring.

Ungdom mot strømmen: – Vi spiser ofte fisk(pluss)

Kanskje er de ikke representative, ungdommene fra Lyngen og Tromsø som vi traff på UiT Harstad. De har nemlig ofte fisk til middag.
Les mer om:

Pus savnet på Strømmen

Les mer om:

Bjørlo klar for 1.-divisjonsklubb

Morten Bjørlo (24) har signert for Strømmen.
Les mer om:

Bjørlo klar for 1.-divisjonsklubb

Morten Bjørlo (24) har signert for Strømmen.
Les mer om:

Agder Energi får ikke kontakt med 1.500 kunder: - Stenging av strømmen er siste utvei

Agder Energi Nett håper i det lengste å unngå å måtte stenge strømmen hos kunder som nekter installasjon av automatisk strømmåler. Selskapet oppfordrer derfor kundene om å ta kontakt for å avtale bytte av strømmåleren.

1500 uten ny strømmåler – risikerer å miste strømmen

Agder Energi håper de slipper å kutte strømmen hos kunder som ikke har installert nye, automatiske strømmålere.

Frykter badeland-vedtak gir ny «ørkenvandring»: – Denne dialogen har pågått siden 2015

Kjartan Berland (H) vil ha en rask avklaring om bade- og svømmeanlegget på Strømmen og frykter det siste politiske vedtaket gir en ny «ørkenvandring». Den bekymringen deler ikke ordfører Jørgen Vik (Ap).

Flere hundre har mistet strømmen

Stort strømbrudd i Stokke.
Les mer om:

Nå skal alle ha fått tilbake strømmen på Bjørnsund

Istad fikk rettet feilen natt til tirsdag.
Les mer om:

Strømmen Strand frå omsorg til marknad og logistikk

Ragnhild Strømmen Strand blir ny marknads- og logistikksjef hjå Asko på Leira.
Les mer om:

Derfor er utsiktene mørke i flere uker til

Lyktestolpene på brua over Ullevål stadion t-banestasjon har vært mørke siden i høst. Strømmen har skylda.
Les mer om:

Sivert Stenseth Gussiås tar steget opp, men ikke for Molde

Sivert Stenseth Gussiås og Sandefjord Fotball er enig om en 3-årig avtale som binder han til klubben ut 2022 Sivert Stenseth Gussiås og Sandefjord Fotball har blitt enig om en kontrakt som gjør han til SF-spiller ut 2022. Han kommer fra Molde FK som tok seriegull etter en imponerende sesong i 2019. Sivert har i 2019 vært på utlån til Strømmen, og har selv med et tøft år for de røde og grå, gjort en solid sesong.

Har mistet keeperen, forsvarsklippene, toppscoreren og må kutte i budsjettet: – Har tro på at vi blir bedre

Strømmen varsler betydelige budsjettkutt. De tror en mindre spillerstall vil gi bedre resultaterer.
Les mer om:

En handelsmann av den gamle sorten(pluss)

Johan Arnt Strømmen, som drev handel fra Strømmensbrygga i Rissa på begynnelsen av 1900-tallet, sitter i midten på dette bildet.
Les mer om:

Synne Jensen går mot strømmen – blir Vålerenga-spiller

Synne Jensen (23) hadde tilbud fra flere utenlandske klubber. Nå går spissen fra Røa til Vålerenga og blir i Toppserien.

Espen Nystuen er utrolig glad de har fått på plass Victor Grodås

Victor Grodås har i dag kommet til enighet med KIL om en 2-årskontrakt. KIL-sjef Espen Nystuen var en fornøyd mann etter at signaturtrekket var på plass: – Vi har i mange år prøvd å få tak i Victor, men det har alltid vært noe i veien. Tidligere har det strandet på at han har vært attraktiv for større klubber enn oss, eller at han har prioritert studier, men etter en god prosess nå over tid så har vi klart å lande en avtale med han.

Flere er strømløse på Fagernes. Strømmen kommer og går på Leira

ValdresEnergi Nett har i skrivende stund flere feil på strømnettet. Så langt er det lokalisert en høgspentfeil i området Faslebru til Sundheim, og trefall over høgspentlinja ved Nilsebrøtin.
Les mer om: