Nyheter om Strømmen


Over 2200 rammet av strømbrudd

Et stort antall husstander mistet strømmen søndag morgen.
Les mer om:

Lager visirer til helsepersonell - på printer (pluss)

På iKubens møterom står i disse dager Christian Strømmen time etter time og lager visir til det lokale helsevesenet.
Les mer om:

Strømmen

Les mer om:

Over 2.500 har mistet strømmen

Strømbrudd flere steder. Den sterke vinden er trolig årsaken.
Les mer om:

Bedrifter mot strømmen(pluss)

Lian`s Caravan & Fritid og Sulland på Andslimoen går litt mot strømmen. Begge bedriftene selger nesten like godt som før koronaen gjorde sitt inntog i Norge.
Les mer om:

Willian «drømmer om» Liverpool

Kontrakten til Willian løper ut til sommeren, og ingen vet helt hva det blir til når fotballen en gang sparkes igang igjen. Hva han mener om betydningen av kontinuitet er hvertfall tydelig, og burde si noe om valget videre. Og med kontinuitet mener Chelsea-spilleren en managers mulighet til å jobbe langsiktig med å bygge opp et lag. Les: Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen -Jeg tror kontinuitet er hemmeligheten bak Liverpools suksess. Manageren har vært i klubben i nesten fem år. Når du har kontinuitet, så kan du vinne titler.

Slik har Terjesen på Teie unngått permitteringer: – Vi klarer å ha hodet over vann

Rørleggerfirmaet Terjesen på Teie går mot strømmen og unngår permitteringer. Selv om rørleggere er i karantene, antall bestillinger synker, og smittevern har blitt vel så viktig som vann og rør.
Les mer om:

Anne Berit mener bondesamfunnet har et fortrinn: – Vi er vant til å finne løsninger og stole på oss sjøl!

– I Valdres er vi vant til å klare oss sjøl. Det kommer godt med i dagens situasjon. Så gjelder det å finne gode løsninger for familien i påska, der målet er å ha det bra, sier Anne Berit Strømmen Strand.
Les mer om:

Tyske Bild: Dortmund har tatt innersvingen på United

Jude Bellingham har vokst seg for stor for Birmingham i en alder av 16 år. Høres helt sykt ut, men når du har etablert deg på et stabilt nivå i Championship som «sweet sixteen», da får du ikke fred fra toppklubbene. Manchester United har fulgt midtbanespilleren de siste månedene og fikk invitert tenåringen med familie til treningsfeltet på Carrington for en omvisning rett før viruset gjorde dette umulig. Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne Utsiktene for at Bellingham skal bli overtalt av United er derfor store.

Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen

Juventus-spillerne har tatt frem motorsagen og kuttet 1 milliard kroner fra lønnsbudsjettet. Barcelona fulgte opp etter den sedvanlige kranglingen mellom klubb og spillere, og endte opp på et 70 % lønnskutt. Dramatiske og helt nødvendige tiltak for to av verdens beste klubber. I en engelsk by med rundt en halv million innbyggere er situasjonen en helt annen. Ifølge ESPN har Manchester United troen på at de skal slippe å tvinge spillerne til noen lønnskutt i en periode med tapte billettinntekter og tapte inntekter fra TV-rettighetene.

Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne

Marcus Rashford var den heteste av Uniteds angrepsspillere med 19 scoringer på 31 kamper.

Flere senterbutikker har tatt opp gitteret igjen: – Nå har vi ikke dårlig samvittighet

Flere butikker har den senere tiden valgt å holde midlertidig stengt, men på Strømmen storsenter har nå flere besluttet å åpne opp for kundene igjen.
Les mer om:

– Påsken er den 13. måneden i året for næringslivet i Valdres. Nå forsvinner all den omsetningen og det er katastrofalt

Ordene tilhører Roar Nerli, som driver bensinstasjonene Circle K på Bagn og Fagernes, sammen med kona Gun Kristin Strømmen. Hans bransje er på ingen måte unntatt de meget utfordrende tidene vi er inne i.
Les mer om:

Rundt 90 butikker har stengt på storsenteret: Caroline går mot strømmen og åpner ny butikk

Hun lar ikke koronaviruset og regjeringens strenge tiltak stoppe åpning av ny butikk, men innrømmer at det er et utfordrende tidspunkt.
Les mer om:

Over 1300 mistet strømmen i Oslo

Like før midnatt mistet 1366 av Hafslunds kunder strømmen i Oslo.
Les mer om:

Skulle vært i hjemmekarantene – møtte opp til slåsskamp

Politiet rykket fredag kveld ut etter meldinger om et masseslagsmål på Strømmen. Én av de involverte skulle ha vært i hjemmekarantene, opplyser politiet.
Les mer om:

Strømmen permitterer nesten alle – Ull/Kisa bestemmer seg torsdag

Strømmen har valgt å permittere sine spillere, trenere og administrasjon.

Strømsveien

Noen av bedriftene som har måtte stenge i Strømsveien på Strømmen.
Les mer om:

Jahr forstår godt at Hol kommune ber Heimevernet om hjelp, vil drøfte om Valdres bør be om det samme

– Vi har åtte bekreftet smittede, og venter på flere prøver vi ikke har fått svar på. I tillegg har vi en god del med symptomer, sier Jahrs kollega i Hol, kommuneoverlege Geir Strømmen, til VG. Hol ber nå Heimevernet om assistanse for å få hyttefolk til å reise hjem.
Les mer om:

Tok strømmen selv om folk var på hjemmekontor: Nå utsettes lange, planlagte jobber

Vil gjøre alt for ikke å ta strømmen fra dem som har hjemmekontor og hjemmeskole.
Les mer om:

Fotballen i Australia ruller videre

Australias fotballforbund går mot strømmen og velger å fullføre ligasesongen både for kvinner og menn – riktig nok uten publikum.
Les mer om:

Ordførere ber regjeringa stoppe strømmen av turister til Nord-Norge

Lørdag formiddag offentliggjorde ordfører i Bodø, Ida Pinnerød, at hun og ordføreren i Vestvågøy kommune, Remi Solberg, nå har gått sammen og sendt melding til regjeringen om å få stanset turismen inn til landet. Pinnerød er leder av Salten regionråd, mens Solberg er leder av Lofoten regionråd.

Tar korona-grep på storsenteret: – Vi har bedt vekterne våre om å være ekstra årvåkne

Torsdag tok en bekymret Jørgen Vik kontakt med Strømmen storsenter for å høre hvordan de håndterer koronasituasjonen. Nå skal vektere sørge for at folk holder avstand inne på senteret.
Les mer om:

Kommuneoverlegene reagerer sterkt på strømmen av turister til Valdres. – Dette kan ødelegge for det gode arbeidet vi har gjort for å hindre koronasmitte

Utfarten av hytteturister til Valdres er stor. Det provoserer kommuneoverlegene med tanke på spredning av koronaviruset. – Vi har fortsatt bare én som har påvist smitte av koronaviruset i Valdres, men dette kan ødelegge for det gode arbeidet vi har gjort så langt, sier kommuneoverlegene. Nå ber de hyttefolket snu og reise hjem.
Les mer om: